Acum vin gagicile de la neuroni, astea sunt gurese rau, sunt haioase de nu mai poti.
Himere e ca si mine , vb. de nu se mai opreste, vb despre orice , oricand. Si nu o sa uit faza in care puiul ei a adormit intr-un lighean , cel mai frumos copil dupa fata pamantului, cu o mama guresha ...
Dupa ea apare
Tulip alta gagica haioasa, daca stati sa cititi ce poate spune o sa va amuzati la maxim, dar ea e tare serioasa. Cu fetita ei cu tot.Fumeaza insa, si face rau la plamani
a incercat sa ma corupa si pe mine dar nu a reusit
Crissy[b]bubulina gospodina, hai sa tinem regim dar din 2 in 2, ca mai avem timp, asa fac si eu deci nu e ceva rau in asta, ne asemanam, si ce se aseamana se aduna. Aseara te-am visat ca vroiam sa mergem impreuna in concediu la mare si tu nu ai reusit sa prinzi trenul dar eu deja aveam puiul tau in bratze.Deci trebuie sa dai pe la mine sa il recuperezi.
Bubbles e mai constiincioasa , cade in pacat de multe ori dar isi revine, stie care ii este telul si incet incet il va atinge, spre rusinea mea care ma ascund dupa deget.
Daconst am vazut niste poze cu ea si are niste picioare traznet, conturate superb. Si o gasca super cu care se distreaza in Romania. Vad ca e tare preocupata de viitorul bebe si mi-ar placea sa vb cu ea mai mult, daca vrea poate sa ma apeleze pe messenger sa ii fac capul calendar .
Michelle stiu ca e frumoasa si blonda, ca a fost la multe intalniri si din auzite am aflat ca e dulce , frumoasa, desteapta si devreme acasa. Dar mai mult nu pot sa spun, din pacate.
EuCrenguta noastra din Franta, asta are un creieras de ne depaseste pe multe, asa simt eu, e tare inteligenta si se plictiseste repede de ceea ce face, trebuie sa schimbe intotdeauna cate ceva .
Monic nu numai ca e frumoasa de pica , dar e si nostima , nu ii lipseste umorul ceea ce e un lucru bun.La ultimul post al ei radeam ca proasta, sper sa nu fie ceva serios si sa se faca bine.Stie ea despre ce vb.
Ina e tanara rau, studenta, pune suflet in tot ce face, buna companiera, vreau si eu o prietena ca ea, sper sa se simta bine cu familia de sarbatori.
Noni de cate ori vad poza ta ma oftic ca esti asa de sexy si fotogenica, ai un ten de moare lumea, si coafura iti sta e minune , sa nu te schimbi.

Am sa revin, am multe fete de analizat, sa nu se supere daca acum nu mi-am spus o parere , sunt inca in umbra si abia astept sa le cunosc.
Un lucru am observat la site-ul asta, sunt fete super , una si una, intelectuale , pregatite, nostime, ambitioase, asa cum imi plac mie.
Va pup pe toate pana maine.