CITAT(nusarich @ 06-01-2007, 11:33 AM)

buna dimineata ... pe la pranz.
am avut de pus ciorbita la foc si am si papat un pic, de-asta am intrat asa de tarziu azi. toata oala o sa-mi iasa la vreo 3.5p (cartofi, o mana de mazare, o mana de fasole verde, o mana de ardei de la congelator, o lingura de rosii pasate, un morcov si ceva radacina de telina + 1 lingurita de ulei)
sa vad ce fac pentru felul 2, ca as vrea sa fac ficatei dar nu mai am cartofi in casa (pentru garnitura)
a, si mi-am propus sa mananc nuci -sunt mai moi decat migdalele care imi plac tare, ca arahide nu prea am voie- in fiecare zi (1-2p maxim, sa vad cam cat ar trebui sa mananc de punctele astea - am gasit 2 nuci / 10g nuca pentru 2p).
si poate diseara fac un grisulet cu lapte (ca sa am si lactate in meniu si sa-l satisfac si pe babuin cu ceva dulce - la el cu dulceata, la mine cu 2 lingurite de gem dietetic)
e bine, dany, dana? va rog sa ma trageti de urechi, ca eu sunt cam ametita de felul meu
La ciorba ai : cartofi -2 p,mazare - cam 0,5 p , fasole verde - cam 0,5 p si apoi uleiul

e floarea soarelui 1,5 p ,de masline 1 p
La nuci asa e ! Sunt si bune ca grasimi bune. 2 buc= 2 p
Parerea mea e ca arata bine meniul tau. Lipsesc fructele .
CITAT(himere2005 @ 06-01-2007, 11:17 AM)

nu prea pap, stiu ca nu e bine....mananc banane, imi cam fac rau la stomac si nu prea ma impac cu ele...o sa caut sa mananc totusi, ca sunt sanatoase

Incearca portocale sau mandarine ( se gasesc acum) sau mere...si nu au nici puncte