CITAT(soranutza @ 09-01-2007, 01:39 PM)

Pisik, tu ti-ai facut ceva analize? Nu suna bine sa ai ameteli.
Ma duc la plimbare cu Muffin (catelusul) si revin sa vad daca mi-a zis Himere ce sa cumpar pt salata si apoi plec la cumparaturi. Si Deea daduse o reteta de salata de pui, ingredientele erau: pui, castraveti murati, sos si restul am uitat. Help ca-i frigiderul gol si stomacul imi canta deja
).gif)
Iara scriu

Eu am emotii mari pentru prietenul asta al meu, de aia vorbesc atata... asa ma manifest eu, scuzati
Cartofii intra la legume?
piept de pui fiert
castraveti murati
ceapa taiata mic
1-2 linguri smantana
2-3 linguri sos ( eu pana acum am pus sos remoulade dar are multe puncte acum o sa pun sos recomandat de Ella si Miha 1p/100g)
dintr-un piept de pui ies 3-4 portii medii
poti sa variezi reteta, am mai pus si boabe de porumb sau amestec mexican.
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 01:45 PM)

sorana, eu pun cartof, morcov, patrunjel sau pastarnac radacina, nu frunze

si carne fiarta. poti sa mai pui daca vrei si mazare, telina (cui ii place mie mi se pare prea aromata, pun eventual un pic de tot). daca nu ai carne, eu puneam doua oua fierte tari taiate bucatele. a...mai trebuie si acritura:muraturi, castraveti murati sau gogosari..vezi si tu...ca si cantitati, depinde cat de mare vrei sa faci salata, dar am inteles ca reteta de baza ar fi sa fie toate legumele mentionate in cantitati egale. eu prefer sa pun un pic mai mult cartof si un morcov mai putin...depinde de gusturi. deci...radacinoasele si carnea se fierb impreuna cu vegeta (eu mai pun si o ceapa intreaga ca sa imi iasa si o supa

). se taie apoi cubulete totul. se amesteca cu castravetii murati storsi, se sareaza, pipereaza si apoi se leaga cu maioneza sau smantana. pofta buna

Himere tu faci exact ca mine; eu dintr-un piept de pui si cateva legume fac si supa si felul 2 ...soacra-mea a ramas traznita cand a vazut ca dintr-un piept fac si felul 1 si 2, asa se uita