ella, te cred ca n-ai rezistat mai mult. la cum ziceai ca era fumul de tigara, nici eu, ca fumatoare, nu rezistam. imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai dorit. macar ai fost intre prieteni si cu babuinul langa tine
pisik , nu-mi spune de revelionul lui vanghelie, ca eu una m-am zgariat pe ochi atunci cand am auzit ca vine joe cocker
al meu zicea ca vazuse la stiri ca biletele, toate 6500 sau cate au fost s-au vandut in 4-5 ore
cica a fost omor la coada
Pisik
01-01-2007, 11:53 PM
CITAT(Eu. @ 02-01-2007, 01:51 AM)

ella, te cred ca n-ai rezistat mai mult. la cum ziceai ca era fumul de tigara, nici eu, ca fumatoare, nu rezistam. imi pare rau ca nu a iesit cum ti-ai dorit. macar ai fost intre prieteni si cu babuinul langa tine
pisik , nu-mi spune de revelionul lui vanghelie, ca eu una m-am zgariat pe ochi atunci cand am auzit ca vine joe cocker
al meu zicea ca vazuse la stiri ca biletele, toate 6500 sau cate au fost s-au vandut in 4-5 ore
cica a fost omor la coada
da. asa e in fiecare an, de fapt se dau pe sub mana, se vand la bisnitari care te si pacalesc si dai banii da ramai fara bilet. noi atunci am avut bilete luate, platite si cu 2 zile inainte riscam sa ramanem fara ele ca se anuntase o pila mare care vroia un numar f mare de bilete; asa ca in romanica surprize ai peste tot
Ella79
01-01-2007, 11:53 PM
Pisik, erau multe vedete, Era Moisescu, era unul de la Ro-mania, era Sucu cu Diana Lascarescu, tipa aia micuta si draguta din "la urgenta", Roxana de la Trident, o gramada de manechine, asta ce am vazut eu, ca n-am stat sa ma holbez in toate directiile. Erau multi pe care ii stiu dupa fata, dar nu stiu cine sunt.
Va pun o poza cu negroteiul suit pe masa.
nusarich
01-01-2007, 11:55 PM
ella, imi pare rau ca ai avut probleme, sper ca macar sa va recuperati banii, ca s-au dovedit a fi nesimtiti.
Ella79
02-01-2007, 12:02 AM
Bine, pe mine nu m-a afectat atat de tare ca n-a fost chiar cum mi-as fi dorit. Eu am o mare capacitate de a ma distra si in cele mai de kkt situatii, d'apai in club cu prietenii. As putea sa ma distrez si in desert desculta, nu e nici o problema.
A fost o experienta si gata. N-am ramas cu sechele, n-o sa sufar acum jumate de an pentru asta. Au fost niste organizatori idioti si gata. Anul trecut am fost in Kristal si a fost super. Acum 2 ani am fost in Tipsy si a fost extraordinar de misto. La anul cine stie unde merg, sanatosi sa fim!
Si o poza amarita cu mine, inainte sa plec. Nu se vede prea bine, ca e facuta cu telefonul.
nusarich
02-01-2007, 12:03 AM
CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 02:01 AM)

Bine, pe mine nu m-a afectat atat de tare ca n-a fost chiar cum mi-as fi dorit. Eu am o mare capacitate de a ma distra si in cele mai de kkt situatii, d'apai in club cu prietenii. As putea sa ma distrez si in desert desculta, nu e nici o problema.
A fost o experienta si gata. N-am ramas cu sechele, n-o sa sufar acum jumate de an pentru asta. Au fost niste organizatori idioti si gata. Anul trecut am fost in Kristal si a fost super. Acum 2 ani am fost in Tipsy si a fost extraordinar de misto. La anul cine stie unde merg, sanatosi sa fim!
pai la gratar, nu? ca macar acolo stii cum si in ce fel se organizeaza totul...
imi place poza... tu esti o frumusica oricum
Ella79
02-01-2007, 12:09 AM
pun pozele inca o data ca te-am sters din gresala.
negroiteiul - atractia serii si eu - inainte de plecare
foaaarte draguta coafura
ai fost frumusica foc
gata, am fugit si eu la o tigara si apoi nani, ca de maine pe cai cu invatatul.....azi a mers tare greu
vise placute, fetelor!
Ella79
02-01-2007, 12:15 AM
ma duc si eu sa ma bag in pat ca e deja 2 ianuarie
Noapte buna fetelor!
nusarich
02-01-2007, 12:20 AM
noapte buna si de la mine.
maine poate reusesc sa nu mai dorm la pranz, ca sa pot dormi noaptea, ca de pa 3 sunt iar la 5 in picioare...
DIAbolica
02-01-2007, 12:34 AM
Salutare la fete !
Probabil nu multe din voi ma stiti (sunt _sweetie_de pe idieta/DianaOlivia de pe dieta.ro),dar anyway...
Am trecut pe la casuta voastra sa va urez un 2007 incununat de succese,imbelsugat in sanatate,fericire si...impinirea tuturor dorintelor !
LA MULTI ANI !
daconst
02-01-2007, 08:34 AM
Neatza,ce-i linistea asta aici????
Himere,Tulip unde sunteti???
Hai ca pun de cafea,ceai si citesc din urma...poate apareti si voi.
Tulip
02-01-2007, 08:47 AM
Neata!!
Eu sunt la datorie,m-a trezit fata pe la 8......mi-e cam somn.....
Dana,ti-ai baut cafeaua/ceaiul?
Ella,esti o frumoasa
Ma gandeam ca se vede mai bine negroteiul.....ma rog...boxerii lui rosii
himere2005
02-01-2007, 08:59 AM
dana, eu pina acum am citit...este si dan acasa si miine voi intra mai mult. el are aceeasi parre cu babuinul lui pisik si nu sunt de acord sa ne certam din cauza asta chiar la inceput de an

esti foarte draguta
ella...ma gindeam ca vedem o poza cu totul. cu ce ai fost incalcata, imbracata in partea de jos, accesorii...mai multe poze din club
tulip, esti o frumoasa si jumatate si daca si babuinul tau e de treaba la fel cum arata imi leg o [piatra si ma arunc in dunare
dana o poza ceva?
Tulip
02-01-2007, 09:02 AM
himere2005
02-01-2007, 09:23 AM
ati fost aranjate, zimbarete, pline de viata...superbe..ce mai
pisik, mi-a placut mult costumasul tau si ma gindeam ca eu chiar daca as fi avut o asemenea costumatie nu as fi avut unde sa o port
daconst
02-01-2007, 09:23 AM
Gata,vazut poze...citit.
Tulip,sunteti niste frumosi si ma bucur ca va intelegeti.Asa si trebuie.
Si esti si tare slaba in poze...sa stii.
Ella,si eu vreau poze mai...explicite...ca asa nu vad mare lucru.Nici machiaj,nici tinuta.
Gigel,mersi de explicatie...asa mi-am dat seama ca stiu numele.
Sweetie,bine ai revenit si multumim de urari.
Babuinul meu s-a obisnuit cu mine si forumurile si e fericit ca am ocupatie cind el nu e acasa.Cind sunt cu el,nu prea stau pe forum,decit pentru un mesaj,doua si ma intelege.Chiar ii mai povestesc eu una alta cind se intampla ceva...si ma si intreaba:ceva nou pe forum?
daconst
02-01-2007, 09:32 AM
Hai ca am pus citeva poze...dar nu stiu cit am curaj sa le las.
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762380668783
himere2005
02-01-2007, 09:42 AM
ce frumoase sunt pozele, si sotul tau atit de fericit, si bradutul...chiar si tortul pe care nu inteleg ce nu-ti convine la el ca pare apetisant, chiar daca nu e chiar ca la carte...iar tu esti frumoasa, ti-a crescut parul si burtica...fata...ai uitat accesoriile deschise la culoare ca dupa aia vine alice si ne bate pe amindoua
).gif)
mai poti dana, ca eu in ultimele 2 saptamini aproape ca nu mai puteam sa urc scarile
nusarich
02-01-2007, 09:47 AM
CITAT(daconst @ 02-01-2007, 11:32 AM)

Hai ca am pus citeva poze...dar nu stiu cit am curaj sa le las.
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762380668783ce frumusei sunteti si voi!
si mie mi-a placut tortul, dar daca tu zici ca n-a iesit, te asteptam dupa ce vin bb cu unul reusit.
daconst
02-01-2007, 09:49 AM
CITAT(himere2005 @ 02-01-2007, 11:42 AM)

ce frumoase sunt pozele, si sotul tau atit de fericit, si bradutul...chiar si tortul pe care nu inteleg ce nu-ti convine la el ca pare apetisant, chiar daca nu e chiar ca la carte...iar tu esti frumoasa, ti-a crescut parul si burtica...fata...ai uitat accesoriile deschise la culoare ca dupa aia vine alice si ne bate pe amindoua
).gif)
mai poti dana, ca eu in ultimele 2 saptamini aproape ca nu mai puteam sa urc scarile
Hai ca-mi dai curaj sa le las mai mult.
Mey,deci ma simt bine si chair aseara am iesit la plimbare mai lunga.Acum vreau sa vina bb ca mi-e dor de el.
Sunt greoaie si ma misc mai incet,dar nu am pling ca nu am probleme mari.
Accesorii ce sa mai pun la hainele de casa.
Am papucii bej,nu se pune?
Tulip
02-01-2007, 09:52 AM
INA,LA MULTI ANI!
daconst
02-01-2007, 09:53 AM
Nusha,tortul a trebuit sa stea o noapte la frigider sa stea cit de cit fara sa curga.Iar crema s-a cam amestecat...probabil nu am stiut eu s-o fac cum trebuie.
De facut o sa-l fac poate cind am muasfiri ca asa nu ma mai risc.Nu v-am spus ca l-am mancat singura...ca sotul a vrut doar o felie...el nu-i cu dulciurile.
nusarich
02-01-2007, 09:53 AM
La Multi Ani, ina, sa fii fericita, sanatoasa si cat vrei tu de slaba!
daconst
02-01-2007, 09:55 AM
Tulip
02-01-2007, 09:57 AM
Dana,poti fi mandra....esti o graviduta fff. frumoasa....la fel,alcatuiti o familie frumoasa toti trei!
himere2005
02-01-2007, 09:58 AM
La multi ani! sa-ti gasesti un job care sa te provoace, sa-ti iei licenta cu bine, sa te casatoresti si sa ne vedem la vara face to face
daconst
02-01-2007, 10:00 AM
Multumesc fetele..asa parca nu ma mai simt ca un elefant.
Ca ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum m-am transformat...dar macar merita efortul.
Cind stiu ca si voi ati trecut prin asta si acum sunteti niste slabute cu puiuti frumosi si sanatosi.
Asta e tot ce conteaza in final.
himere2005
02-01-2007, 10:12 AM
dana, deci eu am ramas cu 12 kg in urma nasterii. pe 15 martie cind m-am apucat serios de cura, aveam 10 de dat jos. pun acum poze. de fapt le-am mai pus. cum aratam pe 15 martie, si cum aratam la sfirsitul lui mai
himere2005
02-01-2007, 10:21 AM
Tulip
02-01-2007, 10:25 AM
Himere,

ai o ambitie de invidiat!
Eu acum 1 an m-am apucat de WW(cred) si 9 kg am dat jos....cu muuuuuulte-muuuulte abateri
himere2005
02-01-2007, 10:48 AM
ce planuri aveti azi? eu dupa-amiaza vroiam sa-i duc un cadouas cuiva ca a fost ieri ziua lui

pina atunci nu stiu exact
ce mai danseaza bia pe sirba
himere2005
02-01-2007, 10:53 AM
sexy, vroiam sa-ti dedic Pavel Stratan -foc la gete , dar nu am gasit pe youtube
otilici
02-01-2007, 10:57 AM
Wow himere ce fain ai slabit! Chiar ca ai avut ambitie,nu gluma!
Si eu ma reapuc serios de WW din 5ian,ca pana la vara trebuie sa-mi revin
himere2005
02-01-2007, 11:01 AM
imi pun si eu un ticker mititel, dar care va fi fff greu de atins...pina la vara...pina la 50 de kg...dar eu sub 52 slabesc extrem de greu...dar vreau sa-mi testez ambitia
dany
02-01-2007, 11:07 AM
Neata ,dragelor !
Vazut poze ...frumoaseeeee toate .
Tulip...sunteti niste frumosi si se vede ca v-ati distrat .
Pisik...tequila cu palarioara aurie se bea cu portocala ( nu am baut niciodata).
Ella...ce bine iti sta cu parul asa ridicat ! Imi pare rau de faza cu masa dar bine ca v-ati distrat.Asta e important.
DIAbolica...si tie UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !!
Danaaaaaaa...ce frumusica esti !!!!!!! Se vede ca-ti prieste sarcina

.Ma omori cu machiajul tau . Pomul e tare frumos ( tot doar o culoare

).De Mihai nu mai zic nimic,se vede de la o posta cit e de fericit.
daconst
02-01-2007, 11:10 AM
A trebuit sa mananc ceva ca nu mai judecam bine...
Sunt de groaza cu mancatul...cred ca trag finishul la mancat.
Himere,super ai slabit.Toate kg le-ai dat jos cu WW?
Eu parca-mi pun speranta in alaptat.Sper sa mearga mai usor.
Otilici cum te mai descurci cu Norbi?Alaptezi?Nu slabesti mai usor asa?
Are program? Parca mai groaza mi-e de primele saptamani decit de nastere.
Dany,cu machiajul incercam sa ascund falcile...
Sa nu va spun ca m-a vazut mama pe camera de Rev si de atunci imi zice mereu sa ies la plimbare,sa fac miscare.Cred ca s-a speriat de mine...fata de cum ma stia.
otilici
02-01-2007, 11:14 AM
Daconst eu alaptez,dar inca nu am tinut regim deloc cu sarbatorile astea,ca a trebuit sa gatesc la greu: musafiri zilnic,botez etc. Ce-i clar e ca am mancat la greu ce mi-a dorit sufletelul si nu am pus un gram pe mine fiindca alaptez.Sper sa dau jos cat mai usor,vom vedea.Merg sa-mi calculez cate puncte am voie,dar nu stiu cate puncte sa pap in plus pentru alaptat...
Program nu am reusit sa-i fac piticului,e tare mancacios si mananca ziua la 2 ore-2jumate,noaptea are primul somn mai lung,de 4-6 ore,apoi iar la 3 ore.
Nu e asa greu Dana,te obisnuiesti.
Si sa stii Dana ca arati super bine pentru o graviduta,are sa-ti ajute foarte mult faptul ca esti atat de activa.
daconst
02-01-2007, 11:16 AM
Mey,eu acum m-am prins ca in Ro nu se lucreaza azi...si de aia e asa putina lume.De maine incepeti serviciul?
Aici deja e zi lucratoare.
Otilici,eu as spune sa mananci ca la mentinere...adica cu 4p in plus.Prietena mea a mancat normal de cura si a alaptat bine-mersi fara probleme.Doar ca manca consistent,paste,cartofi zilnic si a slabit 20kg.
Incearca ambele variante si vezi apoi.
himere2005
02-01-2007, 11:17 AM
fetelor, cind am timp trebuie sa pregatesc si poezioara de inceput de an, sa-mi incerc talentul pe aici poate ma fac remarcata
dany
02-01-2007, 11:18 AM
Oti...eu stiu ca WW nu e indicat in cazul gravidelor si nici pe timpul alaptatului.Eu zic sa papi cu masura dar nu WW pana termini cu alaptatul....sa nu cumva sa ramai fara lapte sau sa nu mai fie asa de bun pentru bb. Parerea mea.
himere2005
02-01-2007, 11:22 AM
CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 01:18 PM)

Oti...eu stiu ca WW nu e indicat in cazul gravidelor si nici pe timpul alaptatului.Eu zic sa papi cu masura dar nu WW pana termini cu alaptatul....sa nu cumva sa ramai fara lapte sau sa nu mai fie asa de bun pentru bb. Parerea mea.
subscriu...mai bine treceti pe sport o perioada
daconst
02-01-2007, 11:23 AM
CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 01:18 PM)

Da,asa e teoretic.Citisem in materialele WW.Cica nu e bine sa facem nicio cura cind alaptam.
Dar mancat mai limitat si fara grasimi sau dulciuri cred ca se poate.
Tulip
02-01-2007, 11:23 AM
eu as tine WW chiar daca as alapta......mi-am dat seama ca papam mult mai sanatos la cu WW decat in timpul alaptatului

si nici nu faceam foame......ma rog,cand nu-mi stricam punctele pe prostii
Pisik
02-01-2007, 11:25 AM
Neatza fetele!
Dana arati tare bine, esti os cumpa cu burtica ta sexi, iar impreuna cu Mihai alcatuiti un cuplu delicios
Himere sper sa am si eu vointa sa slabesc cele peste 10 kg intr-un timp asa de scurt. bravo tie!
Dany, eu nu beau tequilla aia cu portocala, ci tot cu lamaie, e f buna
Ella, asteptam poze mai multe cu tine, in curand facem galerie "po-ze! po-ze!"
INA LA MULTI ANI!!!!! Sa ai nu an de milioane si tot ce doresti sa se implineasca!!!!!
Eu fug sa ma usuc pe cap ca m-am spalat de vreo ora si nu e bine sa stau cu el ud atata. Pupici
dany
02-01-2007, 11:27 AM
Hihihi...am gasit cat are carnea de strut : 100 gr = 1,77 P

.In seara asta vrem sa facem iar pe gratar .
otilici
02-01-2007, 11:30 AM
Dany,am sa tin WW,asta e sigur,m-am deformat rau de tot si nu pot imbraca nimic ca lumea.Dar am sa beau lapte in plus zilnic,fra sa-l punctez,asa m-am gandit eu.
Pisik
02-01-2007, 11:32 AM
CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 01:27 PM)

Hihihi...am gasit cat are carnea de strut : 100 gr = 1,77 P

.In seara asta vrem sa facem iar pe gratar .
hai mai dany, tu chiar ai numarat? ca ma faci sa ma simt deja o mare mare vitica
ina_ceva
02-01-2007, 11:33 AM
Neatza!!
Multumesc de urari!! Va pup dulce pe toate
Am reusit sa recuperez astazi cele 70 de pagini care le-am pierdut

, ati avut potentzial, nu gluma
Dana, cu intarziere iti urez La multi ani!!!
May, felicitari pentru job.Cat timp va trebui sa ai grija de fetitza ?
Tulip, cum se mai simte bunica ta ?
Ella, sa conduci masinutza cu placere. E foarte dragutza, ca si tine de altfel.

Cand iti faci actele la masina ?
Sexymom, distractie placuta la petrecerea de pe 4!!!
Eu, felicitari pentru proiectul terminat !Ma mir ca ai avut chef de asa ceva.
Dany, mi-au placut pozele tale de craciun.Arati super !!
daconst
02-01-2007, 11:33 AM
Dany,de unde iei carnea de strut si cum ii spune in germana?ca prea ma gindesc la ea.
Otilici ce altceva mai folosesti sa ai lactatia buna?Eu aici doar de ceaiuri am auzit.Chestii ca berea parca imi suna babesti.Iar fructele aici sunt indicate in alimentatia mamei,pe cind in Ro dr le scot complet.Parca ceva nu-mi suna bine.
Pisik,
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.