CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 10:31 PM)

Pisik, eu zic ca 1 p pt extra - fructe e suficient. Doar asa e regula, nu?
Lacry, - branza dietetica este 1,7p/100 grame (mi-a zis si mie Ina azi). daca tu ai calculat punctajul dupa ambalaj, atunci las-o asa. daca nu - atunci pune-o la 1,7p
- cafeaua de ce ai pus-o 0,5p? avea ceva in ea? Daca nu are zahar / lapte / frisca atunci e 0p
- sucul proaspat din ce era? eu nu l-as puncta, as pune doar 1p in plus pt extra-fructe / extra-legume (in functie de ce era sucul)
- camembertul cu cat % grasime e? Daca e cu 60% grasime, atunci ai punctat corect 1p, daca e cu 45% grasime, atunci e 0,5p
- sardina in sos tomat nu stiu cat e, dar aia in suc propriu e 25 gr = 0,5p
- uleiul din salata trebuie punctat 1p / lingurita
Daca ai calculat punctele cu formula calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml sau cu calculatorul de puncte, atunci lasi asa cum ai calculat.

Multumesc fetelor pentru raspunsuri
Ella, branza este din aceea la galetusa, de la Prodlacta si nu scrie pe ea decat ca are 0%grasime; i-am adaugat eu ceapa verde si marar; ok, pun 1,7p
cafeaua era cu zahar, am apasat din gresala pe alta tasta decat cea trebuincioasa

de la automatul de cafea
).gif)
; zaharul a ramas pe fundul paharului, asa ca, am pus 0.5p
sucul era din portocale si asa am gasit in materialele despre ww, ca trebuie sa pun 1p la 200ml, eu am baut 500ml;
la camembert era 60% grasime, branza mea preferata cu mucegai, deci e bine 1p
sardina din sos tomat am pus-o cu aproximatie, din lista, dupa macroul in sos tomat
adaug uleiul de masline 0,5p
asadar, am 14,8 plus 1,2 adaugiri de la uleiul de masline si branza de veci. Total 16 din 19.
Acum e corect, nu? Sau la suc am pus totusi prea mult?