Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Sexymom
CITAT(uka @ 09-01-2007, 09:36 PM) *

da adresa de e-mail si una dion noi iti tirmitem materialele .. biggrin.gif
scrie si gramajul la cereale si la iaurt...

iaurtul are 125 grame cutia si 33 kcal.
Cereale integrale fix 2 linguri
pestele era facut de mine la cuptor, cu mirodenii si lamaie, merluciu, un fel de cod slab de tot.
Va multumesc mult.
nusarich
CITAT(Sexymom @ 09-01-2007, 09:44 PM) *

CITAT(uka @ 09-01-2007, 09:36 PM) *

da adresa de e-mail si una dion noi iti tirmitem materialele .. biggrin.gif
scrie si gramajul la cereale si la iaurt...

iaurtul are 125 grame cutia si 33 kcal.
Cereale integrale fix 2 linguri
pestele era facut de mine la cuptor, cu mirodenii si lamaie, merluciu, un fel de cod slab de tot.
Va multumesc mult.

sexy, cate grasimi are iaurtul?
irinush
va pup, o seara buna!
May
0 grasimi naughty.gif

sexy ce sa-i fac ma daca e dusa cu capul? e de la tzara dar are basini in cap mad.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 07:10 PM) *

Ciorba de varza pe care o fac eu are 0 puncte dar cred ca un max de 2-3 puncte cat sa fii acoperita e ok pupic.gif

himere, irinush... eu ce sa mai zic, imi vine sa le sparg capetele. Inca o intrebare: vi se pare ok ca un copil de 9 luni sa manance Kinder Bueno?.... aici sunt sfatuiti parintii sa nu introduca ciocolata in alimentatia copiilor cel putin pana la 2 ani si eu sunt super de acord cu ei

nu-mi vine sa cred cati parint inconstient sunt ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Nici Timea nu mananca dulciuri....ma rog,mai scapa el la cate o jum' de patratica de cioco din an in paste,sau de ex.dupa ce a vazut prima oara bradul impodobit,s-a si servit cu o cioco de pom(nu stiu de unde a invatat,probil a mostenit-o pe mami grin.gif ),dar va zic,fff. rar.Salam n-a papat in viata ei rolleyes.gif
Anna
CITAT(irinush @ 09-01-2007, 09:46 PM) *

va pup, o seara buna!

Si tie la fel, Irinush
ramonavlas
Salutare!
Am ajuns acasa, am papat, v-am citit si ma duc imediat sa fac o baitza.Apoi la nani, ca azi noapte o nu am putut dormi din cauza uei nenorocite de masele.
De fapr era 3. Saptamana trecuta am ros guma (ca in fiecare zi ) si mi s-a rupt o masea. A radiat durearea si la cea de jos. Si ma mai durea una din partea cealalta. Asa ca azi dimineata am sunat-o pe dentista si la 12 am fost la ea. Am fost si mi-am facut film iar joi ma duc sa....imi scoata un nerv devil.gif , pacat ca doar de la masea..... )).gif
Am mers apoi la servici dupa care am fost sa imi cumpar material pt echipatia de ziua mea. Mi-am gasit o dantela super frumoasa si in partea de jos imi fac o fusta neagra, cu broderie din cusaturi. Nu va spun mai mult ca am sa va arat poze saptamana viitoare la sfarsit.
Am ajuns acasa pe la 18, mi-am facut de mancare, am papat, v-am citit si cred ca ma apuca iar o durere de masea..........

Meniul il postez imediat.
Sexymom
May cum am scris si anterior eu i-as lua copila, e o mama inconstienta, iar faptul ca varsa des e o reala problema, in primul rand ca incearca sa-l indoape cu mancaruri grele care nu pot fi digerate si in al doilea rand cred ca nu are nici cea mai mica idee de cum trebuie alimentat un copil.II da dulciuri de la 9, 10 luni???asta chiar ca e o problema.
Zii si tu daca vrea ii scriu eu meniurile pt. copii de varsta ei.
Eu sunt asa de atenta cu ce mananca copii zici ca sunt obsedata.
May
I-am zis eu mai Doina ca nu e ok sa ii dea si ma tot freaca la cap ca si pe copilul ei la fel l-a crescut si acum e mare si sanatos dry.gif da-o in spume ca dupa ce ca e si proasta mai e si fudula.
Pisik
Fetele, intrebare tehica:

mi-am luat o cutie de sprot in sos tomat, are valorile pe cutie dar zice asa: masa neta 170 gr, masa neta peste 85 gr; la valori zice valori nutritionale pt 100 g componenta solida. So, eu calculez cat vine pe suta de grame si pun pestele ca avand 85 gr sau 170gr? dry.gif ca ma gandesc eu ca masa aia neta inseamna si cutia si tot sosul pe care probabil nu il pap pe tot, etc. Voi ce ziceti?
May
Pui 85 pt peste dar asta inseamna ca trebuie sa-l speli si sa nu mananci sosul, la asta se refera diferentza de greutate, nu la cutie smile.gif
nusarich
sexy, deci ai asa:
- iaurtul = 0.7p/borcanelul de 125g
- pestele = 8.25/ 150g (daca nu i-ai pus si ulei, daca ai pus uli, adaugi uleiul) - am luat punctele de la ton, ca e cel mai slab din lista
- uleiul de masline =1p (1 lingurita, daca e mai putin, mai scade tu 0.5p)
- parmezanul 30-32% grasime = 0.5p/lingura

mai era ceva si am uitat?

CITAT(Pisik @ 09-01-2007, 09:55 PM) *

mi-am luat o cutie de sprot in sos tomat, are valorile pe cutie dar zice asa: masa neta 170 gr, masa neta peste 85 gr; la valori zice valori nutritionale pt 100 g componenta solida. So, eu calculez cat vine pe suta de grame si pun pestele ca avand 85 gr sau 170gr? dry.gif ca ma gandesc eu ca masa aia neta inseamna si cutia si tot sosul pe care probabil nu il pap pe tot, etc. Voi ce ziceti?

pisik, cantareste si tu conserva, daca are 170g cu totul trebuie sa scazi greutatea tablei. daca are mai mult de 170g, inseamna ca numai continutul e atat. daca mananci si pestele si sosul, cred ca va trebui sa iei masa neta 170g. dar la calculul punctelor, pestele are 85g, restul e sos tomat. parerea mea.
himere2005
UKA, PANA LA UN AN ARE VOIE DOAR GALBENUS smile.gif dupa aia, tot oul
Lacry
Nusarich,din ce lista ai luat punctajul pentru peste: 8,25p la 150gr? Ca eu mananc mult peste si nu gasesc nicaieri punctajul asta asa de mare pentru ton give_rose.gif

E ala in ulei? Conserva?
Pisik
CITAT(nusarich @ 09-01-2007, 10:00 PM) *

sexy, deci ai asa:
- iaurtul = 0.7p/borcanelul de 125g
- pestele = 8.25/ 150g (daca nu i-ai pus si ulei, daca ai pus uli, adaugi uleiul) - am luat punctele de la ton, ca e cel mai slab din lista
- uleiul de masline =1p (1 lingurita, daca e mai putin, mai scade tu 0.5p)
- parmezanul 30-32% grasime = 0.5p/lingura

mai era ceva si am uitat?

CITAT(Pisik @ 09-01-2007, 09:55 PM) *

pisik, cantareste si tu conserva, daca are 170g cu totul trebuie sa scazi greutatea tablei. daca are mai mult de 170g, inseamna ca numai continutul e atat. daca mananci si pestele si sosul, cred ca va trebui sa iei masa neta 170g. dar la calculul punctelor, pestele are 85g, restul e sos tomat. parerea mea.

Mercic mult fetele pupic.gif punctele le calculez pt peste ca doar asa zice valori pt componenta solida si vad eu cat pun sosul, etc., daca are ulei, ma uit si eu pe cutie ce contine; si pt maine imi fac salata de cartofi fierti cu pestele asta blum.gif
May
So, din cate stiu eu niciodata nu se pune pe o cutie o valoare care sa contina si greutatea recipientului. De obicei pe conserve de orice fel se pune valoarea continutului principal si apoi valoarea continutului+sosul sau lichidul in care se afla. Pe cutiile de aici chiar scrie : greutatea produsului ( adica intreaga greutate a produsului ) si greutatea produsului scurs

Fetele eu va las ca acum vine Remy si nu am facut mancare doh.gif e vina voastra! )).gif Later! pupic.gif
ramonavlas
Desi am zis ca am mancat chiar bine azi, adica nu am simtit foame, tot nu stau bine cu punctele. Oricum mai bine ca ieri, asa ca poate maine........

- 140 gr sunca curcan - 3.5;
- 140 gr branza de vaci diet - 2.8;
- 3 wasa - 1.5;
- 200 ml Zuzu - 1;
- 110 gr piept pui la gratar - 2.2;
- 1 ou - 2;
- 1 banana - 1;
- fructe + legume - 0.

14 din 21 mad.gif
nusarich
CITAT(Lacry @ 09-01-2007, 10:03 PM) *

Nusarich,din ce lista ai luat punctajul pentru peste: 8,25p la 150gr? Ca eu mananc mult peste si nu gasesc nicaieri punctajul asta asa de mare pentru ton give_rose.gif

E ala in ulei? Conserva?

lacri, eu am in lista "ton proaspat, 100g = 5.5p". eu am asociat merlucius-ul cu tonul. nu stiu daca e bine, dar punctaj pentru merlucius n-am gasit
michelle
paine 2
salata de vinete 1
branza topita 0,5

paine 1,5
branza topita 1

ciorba 1
paine 2

paine 1
miere 0
dulceata 0

peste 4
paine 1

bip 2 (din cauza lui Cata)
iaurt 0,5

Total 17.5p

Ramo, papi prea putin, si faci si sala, o sa aiba repercusiuni in decursul timpului treaba asta..

CITAT(Sexymom @ 09-01-2007, 07:36 PM) *

Md. iaurt degresat cu cereale
Pranz : 150 g peste slab cu 200 g varza rosie cu un stop de ulei de masline si otet de mere
gustare 3 iaurturi degresate ( fiecare iaurt are 33 kcal)
Cina : salata verde cu rosie, 1 castravete, juma de ardei, un sfert de ceapa si 4 lingurite de parmezan

Iaurtul de dimineata cat era? Si de care?
cerealele 1p
legumele au 0p
parmezan, 1 lingura = 0.5p
ulei, 1 lingurita = 1p

Pentru peste avem urmatorul tabel:
Alimentul (100g) Proteine Lipide Glucide Calorii
Crap 18.9 2.8 0 104
Crap de elesteu 16.0 10.1 0 160
Salau 19.4 0.4 0 83
Stiuca 19.1 0.4 0 82
Somn 16.8 18.8 0 244
Scrumbii de Dunare 14.2 25.9 0 299
Calcan 17.0 2.0 0 88
Morun 17.5 4.7 0 115
Nisetru 18.5 17.3 0 237
Stavrid de Marea Neagra 16.6 5.1 0 115
Cod 19.0 1.0 0 87
Hering 18.0 10.0 0 167
Macrou 22.0 10.0 0 183
Stavrid 21.0 3.0 0 114
Rasol de stiuca 16.0 0.9 0 74
Rasol de salau 17.1 1.2 0 88
Rasol de macrou cu legume 9.6 3.4 3.4 88
ramonavlas
Miha, acum cand am calculat am vazut si eu ca am papat cam putin. Dar cu durearea de masea, nici nu mi-am dat seama ca am mancat asa putin....
Promit ca de maine sunt mai cuminte.....nici mie nu imi convine situatia...........o sa imi iau la servicic mai multa mancare (nu iaurt si fructe) sau papa mai mult dimineata.
Mersi....... pupic.gif
michelle
Ai putea sa compensezi cu ceva suplimente, sa stii ca ajuta pupic.gif
Sexymom
Si eu mananc mult peste, astia zic ca are 110 kcal. merluciul.
8,5 puncte pt asa putin peste sad.gif sad.gif sad.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 10:20 PM) *

Te referi la suplimente nutritive (pastile) sau pur si simplu mancare?
michelle
CITAT(Sexymom @ 09-01-2007, 08:20 PM) *

Si eu mananc mult peste, astia zic ca are 110 kcal. merluciul.
8,5 puncte pt asa putin peste sad.gif sad.gif sad.gif

Sexy, am gasit aici
ALIMENT PROTIDE LIPIDE GLUCIDE FIBRE KCAL
merluciu 16 1.7 0 0 79
Deci 1.5p/100g cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 09-01-2007, 08:22 PM) *

CITAT(michelle @ 09-01-2007, 10:20 PM) *

Te referi la suplimente nutritive (pastile) sau pur si simplu mancare?

suplimente nutritive (proteine..) sau capsule cu vitamine si minerale
ramonavlas
Miha, dar nici nu ma infometez nici nu ma simt obosita.......
Deea
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 10:26 PM) *

Sexy, am gasit aici
ALIMENT PROTIDE LIPIDE GLUCIDE FIBRE KCAL
merluciu 16 1.7 0 0 79
Deci 1.5p/100g cheer.gif

wow ce super ca eu ma tot invart pe langa o punga de merluciu din congelator...mama sa vedeti ce de peste bag ca m-am saturat de pui.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 09-01-2007, 08:33 PM) *

Miha, dar nici nu ma infometez nici nu ma simt obosita.......

Ramo, stiu ca sunt insistenta, dar totusi am sa vin cu cateva argumente grin.gif
Deci cand mananci mai putin decat e nevoie, poate nu simti foamea, dar organismul se infometeaza.

Curele de slabire cu deficit caloric mare predispun la obezitate. Iata mecanismul lui, in mare: se tine cura de slabire drastica, cu deficit caloric mare. Organismul crede ca a dat foametea peste el si, disperat sa-si pastreze resursele, isi scade foarte mult rata metabolica (adica isi incetineste functiile, taie din cosum de peste tot de unde poate). In plus, pt a nu renunta la depozitele de grasime prefera sa-si arda masa musculara pt a obtine energie.
Rezultatul este urmatorul: intr-o prima faza se pierd kilograme repede, dar ele sint formate din apa, glicogen, masa musculara si putina grasime. Ulterior, desi se tine cura in continuare, nu se mai slabeste ba poate chiar se depune un pic. Daca se reincepe vechiul regim alimentar, kilogramele pierdute se intorc in pas aleragator si isi aduc si niste surioare, dar tot ce se depune acum va fi format din grasime.

Dupa toate aceste chinuri, persoana va ramane cu cel putin tot atatea kilograme ca la inceput, dar cu un procent de grasime corporala mai mare, cu masa msuculara mai mica si cu un metabolism mult incetinit. asta ca sa nu mentionez toate probelemele de sanatate asociate unei diete cu deficit caloric mare (de exemplu anemia, tulburari hormonale etc).

Solutia este o dieta cu un deficit caloric mic+sport.
Lacry
CITAT(nusarich @ 09-01-2007, 10:07 PM) *

CITAT(Lacry @ 09-01-2007, 10:03 PM) *

E ala in ulei? Conserva?

lacri, eu am in lista "ton proaspat, 100g = 5.5p". eu am asociat merlucius-ul cu tonul. nu stiu daca e bine, dar punctaj pentru merlucius n-am gasit

gata, m-am lamurit give_rose.gif nus' de ce am orbu' gainii...

Fetelor, nu stiu daca v-am povestit, am auzit-o azi pe bona spunandu-i bebelusului meu "prostule" blink.gif
Mi-a inghetat sangele in vine mad.gif Am dat deja anunt pe DC, caut alta bona, cine stie vreo persoana interesata sa ingrijeasca un pui mic si razacios sa-mi dea de stire; locuim in zona Politehnicii-Bucuresti floare.gif floare.gif
Monic
meniul meu:
cafea 0p
supa de fasole boabe cu carnat afumat de marimea unei putze de papagal lol.gif 5p
salata din
2 cartofi: 2p
1 ceapa 0p
1 1/2ou 3p
smantana 2p

lapte 3p
mere 1(extra fructe)
16p
Ella79
Nu fetele, n-am disparut! N-am cazut intr-un canal, n-am murit de foame, nimic. )).gif Doar ca m-au asaltat lucrarile azi la birou si n-am avut timp nici sa respir. Toti clientii meu au dat azi buzna ca vor proiecte. Nici nu si-au digerat bine sarmalele si au tabarat pe mine sa le fac proiecte pe fonduri structurale, sa nu ramana taman ei fara bani. Vai de steluta mea! Am avut 3 sedinte azi, la 9, la 2 si la 3. Iar la 6 eram in sala. Maine mai am o tura de intalniri, asa ca probabil in week-end pic lata.
So, Daconst mai e 2 in 1? Ca mor de curiozitate.
May, oamenii aia sunt nebuni la cap la ce fac cu fetita aia. Pacat ca le da Dumnezeu copii la toti prostii!

Meniul meu de azi:
- 3 felii toast = 3p
- 2 felii br topita fitness = 1,8p
- 20 gr cascaval = 2p
- 1 rosie, 1 ardei = 0p
- 2 banane = 2 p
- 1 iaurt 0% mic = 0,8p
- 1 cana compot de prune = 1p
- piure de cartofi fara nimic in el = 2p
- 2 bip = 2p
Pana acum am 14,6 dar trebuie sa mai bag ceva ca am voie 20p / zi.
Nu e un meniu stralucit. Lipsesc fructele, lipsesc lichidele (vai, mi-e o pofta de ciorba de mor, dar n-am avut timp nici sa-mi fac, nici sa merg la restaurant), lactatele sunt cam putintele (iaurturile mai ales). Dar e un meniu de forta majora, din lipsa de timp.

Monic
ps la postul anterior
cred ca am lipsa de putza doh.gif
Ella, Dana e tot 2 in 1, adica asa era acum cateva ore
Ella79
Am masurat, am cantarit, am studiat si sunt in masura sa va anunt oficial ca o felie de paine Silueta de la Vel Pitar are 0,62p. La aceste calcule constiincioase am considerat primele 4 felii din capetele painii (adica marginile) ca fiind doar 2 felii. Parerea mea e ca alea nu se pot numi felii pentru ca au fix 5,5 x 4,5 cm, asa ca merita sa le consideram 2 la felie.

Acus' sa va zic ce am gatit eu aseara pe la 11 noaptea, ca sa vedeti si ce mare bucatareasa m-a facut pe mine dieta asta sa devin. lol.gif
ingrediente:
- 1 cutie ciuperci
- 2 lingurile ulei de masline
- 1/2 cana suc de rosii
- sare, piper
- verdeturi italiene (din alea italiene, de la Kotany).
Se ia o tigaie de teflon si se pune pe foc sa se incinga la greu. Apoi se toarna acolo ciupercile scurse de zeama si taiate feliute. Se lasa ciupercile acolo sa se rumeneasca singure apoi se toarna uleiul si sucul de rosii. Se mai lasa 2 min apoi se condimenteaza cu sare, piper si muuuulte verdeturi din alea. Se lasa acoperite la foc mic pana scade sucul de rosii.

Vreau sa va spun ca sunt atat de bune, incat pana si babuinul meu le-a mancat. lol.gif Si la doar 2 puncte toata mancarea ce mai vreti? Eu le-am mancat aseara cu piure si salata de rosii si la foamea mea mi s-au parut atat de buneeee.

Anna
CITAT(Ella79 @ 09-01-2007, 11:11 PM) *

Am masurat, am cantarit, am studiat si sunt in masura sa va anunt oficial ca o felie de paine Silueta de la Vel Pitar are 0,62p. La aceste calcule constiincioase am considerat primele 4 felii din capetele painii (adica marginile) ca fiind doar 2 felii. Parerea mea e ca alea nu se pot numi felii pentru ca au fix 5,5 x 4,5 cm, asa ca merita sa le consideram 2 la felie.

cheer.gif cheer.gif inseamna ca am mai economisit ceva
cate felii ai numart in pachet? deci ramane stabilit punctam 0.6 sau 0.7 sau blink.gif ?
Lacry
Ella, buna ideea ta cu ciupercile!

Sa vedeti ce combinatie mi-am facut eu... andive cu ceapa verde, doi catei de usturoi, marar si lamaie. S-a putut manca )).gif

Fug la bici. Am deja un punct in plus. Daca pedalez de 3 p poate mai mananc extrafructe wink1.gif wink1.gif
Ella79
Anna, nu mai stiu cate felii am numarat. Eu zic ca puncatm 0,6p felia, ca acum doar n-o sa calculam cu 2 zecimale!

Ma duc sa citesc "la cumparaturi cu sora mea" )).gif
Noapte buna!!
Anna
Noapte buna, Ella! pupic.gif
Pisik
Ella, bine ai revenit!
Ciupercile erau proaspete?
Pisik
eu mi-am facut pt maine salata asa:
-3 cartofi fierti -2p
-pestele maruntit - 2,5p
-sos (cat era pe peste ca restul l-am aruncat, sos tomat , nu era deloc uleios ca am spalat castronul special cu apa sa vad cum ramane si scartaia) -0,5 sau 1p?
-castraveti murati taiati marunt
cred ca e buna, are 5 sau 5,5 in functie de cum punctez sosul
Uite cum ne face pe noi WW inventatoare biggrin.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 09-01-2007, 09:37 PM) *

Noapte buna!!

Noapte buna, Ella pupic.gif

Pentru doritoare, am seria Sophie Kinsella in format electronic in limba engleza
Anna
CITAT(michelle @ 09-01-2007, 11:58 PM) *

CITAT(Ella79 @ 09-01-2007, 09:37 PM) *

Noapte buna!!

Noapte buna, Ella pupic.gif

Pentru doritoare, am seria Sophie Kinsella in format electronic in limba engleza

Eu vreau eu vreau hug.gif cheer.gif cheer.gif (ai adresa mea de mail, e aceeasi ca si id de mess,) daca poti te rog sa imi trimit si mie give_rose.gif
Monic
vreau vreau Miha, te rooog cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Eu.
buna seara!

eu astazi n-am fost prea cuminte sorry.gif n-am calcat in strachini, dar am mancat de prea putine puncte. am avut ff mult de lucru la servici si am ajus destul de tarziu acasa, asa ca n-am mai mancat fff mult.

MENIUL
mic dejun

cafea cu lapte -0.5
mar -0
iaurt ulcica 0.1% - 1.1
grau expandat 25g - 1.5

mandarina - 0

pranz

pui frigarui - 3
rosie - 0
varza - o
ulei de masline -1
sos tartar 1lingura rasa - 1
banana - 1.5
mar - o

3 mandarine - 1p (extra fructe)

cina
cartofi fierti - 2
iaurt ulcica- 1.1

TOTAL:
13.7P din 19

chiar nu stiu ce sa mai mananc; nu prea ma am mare lucru prin casa, decat fasole verde si bip-uri decare nu vreau sa ma ating.
dati-mi si voi un sfat. de fructe mi s-a acrit astazi, ca am mancat 2 mere, 4 mandarine si o banana.
eu ma gandesc sa raman cu atat; chiar daca e ff putin, va fi o exceptie si, zic eu, am mancat sanatos, incercand sa acopar toate nivelele piramidei (mai putin painea blushing.gif )
ramonavlas

Miha, stai linistita, nu esti prea insistenta. Multumesc mult de sfaturi......... pupic.gif

Am disparut si eu la baie ca acum a plecat Potentialul, dupa care imi pun bigudiurile in par si tusti la nani.

Noapte buna.........
michelle
Am atasat aici cartile. Enjoy! wink1.gif

Crengu, daca nu ti-e foame, nu te forta, dar sa nu fie o obisnuinta. Recupereaza maine la micul dejun sau in week-end punctele astea.
Daca intr-o zi nu iti mananci punctele nu e bai, ideea e sa nu faci asta frecvent.
Monic
multumim, miha cheer.gif pupic.gif
Eu.
CITAT(michelle @ 10-01-2007, 12:21 AM) *

Crengu, daca nu ti-e foame, nu te forta, dar sa nu fie o obisnuinta. Recupereaza maine la micul dejun sau in week-end punctele astea.
Daca intr-o zi nu iti mananci punctele nu e bai, ideea e sa nu faci asta frecvent.

nici n-as putea sa fac asta frecvent doh.gif
am de gand sa mananc cartofi prajiti in w-end, sambata seara, probabil, dupa ce ies de la cursuri blushing.gif dar nu de asta nu am mancat, ci chiar nu stiu ce sa mananc. mi s-au terminat si fructele dry.gif
maine dimineata(daca ma terzesc suficient de repede)imi voi face omleta din 2 oua cu ardei w00t.gif

secret.gif am indraznit sa ma urc pe cantar in seara asta - maine dimineata e ziua mea de cantar- si aveam 61.8 yahoo.gif
May
Noapte buna give_rose.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 09-01-2007, 10:43 PM) *

Noapte buna give_rose.gif

la fel pupic.gif

ma bag si eu la nani smile.gif
daconst
Neatza,cred ca sunt prima somnambula pe aici. )).gif

Hai ca pun de cafea,ceai si mic dejun pina veniti toate.Iar daca-mi ramane timp ii frec si ness-ul la Himere. lol.gif
Nu am somn,ca am adormit devreme aseara si mai am jumate de ora pina se trezeste si sotiunea sa plece la servici.
Inca sunt la datorie cu bb la purtator,deci nimic nou de la mine.

Ma duc sa citesc si dincolo la mamici,poate,poate mai apare cineva. huh.gif

ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Dana, se poate sa termini tot la oferta saptaman asta wink1.gif .E capricorn si trebuie sa verifice in ce conditii iese
Emu, nu mai zici nimic ? floare.gif

O zi cat mai placuta in continuare!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.