Buna fetelor

si de la mine, cam tarzior, dar
egzista o explicatie
).gif)
Dupa ce ca am inceput anul aiurea cu o gripa de toata frumuseatea, de credeam ca nu mai scap odata, luni dimineata la prima ora, in graba mare, am cazut pe scari; nu stiu cum mi-au zburat picioarele si am aterizat chiar pe marginea treptei, incercand sa ma prind de balustrada, direct pe coloana, zona lombara... m-am speriat rau de tot pe moment ca am crezut ca o sa am alte probleme decat niste zgarieturi si vanatai pe spate. So... toata ziua de luni am fost in soc (psihic
).gif)
nu fizic)... asa ca de bine ce spusesem ca odata ce-mi trece raceala ma apuc de dieta si sport, nu pot sa ma apuc decat de dieta de azi, iar sportul o sa-l mai aman pana ma lasa durerile de sale

grrr asa m-am saturat de mine sa fiu atat de ametita, nu stiu ce naiba am... sper sa-mi revin din starea asta.
Imi fixez si eu ziua de cantar miercuri, am vazut ca sunt mai multe fete aunci

kg-le mele arata dezastruos

Felicitari celor care aveti rezultate deja

si celor care aveti vointa!!
Dana, te cred ca il vrei pe bebe afara... eu cred ca m-as urca pe pereti, stau prost de tot cu rabdarea (in unele cazuri) Iti tin pumnii... sa ai parte de o nastere super usoara
Pisik, nu-mi vine sa cred ca te plangi ca ai slabit "doar" 700 grame... imi vine sa

Eu ce sa mai zic, ca timp de o luna in octombrie am stagnat si apoi in noiembrie am inceput sa iau kg in plus in loc sa scad, asta in conditiile in care mancam cum trebuia...
CITAT(himere2005 @ 10-01-2007, 06:15 AM)

eu sunt curioasa daca pana in 2010 va fi tura de bb2 sau nu, ca
tulip sigur mai vrea, eu si cu
irinush ne mai gandim, dar nu excludem posibilitatea, celelalte mamici de bebelusi, ca bia nu mai e chiar bb

, ce ziceti? mai vreti bb2 ori ba?
hehe
himere, pana-n 2010 zici? daca lucrurile iau calea pe care vrem noi s-o ia, o sa dau eu startul la tura bb3 in anul ala

asta daca nu mai fac vreo trasnaie intre timp