Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Tulip,legumele merg cu orez si ceva sos picant.
Eu le mai combin si cu paste.Depinde ce chef am.
May
tulip deci periutzele se arunca dupa 3 luni sau nu am inteles eu bine. Ar fi genial, de abia se obisnuieste omul sa isi schimbe periutza la fiecare 3 luni asa cum e corect. Cand m-a vazut socra-meu ca fac asa mi-a zis ca sunt nebuna si ca arunc banii pe geam, dar cand a vazut la o emisune recomandarea dentistului a uitat sa-mi ceara scuze mad.gif

himere cine te-a frecat in tinerete? lol.gif
himere2005
Tulip, deci tai pieptul de pui fisii, si apoi faci un aluat ca pentru snitele, dar in care adaugi musatar si condimente, apoi le faci ca pe snitele...poti adauga pe ele si putin susan, sa fie mai fistichiu biggrin.gif . sper ca am dat reteta ok. legumele de care vorbesti nu contin si orez parca?
_noni_
da May, se arunca dupa 3 luni, cam atat tine bateria care nu pote fi schimbata1 eu zic ca e de bunsimt, desi eu le-as schimba si mai repede grin.gif
Tulip
Da,May,se arunca....cica dupa 3 uni se termina bateria.....
himere2005
toti nesimtitii )).gif pai tot timpul...iulia fa aia, fa ailalta, hai sa gatim ceva la tine, dar ei nu veneaua cu nimic si nici nu ma ajutau...etc
Tulip
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 05:19 PM) *

dar poate sa tina si 6 luni....sau 1 an....depinde cat de des isi spala omul dintii lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
_noni_
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 05:20 PM) *

CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 05:19 PM) *

dar poate sa tina si 6 luni....sau 1 an....depinde cat de des isi spala omul dintii lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CORECT! lol.gif
himere2005
eu zic sa va spalati numai dintii din fata sa va tina mai mult lol.gif lol.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 05:22 PM) *

eu zic sa va spalati numai dintii din fata sa va tina mai mult lol.gif lol.gif

ai dreptate , Himere, si una in familie cred ca ar fi de-ajuns asa! lol.gif

eu ma duc sa-mi fac exercitiile si apoi sa ma echipez ca ma scoate al meu in oras grin.gif , probabil sa-mi arate o expozitie de Dali lol.gif lol.gif

va las, vorbim mai tarziu!

}{
May
La cat sunt eu de obsedata cu dintii cred ca m-ar tine o luna doh.gif

Ia auziti mai ca pe himere au frecat-o toti nesimtitii lol.gif
himere2005
dana pupic.gif , merci pentru felicitarea de Craciun
Tulip
Noni,distractie placuta!!!!vezi ce papi! blum.gif blum.gif
Tulip
Dana,hai ca te innebunim cu mamaliga la micro )).gif )).gif ....so...cum se face pas cu pas?Pun intr-un vas 500 ml apa,100 gr malai,amestec bine si il bag la micro pt. 10 minute?Atat?sau mai verific?la ce temperatura?
Deea
Noni ce m-am distrat cu picturile babuinului tau! lol.gif
Pisik imi pare rau de situatia creata, sper sa rezolvati problemele repede si bine! hug.gif
May, eu am tot incercat sa pun pe ticker o-20 si intr-un final am bagat valorile reale...dar surpriza mi-a aparut ce vroiam eu initial....ma rog, ideea e sa incerci asa, nu te lasa sa scrii de ex. ca pleci de la 15 kg. si vrei sa ajungi la 0 ....cica din cauza cazurilor multe de anorexie, de asta iti cer si valorile reale.
Dana eu cred ca duminica nasti...sau asa sper..nu stiu de ce dar imi place mie ziua de duminica. Eu tot duminica am nascut! wink1.gif
Ella distractie placuta!
May
Vai am uitat sa va povestesc lol.gif . Azi, dupa mult timp, mi-am facut o coada impletita la spate dar deja aveam geaca pe mine deci nu o simteam cam pana unde imi ajunge. Imi dau eu geaca joc cand ajung la munca, aia mica dormea si eram singura in salon ma uitam la desene animate. Si stau si stau si tot simteam ca am ceva pe spate... deja incepusem sa intru in panica pt ca se misca... asa ca duc mana incet peste cap si ma infig repede in coada.... am inceput sa rad ca proasta singura.... ma sperii ca si cainele de propria-mi coada lol.gif
himere2005
si eu la fel deea, la ce ora? eu pe la 16 fara un sfert grin.gif
Deea
O prietene de-a mea s-ar putea sa aiba niste treaba la sf. lui februarie la Viena, cum ea e graviduta si nu vrea sa mearga atata drum singura sa mai si conduca; si cum sunt reduceri la out-let-ul de la Pandorf daca pleaca ea o sa merg si eu.....deci ma anunt si eu la o cafea la Budapesta smile.gif. Si ca sa nu vin cu mana goala vin cu prietena mea lol.gif ... de fapt cu ea si bebele din burtica. biggrin.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 07:42 PM) *

si eu la fel deea, la ce ora? eu pe la 16 fara un sfert grin.gif

la 20:30

CITAT(Maybeline @ 05-01-2007, 07:40 PM) *

Vai am uitat sa va povestesc lol.gif . Azi, dupa mult timp, mi-am facut o coada impletita la spate dar deja aveam geaca pe mine deci nu o simteam cam pana unde imi ajunge. Imi dau eu geaca joc cand ajung la munca, aia mica dormea si eram singura in salon ma uitam la desene animate. Si stau si stau si tot simteam ca am ceva pe spate... deja incepusem sa intru in panica pt ca se misca... asa ca duc mana incet peste cap si ma infig repede in coada.... am inceput sa rad ca proasta singura.... ma sperii ca si cainele de propria-mi coada lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif esti dusa mai fata!

am plecat sa hranesc copilul ca eu bananai pe forum si ea chitaie de foame....mama denaturata ce sunt. doh.gif
May
deea incercasem deja cum ai zis tu ca parca tot tu ai zis acum cateva zile metoda asta dar tot nu merge doh.gif
_noni_
CITAT(Deea @ 05-01-2007, 05:44 PM) *

O prietene de-a mea s-ar putea sa aiba niste treaba la sf. lui februarie la Viena, cum ea e graviduta si cum sunt reduceri la out-let-ul de la Pandorf daca pleaca ea o sa merg si eu.....deci ma anunt si eu la o cafea la Budapesta smile.gif. Si ca sa nu vin cu mana goala vin cu prietena mea lol.gif ... de fapt cu ea si bebele din burtica. biggrin.gif

Deea te asteptam cu placere! sa-mi spui cu o saptamana inainte cel putin sa nu cumva sa fiu in tara!

}{
otilici
Fetele,is si eu la regim de azi ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am papat asa:
2ochiuri + 2felii paine + ulei de masline =8p
cartofi piure + gratar de porc = 6p
o cafea =0p
Total 14p.
Am calculat si am voie 23p/zi. Sper ca bine am calculat eu.
Oricum mai mananc azi ceva mere,la cina paste cu ciuperci de 4p.
otilici
Tulip,am votat-o si eu pe Timea de cateva ori ieri si azi. pupic.gif
irinush
Felicitari fetelor care reusiti sa numarati puncte, bravo voua, poate asa ma motivez si eu la un moment dat ...

de saptamana viitoare ma apuc si eu de numarat si de mers si la sala si sper sa imi gasesc si o bona si daca tot asa nervoasa sunt ma duc la psiholog ...

Ina, merci pt vorbele bune, esti o scumpa!
himere2005
irinush, ai grija de tine pupic.gif
Tulip
Otilici,succes la numarat! cheer.gif cheer.gif Si mersi pt. voturi! pupic.gif pupic.gif

Irinush,ai grija de tine! hug.gif
irinush
merci fetelor, incerc sa am grija de mine, dar cred ca sunt intr-o pasa proasta, am senzatia ca mi-am epuizat resursele cu copilul, pt sot nu prea mai am disponibile, iar pt mine nici atat ... in fine .. nu are rost sa va plictisesc si eu cu probleme de ale mele ... va pup si va doresc o seara buna!
himere2005
irinush, dar de ce esti nervoasa? eu zic ca faptul ca o sa-ti gasesti o bona o sa te ajute mult psihic. nu vei mai fi atat de obosita si vei avea timp si pentru tine, iar daca e legat de sot, iti tin pumnii
irinush
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 08:01 PM) *

irinush, dar de ce esti nervoasa? eu zic ca faptul ca o sa-ti gasesti o bona o sa te ajute mult psihic. nu vei mai fi atat de obosita si vei avea timp si pentru tine, iar daca e legat de sot, iti tin pumnii

pai eu sunt neroasa de felul meu, dar acum parca si mai rau, o fi de vina luna plina, nu stiu ... sau m-a ajns rutina asta de un an si jumatate, chiar nu stiu ...
himere2005
am scris amandoua smile.gif eu te inteleg...si toti dracii pe care ii am incerc sa-i canalizez pozitiv in casa, ca in alata parte nu am cum. sau la plimbare cu fata, eventual. oricum, trebuie sa ai macar o seara si pentru voi, pe mine ma ajuta mult faptul ca mama o ia pe bia sambata si iesim si noi

noi mamicile inca mai tinjim la viata de dinainte smile.gif
irinush
eu nu prea am cum sa il las pe david la mama decat daca il duc cu tot cu patut care e destul de dificil de strans si desfacut pt o noapte doar si asta mic nu doarme decat in patul lui ... iar cum mie imi convine acest lucru prefer sa las lucrurile asa ... si e greu cu timpul asta pt noi, ca atunci cand il avem , adica dupa ce adoarme david suntem amandoi obositi si nu prea ne arde de nimic ...
eh .. o sa treaca

un copil iti schimba ff tare viata si nu prea ai ce sa faci, decat sa te adaptezi, si uneori e mai greu ... asta este ... si eu mai am nostalgii dupa viata mea de burlaca, ca sa zic asa )).gif cand faceam absolut numai ce voiam eu ...
himere2005
pai si eu nu am mai facut fursecuri de cind haul lol.gif tot trag sperante dar si bia se culca din ce in ce mai tirziu )).gif fac si eu haz de necaz

cred ca daca nici azi nu o comitem, fac si eu ca may, miine il violez pe dan blushing.gif lol.gif , miine e sambata, sper
irinush
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 08:08 PM) *

pai si eu nu am mai facut fursecuri de cind haul lol.gif tot trag sperante dar si bia se culca din ce in ce mai tirziu )).gif fac si eu haz de necaz

asa e ... eu am noroc ca david adoarme pe la 10 macar, dar uneori si la ora aia e prea tarziu pt noi .. sau pur si simplu nu am chef la ora aia

da himere, maine e sambata, asa ca ... la atac!
himere2005
lol.gif lol.gif cred ca numai noi mamicile ne intelegem cel mai tare, nu credeam sa fie atat de solicitant sa cresti un copil )).gif babuinului i-ar arde, dar eu cad lata, ca el sta max 1 ora cu ea. asta daca nu vrea sa fiu pe post de papusa gonflabila la cat de obosita sunt seara )).gif
Tulip
Vad ca mamicile se aduna......intr-adevar e fff. greu daca nu ai pic de ajutor.......Eu din acest aspect ma consider fff. norocoasa,ne ajuta socrii si mama imens......si super e ca Timea sta cu placere cu/la ei,de multe ori doarme la socrii si intotdeauna era ok.......

Irinush
,nu puteti iesi cel putin voi doi intr-o seara si sa aiba grija mama ta de David?
Lacry
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 05:22 PM) *

daca nu au valorile trecute pe pachet,oare cati biscuiti as putea papa de 1P? unsure.gif

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 03:21 PM) *

DA...deci nu merge decat din ora in ora...eu zic sa pui din ora in ora linkul )).gif eu nu am pus-o pe bia. mi-ar place sa fie un concurs, dar la care sa se voteze o singura data si sa o voteze si alte persoane necunoscute )).gif

de ce nu o inscrii luna viitoare?il inscrie si Lacry pe baietelul ei,oricum ies 2 castigatori,o fetita si un baiat!

NOROCUL MEU CA VOI AVETI FETITE lol.gif
himere2005
asa ziceam si eu...poate intr-o seara sa vina eventual mama ta la voi si sa doarma david in patutul lui, stiu ca e cam aiurea sa vina cineva la voi, dar v-ar prinde bine o iesire seara in oras...macar atat pupic.gif
irinush
Pai Tulip, as putea sa il las in week-end cand e si tata acasa, dar nu peste noapte, adica sa iesim undeva intre orele 18 si 21 eventual ...
uf ... oricum caut bona, ca din vara ma reintorc la job asa ca ... sper sa am noroc din prima si daca da o si angajez, chiar daca stau si eu acasa, asa mai pot iesi si eu singura macar prin magazine ...

multumesc fetelor, m-a ajutat ca m-am descarcat si eu la voi.... o sa o rezolvam cumva, deja mi-a mai trecut din nervi, ma bucur ca vine si prietena mea diseara, asa ca ... va pup
Lacry
MENIUL DE AZI(de pana acum...)

Fructe 300g…….0p
Chifla graham 59gr…….2p
Paine alba 30g…………1,5p
17gr branza topita 13% grasime…………0,5p
100gr sardine sos tomate…………….4p
100gr. Fasole fiarta cu marar si ceapa………1p
Iaurt o,1% fat, 150gr………………1,5p

total 10,5

Himere, parca tu ai facut paste intr- seara cu smantana si unt... cum au fost????
himere2005
fara unt. am pus o lingura smantana, o lingurita de bulion si usturoi si sare, iar altele cu ton din conserva si cu lamiie stoarsa si piper. bune ambele, cel putin la dieta )).gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 08:22 PM) *

fara unt. am pus o lingura smantana, o lingurita de bulion si usturoi si sare, iar altele cu ton din conserva si cu lamiie stoarsa si piper. bune ambele, ce putin la dieta )).gif

oki, incerc si eu asta seara.. nu stiam cu ce sa mai "adun" puncte )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 08:22 PM) *

fara unt. am pus o lingura smantana, o lingurita de bulion si usturoi si sare, iar altele cu ton din conserva si cu lamiie stoarsa si piper. bune ambele, ce putin la dieta )).gif

eu mai fac paste cu ton si smantana, mai pun si putina ceapa si usturoi inabusite si ies bestiale!
Deea
wow ce rapida sunt in 20 de minute am hranit copilul si l-am si culcat naughty.gif . Mai mult e meritul ei ca ii era foame si era treaza de la 13:30.
himere2005
cand mai cresc nu mai dorm asa mult, dar nervosi tot sunt )).gif daca sunt obositi
Deea
sa va dau o reteta de salata foarte, foarte buna

piept de pui fiert
1 ceapa
smantana
sos remoulade
castraveti acri.
se taie pieptul, ceapa si castravetii u=in bucatele mici si se amesteca cu smantana si sosul. Condimente dupa gust.

e tare buna si satioasa

Sosul remulade are cam multe puncte...n-am acum nici un borcan in casa sa va spun exact, 1-2 linguri nu-i bai.

CITAT(himere2005 @ 05-01-2007, 08:30 PM) *

cand mai cresc nu mai dorm asa mult, dar nervosi tot sunt )).gif daca sunt obositi

da era nervoasa si tinea mortis sa bea laptele ori stand pe burta ori facand podul doh.gif Bine ca s-a prins repede ca nu merge asa...tot ea se "ratoia " la mine lol.gif
Tulip
Cate puncte are 1 pizza?Cum a zis Miha?Maine seara cred ca iesim la o pizza,bere,ceva si sa stiu cum sa-mi organizez punctele wink1.gif wink1.gif Mi-e foame de nu mai pot si nu stiu ce sa pap sa mai pun deoparte 1-2 puncte wacko.gif wacko.gif
ina_ceva
CITAT(irinush @ 05-01-2007, 06:10 PM) *

asa e ... eu am noroc ca david adoarme pe la 10 macar, dar uneori si la ora aia e prea tarziu pt noi .. sau pur si simplu nu am chef la ora aia

Irinush, stii cum se zice: Pofta vine mancand naughty.gif
himere2005
Sosul remulade ce contine si de unde l-ai luat? sau l-ai facut tu?
irinush
corect Ina, ai dreptate!
nusarich
va scriu si eu ce-am mancat azi, sa nu ma bateti, ca ma apuc si de sport
- 4 felii orez expandat = 2p
- 2 mere = 0p
- 65g orez = 3.5p
- sos cu rosii = 1p (pentru ulei)
- paine de secara = 3p
... si cam atat deocamdata, adica total = 9.5p dar as manca putin gem, sa vad daca atentez la el
Ella79
Tulip, eu stiu ca o pizza de marimea unei farfurii mari, fara prea multe chestii pe ea (adica fara salamuri, carnati) are 15p. Eu asa punctam.

Sunt un car de draci. Trebuia sa plecam la ai mei impreuna cu niste prieteni. Ne-am grabit toti sa fugim de la serviciu cat mai repede sa ajungem si noi pe zi acolo, sa mai putem face ceva. Si, ce credeti? Soarca-mea s-a trezit ca il trimite pe al meu din Balta Alba pana in Militari sa ii aduca nu stiu ce de acolo. devil.gif In conditiile in care sotul e ei e pensionar si sta acasa toata ziua, au masina, au tot ce le trebuie. Nu frate, fix cand ne facem noi un program se trezeste si ea! Si daca ii zic ceva tot el sare in sus ca e mama lui, nu poate s-o refuze. devil.gif
Asta ca tot ati vorbit azi de soacre...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.