CITAT(Maybeline @ 06-01-2007, 11:18 PM)

Tulip eu zic sa nu te mai obosesti ptr ca aia de pe loc. 1 a primit 30 de voturi in ultimele 10 min. ceea ce este aproape imposibil . Eu banuiesc ca au spart pagina si ii adauga voturi. . . Timea are 402 acum si aia are 451

La concursul care a fost in octombrie s-a intamplat ceva nasol, cica au inceercat unii sa faca tot felul de smecherii ca sa-si voteze odraslele, nu stiu la ce se refereau, apoi adminii au primit mesaje cu injurii si alte alea... apoi se plangeau, ca deh, ce lume proasta si ce parinti tembeli la cap, la ce sunt in stare sa recurga numai pentru a iesi castigatori....da' eu zic ca au cautat-o cu lumanarea, pentru ca au creat chiar ei sistemul asta ciudat de votare, atunci puteai o data pe zi, acum o data pe ora, vor sa li se acceseze site-ul cat mai des, d-aia... nu inteleg de ce se mai plangeau!
Dar noi sa continuam cu votarile, sa vedem daca reusim!
Asaaaa... si am pedalat de am ametit un sfert de ora, am facut si 20 de abdomene, asa ca, un punct pe care-l mai aveam cu astea doua sunt la fix pentru un pudding facut cu apa chioara si o jumatate lingurita de fructoza

CITAT(_noni_ @ 07-01-2007, 12:21 AM)

mi-am facut si eu album foto

! daca vreti sa va uitati il gasiti
AICI!
}{
Sa stii ca ai o figura deosebita
Da, da, da, esti foarte frumoasa, bey, dar v-ati adunat aici numai frumuseti