Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
nusarich
merci ella floare.gif , s-a notat
_noni_
LA MULTI ANI!!!!!!!! IOANELOR NOASTRE DARAGI give_rose.gif floare.gif give_rose.gif

Dany, Dana, Dannette, Himere, va multumesc din suflet!

Dany, poate te trezesti cu noi pe cap, ca avem niste prieteni la Hanovra pe care ii mai vizitam din cand in cand si niste rude la Stuttgart, asa ca pazea, venim!!!!!

Dana, vad ca n-am nimic de mama a Omida in mine, dar daca nici miercuri BB nu vine, inseamna ca trebuie sa ma las de ghicitori! grin.gif
ramonavlas
Buna ziua.
La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor de astazi.......
Votat Timea pupic.gif
Azi noapte a dormit Potentialul la mine si pe la 10 ne-am trezit. Am stat in pat pana acum 30 de minute cand a plecat. A fost f frumos.
Ma duc sa fac un dush, ma machiez, ma imbrac si la 3 sunt invitata la ai mei la masa.
WE placut.
Tulip
Doamne,Noni,ce frumoasa esti! w00t.gif
May
Ioaneeeeee Ioaneeeee toata lumea doarme lol.gif lol.gif lol.gif

La Multi Ani ptr toti Ionii & Ioanele si astept sa imi faceti cinste )).gif cheer.gif

Tulip cu placere oricand pupic.gif
daconst
Am intrat sa va mai citesc putin ca nu mai am stare. naughty.gif

Multumesc la toate fetele care se gindesc la mine si ma sustin...si-mi pare rau ca va prelungesc asteptarea. pupic.gif
Sa va spun ca deja in oras la mine se stie ca am nascut deja? doh.gif
Mda,am primit deja mesaje de felicitare si eu as face orice sa treaca timpul mai repede.
Eu zic ca nasc marti,adica cind mi-a spus dr la inceputul sarcinii,dar tot speram sa fie mai repede.
Babuinul primeste o zi libere platita daca naste nevasta si-mi spunea de dimineata sa nu nasc in we cind oricum e liber. lol.gif
Mama cica sa nu se puna marti la drum ca nu-i bine. doh.gif
Fiecare cu ale lui in casa asta...si eu nu stiu cum sa mai scap. grin.gif
Nu mai conteaza acum citeva zile...bb sa fie sanatos.

Himere,iubita,nu trebuie sa-ti ceri scuze. pupic.gif
Eu te inteleg si pe tine...dar hai la subiectul de retete si scriem acolo de toate.Ca si eu mai incerc una alta si poate m-as consulta cu voi.Dar aici sa ne rezumam la dieta.
Ma bucur ca ai avut o seara faina...chiar meritati si voi ca sunteti tineri. give_rose.gif

May,esti figura... lol.gif
Ma gindeam ca incepi cu :Ionel,Ionelule...nu mai bea baiatule... lol.gif lol.gif

Ella,ai citit mesajul meu din urma?Sper ca nu te-ai suparat. pupic.gif
Cind esti pe mess,dai un buzz si vorbim.
_noni_
CITAT(Tulip @ 07-01-2007, 01:12 PM) *

Doamne,Noni,ce frumoasa esti! w00t.gif

pupic.gif multumesc Tulip!

votat again Timea! cheer.gif
May
daconst nu mi-am amintit-o pe aia ca altfel nu scapati lol.gif. Vezi cum faci sa nasti maine ca sa aibe babuinul we prelungit )).gif hug.gif

himere in nici un caz nu s-a suparat nimeni si tocmai de aceea discutam ca sa ne punem toate de acord pupic.gif

Eu merg la cumparaturi ca ieri a fost inchis peste tot... sper sa gasesc magazinele deschise ca altfel ma spanzur dry.gif
Deea
eu dorm pe mine, am fost la o petrecere aseara, a ajuns acasa pe la 3 dimineata si ma dor picioarele de nu mai pot....m-am dezobisnuit de incaltaminte cu tocuri.
mey, zici ca toata lumea e bezmetica in Bucuresti, azi-noapte mergeam si eu ca omul cu 60 la ora si vedeam numai flashuri in oglinda retrovizoare....ma gandeam ca poate am nimerit pe pista de curse si nu stiu eu. Deci...cu cat se mai merge prin Bucuresti noaptea? biggrin.gif (eu sunt sofer noaptea si in we smile.gif )

Acum suntem invitati la niste prieteni la masa, am un chef de nu ma vad....o sa ma duc in adidasi ca nu ma tine sa ma mai incalt cu altceva.

Ella79
Daconst, am vazut mesajul tau. Pe bune, chiar nu m-am suparat deloc. Nu sunt genul care sa se supere. Nu-ti face nici un fel de probleme din cauza mea, zau! pupic.gif
Deea, si eu patesc acelasi lucru cu flas-urile dar nu-i bag in seama. Sa ma depaseasca daca vor.

Eu am descoperit un sos extraordinar de bun si cu putine puncte. E de la Dolmio, sos bolonez - extra mushroms. Are 1p/100 gr si la gust e bestial. Am dat 6,7 Ron pe borcan. Eu l-am desfacut doar ca sa-l gust sa stiu daca am luat plasa sau nu si babuinul a mancat jumatate de borcan asa gol. )).gif

Himereeeeeeeee, pe unde umblii azi?
otilici
Fetelor,stiti cumva de painea de la Vel Pitar,care e mai recomandata in WW?Ca eu oricum mananc paine semi sau cu cereale si nu stiam de care sa iau,erau vreo 3 sortimente.
nusarich
CITAT(otilici @ 07-01-2007, 05:11 PM) *

Fetelor,stiti cumva de painea de la Vel Pitar,care e mai recomandata in WW?Ca eu oricum mananc paine semi sau cu cereale si nu stiam de care sa iau,erau vreo 3 sortimente.

otilici, eu nu prea mananc paine din comert, ca nu am voie, trebuie sa imi cumpar faina fara gluten, dar ma intreb, are cumva valorile trecute pe ambalaj? ca te poti orienta dupa calorii/grasimi la fata locului
Ella79
Otilici, eu imi iau paine SILUETA de la Vel Pitar. Are valorile trecute pe ambalaj. Eu am calculat 0,7p/felie si mi se pare extraordinar. E adevarat ca feliile sunt foarte mici si subtiri dar e foarte buna la gust. Mie imi place mai ales prajita.
otilici
Ca bine zici Nusa,pe mine nu m-a dus capu sa ma uit la valorile de pe ambalaj blushing.gif
Merci de pont Ella,am sa caut,nu mai stiu cum se numeau sortimentele.
Nu mananc eu multa paine,dar cu cat mai putine puncte are,cu atat mai bine.
dany
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR !!!!!!!!

CITAT(_noni_ @ 07-01-2007, 11:54 AM) *

Dany, poate te trezesti cu noi pe cap, ca avem niste prieteni la Hanovra pe care ii mai vizitam din cand in cand si niste rude la Stuttgart, asa ca pazea, venim!!!!!

Noni... pupic.gif .De la Hanovra sunt cam 200 km (cred ) pana la mine. Dar o rezolvam noi cumva )).gif .Pe langa Stuttgart sta Dana .

Va pupic.gif .Sa aveti o duminica frumoasa !
Tulip
Nusa,de unde cumperi faina fara gluten??Ma intereseaza si pe mine,caci si sora mea e alergica la gluten....
michelle
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Ioana, Ionela, Ion, Ionel, Ionut floare.gif cheer.gif pupic.gif
irinush
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi si petrecere frumoasa! pupic.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 07-01-2007, 05:46 PM) *

Nusa,de unde cumperi faina fara gluten??Ma intereseaza si pe mine,caci si sora mea e alergica la gluten....

tulip, inca n-am ajuns eu la respectiva firma, la noi e undeva pe strada Badea Cartan parca. mie imi ia cineva care are nevoie pentru ambii copii de faina fara gluten. dar mai intreb inca o data si iti spun. sora ta e in bucuresti?
peach
Dana vezi ca poti declansa nasterea cu diferite cokteiluri naturale (Dylly nu te gindi la aclool) ..am vazut la tv

vorbeste cu moasa sau cauta pe internet

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!
himere2005
buna seara
nu prea am intrat ca am fost mai mult plecata sau am stat dupa bia
o seara placuta pupic.gif floare.gif floare.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 07-01-2007, 09:31 PM) *

buna seara
nu prea am intrat ca am fost mai mult plecata sau am stat dupa bia
o seara placuta pupic.gif floare.gif floare.gif

sa-mi faci o vizita in jurnal, ok? naughty.gif vezi ultima postare,ce-i scris bolduit )).gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 07-01-2007, 03:30 PM) *

Noni... pupic.gif .De la Hanovra sunt cam 200 km (cred ) pana la mine. Dar o rezolvam noi cumva )).gif .Pe langa Stuttgart sta Dana .

Va pupic.gif .Sa aveti o duminica frumoasa !

ce super! cheer.gif cheer.gif poate la vara vom ajunge in germania, ca noi asa ne-am propus! sa stiti ca nu scapati niciuna nevizitate! pupic.gif
soranutza
Uleiul de ricin nu e ulei de "colza" ? Sau ala-i altul? huh.gif

Fata de la pagina 5 naughty.gif are 711 voturi sad.gif sorry.gif

De maine si eu la ww !
peach
CITAT(soranutza @ 07-01-2007, 06:41 PM) *

Uleiul de ricin nu e ulei de "colza" ? Sau ala-i altul? huh.gif

Fata de la pagina 5 naughty.gif are 711 voturi sad.gif sorry.gif

De maine si eu la ww !

unde vezi voturile?
nusarich
hai sa scriu si eu meniul de azi:
- paine = 4p
- icre = 2p
- smantana = 2p
- piure = 3p
- ficatei de pui = 4p
- nuci = 4p
- paine =3p
- icre = 1p
- smantana = 2p
- gem = 3p
Total = 27p (aveam economii mari din cursul saptamanii)
mai am de mancar 2 mere si un grepfrut mic (sau o clementina, sa vad care ma tenteaza mai tare)

michelle
CITAT(Tulip @ 05-01-2007, 06:34 PM) *

Cate puncte are 1 pizza?Cum a zis Miha?Maine seara cred ca iesim la o pizza,bere,ceva si sa stiu cum sa-mi organizez punctele wink1.gif wink1.gif Mi-e foame de nu mai pot si nu stiu ce sa pap sa mai pun deoparte 1-2 puncte wacko.gif wacko.gif

Eu pun 30p pt una extralarge. Dar de obicei mananc jumate, 15p
Tulip
Peach,dai click pe fiecare poza in parte si ar trebui sa-ti afiseze nr. de voturi....dar nu se vede la orice pc....

Sorana,voturile fetei de la pag. 5 cresc uimitor de repede blink.gif blink.gif blink.gif

Eu una nu vreau sa ma dau batuta,dar cateodata simt ca nu prea sunt sanse.......ei,noi sa fim sanatosi! salut.gif
Tulip
VOT TIMEA
peach
CITAT(Tulip @ 07-01-2007, 06:57 PM) *

Peach,dai click pe fiecare poza in parte si ar trebui sa-ti afiseze nr. de voturi....dar nu se vede la orice pc....

Sorana,voturile fetei de la pag. 5 cresc uimitor de repede blink.gif blink.gif blink.gif

Eu una nu vreau sa ma dau batuta,dar cateodata simt ca nu prea sunt sanse.......ei,noi sa fim sanatosi! salut.gif

aha

mai Tulip a pune tu linkul in profil ca-i fita sa nu i mai caut atit pe May ...asa o votez mai des
Tulip
Peach,am inteles! salut.gif salut.gif
soranutza
Nu mai sunt publice toate pozele cu Timea de la tine din album? sad.gif I-am aratat-o acum la babuin cu mentiunea "uita-te bine ca exact asa vreau si eu ! " si am observat ca nu mai sunt toate pozele sad.gif
Tulip
Ba sunt,Sorana,acum am verificat....se deschid fara problema..... hug.gif
ramonavlas
Salutare, salutare!
Am un chef de dieta!!!! Sper ca si de maine.....
Ma reapuc si de sala, asa ca.....nimik nu imi mai sta in cale.
Tocmai am venit de la aimei, fac un dush , mai stau putin cu voi, daca mai scrie cineva si apoii merg la nani.

Ps. Votat Timea pupic.gif
soranutza
Cea de la avatar n-o gasesc, nici cea cu ea in printesa, cand ii pupa tata mana unsure.gif
Deea
votat Timea...are 555 voturi acum.
Tulip
CITAT(soranutza @ 07-01-2007, 08:54 PM) *

Cea de la avatar n-o gasesc, nici cea cu ea in printesa, cand ii pupa tata mana unsure.gif

Sorana,esti o dulce!Po smile.gif zele alea nu le-am bagat in album,erau doar atasate de mesaj.......Maine le voi pune,daca voi avea timp...ok?
Lacry
Eu nu reusesc sa vad cate voturi are Timeea, in fine,mai bine ca ai bagat linkul la semnatura, putem vota mai usor smile.gif
soranutza
Multumesc, tulip pupic.gif

Am o durere de cap... wacko.gif
soranutza
Ramona, tu tot scrii sau ai uitat deschis? huh.gif
ramonavlas
Am vrut sa scriu, m-am razgandit, am dat back, si se pare ca am ramas tot inclinata )).gif
ina_ceva
Azi-noapte am petrecut pana la 5 dimineatza, asa ca azi am fost cam...ametzita. Ieri si azi am depasit punctele cu vreo 5, in zilele urmatoare am de recuperat.
Pentru maine am sa pregatesc ciuperci calite cu mujdei, peste marinat, iaurt cu mamaligutza.

Somnic usor!!!
uka
eu nu maipot vota... nu stiu ce are... calkculatorul sad.gif

la multi ani de sf. ion tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor, va pup
Pisik
Am terminat si eu cu musafirii si sunt rupta, am spalat la vase de mi s-a acrit, ma duc sa imi fac o baita.
Nu am mai numarat, am depasit la greu, asa ca las zilele de miercuri pana azi sa fie de acomodare si incep din nou de maine saptamana, mi-ar fi prea greu sa recuperez maine si marti, ar insemna probabil sa nu mananc nimic ohmy.gif si nu stiu daca e indicat. Asa ca voi incepe sapt maine dar ma voi cantari tot miercurea ca sa nu fie dupa week-end
ne auzim maine, noapte buna pupic.gif
Anna
salutare fetelor!

nu am mai intrat zilele astea pt ca....nici eu nus ce am facut blum.gif
de maine sunt si eu pe cai cu dieta PE BUNE si sunt super incantata ca sunteti toate cu vointa si serioase si ma bucur enorm ca ati renuntat sa vb de bip bip.
nu stiu daca e subconstientul, dar cand va citesc pe voi cu meniuri, cu produse de dieta parca imi creste ambitia si cand a chef sa pap bip bip ma gandesc la voi si...ce sa mai zic, mie imi face f bine.
azi am fost la cumparaturi, m-am aprovizionat cu multe iaurturi, ton in suc propriu, paste, branza fitness....mi-am fiert cartofi pt mine. ma simt plina de vointa, dupa ce imi termin cu examenele ma reapuc si de sala.

va puupp. pupic.gif
May
Eu sunt f indignata de modul in care primeste copila aia voturile asa ca am scris mail la redactie si le-am spus sa ia masuri. M-am dat drept o mamica, care ar vrea sa isi inscrie baietelul pt luna viitoare dar care nu o sa o faca daca concursul este bazat pe inselaciune. Sunt curioasa daca imi raspund dry.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Un inceput de saptamana cat mai linistit si spor la numarat!
nusarich
'neata si de la mine!

am ajuns iar cu noaptea-n cap la job si ma apuc de treaba. sa aveti o saptamana usoara si o zi superba!
ina_ceva
Un profesor le da elevilor ceva de scris. Bula refuza.
Profesorul:
- Singura scuza ca sa nu scrii, e sa ai o boala foarte grava!
Bula:
- De epuizare sexuala ce ziceti?
Profesorul se uita la el cateva clipe:
- Asta nu e scuza, poti sa scrii cu mana cealalta!
daconst
Neatza!

Dupa cum vedeti sunt inca in zona. sad.gif
Azi am control la dr si astept sa vad ce spune.Nu prea am chef de povesti...ca am o stare naspa.Sper sa revin mai binedispusa de la control.

O saptamana faina sa aveti! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.