Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
am mancat si eu de aia exquisa, avea cutia aia 2 pct cred. da tare gust rau are sad.gif doh.gif
o sa caut sa iau ce ati zis voi, sa vedem care e mai buna.
Tulip
Andrea,felicitari! cheer.gif S-ar putea sa cumparati masina chiar azi?
himere2005
pana la urma stiti ce am facut cu agheazma? am pus-o la flori )).gif ca imi era frica sa o arunc sa nu mi se intimple ceva naspa

bubbles, pui poze, da?ai carnet?
bubbles
aa...nu chiar azi... smile.gif ca tb sa ne gandim bine ce alegem..babuinul gasise un VW golf break si ii place la nebunie dar a ramas ca ne mai uitam...masina asta e din salaj - zalau si eu nici macar nu stiu unde vine asta )).gif lol.gif

himere eu carnet.. lol.gif niciodata..sau poate ilvoi lua doar asa ca sa il am ca nu imi place deloc sa conduc...dar cine stie poate pana la urma daca fac scoala si vad cume ..prin drag de soferie pupic.gif
Tulip
Fetelor,sa va intreb ceva....ati folosit vre-o pasta de dinti care intr-adevar albeste dintii si nu numai reclama e de ea?de cand beau regulat ceai vrde,am observat ca mi s-au ingalbenit dintii.....nu ff. mult,dar totusi....si nu-mi place... dry.gif dry.gif dry.gif
ina_ceva
Nu am observat nici un efect de albire la nici o pasta de dinti folosita.

Din cauza ca nu pot bea apa plata simpla, eu imi fac o apa plata (2.5l) cu lamaie (1 bc) si o lingura de miere (portia numai pe o zi). Am observat ca, dupa 4, 5 zile in care beau numai "limonada", mi se albesc dintii.
michelle
Si eu am aceeasi problema cu dintii .. si nu da bine cu rochia alba grin.gif
Tulip
ufff....azi vroiam sa-mi cumpar o pasta de dinti ca se termina cea veche....nu stiu de care sa iau...hmm...poate ma mai sfatuiesc fetele wink1.gif

Oare ce-i cu Dana? unsure.gif
ina_ceva
Zicea ca-si face de lucru prin casa. Oare mogaldeatza nu a mai avut rabdare sa astepte?
nusarich
si eu am aceeasi problema cu dintii, dar din pacate nu am gasit nimic, am zis ca o intreb pe dentista ce si cum. oricum, din cauza antibioticelor luate in cantitate foarte mare cand eram foarte micuta (am avut ceva probleme cu imunitatea+amigdalita) am o boala - nu stiu cum se cheama- din cauza careia dintii mei nu vor fi niciodata albi (poate doar sa mi-i scot pe toti si sa-mi pun dinti de portelan alb).
_noni_
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 02:02 PM) *

Fetelor,sa va intreb ceva....ati folosit vre-o pasta de dinti care intr-adevar albeste dintii si nu numai reclama e de ea?de cand beau regulat ceai vrde,am observat ca mi s-au ingalbenit dintii.....nu ff. mult,dar totusi....si nu-mi place... dry.gif dry.gif dry.gif

eu sunt multumita de pearl drops si parodontax.dar cel mai incantata sunt de noile periute pe care le-am cumparat din tara de la oral b, alea cu ultrasunete !!!! cheer.gif sunt extraordinare si chiar curata tartrul de la prima utilizare. sunt cu baterii duracell de unica folosiinta, dar am inteles ca tin vreo 3 luni. costa o suta si ceva de mii dar eu zic ca merita. noi am luat din cora.

a, si de la dentistul meu citire: COLGATE E CEA MAI MARE TEAPA!!!!!!!

}{
Ella79
Danutelaaaaaaaaaaaaa
Tulip
a aparut....ne-a auzit lol.gif lol.gif
Pisik
auziti mai fetelor, sun la banca sa intreb daca mi-a sosit noul card (mi-am facut pe numele nou) si ma intreaba aia cum ma cheama, eu ii spun la care ea "pe bune?"
himere2005
mi-am facut un fel de salata beuf, pe care am scos-o la 2,5p si nu e rea deloc si mi-am facut o farfurie intreaga smile.gif . la puncte ar intra cartof 1p, carne 1p si 0,5 1 lingura de smintina diet (galacta pentru annaiss, dar cel mai des cumpara de la danone si albalact)

CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 04:50 PM) *

auziti mai fetelor, sun la banca sa intreb daca mi-a sosit noul card (mi-am facut pe numele nou) si ma intreaba aia cum ma cheama, eu ii spun la care ea "pe bune?"

ce tupeu au...ma minunez...cum sa ne integram frate in UE in conditile astea?
daconst
Chiar ca v-am simtit...telepatia asta. lol.gif
Am avut de calcat o gramada si am pus sa fac ceva de mancare.Un sufleu de cartofi cu sunca,mai fara puncte. blum.gif

Pisik,scuze ca am disparut asa si nu am vazut intrebarea.

Deci,faina de malai are 20g-1p ca si grisul sau faina alba.Asa e aici.
Si mamaliga de 5p e chiar multa.As spune sa faci de 4p adica din 80g malai.
Eu pun apa sarea si malaiul si o bag in microunde 10min la 800W.Mai poti amesteca dupa 5min dar nu e obligatoriu.Nu stropeste,nu murdareste si e super rapid.

Imi place ca vorbiti numai de dieta si parca ma apuca si pe mine dorul de WW. naughty.gif

Noni,bine ai revenit.Tare-mi place cum arati in poza.Si eu am fost rosie la par si chiar mi-a stat bine. wink1.gif
Anna

dar cum te cheama? blum.gif blum.gif
himere2005
in ultimul timp am inceput sa folosesc smintina pe post de ulei, dan tot ma intreaba...iar iti cumperi o galeata blink.gif )).gif ca inainte luam o cutiuta mica de 150-200g iar galeata are 900g si o maninc relativ repede )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 04:50 PM) *

mi-am facut un fel de salata beuf, pe care am scos-o la 2,5p si nu e rea deloc si mi-am facut o farfurie intreaga smile.gif . la puncte ar intra cartof 1p, carne 1p si 0,5 1 lingura de smintina diet (galacta pentru annaiss, dar cel mai des cumpara de la danone si albalact)

o lingura danone 12% are 0,5? pai ia in loc de iaurt sa imi pun smantana pe cartofi ca e mai gustos )).gif
Anna
CITAT(daconst @ 04-01-2007, 04:53 PM) *

Imi place ca vorbiti numai de dieta si parca ma apuca si pe mine dorul de WW. naughty.gif

da da da si mie imi place yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif
sa ne tina asa mereu blum.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 04:53 PM) *

ioana marinescu, colegii au zis ca poate o chema si pe ea la fel ca altfel de ce ar fi reactionat asa? dupa care mi-a cerut cnp-ul "sa ma asigur ca sunteti dvs"

CITAT(daconst @ 04-01-2007, 04:53 PM) *

Chiar ca v-am simtit...telepatia asta. lol.gif
Am avut de calcat o gramada si am pus sa fac ceva de mancare.Un sufleu de cartofi cu sunca,mai fara puncte. blum.gif

Pisik,scuze ca am disparut asa si nu am vazut intrebarea.

Deci,faina de malai are 20g-1p ca si grisul sau faina alba.Asa e aici.
Si mamaliga de 5p e chiar multa.As spune sa faci de 4p adica din 80g malai.
Eu pun apa sarea si malaiul si o bag in microunde 10min la 800W.Mai poti amesteca dupa 5min dar nu e obligatoriu.Nu stropeste,nu murdareste si e super rapid.

Noni,bine ai revenit.Tare-mi place cum arati in poza.Si eu am fost rosie la par si chiar mi-a stat bine. wink1.gif

mercic danutule pt reteta, sa stii ca imi fac si eu; deci 4 pcte mamaliga, mai pun 2 linguri de smantana de 1p si 2 de parmezan de 2p, asta daca o sa am puncte destule, sa vedem
Anna
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 04:56 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 04:53 PM) *

ioana marinescu, colegii au zis ca poate o chema si pe ea la fel ca altfel de ce ar fi reactionat asa? dupa care mi-a cerut cnp-ul "sa ma asigur ca sunteti dvs"

lool, eu m-am gandit ca poate ai un nume mai rar
tare cuidat a reactionat huh.gif blink.gif , poate da, ori o chema pe ea asa, ori stia pe cineva cu acel nume.

imi povestea o cunostiinta ca s-a dus la posta, nus exact ce sa faca, o cheama zablau viorica, si i-a dat buletinul aleia si aia de la ghiseu a urlat "cum va cheama? zabalau visinica? " lol.gif
daconst
Tulip,eu folosesc pasta de dinti doar pentru inalbirea dintilor si chiar ajuta.Am avut diferite marci si mi-au placut.Dar cel mai bine ma impac cu Blend a Med weiss,e un gel cu ceva granule prin el.Nu stiu daca se gaseste in Ro.Chiar e bun.
Si Odol Med weiss 3 e bun dar parca se termina mai repede.Eu zic ca merita sa incerci.
himere2005
pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame )).gif . toate cutiile de la danone le-am dat de Craciun familiei pline cu ciorba de burta si nu am cum sa fac comparatie smile.gif
annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin )).gif si asta chiar semana cu un bou batrin si pe dan l-a pufnit atit de tare risul ca nu mai putea face conversatie
Eu.
eu ma ascund pe sub tastatura, ca am dat-o si astazi in bara sorry.gif
am mancat 6-7 bomboane chocotoff doh.gif ca a venit un coleg a carui nevasta a nascut.

sper ca de maine sa ma redresez.

aa, am uitat sa va spun ca am luat decizia ca de dupa sesiune, cand imi fac abonament la sala, sa incerc sa renunt si la fumat grin.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 05:06 PM) *

pisik, asta de la galacta are 3.6p la 100g, nu ma intreba cite linguri incap intr-o suta de grame )).gif . toate cutiile de la danone le-am dat de Craciun familiei pline cu ciorba de burta si nu am cum sa fac comparatie smile.gif
annaiss, dar si dan sa vedeti ce comportament are...a venit un client la el pe care-l chema boubatrin )).gif si asta chiar semana cu un bou batrin si pe dan l-a pufnit atit de tare risul ca nu mai putea face conversatie

=)) lol.gif lol.gif Parca imi si imaginez, si eu lucrez cu o multime de "nume" dar nu vad persoana fata in fata, asa ca pot sa rad cat vreau.
azi imi vedea sa arunc telefonul de pereti, pt ca m-a sunat cineva de la o banca din Baraolt si sunt unguri toti ( nu sunt rasista) dar credeti-ma ca directorul de sucursala vb cu greu romaneste, ca sa nu mai zic de angajatul care mi-a raspuns in ungureste la telefon sorry.gif si nici nu e banca ungureasca. vai de noi mad.gif sad.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 04-01-2007, 05:06 PM) *

am mancat 6-7 bomboane chocotoff doh.gif ca a venit un coleg a carui nevasta a nascut.

aa, am uitat sa va spun ca am luat decizia ca de dupa sesiune, cand imi fac abonament la sala, sa incerc sa renunt si la fumat grin.gif

Succes EU! Daca ai vointa si iti doresti cu adevarat te vei lasa
Iar cu bobo, pana luni mai facem concesii, va mai iertam, ca am inteles ca mai toate o sa pacatuim de Sf Ion, unii cai-i cheama pe ei grin.gif altii ca au in familie
Dar de luni, GATA! sa nu mai vad bobo si cioco pe aici decat in week-end si numai pt cine are economii blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 05:10 PM) *

=)) lol.gif lol.gif Parca imi si imaginez, si eu lucrez cu o multime de "nume" dar nu vad persoana fata in fata, asa ca pot sa rad cat vreau.
azi imi vedea sa arunc telefonul de pereti, pt ca m-a sunat cineva de la o banca din Baraolt si sunt unguri toti ( nu sunt rasista) dar credeti-ma ca directorul de sucursala vb cu greu romaneste, ca sa nu mai zic de angajatul care mi-a raspuns in ungureste la telefon sorry.gif si nici nu e banca ungureasca. vai de noi mad.gif sad.gif

da mai dar macar in cazurile astea e vorba de nume haiose si razi, nu intrebi omul " pe bune?" mai avea un pic si zicea "sa mori tu ca te cheama asa" exact asa a sunat blink.gif
la ce banca lucrezi annais?
May
Neatza biggrin.gif

pisik fetitza are 9 luni ca daca avea 4 nu ma bagam... nu ma simt capabila sa am grija de un copil de 4 luni, cel putin nu daca nu e al meu )).gif . Distractie placuta cu prietena ta

tulip votat! pupic.gif dar castiga ceva material? Eu folosesc Blend a Med de cand a aparut aceasta si sunt super multumita. Inainte sa ma apuc de fumat aveam dintii ca laptele dar o data cu venirea in Spania nu am mai gasit Blend a Med si mi s-au ingalbenit ingrozitor. Am pus-o pe mama sa imi trimita si deja se vad imbunatatiri... mi-a trimis si pearl drops dar inca nu am incercat.

ina evident ca o sa fac copii dar am unele zile cand ma jur ca nu mai fac nici fursecuri de teama sa nu iasa vre-unul lol.gif. As vrea sa fac un copil in momentul in care imi permit sa stau acasa sa am grija de el... nu am incredere in altcineva.... poate doar in vre-o ruda

sexy tu vrei sa o vezi pe himere la bara si nu stiai cum sa-i zici? lol.gif Te simti mai bine?

Anna
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 05:13 PM) *

CITAT(Eu. @ 04-01-2007, 05:06 PM) *

Succes EU! Daca ai vointa si iti doresti cu adevarat te vei lasa
Iar cu bobo, pana luni mai facem concesii, va mai iertam, ca am inteles ca mai toate o sa pacatuim de Sf Ion, unii cai-i cheama pe ei grin.gif altii ca au in familie
Dar de luni, GATA! sa nu mai vad bobo si cioco pe aici decat in week-end si numai pt cine are economii blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 05:10 PM) *

da mai dar macar in cazurile astea e vorba de nume haiose si razi, nu intrebi omul " pe bune?" mai avea un pic si zicea "sa mori tu ca te cheama asa" exact asa a sunat blink.gif
la ce banca lucrezi annais?

nu lucrez la banca, lucrez la arhiva electronica de garantii reale mobiliare si colaboram cu multe banci care au sucursale si prin tara.
himere2005
may chiar ma gindeam legat de servetel, cred ca vroiau sa faca diversificare la bb )).gif nebuni oameni
Tulip
May,nu castiga nimic material......cica un mini-site personalizat.....dar nici nu conteaza....important e sa castige )).gif )).gif
doh.gif doh.gif Doamne,ce dusa sunt,ia auziti cum gandesc....dar chiar imi doresc sa castige smile.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 05:23 PM) *

May,nu castiga nimic material......cica un mini-site personalizat.....dar nici nu conteaza....important e sa castige )).gif )).gif
doh.gif doh.gif Doamne,ce dusa sunt,ia auziti cum gandesc....dar chiar imi doresc sa castige smile.gif

o sa castige ca e frumoasa foc pupic.gif si suntem si noi aici nu? wink1.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 03:26 PM) *

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 05:23 PM) *

o sa castige ca e frumoasa foc pupic.gif si suntem si noi aici nu? wink1.gif

da....multumesc give_rose.gif
Eu.
May, tu n-ai mai pus deloc tigara in gura de atunci?
himere2005
eu una as prefera o bara verticala instead )).gif pai dau jos kg care le mai am de dat pina la vara si va fac un numar in costumul de baie, bine ? )).gif
_noni_
CRENGUTA, eu sunt la ultimul pachet de tigari!!!!! ma lasasem de pe 2 de cand am plecat din tara, dar cand am ajuns aici am mai gasit un pachet si am zis sa ma sacrific tease.gif , dar de maine, GATA! esti cu mine??

}{
Eu.
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 05:31 PM) *

CRENGUTA, eu sunt la ultimul pachet de tigari!!!!! ma lasasem de pe 2 de cand am plecat din tara, dar cand am ajuns aici am mai gasit un pachet si am zis sa ma sacrific tease.gif , dar de maine, GATA! esti cu mine??

noni, nu ma las de acum, ca vine sesiunea tease.gif si o s-o iau razna.
am intrat pe quitnet si mi-am stabilit data de 15 februarie, cand imi voi face si abonament la sala.
Pisik

}{

lol.gif voi faceti cu tigarile cum fac eu cu dulciurile. numai o bucatica ca tot e desfacuta, o feliuta ca e ultima blum.gif
chiar ma uitam ca colegele mele de la financiar stau cu un bol de biscuiti si cioco de ieri langa ele si nu il golesc frate si nu sunt la regim, pur si simplu nu simt nevoia. Pai daca era langa mine castronul ala, demult i se vedea fundul grin.gif
Tulip
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 03:31 PM) *

}{

am zis ca ma las si eu din 2....dar pana nu se obisnuieste organismul meu cu mancare mai putina,nu pot ca as manca non-stop fara tigari....
Pisik
fetele, am o durere de cap de numai pot!
_noni_
CITAT(Eu. @ 04-01-2007, 03:33 PM) *

noni, nu ma las de acum, ca vine sesiunea tease.gif si o s-o iau razna.
am intrat pe quitnet si mi-am stabilit data de 15 februarie, cand imi voi face si abonament la sala.

ce ma distrezi cu datele rotunde limita, asa faceam si eu! lol.gif si la mine n-a mers. la mine merge asa: de maine, GATA, indiferent ce se va intampla!!! gandeste-te cate tigari fumezi pe zi, inmulteste cu 5 si vezi cat timp ai avea in plus de relaxare sau invatat, tu alegi grin.gif ! si ca recompensa ofera-ti o alta placere, de exemplu un dus, sau un ceai, sau o masca de fata, sau rasfoieste o revista,sau ce-ti place tie. la mine chestia asta functioneaza!

ma distreaza ca eu scriu chestia asta cu tigara in mana! lol.gif

BAFTA!
}{
himere2005
pai de banii respectivi, pe tot anul va faceti un concediu undeva wink1.gif

lol.gif noni
Eu.
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 05:38 PM) *

ce ma distrezi cu datele rotunde limita, asa faceam si eu! lol.gif si la mine n-a mers. la mine merge asa: de maine, GATA, indiferent ce se va intampla!!! gandeste-te cate tigari fumezi pe zi, inmulteste cu 5 si vezi cat timp ai avea in plus de relaxare sau invatat, tu alegi grin.gif ! si ca recompensa ofera-ti o alta placere, de exemplu un dus, sau un ceai, sau o masca de fata, sau rasfoieste o revista,sau ce-ti place tie. la mine chestia asta functioneaza!

ma distreaza ca eu scriu chestia asta cu tigara in mana! lol.gif

BAFTA!
}{

problema e ca eu sunt fumatoare inraita, fumez un pachet si ceva/zi. am avut si perioade incare fumam 2 doh.gif am incercat o singura data sa ma las, la modul serios si a fost jale. dupa o saptamana al meu, antifumator convins mi-a cumparat un pachet si m-a rugat sa-mi aprind o tigara lol.gif
mi-a fost ingrozitor de rau fizic, ca de psihic nu mai spun nimic. tremuram ca apucata de parkinson.
am mai incercat o data cu nicopatch si fizic, intr-adevar, nu simteam nevoia, dar nu eram pregatita psihic.
acum sunt wink1.gif
nusarich
Doi nebuni merg pe plaja. Unul spune:
-Ia uite, un pescarus mort !
Celalalt, cautand cu privirea pe cer:
-Unde ?
Tulip
fetelor,v-am pupat,ies la piata sa-mi cumpar niste fructe! pupic.gif
himere2005
si la mine vine mama acum s-o scoata pe bia un pic asa ca eu am scapat de fleoscaiala grin.gif ma apuc de mamaliga...am emotii )).gif
michelle
Crengu, felicitari penru decizie! Sa ai suficienta putere, desi sunt sigura ca e greu hug.gif
Tulip, spor la cumparaturi! Am mai votat minunea ta de cateva ori azi pupic.gif Unde vad scorul?
himere2005
tulip, mai da incoa' linkul wink1.gif
michelle
Dana, merge sa faci mamaliga si la coptor cu micro care nu are program de gatit? Adica doar incalzit/dezghetat.. Parca nu m-as risca grin.gif

VOT PENTRU TIMEA grin.gif
Anna
UITE ASTA E LINKUL, AM MAI VOTAT SI EU
VOT TIMEEA

am scris in acelasi timp miha blum.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.