Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Himere, dupa ce deschide site-ul cu rapid share, astepti cateva secunde:
Download-Ticket reserved. Please wait 11.1 seconds.
Apoi introduci codul aparut si gata.
emu
meniu marti:

1 cafea cu 1 lingura lapte 0% --0.1
250 gr mazare conserva --------1.5
100 gr ciuperci 0
1 lingura ulei de masline --------2
1/4 ceapa rosie 0
3 LG iaurt Danon Lite ~ 80 gr --1.2
1/2 can ChickenNoodleSoup ---1.2
4 LG orez fiert -------------------2
3 LG cus rosii 0
1/2 castravecior murat --------0.5 ca era cam dulceag
250 gr mazare conserva ------1.5
1/2 rosie 0
3 LG iaurt Danon Lite ~ 80 gr --1.2
4 flake ----------------------------2
1 big Slim Jim Hot ---------------4
1 mar mediu 0
----------------------------------------
TOTAL 17.2, din 18p permise pe zi
Monic
ce-o fi cu Dana? ca n-a mai intrat de la amiaza... unsure.gif
ramonavlas
Salutare!
Nu prea a fost atmosfera azi pe forum. Mie nu mi-a mers net-ul pana acum 2 ore.
Mi-e o frica....maine merg la dentist sa imi scoata un nerv devil.gif

Sa postez si eu meniul.....m-am redresat putin......
- 2 Campofrio - 3.2;
- 200 ml Zuzu - 1;
- 3 wasa - 1.5;
- 130 gr branza de vaci diet - 2.6;
- 230 gr sunca curcan - 5.8;
- 50 gr piept de pui - 1;
- 2 oua - 4;
- fructe+legume - 0.
Total 19.1 din 21 cheer.gif

A inceput sa ma doara maseaua pe la 5, m-am pus putin in pat si pat m-am facut. Am adormit. Si bineinteles ca m-am trezit la 7.30. Nu am mai ajuns la sala......da bine ca nu ma mai doare........
Dar nu stiu cum voi dormi la noapte........probabil cam tarziu voi adormi.......
Anna
Mi-am cumparat si eu sos de acole Dolmio cu ciuperci am vz ca are 1 pct pe sute de grame ....voi cate puncte puneti o lingura?
Tulip
Nu puneti o poza cu sticla/borcanul de sos? wink1.gif L-as incerca,si sa stiu dupa ce sa ma uit unsure.gif unsure.gif
emu
am descoperit o greseala la mine-n meniu -- mazarea e 2.5 p fiecare portie, nu stiu de unde am luat numarul de mai sus )).gif uuu ce scumpa e... o sa ramana pe lista alimentelor de mancat in caz ca nu mai e nimic altceva in casa lol.gif

deci ieri am depasit cu 1.2p

annais, cred ca 0.25p de lingura daca e de consistenta iaurtului (eu nu stiu cum arata)
irinush
buna seara! azi nu am reusit sa mai intru la pranz pt ca nu am avut net sad.gif

o sa pun si eu meniul meu de azi:
200g iaurt prodlacta 0.4
1 banana 1
2 lg musli 1.5
cafea cu 2 lte miere 0.5
paste integrale 3
60g ton in ulei 4
100g iaurt 0.1% 0.5
1/2 clatita 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
paste integrale 3
carne vita + sos rosii 2
1 clatita 2
cafea cu 2 lte miere 0.5
in total: 19.4p din 21 cate am zilnic ... nu imi vine sa cred ca m-am incadrat in puncte si am si mancat!

Himere, iti trimit imediat o reteta de t...t ff usor de facut si ff bun, pe care l-am facut eu de sf Ion

Pupici la toate fetele|!
Anna
CITAT(_noni_ @ 10-01-2007, 03:28 PM) *

Annaiss, unde mai exact e sala? spune-mi un magazin ceva de langa, ca eu stu chiar la 5 min de statia de metrou Distor, si m-ar tenta o sala de genul in zona, pentru cand sunt in tara. poate mergem impreuna! hug.gif

cheer.gif Noni , pai sala este pe str. Istriei, de la metrou cobori pe Ramnicul Valcea, este vis a vis cu benzinaria Moll. Trebuie sa o stii. pupic.gif
michelle
Imagine

annais, nu cred ca e relevanta o lingura, sa o punctezi
irinush, ce fel de iaurt are asa putin? grin.gif
Tulip
Miha, pupic.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 10-01-2007, 11:55 PM) *

Imagine

Iaurtul Zuzu cu 0.1 gr are 1/ 200 gr, adica pe o cutie. Cred ca de asta bea si Irinush pupic.gif
irinush
iaurtul este prodlacta cel cu 0.1% grasimi, sau napolact, noul 'iaurt usurel' cum l-au numit ei ...
tin minte ca Dylly mi-a zis ca iaurtul prodlacta e mai ieftin la puncte ca zuzu :-))
Himere, ai pm
Tulip
Noni,te-ai lasat de fumat? naughty.gif naughty.gif
Lacry
60g sunca presata....4,3p
80g ficat la cuptor....2p
200g mere....0p
100g telina si pastarnac fierte...0p
150g iaurt light Danone 0,1% grasime...1,1p (calculat dupa valori ambalaj)
10g paine.....0,5p
somon afumat....2,2p
ceapa verde...0p
2 lingurite ulei....2p
1 lingurita bulion...0p
10g zahar....0,7p
250ml lapte 0,1%grasime....1,5p
40g carne slaba pork fiarta....1,5p
praf budinca caramel.....1,5p (calculat dupa ambalaj)
extrafructe....1p

total.....18,3p din 19
_noni_
CITAT(buretel @ 10-01-2007, 04:37 PM) *

CITAT(_noni_ @ 10-01-2007, 03:06 PM) *

fetele, am primit acum o veste de la al meu, s-ar putea sa se mute cu serviciul in austria! cheer.gif

acum am tema de cercetare preturile la inchirieri de apartamente in cateva orase austriece, asa ca va rog, vorbitoarele de germana, cum caut pe net chestia asta??? "inchirieri apartamente" plsssssss

}{

noni, eu nu stiu germana, decat buna ziua, noapte buna si alte cele biggrin.gif dar am gasit un site in engleza, daca te intereseaza http://www.ezilon.com/austria-real-estate.html sper sa-ti fie de ajutor.

ps: iti multumesc foarte mult pt felicitare give_rose.gif , cred ca nu ti-am multumit pana acum blushing.gif

Multumesc, pupic.gif give_rose.gif !
michelle
otilici, am vazut ca ai mai gresit cu cantaritul, asa ca am sa mai zic odata, poate nu erai pe faza grin.gif
Deci fructele, legumele, carnea se cantareste, dar se iau in considerare valorile fara samburi, seminte, coaja, oase si alte componente necomestibile tease.gif
Drept artificiu, poti cantari frucutul/leguma/carnea initial, apoi coaja/samburii/oasele, faci diferenta si vezi valoarea absoluta. Sau mai simplu, poti aproxima laugh.gif
Ella79
- 2 felii toast silueta - 1,2 p
- 200 gr quark - 2p
- 1 ou fiert - 2p
- rosie, ardei - 0p
- supa de ceapa - 3p (avea crusta aia de paaine deasupra si nu stiu altfel cum sa o punctez) _ niste ulei, cred
- peste dorada in sare (avea cam 300 de gr) - 6p
- iaurt 0% danone, 125 gr - 0,8p
- 2 felii focaccia - 2p
- ciuperci marinate - 0p
- legume la gratar - 0p
- rosii coapte - 0p
- felie sunca - 1,5p
- 1 cappuccino - 1,5p
- 1 bip ( blushing.gif ca a venit tata de la Viena, n-am putut sa-l refuz)

Total 21 din 20 azi. Am depasit cu 1p. Dar nu-i problema, ca am de unde.
Anna
CITAT(michelle @ 10-01-2007, 11:55 PM) *

Imagine

am papat 3 linguri )).gif
irinush
O seara buna va doresc pupic.gif !
Ella79
Ma duc sa ma culc. Sunt rupta de oboseala. yawn.gif
michelle
annais, pune 0,5p

Noapte buna, fetelor pupic.gif
Anna
Miercuri 10,01,2007
Aliment Nr puncte
spaghete 4
2 fel branza 2
2 banane 2
3 fel orez 1,8
portocala 0
spaghete 4
sos 0,5
salam 2
iaurt 0,6
cereale 2
mar 0
total 18.9 pct

CITAT(michelle @ 11-01-2007, 12:45 AM) *

annais, pune 0,5p

Noapte buna, fetelor pupic.gif

hug.gif pupic.gif thx Miha , noapte buna!

Hey Dany- honey nu ne mai zici nimic? Tu ce mai papi? blum.gif
ramonavlas
CITAT(irinush @ 11-01-2007, 12:09 AM) *

iaurtul este prodlacta cel cu 0.1% grasimi, sau napolact, noul 'iaurt usurel' cum l-au numit ei ...
tin minte ca Dylly mi-a zis ca iaurtul prodlacta e mai ieftin la puncte ca zuzu :-))
Himere, ai pm

Si iaurtul Zuzu are putine puncte! Tot 0.5/100 gr.smile.gif
Anna
CITAT(ramonavlas @ 11-01-2007, 12:56 AM) *

CITAT(irinush @ 11-01-2007, 12:09 AM) *

Himere, ai pm

Si iaurtul Zuzu are putine puncte! Tot 0.5/100 gr.smile.gif

prodlacta are 0.6pct la 200 gr, e bunicel.
danyhoney
Mi-am cumparat noua carte WW si...iar au schimbat punctajul la ulei...au revenit la punctajul vechi ,adica :

- ulei de floarea-soarelui - 1 lingurita = 1 p
- ulei de masline - 1 lingurita = 1,5 p

Mi-au dat peste cap punctele pe zilele astea. Asta e.
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 11-01-2007, 12:59 AM) *

Mi-am cumparat noua carte WW si...iar au schimbat punctajul la ulei...au revenit la punctajul vechi ,adica :

Uleiul de masline mai mare punctaj ca cel de floarea soarelui.... Hm, nu imi place ca m-am obisnuit cu el.........
Dar ne conformam.
Alte noutati...? pupic.gif
_noni_
CITAT(annaiss_derrian @ 10-01-2007, 09:53 PM) *

CITAT(_noni_ @ 10-01-2007, 03:28 PM) *

Annaiss, unde mai exact e sala? spune-mi un magazin ceva de langa, ca eu stu chiar la 5 min de statia de metrou Distor, si m-ar tenta o sala de genul in zona, pentru cand sunt in tara. poate mergem impreuna! hug.gif

cheer.gif Noni , pai sala este pe str. Istriei, de la metrou cobori pe Ramnicul Valcea, este vis a vis cu benzinaria Moll. Trebuie sa o stii. pupic.gif

Annaiss, stiu benzinaria Mol, dar noua sala nu o stiu. eu stau in cealalta directie, catre baba novac. in orice caz ma bucur ca au facut o sala mai acatari si la noi in zona ca nu prea erau!
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 10-01-2007, 10:12 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-01-2007, 12:59 AM) *

Uleiul de masline mai mare punctaj ca cel de floarea soarelui.... Hm, nu imi place ca m-am obisnuit cu el.........
Dar ne conformam.
Alte noutati...? pupic.gif

Nu am apucat sa ma uit prin toata cartea....are 460 de pagini. Cand mai descopar ceva ,va spun.
Deea
Oti am vazut ca ti-a raspuns Mia, scuze dar am avut treaba si am lasat forumul deschis.

Dany, multumim de informatii...m-am cam ametiti si eu valorile astea...daca va spun cat scrie pe sticla mea de ulei de masline va ia cu ameteli...la o lingura (15g) ies 10 puncte
Anna
Noni ai Pm.
nusarich
noapte buna fetelor, ma duc sa dorm ca am fost la dentist, mi-a extripat un nerv (sau o mare parte din el), vineri vede in ce stare este si daca poate lucra in continuare pe maseaua aia... mi-a trecut anestezia si acum incepe sa ma doara falca un piculet. si mai e si tare...
ramonavlas
CITAT(nusarich @ 11-01-2007, 01:48 AM) *

noapte buna fetelor, ma duc sa dorm ca am fost la dentist, mi-a extripat un nerv (sau o mare parte din el), vineri vede in ce stare este si daca poate lucra in continuare pe maseaua aia... mi-a trecut anestezia si acum incepe sa ma doara falca un piculet. si mai e si tare...

Si eu ma duc maine tot pt asa ceva.............sad.gif Doare rau??????????? Ca mi-e o frica.........
Noapte buna.......
May
Ce ????????????? blink.gif w00t.gif Uleiul de masline mai scump decat cel de floarea-soarelui? Pai eu numai d-asta folosesc si nu am de gand sa punctez mai mult un ulei care imi face bine! Uite asa! mad.gif

Noapte buna hug.gif
emu
ok, cu punctajul la uleiul de masline schimbat se schimba si punctele mele extra pe ziua de ieri la 2p )).gif e bine, inca... am timp sa recuperez

azi, miercuri, am mancat asa:

1pk inst oatmeal ---- 2.4
1 cafea+1 lta lapte-- 0.1
cartofi fierti ---------- 2
1/4 ceapa, morcov, telina 0
3 lingurite smantana light --- 1.5
2 lingurite mustar 0
1 vienna sausage ---- 1.2
1 ou fiert -------------- 2
cartofi fierti ---------- 2
1/4 ceapa, morcov, telina 0
60 gr vita slaba ------ 1.5
1 lingura fasole conserva -0.25
1 lingura cheese dip-- 1
4 alune ---------------- 1
1 cafea+1 lta zahar-- 1
cartofi fierti ----------- 2
mai am fructe si niste legume mai incolo si mai multa apa de baut
-----------------------------------------
TOTAL 18 puncte

hey dany data trecuta a fost schimbat punctajul la carnea de vita de la 2 p/125gr la:
Carne de vita, grasa, nepregatita-- 125g -- 4.5 Points
Carne de vita, slaba, nepregatita -- 125g -- 3 Points
S-au schimbat si astea, cumva?
Ella79
Buna dimineata!
Cafeaua - ceaiul - lapticul sunt gata si va asteapta!

Eu azi iarasi am o zi aglomerata, asa ca nu stiu cat o sa stau cu voi. Pana la ora asta am programate 3 intalniri si de la 6 aerobic. + un maldarde rufe de spalat acasa, dar e astea s-au putea sa le aman. Mai vad eu. )).gif
nusarich
neata si de la mine. noi ne apucam de rearnajat biroul, asa ca trebuie sa inchid pc-ul si sa ne apucam de mutat...

ramona, pe mine ma dor mai mult anesteziile decat ce face tanti acolo in maseaua mea... bine, ma doare si ce face ea, dar pana acolo ma doare anestezia de numa, chit ca imi da si un pic de pufulet din ala de iti amorteste locul inainte de a baga acul... sper sa nu te doara, ca eu inca ma resimt dupa anestezie. va spun eu, am ceva cu anesteziile.

dany, asta aveam eu in lista pentru carnea de vaca:
Carne de vaca, proaspata 1 bucata, 125g negatita 2 Points
Monic
Danaaaaaaaaaaa unsure.gif
Tulip
Neata!

Dana,nasti? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Ce surpriza neplacuta cu punctajul schimbat al uleiului.....nici eu nu stiu daca ii schimb deocamdata......hmmm....ma mai gandesc
Monic
Pey Dana n-a mai intrat de ieri de la amiaza unsure.gif
Tulip
dar parca zice ca scrie sms la una din fete..... naughty.gif naughty.gif naughty.gif
daconst
Neatza,aici sunt! cheer.gif

Monicule,La multi ani!!!

Sper ca bine am retinut. naughty.gif
Sa fii iubita si fericita! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ieri am fost in oras ca in vremurile bune si pina n-au inchis magazinele nu am mai intrat in casa.Mi-am disperat sotul,care zicea ca-s dusa...cum car burtoiul dupa mine ca nimica.Dar am fost asa de fericita ca nu mai vroiam sa intru in casa.
Daca tot e sa nu nasc inca,macar sa umblu ca simt ca-mi amortesc bucile de la atata stat in pat cu laptopul in brate. lol.gif

Emu,multumesc mult. pupic.gif
Chiar vroiam sa te intreb cum e sistemul sanitar la voi?Ca am auzit ca platiti cam mult la nastere...peste 2000$,e adevarat?
Povestea o tipa la mamici ca dupa nastere a si plecat acasa ca era prea scump sa mai ramana.Sau depinde de statul in care esti?

Noni,ar fi fain sa va mutati in Austria...asa as face pauza pe drum pe la fiecare...intai tu,apoi Monic in Ungaria si uite asa se scurteaza drumul meu pina acasa. )).gif
Bafta la babuin!

Dany,multumim de noutati...esti o scumpa. pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, monic!!Imagine
daconst
Sorana,cum a iesit salata?
Eu pastarnac nu pun decit foarte putin in supa ca in rest nu-l suport.

Ella,eu la salata orientala pun putin ulei,dar otet neaparat.Parca ala e tot farmecul.
O fac cu ceapa,masline si citeodata cu oua fierte sau branza telemea.Depinde ce am in casa. blum.gif
alina
Neatza!

de azi tin ww.cine ma poate ajuta cu punctele pt muschi file afumat?
si mai am o nelamurire am in lista branza feliata 20-25% grasime=1p,branza mea are 15%grasime pe felie sa pun 0.5 sau 0.7p?

monic-La multi ani! Click sa vezi atasamentul
Tulip
Monic.la multi ani!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
soranutza
Dana, salata nu e gata, in timp ce bucataream ieri m-a sunat babuinul ca vine sa ma ia sa mergem la casa ca ne-au instalat scarile. Nu cred ca voi pune tot pastarnacul la salata dar l-am fiert sa fie fiert huh.gif Supa are gust dulceag, probabil ca din cauza lui, o sa mai pun vegeta (poate oricum n-am pus destul la inceput). Cand ma mai trezesc o sa ma apuc de salata si va zic ce a iesit si ce gust are... sau n-are grin.gif

Am primit o "chestie" care pare a fi un cappuccino maker. N-are instructiuni, nimic. Stiti cumva cum se foloseste si daca e buna la ceva?

Monic, la multi ani, sa fii sanatoasa si cel putin la fel de frumoasa in anul asta! give_rose.gif pupic.gif

Se vede ca eu inca dorm, prima data i-am urat Inei la multi ani desi stiam ca-i ziua lui Monic doh.gif
alina
eu trebuie sa plec la lucru . o sa vad in seara asta daca stie cineva ce punctaj sa pun la muschi file si la branza topita cu 15%grasime.
o zi frumoasa tuturor si fara abateri de la regim.
still_me
m'neata
la multi ani monic , sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce iti doresti tu

dana ...am intrat special sa vad daca esti caci dylly n-a stiut pe unde esti , si e ff aglomerata ..... gata , trec mai tarziu , sa vad daca s-a hotarat bb, sa vina pe lume , sa ne vada si pe noi
Pisik
Neatza!!!

La MULTI ANI Monic!!! cheer.gif Sa fii sanatoasa fericita, iubita, implinita pe toate planurile, sa ai parte de tot tot ceea ce iti doresti pupic.gif

Nasol 1,5p uleiul de masline, pai nu mi se pare corect, ca e mai sanatos decat celalalt sad.gif si alalalt nici nu prea imi mai place la gust sad.gif

Eu aseara la Mall am papat frigaruie de pui - 2p, salata de la MC cu branza - 1,5p branza (am papat 4 cubulete mici) + 1,5 sosul de iaurt; si am baut muuuulta cola light blushing.gif dar aveam multa apa la activ )).gif
Seara pela 11 cand am ajuns acasa m-a corupt babuinul la un pomelo, dar macar nu a fost ceva grav, ca oricum punctasem extra fructele

Colac peste pupaza la noi nu merge curentul, nu putem face cafea (la aparat), ceai (nu se incalzeste apa din bidon), nimic; plus ca nu merge centrala si de unde pana ieri erau numa 30 de rgade aici acuma e un frig de mori; si evident ca toti suntem imbracati subtire, stiind caldurile de aici...deja simt cum ma ia raceala sad.gif

Va pup si va doresc o zi buna!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.