Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Chow-Chow
OneDen.com > Relatia cu familia > Pasari, insecte, mamifere, reptile si alte sufletele
Ada
Pt cei din cluj...daca sunteti din cluj. mi-am pierdut catelusa in Zorilor. are 4 ani, ii roscata si posibil acuma murdara. am pierdut-o duminica, am tot cautat-o si nu stiu unde e. fiul ei, cu care a mers la plimbare s-a intors lovit si abia umbla....daca ati vazut-o imi spuneti va rog?
Nessie
CITAT(Ada @ 19-12-2006, 05:29 PM) *

Pt cei din cluj...daca sunteti din cluj. mi-am pierdut catelusa in Zorilor. are 4 ani, ii roscata si posibil acuma murdara. am pierdut-o duminica, am tot cautat-o si nu stiu unde e. fiul ei, cu care a mers la plimbare s-a intors lovit si abia umbla....daca ati vazut-o imi spuneti va rog?
Ada, imi pare rau pentru catelusa ta! sad.gif Nu sunt din Cluj si nu te pot ajuta, dar sper sa se intoarca acasa sau sa o gasesti tu. Multa bafta! floare.gif
aki
Am anunatat-o pe sora mea care e in Cluj,daca aude ceva iti spun.Imi pare rau,sper sa se gaseasca
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.