Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
nusarich
buna dimineata si de la mine!

si azi sunt mai mult somnambula, mai am ceva-ceva pana ma trezesc. nu ma intrebati cum am reusit sa ma trezesc cand a ajuns masina la munca...
May
Neatza, chiar trebuie sa ma trezesc? cry.gif Mi-e atat de somn si cred ca azi o sa fiu crazy.gif
Tulip
Fetelor,ce-i aici?La toata lumea ii somn?Si mie blink.gif blink.gif

So....azi am avut zi de cantar....si pur si simplu nu pot sa-mi explic,arata cantarul 57 kg.... w00t.gif Nu inteleg,pur si simplu ce s-a intamplat intr-o saptamana cu 4 kg unsure.gif unsure.gif sau n-o fi fost kg adevarate,dar nici apa nu poate fi 4 kg....pls. lamuriti-ma
Eu.
bravo, tulip cheer.gif poate nu aveai 61kg saptamana trecuta, ci retineai doar apa.

zi de cantar si la mine: pierdut 1.3kg yahoo.gif
Tulip
CITAT(Eu. @ 10-01-2007, 09:02 AM) *

bravo, tulip cheer.gif poate nu aveai 61kg saptamana trecuta, ci retineai doar apa.

zi de cantar si la mine: pierdut 1.3kg yahoo.gif

Bravo,Crenguta!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif E minunata senzatia cand cobori de pa cantar,asa-i? grin.gif grin.gif
nusarich
ei bravo pentru kilogramele in minus. din pacate eu sunt tot pe plus, in sensul ca intr-o saptamana nu am dat jos nici macar un gram... sad.gif daca vad ca pana la sfarsitul saptamanii nu scad macar cateva sute de grame ma apuc de disociat, ca deja ma simt ca o balena. si n-am depasit punctele decat intr-o singura zi, dar aveam puncte economisite din zilele anterioare.
Pisik
Neatza si de la mine!
Bravo Tulip si Eu, parca vad eu ca si Himere vine cu vesti bune
Eu una, suparata ca Nusa sad.gif , intr-o sapt am dat jos cateva sute de rgame, adica de la 74,5 la 73,8 azi dimineata, nici nu stiu daca sa schimb tickerul, ma asteptam macar la un 73,5 daca nu chiar 73. De fapt, speram sa fie apa, ca la Tulip, dar se pare ca...nu
Eu de la 1 febr ma apuc de Scardsdale daca nu am rez cu WW

Hai va pup si o zi frumoasa!
himere2005
eu am cu 900g mai putin, adica 53.3 cheer.gif
nusarich
bravo si pentru cateva sute de grame, pisik! tot e bine. eu, mancand corect, nu am dat jos nimic! deja ma deprima. mai stau cateva zile si apoi trec pe disociat, ca vad ca ww nu mai da rezultate la mine...

bravo himere!
himere2005
CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 11:12 AM) *

Neatza si de la mine!
Bravo Tulip si Eu, parca vad eu ca si Himere vine cu vesti bune
Eu una, suparata ca Nusa sad.gif , intr-o sapt am dat jos cateva sute de rgame, adica de la 74,5 la 73,8 azi dimineata, nici nu stiu daca sa schimb tickerul, ma asteptam macar la un 73,5 daca nu chiar 73. De fapt, speram sa fie apa, ca la Tulip, dar se pare ca...nu
Eu de la 1 febr ma apuc de Scardsdale daca nu am rez cu WW

Hai va pup si o zi frumoasa!

pai nu-i chiar rau si 700g, in 10 sapatamani, adica 2 luni jumatate ar fi 7kg, pina la vara mai e timp...poate merge mai bine pe parcurs hug.gif
Tulip
Pisik,nu fi suparata,si 700 gr e ceva......bine ca s-a dus,totusi...... smile.gif

Nusa,parerea mea sa mai insisti cu WW macar 2-3 saptamani unsure.gif ....sau nu mai ai rabdare?
himere2005
felicitari fetelor care au slabit, tulip nu stiu ce s-a putut intampla, era si timea prin preajma, poate s-a urcat si ea cu o mana ceva, ca bia mai obisnuieste )).gif ,
nusa, multa bafta floare.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 11:12 AM) *

eu am cu 900g mai putin, adica 53.3 cheer.gif

Bravo cheer.gif

Nusa, este oscilant, ieri arata 74,2, azi 73,8, pana nu cobor la o valoare mai mica nu sunt multumita
nusarich
CITAT(Tulip @ 10-01-2007, 11:18 AM) *

Pisik,nu fi suparata,si 700 gr e ceva......bine ca s-a dus,totusi...... smile.gif

Nusa,parerea mea sa mai insisti cu WW macar 2-3 saptamani unsure.gif ....sau nu mai ai rabdare?

nu e vorba de rabdare, ma asteptam ca dupa rusi sa fi dat jos un piculet acolo, macar 500g, si nimic! adica nimic - nimic! si am mancat corect, adica tot ce trebuie si in limite rezonabile, am mancat de toate punctele, am mancat ce trebuie, de-asta sunt suparata. rau suparata!
Sexymom
Pup si eu niste matematiciene. pupic.gif
Azi voi manca:
-5 iaurturi degresate (din care 2 cu fructe )- 280 kcal.
-piept de pui la gratar cu varza rosie si mere -400 kcal.
-2 kiwi,2 mandarine -100 kcal.
-salata asortata cu o felie de sunca si 2 linguri de parmezan -400 kcal.
In total : 1.180 kcal.

Cred ca este ok.Nu stiu un ww cate puncte au dar ma bucura numarul de calorii. )).gif

Acopar toata gama de alimente, fructe, legume, un pic de carnitza si lactate.

Tulip
Cate puncte are oare margarina cat pui pe 1 felie paine graham? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
himere2005
sexy, dar varza cu mere cum este, nu-i prea dulceaga?

cat de grasa este Tulip? stiu ca cineva ne-a recomandat nu mai stiu cand, delma sandvis cu 20% grasime si veneau cam 0,5p la lingura, adica cam de 2 felii smile.gif

fetelor, cele care simtiti nevoia de dulce, eu mai mananc, de fapt sug bomboane Winterfresh Mints si au 1p 20 de bomboane, eu de fapt nu punctez nimic, insa de abia azi m-am uitat mai bine pe ambalaj si am vazut ca "consumul excesiv poate avea efecte laxative", asa ca nu stiu ce porcarii baga acolo si daca sa le recomand. mie imi taie pofta de dulce. sunt fara zahar.
Deea
neata fetelor!

raportez si eu - 600g!

Mai nu va mai suparati ca nu ati dat jos intr-o saptamana nimic sau doar cateva sute de grame; lasati organismul sa se obisnuiasca. Mie mi-e frica de regimurile drastice, am experimentat si am vazut cat se pune la loc dupa...mult, poate chiar mai mult decat am slabit.

Monic azi e ziua ta sau am retinut aiurea!?
otilici
Buna dimineata! floare.gif
Meniul meu de ieri:
cafea - 0p
paine - 2,4p
cascaval - 2,5p
1lingurita miere - 0p
paine+cascaval - 4p
cartofi+carne+maioneza - 5p
iaurt 0% - 3p
banana - 2p
fructe - 0p
si de 4p - bip bip ce manca Danutella blushing.gif blushing.gif ,unsa pe painica
Deci total 23p.
Ma gandeam ca nu-i bai daca mananc in fiecare zi acelasi numar de puncte,ca atunci cand nu mai scad sa pot varia numarul punctelor,eventual un Wendy Plan wink1.gif .Ce ziceti,ar fi ok asa?
Deea
CITAT(otilici @ 10-01-2007, 11:46 AM) *

Buna dimineata! floare.gif
Meniul meu de ieri:
cafea - 0p
paine - 2,4p
cascaval - 2,5p
1lingurita miere - 0p
paine+cascaval - 4p
cartofi+carne+maioneza - 5p
iaurt 0% - 3p
banana - 2p
fructe - 0p
si de 4p - bip bip ce manca Danutella blushing.gif blushing.gif ,unsa pe painica
Deci total 23p.
Ma gandeam ca nu-i bai daca mananc in fiecare zi acelasi numar de puncte,ca atunci cand nu mai scad sa pot varia numarul punctelor,eventual un Wendy Plan wink1.gif .Ce ziceti,ar fi ok asa?

nici eu nu prea economisesc si nu-i nici un bai; eu zic ca e ok sa mananci toate punctele zilnic.

pupic.gif
himere2005
MENIUL MEU DE IERI
- 3 felii piine 3p
- smantana o lingura 0,5p
- conopida cu sare, smantana, usturoi-0,5p
- jumatate de banana 0,5p
- mancarica de mazare cu cartofi 3,5p
- mancarica de pastai cu ciupercute si cartofi 2p
- paste 4p
- ton 1p
- 2 linguri branza diet 1
- castravete ras 0
- salata de fructe cu o lingurita zahar 0p
-----
total 16p din 18, 2 puncte economisite
Pisik
Cred ca faza cu economiile tine de organismul fiecareia, pt ca eu cand am slabit anul trecut papam cam de 16p zilnic si in week-end papam mai mult si dulce si de toate si am slabit f bine. acuma vad ca nu mai merge cu nimica sad.gif dar incerc sa nu ma descurajez, oricum nu pot sa ma infometez ca nu ma tine organismul
Nusa, disociata mi se pare cea mai mare aberatie din lume, nu face asa ca nu va fi bine!
himere2005
nici eu nu as economisi, dar in we ma apuca poftele si nu poti de 18 puncte sa mananci si suficient si sa-ti faci si pofte, cel putin nu e valabil pentru "ghiozdanul meu" )).gif
aseara era sa ne inundam, noroc ca am un barbat priceput si prieteni saritori, a pocnit un robinet de la calorifer
otilici
Merg sa ma cantaresc si revin si eu.Tineti-mi pumnii grin.gif
irinush
neata! felicitari fetelor care au slabit chiar daca cateva sute de grame ... eu inca nu ma cantaresc ... astept sa treaca o saptamana intreaga ...
si eu m-am incadrat in puncte ieri, nici nu imi vine sa cred si deocamdata nu prea am pofta de dulce ...
azi am mancat iaurt slab cu cereale, iar mai tarziu o sa imi fierb pastele alea din grau dur si o sa imi prepar o portie cu ton si smantana sau iaurt si o portie cu carne de vita fiarta si rosii decojite in sos tomat (asta ultima e si mancarea lui David )).gif )

Lacry, sa stii ca si eu caut bona, dar pt zona Sebastian - 13 septembrie, asa ca daca auzi pe cineva ...

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
buretel
CITAT(himere2005 @ 09-01-2007, 05:55 PM) *

buretel, clar esti paranoica..eu cand am vazut buretel am crezut ca esti mai plinuta dar am vazut odata o poza la avatar, cam micuta pentru chioroma de mine si arati traznet, la figura nu prea te-am putut distinge

lol.gif lol.gif himere, ma refeream la paranoia cu postatul pe net, nu la paranoia cu privire la self-esteem-ul meu )).gif
pupic.gif

azi am avut zi de cantar si am 57.5 cheer.gif in sfarsit, s-a miscat 500gr biggrin.gif

buna dimineata tuturor!
lacry, sper ca ai concediat-o pe bona care a indraznit sa-l apostrofeze pe mocuta devil.gif

am o intrebare, va rog: cum punctati voi rondele de orez? eu am gasit unele subtiri, unde o rondea are 17cal. multumesc, sa aveti o zi faina! floare.gif
irinush
CITAT(buretel @ 10-01-2007, 12:07 PM) *

am o intrebare, va rog: cum punctati voi rondele de orez? eu am gasit unele subtiri, unde o rondea are 17cal. multumesc, sa aveti o zi faina! floare.gif

eu am cu 0.5p per rondea

Pisik
cele de la nutrizzia - panite pe care le pap eu sunt patrate si au 0,6/felia
himere2005
irinush, sa stii ca mie una imi prinde bine ca mai pui in paanteze care e mancarea pentru David, imi dai idei, bia n-a mancat asa ceva pana acum...o sa-i fac intr-o zi...ea cu ficatul nu se omoara, insa azi o sa-i fac un gen de pate, adica ficat fiert si cu putin lapte, apoi pisat si amestecat cu unt, poate asa mananca doh.gif
Tulip
Timea e innebunita dupa ficat......defapt ii place tot ce-i carne naughty.gif naughty.gif naughty.gif ca tati wink1.gif
buretel
CITAT(irinush @ 10-01-2007, 10:15 AM) *

eu am cu 0.5p per rondea

CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 10:16 AM) *

cele de la nutrizzia - panite pe care le pap eu sunt patrate si au 0,6/felia

pupic.gif irinush, pisik, multumesc pt ajutor!
Anna
Neatza

Ieri am avut o zi ok, am depasit cu un punct ca pe la 12 m-a razbit foamea si am papat niste cereale goale de 1 pct cred dry.gif
Parca deja ma simt mai bine blum.gif
Pt azi am asa:

~paste - 4 pct
~branza top - 2pct

~cereale - 1pct
~orez expandat 4 fel - 2.4 pct
~portocala - 0 pct
~banane - 2pct

~cartofi - 2pct

~iaurt - 0.6pct

Si mai vedem pe seara smile.gif Va pup. pupic.gif

Felicitari pt cantar fetelor, bravo Tulip e super diferenta

aaa....vreau sa ma apuc de sala, dar imi e f lene singura, sunt asa o lenesa ca o sa dau banii degeaba si singura nu ma duc sad.gif iar prietena cu care mergeam nu mai vrea sa vina.. cry.gif
Care dintre voi sta prin dristor? biggrin.gif Cine vine cu mine la sala? grin.gif
himere2005
DIFERENTA INTRE Timea si pag5 de 300 de voturi cheer.gif
Monic
Neatza cheer.gif
si eu incepsa ma simt mult mai usoara, sper sa se vada ceva la cantar blushing.gif dry.gif
Irinush, eu ma pregatesc de pe acum sa ma nasc maine )).gif
deja l-am albit pe babuin la fatza cand, la intrebarea lui i-am spus cam ce ar putea sa imi cumpere de ziua mea lol.gif
irinush
Himere, nici David nu a mai mancat pan acum paste cu suc de rosii, vedem, sper sa ii placa, iar ficateii cel mai bine ii papa cu piure de cartofi, cei facuti cu fasole galbena de luni o sa ii mananc eu , ca el nu a vrut )).gif

CITAT(Monic @ 10-01-2007, 12:25 PM) *

Neatza cheer.gif
si eu incepsa ma simt mult mai usoara, sper sa se vada ceva la cantar blushing.gif dry.gif
Irinush, eu ma pregatesc de pe acum sa ma nasc maine )).gif
deja l-am albit pe babuin la fatza cand, la intrebarea lui i-am spus cam ce ar putea sa imi cumpere de ziua mea lol.gif

deci maine e ziua ta ... si ce cadou i-ai cerut, un bebe cumva? )).gif
himere2005
irinush, mama zicea ca si noi eram niste sclifositi cand eram mici, tare o mai chinuiam smile.gif si era pe vremea lui Ceasca si toate se gaseau greu doh.gif
daconst
Am venit si eu de la dr si n-am de gind sa nasc.Bb asta e incapatanat tare,asa ca nu mai zic nimic.
Cica poate sa mai dureze si 5 zile...va dati seama ce rabdare mai am.
Vineri am iar control,deja mi s-a urat. sad.gif

Felicitari la toate fetele care ati slabit,ma bucur pentru voi. give_rose.gif
himere2005
am gasit o reteta pe net, si ma gandeam ca am putea inlocui maioneza cu branza diet, smantana sau ton, tonul cred ca ar fi cel mai potrivit
rosii de gradina mici, 1-2 conserve mari de porumb dulce, 4 linguri maioneza, 3 linguri mustar dulce picant, piper, sare
otilici
So asta e noul meu ticker : naughty.gif
Monic
i-am cerut si bebe, si abonament la o sala fittness pe 6 luni, si o invitatie la un restaurant care imi place mie ff mult, si aparate electrocasnice scumpe )).gif
probabil ca voi primi un trandafir rolleyes.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 10-01-2007, 10:34 AM) *

So asta e noul meu ticker : naughty.gif

yupiiiiiiiii!!!felicitari! cheer.gif cheer.gif
2 kg???
irinush
CITAT(Monic @ 10-01-2007, 12:35 PM) *

i-am cerut si bebe, si abonament la o sala fittness pe 6 luni, si o invitatie la un restaurant care imi place mie ff mult, si aparate electrocasnice scumpe )).gif
probabil ca voi primi un trandafir rolleyes.gif

e frumos si trandafirul ... gestul conteaza, nu?
sau poate te va surprinde si ti le va oferi pe toate )).gif
Tulip
La ce aparate electrocasnice visezi,Monic? wink1.gif

Ce a zis de bebe? blum.gif
anca veselie
neatzaaaa!
felicitari celor care au slabit! bravo!
pisik, eu cred ca 700g e bine, bucura-te ca s-a miscat in jos si nu in sus smile.gif
himere ce conopida cu smantana ai mancat tu de 0.5p? eu aseara am facut conopida cu branza si smantana la cuptor si toata mancarea mi-a iesit de 20p. daca mananc 4 portii am 5 pct/ portie sad.gif cam mult, dar aveam smantana in casa.

ieri am mancat de 16.5 pct, eu zic ca-i onorabil. incerc sa respect toate toate regulile sa vad ce-o iesi biggrin.gif am fost si la aerobic, am transpirat de mama mama. vreau sa ajung si astazi, ca nu stiu ce-o mai fi pana la sfarsitul saptamanii si mai bine merg sa fiu sigura!

votez si eu Timea in continuare.
otilici
Da Tulip,ma tin tare,incerc sa te ajung din urma grin.gif blum.gif Astea doua le-am pus acum de sarbatori,bine ca au plecat repede.Noroc ca si Norbi ma ajuta baby.gif blum.gif
Pisik
Bravo Oti, tine-o tot asa!
Mama, cand vad ca toate slabiti, numai eu nu, ma apuca depresia sad.gif
Ma consolez cu gandul ca nici anul trecut nu am slabit la inceput, dar totusi.... sad.gif sper doar sa nu renunt
Monic
CITAT(Tulip @ 10-01-2007, 11:38 AM) *

La ce aparate electrocasnice visezi,Monic? wink1.gif

Ce a zis de bebe? blum.gif

pai am dat o cautare sa vad cam cat ar costa un abonament la o sala fittness si era sa swoon.gif
Cel mai ieftin este aprox 1.200.000 ron dar nu-mi place sala. Iar abonamentul la un club unde au si sauna si jaccuzzi este 3,5 mil blink.gif blink.gif sorry.gif
Pe 6 luni ar veni 10 milioane sad.gif
nu vi se pare absurd?
otilici
CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 10:48 AM) *

Bravo Oti, tine-o tot asa!
Mama, cand vad ca toate slabiti, numai eu nu, ma apuca depresia sad.gif
Ma consolez cu gandul ca nici anul trecut nu am slabit la inceput, dar totusi.... sad.gif sper doar sa nu renunt

Pisik,daca alaptai,slabeai si tu la fel de mult tease.gif Acum pe bune,e bine ca totusi ai scazut ceva,cand te gandesti ca in fiecare zi aproape ai avut un eveniment cu masa bogata...Lasa ca saptamana asta tii ca lumea si ai sa scazi frumusel wink1.gif pupic.gif
Deea
Oti felicitari!

Pisik exact asa faceai si acum un an biggrin.gif , si pana la urma vezi ca ai reusit sa slabesti! Nu te da batuta! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
felicitari oti cheer.gif
pisik, dar ai slabit ceva, stiu ca vrei mai rpd....oricum nusa saraca nu a slabit nimic sad.gif
anca, pai aveam conopida fiarta si data la mixer inghetata, la congelator, o pungulita. am mai mixat o data, impreuna cu sare si putin usturoi, apoi am impartit-o in 2, o parte i-am facut lui dan cu maioneza, o parte mie cu 1 lingura smantana diet, cu toate ca am vazut ca cu branza diet ajung mai bine la puncte
revin, a venit bunica
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.