Neatza!
Eu sunt cam tuflita dar incerc sa imi revin: am avut o discutie neterminata cu babuinul azi noapte, ne-am culcat pe la 4, in care am descoperit ca sunt mult mai multe lucuri care ne nemultumesc si ca daca nu vom face ceva, se va duce de rapa rau casnicia noastra, pt ca pur si simplu" prapastia" e mult mai mare decat am crezut eu, dar sper sa reusim sa facem ceva. Momentan nu cred ca mai discutam, ca ne simtitm destul de bine, adica se vede ca fiecare incearca sa faca ceva, sa se poarte mai frumos, sa vedem cat ne tine
Deaa, spor la dieta de luni!
Noi acuma ne pregatim sa mergem prin cora desi am facut cumparaturile aseara dar mai sunt niste fleacuri, apoi pana la tata ca ne-a invitazt la pranz si diseara la o cafeluta cu prietenii.
Maine am 2 ture de musafiri: la 1 mamicile si la 17.00 vin nasii, sor-mea (prietena mea cea mai buna), inca un cuplu, verisoara sotului, etc.
Vrem sa inchiriem niste filme, sa stam la o palavra, chestii de mosuleti
Astazi nu stiu daca ma abat, o sa pap la tati niste sarmale si salata boeuf, dar o sa pap de gust si ca sa nu se supere, maine insa va fi "greu" cu panetone si tiramisu

Da' nu mai zic ca ma bate Ella

Oricum, am 17 puncte economie si la o adica poate ma iau si eu dupa Tulip, las saptamana asa si mai recuperez luni si marti daca o dau prea tare in bara
Pupici si o zi buna sa aveti!
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 01:23 PM)

otti, e cam plat meniul
- am mincat dimineata niste piine cu smantana si castravete de 4,5p tot ca asta mica m-a cam frecat
- am mai papat pilaf cu salata de sfecla amestecata cu castravete si legata cu o lingura de smantana-3,5p
- urmeaza piure din 2 cartofi cu margarina-2,5p
- mamaliguta cu branza si smantana-3,5p
- diseara nu stiu, dar vreau ceva bun, ceva care nu e de dieta, nu mult...dar sa mananc cu pofta
eu acum nu stiu ce sa zic, stiu ca voi aveti de dat mai multe kg ca mine jos si nu vreaua sa va fac pofta, dar eu daca nu maninc chiar nimic bun pina la vara o iau razna
).gif)
Pai cine a zis ca noi nu papam ceva bun Himere?
Va reamintesc ca eu in primavara am dat jos 14 kg (

iar imi aduc aminte

) mancand regulamentar in timpul saptamanii, acumuland pcte si in week-end facandu-mi pofetele (a se citi la mine DULCE

)
Aseara am mai strans pe sub brad si inventarul la dulciuri suna durere, dar cele mai bune le tin sa ma premiez

, mai ales nutella si bobo bune, gen mozart, merci, gata, tac, ca vine Ella