Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
buretel
LA MULTI ANI dragi neuroni!! Sa aveti parte de un An Nou mai bun, plin de bucurii! hug.gif
Si bafta tuturor la diete! wink1.gif
chiar daca nu scriu des in casuta voastra, va urmaresc cu drag pupic.gif

Tulip, am votat-o si eu pe Timea! in fiecare zi, de multe ori blum.gif sper sa castige concursul, e o scumpete!

later edit: doresc o nunta de vis fetelor care se vor casatori anul acesta: michelle, monic, uka si andreea-rodica!
anca veselie
eu am papat pana acum de 13.5pct. voi mai manca 2 nuci de 2 pct, si mai am 1.5 pct. poate imi iau o banana, sa vad.
si o sa merg si la aerobic, sper sa nu incep sa tusesc ca un magar pe acolo.
soranutza
Fetele, voi cand mancati ceva mancare care contine maioneza, mai mancati si grasimi bune pe langa? Eu nu sunt mare bucatareasa, de aia intreb. Maioneza are si ulei in compozitie, deci putem calcula ca si cum am mancat si grasimi bune, nu?
himere2005
in sfirsit may se prinde de ce faceam eu aluzii la monic daca s-a barbierit sau nu babuinul, nu ca as fi sugerat ca are p...de papagal lol.gif ...era vorba de scutit puncte aici
eu nu stiu cum ...dar de cand ma stiu punctez cam 100g de paste 4p, ca acum sa aflu ca sunt 6, adevarul ca nu am calculat niciodata...eu merg cu 4 p in continuare ca mi-a mers bine cit de cit smile.gif
May
Sorana doar daca faci maioneza cu ulei de masline inseamna ca ai mancat si grasimi bune. Eu nu o fac niciodata cu ulei de masline ca iese amara hug.gif Bafta!

himere naughty.gif )).gif
Tulip
Anna,eu punctez sarmalele 3-5 puncte bucata....in functie de marimea lor wink1.gif
himere2005
o sarma normala nu are cum sa fie mai mult de 3p cred...ce, e mai grasa ca un mic? dry.gif nu mai stiu in ce zona se fac sarmalele alea gigantice biggrin.gif alea cred ca le poti pune 5p, dar nu cred ca au fost din alea in nici un caz biggrin.gif
May
Tulip, Remy, ca sa faca rost de voturi pt Timea de pe mirc, le-a zis la toti ca e nepoata-sa.... crede-ma ca nu am mai vazut copil care sa primeasca complimente de la fiecare om care il vede... pur si simplu s-a umplut privatul. Ai o fetitza superba give_rose.gif
Sexymom
Pupici fetelor.
Si eu ma tin tare, azi am mancat urmatoarele:
md: iaurt cu cereale
pranz: 200 salata varza cu peste la cuptor (le-am mancat pe rand ca impreuna nu se pupa )).gif )
gustare: 2 iaurturi cu fructe degresate Vitalinea
cina: imi fac un gratar cu salata verde si sfecla.
Am si alergat 30 de minute pana acum, si mai dau o tura si diseara.
himere2005
TIMEA 1139, PAG 5 935 VOTURI
May
Sexy vezi ca sunt super si iaurturile cu 0% materia grasa de la Pascual... cel putin mie imi plac mai mult decat vitalinea si am mai descoperit acum un suc de fructe bun de la Don Simon tot cu 0%. Bafta la dieta si mai povesteste-ne despre tine hug.gif
Anna
Tulip, Himere thx pupic.gif , era o sarma normala, pe care am incalzit-o in mai multa apa ca sa mai ia din grasime. blum.gif
himere2005
vad ca iei obiceiurile lui Pisik cu spalatul ciupercilor si a pestelui din conserva )).gif aveam ieri ciupercile, si parca ma batea gandul, da' am zis ca nu-s nebuna )).gif ...oricum, in caz de extrema urgenta in lipsa de puncte e bine de stiut. vroiam s-o intreb pe PISIK daca le-a pus la uscat cu cirlige pe balcon lol.gif
michelle
Multumim de urari, Buretel!! cheer.gif give_rose.gif
Sa vii mai des pe la noi.
Un an mai extrem si mai bogat iti urez pupic.gif
Sexymom
May eu imi iau din Dia iaurturi degresate cu fructe si cereale integrale, alea cu bifidus, pe langa vitalinea, tot 0% grasime, si am iesit in Macro duminica si am luat 2 kile de sunca degresata, branza Burgos linea si tone de legume si fructe.Am luat si mure si capsuni dar peste noapte au facut mucegai, cred ca sunt pline de ingrasaminte.
In rest incerc sa intru in normal, am inca multa treaba de facut dupa ce au plecat astia, am de aranjat camera din nou, jucariile fetelor, cartile, etc..ca le eliberasem un sifonier.Am de spalat , de calcat.....asta cat imi lasa timpul ca au inceput fetele colegiul si activitatile extra-scolare si sunt mai mult pe drumuri decat in casa.
buretel
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 05:07 PM) *

Multumim de urari, Buretel!! cheer.gif give_rose.gif
Sa vii mai des pe la noi.
Un an mai extrem si mai bogat iti urez pupic.gif

pupic.gif michelle
m-am cumintit si eu dupa sarbatori. merg la sala in fiecare zi aproape, si de 2 ori pe saptamana la sedinta de 30min streching. imi paraie toate oasele, dar merg inainte. caci cu kg, is catastrofa blushing.gif doh.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 04:58 PM) *

Tulip, Remy, ca sa faca rost de voturi pt Timea de pe mirc, le-a zis la toti ca e nepoata-sa.... crede-ma ca nu am mai vazut copil care sa primeasca complimente de la fiecare om care il vede... pur si simplu s-a umplut privatul. Ai o fetitza superba give_rose.gif

multumesc,May,esti o scumpa si o dulce!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Eu nu prea ajung in Dia sexy ca e la 100 de m de casa pe cand Ahora Mas-ul e la 50 tease.gif . Iti doresc multa liniste si nu mai cumpara capsuni ca sunt sintetice dry.gif give_rose.gif

tulip hug.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 04:53 PM) *

Anna,eu punctez sarmalele 3-5 puncte bucata....in functie de marimea lor wink1.gif

Vai, ce mult!
De ce punctati asa scump? Eu pun 1-3p blushing.gif
May
Fetelor inimioarele de pui se puncteaza la fel ca si ficatul? blink.gif
michelle
Buretel, de ce nu pictezi si tu un ticker? naughty.gif
Super ca te-ai apucat de sala.. in 1-3 luni se va cunoaste foarte bine. Vezi ca atunci cand faci miscare, centimetrul iti zice ca ai slabit, si nu intotdeauna cantarul.

CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 05:17 PM) *

Fetelor inimioarele de pui se puncteaza la fel ca si ficatul? blink.gif

Ficat 19.7 3.0 0 109
Inima 17.0 4.0 0 107
Deci cred ca raspunsul este da blum.gif
buretel
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 05:18 PM) *

Super ca te-ai apucat de sala.. in 1-3 luni se va cunoaste foarte bine. Vezi ca atunci cand faci miscare, centimetrul iti zice ca ai slabit, si nu intotdeauna cantarul.

ai perfecta dreptate. nu s-ar misca si cantarul ala, nici picat cu ceara doh.gif arata exact aceeasi greutate, desi la haine parca se simte. oricum, fata de anul trecut am un balast de ~6kg w00t.gif
nici nu mai stiu unde se faceau tickere biggrin.gif pe tickerfactory.com?
May
Mersi miha si mai am o intreabare: cola light 200 ml e 0 puncte dar daca beau mai mult?

Buretzel multa bafta give_rose.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 05:23 PM) *

Mersi miha si mai am o intreabare: cola light 200 ml e 0 puncte dar daca beau mai mult?

Buretzel multa bafta give_rose.gif

pupic.gif multumesc may! sper sa ma motivez. de asta mai trag cu ochiul pe aici, pe la meniurile voastre wink1.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 05:12 PM) *

lacry, cum de te-ai indurat sa dai 8,5p pe 100g ceafa? ca eu nu m-as fi indurat )).gif

am cumparat-o pentru sotul meu ,este foarte gustoasa, luasem si eu o faramitza, iar el nu vrea sa manance, ca n-are chef. S-o arunc? Am zis ca mai bine o mananc...
De-acum nu mai cumpar de mancare decat pentru mine, daca vrea si el ce mananc eu, bine, daca nu.... sa flamanzeasca devil.gif
May
Buretzel poate ne spui mai multe despre tine hug.gif
ina_ceva
May, eu punctez cu 0 orice cantitate de suc light bauta.
May
ina asa ziceam si eu ca pe sticla toate valorile sunt 0, mersi pupic.gif
Anna
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 07:15 PM) *

CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 04:53 PM) *

Vai, ce mult!
De ce punctati asa scump? Eu pun 1-3p blushing.gif

Nu imi da ideei Miha ! Ca numa sarmale pap.... blum.gif
Le las 3 pct macar sa fie ele mai putin! pupic.gif
daconst
Tulip,eu acum am aflat ca pofta mea de dulce ar fi de la lipsa de magneziu...cam tarziu,dupa ce am topit atatea bip-uri.Dar vezi sa nu fie si la tine asa ceva.

Himere,eu punctam 120g paste cu 4p...de fapt sunt paste pina te saturi 4p,deci am voie. blum.gif

May,cola light e 0p.ca toate bauturile light de fapt.
uka
uuuuuuuuu e bine de stiut ina_ceva.. si eu fac la fel, eu nu punctez nici fructele in plus,. nu le-am punctat niciodata
Anna
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 07:05 PM) *

vad ca iei obiceiurile lui Pisik cu spalatul ciupercilor si a pestelui din conserva )).gif aveam ieri ciupercile, si parca ma batea gandul, da' am zis ca nu-s nebuna )).gif ...oricum, in caz de extrema urgenta in lipsa de puncte e bine de stiut. vroiam s-o intreb pe PISIK daca le-a pus la uscat cu cirlige pe balcon lol.gif

Pai am inteles ca si Pisik e tot balanta cred ca de aia aveam obiceiurile astea lol.gif Ca eu demult le "spalam"
daconst
Annaiss,si sarmalele mele au 3p...ca nu sunt cit degetul ca la Miha.Adica sunt cit 2 degete de groase.
ina_ceva
Eu punctez fructele, doar la legume nu ma uit cat manac.
uka
si magneziu se gasetse in.... ce?
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 05:26 PM) *

Buretzel poate ne spui mai multe despre tine hug.gif

32 de ani batuti pe muchie )).gif "hlizitoare" de profesie lol.gif 58 kg, ~1.70 (ba 1.68, ba 1.69, ba 1.70, nu stiu de cine depinde asta )).gif ), maniaca la click-uit la computer. si varza la diete lol.gif
in 2005 slabisem perfect, aveam 52.5-53 kg, si m-am mentinut pana in anul acesta in vara, cat de cat. ajunsesem la 55, dar tot era ok. acum am mai pus pe mine si craciunul si revelionul, si cred ca vor sta acolo pana anul viitor devil.gif
blum.gif
Lacry
CITAT(buretel @ 09-01-2007, 07:21 PM) *

CITAT(michelle @ 09-01-2007, 05:18 PM) *

ai perfecta dreptate. nu s-ar misca si cantarul ala, nici picat cu ceara doh.gif arata exact aceeasi greutate, desi la haine parca se simte. oricum, fata de anul trecut am un balast de ~6kg w00t.gif
nici nu mai stiu unde se faceau tickere biggrin.gif pe tickerfactory.com?

si pe tickerfactory.com si pe altele...
poti sa dai click pe tickerul meu sa mai ajungi pe un site cu tickere hoatze... )).gif
May
Buretzel incantata de cunostintza give_rose.gif cred ca la inaltimea ta slabirea prin sport este tot ce iti trebuie iar mancatul sanatos oricum e benefic
Anna
CITAT(daconst @ 09-01-2007, 07:30 PM) *

Annaiss,si sarmalele mele au 3p...ca nu sunt cit degetul ca la Miha.Adica sunt cit 2 degete de groase.

Dap, Dana asa sunt si sarmalele mamei, asa ca le las 3 pct. blum.gif

ina_ceva
Buretel, poze? Cred ca arati super (cu inaltimea si kilogramele tale)
daconst
CITAT(uka @ 09-01-2007, 07:31 PM) *

si magneziu se gasetse in.... ce?

Nu prea stiu exact...eu am inceput sa beau efervescente,ca altceva nu am gasit. huh.gif
ina_ceva
in peste stiam ca se gaseste magneziu, dar nu orice fel de peste
himere2005
se gaseste in nuci, alune, parca ulei de rechin smile.gif
ina_ceva
Magneziu se gaseste in cacao, alune soia, ciocolata blushing.gif , nuci , paine integrala
bpaula
si in seminte
Tulip
Dana,oare si la mine ar fi lipsa de magneziu?Vitamine iau regulat,si nu am intotdeauna pofta de ceva dulce....doar ca atunci cand mi se pune pata,numai dulce vad in fata ochilor doh.gif Deocamdata nu m-am atins de ele......
Eu.
CITAT(soranutza @ 09-01-2007, 04:51 PM) *

Eu., tocmai mi-am luat un borcan pt salata à la Deea, uite ce scrie pe el :

288 kcal, 26,5 g lipide pe 100 de grame => 7.7 p / 100 gr

sa inteleg ca e ok 1p pt o lingura? w00t.gif
ina_ceva
Trebuie sa manaci si alimente bogate in calciu astfel incat magneziu sa poata fi absorbit in organism
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 09-01-2007, 05:43 PM) *

Magneziu se gaseste in cacao, alune soia, ciocolata blushing.gif , nuci , paine integrala

auzi,Dana...probabil ti-au incurcat analizele lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Wow, Buretel, pai esti manechin! naughty.gif

Magneziul
Impreuna cu calciul, ajuta la formarea oaselor si dintilor, la buna functionare a sistemului nervos. Oxidul de magneziu in combinatie cu vitamina B6 dizolva depunerile renale de oxalati. Administrata seara, aceasta combinatie contribuie la alungarea insomniei. Sarurile de magneziu se pot folosi in tratamentul constipatiei cronice.
Se gaseste in: cereale integrale, migdale, nuci, legume, ciocolata.
Doza zilnica recomandata: 500-1.000 mg
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.