Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: AJUTOR
OneDen.com > Relatia cu mine > Cabinetul medical
Eu.
Dragii mei,

astazi am aflat o veste crunta.
un amic al celei mai bune prietene a mea a fost diagnosticat cu tumora la creier. este un tanar de 36 de ani, tata a doi copii mici, care nu are sanse de supravietuire fara o interventie urgenta pe creier.
problema este faptul ca are grupa sanguina AB4 si RH negativ. spitalul 9 unde se afla internat nu dispune de rezerve de sange pentru aceasta grupa , dat fiind faptul ca este foarte rara.
fac apel la inimile voastre, acum, de Sarbatori, sa va intrebati prietenii, cunostintele, poate exista cineva dispus sa doneze sange pentru a salva viata acestui om.

va multumesc!
julyalina
eu am ABIV dar RH pozitiv. daca crezi ca este ok, spune-mi si vin sa donez.
Eu.
iti multumesc, julyalina, dar RH-ul pozitiv nu ne ajuta.
am reusit sa gasim 2 donatori ieri noapte; nu stim daca va fi suficient sange disponibil, asa cum nu stim daca va supravietui operatiei din aceasta dimineata - i s-au dat 1% sanse. sad.gif
alex25
A avut loc operatia? Ce s-a intamplat?
Eu.
nu stiu inca nimic, alex. astept cu sufletul la gura un telefon
Sexymom
Ce rau imi pare ca nu sunt eu prin preajma, ca am rh negativ si grupa 0 sad.gif
Eu.
Sexy pupic.gif multumesc.

au fost gasiti pana la urma 4 donatori, dar cam tarziu astazi, asa ca a fost nevoie sa se amane operatia pana diseara sau pana maine dimineata, deoarece sangele trebuie refrigerat in prealabil.

Doamne ajuta!
Deea
Eu ce s-a intamplat, cum a decurs operatia?
Eu.
a fost operat ieri noapte si a supravietuit.
mai multe detalii nu stiu inca, voi afla de la prietena mea probabil in aceasta dupa-amiaza.
aki
Dumnezeu sa-l ajute si sa-l pazeasca de rele.Si sa-i dea puteri sa lupte cu boala. sad.gif
Deea
CITAT(Eu. @ 29-12-2006, 12:46 PM) *

a fost operat ieri noapte si a supravietuit.
mai multe detalii nu stiu inca, voi afla de la prietena mea probabil in aceasta dupa-amiaza.

sa dea Domnul sa fie bine!!!! Multa. multa sanatate!
alex25
ma bucur ca a fost ok. numai bine si din partea mea!
nusarich
sanatate multa amicului tau, gigelu! sper sa ne mai dai vesti bune cat de curand!
danyhoney
Nu stiu cum am scapat subiectul asta doh.gif doh.gif

Sanatate multa amicului prietenei tale !!!
Sexymom
Sper din tot sufletul sa se faca bine sa aiba grija de el si de familia lui.Sa se bucure de sarbatori..
ina_ceva
Si eu am grupa 0 cu RH negativ; daca mai e nevoie...

Sanatate multa!!
buretel
Multa sanatate prietenului tau, Crenguta! Eu am AB4 cu RH-, dar din pacate sunt tare departe sad.gif
Eu.
multumesc tuturor pentru urarile de bine si pentru ofertele de ajutor.sunteti extraordinare pupic.gif

amicul prietenei mele a fost operat, cum v-am spus, ieri cand am vorbit cu ea mi-a spus ca spre uimirea medicilor a supravietuit operatiei si ca la trezirea din anestezie era constient si-si putea misca picioarele yahoo.gif asta este o veste extraordinara, mai ales ca medicii se temeau de acest lucru.
va mai tin la curent cand aflu noutati.
Nessie
clap.gif Ce veste extraordinara!!! Ma bucur foarte mult pentru el!
May
Super cheer.gif cheer.gif cheer.gif MUlta sanatate!!!
Eu.
dragele mele, amicul prietenei mele a murit ieri seara. tumora era canceroasa, deci oricum nu ar mai fi avut nici o sansa sad.gif
Domnul sa il odihneasca in pace!
va multumesc din suflet pentru sprijin give_rose.gif
alex25
Imi pare rau sad.gif...
Deea
Trist sad.gif ..n-am cuvinte. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea multa putere sotiei sale!
buretel
imi pare tare rau, crenguta sad.gif Sincere condoleante...
alex25
Tocmai am primit un mesaj pe yahoo messenger, pe aceeasi tema. O sa-l scriu si aici ca este vorba tot de AB4 RH negativ:

CITAT

Un Caz de Maxima Urgenta: Se cauta de urgenta donatori de sange GRUPA AB4 NEGATIV; Donarea de sange se va efectua la Institutul National de Hematologie Transfuzionala din Bucuresti. Oferim 1.000.000 lei/donatie; Telefon : 0722.469.312; Multumim din suflet! Anuntul e cat se poate de serios, e vorba de bunica mea. ( Robert Teodorescu )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.