Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nessie
In ajun de 2007 incepem casuta ww cu numarul 7! blum.gif Sper sa va aduca noroc mult si anul nou si casuta... poate mai lasati din kilograme pe aici. grin.gif
Daca ati pierdut ceva, vizitati la Neuronii WW part 6
himere2005
Nessie, sa ai parte de tot binele din lume, pentru mine esti o femeie de nota 20 give_rose.gif
cred ca toata lumea vrea sa lase macar cite-un kg-doua pe aici smile.gif
honey79
pupic.gif

Himere... vin cu o rugaminte la tine. Ai dat acum cateva zile un link... catre un "CHEC CU VISINE".

Il mai ai cumva? Daca da, vrei te rog, sa-l mai postezi o data?

Multumesc frumos.

himere2005
stai putin sa caut pe culinar ca nu-l mai am, dar stiu cine l-a postat blum.gif sper sa nu ma insel...eun parca vazusem fursecuri cu visine si checul l-a adus danutela sau dany, dar poate gasesc
uka
am aparut si eu pe aici...
alta camera....alta casutza...
ce bogate suntem..... nu putemsa si inchiriem!?
himere2005
danutela sau dany, eu nu gasesc checul ala cu visine, dau doar peste fursecurile cu visine, m-am si logat pe culinar si am dat search dupa cuvint cheie...aiurea ...poate o ajutati voi pe nessie

hai ca-s tare..cind vroiam sa renunt
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...c=13396&hl=
Deea
Mei, ia comportati-va frumos in noua casuta, sa nu imparstiati prea mult miros de ingrasacioase sau alcool da? biggrin.gif hug.gif
himere2005
trebuia sa-i dau pm lui nessie atunci lol.gif lol.gif
honey79
Multumesc frumos, Himere draga.

Am dat si eu peste reteta respectiva, insa... nu e cel pe care-l caut. Checul de care vorbesc.... dupa ce e copt...e sectionat in forma de V si umplut cu frisca si visine.

Multumesc frumos, oricum.

Am sa merg in WW6, poate dau de link. Posibil sa fi fost postat de Irinush.

Multumesc inca o data.

Pupicei.

Am gasit!!!! Am dat Search pe Culinar..si am dat de el. Mersi inca o data, Himerus.
himere2005
nessie, sa-mi zici daca gasesti, acum ca mi-ai spus, am imaginea in minte, erau multe fructe inauntru, stiu ca se gindea dana sa-l faca pentru party al ei...ma cam obsedeaza ca nu l-am gasit...nu-s zdravana...daca ma gindesc la sta cind fac fursecuri lol.gif lol.gif ?

ia da linkul nessie sa nu mor pe aici grin.gif

babuinul de abia acum ajunge...am apucat sa impachetez si poseta wink1.gif ...ne auzim miine sigur, dar nu stiu cind si cit.
uka
de ce se poarta chilotii rosii noi in noaptea de revelion? si ce alte obiceiuri mai stiti?
Pisik
ha ha ha, casuta noua cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramasesem in urma cu cititul in WW6 si ma si miram cum de nu mai e nimeni....ziceam ca va furseciti toate lol.gif
eu ma duc sa beau un campari orange ca mi l-am facut de ceva vreme sa ciocnesc cu soacra si cica la 9 plecam la nasi...mie deja imi pica capu pe masa si daca mai beau si ala sunt pa pa blum.gif
daconst
Multumim Nessie!!! pupic.gif

Uite link-ul:

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13642

E de la Dany reteta.Eu n-am mai apucat sa-l fac.Mi-a ajuns tortul zebra...ca a trebuit sa-l halesc singura. blushing.gif

CITAT(uka @ 30-12-2006, 09:48 PM) *

de ce se poarta chilotii rosii noi in noaptea de revelion? si ce alte obiceiuri mai stiti?

Cica aduc noroc.Mai mult nu stiu. huh.gif
Tulip
he-he-he
casuta noua cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

am scapat si de musafiri wink1.gif
himere2005
mai fetelor, a intrat o pisicuta la noi in casa, ca am auzit ca mieuna, ce sa fac? sa o iau? cit de greu este sa ai pisica? huh.gif
Tulip
va pun o foto sa vad daca reusesc s-o bag direct aici dry.gif Imagine
Tulip
Himere,nu cred ca-ti face viata mai usoara o pisica.....cred ca tu trebuie sa te ocupi de ea singura smile.gif
uka
nu e greu de intretinut o pisica.... dar sa ai grija la bebe
eu am un motan de vreo 8-9 ani...
himere2005
nessie, miha, care mai aveti pisici...daca intrati sa va dati cu parerea ca dan tot ma bate la cap dar mie mi-e cam frica
himere2005
voi le taiati unghiile la pisici? sau cine? ca ma cam deranjeaza unghiile alea, nu le suport )).gif
May
Eu am o veste super proasta sad.gif mi-am ridicat pachetul de la atlasib pe care mi l-au trimis parintii mei si fusese desfacut la vama in Ungaria ... problema e ca imi lipsesc aproape jumatate din lucrurile care mi-au fost trimise sorry.gif si nu pot sa fac reclamatie caci naiba stie care le-a luat. Puteau fi si vamesii si soferii si cei de la atlasib si nici plangere nu pot depunde caci nu erau ``importante`` cica blink.gif . Pt mine erau importante caci erau trimise de parintii mei si chiar le asteptam cu sufletul la gura. Imi lipseste un portofel de piele, un parfum scump, produse cosmetice, un tratament pt albirea dintilor, sa mor eu ca mi-au luat pana si ciocolata si capucino mai! Prietena lui frate-meu imi trimisese si ea o bijuterie din argint cu pietre semipretzioase si bineinteles ca nu e nici aia.... deci am zis ca tampesc si nu mai pot de nervi. mad.gif . Imi trimisese mama o pila de unghii profesionala si era in tzipla cu instructiuni si sa mor eu ca au scos-o din tzipla si asa mi-au aruncat-o in pachet caci semana cu o cutie de bijuterii doh.gif

Sunt extrem de dezamagita de Atlasib si nu o sa mai trimit nimic cu ei pt ca vamesii din Ungaria doar le-au deschis sa vada daca e carne in pachete dar nu bagau ei mana la niste tampenii. Si nu numai pachetul meu ci pachetele multora au venit deschise in Madrid si nesimtitii de la ghisee au baga mana in ele si au furat cat au putut. Tocmai m-a sunat tata sa imi dea numarul de tel al unei fete din Madrid care l-a sunat saraca pt ca a primit portofelul si tratamentul meu de dinti in pachetul ei care bineinteles ca a fost si ala deschis plus ca erau in cutia in care mi-au trimis ai mei toate cele , deci pana si cutiile oamenilor le-au schimbat intre ele....... doamneeee . Fata aia nu a primit nimic din ce ii trimisesera ai ei, a primit doar lucrurile altora si le-a dus inapoi.... cred ca dau cu ala de pamant dupa ce trece revelionul si ma duc la el... il joc in picioare ca numai probleme am avut. Asa ca aveti grija cu Atlasibul ca a nenorocit tot Madrid acum in prag de Anul nou.

In rest, a dat Dumnezeu ca Remy sa isi primeasca toate cadourile ( o camasa, o bluza, un portofel de piele ) si am mai gasit pila si niste mirodenii pt la bucatarie, plus o bluza ce a mai ramas din cadoul meu ca in rest or sa se bucure altii de ele sorry.gif
Pisik
of mai MAY, imi pare tare tare rau de ce ai patit. Poate poti face totusi o rclamatie, ceva, ca nu mi se pare normal, e bataie de joc de oameni!
nusarich
bine v-am gasit in noua casuta!

may, sper sa reusesti sa recuperezi macar o parte din lucrusoarele disparute...

himere, o pisica nu se creste greu, doar ca trebuie sa ai grija sa mergi cu ea la medic de cate ori trebuie, sa-i faci vaccinurile si ... cam atat. eu am un motan de 5 ani si e un scump si un dulce. nu l-as da pentru nimic in lume. si in primul an de viata a stat langa un bb mic de tot. adica prietenii mei de la care il am intai l-au luat pe el si apoi au avut bb. eu l-am primit cand avea baietelul lor 9 luni, pentru ca incepuse sa-l jumuleasca si le-a fost mila de bietul animalut, ca ramanea fara blanita de tot...
deci: deparazitare, vaccin cand trebuie, daca vrei sa nu-si ascuta gherutele in mobila fie inchizi usa la camera respectiva (cum fac eu, dupa ce mi-a distrus un coltar), fie ii tai unghiutele si ii iei un soi de "pom", e un stalp acoperit cu funie, pe care poate sa-si ascuta gherutele. trebuie sa ai grija sa aiba nisip, mancare, apa si ... cam atat. a, si sa te joci un piculet cu el. oricum, de copii nu prea se ating, mai mult se dau la oameni mari, pe copii ii protejeaza. avantajul este ca nu trebuie scosi afara si se joaca mult singuri. nu le trebuie companie neaparat. eu pe al meu l-am lasat sa doarma la picioarele mele, dar stiu pe cineva care i-a facut patutul dintr-un uscator de haine pe care a pus mai multe paturici ca sa fie moale. oricum, pentru un copil mic e binevenit un animalut, indiferent de care. ii dezvolta personalitatea si dispozitia spre comunicare. asa am citit.
sa ne spui ce hotarare ati luat.
Deea
Himere daca vrei pisoiul pastreaza-l, tot ce trebuia spus a Nusha. Eu am crescut cu animale pe langa mine si Alexia la fel...avem ditamai dog-ul in casa. De cand am venit cu Alexia de la maternitate cainele e lipit de usa dormitorului, in parc nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, plange cand plec cu fata din casa si n-o iau si pe ea...ce mai...o iubeste de numa. Asa sunt toate animalele cand e vorba de copii.

May imi pare tare rau de ce ai patit. Mi se pare aiurea ca nu poti face reclamatie; asta e bataie de joc!
buretel
LA MULTI ANI! Sa aveti un An Nou plin de bucurii si impliniri! Va multumesc ca sunteti aici hug.gif
Imagine
nusarich
CITAT(buretel @ 31-12-2006, 12:19 AM) *

LA MULTI ANI! Sa aveti un An Nou plin de bucurii si impliniri! Va multumesc ca sunteti aici hug.gif
Imagine

La Multi Ani si tie, buretel, si tot ce iti doresti sa ti se implineasca in 2007!
Sexymom
Maybeline imi pare rau ca ai patit asta, si eu care credeam ca sunt buni astia de la Atlassib.
Himere, eu una spun un NU hotarat. Pisica nu are ce cauta in casa atata timp cat ai copii, indiferent ce varsta au. Pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoza, eu am o prietena care nu poate sa faca copii pt. ca a crescut cu pisica in pat si prin respiratie pisica i-a transmis microbul. Poti da o cautare in google . Pisica si toxoplasmoza, o sa ti se ridice parul maciuca .
Eu iubesc pisicile mai mult ca orice animal, dar nu in casa.
Ella79
Eu m-am intors de la ai mei acum si bineinteles ca m-am napustit la calculator sa vad pozele cu May si Sexy. Si vad ca v-ati distrat, nu gluma! )).gif
May, imi pare rau de ce ti s-a intamplat cu pachetul? Nu ai posibilitatea sa folosesti alta firma pentru asa ceva? E clar ca cei de la atlassib sunt niste nesimtiti! Cum sa iti faca asa ceva de sarbatori? angry2.gif
Himere, ai PM

Eu am inceput sa fiu foarte stresata ca nu stiu cu ce sa ma imbrac maine seara. Am impresia ca in rochia aia arat deja penibil, la cat de grasa sunt. sorry.gif Si nici blugii nu ma avantajeaza prea tare. sorry.gif

Ella79
Tulip, de unde e poza aia? ca eu n-am fost pe faza. Esti tare frumusica in ea, ca de obicei. Si iti sta asa de bine cu margele rosii la gat. Super!!
May
Da, e super naspa ce s-a intamplat dry.gif . As fi putut sa trimit cu alta firma, dar se presupunea ca Atlasib-ul
e cea mai serioasa... m-am convins cat de serioasa .

Multumesc ptr tot floare.gif
Deea
pupic.gif neata!

Vad ca azi trebuie sa fac eu cafeaua!:) Va astept la o cafeluta calda, un ceai, capuccino...fiecare ce doreste!

hug.gif
ina_ceva
Buna!!! yahoo.gif yahoo.gif

Tulip, esti o scumpa!! naughty.gif
May, imi pare rau de patzania ta; ar trebui sa cauti alta firma. Auzisem si eu de atlassib ca e firma buna, se pare ca nu e asa unsure.gif

Eu mai am de parcurs pagini din urma, asa ca revin mai tarziu.

Dana a nascut?
nusarich
buna dimineata si de la mine!

ce buna e cafeaua, deea, saru'mana

ina, asteptam si noi sa vedem ce face dana, azi n-a semnat condica, ieri era tot 2 in 1
ina_ceva
Merci, nusa! floare.gif Am crezut ca am ratat evenimentul grin.gif
ina_ceva
Diseara petrecerea se va tine la mine, asa ca fug sa mai fac cateva cumparaturi. Azi noapte am fost pe la 12 in metro si am facut aprovizionarea vreo trei ore doh.gif , dar tot nu am luat ce-mi trebuie.
Eu.

'neatza yahoo.gif

va doresc din suflet ca Noul An sa va aduca impliniri pe toate planurile, sanatate multa, kg putine si fericire cat incape!! pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 31-12-2006, 01:48 AM) *

Himere, eu una spun un NU hotarat. Pisica nu are ce cauta in casa atata timp cat ai copii, indiferent ce varsta au. Pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoza, eu am o prietena care nu poate sa faca copii pt. ca a crescut cu pisica in pat si prin respiratie pisica i-a transmis microbul. Poti da o cautare in google . Pisica si toxoplasmoza, o sa ti se ridice parul maciuca .
Eu iubesc pisicile mai mult ca orice animal, dar nu in casa.

himere, sunt de acord si eu cu sexy. inafara faptului ca este unul dintre animalele care poarta cele mai multe boli , chiar daca traieste in casa, parul pisicii este extrem de periculos, mai ales pentru un bebe.in plus, nu cred, sincer, ca ai chef de adunat par zi de zi, de peste tot unsure.gif

may mad.gif ce imbecili, nu-mi vine sa cred ce au putut face nenorocitii, mai ales in preajma sarbatorilor. sa le dea Dumnezeu dupa cum merita!
daconst
Am trecut sa semnez condica sa nu zica lumea ca nu-s parolista si ma pun pe nascut acum. lol.gif
Mai nou dorm bine si parca ma simt din nou super cind stiu ca pot sa fiu activa si sa fac treaba.Deci azi bucataresc la greu ciorba de perisoare si sarmale.Iar dupa 12 fursecuri. naughty.gif

May,imi pare rau si mie de ce ai patit dar aici la noi se stie ca atlassib-ul sunt cei mai nesimtiti.Eu am venit o data cu ei si am jurat ca nu vreau sa mai aud de firma asta.Doar la ei se intampla asa ceva,iar conditiile de drum sunt sub orice critica.
Ma gindeam ca voi nu aveti alte firme pe acolo ca-ti spuneam sa nu te incurci cu nesimtitii.La ei pachetele fac cel mai mult si daca trimit ceva de aici ca trebuie sa le duca toate la Sibiu sa le vamuiasca si apoi le trimit la destinatie.Pai ce vama,frate la Sibiu?Facuta de ei? mad.gif
Eu am spus si o repet sunt cea mai mare firma de calatori si s-au facut niste nesimtiti...ca profita de omul care ajunge la ei.Pentru mine nu mai exista de cind i-am vazut cum sunt si nu recomand la nimeni sa apeleze la ei sub nicio forma. devil.gif

Ella,nu pui poza cu rochita? )).gif

Himere,si mie-mi pac pisicile,dar haba n-am ce presupune ingrijirea lor.
daconst
Pisik,am uitat sa-ti spun...mi-a raspuns si mie Teo ieri. cheer.gif
Asta mi-a scris:
"Draga Dana,

Multumesc mult de tot pentru mesaj si iti doresc un an nou fericit! o sa incerc sa fac asa cum zici tu, sa raman asa sau... cine stie, poate ma mai destept un pic, ca tare bine mi-ar prinde!

Cu drag,
Teo"

Asa am fost de fericita...e o draguta. give_rose.gif
himere2005
fetelor, de dimineata am fost la cumparaturi, mai trag acum o fuga in piata si dupa aia sper sa ne auzim
sincer, nu prea sunt de acord cu pisicuta in casa, vreau sa ma mai documentez si sa vad si reactia biancai, dar am inima strinsa...eu tin cit de cit la curatenie si ma gindesc ca o sa am ceva de strins dupa. pisica pare sa fi fost educata de cineva ca altfel nu-mi explic comportamentul, dar vrea atentie si nu stiu daca pot sa i-o ofer....dan e superfericit, dar eu nu prea, ma tot gindesc sa fac o alegere cit mai buna. va dau raspuns cind iau o decizie smile.gif multumesc pentru sfaturi oricum si sprijin pupic.gif

nu stiu ce sa-i dau de mincare rolleyes.gif lapte nu vrea, pestisori nu, carnita nu, de la mincare de pisici la conserva a vomat blink.gif nu stiu sa ma comport cu ea...ma gindesc sa nu-mi strice si mobila achizitionata cu greu...nu stiu ce sa zic. singurul motiv pentru care as pastra-o daca ar face copilul fericit.
va pup
maria
Desi am lipsit in ultima vreme pt ca am avut divese problemutze, nu v-am uitat pe nici una dintre voi si va multumesc pentru sprijinul vostru care a facut posibil sa 'arunc' balastul de 12 kg smile.gif

Va doresc un an nou luminos si pliiiiiin de surprize placute !!!!!!!!!!!
Deea
CITAT(maria @ 31-12-2006, 12:53 PM) *

Desi am lipsit in ultima vreme pt ca am avut divese problemutze, nu v-am uitat pe nici una dintre voi si va multumesc pentru sprijinul vostru care a facut posibil sa 'arunc' balastul de 12 kg smile.gif

Va doresc un an nou luminos si pliiiiiin de surprize placute !!!!!!!!!!!

Multumim la fel! Sa nu mai ai parte de problemutze!
Te asteptam mai des pe la noi!
hug.gif

Mi-am gasit ieri fusta....intr-un final...eu vroiam una mai larguta dar al meu a zis ca nu si nu, fusta dreapta pe linia corpului. M-am imbracat aseara si nu arat chiar rau...chiar daca e mulata ascunde bine kg., o sa-mi fac poza diseara dupa ce ma imbrac.

Ella vrau sa vad si eu rochita de la Zara!
maria
CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 12:50 PM) *

fetelor, de dimineata am fost la cumparaturi, mai trag acum o fuga in piata si dupa aia sper sa ne auzim
sincer, nu prea sunt de acord cu pisicuta in casa, vreau sa ma mai documentez si sa vad si reactia biancai, dar am inima strinsa...eu tin cit de cit la curatenie si ma gindesc ca o sa am ceva de strins dupa. pisica pare sa fi fost educata de cineva ca altfel nu-mi explic comportamentul, dar vrea atentie si nu stiu daca pot sa i-o ofer....dan e superfericit, dar eu nu prea, ma tot gindesc sa fac o alegere cit mai buna. va dau raspuns cind iau o decizie smile.gif multumesc pentru sfaturi oricum si sprijin pupic.gif

nu stiu ce sa-i dau de mincare rolleyes.gif lapte nu vrea, pestisori nu, carnita nu, de la mincare de pisici la conserva a vomat blink.gif nu stiu sa ma comport cu ea...ma gindesc sa nu-mi strice si mobila achizitionata cu greu...nu stiu ce sa zic. singurul motiv pentru care as pastra-o daca ar face copilul fericit.
va pup

himere, o pisica e f simplu de crescut...sint ff curate, nu miroase in casa de la ele, ca la catzei (trebuie doar sa-i schimbi litiera...de fapt ii pui nisip si cand face pipi se intareste o parte din el si se face bulgarash...cu cacutza e si mai simplu)
daconst
Maria,bine ai revenit la noi si multumim de urari! pupic.gif

Deea,ce babuin priceput ai...si eu as fi zis la fel ca-ti trebuie ceva mai pe corp daca ai ceva kg in plus.Daca e mai larg te arata si mai plinuta.
Deci nota 10 la babuin. wink1.gif
dany
Buna ,neuroni ! pupic.gif

Deja casuta 7 ?? E bine si asa cheer.gif cheer.gif

May....si eu stiam de Atlassib ca sunt nesimtiti dar sa umble in pachete ???? Asta deja e prea de tot. Poate faci o reclamatie comuna cu fata care a avut o parte din lucrurile tale.Eu nu m-as lasa.Chiar daca nu mai recuperezi lucrurile macar sa vada ca nu esti fraiera. pupic.gif

Maria...bine ai revenit ! floare.gif Si tu sa ai un an 2007 plin de tot ce-ti doresti !!!

Himere...si eu am avut o pisica cand eram in Ro.Cumintica,curatica dar...nu stiu cum ar fii cu un bb.Mai ales ca parul de pisica e tare periculos .

2 in 1 ....asa deci ,fursecuri ??? Bravo. Poate vine bb in noaptea asta ( dupa 12 ) wink1.gif

Deea...jos palaria in fata babuinului tau )).gif

CITAT(buretel @ 30-12-2006, 09:19 PM) *

Imagine

Multumim,buretel !!! Si tu sa ai un 2007 plin de bucurii !!!
Ella79
Neataaaaa
Deea, buna cafeaua, multumesc! Am si baut una dar pentru ca diseara e Revelionul pot sa imi mai iau inca una? give_rose.gif
Maria, te asteptam si in 2007 sa ne tii companie, mai ales noua care am pus la loc ce am slabit in 2006. Poate invatam si noi ceva de la tine.
Imi poate da cineva link-ul ala de la site-ul unde pot miscora pozele?? Ca mor sa va arat poza cu rochita si sa imi spuneti parerea voastra. Sunt disperata ca arat ca un cartabos in ea si nu stiu cu ce sa ma imbrac diseara, cum sa ma coafez, cu ce sa ma incalt....
dany
Eu sunt tot racita sad.gif .Vremea e de tot r-----l ,toata noaptea a plouat si a fost o furtuna ca mi-era frica ca ne ia cu tot cu ,casa. Sa vedem cum facem cu gratarul.

Cica nu e bine sa stranuti in Ajun de An Nou ( parca asa am inteles ) ...pai cum,Doamne ,sa nu stranut daca sunt racita ? trag niste concerte de toata frumusetea )).gif

2 in 1...cat stai pe net azi ? naughty.gif

Ella...mergi la "Cutia de propuneri si reclamatii" si acolo gasesti totul despre poze
Ella79
Multumesc Dany!

Sa vad daca reusescImagine

aha, gata!

Deci, aceasta este rochita. Asa aratam eu in ea acum 10 kg. doh.gif O poza actuala nu am, pentru ca dupa cum stiti nu imi mai functioneaza camera.
La rochita asta as vrea sa imi iau un dres negru mat, niste pantofi negrii, bot rotund, toc cui de 10 cm si parul.... nu stiu, sa mi-l fac cumva retro, dar nu am o idee clara.

faza e ca rochita e pe corp.....
dany
Tare frumusica rochita ,Ella !!!! Acum...tu te vezi cum iti sta pe tine.Chiar sunt 10 kg ? Nu prea cred pupic.gif

Poate vine Dana cu ceva idei in legatura cu parul.
Ella79
Pantofii ar putea fi ori asta, ori unii negri, toc cui, ori unii din piele intoarsa, talpa ortopedica, negrii. Voi ce parere aveti? Imagine

CITAT(danyhoney @ 31-12-2006, 01:47 PM) *

Tare frumusica rochita ,Ella !!!! Acum...tu te vezi cum iti sta pe tine.Chiar sunt 10 kg ? Nu prea cred pupic.gif

Poate vine Dana cu ceva idei in legatura cu parul.

Da mai, chiar sunt 10 kg, pe bune!!! doh.gif
dany
Eu as incalta pantofii astia ,cu alb si negru....sunt finuti . Si daca tot vrei sa arati retro,se potrivesc,zic eu
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.