Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
eventual si ceva componenete pentru masina deea, ca sa nu aibe impresia ca-ti face o favoare )).gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 02:07 PM) *

eventual si ceva componenete pentru masina deea, ca sa nu aibe impresia ca-ti face o favoare )).gif

ceva componete mi-e sa nu insemne o masina intreaga )).gif
himere2005
multumesc moderatorilor ca au modificat semnatura floare.gif arata hodorogita blum.gif
Pisik
Mie mi s-a facut o foame, am inceput sa ametesc la propriu...cred ca am gresit ca nu mi-am luat ceva de rontait, gen rondele de grau sau biscuiti ca doar cu fructe....cam greu
himere2005
Monic, cine va fi gagica tare la nunta? nu te mai simti vinovata ca mananci....vezi si tu ce mananci si o sa fie bine...vrei sa ti se faca rau?
eu sunt alta nebuna care cred ca nu o sa trec de 50 de ani )).gif , cu toate astea nu-mi fac atatea probleme si ma bucur de viata pupic.gif
dany
Dana....spor la urcat si coborat scari pupic.gif .Hai ca nu mai e mult si il vei avea pe bb in brate .Inca putin si ai scapat:*
irinush
Miha felicitari! si eu tot in octombrie am avut nunta, mai exact pe 5 si a fost fff frumos, nu ai de ce sa iti faci griji

Geo, bine ai revenit ! pupic.gif

Himere, e mai bine dupa ce Bia va merge in picioare pt ca nu va mai fi nevoie sa stai chiar in fiecare secunda aplecata dupa ea ... dezavantajul este ca va incepe sa umble absolut peste tot! cel putin David asa face ...

Monic ... te inteleg cu familia lui Paul, desi sotul meu nu o are decat pe mama lui uneori mi se pare oricum prea mult ...

eu am mai mancat o banana ... pt pranz .. inca nu stiu

Himere, lui David ii gatesc azi ficatei cu fasole galbena fiarta ... nici eu nu prea stiu ce sa ii mai gatesc ...
michelle
Irinush, in noiembrie am, nu octombrie. As fi vrut in sept-oct, dar daca nu erau sambete libere..

Am deschis un subiect despre Nunti
still_me
i-auzi ce de nunti .... io deja la momentul asta am programate 2 nunti si 2 botezuri ....

sar'na fetele de primire ..... danydulce ..ce mai faci ??... apropos , tickerele voastre sunt de actualitate ??
Deea
eu pana acum am mancat branza 0.1% grasimi, iaurt un mar si o banana. Pt pranz imi fierb legume de la punga +cele din supa fetei; 1-2 cartofi si piept de pui la gratar. Sper sa nu ma abat de la meniu. Deocamdata ma simt bine, ma luase cu ameteli dar mi-a trecut imediat ce am mancat fructe.
Sper sa nu fie doar o iluzie dar am impresia ca a inceput sa consientizeze si capusorul meu ca e musai sa slabesc...deocamdata nu ma tenteaza nimic dulce sau ingrasacios.
still_me
sar'na fetele de primire ..... danydulce ..ce mai faci ??... apropos , tickerele voastre sunt de actualitate ??
himere2005
al meu este still , sper sa se deplaseze cursorul cumva saptamana asta smile.gif
Anna
hmm...imi merge cam greu forumul...sau netul sau...nus
fetelor cate pct are o bomboana raffaelo? are 10 gr...dar nu scrie nicaieri nimic de calorii.
Pisik
CITAT(still_me @ 08-01-2007, 02:25 PM) *

din pacate da sad.gif eu am 74 doh.gif doh.gif doh.gif am avut o "evolutie superba ce sa zic?
dar, vorba Deei, acum parca parca constientizez, nu foarte dar....asa, pt inceput.

Eu am papat la 11 un mar si acum o mandarina si imi mai aduce coleugl meu niste mere verzi pt dupa-amiaza
La 13.00 mananc abia astept!

nusarich
CITAT(still_me @ 08-01-2007, 02:25 PM) *

al meu nu, dar la-m lasat asa pentru ca oricum nu stiu cate kilograme mai am. cu vreo 5-6 peste... sad.gif
dany
CITAT(still_me @ 08-01-2007, 11:25 AM) *

Supravietuiesc,draga Geo grin.gif . Da,ticker-ul meu este actual. De fapt cam toate fetele au actualizat ticker-ele .
Al tau e actual ? daca da...arata tare bine.
irinush
si tickerul meu e ff actual sad.gif

Ana, rafaelo au 1.5p per bomboana
nusarich
CITAT(danyhoney @ 08-01-2007, 02:41 PM) *

CITAT(still_me @ 08-01-2007, 11:25 AM) *

Supravietuiesc,draga Geo grin.gif . Da,ticker-ul meu este actual. De fapt cam toate fetele au actualizat ticker-ele .
Al tau e actual ? daca da...arata tare bine.

numai eu nu. astept sa-mi treaca si rusii ca sa fiu macar la zi
Deea
nu stiu de ce a aparut de 2 ori mesajul....

Ticker-ul meu e actualizat in dimineata asta...mirifica greutate de 84.9...oricum bine ca e sub 85; era un prag psihologic pt. mine; acum sa-l vad sub 80 si o sa ma simt si mai bine.
himere2005
ana, si la mine merge greu forumul doh.gif
himere2005
dany, ai vazut ca ti-am urmat sfatul si ca incep sa mananc fructe? am mancat o portocala dimineata, dupa ce am ciugulit ceva in prealabil, am zis ca de la asta o fi ca le mancam pe stomacul gol wacko.gif acum ma duc sa-mi iau un mar blum.gif ma sacrific lol.gif
Tulip
si al meu ticker e actual mad.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 11:52 AM) *

dany, ai vazut ca ti-am urmat sfatul si ca incep sa mananc fructe? am mancat o portocala dimineata, dupa ce am ciugulit ceva in prealabil, am zis ca de la asta o fi ca le mancam pe stomacul gol wacko.gif acum ma duc sa-mi iau un mar blum.gif ma sacrific lol.gif

cheer.gif Am vazut ,cum sa nu vad ? Bravo !!! Vezi ca merge ?
himere2005
TULIP, S-A MAI MICSORAT DIFERENTA pupic.gif hai ca daca nu mai fac astia smecherii ii ajungem din urma. vroiam sa fac acelasi lucru ca may dar mi-am dat seama ca nu am mai luat legatura de mult timp cu prietenii mei de pe mess si nici ei cu mine sad.gif asa ca nu am avut la prea multe persoane de trimis
Pisik
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 02:55 PM) *

Tulip, ce inaltime ai? pt ca pari f slabuta
himere2005
fetele, voi in fiecare zi mancati grasimi bune? si ce anume mancati mai des? alune, nuci sau ce?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 03:02 PM) *

fetele, voi in fiecare zi mancati grasimi bune? si ce anume mancati mai des? alune, nuci sau ce?

eu in principiu mananc numai ulei de masline; mai scapa o aluna ceva, nucile mi se par cam scumpe la puncte si nu imi fac pofta, pt ca eu daca mananc nuci mananc cel putin 2 pumni cu mere, deci ar fi dezastru
Pctele din alune, nuci, etc. mi se pare irosite aiurea pt ca nu te saturi, dar daca trebuie sa le papam....ce sa facem? sad.gif
irinush
CITAT(Pisik @ 08-01-2007, 03:04 PM) *

CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 03:02 PM) *

eu in principiu mananc numai ulei de masline; mai scapa o aluna ceva, nucile mi se par cam scumpe la puncte si nu imi fac pofta, pt ca eu daca mananc nuci mananc cel putin 2 pumni cu mere, deci ar fi dezastru
Pctele din alune, nuci, etc. mi se pare irosite aiurea pt ca nu te saturi, dar daca trebuie sa le papam....ce sa facem? sad.gif

subscriu Pisik, aceeasi pb o am si eu sad.gif
himere2005
deci, care erau grasimile bune ca am uitat wacko.gif ca nici mie nu-mi convine sa mananc 2-3 alune de 1p dry.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 08-01-2007, 01:02 PM) *

CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 02:55 PM) *

Tulip, ce inaltime ai? pt ca pari f slabuta

1.62

grasimi bune si eu ulei de masline......nucile nu ma tenteaza numai verzi iar alunele mi se par fff. scumpe
Anna
Merci Irinush ...ce mult, un pct jumate doh.gif doh.gif
eh...merem mai departe
Acu o votez pe Timea la fiecare ora...da tot bebele ala are vreo 800 si ceva blink.gif
himere2005
dany le stie pe toate, ea o sa ne descalceasca )).gif o sa ne certe ea ca a mai postat de cateva ori lista dar imi asum riscul )).gif
michelle
La grasimi bune intra si maslinele wink1.gif
himere2005
uleiul de floarea soarelui e bun sau numai de masline?
dany
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 12:14 PM) *

dany le stie pe toate, ea o sa ne descalceasca )).gif o sa ne certe ea ca a mai postat de cateva ori lista dar imi asum riscul )).gif

)).gif Chiar ca te cert angry2.gif

- ulei de masline
- ulei de rapita
- margarina cu procent ridicat de grasime
- alune
- nuci
- avocado
- seminte de floarea-soarelui

Mai sunt grasimi bune si in cateva soiuri de peste : somon,scrumbie, macrou si sardele.

De masline nu stiam ,Miha wink1.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 01:20 PM) *

uleiul de floarea soarelui e bun sau numai de masline?

Da, dar neprajit.

Iar alunele & co, neprajite!
michelle
CITAT(danyhoney @ 08-01-2007, 01:22 PM) *

Asa e, Dany.
Dar daca consultam tabelul cu calorii, putem vedea produse vegetale care au grasimi: arahide, migdale, masline negre etc
himere2005
dany, eu mi-am pus f...l la bataie ca sa afle si celelalte fete, sunt o martira lol.gif
Tulip
Himere,multumim pupic.gif ....speram doar sa nu dea dany prea tare blum.gif blum.gif blum.gif
himere2005
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 03:32 PM) *

Himere,multumim pupic.gif ....speram doar sa nu dea dany prea tare blum.gif blum.gif blum.gif

cine stie? poate sunt maso lol.gif lol.gif
michelle
Deea, mi-ai raspuns la intrebarea asta si nu am vazut eu unsure.gif ?
dany
CITAT(michelle @ 08-01-2007, 12:29 PM) *

Asa e, Dany.
Dar daca consultam tabelul cu calorii, putem vedea produse vegetale care au grasimi: arahide, migdale, masline negre etc

Notat !!!
Eu.

salutare!
sunt tare pe fuga ca e omor la mine la servici.
am intrat sa vad daca 2in1 mai e la oferta )).gif
Miha, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti! pupic.gif

votat timea de 2 ori astazi wink1.gif

CITAT(michelle @ 08-01-2007, 03:29 PM) *

Asa e, Dany.

maslinele verzi, nu? sorry.gif
michelle
CITAT(Eu. @ 08-01-2007, 01:36 PM) *

maslinele verzi, nu? sorry.gif

Ba da, dar tre sa mananci mai multe naughty.gif
himere2005
ATI OBSERVAT CA NOI INTR-O SAPTAMANA SI JUMATATE AM SCRIS 130 de pagini? vorbarete mai suntem smile.gif pina in februarie sigur schimbam casuta 7, sper ca nu si pe 8 blum.gif
still_me
tickerul meu nu mai e actual ..cred ca am cam 3kg peste ..... doh.gif doh.gif doh.gif
_noni_
salutare!

deci de azi tot mai multa lume numara! foarte bine, stau cu un ochi pe voi!

Monicule imi pare rau ca esti suparata, poate ne vedem intr-una din zilele astea, sau saptamana viitoare, ce zici? naughty.gif si mai mergem la cafenea, stii tu unde grin.gif

Himere, bravo pentru fructe!!!!!!!

Eu lucrez la o chestie, sper sa o termin cel tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare, e o tema la un curs, iar in weekend vin niste prieteni din tara in vizita si la cumparaturi bineinteles! grin.gif

}{
himere2005
ce e mai ieftin la voi in afara de haine noni? sa o scoti din starea asta aiurea pe monic ca nu e chiar imensa cum se imagineaza doh.gif
bpaula
salutare fetele

gata, de azi sunt si eu pe cai cu voi...adica ma apuc de revizuit alimentatia, nu o sa numar ca mi-i prea greu dar ma fac fata cuminte ( da Doamne sa ma si tina sorry.gif )

problema maxima la mine....cred ca sunt sora cu Pisik ca tot la dulce ma scap fara oprire blushing.gif

asa ca o sa va citesc zilnic pentru motivare

Spor la treaba wink1.gif si la kile minus
still_me
meniul pe ziua de azi
paine 4.00
icre 2.00
iaurt jogobbela light 1.80
supa de legume 1.00
chifla 1.50
pilaf 3.50
salata de porumb+varza alba 1.50
total=15.3..rest 3.7 doh.gif doh.gif doh.gif... diseara fructe ca altfel nu ma incadrez neam in puncte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.