Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Neata!Deci de azi toata lumea la numarat? wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Dana,ce faci?Dormi inca sau nasti? pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 08-01-2007, 01:51 AM) *

Eu sunt f indignata de modul in care primeste copila aia voturile asa ca am scris mail la redactie si le-am spus sa ia masuri. M-am dat drept o mamica, care ar vrea sa isi inscrie baietelul pt luna viitoare dar care nu o sa o faca daca concursul este bazat pe inselaciune. Sunt curioasa daca imi raspund dry.gif

May,esti o bomboana,ma uimesti cu implicarea ta in acest concurs. pupic.gif pupic.gif .......sincer,nu cred ca vei primi raspuns de la redactie,oricum sunt fff. curioasa.Desi nu imi place sa ma dau batuta,simt ca vom pierde acest concurs....pur si simplu nu prea vad sanse s-o depasim pe cealalta mititica,primeste voturi fff. multe in intrevaluri de timp fff. scurte..... wacko.gif wacko.gif

Nusa,primit PM-ul meu de ieri? wink1.gif
nusarich
tulip, acum l-am vazut. ti-am si raspuns. hug.gif
himere2005
buna dimineata
nusa, vroiam de mult sa-ti spun ca te admir enorm, mi se pare ca esti o persoana foarte echilibrata. sper sa-mi mai vina si mie mintea la cap peste vreo 5 ani grin.gif
tulip, o pun si eu pe timea la semnatura ca daca lipsesti tu sa aibe fetele linkul pupic.gif
himere2005
ce credeti ca am mancat dimineata dupa micul dejun? biggrin.gif o portocala blum.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 10:59 AM) *

buna dimineata
nusa, vroiam de mult sa-ti spun ca te admir enorm, mi se pare ca esti o persoana foarte echilibrata. sper sa-mi mai vina si mie mintea la cap peste vreo 5 ani grin.gif
tulip, o pun si eu pe timea la semnatura ca daca lipsesti tu sa aibe fetele linkul pupic.gif

himere, echilibrata blink.gif ? nicidecum. poate doar un pic obosita de asteptat sa se intample ceva. sa slabesc, sa-mi gasesc un job mai bun, sa ma simt mai bine in pielea mea... si multe, multe, altele. si nici mintea la capul meu n-o am. asa ziceam si eu: sper sa-mi vina mintea la cap peste...x ani. dar de ce sa-mi vina mintea la cap? ce, sunt mai interesanta? poate o sa ma plafonez daca imi vine mintea la cap. las', ca e bine asa cum e.
himere2005
ina la ce pagina e fetita care are multe voturi si cum se numeste? sunt curioasa

dincolo de cazutul din autobuz si alte imtimplari haioase mi se pare ca ai un calm interior pe care eu nu prea stiu cum sa-l dobandesc sunt ca un titirez )).gif
Tulip
Himere,e la pagina 5,e fetita-craciunita,Alesia Isabel o cheama.....

Eu n-am reusit sa scriu lincul la semnatura mai mare si colorat....ce sa fac?
nusarich
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 11:09 AM) *

ina la ce pagina e fetita care are multe voturi si cum se numeste? sunt curioasa

dincolo de cazutul din autobuz si alte imtimplari haioase mi se pare ca ai un calm interior pe care eu nu prea stiu cum sa-l dobandesc sunt ca un titirez )).gif

eh, calm interior pe naiba... bine, eu am un temperament flegmatic, multi care nu ma cunosc zic ca sunt cam mistocara de felul meu si cam "a dracului". dar cand pun suflet in ceva e greu sa renunt. chiar vorbeam cu cineva ca uneori sunt cam proasta la faza asta, ca dau totul si mi se arunca bocanci in fata drept multumire. noroc cu intamplarile haioase ca ma mai "redresez"
himere2005
eu am selectat "timea invingatoare" si am mers la font si marime, cred ca este buton si pentru culoare, dar mi-a aparut si un scris dupa ca nu prea stiu instructiunile k lumea, am facut un semestru degeaba la facultate )).gif doh.gif voi nu faceti asa ceva la fac. de economie?
Ramo
Buna dimineata.
De azi, pe cai toata lumea, da?????
Peste 2 saptamani e ziua mea si vreau sa arat super bine. Asa ca de azi la dieta. Ma reapuc si de sala tot azi, asa ca ......bafta multa celor care se reapuca de numarat.Deocamdata sunt la micul dejun si mananc sunca , branza de vaci diet si wasa. Mi-am luat la servici 2 iaurturi si fructe. Incep cam prost dieta pt ca nu cred ca o sa ajung azi acasa mai repede de 20, adica dupa sala. O sa incerc sa ajung totusi sa mai mananc ceva.

Dana, oare starea ta se dtoreaza venirii pe lume a bebeului astazi??????? Abia astept sa ajung la un calculator cu net, sa vad noutatile.
V-am pupat, va doresc o saptamana usoara si frumoasa si......la lupta cu kg.
irinush
neatza fetelor!
iata si eu cu forte proaspete, sunt in mod oficial o mare purcica, imi voi actualiza si ticker-ul ... de azi si eu la numarat, am mancat pana acum asa:
un iaurt prodlacta - 0.5p
1/2 banana mica - 0.5p
2 linguri musli fara zahar - 1p
cafea cu 2 lingurite miere - 0.5p

la pranz si diseara nu stiu ce voi manca, inca mai am in frigider ingrasacioase ... sa vad ...
va pup pe toate si va doresc o sa saptamana cat mai buna!
May
Neatza fetele biggrin.gif

Tulip daca nu imi raspund la mail-ul asta le mai scriu un mail si inca unul si inca unul pana li se umple casutza )).gif

Eu sunt moarta de somn ca m-am bagat in pat pe la 1.30 si deja imi dadeam pumni in constiintza ca ma culc tarziu si colc peste pupaza se facuse 3.30 si nu adormisem asa ca sunt wacko.gif

Am plecat la munca, va pupic.gif
anaoi
Imagine

dylly multumeste din inima pentru toate urarile....

LA MULTI ANI !!! sa aveti un an 2007 excelent
Ramo
May, bravo, arata-le cine "suntem"!!!! cheer.gif
Anaoi, bine ai revenit. Poze, intamplari...??? Ne lasi asa in suspans?
Tulip
DYLLY,LA MULTI ANI SI TIE! floare.gif

May,vezi ca au si un forum,am citit acolo ca au mai fost cazuri de trisare....cica sunt descalificati concurentii care primesc voturi "necurate" wacko.gif wacko.gif wacko.gif
irinush
CITAT(anaoi @ 08-01-2007, 11:19 AM) *

Imagine

dylly multumeste din inima pentru toate urarile....

LA MULTI ANI !!! sa aveti un an 2007 excelent

la multi ani Dylly!
anaoi
dylly a stat scurt pe forum aici, pt ca are nemti...

poze nu am facut ca am uitat.... mad.gif

s-au adunat kilogramele, dar cica de maine dylly are de gand sa numere...nu se stie cat il va tine hotararea...vedem.
Tulip
Micul meu dejun:1 felie paine cu zacusca,1 mar wink1.gif
Pisik
Neatza!

Ce ma impresioneaza ca sunteti toate puse pe treaba, sper sa ma tin si eu cu voi, ca la mine cantarul azi nu arata nici o schimbare mad.gif
Dylly, welcome back si LA MULTI ANI pt ieri pupic.gif
Himere, sa stii ca exact asa agitata interior sunt si eu, mereu imi zice sotul sa ma calmez; mereu am ceva de facut, mereu am planuri, cand am musafiri sunt stresata sa se simta toti bine, parca dau de fiecare data un examen. cred ca e o boala si asta )).gif
Spor la numarat!

Pana acum am avut:
mic dejun - o chifla neagra de 30gr - 2,5p
un triunghi branza fitness - 1p (0,8 dar eu rotunjesc)

La prnaz am:
-salata cu sunca diet 150gr - 2,5p si ulei 1 lingurita - 1p
-1 iaurt cu fructe 0,1% de la ehrmann - cat sa il pun, 1,5 sau 2? nu are info si are 135 gr. se cheama Balerinna

Pupici si o zi frumoasa
Ramo
Am plecat la munca. Nici nu vreau sa ma gandesc cata treaba ma asteapta azi. Sa aveti o zi usoara si frumoasa.
V-am pupat.
irinush
eu nu stiu cum o sa rezist, ca deja mi-e o foame de mor ... e clar ca nu ma voi putea mentine fix in puncte, dar macar numar si ma straduiesc ... a! si de azi am inceput sa iau si crom ftg se numesc pastilele, sper sa nu mai poftesc la dulciuri ca pe mine in special alea ma omoara ...
dar, cum toate suntem puse pe treaba sigur vom reusi!
nusarich
fetelor cu agitatie interioara, hai sa va povestesc ceva: eram intr-o delegatie si o doamna foarte dichisita si aranjata zice: hai sa-ti spun ceva, asa sa faci si tu cand ai musafiri, ca mie mi s-a acrit de toata emotiile pe care le aveam de fiecare data cu musafirii: vine cumnata mea (casnica dealtfel) la mine si incepe sa se uite chioras sa vada daca am sters praful. bine, zic, fata simtita, nu-i zic nimic. data urmatoare cand vine, la fel, se uita dupa ultimul firicel de praf. eu, iar, nu-i zic nimic, deh, bun simt am destul... ei bine, vine a treia oara si sterge cu degetul sa vada daca e praf. m-am enervat asa de tare, ca m-am dus la baie si am adus o carpa de praf. i-am pus-o in brate si i-am zis "uite, hai, fa-ti damblaua, ca vad ca-ti sta pe creieri ca n -am sters azi praful, pai cand, Doamne iarta-ma sa sterg praful azi, cand sunt plecata de la 7 de-acasa si ajung acum cu tine odata?". ei, dupa asta, nu s-a mai uitat daca e sters praful neam!

asa ca nu va mai faceti atata sange rau pentru chestii maruntele, daca poti si ai timp si chef le faci pe toate, dar daca stai tot cu "asta nu-i bine", "asta n-arata bine, ce ma fac?", "ah, am stricat aia, de unde iau alta", zau, mai mult va consumati. si pentru ce?
Pisik
CITAT(irinush @ 08-01-2007, 11:45 AM) *

eu nu stiu cum o sa rezist, ca deja mi-e o foame de mor ... e clar ca nu ma voi putea mentine fix in puncte, dar macar numar si ma straduiesc ... a! si de azi am inceput sa iau si crom ftg se numesc pastilele, sper sa nu mai poftesc la dulciuri ca pe mine in special alea ma omoara ...
dar, cum toate suntem puse pe treaba sigur vom reusi!

Irinush, tine-te tare pe pozitii! si mie mi-e foame, dar trebuie sa o scoatem noi la capat cumva. Si eu mai am ingrasacioase multe, sper sa le pot ocoli. Si azi mai facem si tratatie la servici, eu cu un coleg Ion.
Cu cromul sa nu iti faci iluzii, si eu am luat si nu are efect, la mine una nu a avut. Am inteles oricum ca incepe sa isi faca efectul dupa mult timp, chiar si dupa ce nu il mai iei, asa o fi, nu stiu...o sa mai incerc si eu cu o cutie, dar...slabe sanse
himere2005
dintre toate fetele de pe forum eu cu tine Pisik mi se pare ca seman cel mai mult )).gif...si din ce mai povestesti tu...bine ca am scapat de mania pentru dulciuri, aici chiar ca nu ne potrivim blum.gif nici la mine nici o schimbare la cantar, bine ca nu a luat-o in sus, am mancat ceva bun in we si am si baut un pic, ca pentru atmosfera, astfel incat noi sambata la 2.00 dimineata faceam fursecuri lol.gif
Deea
Dylly bine ai revenit. la multi ani!

azi ma azpu si eu de numarat, m-am cantarit, schimb ticker-ul acum; urmatoarea cantarire va fi joia viitoare (daca rezist pana atunci)
irinush
Nusarich are dreptate, nici eu nu ma mai stresez, daca am timp si chef le fac pe toate, daca nu, nu si gata ... cine vine la mine in vizita vine la mine, nu, nu sa vada daca am sters praful ..

o sa rezistam Pisik, trebuie .. eu cand am vazut cate kg am din nou imi venea sa plang sad.gif ... pai cum, m-am chinuit ca sa le dau jos si totul a fost degeaba .. sunt suparata pe mine ...
Pisik
Nusa, tu ai dreptate, dar eu ma agit pt absolut orice si am si o explicatie medicala a agitatiei. cand m-am nascut am fost stangulata cu cordonul ombilical si s-a facut presiune pe ceafa, la nu stiu ce vertebre de la creier, iar acest lucru determina agitatie; fata unei colege de a mamei a avut aceeasi chetsie dar la tample si este mult mult mai agitata ca mine, este mereu cu capsa pusa, urla si zbiara la toata lumea...
Chestia asta a fost descoperita la fiecare de medici din astia mai "paranormali" la mine de o energoterapeuta din asta, cu bioenergie si stuff si la ea de un medic care citeste in iris

CITAT(irinush @ 08-01-2007, 11:55 AM) *

Nusarich are dreptate, nici eu nu ma mai stresez, daca am timp si chef le fac pe toate, daca nu, nu si gata ... cine vine la mine in vizita vine la mine, nu, nu sa vada daca am sters praful ..

o sa rezistam Pisik, trebuie .. eu cand am vazut cate kg am din nou imi venea sa plang sad.gif ... pai cum, m-am chinuit ca sa le dau jos si totul a fost degeaba .. sunt suparata pe mine ...

Da eu care nu numai ca nu am ramas cu cele 12 kile slabite, dar am mai si pus peste doh.gif
himere2005
dan spune despre mine ca sunt agitata mai ales cand se intampla ceva deosebit, care ma scoate din cotidian...ca vreau sa fie totul cat mai bine, sa fac impresie buna...e ...in we a spus ca e foarte fericit alaturi de noi si ca sunt cea mai grozava nevasta blum.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 12:01 PM) *

dan spune despre mine ca sunt agitata mai ales cand se intampla ceva deosebit, care ma scoate din cotidian...ca vreau sa fie totul cat mai bine, sa fac impresie buna...e ...in we a spus ca e foarte fericit alaturi de noi si ca sunt cea mai grozava nevasta blum.gif

si ce, tu nu stiai asta? )).gif normal ca esti cea mai grozava nevasta ... ar trebui sa isi aminteasca asta in fiecare minut!
himere2005
i-am spus sa-mi zica mai des blum.gif )).gif

am avut o stare aiurea ieri, de oboseala, nu am avut chef nici de intrat pe forum
Tulip
Himere,Dan are dreptate.......si intr-adevar ar trebui sa-ti zica mai des!
irinush
wow ... scrie Geo!
Tulip
CITAT(irinush @ 08-01-2007, 10:14 AM) *

wow ... scrie Geo!

unde? blink.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 12:18 PM) *

CITAT(irinush @ 08-01-2007, 10:14 AM) *

wow ... scrie Geo!

unde? blink.gif

pai .. scria ... acum vad ca nu mai e deloc
himere2005
VAD CA TOATA LUMEA SE APUCA DE DIETA cheer.gif
voi cum ati face daca ati avea 17-18 pe zi? oare sa incerc sa mananc in fiecare zi de maxim 16 ca sa pot pune ceva deoparte pentru we? ca in we e problema ca se mananca in familie si e chiar aiurea sa refuzi sa mananci ce sa pregateste...ca se cam pregatesc chestii ingrasacioase, ei nu tin cont, ma refer ai mei de calorii dry.gif doar mama, pentru ca are diabet, in rest, doar eu blum.gif

trebuia in we asta sa o ia mama pe verisoara de care v-am vorbit la ea si sa o iau si eu o zi la mine, dar daca nu a venit, nu a venit...ramane pe alta data smile.gif am mai refacut si noi un pic viata de familie wink1.gif
irinush
eu o sa plec afara cu david, apoi tb sa fac ordine si sa gatesc ceva pt copil ... asa ca va pup si intru mai pe seara sa va dau raportul in privinta meniului ... va pup!
himere2005
tulip, e o diferenta de mai putin de 200 de voturi, poate dovedim, eu votez cam din ora in ora wink1.gif

irinush, ce-i mai faci de mancare?
Tulip
da,Himere,urmaresc si eu nr. voturilor.....
hai ca mai bag odata lincul si aici.....

TIMEA
otilici
Buna dimneata! Am intrat si eu sa-mi beau cafeaua cu voi.
E vreme urata de vreo 3 zile,parca n-am chef de nimic.Inca nu am idee ce sa gatesc azi pt.WW,tot stau pe ganduri...
himere2005
nu ma lasa sa votez mai des blum.gif vroiam sa trisez un pic tease.gif
otilici
Tulip,votat si eu Timea de 2 ori azi.
Tulip
fetelor,multumesc! cheer.gif
himere2005
eu mi-am facut aseara salata beuf cam un castronel, iar in loc de maioneza am pus o lingura de smantana diet si am papat dimineata smile.gif a iesit cam la 1,5p castronelul, am zis eu vreo 0,5p cartoful, 0,5p carnea si 0,5p smantana
Deea
Ella cand intri sa mai spui numele sosului cumparat ieri, te org! am citit in diagonala ieri blushing.gif
Tulip
eu cred ca am sa pap spanac....de o saptamana apeoape ma pregatesc si intotdeauna am gatit altceva )).gif )).gif
himere2005
a...si mi-am mai facut ceva la cuptor, dar nu stiu daca sa zic, sa nu zic, contine si ceva nepermis, dar din care n-am mancat, in schimb si-a lasat aroma )).gif pe cartofi

CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 12:35 PM) *

eu cred ca am sa pap spanac....de o saptamana apeoape ma pregatesc si intotdeauna am gatit altceva )).gif )).gif

la fel si eu cu fasolea...inseamna ca-ti place tare )).gif ...eu prefer sa-mi fac salata prospata de spanac...nu-mi place fiert wacko.gif
Tulip
Mie chiar imi place....si il mananca si Timea cu placere.......dar nu stiu,intotdeauna am facut altceva...... )).gif
Pisik
eu am o cutie de spanac cred ca de vreo 6 luni, e oarecum semi fiert cred, nu stiu, e conserva dar nu am desfacut-o
otilici
Si eu ma gandeam la un gen de salata boeuf sau salata orientala,ceva cu cartofi,ca-s mai ieftini la puncte si-s satiosi.
himere2005
tulip, irinush, de cand merg copilasii in picioare e mai bine? ca pe mine ma cam doare spatele si sunt cam obosita
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.