Hello fete scumpe! si LA MULTI ANI!!!!
La noi a fost bine, am petrecut, am papat chestii fitoase ca asa era meniul (baietii se plangeau de friptura si sarmale, dar noi ne bucuram ca ne-am saturat de ele), am baut la greu (dar nu a prea avut efect), am ajuns pe la 5. Acum se incarca pozele, dar multe mi-au dat failed nu stiu de ce
Sexy,stai linistita, eu nu m-am suit pe cantar si nici nu ma sui, dar aproximez un 75

asa ca nu are sens, ca de pe 3 ma pun pe linia de plutire si de pe 8 serios, dupa Sf Ion
Acum plecam la bunica mea, asa ca poze cred ca pun diseara, sa vedem cate vrea sa incarce
A, si eu intru in clubul celor carora le crapa capul de durere, asa ca Sexy mama, nu te pot ajuta
Pupici si ne auzim mai incolo
sunt un pic necajita pe babuin, ca a inceput sa nu ma mai inteleaga, s-a suparat acuma ca zice el nu isi inchipuie cum poate sa fie persoane care sa scrie pe un forum pe 1 ianuarie si eu sa ma numar printre ele
dar nu vad ce il deranjeaza, ca eu sunt singura gata, stau dupa el si ai lui si efectiv nu aveam altceva de facut! dar mi-a zis ca imi scoate netu (mai in gluma mai in serios) si ca am devenit cam obsedata de chestia cu forumul