Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum se fac gogosile?
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
Sexymom
Va rog mult sa imi spuneti si mie cum se fac gogosile, alea care le cumperi de la gogoserie, simple, pufoase, nu turnate cu lingura care iau o forma ciudata in tigaie.
Gogosi dospite , pudrate cu zahar deasupra....
Bia mea e innebunita dupa gogosi si eu nu stiu sa fac sad.gif am carte de bucate dar totul pare foarte complicat....
honey79
Uite aici o reteta...sper sa-ti fie de folos.
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajit...gosi/index.html

Banuiesc insa, ca fiecare gospodina are diferite retete de gogosi.Eu stiu ca cele ale mamei mele nu-mi placeau deloc, insa aveam o vecina pe scara care facea gogosi yummy-yummy.
Sexymom
Multam frumos Honey, acum asta fac, gogosi, astept sa imi creasca aluatul.Sper sa imi iasa bune. pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 18-12-2006, 02:57 PM) *

Multam frumos Honey, acum asta fac, gogosi, astept sa imi creasca aluatul.Sper sa imi iasa bune. pupic.gif

Ei, cum au iesit?? Ca balesc aici de pofta, nu alta.
Sexymom
Pai hai sa papam cat mai multe.Imagine
honey79
Mmmmm......Sexy.... arata super!!! Mai ai????N-am mai mancat o gogoasa de vreo 2-3 ani, cred.
Sexymom
Le-am facut dupa reteta ta Honey, nu sti de cate ori te-am pomenit ieri in timp ce framantam si asudam in bucatarie la caldura devil.gif
Eu m-am imbuibat ca o scroafa, parca sunt la regim de ingrasat. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.