Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Cu abdomenele sunt si eu de acord blum.gif
Cred ca trag si eu o tura cat de curand grin.gif
_noni_
si stiti care-i culmea cu tablourile??? el e inginer, n-a avut in viata lui treaba cu arta, la modul ca nu s-a aratat niciodata interesat, de-aia ma mir ce i-o fi venit...

dar vad ca acum si-a revenit ca mi-a trimis poze pe mail cu noul opel antara. gata, l-am recunoscut! asta e babuinul meu, si-a revenit! lol.gif
himere2005
noni, acum de...daca nu erai cu problema, cred ca puteai plamadi tu coca )).gif stii doar ca la "caldura" creste lol.gif
Ella79
Eeeeee, asa da Tulip!!!! Bravo!!! Si cu abdomenele m-ai dat gata!! Esti un exemplu pe forum, propun sa te punem la gazeta de onoare. pupic.gif
Pisik
Ella, eu cred ca merit ingaduinta ca duminica ma sarbatoresc cheer.gif
himere2005
cred ca prietenul lui la innebunit aseara cu arta smile.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:51 PM) *

cred ca prietenul lui la innebunit aseara cu arta smile.gif

probabil, il intreb eu cand vine acasa...

cititi si voi chestia asta... http://cristiroman.blogspot.com/search/lab...20pe%20Internet
...suntem vai de capul nostru!!!
himere2005
dana, oare de 5p-100g malai poate sa iasa un ceaun de mamaliga? blink.gif ca eu am pus la ochi
daconst
Pisik,ai voie,sigur...doar e ziua ta. pupic.gif
Dar nu trebuie sa ne povestesti tot. grin.gif
Pui bip unde sunt nepermise. lol.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 05:56 PM) *

dana, oare de 5p-100g malai poate sa iasa un ceaun de mamaliga? blink.gif ca eu am pus la ochi

La 100g malai pui 500ml apa.Deci cam aia e cantitatea care iese.Nu stiu cum e ceaunul tau,dar masori apa.
Pisik
CITAT(daconst @ 05-01-2007, 05:57 PM) *

Pisik,ai voie,sigur...doar e ziua ta. pupic.gif
Dar nu trebuie sa ne povestesti tot. grin.gif
Pui bip unde sunt nepermise. lol.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 05:56 PM) *

La 100g malai pui 500ml apa.Deci cam aia e cantitatea care iese.Nu stiu cum e ceaunul tau,dar masori apa.

atunci meniul meu va suna ceva de genu: am papat o felie de bip si o bucatica de bip, si un sandvis cu bip; dar macar aperitivul il voi scrie, ca vor fi chestii care ii plac lui Himere, adica fructe de mare, somon, icre negre si rosii si totusi nu sunt asa de ne-ww, nu? naughty.gif
himere2005
eu ziceam ca am pus de vreo 4 p, dar cred totusi ca trebuie sa pun totusi 5. daca iese asa mult, atunci imi fac in fiecare zi jumatate de oala decat sa maninc piine si cred ca ma satur mai mult smile.gif
_noni_
Tulip, nu mi-ai spus cum ti s-a parut periutza?? grin.gif
himere2005
pisik, pe mine mai intereseaza cum le gatesti, ca poate mai cumpar si eu ceva mai fistichiu de paste si sa am retete pupic.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 06:02 PM) *

pisik, pe mine mai intereseaza cum le gatesti, ca poate mai cumpar si eu ceva mai fistichiu de paste si sa am retete pupic.gif

in cazul asta vei fi dezamagita, ca fructele de mare sunt in cutie marinate cu nu stiu ce ulei si otet cred; somon-ul e deja afumat si fac tartinute cu el, la fel si cu icrele...deci nu cred ca te ajut prea mult
himere2005
tartinute?adica un fel de snitele? eu nu stiu cum se mananca, dar o sa mai caut sa vad ce mai gasesc pe la supermarket. daca ies bune mai fac si eu asa. sa-mi zici daca sunt bune conservele de caracatita sau nu mai stiu exact ce conserve ai luat. iar icrele negre si de manciuria se maninca parca pe piine si cu unt, nu?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 06:09 PM) *

tartinute?adica un fel de snitele? eu nu stiu cum se mananca, dar o sa mai caut sa vad ce mai gasesc pe la supermarket. daca ies bune mai fac si eu asa. sa-mi zici daca sunt bune conservele de caracatita sau nu mai stiu exact ce conserve ai luat. iar icrele negre si de manciuria se maninca parca pe piine si cu unt, nu?

da, pe paine cu unt asa fac si somonul, fac tartine, diminutivat "tartinute" )).gif
conservele nu le-am cumparat mi le-a adus soacra, sunt cutii de plastic, gen caserole dar mai subtiri

chestii complicate nu ma bag sa fac, ca nu am timp
_noni_
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 04:09 PM) *

uite , Himere, daca esti interesata aici,

si mie imi plac fructele de mare si pestele si am noroc ca e destul de aproape un restaurant belgian unde le gateste super grin.gif !
himere2005
va spun daca imi plac dupa ce maninc, pana acum ce am gatit de craciun, surimi si creveti mi-au placut, dar nu in mod deosebit, cred ca ar fi trebuit sa bag mai multe condimente...oricum nu m-am omorit, dar nici nu au fost rele.piciorusele de br. au fost bune, cu gust de pui
Ella79
Fetelor, am plecat la mosie. Ma intorc in Bucuresti duminica, de ziua lui frate-miu!
Sa fiti cuminti!!!
himere2005
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 06:23 PM) *

Fetelor, am plecat la mosie. Ma intorc in Bucuresti duminica, de ziua lui frate-miu!
Sa fiti cuminti!!!

ce primim? grin.gif
_noni_
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 04:23 PM) *

Sa fiti cuminti!!!

Distractie placuta! cheer.gif sa nu uiti sa numeri!!!!! pupic.gif
Ella79
Pai o sa primiti niste kilograme in minus. grin.gif
himere2005
noni, am bagat linkul la bookmarks ca mi se pare interesant
ina_ceva
Un WE placut, ella!!
Tulip
CITAT(Ella79 @ 05-01-2007, 04:23 PM) *

Sa fiti cuminti!!!

Ella,we placut! pupic.gif
May
Da, himere inca recuperam ca voi ati scris de m-ati speriat )).gif

am citit tot.... dar nu prea mai tin minte ce am citit.... pisik naspa de tot situatia dry.gif

Ca sa vedeti ca tin minte numai prostiile, la faza cu noni care apare in prosop deja ii vedeam facand tavalita si cand colo babuinul visa la dali doh.gif )).gif

De luni cred ca stau cu fata pana la 5 ceea ce inseamna dublarea timpului dar sigur nu si dublarea banilor.... asa ca luni ori iau un salariu decent ori demisionez mad.gif

Aseara am fost la dentist cu Remy si am primit o veste buna: maseaua pe care i-o trateaza de cateva luni a fost salvata cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Oricum mai are mult de lucru la gura lui dar le rezolvam noi pe toate. smile.gif
Monic
Dana, vrei povesti?
Hai sa spun sa poti naste pe urma linistita lol.gif wink1.gif
Poze nu am ca am uitat aparatul aici si ne-am dus fara...
Am ajuns acasa si doua zile am plans aproape non-stop pt ca peste tot il vedeam pe Tata, ii vedeam lucrurile... Bine, hainele le-am dat dar imi aminteam de el si ma umpleam de lacrimi.
Apoi dupa doua zile mi-a venit ciclul )).gif si n-am mai plans mai deloc. Probabil ca toata melancolia a fost si din cauza rusilor, nu stiu...
Intre sarbatori am mers la neamuri, a trebuit sa mancam la fiecare, iar cel mai frumos a fost - cum va spuneam - la fratele lui Paul unde cumnata-sa nu a vorbit cu noi si s-a si luat de Paul... dry.gif
De Rev n-am vrut sa merg nicaieri, doar in ultimul moment ne-am hotarat sa mergem la fratele meu care sta in vecini. Surpriza a fost ca a vanit si fratele lui Paul la ei wacko.gif cucumnata si copilul...
Sa mai spun? laugh.gif
Cumnata lui Paul a plans(vb serios! a plans cu lacrimi) aproape toata noaptea ca ea e somera, ca din cauza asta noi nu o luam in serios, ca sotul ei e un badaran(ceea-ce nu e adevarat), ca eu o barfesc pe la spate blink.gif (ceea-ce iar nu e adevarat)... Cumnatei mele care era gazda i-a spus ca nu are de gand sa stea si sa-i asculte povestile dry.gif ...
Deci cam asta a fost...
_noni_
CITAT(Maybeline @ 05-01-2007, 04:28 PM) *

Ca sa vedeti ca tin minte numai prostiile, la faza cu noni care apare in prosop deja ii vedeam facand tavalita si cand colo babuinul visa la dali doh.gif )).gif

eu nu stiu ce e cu voi, mai fetelor, numai xxx-uri aveti in cap, si eu , vorba aia, femeie serioasa, nu ma ocup decat de chestii artistice lol.gif !!!

pupic.gif May, esti o frumusete, tare mi-ai placut in pozele de la Sexy! si ea la fel, e cea mai tare, frumoasa si sexy mamica din spania!!!! Mama ce mi-ar fi placut sa fiu si eu pe-acolo sa-i zic vreo 2 lu' Duamna preoteasa lol.gif
_noni_
CITAT(Monic @ 05-01-2007, 04:35 PM) *

Dana, vrei povesti?
Hai sa spun sa poti naste pe urma linistita lol.gif wink1.gif
Poze nu am ca am uitat aparatul aici si ne-am dus fara...
Am ajuns acasa si doua zile am plans aproape non-stop pt ca peste tot il vedeam pe Tata, ii vedeam lucrurile... Bine, hainele le-am dat dar imi aminteam de el si ma umpleam de lacrimi.
Apoi dupa doua zile mi-a venit ciclul )).gif si n-am mai plans mai deloc. Probabil ca toata melancolia a fost si din cauza rusilor, nu stiu...
Intre sarbatori am mers la neamuri, a trebuit sa mancam la fiecare, iar cel mai frumos a fost - cum va spuneam - la fratele lui Paul unde cumnata-sa nu a vorbit cu noi si s-a si luat de Paul... dry.gif
De Rev n-am vrut sa merg nicaieri, doar in ultimul moment ne-am hotarat sa mergem la fratele meu care sta in vecini. Surpriza a fost ca a vanit si fratele lui Paul la ei wacko.gif cucumnata si copilul...
Sa mai spun? laugh.gif
Cumnata lui Paul a plans(vb serios! a plans cu lacrimi) aproape toata noaptea ca ea e somera, ca din cauza asta noi nu o luam in serios, ca sotul ei e un badaran(ceea-ce nu e adevarat), ca eu o barfesc pe la spate blink.gif (ceea-ce iar nu e adevarat)... Cumnatei mele care era gazda i-a spus ca nu are de gand sa stea si sa-i asculte povestile dry.gif ...
Deci cam asta a fost...

Moni ce te-ai mai distrat...imi pare rau! daca stiam te luam la Bucuresti! hug.gif

dar ce are draga cumnata? ce i-a casunat pe tine? ea are vreo pregatire ceva? si-a cautat de lucru?
si eu sunt somera si nu-mi convine, stii bine, dar asta nu inseamna sa-ti stric tie, de exemplu sarbatorile!ce oameni invidiosi!!!
May
Multumesc give_rose.gif . Eu chiar am avut o dicutie cu duamna in seara aia caci s-a bagat in seama intrebandu-ma cum ar trebui sa faca pt a locui in Madrid si i-am zis ca e greu daca nu cunosti pe nimeni si ca oricum ar fi foarte neplacut sa stai pe capul cuiva si ca nimeni nu s-ar oferi sa intretina pe cineva caci e viata f grea si f scumpa aici lol.gif Dupa fatza pe care a pus-o cred ca s-a simtit un pic wink1.gif
himere2005
i-ai tras-o may )).gif bravo...chiar ai razbunat-o pe sexy pupic.gif
_noni_
CITAT(Maybeline @ 05-01-2007, 04:41 PM) *

Multumesc give_rose.gif . Eu chiar am avut o dicutie cu duamna in seara aia caci s-a bagat in seama intrebandu-ma cum ar trebui sa faca pt a locui in Madrid si i-am zis ca e greu daca nu cunosti pe nimeni si ca oricum ar fi foarte neplacut sa stai pe capul cuiva si ca nimeni nu s-ar oferi sa intretina pe cineva caci e viata f grea si f scumpa aici lol.gif Dupa fatza pe care a pus-o cred ca s-a simtit un pic wink1.gif

bine i-ai facut! parca mi-ai luat o piatra de pe inima! pupic.gif probabil ca astia asta urmaresc pe spinarea bietei sexy! eu nu incetez sa ma minunez de oamenii din ziua de azi! ce noroc am ca v-am gasit pe voi! hug.gif cheer.gif
May
Am si eu 2 intrebari:

1. cum fac ticker ca sa imi arate valorile 0 si 20?

2. cam cate puncte poate avea un creamwurst dintr-acela tziplat de la Campofrio de pasare, in conditiile in care este cat degetul aratator?

himere era o vorba intr-o melodie: am nevoie de o secunda ca sa iti stric dimineatza si de doua legate sa te fac sa-ti iei viata lol.gif . Cam asa sunt eu... dar nu vroiam sa ii creez probleme Doinei wink1.gif
Tulip
CITAT(_noni_ @ 05-01-2007, 04:02 PM) *

sunt incantata de periute atat eu,cat si sotul! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
Monic,daca stiam ca e asa nu mai intrebam... doh.gif
Pai voi v-ati dus sa va distrati sau sa-i ascultati pe altii cum se pling?Of,ce ma seaca fazele aste.Eu inteleg ca are lumea probleme,dar macar la sarbatori mai uiti de ele si incerci sa te simti bine cu cit ti-a dat DD.
Imi pare rau ca ai avut parte de un asa tratament din partea lor. pupic.gif

May,oare s-a prins duamna?Sau ai fost prea subtila pentru ea? mad.gif
Ca la ce faze face,nu pot sa cred c-o duce capul prea mult.
Tulip
May,in lista e asa....1buc...100gr....8 P....nu poti cantari? wink1.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 06:50 PM) *

CITAT(_noni_ @ 05-01-2007, 04:02 PM) *

sunt incantata de periute atat eu,cat si sotul! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mie mi-a scapat faza cu periutza. sad.gif
Imi spui si mie despre ce e vorba?Ce fel de periutza e?Cum se numeste?
himere2005
am mai invatat-o pe bia ceva:puuuuuuuuuuuuu lol.gif facuse cacuta si eu puuuu si ea puuu dupa mine si am inceput sa radem amandoua...acum sper sa nu vina cineva si sa-i faca asa sa se simta omul prost lol.gif
May
daconst sa nu crezi ca duamna e proasta si in prostia ei nu isi da seama de fazele pe care le face. Chiar vorbeam cu sexy si am ajuns la concluzia ca tipa e super desteapta si super actritza daca a reusit sa isi faca sarbatorile de iarna intr-o zona rezidentziala din Madrid pe gratis. Apropo, stiati ca s-a autoinvitat si la vara? Dar nu cred ca ii mai merge... wink1.gif
_noni_
May, traiasca PARAZITZII!!!! lol.gif

Tulip, ma bucur ca v-au placut, si noi suntem innebuniti dupa ele, cand am plecat din tara primul lucru pe care l-a impachetat al meu sa nu si-l uite a fost periutza lol.gif .

Dana
, sunt periutele de dinti cu ultrasunete de la Oral B!

}{
May
tulip tocmai asta e chestia ca daca socotesc in functie de informatia aia imi iese un creamwurst cat degetul aratator undeva la 1,5 p ceea ce e enorm pt un batz sec .... pai mai bine mananc un file de pui doh.gif decat degresatii astia

himere ptuuuu lol.gif

noni cine stie, cunoaste grin.gif
Tulip
May,dar cremwurstii sunt al naibii de scumpi la puncte..... devil.gif devil.gif
daconst
Mersi Noni...deci sunt electrice?Sa stiu dupa ce sa ma uit si eu aici.

May,atunci merita mai multe...daca asa e cu duamna.

Oricum,eu consider ca a gresit si Sexy,ca n-a implicat-o in treburile casnice sa o ajute la gatit,spalat de vase...mai ales ca au stat atat pe capul ei. mad.gif

May,cauta crenvusti de pui...eu aici am unii cu 5%grasime si au 1,5p bucata.Si sunt mai mari ca cei obisnuiti din Ro.
Tulip
Dana,nu-s electrice....sau cel putin nu arata ca cele electrice.....au bateria incorporata in maner ce nu se poate schimba(bateria)
_noni_
Dana, da sunt electrice, cu baterii duracell de unica folosinta care tin cam 3 luni.

eu cred ca Sexy a gresit ca nu i-a dat mai devreme pe usa afara! dar chiar, cum s-a pricopsit cu ei? ca asta mi-a scapat... devil.gif
May
tulip la gunoi atunci! devil.gif

daconst.... ea e o finutza si o naiva... cand am fost eu la ea normal ca m-am dus in bucatarie sa o ajut cu masa si cred ca s-a simtit si duamna si a venit si ea fugutza sa intrebe cu ce ajuta... la care sexy: stati linistite ca fac singura doh.gif Pana la urma mi se pare ca a pus-o pe ea sa taie salata sau ceva de genul iar pe mine m-a scos babuinul ei de urgentza din bucatarie... pai cu astfel de oameni sa tot stai in varful patului )).gif
Tulip
Am in congelator o punga de legume asortate chinezesti....oare cum sa-i prepar???? chef.gif
himere2005
ce sa faci, unii au prea mult bun simt...nici asa nu-i bine, eu m-am schimbat destul de mult in ultimii ani ca ce m-au mai frecat altii in "tinerete" )).gif si nu ziceam nimic, nimic, tare proasta mai eram )).gif ...mama m-a invat sa am un bun simt iesit din comun, dar nu-i bine, ca multi te calca in picioare

merg cu pui shanghai zic eu, iar pentru tine pui la gratar blum.gif
daconst
O sa ma uit si eu dupa periute...ca m-ati facut curioasa.

May,asa e cind esti prea bun.
Eu prefer mai bine sa ma vorbeasca de rau ca nu sunt gazda buna,decit sa fiu sluga si sa nu merite efortul. devil.gif
Tulip
Himere,poti sa mai dezvolti un pic,pls?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.