Eu sunt tot la munca

halal viata, ce sa zic!
Meniul meu de azi e urmatorul:
- toast silueta - 3p
- pate de gasca - 3p
- biscuiti crakers - 2p
- 2 mandarine + 1 portocala - 0p
- salata de varza alba cu otet - 0p
- 2 oua fierte - 4p
- salata de rosii cu 1 lg ulei de masline si busuioc - 1p
- 1 bomboana - 1p
TOTAL 14p
Cand ajung acasa o sa imi fac un piure de cartofi cu putin ulei de masline (3p) + gogosari murati si un ceai "somn usor" cu o lingurita de miere. Totalul meu de azi va fi de 17p din 20 permise. Restul se reporteaza pentru week-end.
May, ai dreptate cu cantaritul duminica. Probabil ca o sa ma cantaresc sambata dimineata, desi saptamana WW la mine va fi duminica - sambata. Oare e permis asa?
Himere, eu ma numar printre "fericitele" care nu pot merge cu caserola de mancare la birou. Cel mai adesea eu stau in birou cu 2 spanioli, 1 francez si 2 romani. Din martie la gasca asta se va adauga si 1 neamt.

Sunt niste oameni fitosi, eleganti, distinsi, daca incerc doar sa mananc ceva la pachetel se uita la mine de zici ca n-au mai vazut in viata lor mancare la pachet. Din cauza asta am 2 optiuni:
1. ies in pauza de masa si mananc la un restaurant
2. imi iau pachetel de acasa si il mananc fie in parc (lucrez aproape de Cismigiu), fie intr-un birou de romani.
Faza cea mai nasoala e ca am atat de multa treaba, incat n-am timp de mers la restaurante / in parc / in vizite in alte birouri. Si in situatia asta mananc niste biscuiti, ceva, sau nu mananc deloc pana cand nu prind ocazia.
Cred ca razbunarea mea suprema va fi sa scot intr-o zi un borcan cu ciorba de varza si sa-l mananc in birou. Sau mai bine niste sarmale ca alea au si miros.