Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
himere normal ca i-a placut ca doar nu e orb naughty.gif

sexy ce au facut duomnii in disco? lol.gif
himere2005
de abia astept pozele Ellei
danyhoney
CITAT(daconst @ 01-01-2007, 04:47 PM) *

Dany,tare-mi place poza asta...se vede pe tine ca esti fericita.Si bluza ta imi place tare mult.Pacat ca nu-ti vad toata tinuta. naughty.gif

Mersi . Acum imi dau seama ca nu am nici o poza cu mine din cap pana in picioare doh.gif .Bluza e 2 in 1 :un maieu maro si bluzita cu slicipici peste .
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 01-01-2007, 07:41 PM) *

fetelor, tare frumusele suntem toate cheer.gif

Mai ales eu naughty.gif
uite aici femeie decenta , deja incepusem sa ma anesteziez, hahaha, se poate si mai rau de atat, o sa vedeti cum am plecat in disco, aveam un maieu oliv pe mine si blugi trei sferturi.
Imagine
Aci e musafira frumoasa foc.

Aci sunt io beata rau lol.gif Imagine

2 printeseImagine

Am dansat pana ne-au dat aia afara. )).gif Adica la 6 dimineata.
dar a fost o faza misto. Pe tata popa nu au vrut sa il lase sa intre in discoteca ca avea adidasi, asa ca a dat fugutza si si-a pus niste pantofi eleganti la blugi. )).gif
daconst
Sexy,pai cu asa duamne umbla popa? doh.gif
Pai nu-i de mirare ca-i face asa fitze. grin.gif

Tu chiar esti serioasa rau,mey...cred ca te-ai ratacit pe la nebunele de aici. )).gif
Sexymom
gagica e superba, pe bune, are tot ce ii trebuie, mai ales creier, e super desteapta, ce e al ei e pus deoparte.Recunosc.
May
sexy nu s-a legat nimeni de duamna in disco? lol.gif Mai, de frumoasa e frumoasa foc dar cand vb cu tine face niste ochi de broasca... mai frate, zici ca o sa ii iasa globul ocular pe afara )).gif . Sunteti niste frumoase printzeselor dar ce aveti pe fata?
Sexymom
Suntem pictate in printese, avem coroana argintie pe frunte si inimioare in obraji.
May
aaaaa doh.gif
Sexymom
Ma doare capatzana...semn bun...inca o mai am sad.gif si imi e rau sad.gif
himere2005
cine nu a postat inca, mai vrem poze cheer.gif Tulip, annaiss, haideti fetelor,...sorana ...
Tulip
inca nu le-am descarcat.....oricum mare lucru nu o sa vedeti....pacat ca nu ma puteti auzi cum cantam lol.gif lol.gif lol.gif niste prieteni de-ai nostri au o casa langa orasul nostru........era ca pe vremuri....in blugi,tricouri,pulovere....foc in curte....gratare si voie buna.......
daconst
Sorana,cum a fost de Rev?Mie mi-e asa de dor de cluburile din Tm...of,Doamne...poate o sa mai ajung pe acolo. )).gif

Sexy,ma gindeam ca duamna nici nu-l iubeste pe domnul...sincer.Altfel nu s-ar purta asa. devil.gif

Tulip,sa nu am uiti cu numele tau...ca ma chinuie de mult chestia asta. doh.gif
Tulip
Dana,prescurtarea numelui meu e ORSI......deja e mai usor,nu-i asa? )).gif )).gif )).gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 01-01-2007, 05:05 PM) *

cine nu a postat inca, mai vrem poze cheer.gif Tulip, annaiss, haideti fetelor,...sorana ...

Si Dana naughty.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 01-01-2007, 08:14 PM) *

Dana,prescurtarea numelui meu e ORSI......deja e mai usor,nu-i asa? )).gif )).gif )).gif

Daaa,e mult mai simplu...cred ca la betie n-as putea sa-ti pronunt numele intreg. lol.gif
Oricum e un nume tare interesant,nu l-am mai intalnit. hug.gif

CITAT(danyhoney @ 01-01-2007, 08:23 PM) *

Si Dana naughty.gif

Eu am scris mai sus ca o sa le pun...la oferta limitata cind am curaj. naughty.gif
Desi nu prea am pozat mare lucru...decit eu si burtokul meu. blushing.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 01-01-2007, 05:26 PM) *

CITAT(Tulip @ 01-01-2007, 08:14 PM) *

Daaa,e mult mai simplu...cred ca la betie n-as putea sa-ti pronunt numele intreg. lol.gif
Oricum e un nume tare interesant,nu l-am mai intalnit. hug.gif

CITAT(danyhoney @ 01-01-2007, 08:23 PM) *

Si Dana naughty.gif

Eu am scris mai sus ca o sa le pun...la oferta limitata cind am curaj. naughty.gif
Desi nu prea am pozat mare lucru...decit eu si burtokul meu. blushing.gif

Si...cand ai curaj ??? blum.gif
Tulip
Hai,Dana,vrei sati vedem burtca! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Mergem sa mancam la "greci" cheer.gif cheer.gif .Ultimul dezmat inainte de WW blum.gif
danyhoney
Imi pare rau,fetelor dar...yahoo merge ca naiba si nu am reusit sa pun toate pozele.Am 68 si am pus doar 33. Nu mai am timp acum ca ma asteapta "grecul cu sticla de ouzo" lol.gif Le vedeti maine pe toate,ok ? Oricum m-am scos cu cele care le-am pus pe forum blum.gif
Eu.
ce de poze!! yahoo.gif

himerus w00t.gif waaw, ai aratat ff bine! sa te vedem mai des in fusta scurta wink1.gif

pisik, no comment, la fel de eleganta si stilata ca intotdeauna. bravo! ai aratat superb!

may, as fi in stare sa ucid pentru asa o talie ca a ta lol.gif esti frumoasa

dany , unde sunt pozele !!imi place si mie la nebunie poza ta cu artificul

sexy, ador camasuta ta bleu w00t.gif ai fost ff class

2 in 1, asteptam poze cu burtica

miha, ai aratat excelent, ca de obicei. imi place ff mult paltonasul tau wink1.gif

si pe mine ma cam doare capul si sunt ametita, dar nu de la matoleala, ca n-aveam cum de la 2 guri de sampanie. ma doare in gat ca n.ai.b.a. mad.gif azi am dormit de pranz de la 2 la 6 blink.gif acum sunt ceva mai bine si cred ca bag o portie de sarmale blum.gif
Tulip
AM PUS SI EU POZELE LA INCARCAT...REVIN MAI TARZIU
Tulip
poze
Eu.
super poze, tulip w00t.gif se vede ca v-ati simtit excelent

eu stiu cum se pronunta numele tau blum.gif doar am stat 8 ani in cluj si am avut si 2 iubiti maghiari
incerc sa scriu pt 2 in 1 pronuntia aproximativa: oros orshoio , orshi prescurtat si, daca nu ma insel, inseamna chiar lalea unsure.gif dar nu sunt sigura. la orshoio , ultimele doua litere o nu se pronunta ca o-ul romanesc, ci tinand gura deschisa ca pentru a spune A, dar pronuntand O wink1.gif
sper ca s-a inteles ceva doh.gif

v-am pupat, pe maine.
ma duc la invatat..... sorry.gif
nusarich
tulip, arati super! se vede ca v-ati distrat.
Tulip
wow,Crenguta,ce frumos ai explicat cheer.gif cheer.gif floare.gif
May
Eu mama ce compliment w00t.gif multumesc give_rose.gif

tulip doamne ce nume ai... cred ca trebuie sa iau lectii ca sa il pronuntz )).gif pupic.gif
Pisik
Pup fetele!
Mercic pt aprecieri, fusta asta ma avantajeaza si e si un pic larguta, special wink1.gif
Sunt 75 cred, dar le dauy eu jos; nu am chiar 2 m, am 1,77-78, probabil ca de aia nu orea se vad, ca si la Deea, ca e capra de a mea grin.gif
Sexy, Himere, Miha, Dany, Deea (sper ca nu am uitat pe nimeni) ati fost f f frumoase toate, mi-a placut f mult bluza lui Himere, ea este o sexoasa cu totul )).gif si ma bucur ca a avut curaj sa se imbrace asa
Mihafelicitari!!!! Aud clopote de nunta, daca ai nevoie de sfaturi sunt aici sa iti raspund la orice intrebare
Eu, f frumusica ai fost, chiar daca ai stat in casa
Dany, eu am tot tequilla din aia dar cu palarioara aurie grin.gif
Fetele, acum am venit de la masa de la bunica, am mancat iarasi ca vita, iar acu dupa o baie buna cred ca bag un campari blushing.gif sa nu imi ies din mana, ca oricum ma culc, nu mai plec nicaieri

Asteptam restul de poze, eu pe ale Ellei in special

cica de ce stau pe net? pai unde sa stau frate cand am 2 televizoare in casa, la unu e socra-miu la unu soacra-mea, poate vroiam si eu sa vad un film ceva, ti-ai gasit!
Pisik
Soranutza, cum ai petrecut de Revelion?
soranutza
Am aparut si eu pe sarma, am deschis compu' de dimineata de cand m-am trezit (adica la 17 grin.gif ) dar m-am tot invartit prin casa. Am un prieten de la Arad care a dormit la mine si inca sufera pe urma alcoalelor de ieri. Revelionul asta a fost cel mai fain de pana acum, m-am simtit excelent. O sa pun si eu niste poze dupa ce termin cu musafirii. Noi am venit acasa la 8 dimineata si eu as mai fi stat, dar din pacate s-a terminat blushing.gif

Miha, sa fie intr-un ceas bun ! A fost foarte inventiv Cata, ma bucur pentru voi.

Acum ma duc sa ma uit la pozele voastre.
michelle
Poze cu celebritati
Imagine Imagine Imagine

Multumesc fetelor pupic.gif
Pisik, am uitat sa iti spun, tare mi-a placut costumatia ta de Rev. Te pricepi sa ascunzi kg in plus wink1.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 01-01-2007, 11:48 PM) *

Poze cu celebritati
Imagine Imagine Imagine

Multumesc fetelor pupic.gif
Pisik, am uitat sa iti spun, tare mi-a placut costumatia ta de Rev. Te pricepi sa ascunzi kg in plus wink1.gif

mercic Miha, esti o dulcica pupic.gif
eu continuu sa ma dau in stamba, sper ca maine sa fie totusi ultima zi, ca altfel, e vai si amar, ca kg se aduna si eu nimic blushing.gif
Pisik
vreau sa inchid si sa ma culc ca sunt chiauna dar cand vad ca a aparut ella nu ma indur, poate poate povesteste ceva...
Ellaaaaaaaaaaaa!!!!!
Pisik
e, eu totusi inchid si citesc maine
pupici!
Pisik
clar nu mai inchid ca scrie ella. mi-am gasit de lucru, mi-am pus si eu avatar
Tulip
)).gif )).gif )).gif Pisik,ce o pandesti pe Ella....si eu sunt curioasa ce scrie blum.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 01:15 AM) *

)).gif )).gif )).gif Pisik,ce o pandesti pe Ella....si eu sunt curioasa ce scrie blum.gif

o pandesc e putin spus, imi caut de lucru pe net si tot dau refresh refresh la site blum.gif
Tulip
e frumos avatarul tau....va sta bine impreuna wink1.gif
Eu.
doh.gif ma bagasem in pat la somnic si am tashnit de acolo fiindca mi-am amintit ca sunt o mare cow.gif si ca, luandu-ma cu pozele voastre, am uitat esentialul:

FELICITARI, MIHA, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti si sa va iubiti intreaga viata!!! give_rose.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 01:20 AM) *

e frumos avatarul tau....va sta bine impreuna wink1.gif

mercic pupic.gif
Doamne, ma innebuneste femeia asta, o fi adormit cu capu pe tastatura, ca mie asta imi vine sa fac.
Ellaaa, hai mai repede mamica ca eu nu am dormit azi si imi pica capu

ia uite, mai am si eu un pic si ma fac marmotica
Tulip
eu ma bag la nani...nu mai pot....somn usor,fetelor!
Ella79
Am aparut si eu, dar mai intai m-am delectat cu pozele voastre. Ati fost toate atat de frumoase si se vede ca v-ati distrat super, spre deosebire de mine. sad.gif
Himere, ai fost tare sexoasa. Ce naiba vrei frate sa slabesti, nu vezi ce scandura esti?
Pisik, eu as da orice sa arat ca tine. Zici tu ca ai pus nu stiu cate kg anul asta, dar pe cuvantul meu ca nu se vad. Deloc!
D[b]any, Tulip,[/b] si la voi se vede veselia din poze. Cred ca la anul o sa ma bag si eu la un revelion in curte la mama, la gratare, ca anul asta mi-au iesit fitele pe nas.
Miha, sa fie intr-un ceas bun! Frumos moment si-a ales iubitul tau!
Eu, tu te-ai apucat deja de invatat? de pe 1 ianuarie?? wowwww
Si acum sa va povestesc cum m-am distrat eu.

de inceput incepusem bine, de pe la 8 eram cu Asti Martini in nas. Am reusit sa imi fac un machiaj abosut bestial. L-am pus pe babuin sa ma pozeze special pentru voi, dar el a reusit sa-mi fac o poza de departe si sa ma prinda si cu ochii inchisi.
Pe la 9 mergem la niste prieteni, mai marcam si acolo niste sampanie si la 10 plecam in club. Marele, renumitul, extra-laudatul FRATELLI SOCIAL CLUB.
Era fetelor o coada la intrare pana in strada. Toate gagicile in sandalute tremurau ca proastele la usa ca, deh, nu se intra asa usor in cel mai de fite loc din Bucuresti.
Inauntru, ce sa va zic.... la revelionul lui Vanghelie cred ca era mai putina inghesuiala. Si un fum, de-l taiai cu briceagul.
Altfel era frumos aranjat, mancarea era multa, scumpa si de cea mai buna calitate, bautura cata si de care vrei. Erau acolo toate vedetele autohtone. Cred ca daca se darama clubul ala in noaptea aia, dadeau faliment toate revistele mondene.
Din pacate ne-am trezit ca NU AVEM MASA. Desi platisem pentru asta. A venit unul din patroni (pe care noi il stiam) sa isi ceara scuze ca e prea multa lume. Asta a fost o faza super nasoala. Daca stiam ca e asa, ma duceam in Regie cu 500.000 intrarea sau in piata universitatii, ca si acolo se sta in picioare. Si inca pe gratis! Muzica ne-a fost servita de DJ Tigaie (da, da, ati citi bine!!) si DJ Jonny. Atractia serii: un negrotei la bustul gol si cu niste pantaloni rosii mulati, cu o haina din blana de leopard, suit pe o masa, cantand Purple Rain. La marele fix!!
Norocul meu a fost ca am baut destul si chiar m-am distrat. Am avut placerea si onoarea de a dansa pe scena pana ne-a dat unul jos de acolo. Am pus mana si pe fundul lui negrul ala, ca doar d'aia era acolo, nu? si... m-am intoxicat cu fum de la tigarile altora.
Una peste alta a fost relativ ok, dar se putea si mult mai bine. Am ramas cu un gust amar pentru imbulzeala si lipsa mesei, dar am de gand sa ii dau in judecata pentru asta si sa-mi recuperez banii.
Singurele poze pe care le am, le-a facut frate-miu cu camera lui. Sunt putine, ca nu prea ne-a mai ars dupa ce ne-am enervat la intrare.
Promit ca cel putin una cu mine tot pun.
Eu.
ELLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!mi-am tocit unghia de la aratator si mi-au iesit ochii din cap dand refresh w00t.gif
ai atzipit cu capul pe tastatura? lol.gif

hai ca murim aici de curiozitate
Pisik
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 01:33 AM) *

eu ma bag la nani...nu mai pot....somn usor,fetelor!

cred ca te urmez, daca nu posteaza Ella pana iese sotu din baie sigur va parasesc ca si asa are pata pe noi doh.gif si nu vreau discutii aiurea
Ella79
hai mai fetelor ca am postat, ce-aveti cu mine?
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati, scuze give_rose.gif
Eu.
uffff, in sfarsit )).gif

cum asa, mai, sa platesti masa si sa nu o ai? blink.gif
si ati stat fara masa?

macar bine ca ati reusit sa treceti cat de cat peste faza asta nasoala si sa va simtiti bine wink1.gif
Ella79
Pai da, am stat fara masa. Platisem 800 de euro toti. Ne-am pus si noi hainutele la garderoba, posetele gramada pe un scaun gasit pe acolo si in rest... am stat ori la bar, ori pe la bufeturile cu mancare, ori pe ring, ori... eram prea beti sa mai stim sau sa mai conteze unde stateam.
Eu.
CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 01:39 AM) *

Pai da, am stat fara masa. Platisem 800 de euro toti. Ne-am pus si noi hainutele la garderoba, posetele gramada pe un scaun gasit pe acolo si in rest... am stat ori la bar, ori pe la bufeturile cu mancare, ori pe ring, ori... eram prea beti sa mai stim sau sa mai conteze unde stateam.

doh.gif mama, eu una cred ca faceam un tam-tam de zile mari sau ma caram de acolo mad.gif
ce nesimtiti. pai cum naiba au facut rezervari daca nu mai aveau mese?
Ella79
Imagineaza-ti ca erau 400 de locuri si ei vandusera 750 de bilete. Plus ca vedetele au venit si cu prietenii de acasa dupa ei, astia fara sa plateasca. Doar 20% din oameni aveau mese, restul stateau in picioare.
Scandal am facut, dar optiunile erau simple: ori ramaneam acolo in conditiile alea, ori plecam in Piata Universitatii, in bluza cu maneca scurta cum eram.
Oricum, am intrat in club pe la 11 si am plecat acasa la 2:15. Mai mult n-am rezistat.

Pisik
Ella[b] imi pare tare rau ca nu a fost pe masura asteptarilor, dar se pare ca fitele uneori nu inseamna si buna dispozitie si distractie si comportare ca lumea, pe masura banilor si a renumelui.... mi se pare inadmisibil sa nu ai masa la un asemenea nivel, dar am auzit ca si in bamboo era la fel.....
bine macar ca ai reusit sa te simti tu bine, eu zic ca la anul sa alegi o locatie mai putin fitoasa dar in care sigur te vei simti mai bine; cum a fost la noi: un restaurant cochet, ]select, au fost cam 70 de pers maxim, dragut si intim aranjat, dj bestial, mancarea a fost cam de fitze, mie mi-a placut dar celorlalti nu, oricum a fost ok

Si ca sa va spun apropos de Vanghelie, o sa radeti cu lacrimi dar stiti la ce revelion m-am simtit eu cel mai bine? Da da, la revelionul lui Vanghelie in 2003. Organiza al doilea an vanghelionul lui si ne-a facut cineva rost de bilete si pt ca nu gasisem alta varianta ne-am dus; dar evident cu inima indoita, inainte de a pleca ma imbracam si bombaneam ca ce mi-a trebuit, ca mai bine stateam acasa, ca sa vezi, tarani, una alta, ce mai aveam capsa pusa rau. Mai fetelor, m-am distrat de numa! A fost anul ala in care a cantat dj bobo, se face o atmosfera acolo bestiala, mancarea a fost f buna, muzica si antren, spatiu arhi suficient, lumea f f f prietenoasa, se incing la distractie dar fara a fi mitocani, toti se imprietenesc, efectiv este super! Ne-am fi dus si in alti ani, dar fara pile nu te atingi de un bilet si sa stau sa ma calc in picioare la cozi in nici un caz....dar tare mi-as mai fi dorit.

La anul poate reusim sa facem rost de bilete si daca nu am zis ca facem acasa la noi, poate iesim un pic in piata, ca in rest am incercat toate variantele: si la cineva acasa si la vanghelie si la munte si la o petrecere unde nu cunosteam mare lume (tot acasa la cineva dar nu prieten, ci prieten de al unui prieten) si la restaurant...am zis ca mai avem acasa, in piata si pe partie, ca in club nu cred sa il duc pe sot, ca le uraste

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 01:45 AM) *

Imagineaza-ti ca erau 400 de locuri si ei vandusera 750 de bilete. Plus ca vedetele au venit si cu prietenii de acasa dupa ei, astia fara sa plateasca. Doar 20% din oameni aveau mese, restul stateau in picioare.
Scandal am facut, dar optiunile erau simple: ori ramaneam acolo in conditiile alea, ori plecam in Piata Universitatii, in bluza cu maneca scurta cum eram.
Oricum, am intrat in club pe la 11 si am plecat acasa la 2:15. Mai mult n-am rezistat.

zi-ne si noua ce vedete ai vazut, Himere sigur te chestioneaza si am zis sa i-o iau inainte
Neaparat sa ne pui o poza cu tine, vreau sa iti vad tinuta
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.