Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
dana dar bebe ce face...nu te lasa singura deloc )).gif eu parca simt ca amine nasti blum.gif
_noni_
Felicitari Bubbles!!! cheer.gif si noi avem un opel la fel numai ca e diesel si suntem ffff multumiti de el!

sa-l conduceti sanatori si bucurosi! pupic.gif
bubbles
multumesc fetele pupic.gif
daconst
Tocmai ma uit la un film, filmat in Bucuresti. cheer.gif
7Seconds se cheama. naughty.gif
ramonavlas
Bubbles, felicitari pt masina si sa o folositi sanatosi. Acum trebuie sa iei si tu permisul........ )).gif
Daconst, el nu s-a distrat de Rev. In primul rand ( o sa fiu putin rea acum, dar ....) in ajunul Craciunului a plecat la colindat cu gasca, unde era si fufa. Nu a fost problema ca ma suna in fiecare ora. Dar, ca sa imi mai dau seama inca o data ca cineva acolo sus ma iubeste......pe la 3 noaptea ma suna ca.....si-a rupt piciorul. Nu m-am bucurat, normal, dar a doua zi am discutat si am ajuns la concluzia ca....daca era cu mine in noaptea aia, nu patea nimik.
In 29 Dec m-a intrebat daca nu vreau sa ramanaem amandoi la mine de Rev. El stia deja ca eu voi merge ci gasca la Medias. Ei bine, m-am dus cu gasca in 29 seara si el si-a facut Rev-ul la un prieten, cu mine la telefon.....bine, era si fufa pe acolo din cate am inteles. Intre timp si-a mai revenit si cu piciorul, de luni incepe si el lucru......
Sunt f confuza, nu stiu cat de tare mai imi doresc sa fiu cu el, depinde cum ma trezesc dimineata........
himere2005
irinush, sa stii ca m-am gandit la tine azi, ca si pe mine iar ma apucasera nervii ca stau toata ziua dupa copil, nici macar la toaleta nu ma lasa, ca vine dupa mine, acum rasuflu usurata ca a luat-o tata si pina maine la pranz imi fac de cap cheer.gif cred ca simt nevoia de o baie calda si eventual sa incerc sa ma odihnesc un pic
bubbles, felicitari pentru noua achizitie biggrin.gif
bubbles
sa va postez meniul de ieri biggrin.gif
ziua am fost foarte cuminte biggrin.gif
ton in apa (numai pestele) 120g 2p
paste 2p
ketchup fara zahar biggrin.gif 0.5p
ciuperci 0p
sunca pui 1p
ulei masline 0.5p 1lgta smile.gif
si aseara am cam dat`o in strechini dar a meritat ca am udat masina )).gif
carne porc afumata 150g 6p
bere 3p
piure 4p
ciocolata 75% neagra 1p
covrigei 2p
total:22 puncte asa ca azi strang cureaua )).gif
apropo..am reusit si eu sa imi aduc uleiul de masline biggrin.gif
bubbles
iar azi cred ca voi manca cam la fel cat am fost cuminte,fara carne de porc si alte alea biggrin.gif
dany
Sa va bucurati de masina,Andreea si sa o conduceti sanatosi !!!

Tu nu citesti ce s-a scris in urma ??? Acum vreo 2 pagini am scris de uleiul de masline !!! 1 lingurita = 1 p !!!!!

Ramo....vorba ta :cineva acolo,sus,te iubeste )).gif

CITAT(daconst @ 06-01-2007, 01:15 PM) *

Tocmai ma uit la un film, filmat in Bucuresti. cheer.gif
7Seconds se cheama. naughty.gif

Unde te uiti,Dana ? Pe DVD ?
bubbles
ms dana pupic.gif scz ca nu m`am uitat dar merge netu asta foarte greu si nu am mai dat in urma ca se incarca in 10 ani pupic.gif
ina_ceva
Sa folositzi sanatosi masina, andreea!!
nusarich
bubbles, sa stapaniti masinuta sanatosi si fara probleme!
bubbles
multumesc fetele...asa`s de bucuroasa...parca nu imi vine sa cred ca e a noastra )).gif
Tulip
va mai "deranjez"...sper ca e ok wink1.gif wink1.gif

TIMEA
Deea
Bubbles sa stapaniti sanatosi masinuta!

Dana, si tu o sa uiti repede cat de mare ai avut burtica, eu cand mai vad poze imi aduc aminte catamai burtoiul aveam. Uleiul de ricin am citit ca se iau 1-2 lingurite si ajuta la declansarea nasterii....nu mai stiu procesul...deh, am nascut...acum ce-mi mai pasa biggrin.gif
bubbles
votat timea pupic.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 06-01-2007, 06:35 PM) *

TIMEA

wow, are 296 de voturi....am muncit ceva zilele astea, nu gluma biggrin.gif
nusarich
si eu am votat-o pe Timea. tulip, nu ne deranjezi, sa stii
Tulip
Gata curatenia? smile.gif ce faceti,fetelor?
himere2005
eu acum m-am trezit si ma pregatesc sa mergem la cumparaturi smile.gif
Tulip
eu sunt suparata....nu mai e Timea pe primul loc in concurs sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
himere2005
pai cine e si cate voturi are in plus? baga linkul la semnatura )).gif
bubbles
votat timea si dat site`ul la mai multi prieteni pe mess sa o voteze sie i wink1.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 06-01-2007, 06:35 PM) *

TIMEA

S-a votat naughty.gif Cum numeri voturile? Invata-ma si pe mine give_rose.gif , ca tot vreau sa particip si eu cu Alec

Meniul de azi:
40gr.paine…………..2p
70gr. Carne manzat fiarta……………2,5p
100gr. Branza cu smantana fagaras……………4p (calculate dupa kcal si lipide)
150g pastrav cuptor………………..3p
1 lingurita ulei………1p
75g macrou afumat……………..3,5p
100g paste fierte…………..2p
Salat morcov, ridiche neagra, sfecla rosie…….0p

total : 18p

Eu n-am de ce sa consum punctele economisite pentru ca:
1. nu stiu daca am calculat corect in cele trei zile, fiind confuzata rau de surimi ala si de fasole fiarta
2. Nu am tinut dieta luni si marti

Oricum, m-a mancat undeva si m-am urcat pe cantar dimineata desi mi-am propus sa nu ma sui pe el 2 saptamani. Aveam 63, in loc de 64,2

CITAT(Tulip @ 06-01-2007, 07:34 PM) *

eu sunt suparata....nu mai e Timea pe primul loc in concurs sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Atunci, trebuie sa o votam in continuare, baga linkul aici nonstop, adica din ora in ora wink1.gif
bubbles
a mai primit timea inca 3 voturi smile.gif
himere2005
Lacry, e de bine, bravo wink1.gif
ina_ceva
Pe primul loc este: Isabel Alessia Tulea, cu 351 voturi (pagina 5)
Ca sa afli numarul de voturi, dai click pe poza.
May
Neatza fetele biggrin.gif

M-am trezit pe la ora 1 si de atunci gatesc incontinuu. Am facut nenorocita de caracatitza in sfarsit si acum inca mai fierbe in oala, am facut si pt mine sos cu ciuperci si carne de iepure plus ceva dulce ca m-a innebunit Remy, nu zic ce blum.gif

Apropo de ce zici tu daconst ca unele fete nu au mai intrat pt ca se vorbea numai de ingrasacioase pe aici, sa stii ca ai si tu dreptate. La un moment dat eu puneam poze in prostie cu dulciuri si mancaruri nesanatoase si de abia dupa ce m-a afectat chiar si pe mine mi-am dat seama cat ii afecteaza pe ceilalti. Apoi am avut o perioada cand nu mai intram din cauza timpului, iar cand am vrut sa revin am gasit un forum despre ingrasacioase si abateri, despre cum sa pacalim dieta WW ca sa mancam cat mai mult si nu mi-am mai gasit locul aici. Acum vad ca toata lumea se tine de treaba, sau macar incearca, apar din nou meniurile si incurajarile, asa ca va urez multa bafta cheer.gif
himere2005
may, poate imi trimiti PM cum ai gatit caracatita si sa-mi spui daca e buna )).gif
ALICE
Ce mult ati scris de ieri! wacko.gif Am venit sa vad daca a nascut Dana
Sexymom
Am pus poze la mine in jurnal, Himere nu le-ai vazut pe toate ...scriam inca.....ti-am si raspuns. pupic.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 06-01-2007, 08:18 PM) *

Pe primul loc este: Isabel Alessia Tulea, cu 351 voturi (pagina 5)
Ca sa afli numarul de voturi, dai click pe poza.

ahaaa, multumesc Ina, mereu esti prompta pupic.gif
Tulip
Ina,ce rabdare ai,mey!!!iar te-ai uitat la fiecare poza in parte? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mai,fetelor,m-am uitat peste meniurile mele de acum un an...Doamne,ce porcarii mancam pe punctele alea doh.gif doh.gif doh.gif aproape zilnic papam un Fibrobar de 3.5P.....mancare gatita prea putin....salamuri,cremwursti,etc.......acum as muri de foame cu asa un meniu )).gif )).gif
Sexymom
Azi m-am chinuit si eu sa mananc lucruri sanatoase. La pranz am mancat salata verde cu rosii, castraveti, ceapa , 50 g branza rasa si 2 picioruse de mare ( de crab), pe urma un iaurt cu cateva cereale si cafea .
Pe seara mananc pui la cuptor cu salata.
Iar de maine incep sa fiu si mai constiincioasa.
ina_ceva
Sa ai pofta, may!!
May
himere o scriu aici ca sigur nu fac pofta la nimeni lol.gif

Am fiert apa intr-o oala si am oparit de 3 ori caracatitza ( adica am bagat-o o data, am scos-o si am lasat iar apa sa dea in clocot si iar am bagat-o si tot asa de 3 ori ca altfel cica iese tare ) si a 4-a oara am lasat-o la fiert o ora. Mentionez ca este aceeasi apa, deci nu schimbi apa si in apa am pus sare mare si dafin. Apoi si-a taiat-o Remy bucatele, i-a pus sare mare, boia picanta si ulei de masline si acum o mananca... el zice ca e buna bad.gif
Sexymom
Sigur este buna, ai putea incerca si tu. pupic.gif
May
Ma lasi mai ca mi-e greatza numai de la miros d-apoi sa bag scarbosenia aia in gura )).gif . Dupa ce m-am chinuit atat sa o fac si de abia o tineam in mana ca mi se incretzise pielea pe mine, Remy cica tot nu e ca la restaurant doh.gif . L-am trimis pe unde a iesit la nastere lol.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 06-01-2007, 06:55 PM) *

himere o scriu aici ca sigur nu fac pofta la nimeni lol.gif

Am fiert apa intr-o oala si am oparit de 3 ori caracatitza ( adica am bagat-o o data, am scos-o si am lasat iar apa sa dea in clocot si iar am bagat-o si tot asa de 3 ori ca altfel cica iese tare ) si a 4-a oara am lasat-o la fiert o ora. Mentionez ca este aceeasi apa, deci nu schimbi apa si in apa am pus sare mare si dafin. Apoi si-a taiat-o Remy bucatele, i-a pus sare mare, boia picanta si ulei de masline si acum o mananca... el zice ca e buna bad.gif

ai avut dreptate,May....cel putin mie nu mi-ai facut pofta biggrin.gif biggrin.gif
Tulip
TIMEA smile.gif smile.gif smile.gif
Pisik
Va pup, scriu repede ca fugim sa ne vedem cu nasii si habar nu am cu ce sa ma imbrac dry.gif
Eu azi am zbarcit-o rau de tot blushing.gif am fost la tata, am papat relativ ok, minus o prajiturica pe care am pus-o 4p, a fost un patrat cu latura de 3cm sa zicem, facuta in casa, blat de cacao cu o crema subtire.
Dar apoi am venit acas si m-am apucat de tiramisu si pe langa ca mi-a mers super prost, adica mi s-au terminat toate ingredientele la al doilea (cel mic pt mamici, ca v-am zis ca am 2 ture de invitati), am facut crema prea dulce, etc. am si gustat din el in timp ce facem la greu, adica crema, piscoturi, frisca doh.gif
Am pus si eu 5 octe sper sa fie ok si uite asa azi am mancat pana acuma de 23,5, deci adio 3,5 pcte din economii doh.gif si cred ca beau si eu un capuccino sau ceva la iesirea de diseara deci mai iau din economii; nu stiu, poate reusesc sa nu depasesc totusi pctele sa ptamanale, eventual sa recuperez luni si marti
Va pup pupic.gif
daconst
Am intrat sa va anunt ca inca nimic nou sub soare...si sa votez pe Timea.

May,eu sper sa realizeze toate fetele ca de fapt isi fac rau singure cind povestesc de ingrasacio le e greu sa se abtina apoi. sad.gif
Eu,una stiu ca pot sari mesajele care au miros de "scortisoara" si nu ma afecteaza,dar e pacat sa nu mai citesc tot pe motivul asta. blushing.gif

O seara placuta fetele,eu am plecat la plimbare...poate,poate. naughty.gif
May
Eu cu Remy le zicem la toate conustintzele si la toti de pe mirc sa voteze pe timea lol.gif a facut deja 358 de voturi dar mai are pana o ajunge pe urata de pe primul loc , dar rezolvam noi naughty.gif
May
370 voturi!!!!! cheer.gif

toti prietenii dau mass-uri cu site-ul sa o voteze toti pe timea cheer.gif
Eu.

buna seara.

mama, da' ce ati mai scris, ca stau sa va citesc de vreo ora )).gif
nu zic nimic de numarat....ca n-am numarat si am facut-o de oaie. de luni pun batzul pe mine mad.gif

pisik, sper din suflet sa reusiti sa lamuriti problemele care va framanta. stiu ca doare, dar eu zic ca nu e imposibil; daca eu cu al meu am trecut deja de 6 ani impreuna si suntem ca apa cu uleiul, atunci se poate si la voi hug.gif

dana sad.gif eu presimt ca bb va intarzia putin, doar e baietel si ei sunt mai lenesi. eu zic ca cel mai devreme catre sfarsitul saptamanii viitoare wink1.gif

bubbles yahoo.gif felicitari pentru masinuta. sa stii ca si eu am vrut tare mult sa luam asa una, ma indragostisem de ea cand am vazut-o. pana la urma a invins al meu, cu argumentul practic: "frate, in bucurestiul asta pana gasesti un loc de parcare cu limuzina aia, iti cresc peri albi" lol.gif

danette
, de acord cu fetele : NU ai de ce sa mai slabesti. iti vei pierde toate formele daca mai dai jos 7kg si vei arata ca o scandura.

may, te inteleg perfect ca ti-e scarba, a trecut si eu prin asa ceva cu bunica mea. ea a fost cel mai curat om pe care l-am cunoscut vreodata, in casa ei puteai linge mac de pe jos. cu varsta, insa, nu mai vede bine, si-a pierdut mirosul si s-a senilizat saraca. asa se face ca si ea facea economie de curent cand merga la wc si lasa usa deschisa, economie de apa, etc, etc. mi-a fost mie greu si era bunica mea, imi imaginez tie doh.gif sincer,nu stiu ce sfat sa iti dau, ca nu cred ca prea ai ce face sad.gif

CITAT(Deea @ 05-01-2007, 09:28 PM) *

Opa, pt. cine e interesat, cica peste 2 luni se da unda verde la credite imobiliare fara avans...nu stiu acum cat ar trebui sa fie salariul ca sa poti sa iei un astfel de credit..chiar sunt curioasa.

da, e adevarat, am vorbit cu al meu care lucreaza in banca.
UE a impus aceasta masura,pentru ca asa e in Europa. chestia va intra in vigoare cam in 2-3 luni.
un exemplu: pentru un credit de 70.000 euro ar trebui sa ai un salar de aproximativ 2000 euro, iar rata la banca ar fi cam de 665 euro/luna doh.gif
noi macar avem noroc ca al meu lucreaza in sistem si ratele ar fi muuult mai mici

Tulip
CITAT(Maybeline @ 06-01-2007, 08:38 PM) *

Eu cu Remy le zicem la toate conustintzele si la toti de pe mirc sa voteze pe timea lol.gif a facut deja 358 de voturi dar mai are pana o ajunge pe urata de pe primul loc , dar rezolvam noi naughty.gif

lol.gif lol.gif May,m-ai omorat!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Esti tare,fat-o!Mersi muuuult! pupic.gif
May
tulip eu am facut tot ce am putut... sunt deja 395 de voturi dar urata aia de pe locul 1 creste si ea... acum 15 minute avea 385 si acum are 421... nu stiu ce sa mai fac... au votot toti pe care ii cunosc si pe care nu sad.gif
bubbles
may ai dreptate..si mie mi s`a facut greata numai inchipuindu`mi caracatita ... bleah .. lol.gif
tulip zici ca e rusoaica timea in poza smile.gif
May
eu mersi mult give_rose.gif ... nu am ce sa fac, asta este

andreea bleah )).gif

toti care au vazut-o pe timea au zis ca e o scumpa... uite si dovada:

19:54) <@sugarr> e dulceatza aia mica de 1 an si 6 luni ?
19:54) <@Remy> http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=32 datzi si voi un vot la Timea pls pls pls e un bebe mic si scump .. va multumesc

cheer.gif
ramonavlas
Buna seara. Am venit si eu de la cumparaturi. M-am aprovizionat cu alimente pt dieta, ca de luni.....asta scrie pe mine.
Votata si eu Timea de 6 ori azi.....frumusica foc WW-ista noastra )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.