Mey,dorm si eu putin ca femeia gravida si voi deja dati cu ingrasacioase pe aici?pai cum ne fu intelegerea?Eu n-am mai pomenit nimic de dulce capitolul asta desi nu numar si nici cura nu fac.Asa ca va rog frumos...putin respect pentru pofticioase.
Am zis in gluma,dar as vrea sa tinem totusi cont de asta.
Bravo,
Ella,mama ca nu te lasi!
Asa vin si eu din urma cu chef de slabit...ca am de unde.
Pisik,imi pare rau ca a avut loc discutia asta la telefon,dar ma asteptam sa se intample,sincer.
Oricum doar voi doi puteti rezolva situatia si sa ajungeti de comun acord ce se face si ce nu cind sunt parintii de fata.
Cu reprosurile la adresa parintilor nu sunt de acord ca odata ce ai inceput asa,vei continua tot mai rau si asta lasa rani...chiar daca faza trece.Incercati sa stabiliti ca oricit v-ati certa sa va lasati familiile in pace si sa nu va legati de ei.Pentru fiecare are familia care i-a dat-o DD nu si-a ales-o,parerea mea.
Va puteti spune ce va deranjeaza unul la altul fara sa va jigniti.
Sper sa nu te supere sfaturile mele,dar esti la inceput si daca lasi sa se adune rautati si jigniri iti va fi tot mai greu.
Dany,ce as vrea si eu la piscina...dar se uita lumea ciudat asa cum sunt,la mine,pe strada...pai la piscina as fi atractia principala.