Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
TIMEA
Pisik
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 12:01 PM) *

bagat inca un vot pt Timi cheer.gif
michelle
Neata fetelor!
Danette, arati traznet! Unde ati facut Rev-ul?
Eu tocmai am terminat si "La cumparaturi cu sora mea".. A fost super!!!
Ella, stii vorba aia "cui pe cui se scoate".. asa ca da-i inainte cu sala grin.gif
Tulip, votat inca o data mogaldeata pupic.gif
Deea, pe site-ul de la Formula As nu gasesti numele medicamentului? Eu vreau sa imi cumpar capsule cu Omega 3. Am mai luat de la Amway si mi s-au parut extraordinare
Pisik, incearca sa te linistesti, acus vine week-end-ul si poti sa te relaxezi. hug.gif
Dany, cartea a fost tradusa in peste 50 de limbi, sigur o gasesti si acolo (in germana). De pe net, nu stiu ce sa zic, daca fac livrari in afara sau nu..

Cu alte cuvinte, felicitari pentru ambitie.. Locul meu nu e inca aici, sper de luni sa ma domolesc si eu, daca tot incep sala naughty.gif
Tulip
Pisik,parca tu ai vorbit ieri de pomelo....ieri am cumparat pt. prima oara si mi-a placut ff. mult wink1.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 12:11 PM) *

Pisik,parca tu ai vorbit ieri de pomelo....ieri am cumparat pt. prima oara si mi-a placut ff. mult wink1.gif

da, e f bun, este cica grepfruit combinat cu ananas
nusarich
dany, uite, astia livreaza si in alte tari contra cost. asta daca vrei sa citesti cartile in limba romana.

http://www.raft.ro/rez.asp?cautare=Sophie%20Kinsella
Pisik
Am vb cu mami acum de dimineata si ea zice ca m-am purtat ca un copilas, bine mi-a zis-o frumos, nu in sensul de repros, ca zice ca m-am purtat ca un copilas caruia i-a fost jignita papusica )).gif Eu nu cred ca e chiar asa...
Of, Doamne, tampiti mai sunt astia de la banca! acuma cica nu au afcut cardul ca nu stiu ce nu am ridicat eu, au incurcat ei borcanele pe acolo sa nu am eu card in week-end devil.gif

Nu imi vine sa il sun pe sot, nu stiu de ce, as vorbi cu el, dar nu imi vine sa il sun dry.gif
Ella79
iaurtul cu fructe light de la yogobella are tot 1,5p/125 gr
Pisik
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 12:27 PM) *

pai de la yogobella am si eu dar il pun 2 pcte ca mie parca imi iesisera demult 1,7 si il pun 2
deci are mai putin cheer.gif
irinush
Neata tuturor!

Eu nu am mai intrat, am o stare ff proasta atat fizica cat si psihica, ma doare ingrozitor spatele, si ma cert cu sotul cel putin la fel de ingrozitor, asa ca Pisik, nu esti singura, desi nu stiu cat te consoleaza asta ...

Inca nu m-am apucat de dieta, azi am din nou musafirii pe verisorii mei din state, care diseara pleaca inapoi si pana la avion vor sta la noi, iar la noapte vine prietena mea din spania pe care nu am mai vazut-o de aproximativ 3 ani si abia astept sa o vad ... macar asa ma mai bucur si eu ...

Tulip, am votat-o si eu pe Timeea, cu intarziere, stiu ...

Pupici la toate!
Tulip
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 10:27 AM) *

si iaurtul asta e exact la fel...ma refer la ambalaj,.gust wink1.gif eu am crezut ca yogabela am cumparat....cand m-a intrebat Pisik atunci am observat doar......
Deea
Vitat Timea.

Miha, uite la asta nu m-am gandit...ma uit acum, merci!
michelle
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 10:29 AM) *

CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 12:27 PM) *

pai de la yogobella am si eu dar il pun 2 pcte ca mie parca imi iesisera demult 1,7 si il pun 2
deci are mai putin cheer.gif

Pai papi doua si pui 3.5 naughty.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 10:21 AM) *

Nu imi vine sa il sun pe sot, nu stiu de ce, as vorbi cu el, dar nu imi vine sa il sun dry.gif

Ai de gand sa faci tu primul pas sau nu?
himere2005
revin mai tirziu ca acum bia e cam agitata
danette, super arati si imi place cum ti-ai facut parul, e permanent?iti sta mult mai bine creata smile.gif
lacry, nu am reusit sa vad pozele
ramona, chiar ca e super poza aia in rosu dar imi place si bluza alba cu negru mult wink1.gif
pisik, ce mai...ai alta educatie, tare as vrea sa am si eu o mama si bunica ca ale tale. incearaca totusi sa stringi din dinti cand se mai intimpla astfel de lucruri si sa le spui ce ai de spus la modul "frumos" blum.gif , iesirile astea nu sunt privite bine deloc, chiar daca ai dreptate sau nu, iti spun ca si eu am trecut prin ele, dar acum sunt cu totul alt om...te va cali viata...sunt sigura de asta...la inceput plingeam si eu de neputinta, scirba si dezamagire in acelasi timp...acum am invatat sa ignor multe chestii, sunt scirbita, dar le privesc cu mult mai mult calm si nu mai pun la suflet atat, ca nu se merita...nu merita ei sa te strofoci atit. te pup pupic.gif si sa stii ca te inteleg
daconst
Neatza fetili!

Apar mai tarziu ca dorm de rup...nu stiu ce am.Ca eu stiam ca normal ai insomnii...la mine e pe dos.
In fine,sunt inca la oferta...si fara semne ca s-ar schimba ceva.

Himere,cu vizitele am scapat aici...vor veni doar proprietara si vecina,cind le voi invita eu,altfel nu si-ar permite.Iar in Ro as fi ca Deea,cu siguranta.Nu-mi face nimeni program nici in rest dapai cu bb mic. devil.gif
La iesire din spital va fi doar Mihai si mama ma asteapta acasa...cu ceva bun,probabil. blum.gif

Danette,cred ca si tu esti una care nu se vede in oglinda.Esti slabanoaga rau fata...unde sa slabesti 7kg? blink.gif

Pisik,la tine se vede faptul ca n-ai experienta de sotie...poate de aia te exteriorizezi asa repede.
Sa ma vezi pe mine ce zambet am pe fata,chiar daca i-as bate pe toti din jur. devil.gif
Oricum,cred ca asta o sa inveti in timp...si vei reusi sa te abtii.Eu il inteleg si pe sotul tau ca-i e rusine de parintii lui probabil, care nu te stiu asa sensibila.
Dar a fost o iesire si o faza din care invatati amandoi...parerea mea.
A trecut,dar cu sotul trebuie sa discuti si sa-l intelegi si tu,eventual...pentru ca e la mijloc,din pacate.

Monic
Neata cheer.gif
si eu sunt pe aproape, am avut de recuperat o gramada, ati scris foarte muuult
Eu incep numaratul de luni, dar deja am redus portiile.
Cu moralul stau exact ca si Ella, m-am zgariat pe ochi vazand pozele voastre, v-am invidiat vazand cat sunteti de slabute si frumoase, iar eu sorry.gif cow.gif
Sunt cu moralul la pamant... M-am ingrasat 3 kg de sarbatori sorry.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor .Sunteti niste constiincioase. Eu inca sunt la faza de testat ce regim sa incep de luni. sad.gif
daconst
Ella,imi cer scuze pentru aseara...dar seara impart laptopul cu babuinul si a avut ceva de descarcat,asa ca am cedat eu.
Astept sa-mi vina abonamentul nou sa nu mai dureze atat.
Multumesc mult oricum. pupic.gif

Sorana,daca aveam nr tau iti scriam eu,iubita,ca si asa ma voi plictisi in spital. grin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:38 PM) *

revin mai tirziu ca acum bia e cam agitata
danette, super arati si imi place cum ti-ai facut parul, e permanent?iti sta mult mai bine creata smile.gif
lacry, nu am reusit sa vad pozele
ramona, chiar ca e super poza aia in rosu dar imi place si bluza alba cu negru mult wink1.gif
pisik, ce mai...ai alta educatie, tare as vrea sa am si eu o mama si bunica ca ale tale. incearaca totusi sa stringi din dinti cand se mai intimpla astfel de lucruri si sa le spui ce ai de spus la modul "frumos" blum.gif , iesirile astea nu sunt privite bine deloc, chiar daca ai dreptate sau nu, iti spun ca si eu am trecut prin ele, dar acum sunt cu totul alt om...te va cali viata...sunt sigura de asta...la inceput plingeam si eu de neputinta, scirba si dezamagire in acelasi timp...acum am invatat sa ignor multe chestii, sunt scirbita, dar le privesc cu mult mai mult calm si nu mai pun la suflet atat, ca nu se merita...nu merita ei sa te strofoci atit. te pup pupic.gif si sa stii ca te inteleg

stiu Himere, ca ai dreptate, probabil viata ma va cali, desi eu asa sensibila sunt de cand ma stiu, m-am mai schimbat referitor la viata profesionala, dar la cea personala nu, macar acasa sa fiu eu, nu? mi-e teama ca schimbandu-ma sa nu devin si eu rece si insensibila....

CITAT(daconst @ 05-01-2007, 12:43 PM) *

Neatza fetili!

Apar mai tarziu ca dorm de rup...nu stiu ce am.Ca eu stiam ca normal ai insomnii...la mine e pe dos.
In fine,sunt inca la oferta...si fara semne ca s-ar schimba ceva.

Himere,cu vizitele am scapat aici...vor veni doar proprietara si vecina,cind le voi invita eu,altfel nu si-ar permite.Iar in Ro as fi ca Deea,cu siguranta.Nu-mi face nimeni program nici in rest dapai cu bb mic. devil.gif
La iesire din spital va fi doar Mihai si mama ma asteapta acasa...cu ceva bun,probabil. blum.gif

Danette,cred ca si tu esti una care nu se vede in oglinda.Esti slabanoaga rau fata...unde sa slabesti 7kg? blink.gif

Pisik,la tine se vede faptul ca n-ai experienta de sotie...poate de aia te exteriorizezi asa repede.
Sa ma vezi pe mine ce zambet am pe fata,chiar daca i-as bate pe toti din jur. devil.gif
Oricum,cred ca asta o sa inveti in timp...si vei reusi sa te abtii.Eu il inteleg si pe sotul tau ca-i e rusine de parintii lui probabil, care nu te stiu asa sensibila.
Dar a fost o iesire si o faza din care invatati amandoi...parerea mea.
A trecut,dar cu sotul trebuie sa discuti si sa-l intelegi si tu,eventual...pentru ca e la mijloc,din pacate.

Danutu scump pupic.gif se pare ca bebe are chef de somn, nu de iesit )).gif
Stiu ca ai si tu ca si Himere dreptate. O sa incerc sa le iau mai cu zambetul pe buze, sa ma schimb, sa devin mai "diplomata", desi detest atitudinea asta; eu sunt genul ce simt aia se vede pe mine: sunt suparata plang, sunt vesela rad, nu prea imi iese chestia cu "inauntru plang si pe afara rad" dar o sa incerc
Monic
Soranutza, imi pare rau ca nu ai reusit sa intri, mi-ar fi facut placere sa ne vedem pupic.gif
Danyhoney, ma bucur ca ai primit mesajul meu pe 31, credeam ca l-am trimis pe nr pe care nu-l ai inca floare.gif
Dana, gata, nu mai tin pumnii pt tine sa nu nasti, eu zic sa prinzi momentul cand ai chef si nu ti-e lene )).gif wink1.gif si hai la numarat floare.gif De-abia asteapta matusicile sa-l vada pe junior cheer.gif
Michelle te mariti w00t.gif Ce ma bucur pt tine!!! Sa ma tii la curent cu pregatirile de nunta ca eu sunt pasta la asa ceva, mama cred ca se agita mai mult decat mine. Pe mine ma lasa rece deocamdata toata nebunia care ma asteapta wacko.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 05-01-2007, 12:44 PM) *

Neata cheer.gif
Cu moralul stau exact ca si Ella, m-am zgariat pe ochi vazand pozele voastre, v-am invidiat vazand cat sunteti de slabute si frumoase, iar eu sorry.gif cow.gif

Moni, stai linistita, eu de la nunta am luat 7 kg mad.gif , dintre care vreo 3 de sarbatori, asa ca, sunt si eu acolo, in clubul tau )).gif Dar lasa ca acuma ne facem fete cuminti si sa vezi cum topim kg-ele. hai ca tu cu mine si cu Ella suntem pe acolo, in aceeasi categorie )).gif dar nu stiu de ce am senzatia ca Ella sta muult mai bine decat noi, mie asa mi-au spus pozele ei wink1.gif
Monic
Sexy, mai poti? Da-le musafirilor ceva napi fierti si sa vezi ce repede se satura grin.gif
Eu.
'neatza floare.gif

fetelor, de cateva zile bune ma tot roade o problema si nu stiu ce sa fac. m-am gandit sa va cer si voua sfatul, mai ales ca v-am mai vorbit de problema asta.

s-a intamplat in Ajun de Craciun "minunea" doh.gif dupa aprox 3 ani in care n-am mai avut nici un schimb, de nici un fel, cu soacra-mea, a sunat pe 24 decemebrie si avrut sa vorbeasca si cu mine wacko.gif poate va mai amintiti ca "relatia" mea cu ea a fost groaznica. mi-a facut zile amare, m-a batut pe strada in franta, mi-a facut blesteme de moarte si infertilitate, i-a spus copilului ei, in fata mea, ca prefera sa-l vada mort decat cu mine ohmy.gif etc,etc.
ei bine, dupa atata vreme in care nu ne-am mai vazut, nu ne-am mai vorbit (ea inca locuieste in franta), m-a cerut la telefon. mi-a spus ca n-are ce face, ca dupa atata timp e nevoite s invete sa inteleaga ca noi ne iubim; mi-a urat de bine o gramada, m-a felicitat ca fac o facultate, mi-a zis ca e invidioasa ca nu poate fi cu noi de sarbatori sa radem si sa gatim impreuna bunataturi ohmy.gif wacko.gif
pe mine m-a socat ingrozitor toata treaba asta. dupa ce am inchis telefonul, am tremurat o jumatate de ora si n-am fost buna de nimic. al meu zicea ca i se pare ciudata toata faza, ca e prea brusc venind din partea ei, ca e ceva necurat la mijloc si ca trebuie sa fim circumspecti. sunt perfect de acord cu el, dar durerea mea e alta.
mi-e teama ca femeia vrea sa se intoarca in romania (la cluj) anul acesta si ca, de fapt, isi pregateste de pe acum terenul sa poata intra la noi in casa, in vizita. iar eu una, nu vreau sa accept sub nici o forma acest lucru. am avut niste discutii cu al meu mai demult si i-am spus foarte clar ca eu daca o prind la noi in casa, a doua zi mi-am facut bagajele si am disparut din viata lui. i-am spus atunci sa decida daca e capabil sa accepte conditia asta, daca nu sa ne despartim pe loc. a fost de acord, dar acum mi-e ca, incet-incet, daca ea continua asa, va ajunge sa imi ceara sa o accept, fiindca, vezi Doamne, s-a schimbat. eu nu voi mai avea absolut niciodata incredere in femeia aia, indiferent cat de bine se va purta 100 de ani de acum incolo. e nebuna, la modul cel mai realist cu putinta, o stiu de la medici si mi-e frica de ea.cand am discutat in trecut cu al meu i-am spus clar ca n-o sa accept niciodata sa-mi las copilul cu ea fara sa fiu eu de fatza.
va rog, dati-mi un sfat, ce sa fac, cum sa procedez pe viitor, ca acum am ajuns sa evit sa vorbesc cu ea la telefon (am mai vorbit si pe 25 decembrie) - ii spun babuinului sa-i zica sau ca fac baie, sau ca sunt la cumparturi, ca asta tot la 3-4 zile vrea sa vorbeasca cu mine doh.gif

scuze ca m-am lungit atat, dar chiar ma roade chestia si-mi da cosmare noaptea.
multumesc ca ma ascultati give_rose.gif
daconst
Ramona,frumoase pozele...acum le-am vazut.
Ce rimel folosesti?Ca arata tare bine... wink1.gif
Monic
Pisik, momentan la 17 2 am 74 kg sorry.gif In septembrie aveam 67 sorry.gif Si culmea e ca nu am bagat ca o nesimtita, doar ca am mancat mai normal sorry.gif
himere2005
pisik, eu nu am socrii, ca de....au decedat, dar daca as fi in locul tau as cauta sa ma dau bine pe linga ei, chiar daca nu-i agreez ca asta va consolida relatia cu sotul tau. pentru el sunt foarte importanti parintii asa ca daca vrei sa fie fericit, ai grija cum te comporti cu ei...fii smechera fata. cred ca ti-ai dat seama pina acum cu cine ai de-a face si sa stii ca e greu sa schimbi niste oameni ajunsi la o anumita virtsta, dar poti sa te apropii cumva de ei si asta te va ajuta pe parcursul vietii. daca te impaci bine cu soacra, de cite ori va fi nervos al tau pe tine cred ca ea ar putea sa imbuneze cumva situatia, sa il apropie de tine...barbatii sunt ca niste marionete....daca le aduci argumente si daca le aduce cine trebuie, adica o persoana la care tin ei foarte mult, imediat ii pui pe ginduri )).gif
Monic
Himere, nebuno, imi plac la nebunie cerceii pe care mi i-ai trimis pupic.gif
Sunt de foarte bun gust si i-am purtat tot timpul cat am stat acasa
Tin sa te anunt ca sunt mult mai frumosi decat cerceii primiti de tine blum.gif yeah.gif
ina_ceva
Tulip, votat pui mic grin.gif
irinush, sper sa-ti revii curand. Ai grija de tine si distractie placuta diseara!
Monic, te asteptam de luni cu numaratul cheer.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 05-01-2007, 10:44 AM) *

Neata cheer.gif

Monic,ine ai revenit!!!!! cheer.gif
Sexymom
Dannette si Ramonavlas aratati super in poze, sunteti frumoase amandoua.
Pisik cu atitudinea tip rastit nu rezolvi nimic. Eu cand am draci pe al meu sunt usor ironica si mereu cu zambetul pe buze. Nu am de ce sa tip ca tot nu ma aude, cred ca dupa atatia ani are urechile antifonate. Stiu cum este cand vin-pleaca socrii, mereu se intampla cate ceva. dar fi tu fata desteapta si lasa de la tine, iar cand e timpul ii explici unde a grasit si vi cu argumente.Ai rabdare , fi inteleapta ca totul se rezolva.
Monic ieri am avut o zi superba ca musafiri au plecat o noapte in valencia. dar azi se intorc. Oricum am inceput sa le tai macaroana ca prea sunt obraznici si au mult tupeu.Nu ma pun la mintea lor ca sunt totusi o doamna.
Pisik
CITAT(Sexymom @ 05-01-2007, 12:59 PM) *

Dannette si Ramonavlas aratati super in poze, sunteti frumoase amandoua.
Pisik cu atitudinea tip rastit nu rezolvi nimic. Eu cand am draci pe al meu sunt usor ironica si mereu cu zambetul pe buze. Nu am de ce sa tip ca tot nu ma aude, cred ca dupa atatia ani are urechile antifonate. Stiu cum este cand vin-pleaca socrii, mereu se intampla cate ceva. dar fi tu fata desteapta si lasa de la tine, iar cand e timpul ii explici unde a grasit si vi cu argumente.Ai rabdare , fi inteleapta ca totul se rezolva.
Monic ieri am avut o zi superba ca musafiri au plecat o noapte in valencia. dar azi se intorc. Oricum am inceput sa le tai macaroana ca prea sunt obraznici si au mult tupeu.Nu ma pun la mintea lor ca sunt totusi o doamna.

O sa incerc hug.gif prea ma sfatuiti toate asa, inseamna ca e timpul sa ma maturizez si eu un pic si sa nu mai pun atata la suflet; de data asta voi face cum vrea el: o sa ma comport cu el ca si cum nimic nu s-a intamplat, iar daca va fi sa deschidem op discutie la un moment dat despre asta o vom face si ii voi explica ce m-a deranjat; cu ei nu mai potremedia nimic, ca au plecat deja, dar data viitoare cand vin voi incerca sa ma gaseasca la fel de mistocara si de asrcastica ca si ei wink1.gif Sper sa imi iasa wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:56 PM) *

pisik, eu nu am socrii, ca de....au decedat, dar daca as fi in locul tau as cauta sa ma dau bine pe linga ei, chiar daca nu-i agreez ca asta va consolida relatia cu sotul tau. pentru el sunt foarte importanti parintii asa ca daca vrei sa fie fericit, ai grija cum te comporti cu ei...fii smechera fata. cred ca ti-ai dat seama pina acum cu cine ai de-a face si sa stii ca e greu sa schimbi niste oameni ajunsi la o anumita virtsta, dar poti sa te apropii cumva de ei si asta te va ajuta pe parcursul vietii. daca te impaci bine cu soacra, de cite ori va fi nervos al tau pe tine cred ca ea ar putea sa imbuneze cumva situatia, sa il apropie de tine...barbatii sunt ca niste marionete....daca le aduci argumente si daca le aduce cine trebuie, adica o persoana la care tin ei foarte mult, imediat ii pui pe ginduri )).gif

ai dreptate Himere, mai ales ca soacra e "disperata" sa ne vada ca ne impacam bine si s-ar putea sa ma ajute, desi ei iau atitudinea aia "nu ne bagam chiar daca nu suntem de acord"
Monic
Pisik, eu sa fi fost in locul tau as fi stat cu zambetul tatuat pe buze, vorba Danei si pe urma m-as fi descarcat pe sot sad.gif , asa fac eu.
Si eu am avut muuulte faze naspa cat am fost acasa, a avut Paul ce sa auda de la mine, dar fata de ai lui am stat ... ca o statuie zambitoare
Pai imaginati-va ca am fost la fratele si cumnata lui Paul, si cumnata-sa, pe motiv ca ea e somera si noi muncim in strainatate, nu a vorbit cu noi DELOC, si s-a si rastit la Paul cum ca s-ar da mare blink.gif (desi nu e adevarat) sorry.gif
Apoi ma-sa mi-a tinut morala ca mananc aiurea, mananc putin si nici nu sunt imbracata cum trebuie, ca voi raci si ma voi imbolnavi, dar asta pateste cineva cine nu are grija de propria persoana unsure.gif
Bine, daca ar fi zis-o o data as fi trecut cu vederea, dar in 2 ore aproape ca nu s-a discutat despre nimic altceva decat despre asta sorry.gif Ca pe urma sa aud de la babuin ca ce buna e mama-sa ca imi vrea doar binele si ca e doar ingrijorata blink.gif
Apoi sa nu te enervezi, frate mad.gif
Sexymom
Eu iti spun parerea mea personala.
Cred ca vine in Romania. Dar nu ar trebui sa accepti nimic de la ea, sa nu faci nici un compromis pt. ca odata intrata in casa ta va deveni stapana pe situatie si te va termina nervos. Tu ai deja o familie, sotul tau pare un tip intelegator, ai nevoie de liniste nu de tensiune. Vorbeste cu sotul tau si spune-i ca nu vrei sa stea la voi, ca poate sta in alta parte, ca sunteti aglomerati, ca ai examene, proiecte, ca un membru in plus nu mai are loc.Fati alte planuri exact in perioada in care vrea sa apara.Un concediu, o vizita mai prelungita la niste prieteni, orice...
Nu te lasa afectata de rautatile sau lingusirile soacrei, pare o femeie rea si parsiva, vicleana ca o vulpe care sta sa atace.
Lacry
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 12:03 PM) *

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 12:01 PM) *

bagat inca un vot pt Timi cheer.gif

SI EU, SI EU! cheer.gif SA IASA PRIMA FATA NOASTRA naughty.gif
Pisik
Crengu, f complicata situatia ta...Pe de o parte as zice ca ai dreptate, pe de alta parte daca femeia incearca, iti dai seama ca babuinul tau va fi impresionat de incercarile ei, ca pana la urma e mama lui, si cred eu ca va vrea sa ii dati o sansa. iti dai seama ca si el sufera, babuinul meu niciodata nu ar fi spus ceva de genul ca e de acord sa nu o mai primim pe maica-sa in casa, el isi divinizeaza parintii si la o adica sunt sigura ca i-ar alege pe ei in locul meu, asta este, nu am ce face, decat sa nu se ajunga in situatia asta....
Eu zic ca pt inceput sa stai un pic in expectativa, sa vezi ce mai face, ce mai zice; vorbeste cu ea la telefon, doar ca sa incerci sa descoperi ce se ascunde in spatele bunavointei ei, incearca sa treci de politeturi si adanciti-va in discutii mai ample, mai serioase, iti vei da seama asa daca e sincera sau nu. pana in vara mai este, vezi cum decurg lucrurilel momentan e la distantam eu zic sa nu mai fugi de ea, ci sa incerci sa vezi cam ce vrea, cam ce are in cap
Tine-ne la curent wink1.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:56 PM) *

Himere este super adevarat ce zici tu acolo!!! Pisik asculta bineee!!
Exact asa este, e de preferat sa ii placi, dar daca ei sunt asa cum sunt cel mai bine e sa fii fata desteapta si sa te impaci bine cu ei.
Monic
Sexy, doamna, nu sluga
sa nu ma intelegi gresit
am impresia ca duamna nu ii desconsidera doar pe barbati ci pe toti din jurul ei
pai eu sa fi fost in locul tau as fi rugat-o sa ma ajute in bucatarie si de zicea NU ramanea nemancata
esti tu doamna, dar toate au o limita give_rose.gif
daconst
Pisik,ma distreaza diferenta dintre parerile de la cele care sunt neveste si cele care sunt iubite... lol.gif
Se pare ca e schimbare mare...asta e. doh.gif
Oricum,eu la al meu nu-i spun nimic cind sunt ai lui de fata,dar nici nu sunt de acord sa ma bag sub pielea lor.Din contra,eu sunt mai rece cu ei si ma apreciaza mai mult.
Daca e vreodata ca socrii sa vrea ceva de la al meu,vin la mine intai si eu vorbesc apoi cu el.Ei stiu cum se iau deciziile la noi in familie. devil.gif
Asa ca eu stiu sa fiu de treaba...dar si cind ma enerveaza sa le spun in fata,fara sa-i jignesc.
Am marele noroc,insa,ca al meu ma sustine pe mine si asta imi si da curaj,e drept.
Sexymom
Vorbind de soacre acum...sa va spun ce am facut eu, pt. ca sunt genul de femeie care ce are in gusha e si in capusha.
Dupa cateva luni de prietenie nebuna cu sotul meu m-a prezentat soacrei. Ea a spus ca sunt cam exotica , asta insemna frumoasa foc dar nu pt. fisu, pt. ca .........mi-a spus sotul meu.... ca ea ar fi vrut sa se insoare tot cu o banchera bogata, asa ca el, nu cu o secretara de la IMGB, si studenta, moarta de foame si saraca.Cel putin asa credea ea ca suntem noi ca familie.
Asa ca la urmatoarea vizita i-am spus de fata cu toata lumea ca il iubesc pe sotul meu, si iubesc tot ce iubeste el. Dar in momentul in care nu le va convine ceva la mine sa imi spuna verde in fatza, sa discutam nu sa ne barfim pe la colturi sau la babele din bloc , in felul asta vom evita multe neintelegeri si suferinte.Socrii au ramas masca de franchetea mea.
Si drept urmare ...ne-au ajutat cu tot ce au putut ei, au facut totul ca sa ne fie bine, ne-au ajutat cu copii, cu bani, cu casa, cu masina, cu cadouri, si acum strang pentru noi. Eu una ii iubesc pt. ca au crescut asa un copil ca sotul meu si ca sunt atat de buni si saritori cu mine.Dar...trebuie sa existe si un dar....acum nu conteaza decat fa,milia mea, ei sunt bine primiti doar in vizite scurte si placute.
Monic
Tulip, Timea a primit cateva voturi si de la mine pupic.gif
Eu.
CITAT(Sexymom @ 05-01-2007, 01:05 PM) *

Eu iti spun parerea mea personala.
Cred ca vine in Romania. Dar nu ar trebui sa accepti nimic de la ea, sa nu faci nici un compromis pt. ca odata intrata in casa ta va deveni stapana pe situatie si te va termina nervos. Tu ai deja o familie, sotul tau pare un tip intelegator, ai nevoie de liniste nu de tensiune. Vorbeste cu sotul tau si spune-i ca nu vrei sa stea la voi, ca poate sta in alta parte, ca sunteti aglomerati, ca ai examene, proiecte, ca un membru in plus nu mai are loc.Fati alte planuri exact in perioada in care vrea sa apara.Un concediu, o vizita mai prelungita la niste prieteni, orice...
Nu te lasa afectata de rautatile sau lingusirile soacrei, pare o femeie rea si parsiva, vicleana ca o vulpe care sta sa atace.

sexy, ea daca vine in romania, va sta la cluj, nu cu noi, pentru ca nici ea nu vrea, nici al meu nu ar accepta sub nici o forma.
mie mi-e ca isi pregateste terenul sa vina pe la noi in vizite. probabil, dupa 6 ani de relatie cu al meu, a priceput si ea ca felul in care s-a comportat nu a ajutat-o in planurile ei de a ne desparti si acum vrea sa schimbe macazul: sa intre in viata noastra, sperand sa ne dezbine.

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 01:07 PM) *

Crengu, f complicata situatia ta...Pe de o parte as zice ca ai dreptate, pe de alta parte daca femeia incearca, iti dai seama ca babuinul tau va fi impresionat de incercarile ei, ca pana la urma e mama lui, si cred eu ca va vrea sa ii dati o sansa. iti dai seama ca si el sufera, babuinul meu niciodata nu ar fi spus ceva de genul ca e de acord sa nu o mai primim pe maica-sa in casa, el isi divinizeaza parintii si la o adica sunt sigura ca i-ar alege pe ei in locul meu, asta este, nu am ce face, decat sa nu se ajunga in situatia asta....
Eu zic ca pt inceput sa stai un pic in expectativa, sa vezi ce mai face, ce mai zice; vorbeste cu ea la telefon, doar ca sa incerci sa descoperi ce se ascunde in spatele bunavointei ei, incearca sa treci de politeturi si adanciti-va in discutii mai ample, mai serioase, iti vei da seama asa daca e sincera sau nu. pana in vara mai este, vezi cum decurg lucrurilel momentan e la distantam eu zic sa nu mai fugi de ea, ci sa incerci sa vezi cam ce vrea, cam ce are in cap
Tine-ne la curent wink1.gif

pisik, eu nu i-am cerut absolut niciodata babuinului saa aleaga intre mine si ea si nici nu i-am interzis sa o vada. dar asta sa nu se intampla nici in prezenta mea, nici in casa mea. el a acceptat pentru ca a ajuns sa o cunoasca si ea i-a facut viata un calvar, incepand de la a-i spune ca mai bine il stie mort, facandu-l "bou, magar, orb,f.r.a.i.e.r", etc si spunandu-i ca va recurge la absolut orice, inclusiv sa ma omoare pentru a ne desparti, ca nu va inceta cat timp va trai.
ma rog, sunt fff multe de spus, s-au intamplat o gramada de chestii, ar fi prea lung sa povestesc totul aici, cert e ca el si-a dat seama cu cine are de a face si ca avea o viziune gresita despre ea.
iar eu, nu e vorba ca fug de ea, mi-e o sila cumplita si, in plus, de cate ori am avut un contact cu ea, de orice natura, mi-a fost rau dupa. ma dezechilibreaza psihic si nu am nevoie de asa ceva. in plus , NU VREAU sa am de a face cu ea. aici nu mai e de multa vreme cazul de politeturi de suprafata, de a incerca sa o cunosc. o stiu ca pe un cal breaz, si, n-am de gand sa stau la taclale cu una care mi-a adus si mie si familiei mele toate injuriile posibile, de la t..fa ordinara (fara sa ma fi vazut decat o data in viata), pana la "imi pun pilele in functie in cluj si iti exmatriculez fratele din facultate , iar pe tac'tu il bag in puscarie",etcetc
Sexymom
Monic eu nu i-am cerut sa ma ajute in bucatarie Duamnei, dar Miruna, copil mic si istet a intrebat-o :-de ce nu iti duci farfuria la bcatarie asa cum ne-a invatat mami pe noi ? iti tocesti unghiile??? si va jur ca eu nu am discutat asa ceva de fata cu copii.Iar altadata ii spune : -De ce vb. tare dimineata? ca sa ma scoli pe mine? sa sti ca nici eu nu o sa fac liniste cand o sa dormi tu. )).gif Copila e tare sincera.
Alta faza: zice Duamna vazand ca am un par asa de sanatos si lucios, ce fac sa il intretin. Si ii spun ca odata pe luna imi dau cu ulei de masline virgen extra in cap si stau cateva ore, asa am parul hidratat si lucios. La care ea zice : -Sa imi dai si mie niste ulei din asta. I-am raspuns si eu ca poate cumpara de la orice market. )).gif I-a pierit zambetul dupa buze )).gif
himere2005
dana, faptul ca te porti fumos nu inseamna ca nu le zici si ce te deranjeaza, dar la modul frumos, in sensul ca poate se indreapta lucrurile discutind...pe mine ai lui ma stiu...ce-i in gusa si-n capusa, dar spuse cu bun simt si toleranta, de aia si apreciaza sfatul meu, bun, rau, macar e sincer frate laugh.gif
monic, ce ma bucur ca te-ai reintors si ma bucur ca ti-au placut cerceii ca am avut cosmaruri dupa ce a plecat mama ca n-o sa-ti placa ca mi-a zis ca "sunt tiganesti" devil.gif
in legatura cu soacra, mie imi da impresia ca sunt oameni fara preocupare, adica care bat apa in piua nu din cauza ca iti vor raul sau ceva, dar pur si simplu nu au alte subiecte de conversatie, sunt limitati smile.gif eu cred ca a fost totusi bine intentionata, dar cam cicalitoare pentru gustul meu lol.gif
eu, zic si eu ca pisik, reia legatura, dar fii circumspecta smile.gif succes!! si sa fii atenta totusi la cum se comporta sa nu cumva sa-ti faca vraji...nu prea cred eu in ele, dar mai stii wacko.gif ?

daconst
Gigelu,eu as tine-o inca la distanta pe soacra...nici n-as vorbi la telefon cu ea,cit se poate.Mai ales ca babuinul te intelege.
Si in vara daca va veni,te comporti in functie de situatie.Si am inteles ca ea merge la Cluj si voi stati in Buc.
Oricum,nu sunt de acord cu vizite la voi si ocazii unde sa-ti intre in casa. devil.gif
La mine e greu daca ai gresit in halul ala sa ma faci sa uit.Pot trece cu vederea in timp,de dragul sotului,daca insista ,dar tin minte si nu am de gind sa-i mai dau a doua sansa sa faca ce-a facut. mad.gif
Pisik
F. frumos ce povestit voi, Dana si Sexy
Imi doresc si eu sa fie asa, din pacate se pare ca avem un drum lung de parcurs...
Am vb cu sotul acum, l-am sunat si mi-a vorbit plat, fara nimic, nici de bine, nici de rau. El o sa zica ca a fost f normal, ca se comporta normal, dar efectiv nu isi da seama ca poate simy si eu nevoia de o vorba buna; ma abtin acum ca nu stiu ce sa nu il sun sa ii fac o "salata", numai pt ca stiu ca detesta sa ne certam la telefon. Dar voi sta ca pe ghimpi pana diseara.
Am stabilit oricum pt diseara, vine prietena mea din state cheer.gif si o s aplec mai devreme ca mi-a venit cardul de la banca, finally wink1.gif
Anna
Hmmm.....poate sunt eu naiva, dar eu personal ii plac mult pe parintii babuinului, nu ii cun f f bine, dar asa ca oameni sunt f draguti, cu mama lui vb destul de mult si mi se pare f deschisa.
Si sunt convinsa ca orice om (in special barbatii) isi iubesc f mult parintii, mai ales mamele, si asculta parerile acestora. Acu ganditi-va voi daca mama v-ar zice mai mereu cate ceva de rau de babuin..cum v-ati simti? Chiar daca la prima chestie ati zice tot ca voi, la o cearta la ceva e de preferat ca mama lui sa iti ia apararea.
Acum asa cred... blum.gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

eu, zic si eu ca pisik, reia legatura, dar fii circumspecta smile.gif succes!! si sa fii atenta totusi la cum se comporta sa nu cumva sa-ti faca vraji...nu prea cred eu in ele, dar mai stii wacko.gif ?

himere, eu n-am crezut niciodata in vraji...........pana mi-a facut ea si era sa mor

CITAT(daconst @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

Gigelu,eu as tine-o inca la distanta pe soacra...nici n-as vorbi la telefon cu ea,cit se poate.Mai ales ca babuinul te intelege.
Si in vara daca va veni,te comporti in functie de situatie.Si am inteles ca ea merge la Cluj si voi stati in Buc.
Oricum,nu sunt de acord cu vizite la voi si ocazii unde sa-ti intre in casa. devil.gif
La mine e greu daca ai gresit in halul ala sa ma faci sa uit.Pot trece cu vederea in timp,de dragul sotului,daca insista ,dar tin minte si nu am de gind sa-i mai dau a doua sansa sa faca ce-a facut. mad.gif

dana, merci, asa gandesc si eu.
atat ca , nici macar de dragul lui, nu pot trece cu vederea. daca am mai trecut unele pe care mi le-a facut, ce i-a facut lui, si cat l-a facut sa sufere, n-am sa iert si n-am sa uit niciodata
Anna
CITAT(Eu. @ 05-01-2007, 01:23 PM) *

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 01:20 PM) *

himere, eu n-am crezut niciodata in vraji...........pana mi-a facut ea si era sa mor

[

pe bune Eu ?? In conditiile astea nu merita nici macar juma de sansa, iar daca iti face rau sa vb cu ea la telefon, evita sa vorbesti. Daca sotul tau vrea asta, lasa-l pe el sa vb sau sa se vada cu mama lui, cand vin in tara. Sper sa fie totul bine pupic.gif
Sexymom
Eu esti fata desteapta cum poti sa crezi in vraji? se zice ca cine crede in asa ceva poate fi atins de ele. eu cred ca sunt niste tampenii inventate, asa ceva nu exista.Nu te mai gandi si tu la ce e rau.Viata merge inainte si ce e al tau e pus deoparte, si de multe ori ne facem cu mana noastra ceea ce vrem.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.