Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(Ella79 @ 11-01-2007, 02:12 PM) *

Monic, la multi aaaaaaaaaaaniiiiiiiiiii!!!
Pisik, n-as vrea sa te dezamagesc, dar salata de ma MC are cam multe puncte. Stiu ca am luat si eu teapa o data. Te-ai uitat bine cate calorii & grasimi are? Sper sa nu te induc in eroare. Mai bine cauti pe site la MC sa vezi exact pupic.gif

CITAT(Pisik @ 11-01-2007, 02:09 PM) *

Nu mai ies diseara la restaurant, deci o sa pap acasa si nu stiu ce sa pap, as vrea sa mai si economisesc puncte, desi am economii, parca m-am saturat de toata mancarea asta...cred ca o sa pap tot iaurt cu cereale de grau, am facut o pasiune pt ele, sunt de fapt ca pufarinele, sunt cu indulcitor, fara zahar, cu gust de vanilie, sunt de la rommac, si eu am inceput sa pap zilnic din ele

Ella, reteta ta de ciuperci merge cu ciuoperci proaspete, ca am o punga acasa si vreau sa le fac pt maine ca e post, mi-am luat niste verdeturi mediteraneene, ca italiene nu am gasit, am sos bolognez de la dolmio si as face cu el ca suc de rosii nu am, am doar niste rosii in cutie care au si suc; sa pap cu piure maine sau cu paste
am inceput ca Himere, sa ma gandesc numai la mancare )).gif

Mai, eu am folosit ciuperci din conserva, gata fierte. Acu' nu stiu ce sa zic de alea crude, ca nu ma pricep. Dar daca ai sos Dolmio poti sa iti faci niste paste bestiale cu el.

Pai Ella, erau frunze de salata si rosie si ceva morcov, nu avea nici un pic de ulei sau altceva; si avea vreo 3 masline pe care le-am scos si niste bucatele mici de branza telemea sin care am mancat numai 4, cred ca erau maxim 10-15 gr branza; iar sosul l-am ales de iaurt care la noi este punctat cu 0,5 lingura parca si am pus asa, cat am stropit salata si l-am punctat 1,5. eu stiam ca salata aia are 2,5 pcte cu totul dar daca nu am papat maslinele si nici branza decat putina, practic erau numai frunze...nu stiu ce sa zic... sad.gif
michelle
Deea, eu am asa, dar am luat pentru mama lui Cata asa. Al meu e din plastic si era in jur de 1 mil, cel din sticla era vreo 800 de mii in Metro.
peach
Ziua buna

Dana ce face juniorul? Cred ca-i place acolo )).gif Poate merge daca pui ceasul desteptator pe burta

Himere multumesc pt bratele deschise. give_rose.gif

Monic La multi ani!
himere2005
miha, eu am in genul mamei lui cata am, dar nu are barele alea, primit de la fratele meu, cadou pentru bia grin.gif la botez, tot in jur de un milion a costat, dar nu cred ca face si altceva, banuiesc ca barele alea laterale folosesc la ceva, nu?

st si lb ce inseamna ca am descoperit un butonas pe spate care nu-l vazusem? w00t.gif
Deea
CITAT(michelle @ 11-01-2007, 02:27 PM) *

Deea, eu am asa, dar am luat pentru mama lui Cata asa. Al meu e din plastic si era in jur de 1 mil, cel din sticla era vreo 800 de mii in Metro.

pai e convenabil la pret, o sa ma duc sa caut si eu....nu mi-a sarit in ochi pana acum si merg la Metro destul de des...mai studiez ca trebuie sa fac lista cu ce-mi doresc de ziua mea wink1.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 12:35 PM) *
st si lb ce inseamna ca am descoperit un butonas pe spate care nu-l vazusem? w00t.gif
Lb stiu ca e unitate de masura pentru masa; e prescurtare de la pound (sa nu intrebi de unde vine prescurtarea exact ca si eu m-am gandit si nu stiu )).gif ). E folosita de englezi si americani parca. Cred ca st e tot ceva asemantor.
himere2005
pls, ce inseamna st si lb, nu cumva am si eu cantar smecher ? yahoo.gif

CITAT(Nessie @ 11-01-2007, 02:37 PM) *

CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 12:35 PM) *
Lb stiu ca e unitate de masura pentru masa; e prescurtare de la pound (sa nu intrebi de unde vine prescurtarea exact ca si eu m-am gandit si nu stiu )).gif ). E folosita de englezi si americani parca. Cred ca st e tot ceva asemantor.

multumesc
michelle
Da, cu ajutorul barelor de metal iti arata procentul de grasime, apa, muschi, gradul de obezitate. Te sui pe cantar descult, dar initial ai grija sa fie setata ianaltimea, sexul, varsta.

Himere, vezi in manualul cantarului
himere2005
mai mi se pare ca este ceva cu st-ul asta, ca imi arata ceva de genul 8:11 si 1/2 asta imbracata si cu stomacul plin de apa
michelle
Deea, si eu tot cadou l-am primit de ziua mea, de la Cata acum 2 ani )).gif
himere2005
e cam aiurit cantarul asta ca imi arata ba 8:8, sa caut manualul daca il mai gasesc wacko.gif
soranutza
st cred ca vine de la stone
himere2005
CITAT(soranutza @ 11-01-2007, 02:52 PM) *

adica? ca nu inseamna piatra grin.gif

vroiam sa va spun ca am descoperit ceva bun la gust....deci am vrut sa fac fasole, dar mi s-a prins putin de cratita, stand la taclale cu voi, fasolea e facuta, dar nu foarte moale. am scos boabele de acolo, cateva din ele sunt chiar rumenite bine, ca sa nu zic arse pe o parte grin.gif si le-am gustat..mai...sunt asa d bune, chiar nu ma asteptam )).gif le mananc as, nu mai fac nici o mancare ca sunt bune....nu mai fac nici sos ca mai salvez puncte. alta data cred ca o sa incerc sa mai fac, dar sa le rumenesc eu in cratita de teflon, nu sa le las sa se prinda de oala
michelle
Ne-a facut mama odata asa o salata, ca cea orientala, dar cu fasole fiarta. Boabe de fasole (asa intregi), masline, marar, otet etc (ridichi, gogosari..) Super buna mi s-a parut
Sexymom
Hola fete frumoase si constiincioase.
Uitati ce pap eu azi si ma simt super )).gif
-md. 2 iaurturi degresate cu cereale, o cafea
-gustare 2 mere mici
-pranz: salata asortata cu branza degresata si o felie de sunca
-gustare:2 iaurturi cu fructe
-cina: peste cu lamaie si 2 kiwi
soranutza
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 11:58 AM) *

CITAT(soranutza @ 11-01-2007, 02:52 PM) *

adica? ca nu inseamna piatra grin.gif

vroiam sa va spun ca am descoperit ceva bun la gust....deci am vrut sa fac fasole, dar mi s-a prins putin de cratita, stand la taclale cu voi, fasolea e facuta, dar nu foarte moale. am scos boabele de acolo, cateva din ele sunt chiar rumenite bine, ca sa nu zic arse pe o parte grin.gif si le-am gustat..mai...sunt asa d bune, chiar nu ma asteptam )).gif le mananc as, nu mai fac nici o mancare ca sunt bune....nu mai fac nici sos ca mai salvez puncte. alta data cred ca o sa incerc sa mai fac, dar sa le rumenesc eu in cratita de teflon, nu sa le las sa se prinda de oala

Ai dreptate, uite ce am gasit pe google : 1 stone = 6.35029318 kilograms

Eu niciodata nu tin minte valorile
himere2005
CITAT(michelle @ 11-01-2007, 03:02 PM) *

Ne-a facut mama odata asa o salata, ca cea orientala, dar cu fasole fiarta. Boabe de fasole (asa intregi), masline, marar, otet etc (ridichi, gogosari..) Super buna mi s-a parut

michelle, faptul ca s-au prins le da asa o aroma...mmmmm, ori ca ma "tineti" voi numai cu orez si paste lol.gif si astea mi s-au parut o nebunie ori sunt eu dusa definitiv )).gif
ALICE
Aaaaaaaaaaaaaaaaa,a venit la maica-mea o vecina care nu m-a vazut de mult.Stiti ce a zis ???? bang.gif "Tu ai burtica?Faci un bebe???????".Imi vine sa plang.Deci sunt obeza!!!!!!!!
himere2005
merci sorana, am impresia ca m-am bucurat degeaba si nu gasesc foaia de la cantar ca am zis ca nu am nevoie de ea si nu stiu pe unde o am...o sa-l mai pun pe dani sa-si dea si el cu parerea de ce arata sub forma de raport si nu normal rolleyes.gif

parca vad ca toata lumea isi arde diseara fasolea )).gif si cu un sos alaturi ar fi fost si mai bune cred, dar am zis sa ma mai stranga la puncte ca am risipit mult cu pestele blum.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 11-01-2007, 03:06 PM) *

Aaaaaaaaaaaaaaaaa,a venit la maica-mea o vecina care nu m-a vazut de mult.Stiti ce a zis ???? bang.gif "Tu ai burtica?Faci un bebe???????".Imi vine sa plang.Deci sunt obeza!!!!!!!!

Mie azi mi-a zis femeia noaastra buna la toate, urland in urma mea "Ioano, te-ai ingrasat rau mama" ce naiba sa mai zic? ma fac ca nu am auzit si gata! nu te mai supara pupic.gif noi suntem frumoase, pline de farmec (si modeste foc blum.gif ) si o sa slabim incet si sigur wink1.gif
ALICE
Vai da' ce rau mi-a cazut!!!!!! crying.gif
michelle
Sexy, nu mananci cam putin?
soranutza
Alice, Pisik, eu cred ca femeile astea mai din ... popor... mai ales daca sunt trecute de o anumita varsta cred ca e obligatoriu ca imediat dupa casatorie sa faci un bebe. Cred ca ele de multe ori nu realizeaza ce zic si ar face orice ca sa-ntrebe daca nu cumva ai in plan sa faci un bebe si de multe ori iese total aiurea. Alice, te-am vazut in poze, mie nu-mi pare ca ai fi obeza si sa stii ca sunt foarte sincera. Nu stiu cate avem abdomenul plat (in afara avatarurilor lui michelle si peach), atunci inseamna ca toate avem inceput de sarcina?
Sexymom
CITAT(ALICE @ 11-01-2007, 03:12 PM) *

Vai da' ce rau mi-a cazut!!!!!! crying.gif

ALICE se poate si mai rau )).gif eu la o zi dupa ce am nascut-o pe Bianca m-am intalnit cu asistenta de la interne si m-a intrebat:-Ce faceti doamna nu mai nasteti odata? lol.gif

CITAT(michelle @ 11-01-2007, 03:12 PM) *

Sexy, nu mananci cam putin?

Nu cred, sunt in jur de 1.100 kcal-1.200 kcal.
Sunt fericita ca si sotul meu tine regim cu mine,iar cand o ajunge mama la noi mergem impreuna sa alergam.

Pisik
Sorana are perfecta dreptate, nu vreti sa stiti cat de asaltata sunt eu de intrebari despre bebe, ca imi vine sa le zic la toti "fratilor, dar credeti ca m-am maritat ca sa fac un copil???" ca asta par a spune toti blink.gif
sigur dna binevoitoare nici nu s-a obosit sa se uite la burtica dar s-a repezit sa presupuna ca ai fi gravida si s-a luat si ea de ceva ce evident are legatura cu asta;
La mine insa e altceva, la mine slabirea a fost spectaculoasa, la fel si ingrasarea care abia acum se vede si ma astept sa mai am astfel de "surprize" dar trag speranta ca va fi pe termen scurt
soranutza
dany, tu esti suparata pe noi?
Pisik
Sexy, si mie mi se pare ca papi cam putin dry.gif
soranutza
Pisik, voi aveti cumva pe intranet access la informatii despre angajati? Am primit cartea de vizita de la o tipa de la Toyota, stiu cum o cheama.... dar am pierdut cartea ei de vizita (tipic !) doh.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 11-01-2007, 03:26 PM) *

Pisik, voi aveti cumva pe intranet access la informatii despre angajati? Am primit cartea de vizita de la o tipa de la Toyota, stiu cum o cheama.... dar am pierdut cartea ei de vizita (tipic !) doh.gif

Nu, din pacate noi nu avem acces la asa ceva, sorry ca nu te pot ajuta sad.gif
himere2005
monic, ti-am vazut pantofii de nunta wink1.gif
himere2005
ce pustiu e pe forum, toata lumea tace blum.gif aveti treaba? maine vine we si iar nu aveti timp de scris, iar ma gandesc la mancare, daca nu scrieti lol.gif
stie cineva daca a aparut noul cod fiscal?
Tulip
si eu sunt pe aici....mi-e o lene........am fost cu Timea la plimbare si am intrat si in gradinita unde am s-o duc....directoarea de acolo mi-e prietena,si pana noi am stat de povesti,fata a vizitat si controlat tot....sali de grupa,bucataria,etc.......cand s-o iao acasa,urlete si plansete ca ea vrea sa ramana )).gif )).gif )).gif
dany
CITAT(soranutza @ 11-01-2007, 12:19 PM) *

dany, tu esti suparata pe noi?

Nu ,Sorana ,nu sunt suparata pe voi,de ce as fii ? pupic.gif Doar ca nu am nimic nou de povestit...
daconst
Si sunt in zona,desi am mai tras o tura de smotru cu spalat de scari si o masina de rufe.O zice proprietara ca m-am dilit de-a binelea. lol.gif
Nu stiu ce sa mai mananc ca nu am pofte de nimic...decit de bip-uri.
Mananc niste fructe acum si asta mic face tumbe de fericire.Ori ca m-am asezat si eu putin jos ca pina acum nici n-a miscat.Ma gindesc ca-l invat leganat deja daca ma agit atat. lol.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 04:04 PM) *

ce pustiu e pe forum, toata lumea tace blum.gif aveti treaba? maine vine we si iar nu aveti timp de scris, iar ma gandesc la mancare, daca nu scrieti lol.gif
stie cineva daca a aparut noul cod fiscal?

da Himere a aparut, dau eu examen din el la fiscalitate doh.gif doh.gif
irinush
Buna fetelor!

eu am o zi cu draci, din nou .. nu stiu ce naiba am de ma enervez asa din toate prostiile ...

macar cu dieta stau bine, zic eu ... iata ce am mancat pana acum:

200g iaurt prodlacta 1.2
1/2 banana 0.5
2 lg musli 1.5
cafea cu 2 lte miere 0.5
biscuiti integrali 1.25
ficatei cu fasole galbena 2

acum gatesc piept de pui la cuptor, iar ca garnitura o sa fac orez fiert cu morcov si ardei gras si daca voi mai simti nevoia voi completa mancarea cu sos uncle ben`s ...
intr-un final am reusit sa gasesc si eu biscuiti integrali, la Gima, sunt marca baudoco parca si aveau la oferta 8 pachetele mici la 35.000 asa ca mi-am luat 3 pachete din astea si acasa cand am mancat am costatat ca nu prea ma omor dupa ei ... asta e ... se mai intampla ...

cat despre lumea care te intreba daca mai slabesti, Alice si Pisik am si eu o tanti, cu care noroc ca ma vad ff rar, ca mereu ma intreaba dar tu n-ai mai slabit deloc? ce e drept ea ma stie de cand aveam 55 kg dar si vreo 6 ani in minus, dar tot imi vine sa o strang de gat cand o aud, mai ales ca ma intreaba si in gura mare de aude toata lumea sad.gif
Pisik
Fetele,
am 2 prietene care s-au apucat de cura, bine, tin ceva de capul lor, cu fructe, legume, sunca diet, iaurturi degresate, probabil mancare f putina, etc. si amandoua mi-au zis ca iau Clarinol de la Wallmark si ca nu este medicament ca sunt suplimente nutritive, de genul spirulinei, dar cu mai multe elemente. Stiti ceva?
Deea
CITAT(Pisik @ 11-01-2007, 04:43 PM) *

Fetele,
am 2 prietene care s-au apucat de cura, bine, tin ceva de capul lor, cu fructe, legume, sunca diet, iaurturi degresate, probabil mancare f putina, etc. si amandoua mi-au zis ca iau Clarinol de la Wallmark si ca nu este medicament ca sunt suplimente nutritive, de genul spirulinei, dar cu mai multe elemente. Stiti ceva?

uiet prospectul

am si eu o prietena care s-a apucat de slabit si merge si lasala...ieri zicea ca ar vrea sa manance o bucata de piept de pui si 2 portocale toata ziua cuplu.gif Credeam ca pe la 15-17 ani e faza asta cu foamea...se pare ca la unii dureaza mai mult, n-am resuit decat sa ma enervez, n-am putut sa o conving ca e o tampenie ce face ea.
himere2005
monic, goleste-ti cutia de mesaje blum.gif
Monic
am golit salut.gif
anca veselie
LA MULTI ANI Monica!

eu momentan sunt cumintica, sa vedem ce-oi face mai incolo, cred ca o sa pap o bomboana pt ca-i ziua unui prieten dry.gif
meniul meu partial:
paine 2.6
cascaval 2.5
sunca 1.2
masline verzi 1
mar 0
90 g merluciu 1.8
sufleu conopida 5

total 14.1pct.

din 2.9 pct ramase ar mai trebui sa pap 1 p grasimi bune unsure.gif si cred ca ceva iaurt, dar unde mai pun si bomboana wacko.gif
anyway, ieri am papat de 17 pct fix si am fost si la tae bo yahoo.gif , deci mi-am facut portia de sport.
Eu.
am aparut pe fuga sa scriu meniul de pana acum :

md
corn 3.5
iaurt 0.1% 100ml 0.5

pranz
piept pui 200g 4
piure 2.5
ardei copt 0.5(pt ulei)
cola 330ml 2.5 blushing.gif dar mi-era taaaare pofta de ceva dulce ca mi-au venit rusii azi de dimineata. am refuzat, insa, cu greu, ciocolata naughty.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 11-01-2007, 05:13 PM) *

LA MULTI ANI Monica!

eu momentan sunt cumintica, sa vedem ce-oi face mai incolo, cred ca o sa pap o bomboana pt ca-i ziua unui prieten dry.gif
meniul meu partial:
paine 2.6
cascaval 2.5
sunca 1.2
masline verzi 1
mar 0
90 g merluciu 1.8
sufleu conopida 5

total 14.1pct.

din 2.9 pct ramase ar mai trebui sa pap 1 p grasimi bune unsure.gif si cred ca ceva iaurt, dar unde mai pun si bomboana wacko.gif
anyway, ieri am papat de 17 pct fix si am fost si la tae bo yahoo.gif , deci mi-am facut portia de sport.

Bravo Ancuta!
Esti cuminte cheer.gif
Eu iar sunt fomista, abia ce am mancat de vreo ora si acuma m-am infipt in a doua jumatate de pachet de crackers, ca prima am terminat-o inainte de masa doh.gif
irinush
LA MULTI ANI MONIC!!!
iarta-ma ca am uitat sa te felicit in primul mesaj

sa fii fericita, iubita si sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi! pupic.gif
nusarich
monic, cu ceva intarziere (am mutat mobilele, na... si nici macar nu-s 2 in 1) iti urez La Multi Ani!, sa fii fericita, iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!

am reusit sa mutam totul, sa si aranjam putin (mai am eu, ca-i varza pe biroul meu) si ne-am mai linistit un pic, ne statea pe creieri mutarea...
anca veselie
merci pisik pupic.gif
cum sunt exact crackers astia? cred ca secretul este sa nu ai tentatii la indemana! eu incerc sa bag apa sau ceai cand ma biruie foamea.
ALICE
Meniul meu de azi:

o felie mica de paine cu pateu-1p
cartofi fierti=2p
smantana-1p
ou fiert-2p
seminte dovleac-1p
ciorba de salata-2p
o felie salam -1p
ceva dulce -1p
Total: 10p
Tulip
Crenguta,de ce ai doua tickere? blushing.gif blushing.gif sau am pierdut ceva?
ALICE
Tulip vad ca Timea sta bine cu voturile.Verific sa vad cum se desfasoara......votarea wink1.gif
Sexymom
Irinush, cat timp are David?
Se poate sa fi nervoasa datorita glicemiei, sti ca scade de cate ori tinem regim. Mananca 2 bucatele de ciocolata si te vei simti mai bine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.