Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 02:58 PM) *

dany, nu mai zici nimic? floare.gif

Nu prea am ce sa zic....

Noni...ai PM
Monic
nici eu nu am ce zice )).gif
astept sa inceapa contractiile grin.gif si sunt foarte concentrata unsure.gif de aceea nu scriu grin.gif
buretel
CITAT(daconst @ 10-01-2007, 01:21 PM) *

Buretel,multumesc mult! pupic.gif
Ieri n-am vrut sa-ti mai spun nimic ca ti-au zis fetele destul...ca esti slabanoaga si nu vad de unde vrei sa mai slabesti.Eu la 1,70 eram fericita cu 57-59kg.Acum ce sa mai zic. sorry.gif

pupic.gif dana, as vrea sa ajung doar la 55, dar mult mai tonifiata decat pana acum. de fapt asta mi-e tinta. deja se observa, am slabit 2 cm, la picioare. dar la kg doar 500gr )).gif problema mea majora este burtica. dar scap eu si de ea blum.gif daca vin pe aici mai des, cu siguranta hug.gif

CITAT(bpaula @ 10-01-2007, 01:33 PM) *

CITAT(Pisik @ 10-01-2007, 03:27 PM) *

si eu sper ca anul asta spre sfarsitul lui sa il concep pe bb1, ca el sa se nasca in 2008.
bb2, nu stiu, cam la 3 ani diferenta de primul...
dar astea sunt planuri....sa vedem ce vrea Dumnezeu

me too me too naughty.gif

pai va asteptam cheer.gif cheer.gif

CITAT(_noni_ @ 10-01-2007, 03:06 PM) *

fetele, am primit acum o veste de la al meu, s-ar putea sa se mute cu serviciul in austria! cheer.gif

acum am tema de cercetare preturile la inchirieri de apartamente in cateva orase austriece, asa ca va rog, vorbitoarele de germana, cum caut pe net chestia asta??? "inchirieri apartamente" plsssssss

}{

noni, eu nu stiu germana, decat buna ziua, noapte buna si alte cele biggrin.gif dar am gasit un site in engleza, daca te intereseaza http://www.ezilon.com/austria-real-estate.html sper sa-ti fie de ajutor.

ps: iti multumesc foarte mult pt felicitare give_rose.gif , cred ca nu ti-am multumit pana acum blushing.gif

anca_veselie, felicitari pt o asa vointa!!! esti de admirat! pupic.gif
May
Buna fetili biggrin.gif

crengutza, tulip, himere, deea, buretzel, otilici felicitari si ma bucur mult pt voi. Si eu am avut azi zi de cantar si am avut o surpriza, ceva mai mica, dar conteaza si sunt happy cheer.gif cheer.gif cheer.gif

nusha, pisik mie mi se pare normal ca intr-o saptamana sa nu se intample mare lucru asa ca nu vad de ce va demoralizati, ei ce e asta?! mad.gif Va dau bataitza, credeam ca nu mai asteptati minuni de la o dieta ci sunteti perseverente! pisik mai ales tu care ai slabit 700 de grame, tu chiar nu mai ai simtul valorilor? Asa putin tii se par cele 700 de grame, aproape 1 kg? Daca nu slabeai deloc? Gandeste-te ca pt altii este enorm sa slabeasca 700 de grame pe saptamana si ca se roaga seara de seara pt asta... eu ce sa mai zic ca sunt saptamani cand nu slabesc deloc sau cand dau jos 200-300 de grame? sorry.gif Ar trebui sa ma dau cu capul de pereti, dar ma tin tare ca nu slabeste nimeni in locul meu, e o chestie intre mine si corpul meu si eu sunt mai puternica decat el!

sexy mie mi se pare ca mananci prea putin unsure.gif

monic te astept sa-mi faci cinste cu o putza de papagal lol.gif Felicitari pt bonus cheer.gif

anca felicitari sincere give_rose.gif

Vroiam sa va sfatuiesc pe cele care aveti posibilitatea sa investiti intr-un cantar care va arata si procentul de fat, apa si muschi caci se schimba radical totul. De multe ori nu slabesc la kg dar creste procentul la muschi si apa si scade cel de grasime grin.gif

buretel
bravo may, felicitari! cheer.gif cheer.gif si tuturor fetelor care au avut o zi "buna" de cantar astazi smile.gif

ps: cum arata un cantar din ala? rolleyes.gif as fi curioasa si eu sa investesc intr-unul wink1.gif
Monic
vad ca May e singura care stie sa aprecieze o putza de papagal la adevarata lui valoare lol.gif
anca veselie
merci buretel si may! blushing.gif

si eu as vrea un cantar care sa arate de toate, numai ca acum sunt leftera sad.gif al meu e obosit tare, nici nu stiu daca arata kg reale, dar pt mine e bun sa vad cum stau wink1.gif
michelle
buretel, sunt la 80-100 RON (800 mii-1 mil) in Metro, marca Momert (sunt unguresti, dar pe site se poate accesa si meniul in lb. engleza). Eu asa am si de bucatarie, si de persoane si sunt f multumita
May
Buretzel sunt sigura ca sunt mai multe modele dar al meu arata ca in pozele de mai jos. In prima poza este cantarul propriu-zis si observati ca nu are nici un monitor pe care sa se afiseze datele. ``Monitorul`` este de fapt ca o telecomanda pe care o pot butona ca sa aflu ce vrea in timp ce stau pe cantar. Este pe senzori si am dat 30 € pe el ceea ce nu mi se pare mult pt ce face: are memorie pt 10 useri, la fiecare cere niste date personale ( inaltime, sexul, varsta, tipul de efort pe care il faci ) in functie de care, dupa ce te cantaresti, iti calculeaza procentul de grasime, de muschi, de apa si cate calorii ar trebui sa consumi zilnic, precum si daca esti subnutrit, normal si categoriile de obezi. E super destept.

Poze cu cantarul meu
peach
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 02:58 PM) *

peach, pana la urma ce ziceai, ca vrei sa te intorci in tara? ca nu am fostpe faza atunci sa te intreb...asa rau merge? sad.gif

nu mai am la ce sa ma intorc Himere..mai degraba as incepe de la zero in alta tara sad.gif

Uka te-ai facut feminista intre timp sa mi se pare mie?
michelle
Da, May, exact aceleasi functionalitati le au si acestea de care vorbesc eu.
May
miha asta ziceam si eu, sunt o mie de modele dar cred ca toate fac cam acelasi lucru. Am vazut in Carrefour un cantar tefal care facea tot chestiile astea dar era 80 € blink.gif
anca veselie
vreau si eeeeeeuuuuuuuu sad.gif sad.gif sad.gif
Lacry
Meniu azi:

60g sunca presata....4,3p (dimineata am punctat eronat, eram la servici, fara materialele ww)
80g ficat la cuptor....2p
200g mere....0p
100g telina si pastarnac fierte...0p
150g iaurt light Danone 0,1% grasime...1,1p (calculat dupa valori ambalaj)

total: 7,4p

Voi face ciuperci dupa reteta Ellei.
Ma duc in urma, sacitesc ce-ati mai scris...
Monic
peach, si cu soacra ce te faci? o lasi? sad.gif
presupun ca soacra a venit la oferta cu un babuin... il lasi? ca nu inteleg
buretel
may, michelle, arata super cantarele voastre. deci vreau si eu grin.gif
dar 80eur, n-as da pe el sad.gif

asa cum spuneai si tu michelle, am si eu un cantar de bucatarie de la TCM, care arata tot ce contine produsul cantarit, il selectezi dintr-o lista, si iti spune compozitia nutrientilor, si cate si mai cate biggrin.gif sunt f multumita de el.
May
Buretel tocmai de aceea ca nu imi permiteam sa dau 80 de € pt ca scrie tefal pe el, am dat 30 € si scrie balance )).gif pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 10-01-2007, 05:08 PM) *

Buretel tocmai de aceea ca nu imi permiteam sa dau 80 de € pt ca scrie tefal pe el, am dat 30 € si scrie balance )).gif pupic.gif

wink1.gif foarte bine! ca nu ma incalzeste si nici nu ma slabeste daca scrie Tefal pe el biggrin.gif biggrin.gif

michelle, al tau cat a costat?
oricum, la 30eur mi se pare f rezonabil.
Pisik
mi se pare f putin un mil un cantar asa destept ca eu am dat 1 mil pe al meu si in afara ca e digital nu face nimica; si nici marca nu e dry.gif l-am liat din careefour pastele trecut
uka
CITAT(peach @ 10-01-2007, 04:56 PM) *

Uka te-ai facut feminista intre timp sa mi se pare mie?

tease.gif naughty.gif
nu kiar dar m-a distrat f tare poza asta.. de fapt scrie undeva sus chick's rules dar am taiat k era cam maricica biggrin.gif
May
Eu beam f putine lichide in ultimul timp dar acum 3 zile mi-am luat un pahar gradat ( 500 ml ) frumos colorat si o cutie cu paie si sa vedeti ce repede imi sorb ceaiul din noul pahar lol.gif
uka
sper sa nu supar p nimeni biggrin.gif
michelle
Nu, uka cum sa superi? Eu iti cam dau dreptate. Nimanui nu ii plac scandurile

Buretel, am zis mai sus, preturile variaza intre 800 si 1 mil blum.gif
anca veselie
sa bag si eu meniul, astept comentarii:

md:
paine 2
sunca 1.4
br. Topita fitness: 0.9
masline 0.5
total 4.8p

pranz:
120 g merluciu 2.4
sufleu conopida 5
total 7.4p

gustari:
miere 0.5
grapefruit 0
portocala 0
iaurt activia cu musli si piersici 2.3
total: 2.8p

cina:
salata de varza cu ulei masline: 1p
maslime verzi:0.5p
total: 1.5p

total miercuri: 16.5p

eu zic ca-i bine si am acoperit tot ce trebuie. si am baut si 2 l de apa. de la 7 la 8 o sa merg la tae bo sa acopar si tot sportul pe sapt asta!
peach
CITAT(Monic @ 10-01-2007, 04:02 PM) *

peach, si cu soacra ce te faci? o lasi? sad.gif
presupun ca soacra a venit la oferta cu un babuin... il lasi? ca nu inteleg

pai ma mut in africa cu tot cu ea poate o prinde vreun negru din ala cazut din cocotier naughty.gif

ieri am primit un sms mortuar de la familia cu pricina..pisica lor draga si batrina de 20 ani a trecut in nefiinta
sad.gif interesant ca se poarta sms mortuar cat.gif skull.gif
anca veselie
CITAT(peach @ 10-01-2007, 07:34 PM) *

[ieri am primit un sms mortuar de la familia cu pricina..pisica lor draga si batrina de 20 ani a trecut in nefiinta
sad.gif interesant ca se poarta sms mortuar cat.gif skull.gif

)).gif )).gif lol.gif
himere2005
acum lasand gluma la o parte peach, daca simti cumva nevoia sa te descarci vreodata aici stii ca o poti face pupic.gif cred ca mai mult ai probleme in familie decat la servici, serviciul il poti schimba si sa traiesti bine in continuare....o sa fie bine...oricum, deja te-ai imprumutat la banca de bani pentru casuta, asa ca...mergi inainte. succes floare.gif

cel mai mult m-a distrat lacry, caci, vazand ca slabeste, de la friptane a trecut la pastarnac si telina fiarta lol.gif lol.gif
Monic
Doamne Peach, unde i-ai gasit? pope.gif
himere2005
TIMEA 1373 cheer.gif PAG 5 1023

AM AJUNS SI EU de la plimbare si vad ca nu prea are lumea chef de vorba blum.gif
soranutza
Eu sunt concentrata, fac salata de beuf a la himere. Prima-n viata mea. Am pus si ceapa acolo, ca sa fac si supa. Carne n-am stiut de care sa iau, am priceput ca de vita dar n-am stiut de care asa ca am luat si eu acolo ceva. M-am bucurat ca am gasit pastarnac, nu se gaseste tot timpul ... l-am pus tot, 300 gr, cred ca-i cam mult. Nu de alta dar nu stiam ce sa fac altceva cu el. Am incercat sa aproximez si celelalte ingrediente (morcovul, cartoful) sa fie cam la 300 gr, asa dupa ochi. Acum fierb toate, sa vedem ce-o iesi. blushing.gif
Eu.
CITAT(soranutza @ 10-01-2007, 08:29 PM) *

Eu sunt concentrata, fac salata de beuf a la himere. Prima-n viata mea. Am pus si ceapa acolo, ca sa fac si supa. Carne n-am stiut de care sa iau, am priceput ca de vita dar n-am stiut de care asa ca am luat si eu acolo ceva. M-am bucurat ca am gasit pastarnac, nu se gaseste tot timpul ... l-am pus tot, 300 gr, cred ca-i cam mult. Nu de alta dar nu stiam ce sa fac altceva cu el. Am incercat sa aproximez si celelalte ingrediente (morcovul, cartoful) sa fie cam la 300 gr, asa dupa ochi. Acum fierb toate, sa vedem ce-o iesi. blushing.gif

)).gif )).gif s-ar putea sa iti iasa cam dulce treaba din cauza pastarnacului.
eu mi-am facut o data mancare de varza si aveam pastarnac uscat; am scapat cam mult si n-am putut-o manca dry.gif
ina_ceva
Azi am fost plecata de dimineatza si abia acum am ajuns, la timp sa-mi iau cina.

MD
paine:1p
sunca slaba 50gr: 1.2p
D
pufuleti 80gr: 10p
iaurt 300gr: 1.8p
C
cartofi: 2p
legume: 0p
G
banana, mar: 1p

Total: 17p

Diseara ma duc la film, dar departe de mine gandul de popcorn; ma voi multumi cu cola light.

Tulip
Acum 30 de minute am ajuns si eu acasa........am avut niste treaba,imi astept babuinul si mergem s-o luam pe Timea de la socrii....azi am mancat ff. putin si prost....si am baut "nenumarate"cefele,nu stiu cum o sa dorm la noapte doh.gif doh.gif doh.gif Sunt rupta de oboseala,n-am chef sa-mi pregatesc nimic bun,asa ca pap ce gasesc in frigider mad.gif
emu
Buna fetelor smile.gif si de la mine, cam tarzior, dar egzista o explicatie )).gif
Dupa ce ca am inceput anul aiurea cu o gripa de toata frumuseatea, de credeam ca nu mai scap odata, luni dimineata la prima ora, in graba mare, am cazut pe scari; nu stiu cum mi-au zburat picioarele si am aterizat chiar pe marginea treptei, incercand sa ma prind de balustrada, direct pe coloana, zona lombara... m-am speriat rau de tot pe moment ca am crezut ca o sa am alte probleme decat niste zgarieturi si vanatai pe spate. So... toata ziua de luni am fost in soc (psihic )).gif nu fizic)... asa ca de bine ce spusesem ca odata ce-mi trece raceala ma apuc de dieta si sport, nu pot sa ma apuc decat de dieta de azi, iar sportul o sa-l mai aman pana ma lasa durerile de sale rolleyes.gif grrr asa m-am saturat de mine sa fiu atat de ametita, nu stiu ce naiba am... sper sa-mi revin din starea asta.

Imi fixez si eu ziua de cantar miercuri, am vazut ca sunt mai multe fete aunci wink1.gif kg-le mele arata dezastruos sad.gif Felicitari celor care aveti rezultate deja smile.gif si celor care aveti vointa!!

Dana, te cred ca il vrei pe bebe afara... eu cred ca m-as urca pe pereti, stau prost de tot cu rabdarea (in unele cazuri) Iti tin pumnii... sa ai parte de o nastere super usoara smile.gif

Pisik, nu-mi vine sa cred ca te plangi ca ai slabit "doar" 700 grame... imi vine sa cuplu.gif Eu ce sa mai zic, ca timp de o luna in octombrie am stagnat si apoi in noiembrie am inceput sa iau kg in plus in loc sa scad, asta in conditiile in care mancam cum trebuia...
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 06:15 AM) *

eu sunt curioasa daca pana in 2010 va fi tura de bb2 sau nu, ca tulip sigur mai vrea, eu si cu irinush ne mai gandim, dar nu excludem posibilitatea, celelalte mamici de bebelusi, ca bia nu mai e chiar bb grin.gif , ce ziceti? mai vreti bb2 ori ba? pupic.gif

hehe himere, pana-n 2010 zici? daca lucrurile iau calea pe care vrem noi s-o ia, o sa dau eu startul la tura bb3 in anul ala lol.gif asta daca nu mai fac vreo trasnaie intre timp
himere2005
sorana, daca cumva iese salata prea dulce din cauza pastarnacului, eu zic ca daca bagi acritura ceva mai multa, mai gusti din cand in cand, o dregi. mai poti sa pui tot asa pentru "dres" lamaie sau mustar in maioneza sa fie un pic mai acrisoara, sau putin mai mult piper si sare in compozitie ca sa nu se mai simta gustul dulceag grin.gif
emu
La ce film te duci Ina?

Eu mai am putin si termin situatia pe anul trecut, o sa pot dormi linistita la noapte )).gif

Peste putin timp o sa scriu si eu meniul pe ieri...
himere2005
emi, la ei tot asa trebuie sa duci decalaratii fiscale peste declaratii si sa stai la diferite cozi sau e suficient sa trimiti electronic, eventual cu semnatura electronica?
himere2005
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry291378
miha, a dat cineva niste linkuri, unde scrie partea 1...etc catre niste filmulete cred, dar nu stiu cum sa le deschid, sunt cu pillates
uka
mi-a venit rusii.bine ca ma asteptam...
am o dilema...si daca stie cineva as vrea si eu sfaturi...
m-au sunat de la barnett mccall recruitment pentru un interviu la Orange, ptr postul de customer care representative, asta inseamna program de 8 ore si o ora pauza de masa, program tot pe ture si dk se lucreaza in weekend 2 zile in cursul saptamanii libere si cica un salariu intre 250-300 euro...
eu acum am aproximativ 8 mil+bonuri de masa, progr de 12/24 12/48, adica de la 08-20 si ziua urm de la 20-08 si apoi 48 ore libere...
nu stiu ce sa fac, am vb cu theo si el nu a fost f incantat...ca cica si cu facultatea...ce fac.. ca asa pot sa mai ajung...
are dreptate...dar in acelasi timp, ma gandesc k unde sunt acum nu prea am posibilitati de avansare si totusi eu in 6 luni termin facult.. si POATE acolo am sa am...
voi ce ziceti...
uka
la interviu oricum am zis ca ma duc... maine.. macar sa vad si eu ce si cum...
nusarich
uka, eu zic sa te duci la interviu. n-ai ce pierde si apoi, cine stie unde poate duce asta pana la urma... eu am pierdut multe ocazii in viata pentru ca aveam altceva de facut... de-asta nu recomand la nimeni sa rateze ocaziile, ca ocaziile pierdute se cam razbuna. tu faci cum crezi, evident, eu ti-am zis numai parerea mea.

emu, sanatate multa!
otilici
Meniul meu de azi:
cascaval - 4p
paine - 3p
carne - 3p
cartofi - 2p
sandwich cu nutella - 2p
Pana la aceasta ora am 14p din 23.Cred ca mai mananc un iaurt 0% si o banana,astea-s 5p.
Deea
Uka eu am facut facultatea la zi si am lucrat toti anii de facultate, cand am dat licenta mi-am luat concediu de studii, in statutul angajatilor e specificat acest lucru; eu am ratat recrutarea de anul trecut de la Orange pt. ca eram insarcinata ... m-as fi dus acolol; daca iti vezi de treaba si te zbati avansezi plus ca mai ai si alte facilitati pe langa salariu. Bafta!

meniul meu pe ziua de azi:
banane 3
orez 3
ulei masline 1
legume 0
muraturi 0
cartofi piure 5
mere 0

estra fructe si legume 1

total 13

nu dati cu pietre...azi ERA zi de legume si fructe...am mai mancat si 1 lingurita de ulei si laptele din piure.

CITAT(otilici @ 10-01-2007, 09:37 PM) *

Meniul meu de azi:
cascaval - 4p
paine - 3p
carne - 3p
cartofi - 2p
sandwich cu nutella - 2p
Pana la aceasta ora am 14p din 23.Cred ca mai mananc un iaurt 0% si o banana,astea-s 5p.

ce iaurt si ce banana manaci de adunci 5 puncte?

Dana pe unde e? am ratat ceva?
otilici
Deea,banana are 220g (am pus-o pe cantar),iar iaurtul era din ala mare cu O% .Nu cu 3p il punctez?
Deea
CITAT(otilici @ 10-01-2007, 09:54 PM) *

Deea,banana are 220g (am pus-o pe cantar),iar iaurtul era din ala mare cu O% .Nu cu 3p il punctez?

iaurtul are valorile pe el trecute? la iaurt zuzu cu 30cal si 0.1% /100g sunt 0.5/100g

banana fara coaja...da? daca nu mananci si coaja blum.gif
otilici
CITAT(Deea @ 10-01-2007, 07:58 PM) *

CITAT(otilici @ 10-01-2007, 09:54 PM) *

iaurtul are valorile pe el trecute? la iaurt zuzu cu 30cal si 0.1% /100g sunt 0.5/100g

banana fara coaja...da? daca nu mananci si coaja blum.gif

N-am cantarit banana fara coaja,asa trebuia?La iaurt am calculat si are 0.7p/100g,deci la 400g are 2,8p blum.gif (34kcal si 0,1 grasime)
Ce zici,e bine?

Eu pap Danone 0,1%...
michelle
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 07:23 PM) *

http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry291378
miha, a dat cineva niste linkuri, unde scrie partea 1...etc catre niste filmulete cred, dar nu stiu cum sa le deschid, sunt cu pillates

Nu merge click dreapta -> Save target as?

Emi, chiar ma gandeam daca ti-a trecut raceala.. pupic.gif Uhh lasa ca sigur restul anului va fi muult mai bun, cine stie poate ne anunti si tu de bb1 naughty.gif
michelle
ou 2
paine 1
iaurt 1

ciorba 1
paine 1

covrigei 4
mar 0

pastai 0,5
usturoi 0
mamaliguta 2
branza 0,5

alune 4

Total 17p
emu
Himere, formularele completate se pun la posta sau se trimit unui contabil autorizat in cazul in care vrei sa ai unul; daca astepti pana-n ultima zi se sta la coada la posta de innebunesti. Eu n-am vazut inca fenomenul, dar probabil apuc anul asta, daca nu uit sa ma duc sa-mi bag nasul )).gif Normal eu aveam pana pe 15 aprilie termen sa fac tot, dar din diferite motive (de nementionat aiaresul )).gif) trebuie sa trimit astea maine smile.gif Bine ca am fost constiincioasa si m-am tinut de ele tot anul, ca faceam nopti albe acum.

Uka, eu zic sa asculti de fete smile.gif Bafta si de la mine wink1.gif

Multumesc de urare nusa, nici nu stii ce nervi am pe mine )).gif abia astept sa incep sa ma pot misca fara sa ma mai vait lol.gif

Miha floare.gif mai mult ca sigur ca o sa va anunt cand o pun de bb1 )).gif hmm... adica nu actul in sine... nu va speriati ca n-o sa vin cu detalii lol.gif

himere2005
hmm... adica nu actul in sine... nu va speriati ca n-o sa vin cu detalii lol.gif

lol.gif lol.gif rad cu lacrimi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.