Multumim din inima
danydulce
Mai fetelor ce va dati cu presupusul
).gif)
Pot sa va zic doar ca, daca ne iese treaba asta, trei sferturi din problemele actuale or sa fie rezolvate
Nu v-am zis cea mai tare faza

. Noi de revelion am fost la cumnatii mei caci ei ne-au invitat dar practic am pus fiecare bani pt tot ce s-a cumparat si am contribuit toti la pregatirea mancarii, dar ca toate cumparaturile le-au facut cumnatii mei pt ca ei au avut concediu si noi eram toti la munca. Am fost 4 cupluri in total. La masa de revelion eu de abia am gustat din fiecare fel pt ca oricum nu mananc mult de felul meu si eram si super racita si fara pofta de nimic, iar Remy a mancat in limitele normale. Am servit doar aperitivele, ciorba si sarmalutzele iar deja la friptura nu mai putea nimeni sa manance. Bautura a venit fiecare cu cate ceva de acasa deci nu s-a pus la cheltuiala. Cand am plecat acasa am primit fiecare pachetel cu friptura.
In dimineatza aia oricum nu m-a preocupat ce era in pachet, dar dupa ce am dormit normal ca mi s-a facut foame si am scos pachetul sa mancam. Ce sa mananci frate ca in pachet nu era decat o felie de carne de porc cat palma si vreo 200 gr de friptura de miel, asta pt 2 persoane. Am zis ca fac infart ... adica dintr-o tava intreaga de friptura de porc am primit o felie, iar din 3 pulpe sanatoase de miel am primit o bucatica... apoi vine soacra-mea... si ea primise la fel si i-a sarit mustarul normal. Nu mai zic de faptul ca 2 tavi cu prajitura si 2 cozonaci mari cu nuca au ramas la ei si nu i-am servit de revelion dar nici nu s-au sinchisit sa ne puna in pachet. Soacra-mea era mult mai furioasa ca mine caci ea muncise la prajituri si cozanaci, iar friptura o facuse tot ea. Am hotarat ``in familie`` ca trecem cu vederea peste nesimtirea lor ca sa nu incepem anul cu certuri. Nimeni nu era suparat pt mancare ci pt gest....
Trecem peste incident, iar dupa vre-o saptamana imi zice soacra-mea alta bomba: cumnatii mei au mai cerut inca jumatate din suma initiala pe care am dat-o fiecare cuplu la revelion ca cica a cheltuit mai mult si nu ne-a zis atunci ca era sarbatoare

. Si am zis gata, pana aici ca nu sunt proasta lor. Adica m-au vazut ca am ciugulit ca o vrabie, ca noi nu am baut absolut nimic in afara de cola si ce am ciocnit un pic de sampanie la 00.00, ca ne-a pus un pachet de rahat si mai vrea si bani pe deasupra. A doua zi ne suna cumnata-meu nervos ca ce nu ne convine si sa-i dam banii ca el a pus de la el banii aia, ca cumnata-mea a inceput sa planga pt ca noi suntem nerecunoscatori ca ei au facut drumurile pt cumparaturi and s.h.i.t. Asa ca i-am dat nenorcitii de bani ca mi se rupe de bani si am jurat ca e ultima data cand mai facem ceva cu ei pt ca au depasit limita nesimtirii

. Azi a trecut pe langa noi si nici nu ne-a salutat... tot el e ala suparat pt ca socra-meu le-a cerut bonurile de cumparaturi ca sa vada pe ce mama naibii au putut sa cheltuie atatia banii ca aici e ieftina rau mancarea. In fine... gata ca v-am plictisit