Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Monicule, LA MULTI ANI! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif Sa primesti toate cadourile de pe lista naughty.gif

CITAT(alina @ 11-01-2007, 09:18 AM) *

de azi tin ww.cine ma poate ajuta cu punctele pt muschi file afumat?
si mai am o nelamurire am in lista branza feliata 20-25% grasime=1p,branza mea are 15%grasime pe felie sa pun 0.5 sau 0.7p?

Bafta la WW!
Muschiul, de ce tip era? porc, vita etc
Branza eu zic sa o pui la 0.7p
alina
muschi de porc.
Monic
Fetelor, va multumesc, ma faceti sa rosesc blushing.gif give_rose.gif
Si daca mi-ati urat La multi ani hai sa va servesc cu o portie de bip si un pahar de bip cu o bip smile.gif Sper sa va placa, chiar daca sunt doar virtuale. Serviti-va, nu va sfiiti wink1.gif
Ca sa vedeti ce babuin gigel am, uitati ce am primit cadou de la el cheer.gif
Exact modelul asta
Imagine
daconst
CITAT(still_me @ 11-01-2007, 11:33 AM) *

dana ...am intrat special sa vad daca esti caci dylly n-a stiut pe unde esti , si e ff aglomerata ..... gata , trec mai tarziu , sa vad daca s-a hotarat bb, sa vina pe lume , sa ne vada si pe noi

Geo, pupic.gif
Eu m-am resemnat ca nu vrea inca.Mai ales ca dr a zis ca poate sa treaca si 2 saptamani peste.Deci rabdare scrie pe fundul meu.
O sa scriu cu siguranta cind se intampla evenimentul,doar ca nu prea repede din cite vad eu. sad.gif
otilici
Buna dimineata fetele!

La Multi Ani Monic!! floare.gif cheer.gif

CITAT(michelle @ 10-01-2007, 10:29 PM) *

otilici, am vazut ca ai mai gresit cu cantaritul, asa ca am sa mai zic odata, poate nu erai pe faza grin.gif
Deci fructele, legumele, carnea se cantareste, dar se iau in considerare valorile fara samburi, seminte, coaja, oase si alte componente necomestibile tease.gif
Drept artificiu, poti cantari frucutul/leguma/carnea initial, apoi coaja/samburii/oasele, faci diferenta si vezi valoarea absoluta. Sau mai simplu, poti aproxima laugh.gif

Multumesc mult Michelle,chestiile astea chiar nu le stiam. pupic.gif Esti o scumpa ca esti mereu pe faza.
michelle
CITAT(alina @ 11-01-2007, 09:35 AM) *

muschi de porc.

Eu am gasit valori de 2.5-3p/100g
Sper sa ma corecteze si fetele daca gresesc. Dany?
Pisik
Meniul meu (pana diseara)

MD - paine - 2,5 + branza Hochland fitness - 1p + 3 bobo cu cafea fara zahar - 0,5p

P - pui 125 gr - 2,5p + ulei salata - 1,5p + iaurt Exquisa fitline - 2p

gustari - 1 mar, 1 portocala, 1 mandarina

1 pachetel crackers integrali - 2p
1 iaurt Zuzu - 1p

Pana acuma as avea 13; diseara iarasi in oras, ma duc cu un fost coleg la un restaurant unde au chestii cam grase (chiar si salatele) dar voi incerc sa cer fara ulei si sa pap putin din ingredientele ingrasacioase
Tulip
Cum sa punctez pateul cat am uns 1 felie graham???? unsure.gif unsure.gif
Anna
~~LA MULTI ANI MONIC!!!!! ~~
Iti doresc multa sanatate, fericire si sa fii iubita. pupic.gif hug.gif cheer.gif bday.gif bday.gif bday.gif party.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 11-01-2007, 11:59 AM) *

Cum sa punctez pateul cat am uns 1 felie graham???? unsure.gif unsure.gif

1p pt siguranta, dar daca ai uns subtire cred ca merge si 0,5 wink1.gif
still_me
Pateu
-pateu de porc 1 lingura 15 g 1.5p
pateu de gisca 1 lingura 15 g 1.5p
-pateu de vaca 1 lingura 15 g 1.5p
-pateu de pui 1 lingura 15 g 1p

PUNCTAJUL PENTRU PATEU
ina_ceva
Felicitari tulip, gigelu, himere, pisik, deea, buretzel, otilici, may pentru sutele de grame in minus!

Felicitari pentru bonus, monic! Poate a fost si cadou de ziua ta grin.gif
Nusa, nu renuntza, lasa organismul sa se obisnuiasca cu dieta; mai ai rabdare o saptaman , doua.
Anca felicitari pentru cele 9 luni! A fost un pas important, nu ceda acum hug.gif

Emu, nu ar fi mai bine sa te duci totusi la un control? Nu stiu, dar la genul asta de cazaturi mi se incretzeste pielea (cred ca uneori devin paranoica). Am fost la filmul Apocalypto. sanatate multa!!
Bafta la interviu, uka! Daca e sa te accepte, eu zic sa pleci la ei. Alte oportunitati ai acolo si mai ales ca termini in 6 luni.
Tulip
multumesc,fetelor! floare.gif
himere2005
neata
Monic, sa ai parte de tot binele din lume
sa-ti gasesti un servici asa cum iti doresti
sa slabesti
sa te casatoresti
sa ai parte de multa sanatate
sa te implinesti sufleteste dand nastere la un copil smile.gif

meniu de ieri
- paste 2 cu ton-3p
-salata de cartofi cu ton-2,5p
- mamaliga cu branza si iaurt in 2 reprize-5
mazare 1p
sfecla cu un ou pitic-1,5
salata beuf-1 lingura plina cu f putina maioneza-0,5p
un sandvis cu pate de casa, pe care nu l-a mancat bia grin.gif adica un ficatel cu unt-2,5p
---total 16p din 18, 2p bonus reportate blum.gif
Anna
Ina cum ti s-a parut Apocalypto? L-am vazut si eu acum vreo 2 saptamani, acasa blum.gif si mi-a palcut la nebunie, l-as mai vedea odata.
Si daca tot veni vorba de filme va recomand "Crash", e mai vechi, poate l-ati vazut.
Filmul vostru preferat care e? blum.gif
ina_ceva
Am fost aseara la film: Apocalypto. Superb, chiar daca aproape jumatate din film am strans mana babuinului de-i amortzise. Am terminat seara la o bere la "Hanul cu tei" . De puncte nu mai zic nimic blushing.gif
Anna
sa va scriu si eu meniul:

~ omleta dintr-un ou cu 2 galbesnusuri - 3.5 pct nu? + salam - 1pct + rosie - 0 + 1 fel paine - 0.6 pct = 5.1 pct
~mar, portocala - 0pct
~iaurt - 0.6 pct
~cereale - 2 pct
~cartofi - 2 pct
~ 2 fel paine - 1.2
~ br topita - 1pct
~ o felie de orez - 0.6 pct

total pana acum 12.5 pct

Mai am o intrebare legata de fasole verde pusa la congelator ...cate pct are?
Multumesc blum.gif
Ina ai PM
ina_ceva
Am observat in ultima vreme ca suport mai greu sa ma uit la filme violente, mai ales atunci cand sunt obosita; ce sa mai zic de filmele de groaza, care erau preferatele mele in trecut sorry.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 11-01-2007, 12:16 PM) *

Am fost aseara la film: Apocalypto. Superb, chiar daca aproape jumatate din film am strans mana babuinului de-i amortzise. Am terminat seara la o bere la "Hanul cu tei" . De puncte nu mai zic nimic blushing.gif

Hanul cu tei blushing.gif blushing.gif , hey de cand nu am mai fost pe acolo, mi-ai facut "pofta" Ina.
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 10:21 AM) *

Hanul cu tei blushing.gif blushing.gif , hey de cand nu am mai fost pe acolo, mi-ai facut "pofta" Ina.

Mi-era dor de locul asta, imi place la nebunie, mai putin cand e fum de tigara doh.gif
himere2005
EU AM MAI MULTE PREFERATE
oameni de onoare, avocatul diavolului, parfum de femeie, mesaj intr-o sticla...sunt o groaza...am mai scris despre asta la filme, dar oricum, prefer actorii peste 40 de ani, favoritii mei al pacino si robert de niro smile.gif ...in general imi plac filmele care servesc lectii de viata dar si comediile bune

irinush, merci mult, il am in vizor, e apetisant naughty.gif , dar de data asta o sa improvizez ceva cu ce am in casa, iti dau pm cu poza si iti dau si reteta daca iese bun pupic.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 12:24 PM) *

EU AM MAI MULTE PREFERATE
oameni de onoare, avocatul diavolului, parfum de femeie, mesaj intr-o sticla...sunt o groaza...am mai scris despre asta la filme, dar oricum, prefer actorii peste 40 de ani, favoritii mei al pacino si robert de niro smile.gif ...in general imi plac filmele care servesc lectii de viata dar si comediile bune

ee...lasa ca nu se supara fetele daca mai scrieti si aici odata, asa locu unu la voi la filme, sa ma insipr si eu sa vad ce mai caut. blushing.gif
Ce-ti face "bebelusha" Himere?
himere2005
a descoperit sertarele de la bucatarie si mancare sanatoasa nu vrea sa mannce, tot la paine trage )).gif
a...si a mai descoperit ca se poate privi in usa aragazului si asa se bucura, insa trebuie sa fac ceva neaparat in bucatarie, sa mochetez cumva, macar partial, sper sa ma mai ajute si mama financiar
dany
Buna dimineata !

Monic
...LA MULTI ANI !!! Am scris ,de fapt,si la "motive de sarbatoare"

Emi...carnea de vita grasa a ramas la fel. Carne de vita ,slaba,negatita - 125 gr = 2,5 p

Alina...la branza depinde de firma de la care e. Eu am gasit,de ex, branza topita ,15 % grasime - 30 g = 1,5 p.Muschi de porc ,150 g ,negatit = 3 p
daconst
CITAT(annaiss_derrian)

Multumesc blum.gif
Ina ai PM

Fasolea verde nu are puncte,decit cea de la conserva.Eu n-o punctam nici pe aia. blum.gif
Eu.
LA MULTI ANI, MONIC!!!!!!!!!![size=4]

nu stiu cat timp am sa intru pe aici astazi sorry.gif am votat deja de 2 ori pe Timea.
ieri am fost din nou cuminte - am depasit cu 0.7p, dar cum alaltaieri am mancat fff ptuin, am preferat asa.

o zi excelenta tuturor
Anna
wink1.gif
CITAT(daconst @ 11-01-2007, 12:58 PM) *

CITAT

Multumesc blum.gif
Ina ai PM

Fasolea verde nu are puncte,decit cea de la conserva.Eu n-o punctam nici pe aia. blum.gif

cheer.gif yahoo.gif yupii, ca face mami azi mancarica de fasole verde wink1.gif
pupic.gif Dana
ALICE
Salutare
Monic,LA MULTI ANI si multa fericire!
Noi n-avem curent la serviciu de 2 zile.Astept ca nebuna sa ma cheme cand vine curentul.Nu pot face nimic.
michelle
Ce n-as da sa nu am curent la serviciu vreo 2 saptamani grin.gif
ina_ceva
Am avut si eu o dupa amiaza la serviciu cand nu a fost curent si ne-am dus aproape toti la o terasa din apropiere si am stat vreo 4 ore pana am putut lucra din nou. grin.gif
ALICE
Da,dar mai rau e ca ieri ne-au tinut pana la 4 acolo intr-un frig de n-am mai putut.Si normal ca n-am facut nimic,ca noi lucram pe calculatoare.Dar cred ca pt sefi a fost distractie sa ne tina acolo degeaba.Azi au plecat din tara si nu ne-am mai dus.Ne anunta cineva cand vine curentul.
Pisik
Noi avem generator si chiar daca pica curentul calculatoarele merg sad.gif
himere2005
imi amintiti de scoala, in liceu cand pica curentul la ora de info, ca noi trageam ponoase sa ne lase acasa, cand colo ne punea sa scriem programul pe foaie...majoritatea programelor de info erau facute pe foaie si cand sa le punem in practica la calculator iocus...cred ca e mai usor sa inveti informatica daca ai calculator....atunci erau inceputurile si eram 2 la calculator blum.gif si erau cam jafuri ca se blocau mereu )).gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 01:36 PM) *

imi amintiti de scoala, in liceu cand pica curentul la ora de info, ca noi trageam ponoase sa ne lase acasa, cand colo ne punea sa scriem programul pe foaie...majoritatea programelor de info erau facute pe foaie si cand sa le punem in practica la calculator iocus...cred ca e mai usor sa inveti informatica daca ai calculator....atunci erau inceputurile si eram 2 la calculator blum.gif si erau cam jafuri ca se blocau mereu )).gif

Imagineaza-ti ca eu am facut liceu de info si facultate de calculatoare fara calculator acasa. doh.gif
In liceu am inceput pe calculatoare antice si monitorul era un televizor de fapt. grin.gif
Noi am facut totul pe foaie...ca la calculator nu prindeam loc.Abia in clasa a 11a sau a 12a am primit si noi un PC 286 si la ala avea acces doar proful. grin.gif
Ce vremuri,mey. doh.gif
Deea
Monic LA MULTI ANI!!!
soranutza
Si eu tot mate-info am facut si dintr-a 9-a pana intr-a 12-a, desi aveam laborator de calculatoare... era antic vechi si de demult, tin minte ca tezele le dadeam pe hartie..si aproape tot se facea pe foaie. Bata-l norocu' sa-l bata de Pascal ca si-acum imi mai aduc aminte unele chestii. Aveam medie mare la info dar nu eram o grozavie la programare...adica pricepeam cu ce se mananca dar nu ma pasiona. Profa a insistat sa merg la olimpiada, am luat fix nota 3 ! )).gif
Monic
blushing.gif
Va multumesc de urari blushing.gif
Himere, vad ca tu vrei sa devii poiata, Emineasca noastra )).gif floare.gif
Dany, multumesc pt mesajul de aseara
pe mine sa ma iertati azi ca nu voi scrie meniul blushing.gif Va contine doar bip-uri.
Doar putza de papagal e singurul aliment decent pe ziua de azi blushing.gif grin.gif

si banana blushing.gif

Dana, exact asa am facut si noi orele de info: pe caiet sau in cel mai bun caz pe televizor )).gif
Ce vremuri, dom'le si ce tanara si prostuta eram rolleyes.gif
Anna
o lingura de zacusca e ok 1 pct? eusa_think.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 01:59 PM) *

depinde cat era de uleioasa, in principiu da; si eu voi papa maine zacusca cred, sau gem diet sau amandoua blum.gif
Anna
CITAT(Pisik @ 11-01-2007, 02:00 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 01:59 PM) *

depinde cat era de uleioasa, in principiu da; si eu voi papa maine zacusca cred, sau gem diet sau amandoua blum.gif

nu e deloc uleioasa blum.gif
himere2005
Monic, sa-mi dai si mie reteta de la putza de papagal, stii ca sunt mare amatoare de retete lol.gif
da miha, nici eu nu am avut calculator si stiu ca pentru orele de utilizare ca aveam vreo 7 ore de programare pe saptamana si una de utilizare, dar in aia de utilizare faceam proiecte despre ce este o memorie interna sau tampenii, ce e o fereastra...niste dobitoci, ce sa mai spun...calculatoarele din clasa a 12-a erau ceva mai bune, Pentium 1 grin.gif ...pai frate, daca tot eram inghesuiti cate 2 la calculator, si asta in 2 ture, unii aveau ore de dimineata, altii seara...trebuiau si ei sa ne arate cum sa navigam pe net, prin calculator si ma duceam cu "cersitul" la unul si la altul acasa, din cei care aveau calculator, nu ma duceam cu mana in f...mereu ma duceam cu cate ceva, dar nu prea aveau ei rabdare sa-mi arate. imi ziceau: "nu stiu...vezi si tu )).gif "...asa ca dupa ce m-am mai lamurit eu cum e cu calculatoarele, ca nu prea asociam eu teoria cu practica, cand am inceput sa le predau piticilor de 1-4 office w00t.gif aveam notat pe caiet fiecare pas si le scriam pe tabla, apoi ii ajutam sa inteleaga la calculator, le-am scos si la imprimanta...ce mai...dar nu prea era cine stie ce apreciata munca mea...ca nu mergeam la cafea in cancelarie ca n-aveam catalog )).gif
bpaula
CITAT(daconst @ 11-01-2007, 01:40 PM) *

Imagineaza-ti ca eu am facut liceu de info si facultate de calculatoare fara calculator acasa. doh.gif
In liceu am inceput pe calculatoare antice si monitorul era un televizor de fapt. grin.gif
Noi am facut totul pe foaie...ca la calculator nu prindeam loc.Abia in clasa a 11a sau a 12a am primit si noi un PC 286 si la ala avea acces doar proful. grin.gif
Ce vremuri,mey. doh.gif

la fel si eu...tot fara calculator acasa am facut liceul de info si facultatea de info...dar eram o idee mai bine dotati in liceu...deja erau 286 si cred ca pana la final am avut 486, erau chiar color monitoarele inca din clasa a 9 a )).gif

iar la facultate tot cautam cand nu erau ore in laboratoare sa imi pot face si eu proiectele, mai pe la colegi de camera....
Pisik
Nu mai ies diseara la restaurant, deci o sa pap acasa si nu stiu ce sa pap, as vrea sa mai si economisesc puncte, desi am economii, parca m-am saturat de toata mancarea asta...cred ca o sa pap tot iaurt cu cereale de grau, am facut o pasiune pt ele, sunt de fapt ca pufarinele, sunt cu indulcitor, fara zahar, cu gust de vanilie, sunt de la rommac, si eu am inceput sa pap zilnic din ele

Ella, reteta ta de ciuperci merge cu ciuoperci proaspete, ca am o punga acasa si vreau sa le fac pt maine ca e post, mi-am luat niste verdeturi mediteraneene, ca italiene nu am gasit, am sos bolognez de la dolmio si as face cu el ca suc de rosii nu am, am doar niste rosii in cutie care au si suc; sa pap cu piure maine sau cu paste
am inceput ca Himere, sa ma gandesc numai la mancare )).gif
Deea
eu o sa mananc peste azi la pranz, nu stiu ce garnitura sa-mi fac
diseara as manca niste paste cu ciuperci, poate bag si niste masline in ele, sa vad cate puncte imi raman.
Ella79
Monic, la multi aaaaaaaaaaaniiiiiiiiiii!!!
Pisik, n-as vrea sa te dezamagesc, dar salata de ma MC are cam multe puncte. Stiu ca am luat si eu teapa o data. Te-ai uitat bine cate calorii & grasimi are? Sper sa nu te induc in eroare. Mai bine cauti pe site la MC sa vezi exact pupic.gif

CITAT(Pisik @ 11-01-2007, 02:09 PM) *

Nu mai ies diseara la restaurant, deci o sa pap acasa si nu stiu ce sa pap, as vrea sa mai si economisesc puncte, desi am economii, parca m-am saturat de toata mancarea asta...cred ca o sa pap tot iaurt cu cereale de grau, am facut o pasiune pt ele, sunt de fapt ca pufarinele, sunt cu indulcitor, fara zahar, cu gust de vanilie, sunt de la rommac, si eu am inceput sa pap zilnic din ele

Ella, reteta ta de ciuperci merge cu ciuoperci proaspete, ca am o punga acasa si vreau sa le fac pt maine ca e post, mi-am luat niste verdeturi mediteraneene, ca italiene nu am gasit, am sos bolognez de la dolmio si as face cu el ca suc de rosii nu am, am doar niste rosii in cutie care au si suc; sa pap cu piure maine sau cu paste
am inceput ca Himere, sa ma gandesc numai la mancare )).gif

Mai, eu am folosit ciuperci din conserva, gata fierte. Acu' nu stiu ce sa zic de alea crude, ca nu ma pricep. Dar daca ai sos Dolmio poti sa iti faci niste paste bestiale cu el.
Deea
eu n-am cantar de bucatarie inca si am o dilema cu pestele, stie cineva cam cat se pierde prin decongelare si pregatire pe gratar, la 300g e ok sa scad 20%?

Miha, ai dat ieri un link cu niste cantare cum are May, poti sa-l mai dai o data ca eu n-am gasit decat la 3 -4 milionae!
himere2005
SI EU TOT PESTE am mancat de dimineata, ca imi era pofta, il tineam din duminica in congelator si aseara numai la el m-am gandit, l-am dezghetat si am zis ca la un peste cam de 250g daca scad apa, coada, capul, oasele si i-am dat si o bucatica biancai am zis ca am mancat cam 150g si am pus 6p (macrou). in 5-6 minute l-am mancat, asa imi era de pofta lol.gif
michelle
Momert. Are meniu si in engleza
Deea
CITAT(michelle @ 11-01-2007, 02:19 PM) *

Momert. Are meniu si in engleza

multumesc
himere2005
monic, da si tu PM cu ce faci bun pentru diseara sau cu ce mananci )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.