Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(still_me @ 08-01-2007, 04:08 PM) *

meniul pe ziua de azi
paine 4.00
icre 2.00
iaurt jogobbela light 1.80
supa de legume 1.00
chifla 1.50
pilaf 3.50
salata de porumb+varza alba 1.50
total=15.3..rest 3.7 doh.gif doh.gif doh.gif... diseara fructe ca altfel nu ma incadrez neam in puncte

Cata paine ai papat de ai pus-o 4P?
Oricum, cred ca te saturi mai bine asa, eu una cand nu mai rezist de foame, in paine scap, e adevarat ca e neagra intotdeauna, dar oricum....
ma astetapta acasa felurite chifle si painici negre, cu seminte si parca ma vad diseara atacandu-le dry.gif
himere2005
vroiam sa va intreb daca aveti planuri de Sf. Valentin sau daca se intimpla ceva deosebit in aceasta zi la voi in familie sau in cuplu? smile.gif stiu ca mai e ceva timp pana atunci, dar trece repede grin.gif
nusarich
eu am uscat putin nucile in cuptor, pe tava goala, fara ulei, fara nimic. are ceva?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 01:58 PM) *

ce e mai ieftin la voi in afara de haine noni? sa o scoti din starea asta aiurea pe monic ca nu e chiar imensa cum se imagineaza doh.gif

majoritatea lucrurilor mi se par mai ieftine aici. mancarea, hainele, insa mijloacele de transport mi se par mai scump. un abonament de metrou pe o luna e in jur de un milion parca, iar un bilet pentru o calatorie , nu dus/intors, e in jur de 30.000 lei.
himere2005
inseamna ca e mai bine sa ai masina ta smile.gif
Deea
CITAT(michelle @ 08-01-2007, 01:15 PM) *

Da, Ella, suna f bine. Mult spor cheer.gif

Deea, pe mine ma macina problema dintilor galbeni doh.gif Exact cum te speli cu bicarbonat?
Asta mi-a recomanat si dintologul meu dar cum se spala? Se pune praf din ala pe pasta sau pui numai pe periuta, fara pasta? Ce probleme am si eu blushing.gif

doar pe periuta. Am in baie un borcanel in care pun bicarbonat si "inmoi" periuta acolo. In prealabil ma spal si cu pasta de dinti....pt. senzatia de proaspat.

CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 04:14 PM) *

vroiam sa va intreb daca aveti planuri de Sf. Valentin sau daca se intimpla ceva deosebit in aceasta zi la voi in familie sau in cuplu? smile.gif stiu ca mai e ceva timp pana atunci, dar trece repede grin.gif

pe mine nu ma incanta ziua asta asa ca o sa o sarim...oricum la noi motivele de sarbatoare nu tin de o anumita zi...pe de alta parte treaba sta cam asa: 28 ianuarie ziua mea si a casatoriei; 1-8 martie martisor, ziua femeii si ziua lui Dan, 22 martie ziua cand ne-am cunoscut; tot in perioada asta ianuarie-martie ii sarbatorim si pe tata si pe socru'.

Votat Timea, vad ca fata de la pg. 5 a ramas la 808 voturi de vre-o 2 ore.
ina_ceva
Buna! wink1.gif

Pana acum:
MD
cafea: 1.5p
paine: 0.5p
hering marinat 60gr: 3.5p
masline 6bc: 1.5p

D
paste 120gr: 2p
sos 100gr: 1.5p
masline verzi 10bc: 1p
fistic 3bc: 0.5p

C
iaurt de baut 370gr: 3.5p
banana: 1p

Total: 16.5p
irinush
eu am mancat de pranz 2 linguri de varza calita si niste branza de burduf cu smantana si mamaliga, cam tot 2-3 linguri ... si nu stiu cu cat sa punctez .. help pls!

Miha, e frumos si in noiembrie, scuze, eu am vazut octombrie, deh, varsta ...

nici noi nu sarbatorim sf valentin, avem in schimb pe 13 feb ziua mea si pe 1 martie logodna noastra, e suficient zic eu )).gif
danyhoney
Cam slaba miscarea pe aici )).gif

Eu am papat de 6,5 p pana acum...sa vad cum va fii finalul zilei grin.gif Oricum mi-am acoperit deja portiile de legume ...am mancat si 1 banana.

Ina...ce masline ai mancat 6 buc de 1,5 p la MD ???
anaoi
raportez oameni in sec. 21...FARA CURENT !!!!!!

pana acum vreo 15 min
danyhoney
CITAT(irinush @ 08-01-2007, 01:37 PM) *

eu am mancat de pranz 2 linguri de varza calita si niste branza de burduf cu smantana si mamaliga, cam tot 2-3 linguri ... si nu stiu cu cat sa punctez .. help pls!

Varza calita ...as pune 0,5 p pentru ulei...cu toate ca e cam mult pentru 2-3 linguri de varza. La restul....nu stiu ce sa zic ...vreo 3 p ??? Sa-si spuna si restul fetelor parerea...

CITAT(anaoi @ 08-01-2007, 01:42 PM) *

raportez oameni in sec. 21...FARA CURENT !!!!!!

pana acum vreo 15 min

lol.gif se mai intampla . La noi a fost tot orasul fara curent vreo 2 ore acum cateva luni )).gif
irinush
merci Dany! eu puneam mult mai mult; o sapun 2p la varza si 5 p la branza
michelle
irinush, 0p varza, 4p restul
Cine da mai mult? )).gif
Pisik
CITAT(irinush @ 08-01-2007, 04:47 PM) *

merci Dany! eu puneam mult mai mult; o sapun 2p la varza si 5 p la branza

E mult! Pune maxim un punct la varza si maxim 3p la mamaliga, desi zic ca e mult; eu 1 lingura de mamaliga facuta de mama, cu de toate adica bramza, ou, unt o puneam 1p si a fost bine wink1.gif
irinush
ok, merci pupic.gif

acum, inca o intrebare: ficatul de pui pregatit adica inabusit in 1 lingura ulei cum il punctez? ca in lista am vazut 100g negatit .. dar gatit?
Tulip
Irinush,cam 2 ficatei de pui intregi gatiti erau 100 grame....sapt. trecuta le-am cantarit....2.5P
Anna
am dat si eu linkul cu Timea pe mess naughty.gif blum.gif
Poate poate avem sanse give_rose.gif
ina_ceva
miha, sa porti sanatoasa inelul de logodna.
ella, felicitari pentru kg!
Bine ai revenit, geo!!

Monic, capul sus! Poate cauza framantarilor tale a fost luna plina.
Sa ai spor la "chestie", noni!! Distractie placuta in WE!
irinush, branza de burduf are 9p/100gr.

Dany-dulce, am papat 6 masline negre si la ultima dezbatere asupra maslinelor ramasese parca
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p
-Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
anca veselie
biggrin.gif LA MULTI ANI!

Va pup dulce! ma bucur sa vad ca toata lumea numara pupic.gif
si eu am inceput de azi, sper sa fiu cumintica, ca nu mai merge! nu am avut tupeu sa ma cantaresc biggrin.gif
meniul meu de azi:
paine 2
cascaval 3.3
sunca 1
iaurt activia 2.9
piept pui gratar 2.1
salata cu ulei 1
supa plic 2
total 14p
sa vad ce mai pap de 3 ptc.
am gramada de treaba, sper sa termin azi.
sunt racita cobza si tusesc ca un magar.
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 08-01-2007, 03:27 PM) *

biggrin.gif LA MULTI ANI!

Va pup dulce! ma bucur sa vad ca toata lumea numara pupic.gif
si eu am inceput de azi, sper sa fiu cumintica, ca nu mai merge! nu am avut tupeu sa ma cantaresc biggrin.gif
meniul meu de azi:
paine 2
cascaval 3.3
sunca 1
iaurt activia 2.9
piept pui gratar 2.1
salata cu ulei 1
supa plic 2
total 14p
sa vad ce mai pap de 3 ptc.
am gramada de treaba, sper sa termin azi.
sunt racita cobza si tusesc ca un magar.

yahoo.gif yahoo.gif
Bine ai revenit!!! pupic.gif hug.gif La multi ani si tie!
Sanatate multa!
Deea
branza milli 2.3
iaurt zuzu 1.3
banana 1
cartofi 2
legume fierte 0
pui 4
2 mere

total 10.6

cam atat pana la ora asta; diseara e problema...daca trec de primele zile cu bine o sa ma obisnuiesc sa mananc si seara mai putin.

Bine ai revenit Anca! spor la slabit.
ina_ceva
Intr-o sala de dans din Paris, un roman se apropie de o domnisoara.
- Dumneavoastra dansati, domnisoara ? intreba foarte gentil.
- Sigur! raspunde cu speranta fata, ridicandu-se in picioare.
-Ce bine! spune tanrul asezandu-se pe scaunul lasat liber, eram asa de obosit...

daconst
Monic,hai sa ne luam de mana...ca si eu sunt la fel de intoarsa. hug.gif
N-am chef de nimic si-mi mai vin si ginduri negre...daca e bb sanatos,daca ma descurc si fac fata.
Of,ca parca e ceva in aer de nu am stare.
Am stricat si eu bradul si am mai bagat o tura de scari sus-jos sa nu zic ca nu fac nimic.

Geo,pup fata si ma bucur ca ai revenit.Abia astept sa numar si eu cu voi. pupic.gif

Miha,felicitari...sa fie cu noroc.Astept si eu poze cu inelul.
Data nuntii,eu zic ca nu conteaza prea mult.Voi sa fiti multumiti. wink1.gif

Ella,felicitari pt kg...s-a vazut ca ai ambitie si te-a recompensat cintarul.
La cit mai multe kg in minus. give_rose.gif
anca veselie
merci merci!
chiar am nevoie de spor, ma uitam in oglinda la fundul meu si m-a apucat plansul dry.gif
Pisik
Bine ai revenit Anca! Spor la treaba pupic.gif
Eu am mai ros un mar, zici ca sunt apucata
sper doar sa ma abtin de la praji, mergem acuma sa le luam, tineti-mi pumnii dry.gif
Monic
Am ramas datoare cu neste raspunsuri
Eu folosesc blend-a-med(cred ca miha intreba acu` un an blushing.gif )
Reducerile au inceput deja, eu am colindat tot we-ul magazinele cheer.gif Babuinul, suparat, dupa mine grin.gif )).gif
Himere ma bucur ca i-a placut lui Dan bluzita ta, si DA, am vazut pozele de la Revelion si m-am bucurat tare cand am vazut bluzita pe tine cheer.gif hug.gif
Dany sa nu te superi ca nu ti-am raspuns in we dar am avut un we tot atat de nereusit ca si ziua de azi dry.gif
Noni saptamana asta nu cred ca voi reusi sa te vad. Am cam multe pe cap: 1 trebuie sa-mi aranjez prelungirea vizei de lucru(asta inseamna traduceri autorizate, vizita la medic, analize, declararea domiciliului, etc) sorry.gif ; vreau sa ma duc la dermatologie si alergologie cat mai curand; vreau sa ma inscriu la un curs EU care ma va costa in jur de 7 milioane rol dry.gif si sa-mi caut o sala fittness unde sa ma duc
Mi-as cauta un club unde sa existe si bazin si sauna. Noni poate stii si tu ceva unsure.gif
Oricum, si eu vreau sa ne vedem cat de curand pupic.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 08-01-2007, 05:41 PM) *

Am ramas datoare cu neste raspunsuri
Eu folosesc blend-a-med(cred ca miha intreba acu` un an blushing.gif )
Reducerile au inceput deja, eu am colindat tot we-ul magazinele cheer.gif Babuinul, suparat, dupa mine grin.gif )).gif
Himere ma bucur ca i-a placut lui Dan bluzita ta, si DA, am vazut pozele de la Revelion si m-am bucurat tare cand am vazut bluzita pe tine cheer.gif hug.gif
Dany sa nu te superi ca nu ti-am raspuns in we dar am avut un we tot atat de nereusit ca si ziua de azi dry.gif
Noni saptamana asta nu cred ca voi reusi sa te vad. Am cam multe pe cap: 1 trebuie sa-mi aranjez prelungirea vizei de lucru(asta inseamna traduceri autorizate, vizita la medic, analize, declararea domiciliului, etc) sorry.gif ; vreau sa ma duc la dermatologie si alergologie cat mai curand; vreau sa ma inscriu la un curs EU care ma va costa in jur de 7 milioane rol dry.gif si sa-mi caut o sala fittness unde sa ma duc
Mi-as cauta un club unde sa existe si bazin si sauna. Noni poate stii si tu ceva unsure.gif
Oricum, si eu vreau sa ne vedem cat de curand pupic.gif

Monic, ce lucrezi tu acolo? Stii ungureste nu?
Monic
da Pisik stiu ungureste, sunt la o companie de telecomunicatii, un fel de customer care
dar deja incepe sa ma nemultumeasca locul de munca pt ca as putea castiga mult mai mult daca as lucra ca economist.
Asa ca am decis sa fac cursul respectiv si sa-mi gasesc ceva pe placul meu. pana acum nu prea puteam pt ca trebuia permis de lucru pt orice [*****] de servici. Acum ca am intrat in UE e mult mai simplu
michelle
Dana ce a zis dr.? Nu ti-a recomandat ceva pt declansarea nasterii?
Ce-ti spusesem eu, am vazut la un film ca a recomandat, dar ceva real nu stiu..
Monic

Dana, exact asa sunt si eu, doar ca eu nu am motive. Ehh, nici tu nu ai, sigur ca bebele va fi sanatos, iar tu vei face fata, pt ca in momentul in care-l vei vedea se va trezi instinctul matern si vei deveni o mamica de milioane intr-o clipita pupic.gif
asa ca hai, capul sus, stii bine ca totul va fi bine floare.gif
Noi de-abia asteptam sa devenim matusici baby.gif
daconst
CITAT(michelle @ 08-01-2007, 05:48 PM) *

Pai nu are ce sa faca,ca pina la 2 saptamani poate sa mai stea bb...adica e normal.Abia pe urma se intervine,daca pina atunci nu da semne.
Doar ca la mine e totul din cap...adica asa m-am montat eu ca vreau sa vina si nu-mi da pace.El saracul e bine mersi...dar ma-sa-i nebuna cu capul. mad.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 08-01-2007, 05:52 PM) *

CITAT(michelle @ 08-01-2007, 05:48 PM) *

Pai nu are ce sa faca,ca pina la 2 saptamani poate sa mai stea bb...adica e normal.Abia pe urma se intervine,daca pina atunci nu da semne.
Doar ca la mine e totul din cap...adica asa m-am montat eu ca vreau sa vina si nu-mi da pace.El saracul e bine mersi...dar ma-sa-i nebuna cu capul. mad.gif

Calmeaza-te, ca bebe va iesi cand va vrea el, si cu cat te indarjesti mai tare si te stresezi, cu atata se va incapatana si el, ca doar e fi-tu, nu? blum.gif
Monic
poate asteapta sa se nasca pe 11 ca si matusica Monic )).gif wink1.gif
michelle
Dana, atunci te sfatuiesc sa faci miscare, asta ajuta.. Fii optimista, in curand il vei avea in brate pupic.gif
daconst
Na,Monic,sa stii ca asta mi-ar place. cheer.gif

Fetele aveti dreptate,dar cind ai pasarica la cap e mai greu. devil.gif
Incerc sa stau calma sa fac altceva si atunci poate ma surprinde bb.
Am zis ca nu-l mai bag in seama atat,ca si-o ia in cap. )).gif

Pisik,nu stiu daca e incapatanat ca ma-sa sau lenes ca ta-su...asta-i dilema mea. naughty.gif
Tulip
Dana,te inteleg perfect.....eu am vrut sa nasc la Tg-Mures,si nebuna de mine m-am dus si am stat o sapt. la bunica sotului,ca deh,sigur nasc.....da' de inde?Domnisoara nu avea de gand sa iasa......asa ca am venit acasa si dupa 3 zile m-am intors cu contractii "false"...si dupa inca 3 zile am nascut.......oricum,ultimele zile din peioada de sarcina sunt cele mai nasoale.....pt. ca te saturi sa tot astepti si sa astepti,vrei deja sa se intample ceva..... sorry.gif
michelle
Sa va mai amintesc ca eu i-am tras teapa mamei de 1 aprilie cu nasterea? A chemat salvarea, a stat ce a stat in spital, apoi s-a externat. Eu am aparut pe 5 (atunci a luat taxiul)
daconst
Sa va mai spun ca la mamici avem cazuri ca au depasit cu 8 zile deja termenul stabilit?Si ca suntem vreo 4-5 mamici care nu nastem...desi suntem la termen?
Ceva nu e in regula ca nu sunt singura.Planetele cred ca au luat-o razna. )).gif
Sau sarbatorile i-o fi imbatat pe bb-i si nu mai stiu drumul spre iesire. lol.gif
May
Buna ziua biggrin.gif

miha sa fie intr-un ceas bun si sa ai o nunta ca-n povesti cheer.gif

geo bine ai revenit give_rose.gif

ella felicitari pt kg pierdut dar nu prea cred ca faci bine cu cantarirea duminica dupa ce sambata iti mananci punctele economisite. S-ar putea sa fii neplacut surprinsa cand canatarul iti va arata si mancare de sambata. Nu mai bine te cantaresti inainte sa mananci punctele? poate chiar sambata dim?

daconst eu zic sa iti pui borcanul cu nutella in fatza burtii si sa vezi cum iese bebe )).gif hug.gif

Fetele eu cred ca oricat de mult am vota, tipa de la pag 5 o sa aibe mai multe voturi caci cineva e pe faza si cum ii cresc voturile Timeei, cum ii cresc si ei voturile..... dar eu nu ma las batuta mad.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 08-01-2007, 04:31 PM) *

Fetele eu cred ca oricat de mult am vota, tipa de la pag 5 o sa aibe mai multe voturi caci cineva e pe faza si cum ii cresc voturile Timeei, cum ii cresc si ei voturile..... dar eu nu ma las batuta mad.gif

eu ma gandeam ca cineva "manevreaza"calculatorul pt. voturi de acasa.....sambata si duminica primea fetita o multime de voturi,azi nici 10.......si azi e zi de lucru wink1.gif sa vedem ce se va intampla seara.......oricum,poate vorbesc prostii doh.gif
May
tulip pai se mai duce omul si la lucru wink1.gif dar ia sa vezi ca imediat ce Timea se apropie or sa creasca voturile la cealalta.... daca nu e nici un pericol iti dai seama ca nu se mai oboseste omul. dry.gif
Deea
azi a luat putine voturi, de la 808 dimineata acum are 811..oricum mai avem destul pana sa o ajungem sad.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 08-01-2007, 06:45 PM) *

azi a luat putine voturi, de la 808 dimineata acum are 811..oricum mai avem destul pana sa o ajungem sad.gif

Dar ne straduim si votam votam votam; eu incerc sa votez la juma de ora dar nu ma lasa mad.gif
Dar lasa ca votez cand plec de aici si pe urma votez si de acasa in mai putin de o ora )).gif

Am fost la ana si pt ca muream de foame si ca sa nu fiu in pericol mi-am luat un fel de paine, se cheama scandurica si e o chestie din tarate, necrescuta; cica ea are 150 grame, eu am papat aprox jumate, dar nu as puncta 3,5 puncte nici moarta ca e chestie de iti dai in cap cu ea, si din tarate si necrescuta, habar nu am cum sa punctez, voi ce ziceti? Sa zicem ca am papat 60 gr.... dry.gif
irinush
CITAT(Pisik @ 08-01-2007, 06:53 PM) *

CITAT(Deea @ 08-01-2007, 06:45 PM) *

Dar ne straduim si votam votam votam; eu incerc sa votez la juma de ora dar nu ma lasa mad.gif
Dar lasa ca votez cand plec de aici si pe urma votez si de acasa in mai putin de o ora )).gif

Am fost la ana si pt ca muream de foame si ca sa nu fiu in pericol mi-am luat un fel de paine, se cheama scandurica si e o chestie din tarate, necrescuta; cica ea are 150 grame, eu am papat aprox jumate, dar nu as puncta 3,5 puncte nici moarta ca e chestie de iti dai in cap cu ea, si din tarate si necrescuta, habar nu am cum sa punctez, voi ce ziceti? Sa zicem ca am papat 60 gr.... dry.gif

Pisik, in lista apare painea uscata suedeza - 1 felie - 0.5p
ia-te si tu dupa asta
May
Mie imi era pofta de peste si mi-am luat o cutie de 125 gr sardine in sos tomate si are 18 p wacko.gif asa ca adios amigos. In schimb, mi-am luat un suc f bun si hranitor care ma ajuta si la digesti, este multifrutas si are 0,9 p pe 100 ml si piept de curcan sub forma de mezel care are 1,3 p suta de grame si merge atat la sandwich cat si la salate sau paste biggrin.gif
anca veselie
eu cand pap paine din asta gen scandurica o consider Piine, orice fel, cu textura densa, in genul celei nemtesti, 20g 1 pct
Tulip
Fetelor,cu lichidele cum stati? blum.gif blum.gif
himere2005
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 06:35 PM) *

CITAT(Maybeline @ 08-01-2007, 04:31 PM) *

eu ma gandeam ca cineva "manevreaza"calculatorul pt. voturi de acasa.....sambata si duminica primea fetita o multime de voturi,azi nici 10.......si azi e zi de lucru wink1.gif sa vedem ce se va intampla seara.......oricum,poate vorbesc prostii doh.gif

SI EU M-AM GANDIT LA ASTA
deocamdata timea are 700 de voturi, probabil 701 cu al meu pupic.gif
May
Am primit o mostra de la parfumul acesta si ma dispera pur si simplu... nu trece zi sa nu il miros iar si iar si iar... poate i-l iau cadou babuinului de sf. valentin ca tot mi-a amintit himere dar parca vad ca e 80 € doh.gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 08-01-2007, 05:08 PM) *

Fetelor,cu lichidele cum stati? blum.gif blum.gif

Nu am baut decat 500ml de apa unsure.gif ; nu prea mi-e sete
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.