Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum ne vad altii?
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
Sexymom
Ma intreb si eu , cum ma vedeti pe mine? ce idee v-am lasat, ma vedeti ciudata, rara, prietenoasa, dusmanoasa, calma, nervoasa...sunt multe fete pe care le cunosc personal si altele pe care nu le cunosc decat dupa forum si care imi sunt dragi.
Nu vreti sa ne scriem aici ce impresie ne-au lasat fetele , baieti dupa forum?
Sexymom
Pot incepe eu . pupic.gif
Pe cine am cunoscut asta vara hug.gif
M-am intalnit cu Luchi, e o fata minunata, frumoasa, calma, nu prea vorbareata, vb. mai mult pe calculator decat la telefon.Prea timida dupa parerea mea.Poate sa isi faca tone de prieteni dar se pierde in umbra.
Pe urma am fost la MIRUNAcea mai frumoasa blonda cu cei mai frumosi ochii din lume, un albastru turcoaz, mai frumosi ca marea, prietenoasa, desteapta, genul de tipa care te intimideaza prin ce a reusit sa faca pana acum.
Anca Veseliete bucura prin tineretea ei, spontaneitatea ei, e vesela, deschisa, si are un piept super, pacat ca nu sunt baiat sa o agat )).gif
Bebeingeraso profesoara prea sobra pt. varsta ei, dar cea mai dragalasa figura de pana acum cu niste buze rosi ca a Albei ca Zapada, parul negru ca abanosul si pielea alba. Profa de franceza, dura cu copii ei.
Crisa 78 delicata , micutza si draguta, isteata si retrasa.
Nessie e frumoasa foc, are gropite in obraji, radiaza tinerete si entuziasm in jurul ei, e molipsitoare, ma duce cu gandul la cum eram eiu avcum 10 ani cand aveam varsta ei.
AmaliaAm vb cu ea la telefon, e o dulce, vesela, sigura pe ea, de asta ma uit eu cas de multe ori cand sctrie cate un mesaj ca are atacuri de panica, mai degraba intra altul in panica cand o cunoaste.
Mirela Awadamanechinul nostru drag, ea chiar ca ma atrage prin ambitia ei, am vb cu ea acum 6 luni , pe timpul in care nici nu visa sa ajunga stewardesa si a zis: EU VREAU SA AJU ND STEWARDESA. si dupa 6 luni a reusit. Are o ambitie rar intalnita la o femeie, reuseste in viata , obtine intotdeauna ceea ce vrea, de asta vreau sa ajung sa o cunosc personal, ca distanta care ne desparte nu e asa de mare.
Buretzel numai cand ii scriu numele ma face sa zambesc, e asa de delicata fata asta, de desteapta, de rafinata, are replici mereu incat si cand ploua la mine in casa e soare. O iubesc mult de tot ca ma face sa rad.
Karinsimt ca e copia mea fidela, habar nu am de ce , dar o vad un pic dezordonata, genul de tipa care spune de azi incep regimul si daca ii dai o bomboana nu o refuza )).gif
Sim e ceva mai serioasa, intervine cand vede prieteni in jur, are la randul ei multi prieteni cu care vorbeste dar nu pe calculator, adora prieteni reali.

Revin ca tipa ai mei de foame in casa.... sad.gif nu am terminat lista.....mai am multe de spus. )).gif
Sexymom
Pe Aki o vad ingrijorata mai mult decat este cazul, preocupata mereu de job,de fapt cred ca este primordial pentru ea, de multe ori isi neglijeaza familia pt. munca. E cam stresata. sad.gif
sad.gif

Mignight alias Ancutza e cam studioasa, se consuma mult cand lucrurile nu ies asa cum isi doreste, legata de locurile natale, nu ii place sa iasa din carapacea ei, daca o pui intr-un loc sad.gif tot acolo e si peste 10 ani. )).gif

Honey 79 sexy, super sigura de ea, stie care ii sunt atuurile si le foloseste, se vede dupa zambetul ei.
Andreea -Rodica e asa de delicata ca un trandafir,daca nu vedeam pozele stiam ca e profesoara, acum ca o stiu citesc pe fata ei inteligenta, tandrete si ferimitate, o asociate perfecta, nu ca lipidele cu glucidele lol.gif

Lacry, aici e mai complicat. E o mama stresata, obosita, vrea sa le faca pe toate singura, rar accepta un ajutor de afara, chiar ma mir ca a acceptat o bona, nu stiu pt. cat timp insa. E genul de femeie care vrea totul pt. puiul ei, e exagerata in cresterea copilului, stiu ca e o comoara de pret dar uita de persoana ei, si ajunge la capatul puterilor . sad.gif

Julyalinaidolul oricarui barbat inteligent , frumoasa , desteapta, poate intimida pe oricine. De multe ori rece. Cu un simt al umorului deosebit de dezvoltat.

LilianaLilicu, e o boare vesela zi de zi, cum vad ca e conectata cum stiu ca o sa am o zi buna. E optimista, spontana, increzatoare, imie tare draga intr-un cuvant. pupic.gif
Sexymom
Acum vin gagicile de la neuroni, astea sunt gurese rau, sunt haioase de nu mai poti.
Himere e ca si mine , vb. de nu se mai opreste, vb despre orice , oricand. Si nu o sa uit faza in care puiul ei a adormit intr-un lighean , cel mai frumos copil dupa fata pamantului, cu o mama guresha ...
Dupa ea apare Tulip alta gagica haioasa, daca stati sa cititi ce poate spune o sa va amuzati la maxim, dar ea e tare serioasa. Cu fetita ei cu tot.Fumeaza insa, si face rau la plamania incercat sa ma corupa si pe mine dar nu a reusit )).gif
Crissy[b]bubulina gospodina, hai sa tinem regim dar din 2 in 2, ca mai avem timp, asa fac si eu deci nu e ceva rau in asta, ne asemanam, si ce se aseamana se aduna. Aseara te-am visat ca vroiam sa mergem impreuna in concediu la mare si tu nu ai reusit sa prinzi trenul dar eu deja aveam puiul tau in bratze.Deci trebuie sa dai pe la mine sa il recuperezi. lol.gif

Bubbles e mai constiincioasa , cade in pacat de multe ori dar isi revine, stie care ii este telul si incet incet il va atinge, spre rusinea mea care ma ascund dupa deget.

Daconst am vazut niste poze cu ea si are niste picioare traznet, conturate superb. Si o gasca super cu care se distreaza in Romania. Vad ca e tare preocupata de viitorul bebe si mi-ar placea sa vb cu ea mai mult, daca vrea poate sa ma apeleze pe messenger sa ii fac capul calendar . pupic.gif
Michelle stiu ca e frumoasa si blonda, ca a fost la multe intalniri si din auzite am aflat ca e dulce , frumoasa, desteapta si devreme acasa. Dar mai mult nu pot sa spun, din pacate. sad.gif

EuCrenguta noastra din Franta, asta are un creieras de ne depaseste pe multe, asa simt eu, e tare inteligenta si se plictiseste repede de ceea ce face, trebuie sa schimbe intotdeauna cate ceva .

Monic nu numai ca e frumoasa de pica , dar e si nostima , nu ii lipseste umorul ceea ce e un lucru bun.La ultimul post al ei radeam ca proasta, sper sa nu fie ceva serios si sa se faca bine.Stie ea despre ce vb. )).gif
Ina e tanara rau, studenta, pune suflet in tot ce face, buna companiera, vreau si eu o prietena ca ea, sper sa se simta bine cu familia de sarbatori.

Noni de cate ori vad poza ta ma oftic ca esti asa de sexy si fotogenica, ai un ten de moare lumea, si coafura iti sta e minune , sa nu te schimbi. pupic.gif

Am sa revin, am multe fete de analizat, sa nu se supere daca acum nu mi-am spus o parere , sunt inca in umbra si abia astept sa le cunosc. pupic.gif
Un lucru am observat la site-ul asta, sunt fete super , una si una, intelectuale , pregatite, nostime, ambitioase, asa cum imi plac mie.
Va pup pe toate pana maine. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu.
eu una regret prezenta rara pe forum a doua fete pe care le consider ff speciale: soranutza si may sad.gif

sexy , blink.gif n-are sens sa-ti spun ca am cazut de pe scaun cand am citit descrierea pe care mi-ai facut-o lol.gif nu stiu de unde ai scos ideea asta, dar pupic.gif esti o draguta. iti multumesc. am sa citesc postarea ta de cate ori ma va apuca disperarea de acum si pana pe 20 Ian. cand incep sesiunea )).gif la fel si cand voi pica din examene cu brio salut.gif

o seara excelenta
_noni_
Sexymom, apreciez inainte de toate curajul tau de a deschide acest topic! l-am citit inca de la inceput si eram curioasa care o sa fie cea care va descide subiectul propus de tine. si iata, ai fost tu! imi place provocarea ta si o sa ma las si eu prinsa! floare.gif

apoi iti multumesc pentru aprecierile facuta, dar te asigur ca poza aceea este doar o poza buna!!! grin.gif

acum sa motivez de ce imi place ideea ta: pentru ca mi se pare intr-adevar fascinant sa pot cunoaste impresiile pe care le las celor din jurul meu, mai cu seama, celor care imi sunt dragi.si cred ca nu sunt singura cu aceasta curiozitate.

si pentru ca e destul de tarziu, singura descriere pe care o voi face asta seara este despre tine!promit insa sa revin!

deci, Sexymom, pentru mine in acelasi timp esti sexy si mama!

esti probabil, asa cum mi-as dori sa fiu eu peste ani! pupic.gif atenta la tot ce inseamna familie bine intretinuta si o casa pusa la punct! esti mereu acolo unde omul are nevoie de tine! si nu uiti sa fi si o femeie ingrijita, cultivata, sociabila.

spun toate astea pt. ca te plac si te urmaresc de mult; ne stim noi de prin alte locuri! grin.gif imi place tonul tau mereu incarcat de umor, grija si atentia pe care o dai celorlalti faptul ca ii faci sa se simta speciali.

imi plac ochii tai la nebunie si parul tau carliontat, pe care eu tare mi l-as dori, desi stiu ca tu-l cam urasti...

apreciez enorm ca ai avut puterea sa renunti la ceea ce inseamna cariera si te-ai dedicat trup si suflet familiei tale. eu, fiind la inceput de drum , mai am uneori ezitari atuci cand incerc sa-mi gasesc calea. ma gandesc ca n-as putea sa fiu casnica niciodata, vreau mai mult, dar atunci imi amintesc de tine si imi spun: daca tipa aia misto a facut-o si e bine-mersi la fel de misto in continuare, eu de ce n-as putea?!

cam asa te vad eu!ce zici, sunt pe-acolo? give_rose.gif floare.gif

}{
Sexymom
Eu, Noni pupic.gif

Mai departe )).gif

Deea si cu Otilici doua proaspete mamici,
Care striga in gura mare
Ca vor diversificare
Dar bebei lor uminti
Ii asteapta pe parinti..... (pana de inspiratie lol.gif )
Sa le faca papa bbun
Sa creasca pana in Ajun
Cat un Fat Frumos de mare...
Deci hai la diversificare,

Acum pe bune, stiu ca sunt doua mamici bune si rabdatoare.Au si de ce cu copii asa de frumosi.

PS: am vrut sa corectez graselile de ortografie dar nu m-a lasat netul..asa ca descifrati voi )).gif Bag si o scuza )).gif e 3 dimineata, Bianca are febra si eu nu pot sa dorm ca sunt ingrijorata.Si scriu si la lumina monitorului sad.gif
Lacry
Sexi, o mamica plina de viata. Cu o familie, in adevaratul sens al cuvantului, zic eu. Vede partea plina a paharului... naughty.gif

Andreea-Rodica, ambitioasa, meticuloasa. Exigenta cu ea insesi. wink1.gif

Aki, draguta din cale-afara, prietenoasa. Putin stresata de problemele cotidiene.

Karin
, amuzanta-ntotdeauna. Vesela si nebunatica. Cea mai nebunatica, daca mi-e permis sa precizez. blum.gif

Liliana, degaja umor si buna-dispozitie. Cred ca nimic n-o scoate din starea asta smile.gif Foarte sufletista.

Revin....
aki
Sexy merci de carcaterizare.Esti o dulce.Promit si eu mine o caracterizare
himere2005
sexy, pentru mine subiectul ramine inca in expectativa, e interesant, nu uit de el, dar e o groaza de scris...vin sarbatorile si eu sunt cam singurul catir din casa, asa ca...mai astept, desi ma tenteaza laugh.gif
Monic
Sexy, eu am citit niste posturi pe care le-ai scris inca in vremuri antice, pe Idieta wink1.gif Ce retin despre tine e ca esti tare sexoasa, tin minte ca ai facut sex intr-un loc public, intr-o fantana arteziana daca nu ma insel w00t.gif (si te invidiez pt asta!) salut.gif
si ca ai facut ff mult jogging dupa nastere ca sa slabasti
si ca iti place sa gatesti napi lol.gif
Sexymom
lol.gif Ce impresie am lasat eu lol.gif pai asta face o femeie puritana cu 2 copii???? lol.gif
Monic nu era fantana arteziana, eram in spatele unei statui. )).gif bine si era intuneric bezna acolo si multi copaci in preajma, fara politisti sau gardieni publici . )).gif
daconst
Hai ca daca si-a dat Monic drumul,incerc si eu... naughty.gif

Si eu te stiu de pe vremea raposatului forum si ce mi-a atras atentia e faptul ca vorbesti deschis fara jena despre tot si despre toate.
Picanteriile si sfaturile in materie de sex,le-am remarcat si eu si ma gindeam ca eu n-as avea curajul tau. blushing.gif
In rest esti o mama devotata fiicelor ei si incearca sa scoata tot ce-i mai bun de la ele.Si pentru asta te respect! floare.gif
Apoi mai esti si o prezenta spirituala pe forum care inventeaza subiecte super interesante ! wink1.gif

Nu te mai laud ca ti-o iei in cap... lol.gif

Ps: Pozele cu mine le-am pus de dragul vremurilor cum aratam odata si sa am motivatia sa ajung din nou acolo dupa ce nasc. grin.gif
Sfaturile despre bb sunt mereu binevenite si deja le zapacesc pe mamicile de la WW cu ele.
Te asteptam mai des pe la noi! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.