Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Sexymom
La multi ani, la multi ani, la multi ani. cheer.gif si cand pun maimutza asta dansatoare mi se face rau lol.gif
La multi ani. pupic.gif
Nu stiu cum va simtiti voi dar eu sunt muci ....mahmura ca dracu, ma doare capul numa cand ma uit la mine cum arat. sorry.gif
Am venit din discoteca la 6 dimineata, la 9 m-am trezit, m-am suit pe cantar, am vazut ca am 69 de kg ca sunt in UE, m-am suparat si mai tare blink.gif asa ca am bagat o salata de boef cu 3 feli de paine si o sticla de bere pt. care am muncit serios timp de 15 minute. Am incercat cu toate cutitele sa ii scot capacul si a naibii nu se lasa desfacuta. Dupa care mi-am dat seama ca are filet , deci trebuie sa invart dopul nu sa-l zmulg sorry.gif
O sa va povestesc pe indelete cum a fost, acusi nu sunt in stare. sad.gif

sad.gif Ma doare capul de mor....cine il schimba cu mine?
Tulip
LA MULTI ANI!!

Eu sunt rupta de oboseala,ma duc sa fac baie ca miros ingrozitor a fum,am intrat numai sa va salut si sa vad noutatile.... pupic.gif
nusarich
super ca v-ati distrat, dana. ce-mi place ca barbatii sunt asa de speriati de bb mic, am eu un coleg care intra in panica de cate ori isi aude micutul scancind, chit ca de multe ori doar se alinta. toata lumea ii zice s-o ia usurel, ca nu dau turcii, dar el zici ca intra in priza. si bb nu are decat 1 luna si cateva zile...

sexy, pai o sa vezi rezultatele din discoteca peste 2-3 zile. cam asa... ne infigem noi in gatul au cand ne zici "oops, am doar 60..." ti-as da eu capul meu, dar nu cred ca iti trebuie, mai bun e al tau...

tulip, dupa ce te refrisezi ne povestesti cum a fost?

a, fetelor, pai cum ne-am inteles? POZE!!!!!!!!!!!!!
Sexymom
Imi aduc aminte ca aseara eram asa de beata incat ma chinuiam sa deschid usa de la ghena cu cheile de la casa , ca sa arunc gunoiul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
Hello fete scumpe! si LA MULTI ANI!!!!

La noi a fost bine, am petrecut, am papat chestii fitoase ca asa era meniul (baietii se plangeau de friptura si sarmale, dar noi ne bucuram ca ne-am saturat de ele), am baut la greu (dar nu a prea avut efect), am ajuns pe la 5. Acum se incarca pozele, dar multe mi-au dat failed nu stiu de ce
Sexy,stai linistita, eu nu m-am suit pe cantar si nici nu ma sui, dar aproximez un 75 doh.gif blink.gif asa ca nu are sens, ca de pe 3 ma pun pe linia de plutire si de pe 8 serios, dupa Sf Ion
Acum plecam la bunica mea, asa ca poze cred ca pun diseara, sa vedem cate vrea sa incarce
A, si eu intru in clubul celor carora le crapa capul de durere, asa ca Sexy mama, nu te pot ajuta

Pupici si ne auzim mai incolo

sunt un pic necajita pe babuin, ca a inceput sa nu ma mai inteleaga, s-a suparat acuma ca zice el nu isi inchipuie cum poate sa fie persoane care sa scrie pe un forum pe 1 ianuarie si eu sa ma numar printre ele
dar nu vad ce il deranjeaza, ca eu sunt singura gata, stau dupa el si ai lui si efectiv nu aveam altceva de facut! dar mi-a zis ca imi scoate netu (mai in gluma mai in serios) si ca am devenit cam obsedata de chestia cu forumul sad.gif
Deea
la multi ani!

Ma bucur ca v-ati petrecut frumos toate!
noi am fost la o petrecere...reusita.... am ajunj la 4 acasa si pe mine ma doare capul cu toate ca nu am baut decat un cocktail si o gura de gin tonic, asta inainte de 12 noaptea....
Pisik, nu va certati de pe 1....ii explici frumos ca vroiai sa dai si tu un "buna ziua" persoanelor cu care ai vorbit un an intreg...

pupic.gif
Pisik
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762381876827

pozele, s-au incarcat f putine, dar decat deloc.
Tulip
Pisik,ce frumoasa! cheer.gif cheer.gif Mi-a placut cum ai fost imbracata!
Sexymom
Pisik am vazut pozele. Fata arati criminal, cum poti sa spui ca ai 75 de kile???asta daca ai 2 m inaptime, mie mi se pare ca arati misto de tot.
Gigelu tu statusi acasa? cu cutzu tau???sper ca te simti mai bine.
Tulip, Nusrich va doresc sa scapati de oboseala.
Otilici ai un avatar mai mult decat superb...este PRETIOS.
Ma simt din ce in ce mai rau...vreau ceva sa scap..imi vine sa vomit, casa e pe role si tv tare...cu ce am grasit sa ma simt asa sad.gif

Cred ca intelegeti ce scriu nu??? lol.gif

Ce faci Nessie? la tine cum fuse?
Tulip
si pe mine ma doare capul....si sunt ragusita rau de tot dry.gif
nusarich
pisik, si mie imi place cum te-ai prezentat aseara. kilogramele, da-le incolo, slabim noi, pana la vara ne facem gagici! spune-i sotului tau ca daca vrea poate sa citeasca postarile de azi, ca sa vada ca suntem mai multe care stam pe fir de pe 1 ian. eu ce sa mai zic, ca azi-noapte bantuiam pe aici cu uka...

CITAT(Tulip @ 01-01-2007, 04:28 PM) *

ai strigat aseara? )).gif da-i cu ceai cu lamaie, miere, shodou... stii tu.
Tulip
CITAT(nusarich @ 01-01-2007, 02:30 PM) *

CITAT(Tulip @ 01-01-2007, 04:28 PM) *

ai strigat aseara? )).gif da-i cu ceai cu lamaie, miere, shodou... stii tu.

am cantat.....se pare ca destul de mult..... blum.gif blum.gif si am fumat ff. mult..... blushing.gif blushing.gif
Tulip
nu pot a-l dau jos pe al meu din pat....e rupt si el..... )).gif )).gif )).gif
vreau sa mergem odata la socrii s-o luam pe Timea si sa mananc ceva ca mi-e foame de nu mai pot si n-am mancare gatita in casa unsure.gif
dany
La multi ani inca o data !

Ce mahmureala e pe aici lol.gif

Ma bucur ca v-ati distrat toate .
Deea
Pisik ai artata f.f.f bine...super draguta, kg. nu se vad... cheer.gif pupic.gif

eu inca sunt in pijama, al meu e in pat....n-am chef sa fac nimic, o sa legumez azi.
daconst
CITAT(nusarich @ 01-01-2007, 03:46 PM) *

super ca v-ati distrat, dana. ce-mi place ca barbatii sunt asa de speriati de bb mic, am eu un coleg care intra in panica de cate ori isi aude micutul scancind, chit ca de multe ori doar se alinta. toata lumea ii zice s-o ia usurel, ca nu dau turcii, dar el zici ca intra in priza. si bb nu are decat 1 luna si cateva zile...

Da,Nusha,asa e si al meu...deja il viseaza pe bb de 2 nopti si eu rad de el ca sigur are emotii mai mari ca mine. )).gif

Pisik,ai aratat superb...mi-a placut si parul si machiajul si tinuta.N-am vazut nici un kg in plus...te pricepi sa le camuflezi bine. wink1.gif
Babuinul nu intelege el ca de fapt noi nu suntem un simplu forum...si de aia poate mai zice si el cite ceva.Dar nu din rautate.Asa ca nu le pune la suflet.
Poate e si faputul ca sunteti tineri casatoriti... )).gif

Sexy,esti figura...dar ma gindesc ce rupta ai fost. lol.gif

Himere te asteptam cu povesti...daca de poze nu ai timp.Sper ca ti-ai revenit din mahmureala.

Tulip,tot vroiam sa te intreb cum te striga prietenii pe nume?Ca eu una nu pot sa-ti pronunt numele deloc. doh.gif

Dany,asteptam pozele. naughty.gif

Eu am facut citeva...dar trebuie sa-mi fac curaj sa le pun...si sigur vor fi la oferta limitata. lol.gif
Deea
2 poze cu mine....cam intunecate....asta e

Imagine

Imagine
dany
Himere...ma bucur tare ca a iesit asa cum ti-ai dorit si ca te-ai distrat .
Oti..La multi ani si tie si lui Norbi.
Gigelu...frumoase pozele.
Dana...ce tare ai fost cu "un fel de fursecuri " lol.gif .Ce bine ca a fost frumos Rev-ul si pentru tine.Mihai e un dragut,de-abia astept sa vad cum va fii dupa ce vine bb.
Sexy...ce m-ai facut sa rad,nebuno !! lol.gif Pastreaza-ti capul ca nu cred ca ai sanse sa-l schimbi cu cineva azi...poate doar cu musafira ta grin.gif
Pisik...ce frumoasa ai fost !!
Deea...toate legumam azi lol.gif

Ia ,uite ,ce am pentru voi : Dany cu o bucata de carne de strut lol.gif
Imagine
Sexymom
Deea ce imi place tinuta ta, mai ales crapatura naughty.gif , arati beton.
Dany cate punte avea strutzul? lol.gif
Si io legumesc. Sotul meu face misto de mine ca am foto fobie de atata aclool, nu suport lumina lol.gif numa berea lol.gif

Cred ca trebuia sa ma marit cu Pavel Stratan, ca prea avem multe in comun lol.gif
dany
Beyyy,sexy..sa stii ca m-am tinut de puncte ieri blum.gif :peste ,creveti si 1 bucata de strut .Restul o sa vedeti voi in poze

Deea..frumusica,frumusica !

2 in 1 ...aste e pentru tine caci tie iti scriam atunci pupic.gif Imagine
Sexymom
Strutul avea oua???alea nu le mancasi??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ca au 2 kile bucata lol.gif lol.gif lol.gif

Tot mai vreau sa mor azi.... sad.gif ma simt ca un c.u.r
Deea
Multumesc! hug.gif

CITAT(Sexymom @ 01-01-2007, 07:02 PM) *

Deea ce imi place tinuta ta, mai ales crapatura naughty.gif , arati beton.

e fusta aleasa de sot naughty.gif . Arata beton?..... n-ai fost pe faza cand am spus cate kg. am? lol.gif
daconst
Dany,te-ai prins ca asta era poza pe care doream s-o vad. )).gif
Mersi mult. pupic.gif
Ce gust are carnea de strut? huh.gif

Deea,deja arati beton...sincer.Bravo pentru ambitie.Nici n-ai spune ca ai nascut. give_rose.gif

dany
Si inca 1 pentru voi toate si ma opresc )).gif Imagine
nusarich
deea, asta e fusta cumparata la sfatul sotului tau? arata beton!!!

dany, bun gratarul, n-am ce zice. inteleg ca te-ai apucat de numarat din noaptea de revelion?

sexy, bea o cafea cu zeama de lamaie si iti trece durerea de cap (si mahmureala)
dany
Dana...carnea de strut e cam ca cea de vita,dupa mine.E doar carne ,fara pic de grasime .

CITAT(Sexymom @ 01-01-2007, 04:06 PM) *

Strutul avea oua???alea nu le mancasi??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ca au 2 kile bucata lol.gif lol.gif lol.gif

Nu le-am mancat ,bey,....prefer alte oua lol.gif.De...gaina blum.gif
michelle
Pupici tuturor pupic.gif
Va doresc un an mai extrem si mai palpitant decat cel ce a trecut naughty.gif

Asa, si acum eu sunt la rand.
Am petrecut super azi-noapte, am dantuit si am cantat si am topait si am jucat la [*****].. Se vede f bine si in poze blushing.gif hic!
La 4 dimineata am plecat de la chef si m-a dus Cata intr-un loc din afara orasului unde se vede de sus tot Iasul si m-a cerut in casatorie wub.gif

**** inseamna h.o.r.e
dany
WOOOOOWWWWWW ,MICHELLE !!!!!!! Super !!! FELICITARI !!!!!
nusarich
miha, felicitari! sa fie intr-un ceas bun! ce sa-ti urez? casa de piatra, si sa aveti o nunta ca- povesti!

oops, nu te-am intrebat daca ai zis "da", dar presupun ca da...

pozele sunt superbe!
michelle
Da, am zis DA )).gif
Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea grin.gif
Sexymom
Ma duc sa beau zeama de varza, cu riscu de a ma ...partzaii prin casa.
Miha sa fie intr-un ceas bun, sa va intelegeti, respectati, iubiti si sa umpleti casa de copii, ca sunt cei mai importanti pe lumea asta.
Chiar....am si io 2 copii, ma duc sa vad pe unde is....si ce fac.
Besos.
dany
Ce sexy ai fost ,Michelle !! Si ce bunataturi pe acolo ...si ce dezmat lol.gif

Noi n-am putut face poze cu artificiile ca a plouat sad.gif sad.gif
himere2005
felicitari Miha cheer.gif cheer.gif pupic.gif
am pus poze la incarcat cu nebuna )).gif
Sexymom
Misto pozele Michelle, si toate fetele sunt dragute si elegante.
himere2005
ai aratat f. bine Miha.
in legatura cu mita am decis sa Nu o luam in casa. pe linga faptul ca sunt o serie de inconvenieinte pe care le-ati amintit nu sunt in stare sa-i acord atentia cuvenita si ma simt sechestrata in propria casa...nu puteam sa fac nici o miscare ca mita hop pe mine cu ghearele, cred ca i se pareau miscari prea bruste, dar asa sunt eu...agitata mereu. deocamdata e in holul blocului, de unde a si venit, i-am dus apa si mincare de pisici, dar in casa nu o mai aduc. mi-e mila de ea...dar asta e ...
tin sa va anunt pentru cele care studiaza cu atentie pozele ca cei care se vad nu sunt chilotii lol.gif habar nu am ce se vede )).gif
daconst
Miha,super veste...sa fie intr-un ceas bun cu noroc. cheer.gif cheer.gif
Sa ne anunti data,pe cind faceti nunta. yahoo.gif

Ce sexoasa ai fost...se vede ca te-ai simtit super bine.Mi-a placut machiajul tau. wink1.gif

Dany,poza din avatar nu o ai in album?Sa o vad mai mare ca tare faina e.
himere2005
nebuna la chef 2007
nu le-am postat pe toate, a fost foarte frumos, dar majoritatea pozelorsunt cu persoane pe care nu le cunoasteti, care danseaza. eu trebuie sa plec in curind la cumnatica
ENJOY grin.gif

mi s-a stricat coafura de atita zbantuiala )).gif
Miha, am gasit un tip in camasa rosie care seamana cu Cata, nu ti se pare ? )).gif
dany
CITAT(daconst @ 01-01-2007, 04:35 PM) *

Dany,poza din avatar nu o ai in album?Sa o vad mai mare ca tare faina e.

Acum ma chinui sa pun pozele...tare greu merge yahoo...Poza e facuta la ora 0:00 ,ora Ro...de aceea eram singura cu artificii naughty.gif .Uite aici,special pentru tine naughty.gif Imagine
himere2005
fetelor, tare frumusele suntem toate cheer.gif
michelle
Multumesc de urari, fetelor pupic.gif
Data inca nu o stim, probabil in functie de ce local gasim disponibil. Eu as vrea prin septembrie-octombrie, dar sa vedem.

Himere, sexoasa mica.. Tare bine iti sta in fusta scurta. wink1.gif Tipul in camasa rosie aduce putin cu Cata
May
Neatzaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

michelle super veste, sa fie intr-un ceas bun hug.gif give_rose.gif

pisik chiar nu se vad kg dar te asteptam pe baricade pupic.gif

himere mama ce fusta, hubaaa hubaaa naughty.gif naughty.gif naughty.gif

sexy pei bine mai asa femeie serioasa esti tu? )).gif eu am baut aseara aproape o sticla de Sidra singura dupa care mi-am adus aminte ca iau antibiotic si m-am oprit lol.gif

Pozele mele
dany
Ce sexoasa ai fost,Himere !!! Si ce crapaturaaaaaaa lol.gif
Sexymom
Himere ce craci am vazut pe acolo blink.gif ai cui or fi? naughty.gif naughty.gif
Vad ca sunt unica decenta de aici lol.gif
dany
A aparut si May cu poze cheer.gif .Mooaamaaa,numai sexoase pe aici !!!
May
danyhoney buei si tu cu sticla in mana? )).gif hug.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 01-01-2007, 04:42 PM) *

Himere ce craci am vazut pe acolo blink.gif ai cui or fi? naughty.gif naughty.gif
Vad ca sunt unica decenta de aici lol.gif

Nope...si eu am fost in pantaloni ...Deh,gratar,chestii.Dar tot nu am fost in blugi asa cum ziceam blum.gif
Sexymom
Cum sa nu ma simt asa cand la ora 3 dimineata am plecat in discoteca cu Duamna si Domnul sa vada si ei cum stiu sa traiasca spaniolii?
Sotul meu a ramas cu copii acasa, dragul de el.Si acum e tot el cu ei ca io nu sunt in stare nici sa respir ca ametzesc. lol.gif
Chiar am agatat un tip naughty.gif cu vreo 10 ani mai tanar ca mine, cu vreo 10 cm. mai mic si cu 1 sticla de wisky inaintea mea naughty.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 01-01-2007, 04:44 PM) *

danyhoney buei si tu cu sticla in mana? )).gif hug.gif

lol.gif lol.gif Pai trebuia sa dovedesc fetelor ca imi place tequila ,nu ? blum.gif pupic.gif
daconst
Himere,sexosa mica ce esti... naughty.gif
Nu stiu de ce mi-am imaginat ca Dan e mult mai inalt. doh.gif

Dany,tare-mi place poza asta...se vede pe tine ca esti fericita.Si bluza ta imi place tare mult.Pacat ca nu-ti vad toata tinuta. naughty.gif
himere2005
a fost super. am ris, am dansat, am baut grin.gif si mincat bine, ce vreti mai mult? smile.gif i-a placut babuinului de mine smile.gif

dan e cu 10 cm mai mare blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.