Monic, sa-mi dai si mie reteta de la putza de papagal, stii ca sunt mare amatoare de retete
da
miha, nici eu nu am avut calculator si stiu ca pentru orele de utilizare ca aveam vreo 7 ore de programare pe saptamana si una de utilizare, dar in aia de utilizare faceam proiecte despre ce este o memorie interna sau tampenii, ce e o fereastra...niste dobitoci, ce sa mai spun...calculatoarele din clasa a 12-a erau ceva mai bune, Pentium 1

...pai frate, daca tot eram inghesuiti cate 2 la calculator, si asta in 2 ture, unii aveau ore de dimineata, altii seara...trebuiau si ei sa ne arate cum sa navigam pe net, prin calculator si ma duceam cu "cersitul" la unul si la altul acasa, din cei care aveau calculator, nu ma duceam cu mana in f...mereu ma duceam cu cate ceva, dar nu prea aveau ei rabdare sa-mi arate. imi ziceau: "nu stiu...vezi si tu
).gif)
"...asa ca dupa ce m-am mai lamurit eu cum e cu calculatoarele, ca nu prea asociam eu teoria cu practica, cand am inceput sa le predau piticilor de 1-4 office

aveam notat pe caiet fiecare pas si le scriam pe tabla, apoi ii ajutam sa inteleaga la calculator, le-am scos si la imprimanta...ce mai...dar nu prea era cine stie ce apreciata munca mea...ca nu mergeam la cafea in cancelarie ca n-aveam catalog