Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(danyhoney @ 31-12-2006, 07:19 PM) *

Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI de la MONIC !!!! pupic.gif

Distractie placuta,fetelor dragi !!! pupic.gif pupic.gif hug.gif

si tie dany, 2007 sa iti aduca tot ce iti doresti tu hug.gif

oare la 1000 de mesaje ma fgac si eu marmota? dry.gif
ina_ceva
Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!!
Ella79
Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta.
De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata.
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 31-12-2006, 07:33 PM) *

Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!!

si tie ina! pupic.gif petrecere frumoasa

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 08:13 PM) *

Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta.
De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata.

te-ai facut cum vroiam eu ella, macar tu, bravo, sa ne arati poze
de unghii sa stii ca si eu am zis la fel la inceput, ca sunt tot scurte si m-am facut cu un fel de gri-mov metalizat si nu imi placeau deloc, dar acuma imi plac si le las asa
Ella79
Eu le-am facut un fel de auriu. Scurte. Sunt semi-transparente, usor sclipicioase, sidefate asa. Nu ma prea omor dupa ele dar acum cred ca le las asa, ca nici sa ma duc cu unghiile nefacute nu imi surade.
Sa stii ca mov m-a tentat si pe mine, dar nu se potriveau deloc cu hainele mele.

Pisik, ce ai facut pana la urma cu parul?
Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 08:17 PM) *

Eu le-am facut un fel de auriu. Scurte. Sunt semi-transparente, usor sclipicioase, sidefate asa. Nu ma prea omor dupa ele dar acum cred ca le las asa, ca nici sa ma duc cu unghiile nefacute nu imi surade.
Sa stii ca mov m-a tentat si pe mine, dar nu se potriveau deloc cu hainele mele.

mi te imaginez cu coafura si sunt convinsa ca iti sta super pupic.gif
petrecere frumoasa!

fanele lui Teo, sa nu uitati ca la 21.00 incepe la realitatea revelionul prezentat de ea

ce liniste pe aici, noi plecam abia la 22.00 si nu incep sa ma pregatesc asa devreme ca si asa coafura s-a pleostit de tot si trebuie sa o refac, de machiat si imbracat mai tarziu sa fiu fresh

Dany dulcica, multumesc mult mult mult pt felicitare, esti o scumpik hug.gif pupic.gif
Sa dea Domnul sa avem parte de un an nou mai bun, cu kg mai putine, cu job-uri nou noute pt tine si sotiorul meu si mult multe impliniri nebanuite
himere2005
sa faceti multe poze cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 08:40 PM) *

eu l-am avertizat deja pe babuin sa imi faca poza cand plecam de acasa ca pe urma cine stie in ce stare ajungem si nu mai apucam blushing.gif tease.gif
incerc sa ma simt bine, dar cu rusii astia pe cap, offf
si mi-e si somn, am baut un energizant dar degeaba
ca sa nu va mai spun cum ii arata parul doh.gif
dar nu-i nimic, trebuie sa zambesc, sa ma prinda anul nou vesela

Danutza, ce mai zici? cum e bebe, da din picioruse in asteptarea noului an?
Ella79
CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 08:40 PM) *

si tuuuuuu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Acum am terminat de citit.Am gatit...am mancat si acum stau cu burta in sus.

Pisik,chiar ca misca bb...cred ca ar trege si el un dans,saracul...dar asta e.Probabil ca o sa-mi dansez sotul dupa ce beau sampanie ca acum ma simt cam grea.
Am facut poze cu bradul si burtikul,iar maine o sa pun si eu.

Ella,super tinuta ta si e mult mai potrivita de club,parerea mea.Iar freza e preferata mea...cam asta mi-am facut la ultimele ocazii unde am fost.

Abia astept maine poze cu voi...sunt sigura ca sunteti toate frumusele. pupic.gif

Va doresc si eu un La multi ani calduros si un nou an mai bun ca cel care a trecut! cheer.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 31-12-2006, 08:57 PM) *

Acum am terminat de citit.Am gatit...am mancat si acum stau cu burta in sus.

Pisik,chiar ca misca bb...cred ca ar trege si el un dans,saracul...dar asta e.Probabil ca o sa-mi dansez sotul dupa ce beau sampanie ca acum ma simt cam grea.
Am facut poze cu bradul si burtikul,iar maine o sa pun si eu.

Ella,super tinuta ta si e mult mai potrivita de club,parerea mea.Iar freza e preferata mea...cam asta mi-am facut la ultimele ocazii unde am fost.

Abia astept maine poze cu voi...sunt sigura ca sunteti toate frumusele. pupic.gif

Va doresc si eu un La multi ani calduros si un nou an mai bun ca cel care a trecut! cheer.gif

ai grija cu sampania, sa nu il scoti pe bebe mai repede, sa nu iunceapa sa sughita laugh.gif
e si preferata mea freza si am gresit ca nu mi-am facut-o, dar avand in vedere ca nu mi-o facea coafeza mea (m-am coafat aici in cartier, nu m-am mai carabanit pana in 13 sept undema fac eu deobicei) cine stie ce iesea, asa ca mai bine, ma dreg eu cumva, ca acuma arat ca un leu jumulit doh.gif
Ella79
Eu am inceput deja petrecerea. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Urla Tarkan la mine in casa de zici ca esti la Izmir, nu alta. Am baut niste cafea cu lichior de ciocolata si dansez in chiloti prin casa.
La 8 mergem la frate-miu sa bem ceva de incalzire si sa ma machiez impreuna cu preieta lui, la 9 mergem la alti prieteni sa votam cu ce sa se imbrace o prietena si la 10 mergem in club.

Cine credeti ca e vecinul cu tupeu cu care ma cert pe locul de parcare?? Gagica unuia din aia de la Cassa Locco (stau la mine in bloc). Cand am plecat la coafor am dat nas in nas cu ea si ma injura de mama focului. Ha! Pai sa vezi circ ce fac!
daconst
Lasa,Pisikule ca tu esti frumusica oricum...nu te necaji. pupic.gif
Vorba cuiva,bea ceva tare si sa vezi ce frumoasa este viata... naughty.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:00 PM) *

Eu am inceput deja petrecerea. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Urla Tarkan la mine in casa de zici ca esti la Izmir, nu alta. Am baut niste cafea cu lichior de ciocolata si dansez in chiloti prin casa.
La 8 mergem la frate-miu sa bem ceva de incalzire si sa ma machiez impreuna cu preieta lui, la 9 mergem la alti prieteni sa votam cu ce sa se imbrace o prietena si la 10 mergem in club.

Cine credeti ca e vecinul cu tupeu cu care ma cert pe locul de parcare?? Gagica unuia din aia de la Cassa Locco (stau la mine in bloc). Cand am plecat la coafor am dat nas in nas cu ea si ma injura de mama focului. Ha! Pai sa vezi circ ce fac!

Bravo Ella, ia uite cine petrece deja cheer.gif
Eu nu am curaj sa beau nimica acuma ca la ce somn am in mine mi-e ca ma prinde anu nou cu capu pe masa lol.gif
ce vecini celebri ai, in ce zona stai? vezi doar sa nu fi fost locul lor, ti-am zis ce am patit noi, tu esti fata simtita insa, sunt sigura ca nu e cazul
petrecere frumoasa si te rog nu ne uita cu pozele, abia astept povesti don fratelli, sigur vor fi vedete, sau ma rog pseudo vedete gen codin "poponet", etc.

CITAT(daconst @ 31-12-2006, 09:01 PM) *

Lasa,Pisikule ca tu esti frumusica oricum...nu te necaji. pupic.gif
Vorba cuiva,bea ceva tare si sa vezi ce frumoasa este viata... naughty.gif

pai beau beau, dar ti-am zis, nu inca, ca mi-e ca adorm pana plec laugh.gif
Ella79
Pisik, unde pe 13 septembrie te coafezi?? In colt la Casa Poporului cumva? Un coafor din ala vechi? Ca acolo m-am dus si eu o vreme, pana s-a pensionat coafeza mea.

Himere, tu erai amatoare de poze cu vip-uri. O poza cu un vip batut de mine nu vrei sa vezi? Ca tocmai ma pregatesc! box.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:03 PM) *

Pisik, unde pe 13 septembrie te coafezi?? In colt la Casa Poporului cumva? Un coafor din ala vechi? Ca acolo m-am dus si eu o vreme, pana s-a pensionat coafeza mea.

Himere, tu erai amatoare de poze cu vip-uri. O poza cu un vip batut de mine nu vrei sa vezi? Ca tocmai ma pregatesc! box.gif

eu ma duc la abbate pe 13, vis a vis de prosper, am gasit acolo o cofeza super buna (e fosta coafeza privata, de vip-uri) si ma inteleg bine cu ea si, culmea, desi coaforul e renumit ca fiind de fitze sunt preturi mai mici ca aici la mine in cartier (bine, e baneasa, dar oricum, e un coafor de strada, de duzina, ca mai avem unul la bulevard de care nu te apropii frate e 500 de mii pedichiura ohmy.gif )
Ella79
Dana, nu e locul lor. Ei n-au pus masina acolo de mai mult de 5 ori, dar deh, vedetele sunt vedete, nu poti sa le calci pe coada. Am verificat si locul nu e platit la primarie, o sa il platesc eu pe 3, cand se deschide.
Aseara imi blocasera masina. Pacat ca si-au dat-o la o parte, ca ma pregateam sa chem politia. Acum, dupa noul regulament, blocarea unei masini e contraventie si ti se iau puncte si primesti si amenda.
Daca imi zgarie masina ii bat cu mana mea. Oricum am Casco, asa ca ma lasa rece.
Eu stau pe Mircea Voda colt cu bulevardul Unirii. Unde era Magazinul Junior, daca il stii.

Mama Pisik, da' ce preturi!!!! Pai o manichiura la Perfect Nails la Mall e 240.000, aia ce-ti fac de e 500 de mii? blink.gif

Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:09 PM) *

Dana, nu e locul lor. Ei n-au pus masina acolo de mai mult de 5 ori, dar deh, vedetele sunt vedete, nu poti sa le calci pe coada. Am verificat si locul nu e platit la primarie, o sa il platesc eu pe 3, cand se deschide.
Aseara imi blocasera masina. Pacat ca si-au dat-o la o parte, ca ma pregateam sa chem politia. Acum, dupa noul regulament, blocarea unei masini e contraventie si ti se iau puncte si primesti si amenda.
Daca imi zgarie masina ii bat cu mana mea. Oricum am Casco, asa ca ma lasa rece.
Eu stau pe Mircea Voda colt cu bulevardul Unirii. Unde era Magazinul Junior, daca il stii.

Mama Pisik, da' ce preturi!!!! Pai o manichiura la Perfect Nails la Mall e 240.000, aia ce-ti fac de e 500 de mii? blink.gif

ce nesimtiti! in cazul asta nu te lasa Ella, plateste locul si ia-l!
Nu ioti fac nimica aia, dar nu stiu pe ce considerente au preturile astea.

Of, iar e un reportaj cu "romani" plecati afara de ti se face rusine ca esti roman
Ella79
CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:11 PM) *

Of, iar e un reportaj cu "romani" plecati afara de ti se face rusine ca esti roman

Am vazut si eu... toti zidarii si zugravii. Mai sunt si oameni destepti si civilizati plecati pe afara, dar Pro tv insista sa ne arate muncitorimea.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:13 PM) *

CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:11 PM) *

Am vazut si eu... toti zidarii si zugravii. Mai sunt si oameni destepti si civilizati plecati pe afara, dar Pro tv insista sa ne arate muncitorimea.

normal, ca astia fac audienta si la astia se uita prostimea si se bucura, ca am intrat in europa. stau si ma intreb saracii nemti, austrieci, belgieni si alte natii civilizate cu ce au gresit?

acuma dau si romani mai ca lumea, ma mir
Ella79
Si in mesajul meu cu nr 1000 [size=3]as vrea sa va urez sa aveti un 2007 de milioane, sa ramaneti la fel de bune si de frumoase ca si pana acum, sa vi se implineasca toate visurile!!! [size=3]Sunteti niste prietene minunate, cele mai sufletiste fete pe care le-am cunoscut vreodata, cele mai ambitioase si demne de respect. Faceti parte din viata mea si ma bazez mereu pe voi. Sunt sigura ca in 2007 vom reusi impreuna sa slabim atat cat ne dorim. Sunt sigura ca vom fi aici, una pentru cealalta, umarul pe care sa ne plangem pasurile, aplauzele pentru reusite si incurajarile pentru mai departe.
Va iubesc pe toate si va multumesc ca existati!! [color=#FF0000][size=3]
Deea
Un an nou de 2007 de ori mai bun decat 2006, sa aveti zilnic motive de bucurie, sa fiti iubite si fericite!

Danuta...special pentru tine, nastere cel putin la fel de usoara ca a mea, bebe sanatos, voios, daca e la fel de cuminte ca Alexia mea, o sa ai nopti linistite wink1.gif !

pupici pentru toata lumea!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:20 PM) *

Si in mesajul meu cu nr 1000 [size=3]as vrea sa va urez sa aveti un 2007 de milioane, sa ramaneti la fel de bune si de frumoase ca si pana acum, sa vi se implineasca toate visurile!!! [size=3]Sunteti niste prietene minunate, cele mai sufletiste fete pe care le-am cunoscut vreodata, cele mai ambitioase si demne de respect. Faceti parte din viata mea si ma bazez mereu pe voi. Sunt sigura ca in 2007 vom reusi impreuna sa slabim atat cat ne dorim. Sunt sigura ca vom fi aici, una pentru cealalta, umarul pe care sa ne plangem pasurile, aplauzele pentru reusite si incurajarile pentru mai departe.

foarte frumos spus Ella! give_rose.gif
Pisik
sa va povestesc o faza apropos de astia, sa va amuzati; acum 2 veri eram la socrii in Italia si eram intr-un magazin Lidl, fetele din germania stiu ca nu e cine stie ce lux de magazin, dar oricum, faptul ca era intr-o regiune civilizata din Italia, aproape de granita cu Elvetia il facea sa aiba un stil al lui, era un loc civilizat, fiecare mergea in liniste cu carutul lui, cumpara, era normal. Pana la un moment dat cand se aude in tot magazinul "Baaaaaaaa, Gheorgheeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! ce scrie ba pa produsu asta, baaaa?" Eu am intepenit in momentul ala, imi venea sa ma fac mica si sa dispar. Era un grup de vreo 6-7 muncitori, plin de var si mizerabil imbracati si incal;tati, ca de pe santier, care faceau o galagie in magazin, se imbranceau, se alergau printre rafturi, cam cum fac aici, dar aici e ceva normal, acolo era total rupt din film. Mi s-a facut o rudine si m-a apucat o groaza; probabil fetele plecate afara cunosc sentimentul

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:20 PM) *

Foarte frumos mesaj Ella, acelasi lucru il simtim toate cu siguranta hug.gif
Dupa cum spunea si Himere, o sa ma gandesc la fiecare din voi la ora 12:00, exact ca la familia mea hug.gif
Ella79
Pisik, eu, una cunosc sentimentul. Asta vara in vacanta singura persoana care a intrat in chiloti in restaurant la micul dejul (desi era clar specificat ca e interzis), era o romanca. Singurii care furau mancare din restaurant (desi era desenat ca e interzis), erau romani. Singurii care scuipau si faceau pipi in piscina erau romani. Se facea o pata galbena in jurul lor lol.gif
Asta e! Astia sunt romanii!
Ce m-a consolat a fost faptul ca evreii erau inca si mai scarbosi. macar nu erau romanii singurii.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:26 PM) *

Pisik, eu, una cunosc sentimentul. Asta vara in vacanta singura persoana care a intrat in chiloti in restaurant la micul dejul (desi era clar specificat ca e interzis), era o romanca. Singurii care furau mancare din restaurant (desi era desenat ca e interzis), erau romani. Singurii care scuipau si faceau pipi in piscina erau romani. Se facea o pata galbena in jurul lor lol.gif
Ce m-a consolat a fost faptul ca evreii erau inca si mai scarbosi. macar nu erau romanii singurii.

lol.gif sentimentul asta l-am avut eu in egipt cu rusii, erau m,ai nesmititi ca romanii lol.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 31-12-2006, 09:28 PM) *

[ lol.gif sentimentul asta l-am avut eu in egipt cu rusii, erau m,ai nesmititi ca romanii lol.gif

Vezi mai? Hai, capul sus!! lol.gif lol.gif Macar nu suntem noi cea mai nasoala natie!

haideti fetele, care dansati cu mine.
L-am oprit pe Tarkan ca suna deja a manea, dar l-am dat pe Moga la maxim. Oficial imi mergeee bineeeeeeeeeee. Haideti fetele, manutele sus: oficial ne mergeeeee bineeeeeeeee ta-na-na-na-na in secret mi-e dor de tineeeeeeeee
daconst
CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:31 PM) *

haideti fetele, care dansati cu mine.
L-am oprit pe Tarkan ca suna deja a manea, dar l-am dat pe Moga la maxim. Oficial imi mergeee bineeeeeeeeeee. Haideti fetele, manutele sus: oficial ne mergeeeee bineeeeeeeee ta-na-na-na-na in secret mi-e dor de tineeeeeeeee

lol.gif lol.gif lol.gif

Eu deja mi-am pus melodia si incerc sa misc burtoiul...desi e cam greu. lol.gif
Rade sotul de mine ca sunt caraghioasa...si inca nu am baut nimic. grin.gif

Deea,multumesc mult...sa te auda DD. pupic.gif

Ella,am pus acum Yamasha...ca parca-mi iese mai bine. lol.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Imediat imi vine familionul la net la sora-mea si ma vad cu ei pe webcamera,deci tot o sa simt ca e Revelion. wink1.gif
Ella79
opaaaaaaa, mi s-a rupt breteaua de la sutien. huh.gif Tre' sa improvizez repede. Ori il cos pe ala, ori imi iau altul (ne-push-up). Na ca se mai intampla si accidente de la atata zbantuiala.
Dar nu ma las: oficial imi merge bineeeeeeeeee

gata fetele, m-am carat la imbracat.

va pup!!!! Sa petreceti minunat!!!!!!!!!!!!
daconst
Distractie placuta,fetele!!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
eu mi-am pus meneito! meneaito! come on! el meneaito el meneito y ahi ahi ahi!
Sexymom
Hola gagici.
Azi i-am zis cateva lu duamna.
Auziti faza...zice ea de fatza cu sotul meu care e un destept, un fin, un simtit....ca barbatul e un animal care trebuie tinut in lesa , langa casa omului si sub papucii femeii. mad.gif Am zis ca mor de rusinea barbatului ei care se facea blushing.gif la fatza...Sotul meu s-a facut ca nu aude...la care ea insista...auzi X dute sa imi perii haina ca am scame pe ea si nu uita sa imi faci cizmele cu crema.

La care p.u.t.a se duce sa ii faca ce a zis.
Miruna spune in gura mare...... )).gif de ce Duamna nu face nimic in casa si nu isi duce farfuria la bucatarie???la care raspunde Domnul : ca e puturoasa si isi strica unghiile.Ce iti este si cu copii, sa mori nu alta.
Alta faza: dimineata se scoala Duamna la 11, si Miruna inca mai dormea, si incepe sa vb . tare de tot, ca nu il gasea pe Domnul sa o linga in c....
Iar acum s-a dus sa se culce ...si Miruna a inceput sa vb tare in casa. Eu am temperat-o ca deh...am bun simt, iar Miruna tipa la mineĻ:-auzi mami dar pe mine nu m-a sculat dimineata Duamna???ca tipa in gura mare dupa p.u.t.a.?

Si ajung in sfarsit la ce i-am zis eu...
plecam la rest. chinezesc , mancam, ne intoarcem acasa, la care ea ii zice lui barbasu: _dezbraca-te mai repede sa ma ajuti si pe mine sa ma dezbrac...eu ii zic: uite draga ca Miruna stie sa isi scoata singura haina si cizmele , tu nu poti?????? si ea: -Nu pot. Sunt in concediu si de asta am sluga in casa, sa imi scoata cizmele.
Ne-am uitat la ea toti cu o fatza....dupa care s-a carat in camera sa se culce.
Si iese p.u.t.a sa intrebe daca nu am nevoie de ajutor, sa punem masa, sa facem pregatiri, ca Duamna vrea sa se culce ca este obosita, in Madrid aerul e mai tare si nu rezista mult sa stea in picioare.
Mamaliga puturoasa ce este ....

V-ati prins ca am draci nu????
numar zilele pana se cara de la mine din casa...
Acum are pretentia ca toata lumea sa se schimbe in toalete de seara, sa se impopotaneze ca asa e ea obisnuita, si sa o servim toti pana maine dimineata.
Dar eu voi ramane asa cum sunt imbracata, adiuca in vesnicii blugi si cu tricoul meu favorit de acum 11 ani, iar dupa 12 o sa culc fetele si ma culc si eu,pt . ca a doua zi copii mei au nevoie de atentie, de un lapte cald, de o iesire la aer, si nu am chef sa o ling pe ea si sa imi neglijez eu copii, in fond ei sunt de mii de ori mai importanti ca o nesimtita ...

Mama dar cat scriu, cred ca v-am innebunit. sad.gif
O sa incerc sa ma distrez totusi, am berica langa mine, pun Pavel Stratan ca mie imi place si Duamnei nu )).gif si animez atmosfera. )).gif O sa ma trag si in poza sa ma vedeti. )).gif

Si ca sa fie si mai misto...mi-au venit rusii, bine ca am facut aseara 2 tavi de fursecuri sa imi tina pt. toata saptamana cheer.gif lol.gif

Mai frate dar mai scrieti si voi ceva ca o sa ajung sa schimb eu casa nr. 7 daca ma mai lasati putin singura..ca am un chef de vb. de mi se tocesc unghiile lol.gif macar cu voi pot scrie orice. pupic.gif
alina
Noul an sa va aduca o mare de sanatate ,o ploaie de fericire, rauri de bani, dragostea prietenilor si caldura familiei LA MULTI ANI ! 2007
Pisik
Sexy, aici poti sa te descarci, ca noi te ascultam si te intelegem

CITAT(alina @ 31-12-2006, 10:07 PM) *

Noul an sa va aduca o mare de sanatate ,o ploaie de fericire, rauri de bani, dragostea prietenilor si caldura familiei LA MULTI ANI ! 2007

multumim si tie la fel Alina! hug.gif
Pisik
Fetele, va doresc petrecere frumoasa si un inceput de an asa cum va doriti!
Si nu uitati ca va veti regasi in gandurile mele, fiecare din voi, cu tot ceea ce reprezentati pt mine: veselie, optimism, sprijin, prietenie! pupic.gif
nusarich
sexy, da-i cu stratan, macar sa te simti si tu bine o data... si daca protesteaza, da-l si mai tare!

distractie placuta fetelor! ma duc si eu sa imi fac un dus scurt si sa ma imbrac cu chiloteii cei noi si rosii naughty.gif blum.gif

va astept in 2007, la fel de vesele si bine dispuse ca in ultimele zile. eu o sa fiu pe acasa in noaptea asta, poate iesim prin vreo piata ceva, dar nu stiu inca.
honey79
LA MULTI ANI !!!!! cheer.gif

2007 sa fie un an plin de impliniri, voie buna, dragoste si fericire.

Sa fiti iubite si fericite, pline de optimism si intotdeauna cu zambetul pe buze.

[/size]

[size="3"]Distractie placuta tuturor si... multi pupici si imbratisari. pupic.gif hug.gif

emu
baiiii ce-i aici? am intrat si eu rapid sa va urez un An nou mai bun ca 2006 si voi v-ati pus pe ridicat casuta noua deja?!!!! yahoo.gif bravo!! ahh cat am de recuperat lol.gif

hug.gif

nusarich
La Multi Ani! honey, emu, bine ca v-am reauzit macar un piculet acum pe ultimii metri de 2006...

distractie placuta si voua!
uka
La multi ani!!!! sa aveti un an nou bun, plin de bucurii si impliniri pe toate planurile.
distractie placuta!!!
himere daca ai de gand sa pastrezi pisica sau motanul ce este iti recomand sa o /il castrezi k sa nu miroasa in casa t asigur ca asa nu te va mai deranja nici un miros, al meu are litiera cu nisip special pe balcon...
manacrea in bucatarie... incearca sa ii iei mancare de pisici granule nu numai conserva, si mai incearca si altceva, nici al meu nu mananca lapte in schimb unt, iaurt, smantana, lapte batut, frisca... nuare nici o problema cu ele, ah si nici carne fierta nu mananca, e alergic...eu zik k un animal e ff bun la casa omului dar am retineri avand in vedere k bebe e mikutza....sa nu il smotoceasca sau din auza parului, in rest nu vad nici vreun efect secundar...
EU. ai PM
uka
!!!!!!!!!!!!!!!!!!LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nusarich
LA MULTI ANI! si de la mine

uka, cum petreci?
uka
eu sunt la serviciu.. petrec singura inconjurata de suc si prajituri si evident tigari!! biggrin.gif si clienti nu f dragutzi biggrin.gif, dar am o stare d spirit buna, optimista... sunt resemnata, eu voipetrece maine in familie
dany
Imagine

LA MULTI ANI 2007 !!!!!

Suntem cam dezamagiti de Rev dar.....asta e. Conteaza ce ne va aduce acest an !!!

Sper ca voi,toate,ati avut o noapte frumoasa si memorabila ( integrarea in UE ) !!

pupic.gif tuturor
himere2005
La multi ani! si din partea mea...eu am intrat sa pun de cafea...hic...inca sunt asa wacko.gif ...mahmureala frate, mahmureala )).gif acum, pe bune, am dormit doar 4 ore si deocamdata nu pot dormi...dar sa nu-mi cereti inca poezii si poze ca ma cam doare capu' blum.gif ...la noi a fost super bestial...nu stiu daca o sa reiasa sau nu din poze, dar eu m-am simtit bineeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
otilici
La multi ani !
si
Un an nou fericit !
uka
c fete matinale

eu abia astept poze cu voi toate..
si cred k maine voi face o zi de dezintoxicare, numai portocale all day looooong, k am bagat in mine.. si m-am ingrasat ingrozitor d mult, mai mult k in concediu, dar ce pot sa spun am mancat numai la ore "acceptabile" si tot ce am poftit si cat... de ex cartofii prajiti la 22 seara sad.gif, mi-am facut-o singura, am sa incep regim fara dar si poate cand scap d porcariile din frigider

Libertatea nu este altceva decat o sansa pentru a fi mai bun.” (Albert Camus)
Atentia pentru detalii face diferenta intre satisfacator si sublim.” (Dietmar Backer)

Maturitatea incepe odata cu multumirea de a sti ca ai dreptate in anumite privinte, fara sa simti nevoia de a demonstra cuiva ca se insala.” (Sydney J. Harris)
“Un strop de nebunie printre planurile tale serioase si afli de ce e minunat sa fii jovial la momentul oportun.” (Lao Tzu)
Linistea nu inseamna evitarea furtunii, ci gasirea calmului in mijlocul ei.”
Trateaza oamenii ca si cand sunt cum ar trebui sa fie si ajuta-i sa devina asa cum ar putea fi.” (Johann Wolfgang von Goethe)
Impedimentele sunt acele lucruri infioratoare pe care le zaresti imediat ce iti intorci privirea dinspre idealuri.” (Henry Ford)

Adevarul pur si simplu este rareori pur si niciodata simplu.” (Oscar Wilde)
Nu vei fi niciodata mai fericita decat poti spera. Pentru a-ti schimba fericirea, schimba-ti asteptarile.” (Bette Davis)
Iubirea este ca pi - natural, irational si foarte important.” (Lisa Hoffman)
Eu.

yahoo.gif neatza!!!!!!!!!!!!!
2007 in casuta noua yahoo.gif
sper ca ati petrecut de minune, ca nu sunteti prea mahmure lol.gif
noi intentionam sa iesim in p-ta revolutiei, dar eu am racit, ma doare in gat rau de tot si, pana la urma, am renuntat. am stat acasa ca doi mosneguti lol.gif am mancat pe rupte blushing.gif am baut si 2 gurite de sampanie, iar eu la ora 2 am cazut lata, in ciuda vecinilor manelisti de sus care vroiau cu tot dinadinsul sa ajunga in apartamentul nostru, in asa hal tropaiau.
mi-a placut ff mult cuvantarea lui basescu de la ora 12 - am avut si eu un oarecare sentiment de patriotism si mi-au dat putin lacrimile )).gif

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 09:26 PM) *

cea mai penibila faza de acest am patit-o in Austria, unde intr-un mini market exista un singur afis, in limba romana, pe care scria : "va rugam nu furati!" doh.gif mi-a crapat moaca de rusine. aa, si am mai vazut un afis in Ungaria, in toaleta:"va rugam nu furati hartia igienica" doh.gif ingrozitor
noi, in franta pe strada, incercam sa vorbim cat mai incet romaneste, sa fim siguri ca nu suntem depistati si acostati blushing.gif

inca o data, LA MULTI ANI tuturor, un an de milioane va doresc din tot sufletul!

p.s. pun imediat putinele poze facute ieri, sa vedeti cata sunt acum si ce fata de om bolnav aveam din cauza durerii de gat si de cap wacko.gif
Eu.
gata, am pus si pozele.
am uitat sa facem poze sarmalelor aseara doh.gif poate nu uitam astazi

http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php
nusarich
buna dimineata neuroni! am adormit pe la 8 si ceva si m-a trezit telefonul la 11. azi o sa ma murez in cafea, sa pot dormi la noapte...
hei, multa lume se reface azi...

gigelu, frumoase pozele, asteptam samalele...
pentru gat incearca sodoul (lapte cat mai caldut, ou si miere)
daconst
Neatza si La multi ani! pupic.gif

Ce faceti?Mai dormiti?cam pustiu pe aici...cred ca lumea e mahmura. )).gif

Noi am petrecut neasteptat de bine...desi nu as fi crezut.Am sarbatorit miezul noptii de doua ori si diferit.
Pentru Ro am baut sampania la tv si am vazut focurile de artificii din Buc si mesajul presedintelui, iar aici am iesit in centru si ne-am mai sarbatorit o data.N-a fost nimic organizat, dar a fost lume si plin de artificii.Era atmosfera faina.M-am simtit super,doar ca al meu ma tragea spre casa ca cica se sperie bb de pocnitori. lol.gif
Am ras de numa...ca deja il protejeaza.Dar saracutul a simtit el ceva ca n-a miscat pina n-am ajuns din nou acasa. )).gif
In rest am stat la tv,mancat sarmale si alte porcosenii.Am facut si un fel de fursec ca mai multe nu ne permitea conditia. lol.gif
Acum am facut niste merdenele cu branza ca asa m-a lovit pofta.Deja ma agit prin casa,poate,poate vrea si bb sa iasa ca deja e european si el. wink1.gif

Abia astept pozele si povestirile voastre. naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.