Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
Maama, vad ca sunt subiect de barfa aicea )).gif
Pai eu spalam niste ciupercute din Italia care erau puse in ulei, un fel de marinate, adica ele in loc sa fie in apa erau in ulei, logic ca le spalam, nu?
Oau, eu cand vad ce papati voi ma minunez, pai eu as muri de foame; eu am ingurgitat acu vreo ora un pachetel de biscuiti integrali plus fructe la greu si imi chioraie matele de numa, abia astept sa ajung acasa sa bag un castronoi de iaurt cu fulgi, ca altfel lesin....
Nu stiu cum puteti trai cu carne chioara ca mie nu imi tine de foame. Eu sunt sora cu Himere, sa se umfle matu frate ca altfel nu tine tease.gif blum.gif
Of, abia astept sa ajung acasa, iar ma simt obosita si fara vlaga. sa stiti ca la analize nu mi-a iesit nimic suspect, cred ca e pe fond de oboseala si din cauza lipsei de aer de aici de la serviciu (avem peste 30 de grade zilnic blink.gif )

buretel
CITAT(Lacry @ 09-01-2007, 05:35 PM) *

si pe tickerfactory.com si pe altele...
poti sa dai click pe tickerul meu sa mai ajungi pe un site cu tickere hoatze... )).gif

pupic.gif mamica de mocutz, mi-am tras si eu ticker wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 05:36 PM) *

Buretzel incantata de cunostintza give_rose.gif cred ca la inaltimea ta slabirea prin sport este tot ce iti trebuie iar mancatul sanatos oricum e benefic

dap, asa este. sportul ar fi cel mai bun prieten acum. mai greu ma descurc eu cu banda de alergat, pt cine stie lol.gif lol.gif fie imi pierd cheia de la vestiar pe dedesubt, fie setez viteza prea mare si ma arunca pe podea biggrin.gif biggrin.gif

CITAT(ina_ceva @ 09-01-2007, 05:40 PM) *

Buretel, poze? Cred ca arati super (cu inaltimea si kilogramele tale)

blushing.gif blushing.gif nu e chiar asa, ina. tocmai pt ca nu am practicat sportul pana acum, din pacate. sunt putoare si lenesa blum.gif si in plus, kg-ele sunt repartizate inegal laugh.gif poze nu pun, ca-s timida, si putin paranoica lol.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 07:44 PM) *

Dana,oare si la mine ar fi lipsa de magneziu?Vitamine iau regulat,si nu am intotdeauna pofta de ceva dulce....doar ca atunci cand mi se pune pata,numai dulce vad in fata ochilor doh.gif Deocamdata nu m-am atins de ele......

Tulip, nu vreau sa ma fugareasca fetele, dar crezi ca daca ai lua un patratel de cioco sau o bobo ar fi asa o nenorocire, sau tu esti de-a mea, "totul sau nimic"? tableta sau nimic, borcanul de nutella sau deloc blum.gif
ina_ceva
* Verdețurile ca de exemplu spanacul furnizează magneziu pentru că molecula de clorofilă conține acest metal. Nucile, semințele și unele cereale sunt o bună sursă de magneziu. Deși magneziul este prezent în multe alimente, se întâlnește în general în cantități mici. Conform părerii multor nutriționiști, necesarul zilnic de magneziu nu poate fi asimilat dintr-un singur fel de mâncare. Mâncând o mare varietate de mâncăruri, incluzând cinci feluri de fructe și legume zilnic și multe cereale, se poate asigura doza adecvată de magneziu.

* Cantitatea de magneziu conținută în alimentele prelucrate este în general mică. Apa poate fi o sursă de magneziu, dar cantitatea diferă în funcție de calitatea apei. Iată câteva alimente și cantitatea de magneziu aferentă:

* spanac (1/2 cana)= 80 mg
* unt de arahide (2 lingurite) = 50 mg
* lapte degresat (1 cana) = 40 mg

* O dozare inadecvată a magneziului cauzează deseori spasme musculare și este asociată cu boli cardiovasculare, diabet, hipertensiune și osteoporoză. Deficiența acută este rară și nu este niciodată datorată unei insuficiențe din alimentație ci urmare a unor boli specifice care sunt în general rare.
Tulip
CITAT(Pisik @ 09-01-2007, 05:48 PM) *

CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 07:44 PM) *

Dana,oare si la mine ar fi lipsa de magneziu?Vitamine iau regulat,si nu am intotdeauna pofta de ceva dulce....doar ca atunci cand mi se pune pata,numai dulce vad in fata ochilor doh.gif Deocamdata nu m-am atins de ele......

Tulip, nu vreau sa ma fugareasca fetele, dar crezi ca daca ai lua un patratel de cioco sau o bobo ar fi asa o nenorocire, sau tu esti de-a mea, "totul sau nimic"? tableta sau nimic, borcanul de nutella sau deloc blum.gif

m-ai ghicit,Pisik....mai bine nu ma ating de cioco....nutella nu tin in casa devil.gif
ce-i aia: o patratica???mi se face pofta numai..... blum.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 09-01-2007, 07:46 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 09-01-2007, 05:43 PM) *

Magneziu se gaseste in cacao, alune soia, ciocolata blushing.gif , nuci , paine integrala

auzi,Dana...probabil ti-au incurcat analizele lol.gif lol.gif lol.gif

Pai mie mi-au iesit analizele bune de la atata ciocolata... lol.gif lol.gif
Si eu nu stiam ca magneziu de fapt imi cerea mie organismul cind ma indopam cu bip. doh.gif
May
Tulip ai Pm )).gif
himere2005
buretel, clar esti paranoica..eu cand am vazut buretel am crezut ca esti mai plinuta dar am vazut odata o poza la avatar, cam micuta pentru chioroma de mine si arati traznet, la figura nu prea te-am putut distinge
Tulip
May, Imagine
uka
DE LA Semnatura ta tulip nu o pot vota pe timea in schimb am vazut ca pot de la himere.. asa k avetzi 3 voturi p ziua d azi d l amine...
May
Tulip PM again give_rose.gif
May
Ce papati bun in seara asta? Eu fac tocanitza de ceapa cu ficatei si inimioare si il pun pe Remy sa tranteasca o mamaliga blum.gif
irinush
am revenit si eu, ca David e cuminte, momentan )).gif si se joaca singur ... asa ca profit sa mai vorbesc cu voi ...
si eu sunt la fel ca tine Pisik, sa manac zdravan, ca altfel mor de foame, si pt ca eu as manca non stop sa vedeti ce de apa beau! daca ma scutura cineva cred ca suna apa in mine la propriu )).gif
si tot la fel sunt si cu dulciurile, vad ca deocamdata rezist fara sa mananc, dar nu stiu cat o sa ma tina...

CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 08:27 PM) *

Ce papati bun in seara asta? Eu fac tocanitza de ceapa cu ficatei si inimioare si il pun pe Remy sa tranteasca o mamaliga blum.gif

eu o sa mananc mancarea lui David de aseara, pe care nu a avut chef sa o manance, nu stiu de ce, si anume piure din ficatei cu fasole verde, impreuna cu o felie de paine si daca nu o sa mai pot de pofta o sa mai mananc inca o felie de paine prajita cu unt si gem de caise blushing.gif ...
himere2005
Eu mai am cam jumatate de castronel de paste cu branza diet si o salatica de fructe smile.gif ca vreau sa ma incadrez in 16p
irinush
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 08:39 PM) *

Eu mai am cam jumatate de castronel de paste cu branza diet si o salatica de fructe smile.gif ca vreau sa ma incadrez in 16p

auzi, intr-o zi va trebui sa imi spui si mie cum reusesti tu sa faci de toate intr-o zi, avand si un copil mic in grija ... )).gif
vorbesc serios, eu una nu prea reusesc ... asa ca, zi aici reteta succesului )).gif
May
Cred ca o leaga pe bia de calorifer si cu un plasture la gura )).gif

Ati vazut cate voturi are Timea? cheer.gif
irinush
cred ca ai dreptate May, o sa incerc si eu cu David

off topic si mai ales pt mamici, dar nu numai: fetelor, cred ca v-am mai zis, am nevoie de bona pt David, daca vreuna dintre voi stiti pe cineva va rog mult de tot sa imi spuneti, multumesc!
himere2005
lol.gif lol.gif da, e clar..pai prima masa o fac la 7 dimineata, de ex. azi am facut o mazare smile.gif , iar urmatoarele 2 cand doarme bia sau se joaca singura...dar fac paste, orez, cartofi, mazare, chestii din astea care merg rapid
irinush
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 08:51 PM) *

lol.gif lol.gif da, e clar..pai prima masa o fac la 7 dimineata, de ex. azi am facut o mazare smile.gif , iar urmatoarele 2 cand doarme bia sau se joaca singura...dar fac paste, orez, cartofi, mazare, chestii din astea care merg rapid

toata stima, esti tare ... eu nu reusesc ... dar, am gasit eu care e raspunsul, tu esti mai tanara sic!
May
Apropo de bone, a intrebat-o soacra-mea pe asta la care am grija de copil daca e multumita de mine. Si cica i-a zis ca e foarte multumita ca nu numai ca nu o mai gaseste pe Sonia picata in cap, neschimbata si nemancata, dar nici macar nu o gaseste plangand )).gif

himere, irinush cred ca timpul pe care il ai tine si de copil ca de exemplu daca iti sta copilul in premergator cuminte, numai bine il tii in bucatarie cu tine cat te invarti si iti faci treaba, nu?
irinush
May, David e un copil chiar ff cuminte, nu asta e pb ... ci faptul ca mie nu prea imi mai arde de nimic ... pur si simplu cand am putin timp liber nu am chef sa fac nimic, doar sa stau si sa vegetez .. cum spuneam, o fi de la varsta, cine mai stie )).gif
himere2005
asa este, cred ca depinde de copil...si de cat esti in stare sa ii brailesti, poate va pun maine o poza cu turnul meu din 10 cuburi de care bia era tare mandra biggrin.gif da' eu )).gif .irinush, trebuie sa te gandesti cum merg treburile, de ex. pun mazarea cu 2 cartofi la fiert si intre timp calesc ceapa si o pun dupa, ca sa mearaga mai repede...iese la fel de buna smile.gif
May
V-am zis ce am gasit printre jucariile copilei? O bricheta dintr-aceea electrica pe care doar se apasa si iese focul, o sticlutza de medicamente de sticla, o unghiera si inca ceva dar nu imi vine acum in minte ... am ramas blink.gif . Prima dat am zis ca au ajuns acolo din greseala si le-am pus pe masa unde nu poate ajunge la ele si azi le-am gasit din nou printre jucarii si le-am aruncat mad.gif nici sa nu ma intrebe unde sunt dry.gif
irinush
stiu Himere, asa fac si eu, nu asta era ideea, eu nu mai am energie si nici chef .. deh .. asta este ...

May, parintii fetitzei sunt ori inconstienti, ori nebuni ... ori ambele!
himere2005
ce parinti inconstienti sad.gif off...poate o sa-i pazeasca cel de sus cand sunt doar cu parintii
Anna
am si eu o intrebare, pentru cine papa Silueta de la Vel Pitar - o felie are 0.8 pct nu?
Exista vreo paine cu felie de 0.5pct?
Tulip
May, pupic.gif

fetelor,oare cat sa punctez 1 farfurie de ciorba de varza(lucskos) fara carne(carnea o punctez separat wink1.gif )...e facuta de socrela,si nu e ff. grasa.....oare 3P e ok? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Pisik
Am ajuns si eu acasa, am papat dar nu m-am saturat sad.gif sunt fomista rau si ca si Irinush torn apa si ceai in mine ca bolunda.
May, ce parinti idioti.
Mai stau putin pe net si apoi ma duc sa trebaluiesc prin casa dar intai sa pun meniul:
felii grau - 3 1,8
branza Milli diet 85 gr 1
miere 3 lingurite 0,5
ficatei 3 si 1/2 3
legume (pt mazare) 1
iaurt Jogobella light 1,7
fulgi de grau 3,5
iaurt Jogobella light 0,5
crackers integrali 2
extra fructe 1

TTL - 16p, economie 4p cheer.gif cred ca mai pe seara mai pap niste fructe blushing.gif

Ce ziceti?

Pupici
May
Ciorba de varza pe care o fac eu are 0 puncte dar cred ca un max de 2-3 puncte cat sa fii acoperita e ok pupic.gif

himere, irinush... eu ce sa mai zic, imi vine sa le sparg capetele. Inca o intrebare: vi se pare ok ca un copil de 9 luni sa manance Kinder Bueno?.... aici sunt sfatuiti parintii sa nu introduca ciocolata in alimentatia copiilor cel putin pana la 2 ani si eu sunt super de acord cu ei
himere2005
irinush, eu nu stiu daca m-as ajunge cu banii daca nu as face treaba asta, dupa ce-mi platesc toate datoriile si mancarea raman in casa cu vreo 2 milioane, pe care ii am ca marja, uneori incerc saplatesc mai rpd banca si raman fara, dan ultima luna a luat 10 milioane si bonuri, nu 15 si bonuri cum luase in prima luna caci vanzarile nu merg si nu reusesc sa-si atinga targetul si asta influenteaza f.mult salariul smile.gif
May
Pisik daca esti ``fomista`` atunci de ce nu mananci mama bine? Ala e meniu la tine pt un om care s-a obisnuit cu multa mancare? Normal ca nu te saturi caci sochezi organismul enorm cu cat de putin mananci. Pune mana si mananca paste, piure, piept de pui, oua, ceva satios nu gustarelele tale ca altfel nu te vad bine cu ametelile alea. Mergi o perioada pe fainoase ca sa te saturi si apoi le inlocuiesti incet incet cu ceea ce mananci acum hug.gif
himere2005
nu, recunosc ca i-am mai scapat si eu cate ceva dulce biancai, dar nu ciocolata si nu in cantitatile astea...cel mult o farimita, ca acelea care raman cand tai ciocolatile...dar i-am mai scapt si eu cite o prajitura si nu stiu daca am facut bine, dar am vrut sa-i fac o bucurie
Deea
Anna eu stiam de paine silueta ca are 0.5, la mine in meniurile mai vechi asa scrie. Are valorile trecute pe punga, vezi si tu.

iaurt 0.5
cereale 1
banana 1
orez 5
legume 0
ulei masline 1
piept de pui 4
banana 1
mamaliga 2
ou fiert 2
smantana 1.5
branza 2

total 21

sper sa nu ma mai apuce foamea mai tarziu...o sa mananc niste mere.
nusarich
CITAT(annaiss_derrian @ 09-01-2007, 09:07 PM) *

am si eu o intrebare, pentru cine papa Silueta de la Vel Pitar - o felie are 0.8 pct nu?

annaiss, exista Wasa, daca ai auzit de ele, sunt felii de secara (arata ca niste biscuiti mai mari si foarte subtirei). astia au 0.5/felie, dupa indicatiile de pe ambalaj. se gasesc la carefour, cora, mega image (aici am gasit eu sigur)
Deea
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 09:14 PM) *

Pisik daca esti ``fomista`` atunci de ce nu mananci mama bine? Ala e meniu la tine pt un om care s-a obisnuit cu multa mancare? Normal ca nu te saturi caci sochezi organismul enorm cu cat de putin mananci. Pune mana si mananca paste, piure, piept de pui, oua, ceva satios nu gustarelele tale ca altfel nu te vad bine cu ametelile alea. Mergi o perioada pe fainoase ca sa te saturi si apoi le inlocuiesti incet incet cu ceea ce mananci acum hug.gif

de acord...si eu sunt "fomista", nu as rezista fara mancare satioasa....se vede de altfel si din meniurile mele.
May
himere i-a lasat lu` asta mica de mancare azi paine cu un salam afumat si un kinder bueno si m-am crucit. I-am dat sa manance salamul cu paine desi nici cu afumatura de la varsta asta nu sunt de acord dar kinderul nu, in sperantza ca nu era pt ea. Cand a venit m-a intrebat daca nu a vrut si kinderul si i-am zis ca nu ( am mintit ) si i l-a dat ea pe tot dintr-o lovitura dry.gif
himere2005
acum eu stiu ca ai nevoie de postul asta may, dar poate poti sa sugerezi subtil sa-i cumpere cereale pentru bb, lactate, piept de pui, ficatel proaspat, galbenus de ou fiert tare, paste, orez...cam ca la dieta )).gif bia nu e grasa..dar sunt mulumita ca a mancat cat de cat sanatos
Deea
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 09:20 PM) *

himere i-a lasat lu` asta mica de mancare azi paine cu un salam afumat si un kinder bueno si m-am crucit. I-am dat sa manance salamul cu paine desi nici cu afumatura de la varsta asta nu sunt de acord dar kinderul nu, in sperantza ca nu era pt ea. Cand a venit m-a intrebat daca nu a vrut si kinderul si i-am zis ca nu ( am mintit ) si i l-a dat ea pe tot dintr-o lovitura dry.gif

doh.gif nu-mi vine sa cred ce spui! si cand te gandesti ca se face atata caz in legatura cu alimentatia copiilor si cu problema copiilor obezi...n-au televizor? n-au dr. pt. copil?

cam cate kg. are fetita? (inaltimea nu cred ca o stii)
himere2005
fructe si legume
irinush
nasol rau ce fac parintii cu copila aia ...
eu lui david ii dau dulce numai facut de mine in casa, cum ar fi placinta cu mere sau cu dovleac, mezeluri nu ii dau decat sunca de pui sau de curcan, in rest nimic din alimentele asa-numite interzise pt copii ... aia chiar nu sunt normali!
Anna
CITAT(Deea @ 09-01-2007, 09:16 PM) *

Anna eu stiam de paine silueta ca are 0.5, la mine in meniurile mai vechi asa scrie. Are valorile trecute pe punga, vezi si tu.

da, si eu stiam de 0.5 asa am in vechile meniuri...insa parca am citit ca ar fi zis careva, nus exact cine ca are 0.8 pct
am valorile pe ambalaj insa deja am papat din ea si nus cate felii are
are 240.1 cal si 1.7 grasimi pe 100 gr si in total are 400 gr ..are 4.2 pct pe 100 gr...
Pisik
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 09:14 PM) *

Incerc sa mai variez meniul, cum ii ziceam si ieri deei, nu prea am timp sa gatesc, iar seara incerc sa ma feresc pe cat pot de paste si cartofi, macar nu zilnic.
Eu oricat as papa nu ma satur cu mancrica din asta de regim, m-am invatat cu dulciuri si mi se pare ca ma saturau tare bine, dar...asta este. Culmea e ca nu slabesc neam...
Am primit de la tata o centura din aia care face abdomene in locul tau, o tii pe burta si simti cum te pisca, e haioasa dar nu cred sa faca mare lucru.
May, dar mama aia e nebuna, la un copil de 9 luni afumatura si kinder???pai nepotica noastra de 3 ani si cateva luni nu mananca asa ceva...Doamne fereste!
uka
HIMERE, am avzut ca ai scris doar galbenus de ou.... albus nu ai voie... intreb si eu ca habar nu am, dar referitor la mezeluri si dulciuri sunt de acord...ar putea sa-i dea un iaurt cu fructe... nu?? nutrageti k am zis k nu ma pricep, nu m-am interesat si nu am cautat nimic despre bebelusi, inca nu ma atrag... de nici un fel... decat sa-i vad ca sunt frumosi sad.gif, nu stiu daca e bine sau nu.... dar mai am...pana la bebe oricum
Anna
CITAT(nusarich @ 09-01-2007, 09:17 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 09-01-2007, 09:07 PM) *

annaiss, exista Wasa, daca ai auzit de ele, sunt felii de secara (arata ca niste biscuiti mai mari si foarte subtirei). astia au 0.5/felie, dupa indicatiile de pe ambalaj. se gasesc la carefour, cora, mega image (aici am gasit eu sigur)

da Nusa stiu de care zici, am luat si eu in ttrecut insa nu mi-ai placut deloc huh.gif
Sexymom
Fetelor am o rugaminte mare la voi. Eu vad ca numarati si iar numarati, am calculat si eu si ar trebui sa mananc de 19 puncte zilnic.
Numai ca mai mult de atat nu stiu.
Am incercat sa descarc WW si nu am reusit.
Va spun ce am mancat eu toata ziua si poate puteti sa imi spuneti cate puncte am strans si sa ma ajutati sa numar si eu.

Md. iaurt degresat cu cereale
Pranz : 150 g peste slab cu 200 g varza rosie cu un stop de ulei de masline si otet de mere
gustare 3 iaurturi degresate ( fiecare iaurt are 33 kcal)
Cina : salata verde cu rosie, 1 castravete, juma de ardei, un sfert de ceapa si 4 lingurite de parmezan

CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 09:20 PM) *

Daca mai scri asa ceva ma duc la masa acasa si iau copilul la mine, sa vada nebuna cum se creste un copil. Salam?????dupa 3 ani in colo, mai ales ca e afumat, fata sunt unele femei inconstiente.
uka
da adresa de e-mail si una dion noi iti tirmitem materialele .. biggrin.gif
scrie si gramajul la cereale si la iaurt...

nusarich
annaiss, sa stii ca si eu am fost un pic reticenta la wassa, dar acum zau daca mai am ceva impotriva... bine, mananc o felie la cateva saptamani cred, ca si secara contine gluten (de care nu am voie), dar in lipsa de altceva la serviciu, mananc o felie si imi potolesc foamea.

eu in mod obisnuit am rondele de orez expandat (tot 0.5p/felie), se gasesc si patrate, si rotunde, pot fi mancate si cu sarat si cu dulce. si astea au fibre si mie imi si plac si tin si de foame
May
So, fetitza are 9-10 kg ( i-am intrebat ) si imi vine mie cam peste genunchi un pic ( eu 1.75 ). Nu stiu in ce consta alimentatia ei pe parcursul zilei caci nu stau cu ea decat pana la 1 dar in curand o sa stau pana la 5 si va zic atunci mai multe. Mie de obicei imi lasa de mancare paine cu salam afumat ( acelasi salam mereu, un salam pe care nu l-as manca nici eu caci e super gras si imi raman mainile unsuroase rau dupa ce il fac bucatele ) sau rar imi lasa cate un borcanas cumparat cu te miri ce ( pui cu verdetzuri, miel cu nu stiu ce, etc ). Azi a fost prima data cand mi-a lasat kinder bueno dar ma indoiesc ca e prima data cand ii da ciocolata dupa reactia de normalitate pe care a avut-o cand i l-a desfacut.

Parintii ei au fost in tzara toata luna decembrie si s.au intors vineri. Maica-sa munceste pana la 5 deci nu am avut ``placerea``sa o cunosc pana acum. De copila are grija matusa ei, sora lu` maica-sa, tot timpul cat nu sunt eu la ei. Maica-sa nu i-a facut baie niciodata si doar vine si o pupa, in rest mai nimic. Nici macar nu a cerut sa ma cunoasca maica-sa desi m-am oferit sa vin la ei aseara.

Copila imi vomita f des si cand am ridicat aceasta problema in discutie am primit urmatorul raspuns: asa e normal la copii, se zice ca sunt sanatosi daca vomita ce nu le trebuie. Nici nu ma obosesc sa comentez asta.

himere am incercat sa ii zic femeii ca nu sunt de acord cu alimentatia copilei, cu modul de a o adormi si cu multe altele si mereu imi raspunde ca asa a fost si ea crescuta de masa si asa si.-a crescut si ea copilul ( are un baiat de 15 ani) si sunt toti bine sanatosi... oricum am reusit sa adorm copila doar plimband-o in brate prin camera caci nu o duc la culcare decat cnd i se inchid ochii de somn
nusarich
sexy, ca sa calculam avem nevoie de: calorii, gramaj si de grasimi

pestele cum era facut? ai idee cam ce peste era?
Anna
CITAT(nusarich @ 09-01-2007, 09:38 PM) *

annaiss, sa stii ca si eu am fost un pic reticenta la wassa, dar acum zau daca mai am ceva impotriva... bine, mananc o felie la cateva saptamani cred, ca si secara contine gluten (de care nu am voie), dar in lipsa de altceva la serviciu, mananc o felie si imi potolesc foamea.

eu in mod obisnuit am rondele de orez expandat (tot 0.5p/felie), se gasesc si patrate, si rotunde, pot fi mancate si cu sarat si cu dulce. si astea au fibre si mie imi si plac si tin si de foame

nusa mie mi s-au parut f tari si ziceai ca pap lemn doh.gif
rondele de orez expandat pap si eu, eu am unele la 0.6 pct/felie

Haideti sa postez si eu meniul complet:

~ 2 sarmale - 6 pct
~ 1 fel paine - 0.8

~ 2 banane - 3pct
~ 2 fel de orez - 1.2 pct

~cartofi fierti -2 pct
~iaurt- 0.6 pct

~portocala - 0pct

~2 fel paine - 1.6 pct
~ 3 fel salam victoria - 2.5 pct
~ br fitness 1 cub - 1pct
~ rosie- 0 pct

~o lingura gem- gratis

Total 18.7 exact pe muchie
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.