Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
eu am facut o mancare de pastai si am adaugat si ciupercute calite, marar, 2 cartofi, usturoi si un pic de bulion. totul la 4p, maxim 5 pentru extralegume si e buna mancarea cheer.gif
Tulip
May,ai primit vreun raspuns la mail? unsure.gif
May
nope, acum le ``compun`` altul mad.gif
himere2005
dana, termenul lui bia a fost 5 decembrie si am nascut-o pe 4...acum termenul tau e pe 10...vezi si tu grin.gif mai ai rabdare, stiu ca iti este greu, dar va fi bine...inveti de acum sa fii mama si sa pui binele lui in fata binelui tau smile.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 08-01-2007, 05:15 PM) *

nope, acum le ``compun`` altul mad.gif

)).gif )).gif )).gif
himere2005
a trecut nanuta pe la noi si zau daca mi-a fost foame....deci e clar, eu mananc pe fond psihic mad.gif
May
Dar ce himere, nanutza arata ca un copan fript? lol.gif

tulip o sa le scriu pana imi raspund, mama lor de sarlatani! mad.gif
himere2005
nu lol.gif dar daca eram singura, fara sa ma iau cu vorba cu cineva...sigur mancam ceva...pe ea am servit-o cu una alta dar mie nu mi-a fost foame, nu am simtit nevoia sa mananc...ce mai, mananc ca purcica, bine macar ca ma incadrez in puncte )).gif
May
Mai, se poate sa ai si tentintza de a manca din plictiseala. O au majoritatea celor care stau mult in casa, am avut-o si eu cand nu mergeam la munca.... stateam ce stateam si ziceam: hai sa mai mananc ceva doh.gif
himere2005
noroc cu bianca ca mai trebuie sa stau dupa ea ca altfel cine stie )).gif nu stiu cum va fi la servici, ce gen de servici voi avea...daca voi putea sa-mi aduc caserola cu mancare de acasa, ca daca nu...cred ca o sa trec pe gratar, sunca slaba, mai stiu wacko.gif cele care aveti un program incarcat si cu publicul cum faceti? adica daca e sa bei suficiente lichide te duci des la toaleta nu? cum faceti? sau ce mancati?
anca veselie
eu azi am baut 3 cani de ceai, 1 de fervex si mai mult de 1 litru de apa
si merg f des la toaleta biggrin.gif
_noni_
Monicule, sala cu sauna am la parter. daca vrei si bazin te invit sus si dam drumul la apa in cada lol.gif .

acum vorbind serios, putem sa mergem amandoua la sala din cladirea unde locuiesc, care are si sauna, esti invitata mea, poate asa reusesc sa ma urnesc si eu!

stiam un club in Romai Krt. care avea si bazin super cu apa incalzita dar era mereu plin de babe si m-am lipsit.

acolo am facut aerobic impreuna cu o grupa de tinere mamici si veneau la ora cu pui cu tot, ca era ceva organizat tocmai in sensul asta. a fost fun! dar acum am inteles ca ora cu mamicile se tine in alta parte, iar din cauza de babe eu nu mai vreau acolo. in schimb ma interesez pentru altceva.

Ina, multumesc!

michelle
Din pacate 1l - 1.5l. Sper sa se remedieze situatia
May
Eu am baut jumatate de l de apa si 300 ml de suc de fructe doh.gif De abia astept caldurile ca sa beau din nou 4 l smile.gif
Pisik
Eu cred ca am baut simai beau si acasa, eu beau cam 2 cani de 250 ml la un interval de o ora-doua. Am cam patru-cinci ture din astea pe zi, plus 1-2 cani de ceai, plus ce mai beau si acasa, deci zic eu ca stau bine
Cu mancatul Himere si eu sunt la fel, mananc ca sparta, dar mie mi se face rau, daca nu mananc lesin, ma ia cu ameteala, ma doare stomacul zici ca mi-a dat cineva nu pumn in el.
La serviciu imi iau mancare in caserola si respect pauza de masa, care dureaza maxim 20 de minute (eu mananc repede, stiu ca nu e bine), mai am fructe pe care le rontai la birou, eventual felii de grau, imi mai iau ceva cand nu rezist, cum a fost azi, ec.

mi-e ciuda ca am papat painica aia, mi-am mancat 3 puncte insemna, offf, n-as mai mainca nimic diseara sa fac si eu o economie ceva dar sunt rupta de foame
still_me
pisik , am mancat 4 felii de paine alba ...
dana .. eu m-am nascut cu exact 1 sapt mai tarziu decat trebuia , asa ca nu te mai agita , ca il enervezi pe bb si nu poate dormi ....glumesc
Deea
Himere ia uite ce de coincidente, am nascut amandoua duminica si eu aveam termen pe 24 dar am nascut pe 23 seara.
May
Eu mai am un drum de facut iar apoi o sa imi fac o farfurie mare cu bastonase de morcov si napi ca mi-e o pofta de mor )).gif
ramonavlas
Salutare!
Am ajuns si eu acasa asa pe fuga, am amncat o salata, v-am itit, acum fumez o tigara, dupa care ma duc la sala.
Miha, felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
May, astea-s pofte )).gif ? Pe mine nu ma ia o pofta de asa ceva?
michelle
CITAT(ramonavlas @ 08-01-2007, 06:02 PM) *

May, astea-s pofte )).gif ? Pe mine nu ma ia o pofta de asa ceva?

Asta voiam sa zic si eu lol.gif

Multumesc tuturor pentru urari si felicitari pupic.gif
Ok, cine e la rand acu'? naughty.gif
himere2005
deocamdata nuntile, apoi botezurile )).gif
still_me
gata .. mi-am schimbat tickerul ...si de ciuda plec acasa lol.gif lol.gif .. pa micutele ..sa fiti cuminti .....
michelle
O seara faina, Geo pupic.gif
himere2005
ce-i BMI? blink.gif
May
Pai mi s-a facut brusc pofta de astea dupa ce am aflat ca aseara am mancat o bip de 40 p, jumatate de punga de bip de 25 de p dupa ce deja mancasem 5 bip cu mustar si paine alba dry.gif. Si sa nu va ganditi ca au fost cine stie ce cantitati, doar ca erau ffffff ingrasacioase doh.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 06:10 PM) *

ce-i BMI? blink.gif

Indicele de masa corporala ( Body Mass Index )
May
himere este indicatorul masei corporale ( da-i search pe google pt mai multe info )
himere2005
ma gandeam eu, dar mi-era frica sa nu zic vreo bazaconie )).gif
Pisik
Mama, May, ce oi fi putut manca de 40P, ca toata masa mea de ieri a fost de vreo 40 de pcte dar am mancat toata ziua numai bip-uri, cu toate randurile de musafiri
soranutza
Am spus ca de azi incep sa numar? Nu mi-a iesit sad.gif Azi m-am intalnit cu un prieten, stomatologul meu ( )).gif ), a venit pe la mine pe la lucru, credeam ca o sa povestim 5 minute... cand colo am ajuns la restaurant. doh.gif Nu-i bai, ma bucur ca l-am vazut, incep de maine! Sper ca maine nu intervine iar ceva ca sar de pe geam...
May
pisik ai PM wink1.gif
himere2005
AM VAZUT UN RAMY...May, l-ai inscris si pe babuin? )).gif

vreau si eu May PM )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 08-01-2007, 08:26 PM) *

AM VAZUT UN RAMY...May, l-ai inscris si pe babuin? )).gif

vreau si eu May PM )).gif

curioasa mica blum.gif

May, tocmai de aia eu cand stiu ca am dat-o cu batul in balta rau, nici nu mai calculez ca ma apuca ameteala si oricum nu am timp de recuperari
Am plecat ca a venit babuinul
Pupici pupic.gif
May
Am vazut si eu pe ramy aseara si chiar ii ziceam lui Remy , dar nu, nu e el desi e la curent cu tot ce se intampla pt ca mereu ma intreaba ce mai fac fetele naughty.gif

Hai sa nu mai dau cu Pm si sa va zic direct cu scopul de a va feri: am mancat o Milk dintr-aceea aerata de 100 gr care are 2230 calorii si 31 fat ceea ce inseamna 40,6 puncte doh.gif Sa nu va prind ca puneti gura pe asa ceva!
himere2005
pisik, poate mai intri de acasa s-ao votezi pe Timea blum.gif
ai plecat si m-ai lasat sa ma framant ce a mancat may, o vaga idee am, dar parca as fi mai linistita daca as sti sigur lol.gif

macar acum stim de ce sa ne ferim naughty.gif
May
Ma uitam acum pe forum la site-ul Timeei si se pare ca e un subiect in care se discuta fix asta: se triseaza! doamne pana unde ajung unii doh.gif

himere.... cand ma gandesc cate bip-uri manacam de 40 p doh.gif ... 6 mancam! blum.gif sorry.gif
himere2005
si eu in timpul sarcinii numai tampenii am mancat...chiar o sa iau de curiozitate intr-o zi o punga de "tampenii" sa vad cam cate puncte mancam zilnic aproape. acum nu pot sa zic ca ma mai tenteaza, dar curiozitatea ma omoara...tot la o aniversare sau cand vine cineva in vizita ca sa am cui sa le pasez laugh.gif
himere2005
CE MAI MANCATI VOI seara? mie mi-au mai ramas suficiente puncte, dar parca as vrea sa pun si ceva deoparte smile.gif
Tulip
eu am sa pap niste cartofi fierti,cu un pic de unt,smantana si patrunjel....in ret economie,trebuie sa recuperez ce am papat in we sad.gif
Monic
Primul meu meniu pe anul asta: dry.gif
- cafea 0p
- orez 2 linguri 1p
- carnat cat putza unui papagal 2p )).gif
- 1 mar 0p
- apa 2 l
partea buna e ca am mancat sanatos cheer.gif
partea rea e ca acum voi primi spalaturi si bataita sorry.gif
au bataita.gif auu bataita.gif nu mai dati cry.gif
valea.gif
nusarich
am citit ce-ati nmai scris, acum sa scriu si eu ce-am mancat astazi:
- mar = 0p
- iaurt = 4,5p
- ciorbita de legume = 2p
- smantana = 1p
- piure de cartofi = 3p
- ficatei = 4p
- nuci = 2p
- 2 mere = 0p
total =16.5p

monic, mie mi se pare ca ai mancat foarte putin. ceva legume, ceva lactate?

am uitat sa spun ca eu beau destul de multa apa, in medie 2-2.5l de apa pe zi. la care se adauga cafea/ceai /ciorbite
himere2005
CU FOAMEA NU REZISTI MULTE ZILE, STII BINE ASTA
mai bine mai baga legume si fructe macar
Monic
vedeti? ce m-a simtit Ella )).gif grin.gif
Tulip
Monic,3 puncte sau nu vad eu bine w00t.gif ??/te-ai pus pe economii? blum.gif
himere2005
monic, poti sa pastrezi si putza de papagal dar mai baga ceva la ghiozdan de dragul nostru hug.gif
Monic
vad ca v-a placut meniul meu )).gif lol.gif
ok, mai bag o putza lol.gif
himere2005
CITAT(Monic @ 08-01-2007, 09:29 PM) *

vad ca v-a placut meniul meu )).gif lol.gif
ok, mai bag o putza lol.gif

s-a barbierit babuinul? lol.gif
soranutza
Sunt foarte fericita, azi vine pletosul din pozele de la Revelion la noi. Maine are interviu la firma unde lucreaza si prietenul meu, sper sa il angajeze! Cred ca eu am emotii mai mari decat el. Ne-am tot invartit pana am reusit sa il aducem aici la un interviu, sper sa iasa, tare fericita as fi daca ar veni si el aici. Eu incet incet imi aduc toti prietenii aici )).gif
Ella79
Eu sunt tot la munca sorry.gif halal viata, ce sa zic!
Meniul meu de azi e urmatorul:
- toast silueta - 3p
- pate de gasca - 3p
- biscuiti crakers - 2p
- 2 mandarine + 1 portocala - 0p
- salata de varza alba cu otet - 0p
- 2 oua fierte - 4p
- salata de rosii cu 1 lg ulei de masline si busuioc - 1p
- 1 bomboana - 1p
TOTAL 14p
Cand ajung acasa o sa imi fac un piure de cartofi cu putin ulei de masline (3p) + gogosari murati si un ceai "somn usor" cu o lingurita de miere. Totalul meu de azi va fi de 17p din 20 permise. Restul se reporteaza pentru week-end.
May, ai dreptate cu cantaritul duminica. Probabil ca o sa ma cantaresc sambata dimineata, desi saptamana WW la mine va fi duminica - sambata. Oare e permis asa?

Himere, eu ma numar printre "fericitele" care nu pot merge cu caserola de mancare la birou. Cel mai adesea eu stau in birou cu 2 spanioli, 1 francez si 2 romani. Din martie la gasca asta se va adauga si 1 neamt. doh.gif Sunt niste oameni fitosi, eleganti, distinsi, daca incerc doar sa mananc ceva la pachetel se uita la mine de zici ca n-au mai vazut in viata lor mancare la pachet. Din cauza asta am 2 optiuni:
1. ies in pauza de masa si mananc la un restaurant
2. imi iau pachetel de acasa si il mananc fie in parc (lucrez aproape de Cismigiu), fie intr-un birou de romani.
Faza cea mai nasoala e ca am atat de multa treaba, incat n-am timp de mers la restaurante / in parc / in vizite in alte birouri. Si in situatia asta mananc niste biscuiti, ceva, sau nu mananc deloc pana cand nu prind ocazia. doh.gif
Cred ca razbunarea mea suprema va fi sa scot intr-o zi un borcan cu ciorba de varza si sa-l mananc in birou. Sau mai bine niste sarmale ca alea au si miros. lol.gif lol.gif
May
monic ai vazut putza de papagal si noua nu ne arati? w00t.gif

Eu de abia am mancat 7 puncte pana acum doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.