CITAT(michelle @ 08-01-2007, 12:59 PM)

In week-end am fost acasa si am gasit local pt nunta. Am facut rezervarea pt
10 noiembrie. Era singura sambata disponibila pt anul asta. Mai erau cateva duminici dupa Paste, dar e exclus asa repede si mai erau si in octombrie vreo doua.
Apoi au venit parintii lui Cata la mama
sa ma ceara si am primit cel mai frumos inel de logodna

Am stabilit ce trebuie facut, am intocmit o lista, dar e timp pana in noiembrie pt toate.

Bravo Miha, sa fie intr-un ceas bun!

Ma bucur ca v-ati hotarat si ati gasit si restaurant. Este mult mai bine sambata, chiar daca este mai tarziu; singurul inconvenient este ca va fi cam frigut dar te descurci tu si oricum la cate emotii ai nu simti nimic, iti zic eu; mai naspa e pt invitati; ca eu la nunta eram fara maneca si am stat in fata restaurantului sa ciocnim si sa spargem pahare, ca cica asa e bine si eu nu aveam nici pe naiba, dar invitatii care erau imbracati si cu haina pe ei ne zoreau ca le e frig
CITAT(michelle @ 08-01-2007, 01:02 PM)

Azi am inceput si eu WW si vreau sa merg la sala sa imi fac si abonament. Am mai avut si saptamana trecuta intentia, dar era inchis pana pe 8
Sper sa reusesc sa mananc de 17-21p
Mi-a adus azi o colega "Poti sa tii un secret" .. Abia astept sa ma apuc de ea

Eu am primit de la iubi "ma dau in vant dupa cumparaturi" este prima din seria cu Rebecca Blomwood. am inceput-o aseara, e dragutica, in spiritul "la cumparaturi in rochie de mireasa", singura din serie pe care am citit=o. vreau sa imi iau toata seria, tu ai citit-o toata Miha?