Ella79
04-01-2007, 09:58 PM
Danutella pe unde-o fi? Nu ne zice si noua nimic? Asa, macar sa ne culcam linistite....
Pisik
04-01-2007, 10:11 PM
Fetelor, sunt f suparata si cum mami nu e cu mine si numai ea ma intelege vorbesc cu voi. Asta sear toate bune si frumoase si vb cu Buni la telefon si imi zice ca a luat o rama foto pt socrii sa isi puna o poza cu noi; si am vb cu sotul sa se duca sa o ia maine; si el trebuia sa se duca sa returneze un dvd si zice el (din initiativa lui) hai ca ma duc acuma; dupa care se succeste ca nu se mai duce; si l-am rugat totusi sa se duca, ca Buni tine mult sa le dea rama, etc. si pana la urma s-a dus. si cand a venit el am scos rama si m-am dus sa le-o dau; la care socra-miu zice "pt sticla asta l-ai pus sa mearga 7 km pe polei? sticla din asta puteam sa imi iau si eu din italia, asta putea sa il coste o aripa la masina". In momentul ala am simtit ca imi crapa capul, am plecat apasat, mai mult fugind si am trantit usa la baie, unde am inceput sa plang isteric, cu sughituri; si sotul a venit dupa mine si in loc sa ma consoleze sau ceva imi zice "ceva te-am rugat si eu si iti multumesc ca mi-ai respectat rugamintea". Ma rugase ca indiferent ce am, ca ma simt rau, ca sunt suparata etc. sa fac frumos 2 zile ca sa plece ai lui linistiti. Imi pare rau dar in momentul asta nu am putut respecta aceasta rugaminte, care si asa mi se pare absurda.
De o ora nu m-a bagat nimeni in seama, se poarta ca si cum nimic nu s-a intamplat si se asteapta probabil ca eu sa fiu toata un zambet si sa sterg cu buretele; nu tin supararea, dar am fost f ranita, pt ca cadoul ala era din inima si nu trebuia sa reactioneze asa.
Stiu ca voi avea scandal cu sotul dar eu momentan nu pot decat sa stau in coltul meu si sa plang, imi pare rau
Lacry
04-01-2007, 10:12 PM
Eu si

va dorim noapte buna!
dannette
04-01-2007, 10:14 PM
Multumesc pentru complimente fetelor, dar aparatul de fotografiat este foarte inselator. Ar trebui sa mai slabesc cel putin vreo 7 kg sa fiu multumita.
Noroc ca nu se vede in poze cum stateau pantalonii aia sa crape pe mine
Problema mea cea mai mare e fermitatea muschilor care lasa mult de dorit. Mai am f mult de lucrat la capitolul asta.
Pisik, parerea mea e ca te consumi prea mult, incearca sa nu mai pui toul la suflet
Lacry
04-01-2007, 10:16 PM
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 12:11 AM)

Fetelor, sunt f suparata si cum mami nu e cu mine si numai ea ma intelege vorbesc cu voi. Asta sear toate bune si frumoase si vb cu Buni la telefon si imi zice ca a luat o rama foto pt socrii sa isi puna o poza cu noi; si am vb cu sotul sa se duca sa o ia maine; si el trebuia sa se duca sa returneze un dvd si zice el (din initiativa lui) hai ca ma duc acuma; dupa care se succeste ca nu se mai duce; si l-am rugat totusi sa se duca, ca Buni tine mult sa le dea rama, etc. si pana la urma s-a dus. si cand a venit el am scos rama si m-am dus sa le-o dau; la care socra-miu zice "pt sticla asta l-ai pus sa mearga 7 km pe polei? sticla din asta puteam sa imi iau si eu din italia, asta putea sa il coste o aripa la masina". In momentul ala am simtit ca imi crapa capul, am plecat apasat, mai mult fugind si am trantit usa la baie, unde am inceput sa plang isteric, cu sughituri; si sotul a venit dupa mine si in loc sa ma consoleze sau ceva imi zice "ceva te-am rugat si eu si iti multumesc ca mi-ai respectat rugamintea". Ma rugase ca indiferent ce am, ca ma simt rau, ca sunt suparata etc. sa fac frumos 2 zile ca sa plece ai lui linistiti. Imi pare rau dar in momentul asta nu am putut respecta aceasta rugaminte, care si asa mi se pare absurda.
De o ora nu m-a bagat nimeni in seama, se poarta ca si cum nimic nu s-a intamplat si se asteapta probabil ca eu sa fiu toata un zambet si sa sterg cu buretele; nu tin supararea, dar am fost f ranita, pt ca cadoul ala era din inima si nu trebuia sa reactioneze asa.
Stiu ca voi avea scandal cu sotul dar eu momentan nu pot decat sa stau in coltul meu si sa plang, imi pare rau
Sotul tau parca ar fi al meu...

mi se pare aiurea sa-ti ceara "sa faci frumos" indiferent de situatie. ..
Cand am citit ce-ai scris am tresarit... asa de cunoscut suna
Ella79
04-01-2007, 10:18 PM
Offf, mai
Pisik, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Intr-adevar, socrul tau a fost cel putin nepoliticos. Bunica ta a vrut sa faca un cadou, si era din suflet, indiferent cat a dat pe el. Nu asa se apreciaza lucrurile.
Eu zic sa iti stergi lacrimile si sa mergi sa ii spui socrului tau cu calm si demnitate ca iti pare rau ca ai trantit usa de la baie, dar comentariul lui a fost complet nepoliticos. Bunica ta e o persoana extraordinara si te-a jignit foarte tare spunandu-ti ca un cadou e "o sticla".
Iar cu sotul tau evita sa discuti chiar acum, Amana pentru dupa ce pleaca socrii. Atunci o sa fiti amandoi mai calmi. Oricum, certurile intre tineri sunt inerente, asa ca socrii tai n-o sa-si faca mari probleme. In fond sunteti oameni, nu papusi sa zambiti mereu.
Hai, capul sus!!
Tulip
04-01-2007, 10:21 PM
heloooooooooooo,am aterizat si eu.....fug sa recuperez,sa vad despre ce discutati....ma gandesc ca despre dieta si WW
Anna
04-01-2007, 10:22 PM
Hai
Pisik capul sus, ai si tu dreptate dar nu mai trebuie sa iti faci sange rau pt tot ( eu vorbesc

). Socrul tau probabil e obisnuit cu multe luc mai valoroase si nu s-a dat seama de val sentimentala si cat de mult vroia bunica ta sa le ofere acel lucru.
Iar sotul tau, pentru ca sunt parintii lui si nu vrea sa ii supere nici pe ei, a preferat, zic eu, sa nu le zica nimic.
Are dreptate
Ella , asa ar tb sa faci, macar sa stie despre ce anume era vorba, sa nu creada ca te apuca pe tine asa din orice.

si sper sa fie ok.
ina_ceva
04-01-2007, 10:23 PM
Pisik, imi pare rau pentru incident; e mai bine sa urmezi sfatul ellei si sa lasi discutia cu sotzul tau dupa plecarea parintilor lui.
Noapte buna, lacry, mocutz!
Ella79
04-01-2007, 10:23 PM
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 12:21 AM)

heloooooooooooo,am aterizat si eu.....fug sa recuperez,sa vad despre ce discutati....ma gandesc ca despre dieta si WW

Tu sa ne spui daca ai facut 21 de abdomene sau te-ai dat pe fursecuri. Ca miscare oricum trebuie sa faci in timpul dietei, nu?
Pisik
04-01-2007, 10:31 PM
Va multumesc fetelor pt sfaturi, Ella, discutia cu sotul o sa o aman pt maine daca voi putea ca trece pe langa mine trantind si bufnind, probabil ca imi va reprosa maine o gramada...
Cu socrul e cam inutil sa vb pt ei sunt altfel, sunt mult mai reci si mai dezinteresati, el asa face, spune ce ii vine la gura, nu cred ca ar intelege si nu are sens sa mai fac valva, ei oricum considera subiectul inchis...iar ce cred sincer in mom asta nu imi pasa
dar sper sa nu ma cert cu sotul astazi
eu nu am mai facut miscare azi, dar promit ca recuperez maine; oricum, la cat m -am consumat...
_noni_
04-01-2007, 10:35 PM
Pisik, hai sa-ti spun ceva: OAMENII SUNT NEBUNIIIII! uite, de exemplu mama fostului meu prieten, dupa ce m-a cunoscut i-a interzis sa ma mai aduca in casa ei, motivele nu le prea stiu exact.

acum ca nu mai sunt cu el, ma suna si ma invita la cafea si se comporta cu mine de parca am fi foat cele mai bune prietene, ba mai mult, mi-a trimis si cadou de nunta si m-a sunat!
asadar, nu putem uneori analiza obiectiv comportamentul celor din jurul nostru. eu nu stiu exact ce sfat sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ce-as face eu in locul tau: mi-as imagina ca sunt intr-o piesa de teatru si interpretez un personaj care este profund indragostit de socrii sai si m-as comporta ca atare! te asigur ca chestia asta o sa-i zapaceasca la culme si chiar nu vor mai avea argumente impotriva ta!
}{te pup si nu lasa pe nimeni sa-ti faca rau, chiar daca uneori trebuie sa-ti inghiti lacrimile, tu stii in sufletul tau ca esti deasupra lor! si asta conteaza cel mai mult!!!
Anna
04-01-2007, 10:37 PM
Viața este prea scurtă ca să trăiești visul altcuiva...
Viața este prea scurtă să te tot întrebi unde ai greșit și să reiei la nesfârșit aceeași logică demnă să prescrie un comportament ce îl consideri a fi infailibil pe viitor, și pratic să observi că te învârți în cerc, întrucât oricând pot apărea situații neprevăzute...
Viața este prea scurtă să te superi pe orice lucru mărunt, peste care poți să treci și fără atâta bataie de cap...
Viața este prea scurtă ca să iei în considerare "gura lumii", care, și așa, nu-ți va recunoaște mai deloc atunci când ai dreptate și nici nu te va aprecia pentru că e invidioasă...
Viața este prea scurtă să tot încerci să-i mulțumești pe alții și să te neglijezi pe tine...
Viața este prea scurtă să îi convingi pe alții că iau totul mult prea în serios...
Viața este prea scurtă să reușești să-i împaci pe toți cu toate...
Viața este prea scurtă să deschizi ochii cuiva care și așa nu vrea să vadă și să asculte...
Viața este prea scurtă să o umpli de regrete...
Viața este prea scurtă ca să te complici fără rost...
Pisik
04-01-2007, 10:38 PM
CITAT(_noni_ @ 05-01-2007, 12:35 AM)

Pisik, hai sa-ti spun ceva: OAMENII SUNT NEBUNIIIII! uite, de exemplu mama fostului meu prieten, dupa ce m-a cunoscut i-a interzis sa ma mai aduca in casa ei, motivele nu le prea stiu exact.

acum ca nu mai sunt cu el, ma suna si ma invita la cafea si se comporta cu mine de parca am fi foat cele mai bune prietene, ba mai mult, mi-a trimis si cadou de nunta si m-a sunat!
asadar, nu putem uneori analiza obiectiv comportamentul celor din jurul nostru. eu nu stiu exact ce sfat sa-ti dau, dar pot sa-ti spun ce-as face eu in locul tau: mi-as imagina ca sunt intr-o piesa de teatru si interpretez un personaj care este profund indragostit de socrii sai si m-a comporta ca atare! te asigur ca chestia asta o sa-i zapaceasca la culme si chiar nu vor mai avea argumente impotriva ta!
}{te pup si nu lasa pe nimeni sa-ti faca rau, chiar daca uneori trebuie sa-ti inghiti lacrimile, tu stii in sufletul tau ca esti deasupra lor! si asta conteaza cel mai mult!!!
Noni, sa stii ca asa am patit si eu cu mama primului meu prieten din Ploiesti: acum ma adora atunci nu ma suporta
Cat despre ei, voi incerca sa iti urmez sfatul
Pupici
ina_ceva
04-01-2007, 10:47 PM
Noapte buna si vise placute!
_noni_
04-01-2007, 10:54 PM
CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 10:47 PM)

Noapte buna si vise placute!

noapte buna, Ina!
Tulip
04-01-2007, 11:12 PM
na....am recuperta....
Pisik,imi pare rau de ce ti s-a intamplat

Important e sa evitati cearta voi doi,socrii oricum pleaca....
Danette,frumoase poza......
Ma duc sa caut pozele
Ramonei......
Ella,am facuut azi abdomene,25 la numar
Anna
04-01-2007, 11:19 PM
Noapte buna fetelor! Somn usor.
Sa aveti o zi faina maine.
zic si eu un scurt "felicitari pentru ambitie" fetelor... cum imi trece raceala, cum ma apuc si eu de numarat

tineti-o tot asa!
Tulip
04-01-2007, 11:21 PM
Noapte buna!!!!
Noni,vroiam sa-ti zic ca mi-am luat si eu periuta de dinti de care povesteai!

!!!Nu am avut stare,m-ai facut curioasa......abia astept sa-mi spal dintii......
_noni_
04-01-2007, 11:26 PM
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 11:21 PM)

Noapte buna!!!!
Noni,vroiam sa-ti zic ca mi-am luat si eu periuta de dinti de care povesteai!

!!!Nu am avut stare,m-ai facut curioasa......abia astept sa-mi spal dintii......
sa-mi spui cum ti se pare!
si sa ma mai inveti si pe mine cateva vorbe pe ungureste!
}{
CITAT(annaiss_derrian @ 04-01-2007, 11:19 PM)

Noapte buna fetelor! Somn usor.
Sa aveti o zi faina maine.
Noapte buna, ANNAISS!
si tie o zi frumoasa maine!
unde o fi Himere? s-o fi culcat deja? sau face fursecuri?
Tulip
04-01-2007, 11:37 PM
Noni,iti zic maine.....biztos
Ma duc la culcare...noapte buna!
Pisik
04-01-2007, 11:48 PM
sa imi ziceti si mie maine de unde ati luat periuta si cat costa ca ma tenteaza
va zic si eu noapte buna, m-am mai linistit, dar inca ma doare sufletul, mai ales ca vad cum se comporta sotul, ca si cum nimic nu s-a intamplat, doar ca sa fie totul bine, de poza, cand eu interior sunt vraiste
am ciugul;it un pic dintr-o bobo si un pic dintr-o savarina, dar exact cum povestea Himere ca "lingea" prajitura; am pus 1p
ma duc si eu la culcare, ca de fursecuri nu poate fi vorba in conditiile date, desi ma bucuram ca azi mi-au trecut rusii
Noapte buna!
ramonavlas
04-01-2007, 11:57 PM
CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 11:55 PM)

Probabil punctajul din liste pentru sucul de fructe nu tine cont de ww german (care nu ia in considerare fibrele) ci de celalalt (american parca, care calculeaza punctajul si in functie de fibre)
Frumusica,
ramona 
! Acel baietzel e nepotul tau

?
Nu, acel baietel e un italian super dragalas (eu sunt innebunita dupa copii), cu care m-a prins anul nou in brate. Atunci ne-am cunoscut si ne-am imprietenit. Din pacate, copilasul are sindromul Down

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 01:12 AM)

na....am recuperta....
Pisik,imi pare rau de ce ti s-a intamplat

Important e sa evitati cearta voi doi,socrii oricum pleaca....
Danette,frumoase poza......
Ma duc sa caut pozele
Ramonei......
Ella,am facuut azi abdomene,25 la numar

Le gasesti in albumul Craciun&Revelion

Am plecat si eu la nani ca maine iar am o zi cam grea.
V-am pupat pe toate si va doresc noapte buna.
Pupici

CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 11:48 PM)

Ramona, imi place mult de tot bluza aia alb&negru si imi place cum erai machiata intr-una din poza. Super bine iti sta facuta asa la ochi!!
Danette, de tine... ce sa mai zic. Vorba Deei, ce mai vrei sa mai slabesti ca esti aschie? Si ce par frumos ai!!!
Multumesc mult, asa ma machiez in fiecare zi, nu e un machiaj deosebit
_noni_
05-01-2007, 12:31 AM
MA DUC SI EU LA NANI! somn usor!
ne vorbim maine!
soranutza
05-01-2007, 01:30 AM
Am intrat sa va citesc ca in fiecare seara, nici macar in Romania nu pot sta departe de voi, chiar daca nu ma omor cu scrisul
Maine dimineata plecam spre Belgia dar o sa ne oprim prin Austria sau Germania, ajungem sigur duminica seara (sau sambata seara, dar asta nu-i prea probabil). Va pup pe toate, aveti grija de voi.
Dana, in caz ca vrea bebe sa iasa pana cand ajung eu in Belgia si n-o sa fiu pe faza, iti urez de pe acum nastere usoara. Tare as vrea sa ma anuntati si pe mine daca se produce evenimentul dar nu cred ca are nimeni nr meu
bubbles
05-01-2007, 06:31 AM
va salut rapid ca plecam la piatra ca sa vada babuinul o masina

tineti`ne pumnii
dany
05-01-2007, 06:52 AM
NEATAAAAA !!!!

Dupa ce ieri am avut o migrena de toata frumusetea ( nici macar sa va citesc nu am reusit

) si am stat toata ziua in pat ...azi-noapte nu am putut dormi asa ca ...va dau desteptarea

.
CAFEA,CEAI,MICUL DEJUN ...e totul gata !!!!!
Ma duc sa va citesc ....ca am destul .
Sorana ,ai Pm !!!Bafta,
Andreea !
nusarich
05-01-2007, 07:44 AM
neata si de la mine!
am ajuns la serviciu cu noaptea-n cap, stiu, dar n-am ce face. noroc ca am ajuns relativ repede, ca la cum dorm pe mine, uitam sa cobor unde trebuie...
dany, acum ma indrept catre cafea, sper sa-mi priasca la somn...
dany
05-01-2007, 08:13 AM
Offff,de abia am terminat de citit ce ati scris in ultimele zile ,mi-a trebuit peste 1 ora
In primul rand FELICITARI tuturor pentru ambitia de a va apuca de numarat !!!
Tulip...am votat-o si eu pe Timeea.
Gigelu...imi pare rau pentru amicul prietenei tale.Bafta la renuntatul la tigari .
Ina..tare frumusica esti .Si slabaaaa
Emi...cu intarziere :Sa-ti traiasca sotul!!
Sorana...m-ai lasat masca ce frumoasa si aranjata esti .
Deea..tare faza cu 50 € sub paturica Alexiei
Dorel...tot un neuron nebun ai ramas
May...ce parinti are copilul ala ????? Offf....
Miha...m-ai innebunit cu ,cartile alea .Oare le-as putea gasi undeva pe net sa le comand ??
Sexy..tare frumoase pozele cu tine si cu fetele la joaca .Esti o mama extraordinara .
Himere...ma bucur ca ai inceput sa ai grija si de tine nu doar de cei din jurul tau
Dana... vezi ce-ti face bb ? Te tine pe jar
Noni...bine ai revenit !!
Lacry...nu vreau sa te dau peste cap dar
uleiul de masline are 1P la 1 lingurita . Sucul
presat proaspat de tine se puncteaza asa cum a spus Miha !!!! Toate astea sunt luate din WW nemtesc !!! Nu ma intreba de ce se puncteaza sucul ca nu stiu sa-ti explic
Dannette..si tu esti o draguta si o slabuta .
Ramo...tare frumusica esti ! Mai ales in poza in bluza rosie .
Pisik...sper ca te-ai mai linistit dupa faza de aseara
Nusa...spor la job
Scuze daca am uitat pe cineva ...
Ella79
05-01-2007, 08:24 AM
Neata fetelor!
Eu m-am trezit cu o febra musculara si o foameeeee
nusarich
05-01-2007, 08:39 AM
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 10:24 AM)

Neata fetelor!
Eu m-am trezit cu o febra musculara si o foameeeee
n-ai luat si tu macar o aspirina, ceva, dupa sala? eu am luat dupa prima zi, ca mi-era teama...
da-i cu fructe, sunt mai ieftine la puncte
Ella79
05-01-2007, 08:58 AM
Nusa, am halit deja un mic dejun de 6,5p. Acum ar trebui sa nu imi mai fie foame pana pe la 1 - 2. Eu dimineata nu pot trai fara cafea. Si daca o combin cu iaurt sau fructe... e jale mare
Tulip
05-01-2007, 09:04 AM
Neata si de la mine!!!
Mi-e somn de-mi pica ochii in gura....cafeaua e pe balcon sa se raceasca,nu cumva sa ma ard
Dany,noroc ca ai facut cafeaua,ma gandeam ca iar lenesa de Tulip trebuie s-o pregateasca.....
Ella....febra musculara????Dar ieri n-a fost a doua zi de sala??Dupa prima zi nimic-nimic?
ina_ceva
05-01-2007, 09:10 AM
Neatza!!
pisik, cum a fost aseara? ai vb cu sotzul tau?
Pisik
05-01-2007, 09:15 AM
Neatza fetele frumoase
Ramo, imi place de tine in poze, Poteantialul care e, tipul slabut sau cel cu tricou albastru?
Eu nu pot spune ca sunt mai bine, nu pot sa imi revin, ce ma deranjeaza este atitutidea sotului, ca nu m-a sprijinit asa cum m-as fi asteptat. Azi dimineata nu m-am abtinut sa il trezesc urat, adica nu cu vorba buna si cu mangaieli ca deobicei ci cu "hai, ai de gand sa te trezesti sau nu?" spus f rastit. S-a trezit, eu eram cu ai lui in bucatarie, dar fiind si f somnoroasa si inca suparata nu eram toata un ranjet cum isi dorea el. M-a adus la servici, nu am spus un cuvant tot drumul nici unul din noi, iar cand am coborat ne-am spus un "pa" sec, fara sa ne pupam, fara nimic. Stiu ca pe el nu il afecteaza dar pe mine da, nu suport sa stau suparata cu el.
Am o stare tare tampita

vreau sa treaca ziua de azi
CITAT(ina_ceva @ 05-01-2007, 11:10 AM)

Neatza!!
pisik, cum a fost aseara? ai vb cu sotzul tau?
nu, nu am vorbit, acum nu ar iesi nimic, e stresat si de job si de ai lui ca pleaca la drum lung si e polei si nu se stie cum va fi drumul....numai la discutii nu ii sta capul, ca si asa nu e un fan al discutiilor....
a, am uitat sa va spun ca despartirea de socrii a fost mai mult decat formala, pupat de complezenta, urat "drum bun" de la mine, "multumesc" de la ei si gata!
nusarich
05-01-2007, 09:15 AM
pisik, trece si ziua de azi. azi pleaca socrii tai? ca daca da, poate diseara stati de vorba si ii explici sotului ce anume te-a deranjat si de ce ai reactionat asa. el poate considera ca ai reactionat ciudat, dar nu stie ce gandesti si ce anume a provocat asta.
Pisik
05-01-2007, 09:18 AM
CITAT(nusarich @ 05-01-2007, 11:15 AM)

pisik, trece si ziua de azi. azi pleaca socrii tai? ca daca da, poate diseara stati de vorba si ii explici sotului ce anume te-a deranjat si de ce ai reactionat asa. el poate considera ca ai reactionat ciudat, dar nu stie ce gandesti si ce anume a provocat asta.
Da, Nusa, azi pleaca, am zis mai sus cum e cu discutia....
Nu stiu, ma simt tare nasol, ca un copil fara aparare, a inceput sa imi fie tare dor de mami si de rasfaturile ei...

nu e bine totusi sa fii copil singur la parinti, esti prea rasfatat si sensibil si uite ca lumea nu te intelege
Tulip
05-01-2007, 09:18 AM
Ina,ai avut rabdare sa te uiti la fiecare poza a bebeilor in parte si sa nueri,cine are cele mai multe voturi?
ina_ceva
05-01-2007, 09:22 AM
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 09:18 AM)

Ina,ai avut rabdare sa te uiti la fiecare poza a bebeilor in parte si sa nueri,cine are cele mai multe voturi?

Voiam sa verific daca e vreo sansa sa nu iasa Timea

Poti sa stai linistita, dar oricum votam in continuare ca sa fim siguri
nusarich
05-01-2007, 09:30 AM
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 11:18 AM)

Nu stiu, ma simt tare nasol, ca un copil fara aparare, a inceput sa imi fie tare dor de mami si de rasfaturile ei...

nu e bine totusi sa fii copil singur la parinti, esti prea rasfatat si sensibil si uite ca lumea nu te intelege
nu mi se pare ca esti rasfatata, doar ca trebuie sa ai parte si de intelegere, nu numai de lucruri impuse (sau de poza). ca pana la urma, nu suntem de piatra sa nu ne afecteze nimic. iar sensibil esti indiferent ca esti copil unic sau nu. ia, maine poate stai de vorba cu mama ta, sigur iti va face bine.
Pisik
05-01-2007, 09:34 AM
CITAT(nusarich @ 05-01-2007, 11:30 AM)

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 11:18 AM)

nu mi se pare ca esti rasfatata, doar ca trebuie sa ai parte si de intelegere, nu numai de lucruri impuse (sau de poza). ca pana la urma, nu suntem de piatra sa nu ne afecteze nimic. iar sensibil esti indiferent ca esti copil unic sau nu. ia, maine poate stai de vorba cu mama ta, sigur iti va face bine.
da, mami ma intelege si ma tempereaza; saraca, aseara cand am vorbit cu eala telefon m-a busit plansul dar nu puteam sa vorbesc sa ii povestesc asa ca i-am scir un mail si am vb pe skype.
nu a stat linistita si desi era aproape doua noaptea mi-a scris un mail sa il gasesc azi dimineata
ea incearca sa ma tempereze, sa imi explice ca ok, ei nu sunt asa sensibili ca noi si ca sunt mai reci, dar ca au destule calitati si ca merita sa le ignor acest defect.
Nu stiu, eu in momentul de fata simt ca nu ne merita, nici sotul pe mine, nici fam lui pe mamicile mele (adica Mami si Buni) care nu mai stiu cum sa se agite si pun atata suflet, si ei....

hai ca iar ma enervez...
Sper sa imi treaca, stiu ca poate exagerez dar nu stiu de ce m-a afectat asa mult
Pisik
05-01-2007, 09:40 AM
Si acuma ca sa vb un pic si de dieta, sa va zic ca nu am dat jos un gram deci kg erau reale
Azi dimineata am papat o banana -1p cu un pachetel de biscuiti integrali Toda Hora de la Bauduco -2p
Total MD - 3p
Pt pranz am paste de 2p (sincer, sunt cam putintele) cu sos de rosii si ciuperci, poate punctez 1p sosul pt ca ciupercile au fost initial in ulei dar le-am spalat
).gif)
nebuna de mine
deci sa zicem pranz de 3p
Mai am 2 felii de grau - 1p si fructe - 2 mandarine si un mar.
Diseara nu's ce pap ca nu stiu ce planuri avem, ori mergem la patinoar si dupa aia la cafea, ori vine prietena mea la mine, habar n-am
Sper doar sa fie gata cardul meu azi
Lacry
05-01-2007, 09:45 AM
Neata,
Tulip, cum verifici daca Timeea a ramsa pe locul 1?
La servici si eu. O chifla de paine cu seminte de 57g presupun ca se puncteaza cu mai mult de 1p. Sa pun 1,5p?
Va doresc o zi minunata!
Tulip
05-01-2007, 09:47 AM
Tocmai am mancat 2 felii paine graham cu zacusca......3 P'1 iaurt de fructe dietetic....1.5 P
Pisik
05-01-2007, 09:50 AM
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 11:47 AM)

Tocmai am mancat 2 felii paine graham cu zacusca......3 P'1 iaurt de fructe dietetic....1.5 P
ce iaurt de fructe papi tulip de 1,5?
Tulip
05-01-2007, 09:53 AM
Lacry,eu as pune 1.5 P la chifla......ma uitam la punctajul de la paine si 20 gr...1P
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 09:50 AM)

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 11:47 AM)

ce iaurt de fructe papi tulip de 1,5?
e iaurt Yoginos(firma ehrmann),e nemteasca......are 100 grame
Ella79
05-01-2007, 09:55 AM
Tulip, dupa prima zi de sala n-am avut nimic, dar dupa a doua zi consecutiva.... deja ma resimt. Am facut o usoara intindere la musculatura abdominala si ma doare si cand stranut, si cand vorbesc. Dar de saptamana viitoare merg regulat la sala luni, miercuri, vineri si o sa imi reintru in ritm.
De dimineata m-am cantarit (normal, nu mai am rabdare, as vrea sa se miste acum urgent) si aveam cu 600 gr mai putin. Ziua oficiala de cantar va fi sambata viitoare, ca sambata asta nu se pune dupa doar 3 zile de WW.
Lacry, chifla de 57 gr inseamna 2 p. Vezi ca ai in lista punctajul la diferite tipuri de paine.
Tulip
05-01-2007, 09:59 AM
Lacry,pot sa aflu cine e pe primul loc doar daca verific separat cate voturi are fiecare copil in parte.....
Ella79
05-01-2007, 10:01 AM
Tulip, mai da linkul sa mai bagam o tura de voturi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.