Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
Himere, spune-ne ce contineau cartofii, daca tot a dat doar gust
nusarich
eu am spanac in congelator, prefer sa iau legumele congelate decat in borcan/conserva. oricum, mazare, fasole imi da tata si o congelez eu. ardeiul gras/kapia il congelez tot eu, il iau din piata, il tai si la congelator si el. in rest, prefer legumele proaspete, normal.
michelle
Salutare! salut.gif

Dyllymache, bine ai revenit! pupic.gif Cum ai petrecut ieri?
Deea, azi noapte am visat ca am cumparat Formula As )).gif Sosul de care zicea Ella e de la DOMLIO. Am avut si eu cu extra onion & garlic. Ea a luat extra mushrooms.
Andreea, sa stapaniti voiosi masinuta wink1.gif
Dana, sa inteleg ca tot 2 in 1? Eu stiam ca mancarea iute, condimentata grabeste nasterea.. si facutul fursecurilor
Irinush, cum te mai simti? hug.gif
Pisik, de azi fara arome imbietoare, da? Am nuiaua langa mine grin.gif
Anna
Neatza!

Am venit si eu!!
tulip am votat si eu pe puiutz baby.gif

Sa va zic ce pap eu azi

2 sarmale - 6 pct
1 fel paine - 0.5 pct

cartofi - 2 pct
branza 1 triunghi fitness - 1 pct
paine - 1.5 pct
iaurt - 0.5 ( am luat si eu prodlacta yahoo.gif )
ton - 3 pct
portocala - 0 pct

14.5 pana acum...mai vad diseara

E ok 3 pct pe sarma? Era de micutza. a facut mami si deh...

asa..pisik vroiam sa te intreb de biscuitii aia Toda Hora (sau cum ai zis tu) am cautat de mi-a venit rau....nu am gasit frate blink.gif cat de chioara pot sa fiu?? Asa ca te rog sa ii zici ametitei de mine cea culori si cum arata ambalaju huh.gif .
Deea
Multumesc Miha...o sa notez sa nu mai uit. Chiar vroiam sa mananc salata de pui pe care am scris-o zilele trecute...cu sosul asta o sa economisesc multe puncte.
Tare faza cu formula As biggrin.gif

ma duc sa-i fac supa ALexiei...azi incep sa-i dau supita wink1.gif ....cu ocazia asta o sa mananc zilnic legume fierte de la ea din supa.
Ella79
Deea, sosul e DOLMIO. Tu cu de care bicarbonat ziceai ca te speli pe dinti? Bicarbonat de sodiu? din ala la pliculete??

Neata si de la mine dragelor!
himere2005
PISIK, am dat la cuptor niste cartofi aproape fierti, am pus peste ei putina apa si condimente si bucatele de kaiser, dar n-am mancat din el, am mancat azi doar un cartof si am punctat cu 0,5 puncte grasimea care a lasat-o kaiserul, dar nu era asa multa ca nu a avut prea multa grasime, dar am zis sa fiu acoperita, ce sa mai zic...simt nevoia de gusturi noi )).gif
michelle
In week-end am fost acasa si am gasit local pt nunta. Am facut rezervarea pt 10 noiembrie. Era singura sambata disponibila pt anul asta. Mai erau cateva duminici dupa Paste, dar e exclus asa repede si mai erau si in octombrie vreo doua.
Apoi au venit parintii lui Cata la mama sa ma ceara si am primit cel mai frumos inel de logodna w00t.gif Am stabilit ce trebuie facut, am intocmit o lista, dar e timp pana in noiembrie pt toate. blum.gif
Tulip
Miha,urgent poze cu inelul! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 08-01-2007, 12:53 PM) *

Neatza!

Am venit si eu!!
tulip am votat si eu pe puiutz baby.gif

Sa va zic ce pap eu azi

2 sarmale - 6 pct
1 fel paine - 0.5 pct

cartofi - 2 pct
branza 1 triunghi fitness - 1 pct
paine - 1.5 pct
iaurt - 0.5 ( am luat si eu prodlacta yahoo.gif )
ton - 3 pct
portocala - 0 pct

14.5 pana acum...mai vad diseara

E ok 3 pct pe sarma? Era de micutza. a facut mami si deh...

asa..pisik vroiam sa te intreb de biscuitii aia Toda Hora (sau cum ai zis tu) am cautat de mi-a venit rau....nu am gasit frate blink.gif cat de chioara pot sa fiu?? Asa ca te rog sa ii zici ametitei de mine cea culori si cum arata ambalaju huh.gif .

Sunt de la Bauducco, un pachet maricel care contine pachetle mici, apchetul este predominant galben; eu am luat de la Mega Image. Ambalaj oarescum transparent
Mai sunt cei de la Balloco, integrali, ambalaj netransparent, maro. Luati de la Carrefour, mie astia mi-au placut cel mai mult
himere2005
felicitari miha, poate ne faci o poza la inel blum.gif
michelle
Azi am inceput si eu WW si vreau sa merg la sala sa imi fac si abonament. Am mai avut si saptamana trecuta intentia, dar era inchis pana pe 8 wacko.gif
Sper sa reusesc sa mananc de 17-21p blushing.gif
Mi-a adus azi o colega "Poti sa tii un secret" .. Abia astept sa ma apuc de ea cheer.gif
himere2005
miha, sau fetele din provincie, unde gasesc rondele de orez &stuff ca nici eu nu am gasit, am cautat la raionul de cereale la billa si kaufland si nimic unsure.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 08-01-2007, 12:59 PM) *

In week-end am fost acasa si am gasit local pt nunta. Am facut rezervarea pt 10 noiembrie. Era singura sambata disponibila pt anul asta. Mai erau cateva duminici dupa Paste, dar e exclus asa repede si mai erau si in octombrie vreo doua.
Apoi au venit parintii lui Cata la mama sa ma ceara si am primit cel mai frumos inel de logodna w00t.gif Am stabilit ce trebuie facut, am intocmit o lista, dar e timp pana in noiembrie pt toate. blum.gif

Bravo Miha, sa fie intr-un ceas bun! cheer.gif Ma bucur ca v-ati hotarat si ati gasit si restaurant. Este mult mai bine sambata, chiar daca este mai tarziu; singurul inconvenient este ca va fi cam frigut dar te descurci tu si oricum la cate emotii ai nu simti nimic, iti zic eu; mai naspa e pt invitati; ca eu la nunta eram fara maneca si am stat in fata restaurantului sa ciocnim si sa spargem pahare, ca cica asa e bine si eu nu aveam nici pe naiba, dar invitatii care erau imbracati si cu haina pe ei ne zoreau ca le e frig

CITAT(michelle @ 08-01-2007, 01:02 PM) *

Azi am inceput si eu WW si vreau sa merg la sala sa imi fac si abonament. Am mai avut si saptamana trecuta intentia, dar era inchis pana pe 8 wacko.gif
Sper sa reusesc sa mananc de 17-21p blushing.gif
Mi-a adus azi o colega "Poti sa tii un secret" .. Abia astept sa ma apuc de ea cheer.gif

Eu am primit de la iubi "ma dau in vant dupa cumparaturi" este prima din seria cu Rebecca Blomwood. am inceput-o aseara, e dragutica, in spiritul "la cumparaturi in rochie de mireasa", singura din serie pe care am citit=o. vreau sa imi iau toata seria, tu ai citit-o toata Miha?
michelle
Himere, eu am luat din Metro, a raionul cu paine. Mai gasesti la plafar.

Pisik, deja bunica mea a zis ca e tarziu si e frig, dar asta e. Ma bucur ca am gasit-o si pe asta.
Eu cred ca data asta era menita pentru noi, ne astepta )).gif
Cu frigul sunt de acord, dar nu o sa se mearga prea mult pe jos, in local se da caldura. E drept ca la primire o sa fie cam nasol.. Eu am fost la o nunta in octombrie si tot frig era. Am stat la o masa chiar langa usa si era deschisa cat au venit invitatii. Am stat cu haina pe mine, asta pana au venit toti si s-au inchis usile. Apoi a fost o calduraaaa...
Ella79
Felicitari Michelle!!! Sa fie intr-un ceas bun! Stii da? vrem poze cu inelul!

Eu n-am mai avut rabdare si m-am cantarit. Am cu 1 kg mai putin cheer.gif decat miercurea trecuta cand m-am apucat de WW. Oricum, la mine ziua oficiala de cantar va fi duminica pentru ca in restul saptamanii nu sunt acasa dimineata ca sa am timp de cantarit&stuff. Asa ca la mine saptamana incepe duminica si se termina sambata. In felul asta am zis eu ca sambata consum punctele puse de-o parte in timpul saptamanii. Iar duminica, daca depasesc, am timp toata saptamana sa ma redresez. Ce zici Miha, e ok asa??

Meniul de azi o sa mi-l scriu diseara in totalitate.

Deea
CITAT(Ella79 @ 08-01-2007, 12:58 PM) *

Deea, sosul e DOLMIO. Tu cu de care bicarbonat ziceai ca te speli pe dinti? Bicarbonat de sodiu? din ala la pliculete??

Neata si de la mine dragelor!

bicarbonat normal...care se foloseste si la bucatarie.

ce bine ca ai mentionat de sosul asta...o sa iasa cam la 4-5 puncte o ditamai salata din care mananc doua mese.
michelle
CITAT(Pisik @ 08-01-2007, 11:06 AM) *

Eu am primit de la iubi "ma dau in vant dupa cumparaturi" este prima din seria cu Rebecca Blomwood. am inceput-o aseara, e dragutica, in spiritul "la cumparaturi in rochie de mireasa", singura din serie pe care am citit=o. vreau sa imi iau toata seria, tu ai citit-o toata Miha?

Da, am citit toate 4 volume. Deci ordinea este urmatoarea:
1. Ma dau in vant dupa cumparaturi
2. Goana dupa cumparaturi la New York
3. La cumparaturi in rochie de mireasa
4. La cumparaturi cu sora mea

Ele pot fi citite si independent. Eu am inceput cu 2, apoi am citit 1, 3, 4. Dar nu prea are farmec asa, alandala blum.gif
himere2005
daca mai descoperim chestii cu putine puncte sa anuntam, eu una sunt mare amatoare de ceva nou blum.gif
michelle
Da, Ella, suna f bine. Mult spor cheer.gif

Deea, pe mine ma macina problema dintilor galbeni doh.gif Exact cum te speli cu bicarbonat?
Asta mi-a recomanat si dintologul meu dar cum se spala? Se pune praf din ala pe pasta sau pui numai pe periuta, fara pasta? Ce probleme am si eu blushing.gif
Deea
Felicitari Miha, sa iasa totul asa cum va doriti!

daca ai intrebari cu privire la organizarea nuntii stii unde ne gasesti! wink1.gif

n-am stare sa fac nimic...o astept pe dana de la dr. smile.gif

Himere pt. rondele incearca si la magazinele tip Plafar.

tema de gandire smile.gif : in martie al meu face 30 de ani...habar nu am ce sa-i iau; nu vreau haine, tel mobil si chestii de genul asta...vreau ceva ce sa il tina mult...sa-si aduca aminte; deci...ceva idei va rog.
michelle
Daca tot o sa fie ceva nunti, ma gandeam sa facem un subiect nou naughty.gif
himere2005
deci anul asta cine e mireasa? Miha, Uka,Bubbles? am uitat pe cineva? in ce ordine va casatoriti? grin.gif

MOnic
michelle
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 11:23 AM) *

deci anul asta cine e mireasa? Miha, Uka,Bubbles? am uitat pe cineva? in ce ordine va casatoriti? grin.gif
MOnic

Eu ultima. E ultima sambata posibila pt nunti laugh.gif
himere2005
ai dreptate )).gif numai bine aveti timp de pregatiri smile.gif
Monic
neata
felicitari Miha!!!
Eu se pare ca pe 9 septembrie sad.gif Deja am inceput sa am dubii )).gif
Ce-o fi cu Dana? huh.gif
Danyhoney, ti-am primit mesajul, intr-adevar ai dreptete, nu ma simt prea bine si sunt si cu moralul aiurea dry.gif
Ella, felicitari pentru neoficialul kg pierdut cheer.gif
Deea, cand vii la Budapesta?
himere2005
miha, nu ne povestesti un pic momentul inmanarii inelului sau cerererii in casatorie naughty.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 01:03 PM) *

miha, sau fetele din provincie, unde gasesc rondele de orez &stuff ca nici eu nu am gasit, am cautat la raionul de cereale la billa si kaufland si nimic unsure.gif

incearca si la plafar, himere. sau la farmacii care au si produse naturiste
himere2005
ma gandeam ca esti cu moralul la pamant Monic, dar eu zic ca daca faci ceva in privinta asta, ca de ex. dieta sau sport iti mai revii, trebuie sa existe un inceput...in plus...eu parca am mai multa energie cand tin dieta decat atunci cand mananc porcarii wink1.gif

hai sa mai tragem o tura de voturi pentru Timea yahoo.gif
michelle
Himere, nu a fost cu discurs, ci doar scurt si la obiect, dar a fost emotionant wink1.gif
danyhoney
Buna dimineata si de la mine !

Miha...felicitari si sa fie intr-un ceas bun ! pupic.gif
Ella..suna bine chestia cu ziua de cantar .Felicitari pentru kg dus !!! pupic.gif
Monic...am simtit eu ceva de aceea ti-am dat sms.Ai grija de tine pupic.gif
Si eu de abia astept sa vina Dana de la doctor .Nu mai dureaza mult .Poate maine ne da vestea buna ,ar fii termenul initial.

Saptamana viitoare am programare pentru depunerea actelor pentru cetatenie cheer.gif .

Nessie
Fetele care aveti la semnatura pagina pentru vot, nu e mai simplu sa puneti link-ul asta?
COD
http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&ctrlno=1168249045&id=2442&ip=204.8.98.10&SESS=eFg0a1fbf6da5c3fd217c556a54ccd4ca2735u
Asa toata lumea face doar un clik. wink1.gif
danyhoney
Miha...m-ai innebunit cu ,cartile alea,ti-am mai spus )).gif .M-am uitat pe net de unde le pot comanda dar sunt tare scumpe ( mai ales trimiterea ).Cat costa acasa in magazine ?
himere2005
dar tu dany cum stai cu moralul? ca si eu am simtit un fel de "mesaj" de la tine si dana ca ceva nu e in regula la moral...sper sa ma insel rolleyes.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 08-01-2007, 11:42 AM) *

Miha...m-ai innebunit cu ,cartile alea,ti-am mai spus )).gif .M-am uitat pe net de unde le pot comanda dar sunt tare scumpe ( mai ales trimiterea ).Cat costa acasa in magazine ?

In jur de 300 de mii.
Pisik
Ella, felicitari! cheer.gif
Eu una nu am avut spor sad.gif dar nu ma dau batuta wink1.gif
still_me
hello fetele , si LA MULTI ANI , sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca tot ce va doriti .......
ce mai faci dana ?... ce face bb baby.gif ..sa ne scrii ce-ti zice nenea doctorul supa control blum.gif

si eu am ceva kg in plus .. de azi sunt inapoi la numarat .... o sa actualizez si tickerul
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 10:43 AM) *

dar tu dany cum stai cu moralul? ca si eu am simtit un fel de "mesaj" de la tine si dana ca ceva nu e in regula la moral...sper sa ma insel rolleyes.gif

Stau bine,deocamdata . Saptamana trecuta a fost luna plina si m-a deranjat un pic dar...sunt ok. Nu-mi place ca am rusii pe cap si am o stare ceva mai naspa .In rest e bine ,mersi de intrebare pupic.gif
Pisik
CITAT(still_me @ 08-01-2007, 01:48 PM) *

hello fetele , si LA MULTI ANI , sa fiti sanatoase si sa vi se implineasca tot ce va doriti .......
ce mai faci dana ?... ce face bb baby.gif ..sa ne scrii ce-ti zice nenea doctorul supa control blum.gif

si eu am ceva kg in plus .. de azi sunt inapoi la numarat .... o sa actualizez si tickerul

Bine ai revenit Geo! pupic.gif Spor! Noi suntem puse pe treaba, sa speram ca ne tine dry.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 08-01-2007, 01:42 PM) *

dany, intra pe www.polirom.ro. ai acolo preturile de pe piata
danyhoney
CUM E ,DANA ??????? CE ZICE BB ???
himere2005
dana, nu ne mai tine pe jar )).gif
Anna
Inca un vot!

M-a apucat foamea blink.gif dar rezist eroic pupic.gif
m-ati facut f curioasa cu acele carti, o sa cumpar si eu )).gif

Aaaa...va place semnatura mea naughty.gif blum.gif
nusarich
ella, felicitari pentru cantar! eu am rusii si nu-mi spune nimic cantarul, am aceleasi kilograme din 3 ianuarie. sper sa mai scada dupa ce scap de musafiri...
danyhoney
Geo...La multi ani si tie si bine ai revenit !!! give_rose.gif

Nusa...mersi !
daconst
Va scriu repede ca imediat imi pica netul.

Nu am vesti extraordinare...decit ca e pe vine,saptamana asta.E fixat pe directia buna,doar ca nu se stie data exacta.Poate si maine si poimaine...deci iar trebuie sa astept.
Nu prea am contractii si de asta nu se poate aprecia.
M-a programat iar la control peste 2 zile,daca nu se intampla nimic. sad.gif

Ma apuc iar de urcat si coborat scari,poate,poate...

Citesc din urma si revin.
still_me
irinush , te-am tinut pe jar, cu scrisul ..am scris si apoi m-am ridicat si am plecat la o sedinta .... iar mesajul nu s-a postat doh.gif
michelle
Geo, bine ai venit! cheer.gif Ne apucam de treaba, da? Ne inarmam cu vointa si rabdare si.. la lupta! blum.gif
Monic
Dany, poate stie vreuna din fete vreun website unde le putem gasi gratis unsure.gif
Miha, cati invitati veti avea? Ai ceva idei de rochii de mireasa?
Eu nu sunt depresata din cauza kg in plus... Doar am asa o perioada mai nasoala din toate punctele de vedere. Ma simt aiurea din mai multe motive.
1. M-a afectet foarte tare comportamentul cumnatei lui Paul nu ca si cand Paul ar avea vreo vina. Au mai fost si alte faze care mi-au dat de gandit si ma simt foarte aiurea. Daca nu l-as iubi n-as vrea sa am de-a face vreodata cu familia lui. Dar asta cum sa i-o spun lui?! dry.gif Plus ca de cate ori incep discutia normal ca sare in apararea alor lui sorry.gif
2. Iar din cauza kg in plus ma simt ca o gasca umpluta, parca imi sta ceva in gat desi nu am mancat nimic azi dry.gif
3. inca mai sunt paranoica cu sanatatea. De cand a murit tata m-am facut ipohondra rau sorry.gif orice mic semn mi se pare ceva cancer si ma demoralizez cumplit. Pur si simplu nu pot trece peste moartea tatei si sunt zguduita, nu inteleg cum e posibil ca un om sanatos in aparenta sa aibe cancer si sa moara intr-o luna. Am impresis ca mi se poate intampla si mie oricand si nu pot face nimic... dry.gif
Deea
Monic S-AR PUTEA sa ajung la Budapesta; nu e nimic sigur; ideea era sa merg cu o prietena in Austria si sa ne oprim si la Budapesta. Abia in februarie stiu sigur...oricum va anunt si pe tine si pe Noni, daca nu esti la Budapesta nici o problema ca eu vin si la Cluj biggrin.gif

Miha cand deschizi subiectul pt. nunti sa ne dai link-ul.

Geo bine ai revenit, mi-a fost dor de tine hug.gif

Ella, Monic...cine mai stie...cand sunt perioadele de reduceri...alea mari; parca la sf. lui februarie!

m-am capiat....mi s-a pus pata sa plec undeva si acum ma gandesc sa-l tentez pe al meu cu niste cumparaturi mult mai ieftine ca in Ro. doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.