Am aparut si eu, dar mai intai m-am delectat cu pozele voastre. Ati fost toate atat de frumoase si se vede ca v-ati distrat super, spre deosebire de mine.
Himere, ai fost tare sexoasa. Ce naiba vrei frate sa slabesti, nu vezi ce scandura esti?
Pisik, eu as da orice sa arat ca tine. Zici tu ca ai pus nu stiu cate kg anul asta, dar pe cuvantul meu ca nu se vad. Deloc!
D[b]any, Tulip,[/b] si la voi se vede veselia din poze. Cred ca la anul o sa ma bag si eu la un revelion in curte la mama, la gratare, ca anul asta mi-au iesit fitele pe nas.
Miha, sa fie intr-un ceas bun! Frumos moment si-a ales iubitul tau!
Eu, tu te-ai apucat deja de invatat? de pe 1 ianuarie?? wowwww
Si acum sa va povestesc cum m-am distrat eu.
de inceput incepusem bine, de pe la 8 eram cu Asti Martini in nas. Am reusit sa imi fac un machiaj abosut bestial. L-am pus pe babuin sa ma pozeze special pentru voi, dar el a reusit sa-mi fac o poza de departe si sa ma prinda si cu ochii inchisi.
Pe la 9 mergem la niste prieteni, mai marcam si acolo niste sampanie si la 10 plecam in club. Marele, renumitul, extra-laudatul FRATELLI SOCIAL CLUB.
Era fetelor o coada la intrare pana in strada. Toate gagicile in sandalute tremurau ca proastele la usa ca, deh, nu se intra asa usor in cel mai de fite loc din Bucuresti.
Inauntru, ce sa va zic.... la revelionul lui Vanghelie cred ca era mai putina inghesuiala. Si un fum, de-l taiai cu briceagul.
Altfel era frumos aranjat, mancarea era multa, scumpa si de cea mai buna calitate, bautura cata si de care vrei. Erau acolo toate vedetele autohtone. Cred ca daca se darama clubul ala in noaptea aia, dadeau faliment toate revistele mondene.
Din pacate ne-am trezit ca NU AVEM MASA. Desi platisem pentru asta. A venit unul din patroni (pe care noi il stiam) sa isi ceara scuze ca e prea multa lume. Asta a fost o faza super nasoala. Daca stiam ca e asa, ma duceam in Regie cu 500.000 intrarea sau in piata universitatii, ca si acolo se sta in picioare. Si inca pe gratis! Muzica ne-a fost servita de DJ Tigaie (da, da, ati citi bine!!) si DJ Jonny. Atractia serii: un negrotei la bustul gol si cu niste pantaloni rosii mulati, cu o haina din blana de leopard, suit pe o masa, cantand Purple Rain. La marele fix!!
Norocul meu a fost ca am baut destul si chiar m-am distrat. Am avut placerea si onoarea de a dansa pe scena pana ne-a dat unul jos de acolo. Am pus mana si pe fundul lui negrul ala, ca doar d'aia era acolo, nu? si... m-am intoxicat cu fum de la tigarile altora.
Una peste alta a fost relativ ok, dar se putea si mult mai bine. Am ramas cu un gust amar pentru imbulzeala si lipsa mesei, dar am de gand sa ii dau in judecata pentru asta si sa-mi recuperez banii.
Singurele poze pe care le am, le-a facut frate-miu cu camera lui. Sunt putine, ca nu prea ne-a mai ars dupa ce ne-am enervat la intrare.
Promit ca cel putin una cu mine tot pun.