Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 02:57 PM) *

Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. blink.gif blink.gif

eu ce sa mai zic tulip, ca imi incheiam fiecare masa cu fursecuri, prajituri, panetone, ciocolata, nutella (toate odata nu separat, sa nu va ganditi) si seara pe la 11 de preferat doh.gif mai bagam o "tura"
dar duminica de Sf Ion pap si eu o feliuta de panetone si un pic de tiramisu, ca doar de aia economisesc acuma

A, fetele care numara de ieri, cum facem, scadem 2 zile din pucntajul saptamanii si respectam ce ne ramane? adica eu tre s apap 20/zi, deci total 140/sapt si ma gandeam sa scad 40 deci ar fi 100 pana duminica. e corect?

hai ca fug la masa ca sunt lihnita

Lacry
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 02:58 PM) *

pisik, trebuie sa gandesti pozitiv smile.gif
ella, eu amestec mai multa branza diet cu o lingura de smantina diet sau iaurt diet, bag si ceapa, bine tu esti la servici, sare, castravete proaspat dat prin razatoare si verdeata. mie una imi place

tocmai vroiam sa intreb si io cu ce amesteci branza de veci... se pare ca-ti transmit telepatic cate-un gand )).gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 03:02 PM) *

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 02:57 PM) *

Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. blink.gif blink.gif

Si eu faceam aceleasi lucruri, caci nu constientizam ce bagam in gura )).gif
la o felie de tort krantz cred ca se aduna vreo 50 p, really... caramelul, nucile, untul, zaharul, nucile din blat, ouale...Doamne, e dezastru blink.gif

e, nici chiar 50 Lacry, maxim 10 wink1.gif depinde cat era de mare felia
michelle
Dimpotriva, eu eram foarte constienta cand bagam carnatii si prajiturile la ghiozdan wacko.gif Si totusi continuam
Lacry
Incerc si eu sa economisesc ceva, desi mai sunt 2 zile pana in WE, caci sambata fac un tort nemtesc cu branza dulce si bezea
Pot folosi fructoza, ca sa fie mai putin calorii blum.gif
Tulip
Pisik,la mine saptamana de WW incepe de miercuri.....asa faceam si ma demult......ziua de cantar tot miercuri....cel putin asa pot sa mai dreg ceva daca in we scap in mancare wink1.gif
michelle
Sexy, faine pozele, esti o mamica model si sigur avem toate de invatat de la tine pupic.gif
ina_ceva
DACA BARBATII AR ALEGE SUBIECTELE COSMO, titlurile de pe coperta ar fi :

YUMMY .. 7 retete de friptura pentru 7 zile

Cele mai ispititoare 100 de nuduri din lumea showbiz-ului, inclusiv Andreea Marin

COSMO PRACTIC: Cum sa iti dai seama ca iubitul tau mai vrea o bere

SECTIUNEA VDEO GAME : Victoria lui asupra hoardelor de robotei si zombi din Half Life 2 tb rasplatita cu o partida de sex intens

TREND DE CARIERA: Mai ia-ti un serviciu ca sa poata el demisiona

COSMO QUIZ: Te abandonezi suficient barbatului tau?

LECTIE DE GENEROZITATE: Cum iti salvezi relatia daca il imparti cu prietena ta

5 pozitii sexuale perfecte pentru bancheta din spate a masinii

REFLECTII RUTIERE: Nu-ti pisa barbatul cand e la volan !

HAPPY END! Fetele Gilmore interzise pe veci de CNA (cu asta nu sunt de acord, eu mi-as dori sa am toate seriile, pe dvd, numai pt mine )

Iubitul tau e un ... scump. Invata sa pui bani deoparte si sa ii platesti facturile

55 de motive pentru care merita sa te culci cu el de la prima intalnire (asta e de departe cea mai tare sectiune)

SANATATE: Treburile casnice dauneaza grav potentei

REAL LIFE: "iubitule, am destui pantofi pentru sezonul asta!" O femeie isi invinge dependenta

DELICII VIZUALE: De ce trebuie sa il lasi sa se uite dupa alte femei

BIKINI-TANGA-STRING! Un trio valabil din ianuarie pana in decembrie

31 de solutii ca sa ramai rapid in costumul Evei

COSMO SPORT: Cum sa te porti in timpul unei partide de fotbal si alte norme de buna conduita
Sexymom
Sunt o mama ca toate mamele pupic.gif si voi o sa fiti la fel, sunt sigura, le-am postat pt. ca Himere spunea ca se uita lumea ciudat la ea in parc daca da in mintea copiilor lol.gif
ina_ceva
Sexy, super poze!
Tulip
CITAT(Sexymom @ 04-01-2007, 01:08 PM) *

Sunt o mama ca toate mamele pupic.gif si voi o sa fiti la fel, sunt sigura, le-am postat pt. ca Himere spunea ca se uita lumea ciudat la ea in parc daca da in mintea copiilor lol.gif

Sexy,nu toate mamele sunt ca tine....din pacate dry.gif
Sexymom
Sunteti voi prea serioase lol.gif
michelle
Eu am impresia cand imi sare tandara si fac urat.. o sa imi traumatizez copilul. Mama nu a tipat niciodata la mine..
himere2005
eu la sfirsitul asta de an care am trecut mi-am dat seama ce vreau, cu cine am de a face in jurul meu, si pur si simplu am zis gata...pana aici....de acum nu o sa-mi mai pese ce zice anturajul. el m-a tras inapoi, ca eu de fapt sunt altfel...si voi fi mai atipica grin.gif asa ca de acum sa vezi distractie cu fetita )).gif
ina_ceva
Spiders On Drugs
himere2005
merci sexy pupic.gif
lacry, voi cred ca nu suportati brinza diet din 2 motive- unul e mai acra (sarea ii ia din acreala, asa ca eu bag un picut mai mult decit la brinza obisnuita si 2- e prea uscata, dar asta se drege cu zeama de la legume proaspete si cu iaurt sau smintina cum am mai zis, iar mararul ii da aroma smile.gif
uka
am trecut doar sa va salut, ca de zis nu am c sa zik... inca nuam terminat porcariile din frigider...asa k bag in continuare in mine k vacutza...
sexy, super poze
Pisik
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 03:07 PM) *

Pisik,la mine saptamana de WW incepe de miercuri.....asa faceam si ma demult......ziua de cantar tot miercuri....cel putin asa pot sa mai dreg ceva daca in we scap in mancare wink1.gif

buna idee wink1.gif sa vedem, poate fac si eu asa daca in week-end nu sar calu prea tare; daca il sar...o iau de ulni de la caoat blum.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 03:17 PM) *

merci sexy pupic.gif
lacry, voi cred ca nu suportati brinza diet din 2 motive- unul e mai acra (sarea ii ia din acreala, asa ca eu bag un picut mai mult decit la brinza obisnuita si 2- e prea uscata, dar asta se drege cu zeama de la legume proaspete si cu iaurt sau smintina cum am mai zis, iar mararul ii da aroma smile.gif

s-a notat
fac acum piata, inainte de a ajunge la puiut acasa
tot trebuie sa-mi refac stocul de fructe si legume, caci vad ca nu-i de glumit cu dieta asta, ori o tii, ori te apuci de altceva )).gif
deocamdata mor de foame cu sucul, cafeaua si apa baute pan' la ora asta
bubbles
fetele...am fost la sala...si cry.gif am calcat iar stramb...am mancat niste fornetti cry.gif cuplu.gif ufff cat pot fi de stupida bataita.gif
meniu pe azi:
1 fel br topita 1.3p
fornetti 10 p cry.gif
3 mere 0p
salata din rosii, castraveti si ceapa (+ulei 1 lhta de floarea soarelui ca cel de masline e acasa a piaatra doh.gif ) 1p
cartofi fierti 2p
margarina delma sandwich 2 lgte 0.6p
piept pui 100g - 2p
sunca curcan 100g - 2p
total 18.9p cry.gif
oare pieptul de pui fiert de ce are atat de multe p? 100g 2p smile.gif
himere2005
noni, cind ai timp sa pui pozele de la londa wink1.gif
soranutza
Va multumesc mult fetelor pentru complimentele legate de poze, le-am pus pentru ca Dana m-a tot intrebat, altfel le tineam ascunse ca ma vad cat un elefantel ! De luni insa am sa ma altur si eu voua, pana atunci sunt inca acasa si voi manca numai porcarii.

Va felicit pe cele care deja ati inceput sa numarati, asa DA !

Tulip, votat si eu piticelul, de abia azi sad.gif Pana acum eu tot apasam pe poza si credeam ca am votat... Promit sa remediez situatia!
Tulip
Lacry,dar de ce nu papi tu ceva mai consistent acolo?sa te tina de foame....dimineata un sandvich,ceva,un iaurt,etc. wink1.gif
himere2005
lacry, iar iaurtul dietetic il mai "fentez" cu o lingurita de miere si una de zahar ca sunt gratis, poate plaseaza cineva lista cu "alimente" gratis ca eu nu stiu pe unde o am rolleyes.gif si mai pun si putina scortisoara. daca nu va place scortisoara, cred ca se pot pune citeva stafide, da alea au puncte sau fructe...dar aici e cam riscant )).gif
Tulip
Sorana,un pupic de la Timea! pupic.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 03:25 PM) *

fetele...am fost la sala...si cry.gif am calcat iar stramb...am mancat niste fornetti cry.gif cuplu.gif ufff cat pot fi de stupid bataita.gif
meniu pe azi:
1 fel br topita 1.3p
fornetti 10 p cry.gif
3 mere 0p
salata din rosii, castraveti si ceapa (+ulei 1 lhta de floarea soarelui ca cel de masline e acasa a piaatra doh.gif ) 1p
cartofi fierti 2p
margarina delma sandwich 2 lgte 0.6p
piept pui 100g - 2p
sunca curcan 100g - 2p
total 1.9p cry.gif
oare pieptul de pui fiert de ce are atat de multe p? 100g 2p smile.gif

Hai Bubbles, ca iti revii tu! Dar cate fornete (asa le zice mama) ai papat? chiar sa faca 10 pucnte? un pachetel cate pcte are?
ina_ceva
Bubbles, din cate stiam, uleiul de floarea soarelui e 1.5p la o linguritza
himere2005
tulip, mai da linkul sa mai votez grin.gif mi-am gasit ocupatie blum.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:31 PM) *

tulip, mai da linkul sa mai votez grin.gif mi-am gasit ocupatie blum.gif

Timea
ina_ceva
3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 03:29 PM) *

lacry, iar iaurtul dietetic il mai "fentez" cu o lingurita de miere si una de zahar ca sunt gratis, poate plaseaza cineva lista cu "alimente" gratis ca eu nu stiu pe unde o am rolleyes.gif si mai pun si putina scortisoara. daca nu va place scortisoara, cred ca se pot pune citeva stafide, da alea au puncte sau fructe...dar aici e cam riscant )).gif

si eu fentez iaurtul tot asa; sau cu fructe de padure congelate si indulcitor, stiti cum e? nebunie curata! si manac doua castroane pline , yamyyyyy naughty.gif
himere2005
CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 03:30 PM) *

panarama, eu am punctat tot timpul cu 1 si am luat modelul de lingurita convexa a mihai si tot am slabit si tot 1p am pus la lingurita )).gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:33 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 03:30 PM) *

panarama, eu am punctat tot timpul cu 1 si am luat modelul de lingurita convexa a mihai si tot am slabit si tot 1p am pus la lingurita )).gif

blum.gif blum.gif
himere2005
pina la urma indulcitorul pe care-l mincati voi e aspartanul asa mult controversat?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:26 PM) *

noni, cind ai timp sa pui pozele de la londa wink1.gif

Himere, asta e singura poza pe care o am salvata pe laptop. restul sunt pe un cd acasa. cand mai ajung pe-acasa promit sa mai pun.

}{

bubbles
himere si eu tot 1p lgta stiam doh.gif oricum is cu capu k mi`am luat de masline special ca stiam ca e mai bun si l`am uitat acasa )).gif lol.gif
himere2005
interesanta meserie, arati foarte bine....de abia astept sa mai pui...ce mi-ar placea sa ma aranjeze si pe mine cineva...ce criterii trebuia sa indeplinesti pentru job?

CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 03:36 PM) *

himere si eu tot 1p lgta stiam doh.gif oricum is cu capu k mi`am luat de masline special ca stiam ca e mai bun si l`am uitat acasa )).gif lol.gif

da, s-a dezbatut pe parcurs problema si s-a ajuns la concluzia ca de fapt asta de floarea soarelui ar avea mai multe puncte wacko.gif de ce, nu stiu...e ulei vegetal si unul si altul...ma rog..daca ai prea multe puncte puncteaza-l cu 1,5 )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 03:39 PM) *

interesanta meserie, arati foarte bine....de abia astept sa mai pui...ce mi-ar placea sa ma aranjeze si pe mine cineva...ce criterii trebuia sa indeplinesti pentru job?

CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 03:36 PM) *

da, s-a dezbatut pe parcurs problema si s-a ajuns la concluzia ca de fapt asta de floarea soarelui ar avea mai multe puncte wacko.gif de ce, nu stiu...e ulei vegetal si unul si altul...ma rog..daca ai prea multe puncte puncteaza-l cu 1,5 )).gif

las-o sa nu mai punctele, ca si asa se plange de fornetii
Tulip
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:35 PM) *

pina la urma indulcitorul pe care-l mincati voi e aspartanul asa mult controversat?

eu nu folosesc indulcitor.......fff. rar cumpar gem dietetic....nu stiu ce indulcitor ar contine wacko.gif
himere2005
mie una mi se pare cam scump uleiul de masline, e cam 20 lei o sticla, poate si mai bine...mai imi luam eu de la aro, era o sticluta mica, cred ca avea jumatate de l blink.gif era vreo 6 lei, dar mi-a spus cineva ca marca aro, de la metro e porcarie curata...asa ca n-am mai luat )).gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:37 PM) *

nu stiu daca trebuie sa indeplinesti alte criterii in afara de a avea par! grin.gif mie nu mi-a mai ramas prea mult dupa ce am lucrat cu ei! lol.gif

eu am fost la un casting de la o agentie la care eram in facultate si care ne trimitea la diverse chestii, cum ar fi semplingul, hostingul, etc. nici macar n-am stiut pentru ce era initial, am aflat la locul faptei. si la preselectia respectiva, un stilist de la londa, radu, m-a placut si m-a ales, cam asta a fost. dar a fost super fun!!!

londa, ca si celelalte firme de vopseluri au anual sau bianual o prezentare a noilor produse si cred ca inca se mai tine, dar nu stiu sa-ti spun exact, ca n-am mai pastrat legatura, placand din tara. dar cred ca prezentarile au loc de obicei in buc.

}{
bubbles
Ulei vegetal 1 lingurita, 5g 1 Points
asa am gasit?uleiul de masline cate p are?
votat timeea a2a oara pe ziua asta wink1.gif
himere2005
eu ma gandesc ca organismul oricum are nevoie si de grasimi si e suficient 1p la lingurita rolleyes.gif
Anna
Despre ce branza dietetica vorbiti voi?
Cum se cheama de la ce firma si ce culoare are ambalaju, asta e cel mai important ca restu le uit doh.gif doh.gif
bubbles
pisik nu stiu exact cate fornetti am mancat dar cred ca vreo 100g cry.gif yfff da`ti`mi una in cap...ca promit ca de acum cand ies imi pun un plasture la gura )).gif
himere mie mi l`a luat maikmea si nu mai stiu cat a dat exact pe sticla ori 150 ori 250 .. a zis ea ca e bun ca are si ea acasa smile.gif
himere2005
fetele isi iau quark sau mai era o marca rolleyes.gif
eu imi iau de la galacta, cred ca la voi e prodlacta, dar mai e si la pachet de 250 de la milli
Tulip
CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 01:47 PM) *

Despre ce branza dietetica vorbiti voi?
Cum se cheama de la ce firma si ce culoare are ambalaju, asta e cel mai important ca restu le uit doh.gif doh.gif

branza de vaci dietetica....eu cumpar de la milli sau sanlacta....e ambalat ca si untul.....vezi sa fie dietetica si nu branza grasa blum.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 03:49 PM) *

fetele isi iau quark sau mai era o marca rolleyes.gif
eu imi iau de la galacta, cred ca la voi e prodlacta, dar mai e si la pachet de 250 de la milli

eu din aia de la milli imi luam; este un pachet bleu in general, ca pachetul de unt;
mai este quark-ul, Exquisa fitline cu 0,2% dar eu una nu mai suport branza aia, mi s-a luat de ea sad.gif am 2 cutii in frigider care cred ca au si expirat dry.gif
himere2005
tot ce este dietetic in general e pe albastru, iar ce e mai gras pe rosu wink1.gif
mai e firma natura cred de la albalact
bubbles
am luat si eu o data de la milli numai k nu prea ma omor cu branza smile.gif
fetili am uitat sa va spun ca am luat banii din banca party.gif si acus plecam pana la ciuc sa vdm o masina
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.