Dragii mei,
astazi am aflat o veste crunta.
un amic al celei mai bune prietene a mea a fost diagnosticat cu tumora la creier. este un tanar de 36 de ani, tata a doi copii mici, care nu are sanse de supravietuire fara o interventie urgenta pe creier.
problema este faptul ca are grupa sanguina AB4 si RH negativ. spitalul 9 unde se afla internat nu dispune de rezerve de sange pentru aceasta grupa , dat fiind faptul ca este foarte rara.
fac apel la inimile voastre, acum, de Sarbatori, sa va intrebati prietenii, cunostintele, poate exista cineva dispus sa doneze sange pentru a salva viata acestui om.
va multumesc!
julyalina
28-12-2006, 08:35 AM
eu am ABIV dar RH pozitiv. daca crezi ca este ok, spune-mi si vin sa donez.
iti multumesc, julyalina, dar RH-ul pozitiv nu ne ajuta.
am reusit sa gasim 2 donatori ieri noapte; nu stim daca va fi suficient sange disponibil, asa cum nu stim daca va supravietui operatiei din aceasta dimineata - i s-au dat 1% sanse.
alex25
28-12-2006, 10:13 AM
A avut loc operatia? Ce s-a intamplat?
nu stiu inca nimic, alex. astept cu sufletul la gura un telefon
Sexymom
28-12-2006, 12:41 PM
Ce rau imi pare ca nu sunt eu prin preajma, ca am
rh negativ si grupa
0
Sexy
multumesc.
au fost gasiti pana la urma 4 donatori, dar cam tarziu astazi, asa ca a fost nevoie sa se amane operatia pana diseara sau pana maine dimineata, deoarece sangele trebuie refrigerat in prealabil.
Doamne ajuta!
Deea
28-12-2006, 10:04 PM
Eu ce s-a intamplat, cum a decurs operatia?
a fost operat ieri noapte si a supravietuit.
mai multe detalii nu stiu inca, voi afla de la prietena mea probabil in aceasta dupa-amiaza.
Dumnezeu sa-l ajute si sa-l pazeasca de rele.Si sa-i dea puteri sa lupte cu boala.
Deea
29-12-2006, 11:09 AM
CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 12:46 PM)

a fost operat ieri noapte si a supravietuit.
mai multe detalii nu stiu inca, voi afla de la prietena mea probabil in aceasta dupa-amiaza.
sa dea Domnul sa fie bine!!!! Multa. multa sanatate!
alex25
29-12-2006, 11:28 AM
ma bucur ca a fost ok. numai bine si din partea mea!
nusarich
29-12-2006, 08:52 PM
sanatate multa amicului tau, gigelu! sper sa ne mai dai vesti bune cat de curand!
danyhoney
29-12-2006, 09:37 PM
Nu stiu cum am scapat subiectul asta
Sanatate multa amicului prietenei tale !!!
Sexymom
30-12-2006, 03:18 PM
Sper din tot sufletul sa se faca bine sa aiba grija de el si de familia lui.Sa se bucure de sarbatori..
ina_ceva
30-12-2006, 07:09 PM
Si eu am grupa 0 cu RH negativ; daca mai e nevoie...
Sanatate multa!!
buretel
30-12-2006, 10:43 PM
Multa sanatate prietenului tau, Crenguta! Eu am AB4 cu RH-, dar din pacate sunt tare departe
multumesc tuturor pentru urarile de bine si pentru ofertele de ajutor.sunteti extraordinare
amicul prietenei mele a fost operat, cum v-am spus, ieri cand am vorbit cu ea mi-a spus ca spre uimirea medicilor a supravietuit operatiei si ca la trezirea din anestezie era constient si-si putea misca picioarele
asta este o veste extraordinara, mai ales ca medicii se temeau de acest lucru.
va mai tin la curent cand aflu noutati.
Nessie
01-01-2007, 01:25 PM

Ce veste extraordinara!!! Ma bucur foarte mult pentru el!
dragele mele, amicul prietenei mele a murit ieri seara. tumora era canceroasa, deci oricum nu ar mai fi avut nici o sansa
Domnul sa il odihneasca in pace!
va multumesc din suflet pentru sprijin
alex25
03-01-2007, 10:59 AM
Imi pare rau

...
Deea
03-01-2007, 11:58 AM
Trist

..n-am cuvinte. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea multa putere sotiei sale!
buretel
06-01-2007, 09:01 PM
imi pare tare rau, crenguta

Sincere condoleante...
alex25
11-01-2007, 01:56 PM
Tocmai am primit un mesaj pe yahoo messenger, pe aceeasi tema. O sa-l scriu si aici ca este vorba tot de AB4 RH negativ:
CITAT
Un Caz de Maxima Urgenta: Se cauta de urgenta donatori de sange GRUPA AB4 NEGATIV; Donarea de sange se va efectua la Institutul National de Hematologie Transfuzionala din Bucuresti. Oferim 1.000.000 lei/donatie; Telefon : 0722.469.312; Multumim din suflet! Anuntul e cat se poate de serios, e vorba de bunica mea. ( Robert Teodorescu )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.