Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Monic
Himere, nu sunt tiganesti mie imi plac mult give_rose.gif si azi ii pun blum.gif si sunt mult mai frumosi decat ai tai blum.gif wink1.gif
la noi faza e ca Paul e ca si Dan al lui Himere, iti zice verde-n fata ce-l doare si asta cam deranjeaza pe multi
Trebuie sa fie cineva langa el care sa mai indulceasca situatia care sa-l mai tempereze. Asa ca eu o mai lalai cand simt ca al meu e prea acru cool.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 05-01-2007, 01:21 PM) *

Hmmm.....poate sunt eu naiva, dar eu personal ii plac mult pe parintii babuinului, nu ii cun f f bine, dar asa ca oameni sunt f draguti, cu mama lui vb destul de mult si mi se pare f deschisa.
Si sunt convinsa ca orice om (in special barbatii) isi iubesc f mult parintii, mai ales mamele, si asculta parerile acestora. Acu ganditi-va voi daca mama v-ar zice mai mereu cate ceva de rau de babuin..cum v-ati simti? Chiar daca la prima chestie ati zice tot ca voi, la o cearta la ceva e de preferat ca mama lui sa iti ia apararea.
Acum asa cred... blum.gif

Da, asa e Annais...despre placut, si eu ii placeam f mult pana sa stau cu ei in casa...bine, nici acum nu pot sa zic ca ii displac, as fi nedrepata, doar ca sunt f f diferiti de noi, de felul cum am fost eu rcescuta...eu am fost mai "cocolita", mai alintata, chiar imi spunea soacra cand ma laudau pe mine mamicile ca ce masa buna am afcut si ce mancare buna si ce frumos aranjata etc., ea zicea ca ea nu isi aminteste sa le fi spus un "bravo" copiilor vreodata, ca le-a dovedit altfel ca ii apreciaza
Eu.
CITAT(annaiss_derrian @ 05-01-2007, 01:26 PM) *

pe bune Eu ?? In conditiile astea nu merita nici macar juma de sansa, iar daca iti face rau sa vb cu ea la telefon, evita sa vorbesti. Daca sotul tau vrea asta, lasa-l pe el sa vb sau sa se vada cu mama lui, cand vin in tara. Sper sa fie totul bine pupic.gif

da, ff serios

CITAT(Sexymom @ 05-01-2007, 01:26 PM) *

Eu esti fata desteapta cum poti sa crezi in vraji? se zice ca cine crede in asa ceva poate fi atins de ele. eu cred ca sunt niste tampenii inventate, asa ceva nu exista.Nu te mai gandi si tu la ce e rau.Viata merge inainte si ce e al tau e pus deoparte, si de multe ori ne facem cu mana noastra ceea ce vrem.

crede-ma, daca ai fi trecut prin ce am trecut eu, ai crede ca exista si ca se poate.
mi-e greu sa vorbesc despre asta fiindca a fost ceva ingrozitor, dar, crede-ma, cat se poate de real.
si nu am stiut de unde mi se trage, decat cand era deja ff tarziu.
Monic
Lasa Pisi ca distanta are sa va faca bine wink1.gif Asa e si la noi, eu sunt cea iubita in familia lui Paul
normal, ca nu ma vad decat de 3 ori pe an si nu au timp sa vada toate defectele blushing.gif
Pisik
Eu in cazul asta, daca soacra a facut atat de mul rau, e mai bine sa o eviti; eu ziceam ca poate e o ratacire si acum isi revine, dar daca zici ca atata rau v-a facut, mai bine stai la distanta....nu stiu, tu vei simti cel mai bine ce trebuie sa faci.
Cat despre raul provocat de prezenta altor persoane, sa stiti ca si eu am chestia asta: sunt persoane care ma agita, imi "iau" energia pur si simplu, f ciudat dar adevarat
ALICE
Familia mea are un nou membru:
SASHA

Pisik
CITAT(ALICE @ 05-01-2007, 01:35 PM) *

SASHA

f dulcica, sa fie sanatoasa pupic.gif
himere2005
mai dar ce spor aveti la scris cind e vorba de soacre lol.gif pina acum vinerea era cam pustiu, acum de abia reusesc sa citesc
monic sa stii ca si eu sunt mai iubita in familia lor, ma refer la frati, ca ma simt ca sufleteste sunt alaturi de ei, el e cam rece, dan si de cind e cu mine relatiile lor s-au imbunatatit considerabil si asta nu poate decit sa ma bucure. dar tot mai apropiata ma simt de ai mei, de la ai mei ne imprumutam cind avem nevoie sau chestii de genul asta...ei sunt un pic mai distanti
ma apuc de pilaf si ficatei, ficatei mai multi pentru dan, eu o sa-mi pun unul in mijlocul farfuriei de pofta )).gif in rest ton in apa linga pilaf
ALICE
Am zis sa incepem cu un caine.Dupa aceea cu un copil.Daca ne descurcam cu asta,urmatorul pas e mai usor. lol.gif
Eu.
CITAT(ALICE @ 05-01-2007, 01:35 PM) *

SASHA

w00t.gif superbaaaa
nu mai pui niste poze, sa o vedem mai bine?

Tulip
CITAT(ALICE @ 05-01-2007, 11:38 AM) *

Am zis sa incepem cu un caine.Dupa aceea cu un copil.Daca ne descurcam cu asta,urmatorul pas e mai usor. lol.gif

Cat timp va trebuie sa va dati seama daca poate veni bb? blum.gif
himere2005
dragalasa foc, alice...o sa pun o poza cu mita mai tirziu....au grija de ea copilasii care au adus-o pe sala...eu i-am luat zgarda pentru purici, mancare la conserva si granule ca era cam pretentioasa mita....dar in casa nu o mai aduc...le-am dat-o copiilor de vizavi mincarea ca ei mai au o mita si sa aiba ei grija de ea...pe bune...ei au timp...o alinta...eu simteam una ca ma incurca si doi simteam ca nu-i ofer atentia de care avea nevoie si imi era mila de ea
Pisik
eu am inceput sa torn in mine ceaiuri verzi si apa, ca iar ma ia ameteala de foame, ca mai este si post si reusesc greu sa ma satur; cred ca trebuia totusi sa imi fac apste de 4p
ALICE
CITAT

Cat timp va trebuie sa va dati seama daca poate veni bb? blum.gif

Cel putin 2 ani. )).gif
Pisik
vad ca am mare spor la scris, daca o tin tot asa ajung Taz lol.gif
Tulip
hai,Pisikule,ca noi iti facem galerie!!!!!
si eu ficatei am sa pap......ma mai gandesc cum sa-i pregatesc unsure.gif
Pisik
mama, ce va ficatiti toate azi! eu am zis sa tin post ca e ajun de boboteaza si stiu ca e post mare; o sa ma cam coste o ameteala dupa atata obisnuinta cu mancarea de toate felurile, dar asta este
ALICE
Fetelor sa nu ziceti ca n-am incercat sa tin dieta.Dar n-am reusit.Mi-a adus ieri cineva slaninuta din aia fiarta in moare de varza cu boia si usturoi.Vaaiiiii mai zic????Am mancat ca o nebuna........pana am ascuns-o.Azi am plecat de acasa sa nu o mai vad.
himere2005
eu nu stiam ca e post mare blushing.gif de obicei tin sa respect sarbatorile si am mincat de dimineata smintina, oare sa tin macar de carne dry.gif gata...ficatii ii las lui dan si tin post partial, adica fara carne
Pisik
CITAT(ALICE @ 05-01-2007, 02:10 PM) *

Fetelor sa nu ziceti ca n-am incercat sa tin dieta.Dar n-am reusit.Mi-a adus ieri cineva slaninuta din aia fiarta in moare de varza cu boia si usturoi.Vaaiiiii mai zic????Am mancat ca o nebuna........pana am ascuns-o.Azi am plecat de acasa sa nu o mai vad.

Moooama Alice, oricat nu sunt eu amamtoare de astfel de chestii, slaninuta aia ma da gata! Am papat si eu inainte de revelino ca si-a luat iubi, am papat putin de teama sa nu imi fie rau dar yamyyy ce buna e. Sotul o cresteaza, o pune pe gratar pana se rumeneste si te topeste un pic si o papam cu painica, ceapa si branza si eu o dau prin mustar inainte. Deja sunt inundata sad.gif
himere2005
Monic, vroiam sa-ti spun ca l-am cucerit pe moment definitiv cu bluza de la tine, nu stiu daca ai vazut pozele, iti multumesc give_rose.gif

avea un gen de slaninuta de aia, dar afumata fratele lui dan de sarbatori...n-avea el mult...dar a pus-o pe masa si cred ca majoritatea am mincat-o eu. cred ca am mincat vreo 10 patratele micute )).gif
Pisik
Fetelor, nu dati cu barda dupa mine, dar cum vi se pare regimul Scarsdale, ca eu citesc acuma despre el si nu mi se pare f greu si nici f daunator, voi ce parere aveti? dureaza 14 zile, in mare, la micul dejun papi grepfruit sau ananas si o felie paine integrala toast, iar prnazul si cina sunt diversificate in fiecare zi, in general acrnita sau peste, fructe, cate o feliuta de paine; nu specifica cantitatile si zice ca poti manca sa te simti satula....nu umflata
Nu stiu, pe mine ma sperie ca iti impune anumite alimente... dry.gif voi ce ziceti?

http://www.idieta.ro/forums/t_regimul_scarsdalle_12775.html
Tulip
CITAT(ALICE @ 05-01-2007, 12:10 PM) *

Alice
,ai ascuns-o bine????ca poate dau o fuga pana la Sibiu..... tease.gif tease.gif
himere2005
dany, cum te mai simti?
ALICE
Am ascuns-o ca nu ma mai opream.Parca eram turbata.Mi-am luat si o cepa si baga frate...........
Deea
CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 02:21 PM) *

Fetelor, nu dati cu barda dupa mine, dar cum vi se pare regimul Scarsdale, ca eu citesc acuma despre el si nu mi se pare f greu si nici f daunator, voi ce parere aveti? dureaza 14 zile, in mare, la micul dejun papi grepfruit sau ananas si o felie paine integrala toast, iar prnazul si cina sunt diversificate in fiecare zi, in general acrnita sau peste, fructe, cate o feliuta de paine; nu specifica cantitatile si zice ca poti manca sa te simti satula....nu umflata
Nu stiu, pe mine ma sperie ca iti impune anumite alimente... dry.gif voi ce ziceti?

acum am citit si eu...cam multa carne, dar am vazut la sfarsit ca se poate inlocui carnea de la pranz cu branza...daca mananci meniul de acolo, te mentii si in puncte si mai inlocuiesti carnea cu lactate parerea mea ca e destul de variat.
himere2005
alice, mergea si un pahar de vin alaturi blum.gif
Tulip
oare cine m-a pus a fac ordine in camara? devil.gif a dat de cosul cu dulciuri doh.gif doh.gif deocamdata nu m-am atins de ei
Pisik
CITAT(Deea @ 05-01-2007, 02:30 PM) *

CITAT(Pisik @ 05-01-2007, 02:21 PM) *

acum am citit si eu...cam multa carne, dar am vazut la sfarsit ca se poate inlocui carnea de la pranz cu branza...daca mananci meniul de acolo, te mentii si in puncte si mai inlocuiesti carnea cu lactate parerea mea ca e destul de variat.

mercic deea pupic.gif
momentan o sa raman la WW sar in vreo 2 sapt daca vad ca nu dau jos, cred ca incerc; mie nu imi place v-am zis ca e cu chestii fixe dry.gif
himere2005
cosul de dulciuri? )).gif pai cred ca ai la fel de multe dulciuri ca pisik in camara )).gif nu cred totusi ca ii faci concurenta puternica blum.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:31 PM) *

alice, mergea si un pahar de vin alaturi blum.gif

Stiu,dar iau antibiotice. mad.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 12:34 PM) *

cosul de dulciuri? )).gif pai cred ca ai la fel de multe dulciuri ca pisik in camara )).gif nu cred totusi ca ii faci concurenta puternica blum.gif

s-ar putea sa concureze cu al meu....papa la cioco in prostie doh.gif
ina_ceva
Sa fie sanatoasa, alice! Cum de atzi facut rost de ea grin.gif ?

Pisik, eu am tinut Scarsdale inainte sa dau de voi grin.gif . Nu am slabit decat doua kilograme; mi s-a parut f greu pentru ca are alimente stricte.
himere2005
eu mincat cam acum 2-3 ani dulciuri in prostie...dar de cind am ramas insarcinata nu am mai avut asa multe pofte, iar de cind cu dieta...mi s-au dus aproape de tot...in general dulciurile care contin ciocolata ma tenteaza si ma bag si eu in dulciuri, o data la 2-3 luni urit de tot, adica 20-30 de puncte intr-o zi
Tulip
Monic,ai incercat Aslavitalul?Cum ti se pare? wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:34 PM) *

crezi??? nici o sansa )).gif
eu le am imprastiate prin casa, pe sub brad, prin frigi, deci pericolul e mai mare; doar ca o sa fac curat: panetonii merg pe masa duminica si azi cand vine prietena din state, poate ii duc si lu tata maine unul, desi i-am mai dus )).gif , cutiile de bobo se pastreaza pt cadouri, cele desfacute se pastreaza pt premiere de week-end cu puncte economisite, iar ciocolatele se depoziteaza in sertar, se mai dau acdou, etc. Am uitat, cele vreo 4 pungi de biscuiti, fursecuri (am avut o cutie de un metru plina cu pungi cu biscuiti si fursecuri) se dau lui Buni sa pape cu cafea dimineata )).gif
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 05-01-2007, 02:49 PM) *

Sa fie sanatoasa, alice! Cum de atzi facut rost de ea grin.gif ?

Pai vroiam unul.Dar ceva mic.Si ieri s-a urcat in masina babuinului unul .Si el l-a adus acasa.Cred ca a fugit de la cineva,ca e tare pretentios:nu mananca paine,biscuiti,numai carne.Era curat.De aia zic ca a fugit
himere2005
Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi smile.gif

un metru. blink.gif ..mamaaaaaaaaaaaaaa...n-am avut in viata mea atatea dulciuri in casa...da' sa nu-mi luati )).gif
Deea
am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?
Tulip
nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara blushing.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:54 PM) *

Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi smile.gif

un metru. blink.gif ..mamaaaaaaaaaaaaaa...n-am avut in viata mea atatea dulciuri in casa...da' sa nu-mi luati )).gif

a, si am uitat ca mai am 2 mosi craciun de la heidi, un ren de la lindt, o punguta cu mosi si globuri nu mai stiu de cine sunt produsi...imi mai aduc eu aminte.
Pai Himere, eu am avut invitati si duminica seara si luni, fiecare a adus si ceva dulce, am avut socrii veniti cu dulciuri (vreo 10 panetone cred+ borcane de nutella, de astea uitasem, astea sunt pericoloase rau dar le pastrez de premiere grin.gif +cioco mari, dar am noroc ca nu ma omor dupa ele + nici nu mai stiu), am primit de la mama, de la buni, de la nasi, plus ce am primit la servici, cutii fine cu bomboane, panetone, sampanii numeroase si metrul ala de care va ziceam laugh.gif

CITAT(Deea @ 05-01-2007, 02:55 PM) *

am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?

e bine daca poti, eu nu am reusit, mai rau ma infigeam seara in mancare asa ca am renuntat la idee; pai cred ca poti pune 1p la fiecare 300 de grame depasite si ce ramane consideri economie, nu? dry.gif nu stiu, sa zica si fetele

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 02:56 PM) *

nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara blushing.gif

na na la fundulet, baga mancarica sanatoasa si daca ai economiio bucatica de cioco sau o bobo, iti dau eu voie grin.gif

a, si probabil mi-a adus si prietena mea din state dulciuri, acum mi-am amintit ca sigur vine si ea cu ceva wacko.gif
himere2005
eu cind ma duc la cumparaturi trec cu jind pe linaga raftul de dulciuri, mai iau cite o cioco...dar daca ar fi sa am in casa numai bunataturi cum are Pisik, n-a rezista )).gif cred ca numai in camara as fi lol.gif
Deea
Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul blushing.gif
himere2005
eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo? lol.gif nu vreau sa ma gindesc grin.gif panatone nu ma prea tenteaza...e cozonac normal sau are ceva bun in el? grin.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 05-01-2007, 03:02 PM) *

Pisik , multumesc, cam asa ma gandeam si eu, si sa mai punctez si sucurile ...daca nu mi-e lene sa le fac...de fapt mi-e lene sa spal storcatorul blushing.gif

nu imi zice mie, eu am primit un robot din ala multifunctional la nunta dar sta atat de frumos in bucatarie neatins, l-am montat dar este asa de complicat ca mi-e lene si sa citesc instructiunile blink.gif
himere2005
deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti dry.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:04 PM) *

eu nu cumpar sa nu am tentatie...ce cauta un cos sau un metru acolo? lol.gif nu vreau sa ma gindesc grin.gif panatone nu ma prea tenteaza...e cozonac normal sau are ceva bun in el? grin.gif

pai avem multe cu stafide care nici pe mine nu ma tenteaza, mai avem simple, pudrate cu zahar care iar nu ma tenteaza, mai avem unul desfacut cu cioco, invelit in cioco si umplut cu cioco si moartea mea, profiterol, pe care il desfacem de sf ion si pt care am economisit (si pt tiramisu pe care il fac eu grin.gif ) este invelit in cioco, are cioco inauntru si are deasupra biluloaie din cioco umplute cu crema de vanilie grin.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:05 PM) *

deea, eu am incercat sa tin vreo jumatate de zi asa si ma lua cu ameteli si-mi era si foame si devenisem nervoasa din cauza foamei...nu stiu daca rezisti dry.gif

si eu am patit la fel
himere2005
daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred

pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina blum.gif tease.gif lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:09 PM) *

daca-ti faci mincare, cum fac eu mazare, piure, pastai si alte chestii da, altfel nu cred

pisik,vin si eu la tine ca mi-e pofta de ala invelit in cioco si de multe altele da' nu mai zic ca iar vine danutella si face ordine, sau ella....ella e domina blum.gif tease.gif lol.gif

Himere, te invit, poate le dam de capat impreuna blum.gif Iar Danuta sa nu zica nimic, ca ea a imprastiat mirosul de Nutella pe forum laugh.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:05 PM) *

n-am probleme cu ameteli si alte chestii de genul asta; o zi e ok...problema era cum sa punctez. O sa merg pe varianta lui pisik + sucurile si recuperez la sf. saptamanii.

Pt. mine we e jale, mai ales cand mergem la Snagov unde toata lumea baga ca sparta...parca suntem facuti pe vremea foametei....de ex. am gasit o lista unde mancasem sambata 62 de puncte blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.