Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
_noni_
scriu Himere, scriu! pupic.gif

a venit al meu acasa si l-am trimis sa ia apa , suc si paine. zicea ca ne-a invitat un coleg la masa si inseamna ca se da peste cap toata numaratoarea mea de azi...

eu "preparasem" niste chinezarii de la magazinul din coltz, asa ca nu am cu ce sa-l ademenesc grin.gif si cred ca o sa mergem la colegul lui...

}{
himere2005
eu nu mai ma laud, ca ramin fara...mai bine sa nu mai zic nimic si sa ne apucam de "bucatarit" grin.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 08:34 PM) *

dana, cine iti vine in vizita sa-ti vada copilul cind vii acasa?

cine te scoate din maternitate?

ce ma enerveaza pe mine vizitele astea dupa ce naste cineva...eu am zis f. clar sa nu ma ....la creieri cu n-spe mii de vizite. Celor care au venit le-am aratat fata din usa si i-am poftit in sufragerie...sa nu-mi trezeasca copilul ca nu le maraie lor in cap dupa!
himere2005
pai familia nu prea poti sa o tii la usa )).gif ai obligatii blum.gif
ina_ceva
Deea, nu stiu exact unde am citit, dar stiu ca nu e bine sa te speli pe dinti cu bicarbonat mai des de o data pe saptaman pentru ca-ti afecteaza smaltul dintilor.
Deea
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 08:49 PM) *

pai familia nu prea poti sa o tii la usa )).gif ai obligatii blum.gif

e nu!! ce obligatii? nu am luat nimci de la nimeni nu vreau nimic de la nimeni....decat sa stau linistita cu familia mea si cu copilul meu!
ai mei si socri intra in alta categorie dar restul neamului...ori imi respecta dorintele ori ma asteapta sa ma duc eu in vizita la ei cu Alexia
ideea e ca eu am explicat f. frumos ca cine vrea sa vada fata sa vina dar nu vor sta nas in nas cu ea...chiar si acum programul Alexiei e programul ei si nu il schimb ca vine nu stiu cine in vizita, daca e ora de masa mananca, daca doarme n-o trezesc sau n-o tin treaza in loc sa o duc la culcare ca vrea x-ulescu sa se hlizeasca la ea!
ca sa-ti dau un ex, in ajun au venit nasii la ai mei acasa, pe la orele 17-18... m-a sunat mama sa vada ce facem si i-am spus frumos ca Alexia doarme, cand o sa se trezeasca mai intai va manca, o imbrac si abia apoi ajungem la ei...am ajuns la ora 20...asta e, cine vrea sa ma astepte bine, cine nu...iar bine. V-am mai spus ca sunt cam "dusa" cand e vorba de ALexia

Ina, eu nu stiam chestia asta...daca e adevarat...din fericire eu n-am probleme!
himere2005
ramona, tu nu ne-ai pus poze blum.gif una mica? biggrin.gif

nici danette. nu mai stiu noni?

de la revelion, am uitat sa precizez si craciun smile.gif
annaiss, tu de la revelion ai pus?

dany, unde umbli? la doamna cu palarie? grin.gif eu cind am baut cocktailul marguerita care continea si tequila nu prea mi-am dat seama de gust...ca astia ami-au bagat o groaza de sare pe marginea paharului mad.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 09:09 PM) *

annaiss, tu de la revelion ai pus?

Himere nu, nu am pus de la rev blushing.gif
doar de la craciun, promit ca fac album si cu pozele de rev cand le strang pe toate ca au fost vreo 3 4 aparate.
sunt si multe filmuletze, ca am facut un soi de karaoke
sa vedeti ce frumos cant pe Vama Veche - Vara asta
si sa il vedeti pe babuin in trupa "simplu" cu inca niste amici, ce figuri faceau ei
ce mai, babuinul mau nu mai lasa microfonul din mana blum.gif blum.gif , vedeta in toata regula biggrin.gif
himere2005
nessie poate ne pui si tu o poza-doua blum.gif iar am inceput chestionatul lol.gif ca seara vine dany cu interogatoriul )).gif
_noni_
himere, eu nu am poze din pacate de la rev... l-am facut la un restaurant in bucuresti cu niste prieteni si acolo a aparut si o fosta colega de-a alui meu si aia a fost singura care avea camera foto. noi, desi am luat camera, nu aveam baterii si unde sa mai gaseti baterii la 11 noaptea pe 31? blushing.gif asa ne trebuie ca am fost nerozi amandoi.

si-acu' sa-ti zic cu colega: s-a hilizit si a topait incontinuu pe langa barbatu-meo, ca ce bine arata, ca de cand nu l-a mai vazut si alte chestii d-astea si mie mi-a facut tot timpul observatii tampite, ma rog eu am vrut sa fiu o doamna si am ignorat-o!!! devil.gif si in final a mai vrut s-o ducem si acasa, ca noi eram cu masina, ca sa vada al meu unde sta...

si cum iti ziceam, numai vaca cu cabina a facut poze si a facut o groaza, numai ca noua nu ne-a trimis decat 3 in care eu aratam oribil, sunt sigura ca le-a ales special ca eu ma uitasem pe camera inainte sa plec si am vazut ce era memorat pe ea...acum eu n-am de gand sa-i cer altele si nici sa-l pun pe-al meu sa-i ceara...poate vom lua de la ceilalti prieteni, daca primesc ei...asa ca pentru moment-nu am!!!

}{
Nessie
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 07:21 PM) *

nessie poate ne pui si tu o poza-doua blum.gif iar am inceput chestionatul lol.gif ca seara vine dany cu interogatoriul )).gif
Himere, imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu nu am facut poze! blum.gif Pot sa spun doar ca a fost super, intr-un mediu nou, cu prieteni facuti in anul care a trecut. rolleyes.gif
himere2005
noni, arati bine, trebuie sa ai mai MULTA INCREDERE IN TINE wink1.gif
Ella79
Am venit acum de la sala si mi-e o foameeeeeeeee
Nu mai am decat 1,5p. Ce naiba sa mananc eu de ele? blink.gif
_noni_
uite Himere
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 07:33 PM) *

Am venit acum de la sala si mi-e o foameeeeeeeee
Nu mai am decat 1,5p. Ce naiba sa mananc eu de ele? blink.gif

Un cartof cu o lg de smantana?
Ella79
Da Ina, buna idee!!

Insa pana sa fierb cartoful mai bine ma infig in niste crakers (2p pachetelul de 4 bucati) si niste gogosari in sos de rosii facuti de mine asta toamna.
N-am rabdare sa gatesc nimic la ce foame imi e.
himere2005
noni, ai aratat bine, chiar daca nu e cea mai reusita poza, dar ti-am vazut tinuta wink1.gif si machiajul
pe babuin vroiam sa-l studiez dar nu prea pot grin.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 07:39 PM) *

noni, ai aratat bine, chiar daca nu e cea mai reusita poza, dar ti-am vazut tinuta wink1.gif si machiajul
pe babuin vroiam sa-l studiez dar nu prea pot grin.gif

multumesc! din pacate asta e cea mai reusita, din celelalte doua chiar nu se intelege nimic, imi pare rau...
ina_ceva
Sa ai pofta , ella!
Arati bine, noni! Poate reusesti sa faci rost si de celelalte poze.
Tulip, cheer.gif yahoo.gif ! Timea e cea mai tare, are 160 de voturi, iar dupa ea urmeaza (cred ca e fetitza-Melis) cu 30 de voturi wink1.gif
nusarich
hai sa va pun meniul meu pe ziua de azi:
- 2 mere = 0p
- iaurt = 4,5p
- cartofi = 2p
- smantana = 2p
- paine de secara = 1.5p (painea asta e foarte micuta, adica ceva de genul 7cm x 7 cm si am taiat feliute foarte subtiri ca muream de pofta de icre)
- icre = 1.5p (am pus mai putin de 1 lingurita pe o felie de paine)
- 2 mere + 1 clementina = 1p
- unt = 1p
Total: 13.5p

recunosc ca n-am mancat alune sau nuci sau altceva, dar am ceva probleme cu dintii (alea nerezolvate inca) si nu prea pot mesteca asa cum trebuie. as fi vrut sa iau azi niste salata si ceapa verde din piata dar din pacate pe la 5 si ceva cand am ajuns nu mai era nimeni cu asa ceva, am luat doar mere, cartofi si branza fagaras pentru iubi la job.

maine nu prea stiu ce sa mananc la serviciu, ca as vrea sa tin post si nu am decat niste rondele de orez care ar putea fi mancabile. poate cu o lingurita de miere, ceva... iar acasa niste pilaf sau paste, sa vad ce pofta am maine

ella, ceva legume ai prin frigider? ma gandeam la o salata de rosii, castraveti, cu un pic de ulei de masline...
Deea
Daca are cineva revista Formula As sa-mi spuna si mie pls. cum se numesc niste pastilute din plante, ajuta la dieta, sunt unele de zi si unele de noapte...parca ceva cu H; nu sunt sigura.
Pisik
hello! mie tot nu mi-a trecut capul si am mancat cam umlt pt seara: paine de pofta ca au adus socrii bagheta neagra proaspata, fructe o groaza si cartofi cu iaurt si parmezan blushing.gif
Meniul meu de azi:
paine (2 felii) 1,50
branza hochland fittness 1,00
ton in apa 2,50
ulei 1 lingurita 1,00
masline verzi 5buc 0,50
paine (un colt maricel) 2,00
cartofi saturatie 2,00
iaurt prodlacta 0,50
parmezan (3 linguri moderate) 2,00
extra fructe 1,00 - sa pun 2 pt fructe, ce ziceti? am papat 2 mere, 1 mandarina, o portocala, ananas si un fel de gref, se cheama pomelo si al meu e topit dupa el

Lacry
Meniul mamei lui Mocut:

50 gr. Ridichi de luna……0p
100 gr. Branza 0% cu marar si ceapa…. 1,3 p
Cafea.................0,5p
suc proapat 500ml …2,5p
2 felii paine alba 40 gr……. 2p
Mar+portocala 300 gr…….0p
Albitura fiarta 100gr………0p
Un iaurt 0.1% fat………1,5p
Un ou fiert………..2p
10gr. Camembert….1p
O lingura piure cartofi……1p
80 g sardine in sos tomat……………3p
Salata verde&sfecla rosie&ulei masline……………0p

total 14,8p

Dragelor, am calculat bine? Macar asta seara verificati-ma, de maine va las in pace, jur solemn salut.gif
Mai am 4,2p daca am calculat corect. Inteleg ca-i musai sa mananc de minim 15p. Daca-mi dati unda verde, mai bag si-un mar de 100g blum.gif

himere2005
eu zic ca e bine, dar nu stiu ce e albitura si camembert (cumva brinza cu mucegai?)...eu sunt mai din popor blushing.gif )).gif
nusarich
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 10:12 PM) *

Meniul mamei lui Mocut:

50 gr. Ridichi de luna……0p
100 gr. Branza 0% cu marar si ceapa…. 1,3 p
Cafea.................0,5p
suc proapat 500ml …2,5p
2 felii paine alba 40 gr……. 2p
Mar+portocala 300 gr…….0p
Albitura fiarta 100gr………0p
Un iaurt 0.1% fat………1,5p
Un ou fiert………..2p
10gr. Camembert….1p
O lingura piure cartofi……1p
80 g sardine in sos tomat……………3p
Salata verde&sfecla rosie&ulei masline……………0p

total 14,8p

Dragelor, am calculat bine? Macar asta seara verificati-ma, de maine va las in pace, jur solemn salut.gif
Mai am 4,2p daca am calculat corect. Inteleg ca-i musai sa mananc de minim 15p. Daca-mi dati unda verde, mai bag si-un mar de 100g blum.gif

lacry, eu stiam ca uleiul de masline are 0.5p / lingurita. sau nu stiu eu bine?

pisik, de ce sa pui 2p pentru fructe extra? eu zic ca 1p e suficient
Ella79
Pisik, eu zic ca 1 p pt extra - fructe e suficient. Doar asa e regula, nu?
Lacry,
- branza dietetica este 1,7p/100 grame (mi-a zis si mie Ina azi). daca tu ai calculat punctajul dupa ambalaj, atunci las-o asa. daca nu - atunci pune-o la 1,7p
- cafeaua de ce ai pus-o 0,5p? avea ceva in ea? Daca nu are zahar / lapte / frisca atunci e 0p
- sucul proaspat din ce era? eu nu l-as puncta, as pune doar 1p in plus pt extra-fructe / extra-legume (in functie de ce era sucul)
- camembertul cu cat % grasime e? Daca e cu 60% grasime, atunci ai punctat corect 1p, daca e cu 45% grasime, atunci e 0,5p
- sardina in sos tomat nu stiu cat e, dar aia in suc propriu e 25 gr = 0,5p
- uleiul din salata trebuie punctat 1p / lingurita

Daca ai calculat punctele cu formula calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml sau cu calculatorul de puncte, atunci lasi asa cum ai calculat. smile.gif

Anna
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 10:12 PM) *

Meniul mamei lui Mocut:

O lingura piure cartofi……1p - eu zic ca e prea mult 1 pct pt doar o lingura

Salata verde&sfecla rosie&ulei masline……………0p aici tb punctat si uleiul de masilne, depinde cat ai pus

nusarich
ella a fost mai constiincioasa decat mine, eu retinusem ceva dar nu tot si n-am fost atenta.
dannette
Salutare!!!
Va rog sa nu ma certati, dar bineintees ca nu am reusit sa ma incadrez in puncte asa cum am promis.
De aia nici nu am mai scris nimic, de rusine sorry.gif
Ma consolez insa cu ideea ca am redus simtitor dulciurile si am grija la cantitatea si calitatea mancarii.
Poate daca o iau treptat ajung sa fiu si eu in rand cu toata lumea.

Am fost azi la shopping.
Mi-am cumparat masina de spalat (in sfarsit, ca o planuisem de cateva luni...) si o carte din colectia recomandata de Miha ("La cumparaturi in rochie de mireasa"). Abia astept sa vad daca imi place, nu am mai citi demult doh.gif

Himmere o sa incarc cateva poze de la revelion si pun acusi linkul
ina_ceva
Nu conteaza ca nu ai reusit sa numeri,dannette. E bine ca o iei usor si incerci sa mananci sanatos. floare.gif
nusarich
danette, de ce nu numeri totusi, sa-ti intri in mana? eu cred ca te-ai si disciplina mai bine, daca tot zici ca ai sarit numaratoarea... si noi am inceput asa, mai usurel, de acomodare, ne-a dat pisik voie pana luni, ca mai avem un ion, o ioana pe langa...
_noni_
fetele, vreau si eu noua lista de ww de la michelle, ca am incercat mai devreme sa o dau jos si nu am reusit si acum am pierdut-o!
pls!!!!
noninonitza@yahoo.com

}{
Ella79
dannette, si eu citesc cartile alea si imi plac la nebunie toate!!!
ramonavlas
Buna seara iar pe fuga ca abia am ajuns acasa.
Asa e la inceput de an......... mad.gif
Incerc sa pun si eu ceva poze in album, sa vad daca si reusesc.
V-am pupat.......
dannette
Gata am pus si eu cateva poze facute in noaptea de revelion.
Ia sa vad ma recunoasteti? naughty.gif

POZE
ramonavlas
CITAT(dannette @ 04-01-2007, 11:04 PM) *

POZE

Hai mai fetelor ca toate sunteti niste slabute. Ia sa vedeti ca acum urmeaza si pozele mele, si sa nu aud ca va mai plangeti.
esti f dragalasa......... )).gif
ina_ceva
Arati super, dannette! Slaba rau w00t.gif
Deea
Danette esti super draguta si slabuta! cat si de unde mai vrei sa dai jos?
Deea
CITAT(ramonavlas @ 04-01-2007, 11:08 PM) *

CITAT(dannette @ 04-01-2007, 11:04 PM) *

POZE

Hai mai fetelor ca toate sunteti niste slabute. Ia sa vedeti ca acum urmeaza si pozele mele, si sa nu aud ca va mai plangeti.
esti f dragalasa......... )).gif

wow...cum arati in bluza aia rosie....super tare! biggrin.gif
Lacry
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 10:31 PM) *

Lacry,
- branza dietetica este 1,7p/100 grame (mi-a zis si mie Ina azi). daca tu ai calculat punctajul dupa ambalaj, atunci las-o asa. daca nu - atunci pune-o la 1,7p
- cafeaua de ce ai pus-o 0,5p? avea ceva in ea? Daca nu are zahar / lapte / frisca atunci e 0p
- sucul proaspat din ce era? eu nu l-as puncta, as pune doar 1p in plus pt extra-fructe / extra-legume (in functie de ce era sucul)
- camembertul cu cat % grasime e? Daca e cu 60% grasime, atunci ai punctat corect 1p, daca e cu 45% grasime, atunci e 0,5p

Daca ai calculat punctele cu formula calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml sau cu calculatorul de puncte, atunci lasi asa cum ai calculat. smile.gif

Multumesc fetelor pentru raspunsuri give_rose.gif give_rose.gif
Ella, branza este din aceea la galetusa, de la Prodlacta si nu scrie pe ea decat ca are 0%grasime; i-am adaugat eu ceapa verde si marar; ok, pun 1,7p
cafeaua era cu zahar, am apasat din gresala pe alta tasta decat cea trebuincioasa dry.gif de la automatul de cafea )).gif ; zaharul a ramas pe fundul paharului, asa ca, am pus 0.5p
sucul era din portocale si asa am gasit in materialele despre ww, ca trebuie sa pun 1p la 200ml, eu am baut 500ml;
la camembert era 60% grasime, branza mea preferata cu mucegai, deci e bine 1p
sardina din sos tomat am pus-o cu aproximatie, din lista, dupa macroul in sos tomat
adaug uleiul de masline 0,5p

asadar, am 14,8 plus 1,2 adaugiri de la uleiul de masline si branza de veci. Total 16 din 19.
Acum e corect, nu? Sau la suc am pus totusi prea mult? blink.gif

Ella79
Noni, trimis!!
Anna
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 11:34 PM) *

CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 10:31 PM) *

Lacry,

Multumesc fetelor pentru raspunsuri give_rose.gif give_rose.gif
Ella, branza este din aceea la galetusa, de la Prodlacta si nu scrie pe ea decat ca are 0%grasime; i-am adaugat eu ceapa verde si marar; ok, pun 1,7p
cafeaua era cu zahar, am apasat din gresala pe alta tasta decat cea trebuincioasa dry.gif de la automatul de cafea )).gif ; zaharul a ramas pe fundul paharului, asa ca, am pus 0.5p
sucul era din portocale si asa am gasit in materialele despre ww, ca trebuie sa pun 1p la 200ml, eu am baut 500ml;
la camembert era 60% grasime, branza mea preferata cu mucegai, deci e bine 1p
sardina din sos tomat am pus-o cu aproximatie, din lista, dupa macroul in sos tomat
adaug uleiul de masline 0,5p

asadar, am 14,8 plus 1,2 adaugiri de la uleiul de masline si branza de veci. Total 16 din 19.
Acum e corect, nu? Sau la suc am pus totusi prea mult? blink.gif

cum era sucul de portocale? facut de tine? doar ai stors portocalele si nu ai pus zahar? atunci eu zic sa pui doar 1 pct pt extra fruct, ca practic e ca si cum ai fi papat portocalele nu??
Ella79
Lacry, daca sucul era fresh de portocale, atunci pui doar 1 p (ca pt extrafructe), daca era la cutie / sticla, obisnuit, atunci lasa cum ai punctat, ca sigur are zahar.

Lacry
dannette, pot sa-ti spun si eu ca arati trasnet? hai, ca ma ambitionez raaaaude tot, cand va vad cum aratati...

Himere, uite un link catre albumul meu de pe yahoo, mai multe poze sunt cu Mocut-Razacios, eu abia apar, dar, ca sa-ti faci o idee. Afla ca-s grasana pana si la fata, e dezastru sad.gif

http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/phot...8804123410787/0
Ella79
Annaiss, scuza-ma, dar nu am vazut ca scrisesei tu in inaintea mea pt Lacry. pupic.gif
Lacry
annaiss, Ella, da, era fresh de portocale, deci,un punct, yeeee cheer.gif
mai scad un punct jumate, raman cu 14,5 w00t.gif
Anna
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 11:43 PM) *

Annaiss, scuza-ma, dar nu am vazut ca scrisesei tu in aintea mea pt Lacry. pupic.gif

pupic.gif Ella nicio problema, bine ca ai zis si tu, pt ca eu nu eram f sigura si sa nu o ametim pe Lacry
Ella79
Ramona, imi place mult de tot bluza aia alb&negru si imi place cum erai machiata intr-una din poza. Super bine iti sta facuta asa la ochi!!

Danette, de tine... ce sa mai zic. Vorba Deei, ce mai vrei sa mai slabesti ca esti aschie? Si ce par frumos ai!!!
ina_ceva
Probabil punctajul din liste pentru sucul de fructe nu tine cont de ww german (care nu ia in considerare fibrele) ci de celalalt (american parca, care calculeaza punctajul si in functie de fibre)

Frumusica, ramona give_rose.gif ! Acel baietzel e nepotul tau unsure.gif ?
_noni_
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 09:37 PM) *

Noni, trimis!!

primit! floare.gif pupic.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.