Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
cu ce mai? ca v-am dat doar idei de mancare dietetica...nu mai scriu nimic de mancare...am zis ca vreti sa mai diversificati si voi un pic...pentru cine e amator de idei puteti trimite pm ca va raspund blum.gif

otti, eu am mancat ciuperci multe in timpul postului, o sa mai fac, merci pupic.gif
otilici
himere ai pm grin.gif
_noni_
Buna dimineata!

Deea, super tare e Alexia! e un bb tare frumos si nazdravan!

Dana, tin sa te anunt ca maine sau miercuri nasti! nu da cu parul, asa am vista eu! lol.gif

Pisik, o sa fie bine, o sa vezi! Distractie placuta azi!

Himere, tare faza cu parcul lol.gif !tu fructe nu prea papi ?asa mi s-a parut din meniurile tale...

Eu am invins pana acum o nectarina , un kiwi si o minola, fffff mici toate, sub 200 g impreuna.

}{
himere2005
nu prea pap, stiu ca nu e bine....mananc banane, imi cam fac rau la stomac si nu prea ma impac cu ele...o sa caut sa mananc totusi, ca sunt sanatoase smile.gif
dany
CITAT(_noni_ @ 06-01-2007, 11:13 AM) *

Dana, tin sa te anunt ca maine sau miercuri nasti! nu da cu parul, asa am vista eu! lol.gif

Nope..eu am visat saptamana asta ca va naste vineri ( ieri ) sau duminica blum.gif .Ne trage teapa la amandoua si naste marti...nici ca tine ,nici ca mine )).gif
daconst
Noni,eu sper ca maine ca nu prea mai am rabdare... baby.gif

Asa e cu fructele,Himere...sa nu te superi, pupic.gif
dar eu as zice sa insistam pe mancare sanatoasa,ca asta observ eu ca lipseste cu desavarsire in meniuri.
Toate slabim cumva,dar nu tinem cont de toate regulile WW.Si ajungem de ne cade parul sau avem lipsa de vitamine.
_noni_
CITAT(danyhoney @ 06-01-2007, 12:18 PM) *

CITAT(_noni_ @ 06-01-2007, 11:13 AM) *

Nope..eu am visat saptamana asta ca va naste vineri ( ieri ) sau duminica blum.gif .Ne trage teapa la amandoua si naste marti...nici ca tine ,nici ca mine )).gif

cred ca face intentionat Dany! lol.gif
lol.gif

CITAT(daconst @ 06-01-2007, 12:18 PM) *

Noni,eu sper ca maine ca nu prea mai am rabdare... baby.gif

Danutzule, te cred, ca nu mai am eu rabdare, dar tu!!! lol.gif pupic.gif
himere2005
pai si eu as vrea idei de meniuri cu mancare sanatoasa...ca ma vazut ca multa lume vine cu uscaturi...eu nu prea ma satur de la ele...dana, tu nu mai ai idei din vremurile bune grin.gif

noni, imi place noua poza..dar parca nu e asa recenta, sau ma insel?
Ramo
Buna dimineata.
Am dormit in sfarsit cat am vrut si cat am putut de mult. As fi vrut de despodobesc bradul azi, dar cum e Boboteaza, il las pe luni cred.
Si eu de luni ma apuc serios de dieta si de sala.
WE placut tuturor. V-am pupat.
_noni_
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 12:22 PM) *

pai si eu as vrea idei de meniuri cu mancare sanatoasa...ca ma vazut ca multa lume vine cu uscaturi...eu nu prea ma satur de la ele...dana, tu nu mai ai idei din vremurile bune grin.gif

noni, imi place noua poza..dar parca nu e asa recenta, sau ma insel?

Himere e de anul trecut de la rev. multumesc!

CITAT(ramonavlas @ 06-01-2007, 12:25 PM) *

Buna dimineata.
Am dormit in sfarsit cat am vrut si cat am putut de mult. As fi vrut de despodobesc bradul azi, dar cum e Boboteaza, il las pe luni cred.
Si eu de luni ma apuc serios de dieta si de sala.
WE placut tuturor. V-am pupat.

Ramo, spor la dieta si la sport!

weekend placut si tie!}{
himere2005
otti, ti-am trimis inca o tura de idei diet pupic.gif wink1.gif
daconst
Eu inca nu tin cura...dar stiu ca atunci inventasem multe retete cu puncte putine.Le are Miha la retete.Ar trebui sa le recitim si eventual sa le actualizam...sau sa mai adaptam la anotimpul asta.Ca nici nu prea gasesti multe.
Acum nu-mi sta capul la astea...ca ma concentrez pe copchilul asa...sa vina odata. grin.gif
Aseara am ridicat si mobila si am carat...vezi de treaba,e lipit bine. )).gif

Himere,iesiti in seara asta?ce zice Dan?mai citeste pe la noi?
dany
CITAT(daconst @ 06-01-2007, 11:18 AM) *

eu as zice sa insistam pe mancare sanatoasa,ca asta observ eu ca lipseste cu desavarsire in meniuri.
Toate slabim cumva,dar nu tinem cont de toate regulile WW.Si ajungem de ne cade parul sau avem lipsa de vitamine.

Ai dreptate,Dana.Eu am pus de nu stiu cate ori regulile WW pe aici dar...cateodata ma gandesc ca a fost degeaba .

Haideti ,fetelor ,sa incepem in mod serios WW !!!! S-au dus sarbatorile ,s-a dus papa care mai ramasese prin frigidere...de acum gata !!!! Pana la Paste WW sa scrie pe noi ! pupic.gif
nusarich
buna dimineata ... pe la pranz.

am avut de pus ciorbita la foc si am si papat un pic, de-asta am intrat asa de tarziu azi. toata oala o sa-mi iasa la vreo 3.5p (cartofi, o mana de mazare, o mana de fasole verde, o mana de ardei de la congelator, o lingura de rosii pasate, un morcov si ceva radacina de telina + 1 lingurita de ulei)
sa vad ce fac pentru felul 2, ca as vrea sa fac ficatei dar nu mai am cartofi in casa (pentru garnitura)
a, si mi-am propus sa mananc nuci -sunt mai moi decat migdalele care imi plac tare, ca arahide nu prea am voie- in fiecare zi (1-2p maxim, sa vad cam cat ar trebui sa mananc de punctele astea - am gasit 2 nuci / 10g nuca pentru 2p).
si poate diseara fac un grisulet cu lapte (ca sa am si lactate in meniu si sa-l satisfac si pe babuin cu ceva dulce - la el cu dulceata, la mine cu 2 lingurite de gem dietetic)

e bine, dany, dana? va rog sa ma trageti de urechi, ca eu sunt cam ametita de felul meu
himere2005
nu mai citeste
sper sa iesim wink1.gif
dany
CITAT(nusarich @ 06-01-2007, 11:33 AM) *

buna dimineata ... pe la pranz.

am avut de pus ciorbita la foc si am si papat un pic, de-asta am intrat asa de tarziu azi. toata oala o sa-mi iasa la vreo 3.5p (cartofi, o mana de mazare, o mana de fasole verde, o mana de ardei de la congelator, o lingura de rosii pasate, un morcov si ceva radacina de telina + 1 lingurita de ulei)
sa vad ce fac pentru felul 2, ca as vrea sa fac ficatei dar nu mai am cartofi in casa (pentru garnitura)
a, si mi-am propus sa mananc nuci -sunt mai moi decat migdalele care imi plac tare, ca arahide nu prea am voie- in fiecare zi (1-2p maxim, sa vad cam cat ar trebui sa mananc de punctele astea - am gasit 2 nuci / 10g nuca pentru 2p).
si poate diseara fac un grisulet cu lapte (ca sa am si lactate in meniu si sa-l satisfac si pe babuin cu ceva dulce - la el cu dulceata, la mine cu 2 lingurite de gem dietetic)

e bine, dany, dana? va rog sa ma trageti de urechi, ca eu sunt cam ametita de felul meu

La ciorba ai : cartofi -2 p,mazare - cam 0,5 p , fasole verde - cam 0,5 p si apoi uleiul biggrin.gife floarea soarelui 1,5 p ,de masline 1 p

La nuci asa e ! Sunt si bune ca grasimi bune. 2 buc= 2 p

Parerea mea e ca arata bine meniul tau. Lipsesc fructele .

CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 11:17 AM) *

nu prea pap, stiu ca nu e bine....mananc banane, imi cam fac rau la stomac si nu prea ma impac cu ele...o sa caut sa mananc totusi, ca sunt sanatoase smile.gif

Incearca portocale sau mandarine ( se gasesc acum) sau mere...si nu au nici puncte wink1.gif
daconst
Nusha,imi place ca esti ambitioasa...si chiar te pui pe treaba.Bravo tie! give_rose.gif

Ramona,ce mai zice babuinul tau?Cum a petrecut de Revelion?Cum va mai merge relatia?Esti multumita?

Tulip,mai votam azi? naughty.gif
nusarich
dany, n-am pus fructe ca n-am papat. adica le am in plan mai tarziu, ca m-am repezit in cafea de dimineata si apoi nu le-as fi amestecat nicicum grin.gif . dar de mancat mananc, ca mie chiar imi plac si mi-am si facut un mic stoc de mere si grepfruit. a, si mai am si 2 clementine de ieri. sa vad pe care le atac mai tarzior un pic.

la uleiul vegetal eu am in ultima lista (anexata la WW7) 1 lingurita = 1p. o sa pun 1.5 ca e de floarea soarelui
si tot din lista am fasole verde 100g = 0p. sa pun 0.5?
daconst
Nusha,nu puncta fasolea verde ca nu are puncte.Eu mancam cite o cutie de 800 si nu punctam nimic. grin.gif
nusarich
CITAT(daconst @ 06-01-2007, 02:54 PM) *

Nusha,nu puncta fasolea verde ca nu are puncte.Eu mancam cite o cutie de 800 si nu punctam nimic. grin.gif

merci dana, n-o punctez give_rose.gif imi iese ciorbita la 4p. super!
dany
CITAT(nusarich @ 06-01-2007, 12:00 PM) *

CITAT(daconst @ 06-01-2007, 02:54 PM) *

merci dana, n-o punctez give_rose.gif imi iese ciorbita la 4p. super!

Nusa...scuzeeeeee !!!!!! M-am uitat pe lista la fasolea din conserva doh.gif .Cea proaspata nu are puncte ,are dreptate Dana . Scuze !!!!
Tulip
Salutare,salutare!!!!
Am intrat mai tarziu ca am fost la o cafeluta la o prietena si dupa aceea la socrii tot la o cafea )).gif )).gif

Am culcat-o pe Timea si ma pregatesc sa strang de prin casa ca e jale devil.gif devil.gif devil.gif Mancare gatita nu am,cred ca voi face spanac wink1.gif wink1.gif

Dana,deci inca nu ai nascut....hmmmmm....chiar ma gandeam la tine azi dimineata.......

A,da,si s-o votati pe fata,pls!!!!!

VOT TIMEA
dany
CITAT(nusarich @ 06-01-2007, 11:50 AM) *

la uleiul vegetal eu am in ultima lista (anexata la WW7) 1 lingurita = 1p. o sa pun 1.5 ca e de floarea soarelui

La ulei s-au schimbat punctele mai demult,v-am mai spus ...Eu asa punctez ,cum scrie la mine. Cineva spunea ca puncteaza si pe cel de floarea-soarelui tot cu 1 p...acum ,fiecare face cum crede.
daconst
Deci eu trebuia sa punctez fasolea la conserva... doh.gif
Mai invat si eu...de asta chiar nu stiam si mancam ca scrofita. grin.gif

Votat! wink1.gif

Himere,nu mai vorbesti cu noi? sorry.gif
himere2005
Tulip, socrii tai locuiesc aproape?

vorbesc, dar nu stiu ce, ca de mancare nu va mai povestesc nimic blum.gif asa ca daca propuneti un subiect ma bag imediat, eu de abia astept smile.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 06-01-2007, 03:07 PM) *

La ulei s-au schimbat punctele mai demult,v-am mai spus ...Eu asa punctez ,cum scrie la mine. Cineva spunea ca puncteaza si pe cel de floarea-soarelui tot cu 1 p...acum ,fiecare face cum crede.

Mai scrie o data cum e acum...sa notez si eu.
Ca nici eu nu ma iau dupa valorile calculate...ci dupa cele din lista. blum.gif
himere2005
eu de abia astept sa vina tata sa o ia pe bia, cred ca pe la 15.00, dupa aia la cumparaturi si diseara cred ca vom iesi in oras si poate facem si fursecuri, am cam uitat cum se fac )).gif
dany
CITAT(daconst @ 06-01-2007, 12:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-01-2007, 03:07 PM) *

Mai scrie o data cum e acum...sa notez si eu.
Ca nici eu nu ma iau dupa valorile calculate...ci dupa cele din lista. blum.gif

Ulei masline : 1 lingurita = 1 P
Ulei floarea -soarelui : 1 lingurita = 1,5 P
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 03:09 PM) *

vorbesc, dar nu stiu ce, ca de mancare nu va mai povestesc nimic blum.gif asa ca daca propuneti un subiect ma bag imediat, eu de abia astept smile.gif

Ai zice ca esti o grasana...dupa cum vorbesti doar de mancare... lol.gif
Si pe tine te bate vantul. grin.gif
Deea
Dana, n-ai citit pe forum la mamici de uleiul de ricin? cica e bun, il face pe bebe sa iasa. Nici a mea n-a iesit decat cand a vrut ea, de 3 ori au incercat sa-mi declanseze nasterea si mandra mea nici macar nu mai misca...baga somn de voie smile.gif

Ma bucur ca va place de fata mea...ma mandresc si eu cu ea! biggrin.gif
Oti...daca o vrei de nora tin sa precizez ca eu am 1.78 si sotul 1.98....ea o sa fie din categoria capra...vorba lui Pisik biggrin.gif
_noni_
Dana, Dany cum traduc asta?

An Sonn- und Feiertagen geschlossen = ........si vinerile inchis?????

mc
}[
daconst
Pe cind e urmatoarea intalnire de neuroni? naughty.gif
Parca vine Miha iar la control,nu?

Ma gindesc ca anul asta o sa avem nunti pe forum...deci si motive de slabit.
Cu bb-ii cine are in plan? naughty.gif

CITAT(_noni_ @ 06-01-2007, 03:14 PM) *

mc
}[

Duminica si de sarbatori e inchis. pupic.gif
dany
CITAT(_noni_ @ 06-01-2007, 12:14 PM) *

mc
}[

feiertagen = sarbatori

Deci " duminica si de sarbatori inchis"
himere2005
e clar ca sunt gurmanda, poate si pentru ca stau acasa, nu am alte preocupari...si asa...la ce sa ma gandesc? )).gif
eu vreau sa ajung la 50 kg pana in vara, dar faptul ca stau acasa si nu stiu de ce, pe fond psihic cred, mananc cantitati destul de mari de mancare, de aia prefer sa gatesc in loc sa mananc semipreparate. si de aia am cautat pe culinar idei, ca sa tin si dieta dar sa mai diversific, ca de paste si piure mi s-a acrit )).gif
otilici
Deea,inaltimea nu cred ca ar fi un impediment,si la noi taticul are 1,85m ,iar Norbi deja e un lungan blum.gif .
Tocmai am bagat si eu o tura de ciuperci cu 2 felii de paine - 5p ,iar de dimineata o cafea - 0p .
Deea
CITAT(otilici @ 06-01-2007, 03:18 PM) *

Deea,inaltimea nu cred ca ar fi un impediment,si la noi taticul are 1,85m ,iar Norbi deja e un lungan blum.gif .
Tocmai am bagat si eu o tura de ciuperci cu 2 felii de paine - 5p ,iar de dimineata o cafea - 0p .

e, atunci sa fim sanatosi si-om vedea noi blum.gif

apropo de lungani, a nascut o cunostinta saptamana asta un baietel de 57 cm si 4.500 kg! blink.gif si eu care ziceam ca Alexia a fost maricica...ea avea atat la o luna.
daconst
Deea,nici nu stiu unde as gasi aici asa ceva...dar cum se ia?ca n-am auzit.
Doar de ceaiul de ´frunze de zmeura...cica inmoaie colul.
Eu ma gindesc ca fi-miu sa fie inalt ca si eu am 170 si tata era inalt tare...iar la ce burta am,numai lung poate sa fie. naughty.gif
Deci mai sper la Alexia. lol.gif

Himere,pai ai greutatea super pentru cineva care sta acasa si trebuie sa si gateasca la babuin.Eu recunosc,ca atunci cind tin cura...nu gatesc.Se satura babuinul de pizza congelata sau mancare fara puncte. lol.gif
Noroc ca mananca la cantina si in we il fentez eu cumva.

Noni,tu cu ce-ti umpli timpul?Ca si tu esti casnica,parca.Bb pe cind?
himere2005
pai in general gatesc cam aceeasi mancare pentru amandoi, dar dan isi pune un carnat sau ceva prajit alaturi, ca altfel tuseste )).gif deja spune ca gatesc prea light blum.gif mai reusesc sa si gatesc separat, dar mai rar. e..oricum el mananca ingrasacioase la servici pentru ca de obicei au clienti in magazin si nu prea au cum sa-si desfasoare castronul cu mancare si restul uneltelor grin.gif

dana, chiar vroiam sa te intreb daca simti o stare de agitatie, nervozitate pentru ca nu mai vine odata copilul hug.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 01:09 PM) *

da,stau la 1 minut de noi....in perioada de iarna......
e primavara pana toamna tarzie se muta la Bazna,un mic sat la 10 km de noi,unde au grija de o frumoasa-frumoasa casa saseasca wink1.gif
himere2005
super Tulip, dar nu vin mereu neinvitati, nu? grin.gif eu tot ma gandesc ca daca ar fi sa stau mai aproape de mama, ca voi daca nu cumva am fi tot timpul una langa alta si ne-am ciondani rolleyes.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 03:29 PM) *

dana, chiar vroiam sa te intreb daca simti o stare de agitatie, nervozitate pentru ca nu mai vine odata copilul hug.gif

Cind ma trezesc dimineata,da,ma enerveaza ca nu mai am rabdare,dar apoi ma iau cu voi si-mi trece. hug.gif

Tocmai am vorbit cu o prietena pe Ym,care a nascut acum 2 ani si.i aratam poze cu mine.Mi-a spus ca ea n-a mai vazut o burta asa mare niciodata. sorry.gif
himere2005
ce ti-a spus medicul, nu cumva ai mai mult lichid amniotic? ca poate si de asta este un pic mai rotunjoara...lasa ca nici cu a mea nu mi-a fost rusine....dar nu a fost grasime, a fost copilul mare si destul de mult lichid.
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 03:38 PM) *

ce ti-a spus medicul, nu cumva ai mai mult lichid amniotic? ca poate si de asta este un pic mai rotunjoara...lasa ca nici cu a mea nu mi-a fost rusine....dar nu a fost grasime, a fost copilul mare si destul de mult lichid.

Pai la mine cred ca-s toate la un loc. grin.gif
Si dr de aici nu-ti povestesc asa multe.Spun doar daca e ok sau nu si gata.
In rest,al meu m-a laudat ca am avut o sarcina super cu analize bune,fara lipsa de fier sau calciu...sau anemie.Si asta m-a bucurat.Acum sa vina bb cu bine,sa fie sanatos si ww scrie pe suncile mele. lol.gif
Al meu din ursulet nu ma mai scoate...deci va dati seama. sad.gif
bubbles
`neata fetili yahoo.gif sunt rupta de oboseala ca ieri am facut mai mult de 500 km de ieri de la 6 pana aseara la 9 dar...
NE`AM LUAT MASINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! party.gif sunt atat de fericita dea aseara imi veanea sa plang
Tulip
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 01:33 PM) *

super Tulip, dar nu vin mereu neinvitati, nu? grin.gif eu tot ma gandesc ca daca ar fi sa stau mai aproape de mama, ca voi daca nu cumva am fi tot timpul una langa alta si ne-am ciondani rolleyes.gif

nuuuuuuuuuuuuuu,am mare noroc......dar ma ajuta enorm....o iau pe fata la plimbare,o mai tin la ei,mai o mancarica,ceva.......nu pot sa ma plang
_noni_
Dany, Dana, saru'mana! pupic.gif eu am citit freitagen de vaca ce sunt! laugh.gif si duminica stiam ca e sonntag, dar dee, nu m-a dus capul lol.gif

eu cam frec menta! bb asteptam sa se intample! adica lucram la asta grin.gif !fursecuri, fursecuri, dali, fursecuri, cam asa...

in rest mi-s casnica.as vrea si eu un job, dar acum nu prea am cum...
Tulip
ce masina?poze,ceva?felicitari! cheer.gif
daconst
Spor la fursecuri NONI,pina nu se intra in post... lol.gif
Cind ma gindesc ca la mine nici nu visam sa vina bb asa repede si vroiam sa mai copilaresc. doh.gif

Bubbles,felicitari,sa o stapaniti sanatosi! give_rose.gif
Ce masina e?
bubbles
poze maine biggrin.gif ca babuinul e la servici cu ea pana maine )).gife un opel astra caravan pe 1.6 I (benzina)
otilici
CITAT(bubbles @ 06-01-2007, 01:43 PM) *

`neata fetili yahoo.gif sunt rupta de oboseala ca ieri am facut mai mult de 500 km de ieri de la 6 pana aseara la 9 dar...
NE`AM LUAT MASINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! party.gif sunt atat de fericita dea aseara imi veanea sa plang

Felicitari bubbles pentru masinuta!!! cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.