CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 02:54 PM)

Tulip, sa-mi spui pina la urma ce pasta iti ei ca saptamina viitoare trebuie sa luam si noi

un metru.

..mamaaaaaaaaaaaaaa...n-am avut in viata mea atatea dulciuri in casa...da' sa nu-mi luati
).gif)
a, si am uitat ca mai am 2 mosi craciun de la heidi, un ren de la lindt, o punguta cu mosi si globuri nu mai stiu de cine sunt produsi...imi mai aduc eu aminte.
Pai Himere, eu am avut invitati si duminica seara si luni, fiecare a adus si ceva dulce, am avut socrii veniti cu dulciuri (vreo 10 panetone cred+ borcane de nutella, de astea uitasem, astea sunt pericoloase rau dar le pastrez de premiere

+cioco mari, dar am noroc ca nu ma omor dupa ele + nici nu mai stiu), am primit de la mama, de la buni, de la nasi, plus ce am primit la servici, cutii fine cu bomboane, panetone, sampanii numeroase si metrul ala de care va ziceam

CITAT(Deea @ 05-01-2007, 02:55 PM)

am si eu nevoie de parerile voastre; as vrea ca o zi pe saptamana sa mananc numai fructe si legume- crude, salata si/sau sucuri proaspete. Cum sa calculez ziua respectiva?
e bine daca poti, eu nu am reusit, mai rau ma infigeam seara in mancare asa ca am renuntat la idee; pai cred ca poti pune 1p la fiecare 300 de grame depasite si ce ramane consideri economie, nu?

nu stiu, sa zica si fetele
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 02:56 PM)

nu stiu ce sa pap....mi s-a facut foame dar nu-mi trebuie nimic......doar ce-am vazut in camara

na na la fundulet, baga mancarica sanatoasa si daca ai economiio bucatica de cioco sau o bobo, iti dau eu voie

a, si probabil mi-a adus si prietena mea din state dulciuri, acum mi-am amintit ca sigur vine si ea cu ceva