CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:38 PM)

revin mai tirziu ca acum bia e cam agitata
danette, super arati si imi place cum ti-ai facut parul, e permanent?iti sta mult mai bine creata
lacry, nu am reusit sa vad pozele
ramona, chiar ca e super poza aia in rosu dar imi place si bluza alba cu negru mult
pisik, ce mai...ai alta educatie, tare as vrea sa am si eu o mama si bunica ca ale tale. incearaca totusi sa stringi din dinti cand se mai intimpla astfel de lucruri si sa le spui ce ai de spus la modul "frumos"

, iesirile astea nu sunt privite bine deloc, chiar daca ai dreptate sau nu, iti spun ca si eu am trecut prin ele, dar acum sunt cu totul alt om...te va cali viata...sunt sigura de asta...la inceput plingeam si eu de neputinta, scirba si dezamagire in acelasi timp...acum am invatat sa ignor multe chestii, sunt scirbita, dar le privesc cu mult mai mult calm si nu mai pun la suflet atat, ca nu se merita...nu merita ei sa te strofoci atit. te pup

si sa stii ca te inteleg
stiu Himere, ca ai dreptate, probabil viata ma va cali, desi eu asa sensibila sunt de cand ma stiu, m-am mai schimbat referitor la viata profesionala, dar la cea personala nu, macar acasa sa fiu eu, nu? mi-e teama ca schimbandu-ma sa nu devin si eu rece si insensibila....
CITAT(daconst @ 05-01-2007, 12:43 PM)

Neatza fetili!
Apar mai tarziu ca dorm de rup...nu stiu ce am.Ca eu stiam ca normal ai insomnii...la mine e pe dos.
In fine,sunt inca la oferta...si fara semne ca s-ar schimba ceva.
Himere,cu vizitele am scapat aici...vor veni doar proprietara si vecina,cind le voi invita eu,altfel nu si-ar permite.Iar in Ro as fi ca Deea,cu siguranta.Nu-mi face nimeni program nici in rest dapai cu bb mic.
La iesire din spital va fi doar Mihai si mama ma asteapta acasa...cu ceva bun,probabil.
Danette,cred ca si tu esti una care nu se vede in oglinda.Esti slabanoaga rau fata...unde sa slabesti 7kg?
Pisik,la tine se vede faptul ca n-ai experienta de sotie...poate de aia te exteriorizezi asa repede.
Sa ma vezi pe mine ce zambet am pe fata,chiar daca i-as bate pe toti din jur.
Oricum,cred ca asta o sa inveti in timp...si vei reusi sa te abtii.Eu il inteleg si pe sotul tau ca-i e rusine de parintii lui probabil, care nu te stiu asa sensibila.
Dar a fost o iesire si o faza din care invatati amandoi...parerea mea.
A trecut,dar cu sotul trebuie sa discuti si sa-l intelegi si tu,eventual...pentru ca e la mijloc,din pacate.
Danutu scump

se pare ca bebe are chef de somn, nu de iesit
Stiu ca ai si tu ca si Himere dreptate. O sa incerc sa le iau mai cu zambetul pe buze, sa ma schimb, sa devin mai "diplomata", desi detest atitudinea asta; eu sunt genul ce simt aia se vede pe mine: sunt suparata plang, sunt vesela rad, nu prea imi iese chestia cu "inauntru plang si pe afara rad" dar o sa incerc