Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Foarte scump,Monic abonamentul.
La noi cel mai scump era 50€ si aveam sauna,aparate,cursuri de cite ori vroiai pe saptamana si un tratament cosmetic pe luna in pret.
Cel la care mergeam eu era 30€ si aveam doar cursuri,dar mergeai zilnic si de 2 ori pe zi daca aveai chef.
irinush
CITAT(Monic @ 10-01-2007, 12:51 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-01-2007, 11:38 AM) *

La ce aparate electrocasnice visezi,Monic? wink1.gif

Ce a zis de bebe? blum.gif

pai am dat o cautare sa vad cam cat ar costa un abonament la o sala fittness si era sa swoon.gif
Cel mai ieftin este aprox 1.200.000 ron dar nu-mi place sala. Iar abonamentul la un club unde au si sauna si jaccuzzi este 3,5 mil blink.gif blink.gif sorry.gif
Pe 6 luni ar veni 10 milioane sad.gif
nu vi se pare absurd?

e ff mult, dar cam asa e si aici ... la noi e 1.300.000 abonamentul doar pt fitness sau aerobic pt o luna nelimitat, daca mai vrei si sauna platesti in plus ...
otilici
Monic,dar daca te gandesti ca in Ungaria sunt salarii de cel putin 3 ori mai mari ca la noi...bineinteles ca isi permit sa bage preturile astea... sorry.gif
daconst
Felicitari,Otilici!!! floare.gif

Pisik,eu nu stiu de ce nu esti multumita ca doar ai avut si mese cu bip-uri...deci e normal.Eu zic ca e bine pentru inceput...de acum te mobilizezi si va fi si mai bine. wink1.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 12:55 PM) *

anca, pai aveam conopida fiarta si data la mixer inghetata, la congelator, o pungulita. am mai mixat o data, impreuna cu sare si putin usturoi, apoi am impartit-o in 2, o parte i-am facut lui dan cu maioneza, o parte mie cu 1 lingura smantana diet, cu toate ca am vazut ca cu branza diet ajung mai bine la puncte
revin, a venit bunica

am inteles, se explica atunci, eu am avut o cutie de smantana de 450g si branza telemea.

fetelor, eu dau 500 000/ luna pe abonament la aerobic/ tae bo cu 8 sedinte. sala nu e cine stie ce, dar fac miscare
Pisik
Da, mai fetelor, eu stiu ce ziceti voi, dar mese cu bip-uri am avut numai in week-end, duminica mai ales, si in rest economisisem la greu. nu stiu acuma, poate chiar nu isi mai face efectul sau chiar imi trebuie mie mai multa rabdare.... dry.gif
Va multumesc ca imi sunteti alaturi pupic.gif
Monic
vreau sa primesc cadou in primul rand o oala sub presiune de la tefal )).gif , asta i-am cerut babuinului. Bine, daca nu mi-o ia mi-o cumpar singura si il rog sa cotizeze si el lol.gif
Anna
CITAT(irinush @ 10-01-2007, 12:55 PM) *

CITAT(Monic @ 10-01-2007, 12:51 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-01-2007, 11:38 AM) *

La ce aparate electrocasnice visezi,Monic? wink1.gif

Ce a zis de bebe? blum.gif

pai am dat o cautare sa vad cam cat ar costa un abonament la o sala fittness si era sa swoon.gif
Cel mai ieftin este aprox 1.200.000 ron dar nu-mi place sala. Iar abonamentul la un club unde au si sauna si jaccuzzi este 3,5 mil blink.gif blink.gif sorry.gif
Pe 6 luni ar veni 10 milioane sad.gif
nu vi se pare absurd?

e ff mult, dar cam asa e si aici ... la noi e 1.300.000 abonamentul doar pt fitness sau aerobic pt o luna nelimitat, daca mai vrei si sauna platesti in plus ...

eu una dau 65 ron lunar la fitness, abonament nelimitat, poti sa mergi zilnic si avem si instuctor, conditiile sunt bune.
Deci nu vrea nimeni la sala cu mine? sorry.gif sorry.gif cry.gif
Monic
Oti, ai dreptate. Oricum, eu sunt o zgarcita si de aceea mi se pare mult. Ma gandesc ca poate nu-mi place si nu ma mai duc
si raman cu banii dati
V-am spus ieri? am primit un 'mic' bonus de an nou de la sefu cheer.gif (cat salariul meu pe o luna cheer.gif )
Tulip
CITAT(Monic @ 10-01-2007, 11:04 AM) *

vreau sa primesc cadou in primul rand o oala sub presiune de la tefal )).gif , asta i-am cerut babuinului. Bine, daca nu mi-o ia mi-o cumpar singura si il rog sa cotizeze si el lol.gif

si eu am oala sub presiune,ok,e veche,a primit-o mama mai demult dar e fff. pravtica.....o folosesc fff des wink1.gif

Pisik
CITAT(Monic @ 10-01-2007, 01:08 PM) *

Oti, ai dreptate. Oricum, eu sunt o zgarcita si de aceea mi se pare mult. Ma gandesc ca poate nu-mi place si nu ma mai duc
si raman cu banii dati
V-am spus ieri? am primit un 'mic' bonus de an nou de la sefu cheer.gif (cat salariul meu pe o luna cheer.gif )

Oau! Bravo Monic, felicitari! asa da, sef!
nusarich
am dreptate sa ma demoralizez complet? ca eu am mancat dulce numai ieri (din 3 nu am mai mancat nimic dulce pana ieri), cu cantitatile corecte pentru fructe/legume/ grasimi bune. deci... ma pot arunca cu avant cry.gif
otilici
CITAT(Tulip @ 10-01-2007, 11:08 AM) *

CITAT(Monic @ 10-01-2007, 11:04 AM) *

si eu am oala sub presiune,ok,e veche,a primit-o mama mai demult dar e fff. pravtica.....o folosesc fff des wink1.gif

Mai fetelor,si soacra-mea foloseste ff des oala sub presiune si tinea mortis intr-o vreme sa ma cadoriseasca si pe mine cu una,da eu asa ma tem de ele...cica sa nu explodeze lol.gif tease.gif .Asta e blushing.gif
Pisik
Sa va zic si eu meniul meu de azi, incomplet desigur:

MD - 1 banana -1p + 43gr branza vaci milli - 0,5p + 1/2 borcanel iaurt Milli 0,1% - 0,5p + 25 gr fulgi de grau fara zahar - 1,5p
Total MD - 3,5p

P-salata de 5p (am hotarat pana la urma ca sosul tomat sa il pun 0,5p) + iaurt Jogobella - 2p
Total P - 7p

extra fructe - 1p

Total pana seara 11,5p

Diseara iesim la film la mall si probabil voi fi lihnita de foame si voi papa fie o salata, fie ceva la libanez, fie floricele, dar mai bine nu ca ma satur mai bine cu salata sau altceva

daconst
Monic,eu zic ca trebuie sa fie si o sala mai ieftinuta...poate doar in centru sunt preturile astea.Ca daca e vorba de salarii atunci cit ar trebui sa fie aici?Dar nu e asa.
Conteaza unde e sala,parerea mea.Si oricum ar trebui sa ai o sedinta gratuita de proba...sa vezi daca-ti place.cel putin aici asa-i la toate salile.sa nu dai banu si apoi sa plingi.

Tulip,ce gatesti in oala aia?Ca eu doar la sarmale ma gindeam ca se fierb mai repede,dar alte idei nu am. huh.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 10-01-2007, 01:12 PM) *

am dreptate sa ma demoralizez complet? ca eu am mancat dulce numai ieri (din 3 nu am mai mancat nimic dulce pana ieri), cu cantitatile corecte pentru fructe/legume/ grasimi bune. deci... ma pot arunca cu avant cry.gif

Hai sa ne incurajam una pe alta! Eu anul trecut nu am slabit deloc in prima saptamana de WW, mancand mai mult decat corect; aveam totusi moralul mai ridicat pt ca tinusem ceva drastic o sapt care ma scapase de 3 kile, dar hai totusi sa nu ne descurajam!
Trebuie sa mergem mai departe, pt ca un regim drastic ne da peste cap si ne impune prea multe restrictii, ajungem apoi frustrate pupic.gif
anca veselie
annais, unde este sala ta?
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-01-2007, 01:17 PM) *

la dristor, la vreo 5 min de metrou
Tulip
CITAT(daconst @ 10-01-2007, 11:14 AM) *

Tulip,ce gatesti in oala aia?Ca eu doar la sarmale ma gindeam ca se fierb mai repede,dar alte idei nu am. huh.gif

Dana,orice.......adica ciorbe,supe,varza calita,iahnie de fasole....se face muuult mai repede si cica si mancarea e mai sanatoasa......la sarmale nu m-am gandit doh.gif
irinush
tocmai ce voiam sa te intreb si eu acelasi lucru Ana; e ff departe de mine ... chiar, in zona 13 septembrie nu sta nimeni? poate ne mobilizam impreuna ...

plecam la plimbare si ne auzim dupa amiaza fetelor; pupici!
soranutza
Cum vine asta oala sub presiune? huh.gif doh.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 01:14 PM) *

CITAT(nusarich @ 10-01-2007, 01:12 PM) *

Hai sa ne incurajam una pe alta! Eu anul trecut nu am slabit deloc in prima saptamana de WW, mancand mai mult decat corect; aveam totusi moralul mai ridicat pt ca tinusem ceva drastic o sapt care ma scapase de 3 kile, dar hai totusi sa nu ne descurajam!
Trebuie sa mergem mai departe, pt ca un regim drastic ne da peste cap si ne impune prea multe restrictii, ajungem apoi frustrate pupic.gif

eu ma mir ca nu am chiar nici o reactie, nici pe plus nici pe minus, adica hai, ieri am mancat prostii si dulciuri, cantarul nu s-a miscat, pana ieri am mancat corect si iarasi, nu s-a miscat deloc. de functionat, functioneaza, ca babuinului i-a aratat greutatea diferit in zilele in care m-am cantarit si eu, dar de ce nu se vede nimic? nici pe haine nici pe cantar. asta este. n-am ce face si gata!
michelle
Nusa, gandeste pozitiv. Sa stii ca si psihicul influenteaza greutatea. Da-i inainte cu WW si daca in 2 saptamani nu se schimba incerci kilo-kick sau WP pupic.gif

Felicitari pt mobilizare tuturor, indiferent de gramele in minus! give_rose.gif
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 10-01-2007, 01:22 PM) *

cum se numeste? o gasesc pe net? au si aerobic?
Tulip
am vrut sa-mi schimb avatarul dar cred ca n-am facut ceva bine....revin dupa masa,acum trebuie sa plec...
pa-pa,fetelor! pupic.gif
daconst
CITAT(soranutza @ 10-01-2007, 01:26 PM) *

Cum vine asta oala sub presiune? huh.gif doh.gif

E o oala cu un capac care se inchide ermetic,astfel incit se fierbe totul mai repede.Are un mecanism de inchidere mai ciudat la capac.
Daca te uiti in magazine de specialitate o s-o vezi sigur,ca e mai deosebita.
Nu stiu sa explic mai bine. blushing.gif
luchi
La multi ani, neuroni! give_rose.gif

Ma bucur sa vad ca toata lumea s-a mobilizat, si ca nici in vacanta nu v-ati dezmintit, ati scris, nu gluma!

Daconst, si eu stau cu sufletul la gura, astept sa apara pe lume primul nepotel, e pe teava, cum glumim noi, mamica lui e deja la spital, si ma ameninta ca tunci cand o sa-l vad, sigur o sa vreau si eu unul. Sa ai parte de nastere usoara, si un bebe frumos si sanatos!

Iar celor care s-au hotarat sa-si puna pirostriile anul asta , le urez sa fie intr-un ceas bun!

p.s. michelle, nu ma asteptam! ca tot ziceai nu si nu )).gif give_rose.gif
daconst
Multumesc mult,Luchi! pupic.gif
Si eu astept sa se deschida sezonul la bb-i pe forum.Acum au prioritate fetele cu nuntile...dar astept si bb-ii imediat dupa. naughty.gif
Pisik
Mi-am schimbat si eu tickerul, macar asa, de motivatie, ca eu daca merg in ritmul asta numai motivata nu sunt! mad.gif

Diseara mergem la film, abia astept, desi cand ma gandesc cat facem pana acolo ma apuca nebunia, cu traficul din Buc., dar nu am mai iesit de mult asa, in timpul saptamanii.

Am uitat sa va zic ca mi-a bagat babuinul dracul in pat ca sa zic asa, ca a pus in dormitor un TV adus de ai lui, chipurile sa fie la ei acasa (e al patruluea TV din casa si a doua plasma blink.gif ) cand o fi, au dat in mania TV-urilor, pt ca intr-adevar acolo sunt mult mult mai iefitne. Si ca sa nu stam cu el in cutie ca si asa sunt multe troace in casa l-am pus in dormitor si daca tot l-am pus, hai sa ii punem si cablu. Si uite asa, dupa ce ne culcam noi oricum tarziu, acuma va dati seama doh.gif Nu stiu pana la ce ora a stat el aseara, ca eu mi-am tras plapuma in cap si am adormit urgent pe la 12.30 blum.gif
Deea
CITAT(daconst @ 10-01-2007, 01:50 PM) *

Si eu astept sa se deschida sezonul la bb-i pe forum.Acum au prioritate fetele cu nuntile...dar astept si bb-ii imediat dupa. naughty.gif

sezonul s-a deschis...eu am fost prima graviduta...pe mine cui ma lasati! crying.gif crying.gif crying.gif
michelle
CITAT(luchi @ 10-01-2007, 11:47 AM) *

p.s. michelle, nu ma asteptam! ca tot ziceai nu si nu )).gif give_rose.gif

pai nici eu.. babuinul a fost asa de hotarat ca nu am putut rezista )).gif Multumesc de urari pupic.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-01-2007, 01:41 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 10-01-2007, 01:22 PM) *

cum se numeste? o gasesc pe net? au si aerobic?

Se cheama SAH MAt, nu stiu daca e pe net, ca e deschisa din noiembrie sau octombrie anu trecut.
au si aerobic, 50 ron 8 sedinte
sau 100 ron nelimitat si aerobic si fitness
toate astea erau in decembrie, nu cred sa se fi scumpit
anca veselie
annais, suna f bine, ar trebui s-o incerc. n-am gasit-o pe net, poti pls sa-mi dai un nr de tel sau adresa?
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-01-2007, 02:05 PM) *

annais, suna f bine, ar trebui s-o incerc. n-am gasit-o pe net, poti pls sa-mi dai un nr de tel sau adresa?

Iti dau pm, sa nu fac reclama aici. tu prin ce zona stai?
Au si masaj si tratamente cosmetice, impachetari cu diverse chestii.
anca veselie
stau pe lg mall vitan, aproape de dristor
bpaula
salutare neuronilor

atata inversunare aici la dieta de nu ai de ales, trebuie sa tii si pace buna...m-am mai cumintit si eu,am mai renuntat la dulciuri ( ca astea imi fac mie probleme), zilele astea ma duc sa imi fac si abonamentul la masaj, cu sala mai aman putin pana merg la doctor la control si imi zice ca e ok

pana una alta va felicit ca ati slabit, Pisik nu vreau sa te vad amarata ca 700 gr e ceva si zic eu ca e destul de ok... hug.gif

dana bebele tau ne tine si pe noi in suspans... grin.gif

felicitari la fetele care au nunta anul asta...acusi va vad stresate pe aici dar o sa vedeti ca totul trece cu bine si o sa aveti nunti ca in povesti floare.gif

o zi buna si infloritoare la toata lumea
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-01-2007, 02:13 PM) *

stau pe lg mall vitan, aproape de dristor

Ti-am dat pm, suna si vezi ce mai iti zic ei, si poti sa mergi sa faci o sedinta sa vezi daca iti place.
Aparatele sunt noi ca nu e dechisa de f mult timp, nu stiu daca sunt aceiasi antrenori, dar erau unii de scoteau untu din tine blum.gif.
uka
eu sunt fara cuvinte....
nu m-am cantarit...
si aseara am dat-o putin in barci..
a venit o colega cu niste ***** si o cutie de.... si am macat si eu o bomboana...si un f****c... iar acasa am mai papat cartofi si jum d pulpa.. ma uit imediat sa vad c prostii am facut
buretel
oops, am uitat ceva ieri, atunci cand am adresat urari pt casatorie fetelor give_rose.gif
asadar dana, nastere usoara iti doresc! si eu citesc aici in fiecare zi cu sufletul la gura pupic.gif asteptam bebelul "virtual" )).gif cheer.gif cheer.gif

cat despre timea, a fost votata si ras-votata si pe ziua de azi wink1.gif pupic.gif
uka
cred k asta a fost meniul meu de ieri...Marti, 09,01,2007
Aliment Nr puncte

ciocolata 3
covrigei 3
cartofi 2
pulpa pui fara pielita 2
iaurt light d ananas 150 gr 1,8
un mar 0
1 manolina 0
1 banana 1,5
fulgi cu cioco 2 pct
nescafe 3 in 1 1
toffifee 1
fursec 1
cartofi 2
ciocanel de pui 1

TOTAL 19,3

nu va spun ce am dimineata asta dar am deja 6 pct

pe putin cred.... din cauza aceleiasi colege sad.gif
anca veselie
annais merci mult. mai am cateva sedinte unde merg acum si o sa probez si sala asta! eu fac aerobic/ tae bo, n-am mai facut de mult fitness.
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-01-2007, 02:24 PM) *

annais merci mult. mai am cateva sedinte unde merg acum si o sa probez si sala asta! eu fac aerobic/ tae bo, n-am mai facut de mult fitness.

unde e sala la care mergi? tot prin zona?
Pisik
Uka, cantaraste-te si fa-ti ticker, poate asa te vei motiva sa mai zici pas la ceea ce aduc colegele; nu mereu, macar sa demarezi!
himere2005
hai sa va zic ce am papat eu poate va mai inspir:
- paste (2p) cu ton -3p
- un fel de salata orientala, care contine cartofi, ton, putina ceapa, un pic de castravete si gogosar murat...otet, sare, piper, lui dan i-am adaugat si ulei si ou smile.gif -2,5p ....ca "oala" a iesit la 5p
- mamaliguta (1p)mai moale ca i-am dat si biancai un pic cu iaurt si branza dietetica -2,5p
-------
TOTAL pina la ora asta 8p si am mancat superbine )).gif
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 10-01-2007, 02:27 PM) *

unde e sala la care mergi? tot prin zona?

merg prin tineretului, pe lg fostul restaurant budapesta. e destul de ok, dar ma tenteaza ceva mai aproape de casa, iti dai seama, mai ales ca preturile sunt aceleasi.
otilici
CITAT(Deea @ 10-01-2007, 11:54 AM) *

CITAT(daconst @ 10-01-2007, 01:50 PM) *

sezonul s-a deschis...eu am fost prima graviduta...pe mine cui ma lasati! crying.gif crying.gif crying.gif

Eu ce sa mai zic? sad.gif sad.gif cry.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 02:41 PM) *

hai sa va zic ce am papat eu poate va mai inspir:
- paste (2p) cu ton -3p
- un fel de salata orientala, care contine cartofi, ton, putina ceapa, un pic de castravete si gogosar murat...otet, sare, piper, lui dan i-am adaugat si ulei si ou smile.gif -2,5p ....ca "oala" a iesit la 5p
- mamaliguta (1p)mai moale ca i-am dat si biancai un pic cu iaurt si branza dietetica -2,5p
-------
TOTAL pina la ora asta 8p si am mancat superbine )).gif

Interesant meniul tau Himere! Eu dimineata daca nu pap ceva de genul painica, fulgi, branzica, iaurt sunt lesinata, nu pot manca ton sau salata sau paste dimineata.

Abia astept sa vina 1 sa ma duc sa pap si eu salatica mea, va anunt cum a fost

Gravidutele, cred ca fetele se refereau la sezonul de gravidute pe 2007. Ca asa pot sa ma burzuluiesc si eu ca nu m-au bagat la sezonul de miresici, dar iarasi cred ca este vorba de 2007 pupic.gif
otilici
Na,ca ne bosumflaram si noi daca n-au specificat tease.gif
uka
am papat si un iaurt mic tot jogobella cu kiwi dar de data asta cu 3.5% garsime si nu are scrise kcal pe el sad.gif
da PISIK, am sa ma canatresc maine, sa avd cate kg am... si azi poate il pacalesc p tata sa intre la TCM sa-mi ia cantar d bucat k cel vechi s-a dilit si oricum nu era digital... sad.gif....
sunt indragostita de TCM, mi-am luat un costumas de vara cu fusta si maieut si o pereche de pantaloni de trening... imi plac materialele f mult..
inainte nu gaseam prin buc, nu aveam in drum, acum am unul chiar langa mine... biggrin.gif, dar ma enerveaza k in tot magazinul sunt cred k 5 sau 6 vanzatoare/i si sunt stresanti...
Pisik
A venit si la noi o colega cu o punga plina de mini-bip-uri, ca s-a intors din state. Am luat si eu unul si am luat cam un sfert, restul deja l-am aruncat la cos ca sigur ma tenta. O sa pun 0,5
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.