Hola gagici.
Azi i-am zis cateva
lu duamna.
Auziti faza...zice ea de fatza cu sotul meu care e un destept, un fin, un simtit....ca barbatul e un animal care trebuie tinut in lesa , langa casa omului si sub papucii femeii.

Am zis ca mor de rusinea barbatului ei care se facea

la fatza...Sotul meu s-a facut ca nu aude...la care ea insista...auzi X dute sa imi perii haina ca am scame pe ea si nu uita sa imi faci cizmele cu crema.
La care p.u.t.a se duce sa ii faca ce a zis.
Miruna spune in gura mare......
).gif)
de ce Duamna nu face nimic in casa si nu isi duce farfuria la bucatarie???la care raspunde Domnul : ca e puturoasa si isi strica unghiile.Ce iti este si cu copii, sa mori nu alta.
Alta faza: dimineata se scoala Duamna la 11, si Miruna inca mai dormea, si incepe sa vb . tare de tot, ca nu il gasea pe Domnul sa o linga in c....
Iar acum s-a dus sa se culce ...si Miruna a inceput sa vb tare in casa. Eu am temperat-o ca deh...am bun simt, iar Miruna tipa la mineĻ:-auzi mami dar pe mine nu m-a sculat dimineata Duamna???ca tipa in gura mare dupa p.u.t.a.?
Si ajung in sfarsit la ce i-am zis eu...
plecam la rest. chinezesc , mancam, ne intoarcem acasa, la care ea ii zice lui barbasu: _dezbraca-te mai repede sa ma ajuti si pe mine sa ma dezbrac...eu ii zic: uite draga ca Miruna stie sa isi scoata singura haina si cizmele , tu nu poti?????? si ea: -Nu pot. Sunt in concediu si de asta am sluga in casa, sa imi scoata cizmele.
Ne-am uitat la ea toti cu o fatza....dupa care s-a carat in camera sa se culce.
Si iese p.u.t.a sa intrebe daca nu am nevoie de ajutor, sa punem masa, sa facem pregatiri, ca Duamna vrea sa se culce ca este obosita, in Madrid aerul e mai tare si nu rezista mult sa stea in picioare.
Mamaliga puturoasa ce este ....
V-ati prins ca am draci nu????
numar zilele pana se cara de la mine din casa...
Acum are pretentia ca toata lumea sa se schimbe in toalete de seara, sa se impopotaneze ca asa e ea obisnuita, si sa o servim toti pana maine dimineata.
Dar eu voi ramane asa cum sunt imbracata, adiuca in vesnicii blugi si cu tricoul meu favorit de acum 11 ani, iar dupa 12 o sa culc fetele si ma culc si eu,pt . ca a doua zi copii mei au nevoie de atentie, de un lapte cald, de o iesire la aer, si nu am chef sa o ling pe ea si sa imi neglijez eu copii, in fond ei sunt de mii de ori mai importanti ca o nesimtita ...
Mama dar cat scriu, cred ca v-am innebunit.
O sa incerc sa ma distrez totusi, am berica langa mine, pun Pavel Stratan ca mie imi place si Duamnei nu
).gif)
si animez atmosfera.
).gif)
O sa ma trag si in poza sa ma vedeti.
).gif)
Si ca sa fie si mai misto...mi-au venit rusii, bine ca am facut aseara 2 tavi de fursecuri sa imi tina pt. toata saptamana

Mai frate dar mai scrieti si voi ceva ca o sa ajung sa schimb eu casa nr. 7 daca ma mai lasati putin singura..ca am un chef de vb. de mi se tocesc unghiile

macar cu voi pot scrie orice.