Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Eu.

votat si eu deja de 2 ori pe fetitza noastra wink1.gif
m-am uitat s-o vad si eu pe Isabel - nu mi-a placut deloc fetita sad.gif
in schimb copilitza asta m-a dat pe spate w00t.gif e atat de frumoasa:

http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&c...f741b43a11c435u
May
Tulip eu zic sa nu te mai obosesti ptr ca aia de pe loc. 1 a primit 30 de voturi in ultimele 10 min. ceea ce este aproape imposibil . Eu banuiesc ca au spart pagina si ii adauga voturi. . . Timea are 402 acum si aia are 451 sad.gif
Eu.
CITAT(Maybeline @ 06-01-2007, 11:18 PM) *

Tulip eu zic sa nu te mai obosesti ptr ca aia de pe loc. 1 a primit 30 de voturi in ultimele 10 min. ceea ce este aproape imposibil . Eu banuiesc ca au spart pagina si ii adauga voturi. . . Timea are 402 acum si aia are 451 sad.gif

nu e necesar sa sparga pagina; e suficient sa-si scoata de pe net un programel istet care iti modifica la cat timp vrei tu IP-ul mad.gif
May
Eu da ai dreptate se poate si asta ..dar eu nu mai vad nici o satisfactie daca triseaza in halul asta . Oricum Timea ar fi castigat daca se juca corect , caci eu am facut rost de aproape 70 de voturi si toate au fost facute de persoane nu de programe ..
otilici
Buna seara!
Am intrat sa postez si eu meniul meu de azi:
Ciuperci cu paine - 5p
cafea - 0p
iaurt cu fructe - 3p
banana - 2p
2 mere si o portocala - 0p
paine cu ciuperci - 3p
piure de cartofi - 3p
piept de pui la gratar - 4p
Total 20p din cele 23 permise.
Sper sa nu-mi dau in petec in seara asta,ca pana acum prea frumos a fost blum.gif
dany
Am votat-o si eu pe Timeea de 6 ori azi...

Am intrat doar sa vad daca e ceva nou de la 2 in 1...nu prea am rabdare sa astept sms-ul ei ...parca eu as naste ,nu ea lol.gif lol.gif

O seara frumoasa,fetele !!!

PS. Ma bucur ca sunt mai multe fete care sunt de acord sa nu mai vorbim de ingrasacioase pe aici pupic.gif ...macar pana la Paste ca atunci incepem din nou ( pentru cateva zile) .
dany
Ne uitam pe un program nemtesc la "cei mai importanti cantareti din Germania " si....am dansat deja pe Mambo nr.5 lol.gif lol.gif Dirk a tinut ceva ca o coada de matura si eu a trebuit sa trec pe sub ea in ritmul muzicii ...si apoi a fost randul lui lol.gif lol.gif lol.gif .Ce ne-am mai distrat !!!!!!! cateodata nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva intr-o familie !! AUZI,PISIK ????? Capul sus !!!! Veti rezolva problemele !!!

Ella...ai PM !!!
_noni_
si eu o votez pe Timea incontinuare cu drag si spor. N-am nimic cu bb-ul celalalt, dar mie chiar nu-mi place in mod deosebit si mi s-ar parea o nedreptate sa castige, mai cu seama trisand devil.gif

mi-am facut si eu album foto cheer.gif cheer.gif cheer.gif ! daca vreti sa va uitati il gasiti AICI!

sunt si 2 poze de la Craciun, una cu babuinul si una cu nepotica noastra. din pacate de la Rev nu am inca...

Dana, sa te pregatesti ca maine nasti!!! hug.gif

}{
dany
CITAT(_noni_ @ 06-01-2007, 09:21 PM) *

Dana, sa te pregatesti ca maine nasti!!! hug.gif

}{

Beyyyy,imi furi visul ???? Eu visasem ca naste maine lol.gif lol.gif Suntem mai rele ca 2 soacre lol.gif lol.gif Mai lipseste sa facem pariuri lol.gif
_noni_
Dany, daca facem pariu ca naste maine castigam amandoua, daca ne trage clapa pierdem amandoua! lol.gif

Sper ca Dana sa nu se supere. Eu sunt cu tot sufletul alaturi de ea si sper sa aiba o nastere usoara si si ea si bb baby.gif sa fie sanatosi si voiosi si sa ne dea si noua de stire! hug.gif

}{
dany
Ai dreptate,Noni !
Important e sa nasca usor ...ne da ea de stire cumva : are nr de mobil al catorva dintre noi si...daca reuseste va scrie pe forum ceva cu siguranta !!! Asa cum o stiu eu....si nu o stiu prea bine....va reusi sa intre sa ne scrie ceva !!! E o luptatoare,nu ? Doar sa nu faca bb urart de tot ...ca atunci nu mai are timp si ganduri pentru nimic si nimeni .

gata...va pupic.gif ...urmeaza din nou program de dans la noi lol.gif
Ella79
Multumesc din suflet Dany, pupic.gif Raspuns la PM.
Lacry
CITAT(Maybeline @ 06-01-2007, 11:18 PM) *

La concursul care a fost in octombrie s-a intamplat ceva nasol, cica au inceercat unii sa faca tot felul de smecherii ca sa-si voteze odraslele, nu stiu la ce se refereau, apoi adminii au primit mesaje cu injurii si alte alea... apoi se plangeau, ca deh, ce lume proasta si ce parinti tembeli la cap, la ce sunt in stare sa recurga numai pentru a iesi castigatori....da' eu zic ca au cautat-o cu lumanarea, pentru ca au creat chiar ei sistemul asta ciudat de votare, atunci puteai o data pe zi, acum o data pe ora, vor sa li se acceseze site-ul cat mai des, d-aia... nu inteleg de ce se mai plangeau!

Dar noi sa continuam cu votarile, sa vedem daca reusim!

Asaaaa... si am pedalat de am ametit un sfert de ora, am facut si 20 de abdomene, asa ca, un punct pe care-l mai aveam cu astea doua sunt la fix pentru un pudding facut cu apa chioara si o jumatate lingurita de fructoza blum.gif

CITAT(_noni_ @ 07-01-2007, 12:21 AM) *

mi-am facut si eu album foto cheer.gif cheer.gif cheer.gif ! daca vreti sa va uitati il gasiti AICI!

}{

Sa stii ca ai o figura deosebita rolleyes.gif
Da, da, da, esti foarte frumoasa, bey, dar v-ati adunat aici numai frumuseti wink1.gif
_noni_
CITAT(Lacry @ 06-01-2007, 10:58 PM) *

ara si o jumatate lingurita de fructoza blum.gif

CITAT(_noni_ @ 07-01-2007, 12:21 AM) *

}{

Sa stii ca ai o figura deosebita rolleyes.gif
Da, da, da, esti foarte frumoasa, bey, dar v-ati adunat aici numai frumuseti wink1.gif

Iti multumesc frumos, Lacry! esti o dulce! hug.gif pupic.gif

In legatura ca astia cu voturile, in loc sa fie o chestie haioasa, ei o transforma intr-o lupta de orgolii, pacaleala si rautate.

Oricum Timea este muuuuuuuullllllllttttttt mai fumusica decat bb-ul ala cu parinti hoti, dac-or fi asa...

A, Lacry, cand vedem si noi poze cu bb-ul tau? daca ai mai pus, eu le-am ratat, asa ca te invit sa mai postezi odata! pupic.gif

}{
nusarich
hai sa scriu si eu ce-am mancat azi:
- suc de cactus = 2p
- lasagne =5.5p (calculate dupa indicatiile de pe pachet)
- ciorbita de legume = 2p (am pus si ou in afara de ce spusesem inainte)
- smantana = 2p
- pane = 2p
seara: - icre = 3p
- paine = 4p
intre timp am mai mancat 2 mere si 1 clementina = 0p
total = 20.5p sin 19p zilnic, dar aveam ceva economii.
n-am mancat nuci, ca trebuia sa le prajesc un pic in cuptor si azi am fost cam ocupata grin.gif - mai am cam 50 de pagini din "Ma dau in vant dupa cumparaturi" si cred ca o termin asta-seara. M-am bucurat ca mi-a adus-o nenea aseara, dar ma intristez acum ca se termina. dar... mai am una de citit, ca pe a treia nu mi-a adus-o ca era stoc 0. si de saptamana viitoare astept sa-mi mai livreze una (am comandat-o la altii)

noni, esti tare scumpica. semeni cu o prietena de-a mea, dar ea e prin alte tari straine...
_noni_
CITAT(nusarich @ 06-01-2007, 11:10 PM) *

hai sa scriu si eu ce-am mancat azi:
- suc de cactus = 2p
- lasagne =5.5p (calculate dupa indicatiile de pe pachet)
- ciorbita de legume = 2p (am pus si ou in afara de ce spusesem inainte)
- smantana = 2p
- pane = 2p
seara: - icre = 3p
- paine = 4p
intre timp am mai mancat 2 mere si 1 clementina = 0p
total = 20.5p sin 19p zilnic, dar aveam ceva economii.
n-am mancat nuci, ca trebuia sa le prajesc un pic in cuptor si azi am fost cam ocupata grin.gif - mai am cam 50 de pagini din "Ma dau in vant dupa cumparaturi" si cred ca o termin asta-seara. M-am bucurat ca mi-a adus-o nenea aseara, dar ma intristez acum ca se termina. dar... mai am una de citit, ca pe a treia nu mi-a adus-o ca era stoc 0. si de saptamana viitoare astept sa-mi mai livreze una (am comandat-o la altii)

noni, esti tare scumpica. semeni cu o prietena de-a mea, dar ea e prin alte tari straine...

multumesc! si eu sunt prin tari straine! naughty.gif

nusa, cum e sucul de cactus???
Lacry
Sa nu faceti ca mine, pudding cu apa chioara, ca e oribil la gust. daca mai aveam vreo 2 puncte faceam si eu cu 250 ml lapte...

Poze faine cu fiul meu am doar facute cu camera, noni, si nu se incarca ca-s prea mari, dar o sa pun aici vreo 2-3 facute cu telefonul

de fapt, am pus una si deja nu mai am spatiu disponibil. Asa ca, am "lipit" una si la avatar wink1.gif
nusarich

noni, sucul de cactus e de la timbark, are cactus, lamai si mere. mie mi se pare destul de ok la gust, doar ca astia fac sucurile asa de dulci, ca trebuie sa beau o gramada de apa dupa ele. bine, nu ma omor eu cu sucuri in general, dar aveam sucul asta prin frigider si pana sa se faca mancarea mi se facuse foame si am mancat si fructele si am baut si sucul.
nusarich
lacry, si puiul tau e asa de dulce... sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos!
soranutza
Acum am ajuns si eu acasa in Belgia. Sa nu mai vad masina doua luni ! Am dormit azi noapte in Regensburg intr-un hotel si azi am continuat drumul. Sunt rupta dar am vrut sa citesc ce s-a mai intamplat. Ma duc la citit, ca sunt muuulte pagini !!

Dany, doar acum am vazut PM-ul tau sad.gif Multumesc oricum, sper sa nu fi ratat nasterea pupic.gif
Lacry
CITAT(nusarich @ 07-01-2007, 01:27 AM) *

lacry, si puiul tau e asa de dulce... sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos!

multumesc, nusarich... pai daca n-ar fi bebelusii asa, mai dulcei, crezi ca ne-am mai chinui atata cu ei? lol.gif Al meu e din cale-afar' de sclifosit la mancare, imi vine sa ma sui pe pereti, caci nu reusesc sa-l "diversific" mad.gif
uka
C CIUDAT EU AM VOtat-o pe timea de 2 ori in 20 min...

cum vad si eu cine e pe primul loc?? ca nu prea ma pricep si cate voturi are timea?
_noni_
CITAT(Lacry @ 06-01-2007, 11:19 PM) *

Sa nu faceti ca mine, pudding cu apa chioara, ca e oribil la gust. daca mai aveam vreo 2 puncte faceam si eu cu 250 ml lapte...

Poze faine cu fiul meu am doar facute cu camera, noni, si nu se incarca ca-s prea mari, dar o sa pun aici vreo 2-3 facute cu telefonul

de fapt, am pus una si deja nu mai am spatiu disponibil. Asa ca, am "lipit" una si la avatar wink1.gif

WOW , e super tare bb-ul tau! sa-ti traiasaca Moshulica! pupic.gif si sa te bucuri de el!
dar cat are puiutzul? mor dupa falcutzele lui! ce-mi place la astia mici sa-i ciup de obrazori, parca as fi o baba de-aia nebuna din piesele lui Caragiale! lol.gif
Eu.
votat si eu din nou Timea wink1.gif

noni, imi place mult fatza ta, ai un ceva gen Audrey Hepburn...poate ochii, nu stiu unsure.gif cel mai mult si mai mult mi-ai placut in pozele in care aveai parul castaniu, apoi cele in care aveai parul roscat inchis w00t.gif
frate, dar ai un par, sa-ti traiasca. eu de pe tot corpul+cap n-as colecta cat ai tu pe un sfert sin cap lol.gif

noapte buna si vise placute tuturor!!
_noni_
CITAT(Eu. @ 07-01-2007, 12:50 AM) *

votat si eu din nou Timea wink1.gif

noni, imi place mult fatza ta, ai un ceva gen Audrey Hepburn...poate ochii, nu stiu unsure.gif cel mai mult si mai mult mi-ai placut in pozele in care aveai parul castaniu, apoi cele in care aveai parul roscat inchis w00t.gif
frate, dar ai un par, sa-ti traiasca. eu de pe tot corpul+cap n-as colecta cat ai tu pe un sfert sin cap lol.gif

noapte buna si vise placute tuturor!!

Multumesc Crengutza!daca ti-as pune ca mai am 3 fire m-ai crede? grin.gif vorbesc serios lol.gif !!!
dany
Noni...arati super tare in poze !!!!!! Sunt sigura ca asa e si in realitate !!!!! Doamne ,ce as vrea sa te vad "face to face " pe tine si pe Monic....Dar ,distanta sta ma omoara !!!!! Offfffff !!
ina_ceva
Neatza!
La multi ani Tulip, pisik si celorlalte Ioane si Ioni!
bubbles
`neata yahoo.gif la multi ani Tulip si Pisik si tuturor Ioanelor,Ionilor pupic.gif
dana vad ca inca mai esti ep aici..tot 2in1 esti smile.gif parca vad ca azi te vine si bebe biggrin.gif
daconst
Am trecut sa va anunt ca sunt tot cu bb la purtator,desi aseara am facut o plimbare lunga ca in vremurile bune.Nu vrea inca sa-si scoata afara cornitele. grin.gif
Bine ar fi sa nasc azi-maine...numai saptamana viitoare la sfarsit nu,ca nu mai am rabdare.Sper sa nu ai gura pocita Gigelu,ca m-o traznit. doh.gif

La multi ani de sf Ion,la sarbatorite! floare.gif

Sorana,bine ai revenit...poate bb te-a asteptat pe tine si acum va vrea si el afara. naughty.gif

Tulip,si eu votez pe Timea...chiar ma gindeam s-o dau si la fetele de pe DC sa voteze...dar ma enervez cind vad ca se fac nedreptati. sorry.gif

Lacry,sa-ti traiasca baietelul...e un dulce. pupic.gif

Noni,frumoasa fata...ai ceva de actrita,sa stii. wink1.gif
bubbles
lacry sa`ti traiasca grasunul pupic.gif Doamne cat e de scump...toata ziua l`as trage de falcutze lol.gif ca o dementa ce sunt .. dany si eu zic ca dana azi naste biggrin.gif .. noi suntem mai ceva decat se putea..suntem noi mai nerabdatoare )).gif
nusarich
La Multi Ani! tuturor Ioanelor, Ionilor, sa aveti parte de sanatate si iubire!

m-am trezit si eu cu o durere se spate de numa! sper sa-mi treaca repede, ca nu pot sta nicicum...
Lacry
Neazta!

Am fost si mi-am impartasit razaciosul. A urlat in biserica ca apucatu'. Prin urmare, nenea popa pope.gif a iesit urgent sa-l diversifice cu niste aghiazma si vin de impartasit lol.gif
La multi ani Tulip, Pisik! bday.gif bday.gif Sa petreceti frumos astazi!
Daconst, nu te mai intreb nimic ca sa nu-ti dau emotii...stiu cum e sa astepti! O sa fie bine, o sa vezi, odihneste-te acum bine-bine... unde nasti, la ce spital? Noi iti tinem pumnii sa fie repede si fara dureri!
Noni, grasunul meu care nu-i chiar atat de falcos )).gif dar asa se vede in pozele facute cu telefonul, din prim plan, are 7 lunitze si o saptamana biggrin.gif Deja au pus ochii pe el mamicile de fetite, serios vorbesc! naughty.gif
bubbles, sa vezi cat de nerabdatoare poti sa fii cand esti tu in pielea gravidei... eu incercam sa ma gandesc oriunde altundeva, numai la ce avea sa vie, nu!
himere2005
buna dimineata
La multi ani si din partea mea Ioanelor si Ionilor de site si nu numai, sa aveti o zi luminoasa azi

Imi cer scuze pentru ziua de ieri daca v-am facut pofta de ceva, o sa incerc sa nu mai vorbesc despre mancare atat blushing.gif as vrea totusi sa ma intelegeti sa nu credeti ca o fac cu intentie. bugetul nostru nu imi permite sa imi achizitionez cine stie ce in afara de mancare, si asta trecuta pe lista, de aia poate fac ce fac si tot aici ajung. nu am viata sociala ca sa va povestesc despre ea, despre viata personala nu simt nevoia tot timpul ca sa nu deschid noi discutii si tot asa....de acum tot ce voi scrie despre mancare va fi meniul meu si atat.

Aseara la noi a fost frumos, am recuperat "fursecurile" pe care nu le mai facusem demult )).gif ...si am primit si o floare de la babuin smile.gif

Petrecere frumoasa PISIK, TULIP, parca si INA blink.gif Noi nu avem Ioni in familie asa ca nu prea o sa simtim sarbatoarea asta.

O sa revin mai tarziu sa vad ce mai faceti, mai ales DANA care acum e in centrul atentiei grin.gif Dana, tinem pumnii hug.gif

Lacry, pustiul tau e din ce in ce mai frumos si haios
Noni, arati beton, nu stiu cum de nu mi-am dat seama din pozele postate inainte...ai niste gene si buze seducatoare ...acum inteleg de ce te-au ales cei de la Londa
Lacry
VOTAT TIMEEA.
TULIP, PANA CAND TREBUIE SA VOTAM, PANA LA SF. LUNII IANUARIE, NU?
nusarich
si dylly e tot ioana!
Lacry
himere, din partea mea nu-i problema, poti vorbi cat vrei despre ingrasacioase, ca am o ambitie de nu ma poti tenta cu nimic blum.gif
Poti sa vorbesti despre asta la mine in jurnal wink1.gif
Cat poftesti!

Multumesc tuturor fetelor pentru aprecierile la adresa razaciosului meu cel mic. pupic.gif
Lacry
CITAT(nusarich @ 07-01-2007, 12:13 PM) *

si dylly e tot ioana!

Atunci, La multi ani si lui dylly si tuturor Ioanelor si Ionilor Imagine de pe site! Ca tot vorbiram despre asta, am si eu un frate Ion si ma duc acum fuguta sa-l sun sa-i urez toate cele )).gif
dannette
Neatza!
La multi ani Ioanelor!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Votat TIMEA.
Lacry ai o scumpete de baietel. Sa-ti traiasca.
Noni esti f frumoasa. Ai o privire asa expresiva...

Azi e ultimea mea zi de concediu sad.gif
Am o lene..sa vad daca reusesc sa ma mobilizez sa ies la ceva cumparaturi.
Eu.
'neatza!

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de Ioan/ Ioana, sa fiti fericiti/fericite si sa va mearga totul din plin!
floare.gif

CITAT(daconst @ 07-01-2007, 10:42 AM) *

Am trecut sa va anunt ca sunt tot cu bb la purtator,desi aseara am facut o plimbare lunga ca in vremurile bune.Nu vrea inca sa-si scoata afara cornitele. grin.gif
Bine ar fi sa nasc azi-maine...numai saptamana viitoare la sfarsit nu,ca nu mai am rabdare.Sper sa nu ai gura pocita Gigelu,ca m-o traznit. doh.gif

unsure.gif sper sa nu am gura pocita lol.gif dar, eu din cate stiu de la alte mamici, baieteii sunt cam pututrosi cand e vorba de parasit burtica. poate al tau, daca e asa activ ca tine, va face o exceptie wink1.gif

eu am stat asta-noapte pana la 1.30 sa-mi termin o porcarie de referat. mi-au iesit 17 pagini de calculator doh.gif nu stiu ce naiba fac fiindca pana vineri trebuie sa mai fac inca 4 mari si late, urate rau; la 3 dintre ele nii nu stiu ce sa scriu. si inca nu m-a apucat serios de invatat, iar pe 20 am deja primul examen, pe 21 altul, pe 27 2examene, pe 28 inca 2 si inca 4 a caror data inca nu a fost stabilita wacko.gif
nusarich
bafta gigelu! sigur o sa fie bine, ai sa vezi, ca tu oricum esti foarte constiincioasa
Eu.
CITAT(nusarich @ 07-01-2007, 12:53 PM) *

bafta gigelu! sigur o sa fie bine, ai sa vezi, ca tu oricum esti foarte constiincioasa

degeaba sunt constincioasa, daca nu am timpul necesar. la 8 dintre cele 10 examene am de invatat in medie cam 4-500 de pagini din suporturile de curs, ca sa nu mai vorbesc de bibliografia obligatorie. asta e, stiu sigur ca 4 dintre ele am sa le pic, restul, macar 5 sa iau unsure.gif
merci de incurajari pupic.gif
Pisik
Neatza fetele!

Multumesc pt urari! La MUlti ANi pt Tulip, Ina, Dylly si toate cele care mai aveti Ion si Ioane.
Eu ieri am continuat sa o dau in bara, am avut vreo 29 pcte, azi pana acuma am 5 ca am gustat si eu una alta dar azi ma mai dau in braci si gata, de maine recuperez si sunt cuminte ca vine Ella cu jordita tease.gif
Fug sa imi fac baita si apoi sa ma apuc de rpegatiri, nu fac eu mare lucru dar atat cat fac imi ia timp...

Pupici
otilici
Buna dimineata!
LA MULTI ANI tuturor Ioanelor de pe forum ! cheer.gif cheer.gif
Sexymom
[color=#FF0000]LA MULTI ANI TRUTUROR IOANELOR, SA FIE FERICITE, SANATOASE SI BUCUROASE[/color
Tulip

Va multumesc pentru voturi si pentru mobilizarea extraordinara pe care ati reusit s-o faceti!
Din pacate nu reusim nicicum s-o depasim pe fetita de pe pag. 5.Si mie mi se pare ca e ceva necurat la mijloc,insa nu vreau sa ma pripesc cu concluziile pentru ca s-ar putea sa gresesc.
Pana la urma este vorba doar despre un concurs,si Timea,chiar daca nu va castiga,pentru mine va fi nr. 1,cum de altfel ar trebui sa fie fiecare copil pentru parintii lui.
Oricum s-ar termina acest concurs,cel mai mare castig pentru mine este faptul ca s-a adeverit din nou ca am o familie,prieteni,cunostinte care sunt mereu alaturi de mine.
Va multumesc din suflet,dragi neuroni! give_rose.gif pupic.gif give_rose.gif
Ella79
Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!! Sa fiti sanatoase, iubie, frumoase, si cu kg putine!! [size=3]
Eu am fost azi noapte in club si acum ma doare capul de mor. dar a fost suuuper frumos. N-am mai dansat atat de cand aveam 19 ani. Acum trebuie sa vina pe la mine o foarte buna prietena de-a mea cu bebeul ei care e un scump.
Azi e si ziua fratelui meu, o sa mergem la restaurant, dar o sa ma mentin in puncte. O sa imi iau un antipasto de legume si niste paste cu sos de rosii. Toata afacerea o sa ma duca la 6 puncte, deci nici un pericol. Mai nou eu aleg restaurantele in care iesim in functe de meniuri. Daca au si chestii mai light in meniu - mergem. Daca nu - atunci o sa mergem acolo mai la toamna, cand o sa ajung eu la kg dorite.
Himere si fetele care gatiti, daca faceti, adaptati sau inventati vreo reteta care sa aiba mai putine puncte si sa fie in spiritul WW, va rog mult sa o postati! Eu nu stiu sa gatesc si tare m-ar ajuta sa ma mai inspir de la voi. De exemplu eu saptamana care vine vreau sa fac mere la cutor dupa reteta data de Miha la retete.
Tulip, ne mai dai si noua linkul sa votam?
Tulip
VOT TIMEA
Deea
la multi ani celor care poarta numele de Ion/Ioana; sa fiti fericiti, iubiti, sanatosi; sa aveti parte de tot ce va doriti!
nusarich
CITAT(Ella79 @ 07-01-2007, 02:01 PM) *

Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!! Sa fiti sanatoase, iubie, frumoase, si cu kg putine!! [size=3]
Eu am fost azi noapte in club si acum ma doare capul de mor. dar a fost suuuper frumos. N-am mai dansat atat de cand aveam 19 ani. Acum trebuie sa vina pe la mine o foarte buna prietena de-a mea cu bebeul ei care e un scump.
Azi e si ziua fratelui meu, o sa mergem la restaurant, dar o sa ma mentin in puncte. O sa imi iau un antipasto de legume si niste paste cu sos de rosii. Toata afacerea o sa ma duca la 6 puncte, deci nici un pericol. Mai nou eu aleg restaurantele in care iesim in functe de meniuri. Daca au si chestii mai light in meniu - mergem. Daca nu - atunci o sa mergem acolo mai la toamna, cand o sa ajung eu la kg dorite.
Himere si fetele care gatiti, daca faceti, adaptati sau inventati vreo reteta care sa aiba mai putine puncte si sa fie in spiritul WW, va rog mult sa o postati! Eu nu stiu sa gatesc si tare m-ar ajuta sa ma mai inspir de la voi. De exemplu eu saptamana care vine vreau sa fac mere la cutor dupa reteta data de Miha la retete.
Tulip, ne mai dai si noua linkul sa votam?

La multi ani! si pentru fratele tau, ella
la ce restaurnat mergeti? ca si asta e bine de stiut, pentru eventuale iesir in oras
eu azi fac ficatei de pui cu sos si piure de cartofi.

am votat din nou puiutul
Ella79
CITAT(nusarich @ 07-01-2007, 02:15 PM) *

La multi ani! si pentru fratele tau, ella
la ce restaurnat mergeti? ca si asta e bine de stiut, pentru eventuale iesir in oras
eu azi fac ficatei de pui cu sos si piure de cartofi.

Nusa, merg la Il Calcio de pe Delea Veche. Chiar vi-l recomand pentru meniurile bune cand tii WW.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.