Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 02:30 PM) *

cum n-a raspuns nimeni, am inteles ca vreti s-o auziti si voi tease.gif , pe parcurs o s-o incerc cu cat mai putin zahar, poate chiar deloc, dar am luat-o treptat...bine reteta initiala e mult mai complexa, are si glazura, noi nu avem voie )).gif
deci:
1 mar si jumatate ras-0p
zahar 3 linguri -3p (s-ar putea sa iasa si cu mai putin zahar sau fara)
3 linguri faina-1.5p
scortisoara-0p
se amesteca toate astea si se dau la copt cam 1h in cuptorul preincalzit la foc potrivit inspre mic. eu am uns tava cu putina margarina si am pus o foaie de copt peste sa nu se prinda dar n-am mai punctat margarina ca are 20%grasime si nu cred sa intre prin foaie blum.gif

mamaaaa, suna f bine si ieftin rau! daca fac chestia asta cu zaharina o punctez oare?
chestia asta imi aduce aminte de o reteta pe care o facea mama in copilarie, noi le spuneam mere in pijama, doar ca mama le prajea in ulei.
himere2005
da...chiar si azi dimineata grin.gif dar nici bani de infiintare nu am )).gif si ar mai fi si banii de publicitate....chiar daca as face la mine acasa ca sa nu mai dau bani pe sediu (chirie). ufff...eu as vrea o afacere in familie, dar un singur om nu le poate face pe toate, nu am sprijinul nimanui si o mai am si pe bia
soranutza
CITAT(Lacry @ 12-01-2007, 11:36 AM) *

Mi-am schimbat tickerul, ca n-am mai avut rabdare! cheer.gif cheer.gif

Felicitari, Lacry! Arata excelent cheer.gif
Lacry
CITAT(soranutza @ 12-01-2007, 02:33 PM) *

Mi-am pus ticker sad.gif blushing.gif

Himere, te-ai gandit vreodata sa iti deschizi o firma de catering? Eu cred ca ai face treaba f buna!

Soranutza, in urma cu 9 zile cand am inceput dieta aveam cu 2,7 kilos mai mult. O sa ai rezultate curand! naughty.gif
himere2005
poti incerca anca si iesi mai ieftin
lasa ca imi deschid firma de conta in citiva ani si ii brailesc pe clieti sa le fac si mancarea pentru aniversari tease.gif
Lacry
CITAT(soranutza @ 12-01-2007, 02:37 PM) *

CITAT(Lacry @ 12-01-2007, 11:36 AM) *

Mi-am schimbat tickerul, ca n-am mai avut rabdare! cheer.gif cheer.gif

Felicitari, Lacry! Arata excelent cheer.gif

Multumesc pupic.gif give_rose.gif

Sunt foarte increzatoare si ma simt bine alaturi de voi!
Dar acum ma intorc la lucru... revin dupa amiaza wink1.gif
otilici
Bravo Lacry! cheer.gif
Himere,daca fac amestecul si-l pun cu lingura in tava,fac niste turtite,e ok?Sau tu ai pus foaie?Ma gandesc ca daca se sfarma tare putem pune si un ou,ca are numai 2p. blum.gif Sau numai albusul batut. pupic.gif
himere2005
si la craciun le vin cu oferte pentru coronite lol.gif

otilici eu m-am sacrificat sa testez, va spun eu cum iese la consistenta cam in jumatate de ora smile.gif
michelle
Himere, cum iese aluatul? Creste asa fara ou, drojdie, bicarbonat? Poze..
anca veselie
da, himere, faci 3 intr-una )).gif )).gif

eu nu stiu cum se puncteaza indulcitorul blushing.gif
otilici
Eu stiu ca indulcitorul nu se puncteaza.Sie eu am sa fac cu indulcitor,nu pun zahar.
anca veselie
si daca pun de ex 5 pastile inseamna 0 pct?
himere2005
da, pai eu am luat reteta de aici, nu sunt poze
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13927
baiii, am uitat praful de copt sorry.gif ...o sa creasca din parti
deci bagati si un sfert de praf de copt ca eu parca sunt sorana azi )).gif

am modificat si in reteta... grin.gif
otilici
Ma gandeam eu ca ar trebui si praf de copt sau bicarbonat... lol.gif

CITAT(anca veselie @ 12-01-2007, 12:47 PM) *

Eu asa stiu,ca nu se puncteaza deloc,sa vedem ce zic si fetele...Sper ca nu o dau iar in bara blushing.gif
daconst
CITAT(otilici @ 12-01-2007, 02:50 PM) *

Ma gandeam eu ca ar trebui si praf de copt sau bicarbonat... lol.gif

CITAT(anca veselie @ 12-01-2007, 12:47 PM) *

Eu asa stiu,ca nu se puncteaza deloc,sa vedem ce zic si fetele...Sper ca nu o dau iar in bara blushing.gif

Indulcitorul nu are puncte.Si eu o sa incerc dar fara zahar.
himere2005
ce atatia aditivi...fara praf de copt lol.gif eu inca sper sa iasa....chiar daca nu creste prea tare, numai sa nu fie aluatul prea crud, daca iese un pic mai crud, tai felii si le bag la cuptor sa se usuce, tot e bine )).gif
himere2005
astazi mai vreau sa mai fac o incercare, dar va spun despre ce e vorba daca imi iese...adaptare la ww
irinush, oare o lingura de branza burduf cam cate grame are?stiu ca tu ai mancat zilele trecute. stiu ca suta are 9p

tULIP, AM VAZUT CA tIMEEA STA BINE LA VOTURI pupic.gif
Deea
Lacry felicitari pentru ticker! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

May nasola faza de revelion. Noi intotdeauna facem astfel: ne intalnim inainte de eveniment si vedem cam ce doreste fiecare, facem o lista si aproximam cheltuielie si totalul se imparte in mod egal...asa nimeni nu e nemultumit.
himere2005
deci, nu ma puneti sa fac poze, ca nu-i crescuta, e subtire cat un deget. in schimb, cred ma merge si cu mai putin zahar daca aveti si mere dulci, e f. buna la gust, daca bagati si praful de copt e in regula, eu o mananc si asa la cat de pofta imi este. miine cred ca o refac cu 2 linguri naughty.gif
irinush
Buna dimineata la pranz! )).gif iarasi sunteti ff harnice azi, bravo!

Dana, bebe al tau e pe invers fata de cum a fost David al meu: eu aveam dpn pe 28 iulie sau pe 4 august si tare am vrut sa iasa leu, insa el nu a vrut chip, pe pe 14 iulie l-m sunat pe dr sa ii spun ca am contractii si am pierdut dopul si pe 15 la prima ora eram la spital, m-a consultat, mi-a zis ca e gata, ma opereaza (la mine a fost nevoie de cezariana) si in timp ce eram in sala si il asteptam pe anestezist si eu tremuram de frica incercand sa mai stau de vorba cu sotul meu ca sa treaca timpul mai repede, mi s-a rupt si apa ... si uite asa David s-a nascut cu 3 saptmani mai devreme, avand 3.950kg si 52cm! si a iesit Rac, nu leu .. asta este ...

Himere, eu nu am cantarit cat are o lingura de branza de burduf, doar am mancat ce mai ramasese din ce isi pregatise sotul meu, adica branza cu smantana si mamaliga si ceapa totul mixat ...

cat despre dulce, eu am mancat ieri gris cu lapte fulga 0.1% si cu o lingura de zahar, totul imi iesise la 6p si am mancat impreuna cu David, jumatate eu si jumatate el, eu am pus si o lingurita gem de caise peste.

iata si meniul meu de ieri:

200g iaurt albalact 1.2
1 banana 1
2 lg musli 1.5
cafea cu 2 lte miere 0.5
biscuiti integrali 1.4
ficatei cu fasole galbena 3
50g paine 2
gris cu lapte 3
2 lta gem caise 0.5
2 lte nutela 1
125g piept pui 3
2 linguri orez cu legume 1
1 para 0

total: 19p

himere2005
fetelor, voi cand va mai cantariti branza, cam cat vine o lingura, indiferent de care? cite grame...sa stiu si eu pe viitor pls...ca nu vreau sa-mi iau un jaf de cantar la 15 lei si dupa 2 zile sa se strice, iar pentru digital mai astept un pic, poate se indura ai mei sa puna mina de la mana sa imi ia unul de ziua mea in vara grin.gif
himere2005
ce tacere pe aici...mai ziceti si voi ceva floare.gif
irinush
cum sa punctez o cutie de branzica de casa de la covalact? pls!

Himere, se pare ca azi noi doua suntem mai vorbarete ... ia zi, e buna prajitura?

himere2005
este buna la gust, dar e putin cam cruda inauntru blushing.gif , eu am mancat 2 patrate din cele 3 care au iesit, ca asa ies, cam 3 patrate mari.....are gust de placinta cu mere. as vrea sa o incerc maine cu 2 linguri de zahar, dar sa adaug si praful de copt, deci s-o aduc la 3.5p...poate o sa o incerc si cu zaharina candva rolleyes.gif ...sa-i dau si fetei ca eu nebuna am mancat-o asa...semi-facuta, dar copilului nu pot sa-i dau praji creuda inauntru )).gif ...stratul fiind subtirel nu se simte, dar daca ma doare stomacul sa stiti de la ce )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 03:58 PM) *

este buna la gust, dar e putin cam cruda inauntru blushing.gif , eu am mancat 2 patrate din cele 3 care au iesit, ca asa ies, cam 3 patrate mari.....are gust de placinta cu mere. as vrea sa o incerc maine cu 2 linguri de zahar, dar sa adaug si praful de copt, deci s-o aduc la 3.5p...poate o sa o incerc si cu zaharina candva rolleyes.gif ...sa-i dau si fetei ca eu nebuna am mancat-o asa...semi-facuta, dar copilului nu pot sa-i dau praji creuda inauntru )).gif ...stratul fiind subtirel nu se simte, dar daca ma doare stomacul sa stiti de la ce )).gif

daca ii dai si lui Bia sa nu o faci cu indulcitor, mai bine cu zahar, sau cu miere
himere2005
da....eu si pentru mine prefer "o calorie in plus" decat chimicale smile.gif nici nu am asa ceva in casa
anaoi
dylly pleaca la masaj apoi medi....pe luni, fetelor
irinush
week-end placut Dylly!
nusarich
weekend placut, dylly!
himere2005
sa va spun ce mi-a mai traznit prin cap. sa fac cuiburi de mamaliga la cuptor
- branza burduf sau sarata -o lingura 1.5p
- smantana - 1 lingura 0.5p
- ou 2p
- mamaliga 2p
-------------------total 6p/3= 2p/cuib

se face mamaliga si se imparte in 3 parti, sub forma de cuib. in cuib bagam un pic de smantanica, un pic de branzica, apoi turnam oul batut peste, ca un capacel. POFTA BUNA! floare.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 04:13 PM) *

sa va spun ce mi-a mai traznit prin cap. sa fac cuiburi de mamaliga la cuptor
- branza burduf sau sarata -o lingura 1.5p
- smantana - 1 lingura 0.5p
- ou 2p
- mamaliga 2p
-------------------total 6p/3= 2p/cuib

se face mamaliga si se imparte in 3 parti, sub forma de cuib. in cuib bagam un pic de smantanica, un pic de branzica, apoi turnam oul batut peste, ca un capacel. POFTA BUNA! floare.gif

auzi, eu te bat! eu as manca non stop si nu vreau sa consum nici puncte si nu am nici chef sa gatesc ... deci ... vin la tine! ce zici? )).gif
himere2005
OK sefa....iti dau si tie un cuib de 2 puncte ca n-oi muri lol.gif
Lacry
Deea, multumesc floare.gif A mai vazut cineva tickerul meu )).gif

Meniul de azi:

1 bombo cioco...1p
cafea lapte...0,5p
ton in ulei scurs, cu lamaie multa, 185gr...8p
110gr. surimi...4p
1 lingurita ulei... 1p
150gr. inabusite...1p ( ccalcul dupa valori ambalaj)

Total 15,5p
himere2005
lacry, ultima chestie ce este in meniu? bravo...esti cea mai tare din parcare de pana acum la kg pierdute cheer.gif
daconst
Irinush,ce mare a fost David al tau.Pai daca statea la termen cit se facea? )).gif
Eu tot sper sa nu ajunga de 4kg sa ma rupa la nastere.Om vedea,ca acum 2 zile era de 3,800 cica.

Himere,esti criminala cu mancarurile.Chiar ca ma mir de tine cum slabesti fata,la cit gatesti si experimentezi.
Eu trebuie sa fiu mult plecata de acasa ca sa pot tine cura mai bine.

Ma bag la un pui de somn ca e tare inchisa vremea la noi.Iar seara sunt niste vantoase de ti-e frica ca ia casa pe sus.

Lacry,felicitari pentru ticker!!! cheer.gif
himere2005
conteaza sa te incadrezi in puncte, nu cat bagi la ghiozdan lol.gif

eu mai o distrez si pe bia ca o iau in brate si ea se bucura ca face bulbuci mamaliga grin.gif
ALICE
La mine o lingura de branza vaci are 30g
Pisik
Uf, am fost in sedinte, mai am una la patru, m-am enervat intre timp cu aceiasi colegi binevoitori din staful de serviciu, respectiv soferul, femeia de la administrativ si inca o colega care e la alt dep., care au avut grija sa imi spuna cat m-am ingrasat, ca de ce mai tin regim daca tot nu slabesc, ca "vai, X, ai grija, bine ca mananci fructe sa nu te faci cat Ioana", etc. mad.gif dar deja nu ma mai afecteaza si imi vad de drumul meu!

Lacry, ne dai clasa fata la cat slabesti! felicitari!
Himere, am notat reteta si poate o fac si eu, eu cu indulcitor pudra, sa vedem ce arome mai bag in ea...daca nu mi-o fi prea lene o fac maine; as pune si un ou... dry.gif
Sorana, mie nu mi se pare asa dezastru tickerul tau, da daca tu zici....nu ma bag

Trage sor-mea (stiti voi ca de fapt nu e sora mea, dar asa ne zicem) de mine sa mergem diseara in oldies, nu stiu ce e asa dispe, ca ea maine se duce la munca, i se pare ca se babeste daca nu iese in disco un week-end; eu una nu am mai fost de un car de timp si nici nu simt nevoia, dar daca insista nebuna...cred ca o sa meregm si probabil vom sta o ora, cu ochii picati in gura (eu grin.gif ) faza naspa e ca nu prea am ce pune pe mine, ca blugii nu imi mai vin...hm...habar nu am
himere2005
CITAT(ALICE @ 12-01-2007, 04:43 PM) *

La mine o lingura de branza vaci are 30g

multumesc, desi sa am grija ca lingura sa fie mai goala ca sa ma incadrez in 1.5p pupic.gif
irinush
pai Dana, la 4 kg te rupe sigur ... sory, ca nu vreau sa te descurajez ... de obicei la noi iti face cezariana daca bebe e prea mare .. acuma, nu stiu ... dar sigur o sa fie bine!

Pisik, dar colegii astia ai tai sunt chiar nesimtiti! cred ca ar trebui sa le dai niste raspunsuri pe masura ... pe bune, ce le-as mai zice eu ... eu sunt mai rea asa ...
himere2005
sunt rai pisik, asta e...le dai tu la vara peste nas pupic.gif
Deea
apropo de ce zice Pisik cu blugii; am incercat dimineata o pereche de blugi si nu-mi intra neam pe mine. Il chem pe Dan si il intreb cum i se par blugii aia (mici, mari, o marime potrivita)...zice "foarte mici"...m-am bosumfalt imediat...pai eu pe aia i-am luat cand eram deja insarcinata....acum imi dau seama cata m-am facut...Mi-am promis ca daca reusesc sa ajung cum eram inainte de sarcina sa nu mai zic niciodata ca sunt grasa; abia acum am realizat ca nu conteaza numai nr kg ci si conformatia, oasele etc.... deci nu erau nebuni cei care-mi spuneau ca arat cu cel putin 5 kg. mai slaba decat kg. de pe cantar.
Pisik
CITAT(irinush @ 12-01-2007, 04:49 PM) *

pai Dana, la 4 kg te rupe sigur ... sory, ca nu vreau sa te descurajez ... de obicei la noi iti face cezariana daca bebe e prea mare .. acuma, nu stiu ... dar sigur o sa fie bine!

Pisik, dar colegii astia ai tai sunt chiar nesimtiti! cred ca ar trebui sa le dai niste raspunsuri pe masura ... pe bune, ce le-as mai zice eu ... eu sunt mai rea asa ...

eu cu oamenii din jur sunt mai bleaga, prefer sa ii iau asa cum sunt si sa nu ma enervez prea tare, desi in interior ma consum; plus ca nu sunt genul de persoana care sa aiba replici dure la astfel de faze, nu stiu, nu sunt eu construita asa; ma mai cert cu oamenii la faze naspa, dar nu f mult cu oameni pe care ii cunosc; familia saraca in schimb imi suporta firea "mai rea" cum zici tu

CITAT(Deea @ 12-01-2007, 04:51 PM) *

apropo de ce zice Pisik cu blugii; am incercat dimineata o pereche de blugi si nu-mi intra neam pe mine. Il chem pe Dan si il intreb cum i se par blugii aia (mici, mari, o marime potrivita)...zice "foarte mici"...m-am bosumfalt imediat...pai eu pe aia i-am luat cand eram deja insarcinata....acum imi dau seama cata m-am facut...Mi-am promis ca daca reusesc sa ajung cum eram inainte de sarcina sa nu mai zic niciodata ca sunt grasa; abia acum am realizat ca nu conteaza numai nr kg ci si conformatia, oasele etc.... deci nu erau nebuni cei care-mi spuneau ca arat cu cel putin 5 kg. mai slaba decat kg. de pe cantar.

pai sa stii ca arati, pt ca dupa cum ai zis tu, inainte de sarcina aveai cate kg am eu acuma, ori pe mine nu ma imbraci in rochia aia a ta de miresica, neam; ca nu ma mai incape nici a mea... blushing.gif
iar blugii mie nici o pereche nu imi mai vin, speram sa intre acuma ca eu simt ca e mai bine dar nu, stau f naspa, se inchid cu chiu cu vai dar ies suncile pe sus si pe la buzunare; cred ca trebuie sa astept cel uptin o luna sa imi vina bine cat de cat sad.gif
Deea
Pisik colegii tai nu ca sunt rai, sunt prost crescuti...auzi "nu mai manca ca te faci cat Iona"...pai ce esti tu, etalon??? Tu esti prea finuta! Cand lucarm cu mine aveau alta "problema"...ziceau ca eu vin la munca doar ca sa am o ocupatie ca bani am, explicatia fiind ca am cate 5 perechi de pantofi pe sezon cu genti asoratate doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(Pisik @ 12-01-2007, 04:54 PM) *

pai sa stii ca arati, pt ca dupa cum ai zis tu, inainte de sarcina aveai cate kg am eu acuma, ori pe mine nu ma imbraci in rochia aia a ta de miresica, neam; ca nu ma mai incape nici a mea... blushing.gif
iar blugii mie nici o pereche nu imi mai vin, speram sa intre acuma ca eu simt ca e mai bine dar nu, stau f naspa, se inchid cu chiu cu vai dar ies suncile pe sus si pe la buzunare; cred ca trebuie sa astept cel uptin o luna sa imi vina bine cat de cat sad.gif

aveam 73 kf si purtam 29-30 la blugi...depinde de model.
himere2005
oricum, cel mai important este fetelor sa ne mentinem cat de cat si aici vorbesc sa incercam sa nu luam mai mult de 2,3 kg...cum luam cum dam jos....sa nu lasam sa se faca 10 sau mai mult ca sa ne apucam de treaba smile.gif
anca veselie
fetelor, oamenii sunt rai si invidiosi si intotdeauna ce-i in gradina altuia e mai bun si li se pare ca altii obtin mai usor lucrurile. de aceea , pisik, se manifesta asa, se bucura de rau/ nefericirea altuia si sunt scarbosi.
nusarich
pisik, de ce nu le zici pur si simplu "pai m-am ingrasat, ca imi merge bine, are grija sotul meu de mine", sa vezi ce tac din gura rapid...
si mie mi-a zis o tanti ceva de genul "mai, dar tu te-ai mai ingrasat, nu-i asa?", la care eu i-am zis putr si simplu "da, e vreo problema?", nu de alta, dar sa ma mai scuteasca...
Deea
Dana eu am avut 4 kg. la nastere si mama a stat in travaliu maxim 2 ore. Cand a nascut var-mea mai nascuse o fata un bebe de 5.200...natural...bine au taiat-o, dar si pe mine m-au taiat..preventiv, ca sa nu ma rup aiurea si sa coasa la mine ca la gherghef dupa aia; eu n-am avut nici dilatatie. Deci depinde de mai multi factori. Echograful arata greuatea cu mici erori, din ce stiu eu bebeii sunt mai mici cu aproximativ 5% decat la ecograf.
Pisik
CITAT(Deea @ 12-01-2007, 04:57 PM) *

Pisik colegii tai nu ca sunt rai, sunt prost crescuti...auzi "nu mai manca ca te faci cat Iona"...pai ce esti tu, etalon??? Tu esti prea finuta! Cand lucarm cu mine aveau alta "problema"...ziceau ca eu vin la munca doar ca sa am o ocupatie ca bani am, explicatia fiind ca am cate 5 perechi de pantofi pe sezon cu genti asoratate doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(Pisik @ 12-01-2007, 04:54 PM) *

aveam 73 kf si purtam 29-30 la blugi...depinde de model.

oau!!!! 29-30, pai eu am probat niste blugi la kenvelo si mi-au venit abia 34 si am renuntat blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 05:01 PM) *

oricum, cel mai important este fetelor sa ne mentinem cat de cat si aici vorbesc sa incercam sa nu luam mai mult de 2,3 kg...cum luam cum dam jos....sa nu lasam sa se faca 10 sau mai mult ca sa ne apucam de treaba smile.gif

asta era pt mine blushing.gif eu trebuie sa am grija la asta doh.gif
irinush
eu vreau niste blugi 3/4 si nu gasesc nicaieri, cica marimi asa mari nu sunt sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.