Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Deea
CITAT(Pisik @ 12-01-2007, 05:03 PM) *

oau!!!! 29-30, pai eu am probat niste blugi la kenvelo si mi-au venit abia 34 si am renuntat blushing.gif

chiar sunt curioasa cat sunt blugii mei de la Kenvelo, stiu ca i-am stramtat ...acum doarme Alexia dar sper sa nu uit sa ma uit la ei. Daca erau cu talie joasa marimea e mai mare. Eu la kenvelo am primit raspunsul "nu avem asa mari" si Dan "nu avem asa lungi" lol.gif . Incearca la Colin's, noi am fost chiar inainte sa nasc si vanzatoarea...foarte, foarte draguta...mi-a zis ca are si blugi in care sa-mi incapa burtica, plus ca sunt foarte lungi, daca chiar si Dan calca pe ei (1.98m) ....

CITAT(irinush @ 12-01-2007, 05:05 PM) *

eu vreau niste blugi 3/4 si nu gasesc nicaieri, cica marimi asa mari nu sunt sad.gif

vezi la Colin's
soranutza
Si eu sunt tot ca si tine, Pisik, tocmai pentru ca eu nu as spune asa rautati (nici macar nu le gandesc prea des) despre altii niciodata. Si raman blocata cand aud ca cineva a spus o rautate pentru ca nu inteleg care ii e scopul, adica ce castiga persoana respectiva doar pentru ca a spus asta?

Iar de tickerul meu ce sa zic... arata dezastruos fiindca eu sunt micuta, am 1,64. Eu niciodata n-am fost slaba, tot timpul am fost cam asa, cred ca de asta nici nu am asa o ambitie ca si voi. Nu pentru ca nu mi-as dori sa slabesc ci pentru ca nu am cu ce sa ma compar.
Pisik
CITAT(soranutza @ 12-01-2007, 05:09 PM) *

Si eu sunt tot ca si tine, Pisik, tocmai pentru ca eu nu as spune asa rautati (nici macar nu le gandesc prea des) despre altii niciodata. Si raman blocata cand aud ca cineva a spus o rautate pentru ca nu inteleg care ii e scopul, adica ce castiga persoana respectiva doar pentru ca a spus asta?

Iar de tickerul meu ce sa zic... arata dezastruos fiindca eu sunt micuta, am 1,64. Eu niciodata n-am fost slaba, tot timpul am fost cam asa, cred ca de asta nici nu am asa o ambitie ca si voi. Nu pentru ca nu mi-as dori sa slabesc ci pentru ca nu am cu ce sa ma compar.

Exact asa eram si eu, niciodata nu am fost prea slabuta, decat in liceu probabil dar tot pe peiroade scurte si tot din cauza curelor de slabire; acum, in vara am fost cea mai slaba din viata mea ma apropiasem vertiginios de silueta de 58 de kile la care visam cand eram in liceu
peach
Dana de cite ori ai curatat casa in ultima saptamana? cheer.gif
anca veselie
eu azi cred ca o sa am doar 1.5 pct de grasimi bune. e asa grav?
himere2005
erai prea slaba pisik, eu prima data am ramas socata cand am vazut prima data poze, stiu ca tu spuneai ca vrei sa mai slabesti si iubi spune ca ai slabit prea mult ca se vad coastele
Pisik
CITAT(anca veselie @ 12-01-2007, 05:21 PM) *

eu nu cred ca am deloc blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 05:22 PM) *

erai prea slaba pisik, eu prima data am ramas socata cand am vazut prima data poze, stiu ca tu spuneai ca vrei sa mai slabesti si iubi spune ca ai slabit prea mult ca se vad coastele

da, eram prea slaba totusi, recunosc blushing.gif
dar la un 64 cred ca as fi ok
nusarich
CITAT(Pisik @ 12-01-2007, 05:23 PM) *

CITAT(anca veselie @ 12-01-2007, 05:21 PM) *

eu nu cred ca am deloc blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 05:22 PM) *

da, eram prea slaba totusi, recunosc blushing.gif
dar la un 64 cred ca as fi ok

depinde foarte mult de conformatie. eu la 64 inca mai am sunci multe pe mine, pe solduri, pe coapse (pantalonii de calarie), pe maini, in partea de sus, se vad muschii, dar si pernutzele
Deea
sad.gif mi-am terminat punctele pe ziua de azi asa ca o sa intru in economii...dar nu mai mult de 2-3 puncte...spuenti si voi ce-as mai putea manca de 2-3 puncte...am mancat deja cartofi si ou fiert si lactate pe ziua de azi, nu-mi vine acum in minte decat iaurt cu fulgi...alte pareri? plsssssssssssssss
nusarich
CITAT(Deea @ 12-01-2007, 05:24 PM) *

sad.gif mi-am terminat punctele pe ziua de azi asa ca o sa intru in economii...dar nu mai mult de 2-3 puncte...spuenti si voi ce-as mai putea manca de 2-3 puncte...am mancat deja cartofi si ou fiert si lactate pe ziua de azi, nu-mi vine acum in minte decat iaurt cu fulgi...alte pareri? plsssssssssssssss

niste fasole verde cu usturoi si o lingura de smantana
irinush
aoleu, Deea si pana maine dimineata ce faci? eu as fi disperata in locul tau ... ce e drept eu as manca incontinuu ... sad.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 04:35 PM) *

lacry, ultima chestie ce este in meniu? bravo...esti cea mai tare din parcare de pana acum la kg pierdute cheer.gif

legume, ce sa fie... ma astepta asta micu', nemancaciosu' si am scris in fuga )).gif
anca veselie
deea, eu mai am 2.5p, trebuie sa bag nuci de 1p si imi mai raman 1.5p.
poti sa bagi o bananutza?
Pisik
Deea, cate economii ai? ca totusi se poate considera week-end de azi wink1.gif si eu cred ca intru in economii sau nu mai economisesc ca vorba lui irinush as manca non-stop sorry.gif
himere2005
deea, o mancare de mazare face 2p-200g si alaturi cu o salatoaica de legume, iar mai tirziu o salatica de fructe cu zaharul bonus 1 lingurita pupic.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 12-01-2007, 02:21 PM) *

Mananci maine dublu si gata.Nici eu nu reusesc sa am in fiecare zi cantitatea de grasimi bune...dar recuperez a doua zi.
himere2005
a...si 1p daca pui si ceapa calita in mancare

sau de 1p un borcan de pastai cu 2 linguri smantana si usturoi

salata beuf cu smantana
anca veselie
merci dany!
himere2005
vinete cu smantana...imi fac eu diseara naughty.gif dar la asta se cam cere paine alaturi

deea, ciuperci umplute cu piciorusele lor calite la cuptor, iamii pupic.gif

susanul se puncta? parca da
ALICE
Aoleu Himere ce de idei!!!!!Te sun cand nu stiu ce sa fac de mancare
Pisik
eu una seara nu imi pot misca neuronii si mainile sa faca altceva decat iaurt cu cereale de grau expandate; imi si plac, sunt gata repede ca sunt fomista si oarecum ma si satura
himere2005
eu am realizat o chestie, daca vreau sa raman slaba, trebuie sa incep sa inventez chestii noi ca eu ma plictisesc cam repede, asa ca daca o sa incep sa diversific mancarea as putea tine cura mult timp, chiar si la mentinere wink1.gif
vroiam sa va spun ca mi-a mai ramas jumatate de ou de la cuiburi, asa ca va pregatesc o surpriza pentru diseara, tot in premiera )).gif care ajunge la 3p tot laugh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 06:00 PM) *

eu am realizat o chestie, daca vreau sa raman slaba, trebuie sa incep sa inventez chestii noi ca eu ma plictisesc cam repede, asa ca daca o sa incep sa diversific mancarea as putea tine cura mult timp, chiar si la mentinere wink1.gif
vroiam sa va spun ca mi-a mai ramas jumatate de ou de la cuiburi, asa ca va pregatesc o surpriza pentru diseara, tot in premiera )).gif care ajunge la 3p tot laugh.gif

Esti fenomenala tease.gif
Deea
Wow ce de idei....se pare ca neuronii mei au intrat in we, mie nu-mi venea nimic in minte. Multumesc! pupic.gif

Pisik am 8 puncte; daca depasesc cumva maine si duminca recuperez luni si marti...dar eu sper sa nu.
As mai avea 2 pucte de luni....dar cum saptamana mea incepe miercuri le-am lasat balta...le fac uitate.

CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 06:00 PM) *

mare dreptate ai si eu ma plictisesc.
Daca nu ti-e greu poate scrii retele si la Retete WW...ca sa nu mai frunzaresc pe aici pana ma ia gaia! hug.gif
anca veselie
dadada, himere, scrie-le si acolo plssssss
Lacry
SI EU AM INCEPUT SA GATESC CIUDATENII )).gif

Salata de andive cu marar e destul de ciudata )).gif dar nu stiam ce sa mai pun in ea intr-o seara, ca sa o pot manca blink.gif
himere2005
le-am dat copy-paste la retete...diseara fac niste piftelute din piure de cartofi , nu stiu daca or iesi sau nu crocante la cuptor...testez si va spun pupic.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 06:12 PM) *

le-am dat copy-paste la retete...diseara fac niste piftelute din piure de cartofi , nu stiu daca or iesi sau nu crocante la cuptor...testez si va spun pupic.gif

multumim! hug.gif
himere2005
susanul e 0.5p/lingurita, dar mac nu am gasit...stiti ceva daca are puncte? as vrea sa imbrac in ceva crochetele astea si daca nu are puncte, as incerca cu putin mac
daconst
Deea,asa e cu nastere si ecograful,stiu si eu ca da cu eroare greutatea si oe asta ma bazez ca bb e mai mic. grin.gif
Cu mancatul,eu mancam si de 2 ori pe zi cartofi sau paste...ca nu are nimic,daca punctezi fiecare masa separat.Un piure sau mancare de fasole verde cu cartofi are 2p.Sau supa ceva care te umfla,deci nu e chiar rau daca ai si ceva economie.

Punctele bonus nu trebuie mancate in we neaparat,le mananci cind ai nevoie sau chef.Nu e regula in legatura cu asta.

Himere,noroc ca-ti place sa gatesti,ca eu m-as tzacani sa stau atat la aragaz.La mine sa fie 2 mese consistente si multa mancare,iar seara mai usor.Eu asa slabesc cel mai bine.
Fructe mai mananci?Ca nu te mai aud?
Sunt tare curioasa ce vei face cind incepi serviciul?Cu atatea idei in cap. lol.gif

Sorina,in fiecare zi am curatat cite ceva,ba scari,ba in casa,ba ordine in beci...se pare ca nimic nu-l impresioneaza.

Pisik,tu esti prea buna ca taci si de aia au tupeu sa-ti spuna in fata rautati.Ia fa,mama o data urat si spune-le citeva sa te tina minte.Sa vezi daca altadata mai au tupeu. devil.gif
himere2005
atunci ma voi adapta...ca de aia ma gandesc la mancare tot timpul...sa fie adaptabila fiecarei situatii grin.gif
fructe mananc in fiecare zi aproape...cand zic salata de fructe..apai sunt cam 3 fructe. nu e bine? si ieri am mancat...mananc si diseara...in fiecare zi aproape cate o salata din 2-3 fructe si presar o lingurita de zahar bonus laugh.gif peste, asa imi plac mai mult pupic.gif
Anna
yahoo.gif yahoo.gif pupic.gif Ola fetele!
Ce faceti? va pregatiti de we? cheer.gif
Si eu mi-am papat mancarica pe care mi-am adus-o la birou, peste 1 ora plec si eu la babuin.
Deocamdata merge bine dieta....nu am papat bipuri, mi-e frica sa iau unu mic, da eu fara tot produsu nu ma satur, nu pot sa pap doar o bucatica. Asa ca nu stiu cum as putea economisii sa pap juma de bip sad.gif
in rest nu am pofta de altele care nu au la baza zahar.
sper sa ma dezobisnuiesc de obiceiu asta rau. sad.gif
Va pup si weekend placut ! pupic.gif
Anna
CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 09:40 PM) *

Apropo am luat azi doua soiuri de branzica dietetica Milli care are 4.5 pct tot pachetul (250 gr) si am mai luat si de la Prodlacta branzica Delicia e branza de vaci dietetica cu 4 % grasime in rest nu mai zice nimic...cu cat sa punctez?

si mai am o dilema, am luat o conserva de porumb care are asa 115 cal si 1.3 grasimi
dar cant neta totala 340gr, cant masa solida 280g ....
deci eu o sa papa decat porumbul si o sa iau in calcul cele 280 gr care au 5.9 pct ~ 6 pct

Intrebasem si eu asta aseara, stie cineva? unsure.gif blum.gif
May
Neatza biggrin.gif

himere multumesc pt sfaturi si te felicit ca ai ramas o optimista care vede mereu jumatatea plina a paharului, imi amintesti de mine candva rolleyes.gif. MUltumesc si celorlalte fete pt sfaturi dar uitati cum a stat treaba : Craciunul l-am facut toti impreuna dar la noi acasa si toata masa a fost ``platita`` de noi si socrii si nimeni nu le-a cerut nimic, au mancat si au baut cat au vrut. Tot de Craciun am stabilit meniul si am aproximat cheltuielile, am strans 50 de € de cuplu, adica 200 € in total. Cumparaturile le-am estimat pe la 150-160 € si restul banilor pana la 200 le ramaneau cumnatilor caci ei pun casa la bataie, a fost ca un acord tacit. Aici e atat de ieftina mancare incat o familie ca a ta himere isi cumpara mancare cu 200 de € de ii ajunge toata luna ... asta ca sa intelegi ca erau bani mai mult decat suficienti pt o singura masa de 8 persoane. Dar dragutii mei cumnati nu s-au limitat la asta si au depasit bugetul cu 100 €... nu cu 10 nu cu 20 ci cu 100 € ceea ce deja e ridicol, nu pot sa imi explic pe ce au dat atatia bani caci au luat doar ce era pe lista. Iar chestia cu pachetelul ei au propus-o nu noi, dar ne-am simtit jigniti cand am vazut ca practic si-au batut joc de noi ..

himere in reteta ta ai zis 3 linguri de zahar 3 puncte , eu stiu ca 1 linguritza de zahar e 1 punct sorry.gif asa ca 3 linguri inseamna cam 6 puncte

NU mai mi se hotaraste viitorul luni ci mi se hotaraste maine grin.gif cred ca nici nu dorm la noapte doh.gif

himere2005
may, m-ai speriat fata, zahar, 1 lingura 15 g 1punct
e..asta e sulfi si neamuri proaste....lasa ca dumnezeu le vede pe toate...alta data nu mai faceti impreuna. sic
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 12-01-2007, 04:58 PM) *

Apropo am luat azi doua soiuri de branzica dietetica Milli care are 4.5 pct tot pachetul (250 gr) si am mai luat si de la Prodlacta branzica Delicia e branza de vaci dietetica cu 4 % grasime in rest nu mai zice nimic...cu cat sa punctez?

si mai am o dilema, am luat o conserva de porumb care are asa 115 cal si 1.3 grasimi
deci eu o sa papa decat porumbul si o sa iau in calcul cele 280 gr care au 5.9 pct ~ 6 pct

Branza 4% poti sa o pui 2.2p/100g
La porumb e asa cum ai zis.
May
Vai eu am in lista o linguritza de zahar = 1 p wacko.gif si asa calculez de aproape un an... am trait in minciuna! lol.gif mersi himere
himere2005
oare se va mai ieftini mancarea daca intram in UE?

may, la voi toate alimentele sunt mai ieftine sau numai unele ca la noi?
Anna
CITAT(michelle @ 12-01-2007, 07:11 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 12-01-2007, 04:58 PM) *

Branza 4% poti sa o pui 2.2p/100g
La porumb e asa cum ai zis.

Multumesc mult Miha pupic.gif hug.gif Weekend placut si insorit!
May
eu trimite odata mesajul ca mi se toceste mouse-ul de atata refresh )).gif
himere2005
may, la voi toate alimentele sunt mai ieftine sau numai unele ca la noi?

TI-AM DAT TEMA PANA SA raspunda eu grin.gif
May
Toate cheer.gif pe banii pe care cumpar eu un cofrag de oua voi cumparati jumate, cu 10 € pot cumpara 4 kile de filete de porc sau 3 pui mari grin.gif si multe altele blum.gif
ramonavlas
Salutare! Ieui nu am putut intra pe forum ca am avut o gramada de treaba si abia pe la 1 azi noapte am ajuns acasa, cand m-am pus la nani si am adormit pana la 10 dimineata. Azi mi-am facut zi mai scurta si la 2.30 am fost acasa. in sfarsit am apucat sa despodobesc bradul.
Acum ma pregatesc sa merg la sala, dupa care vin acasa si trag un somn luuuung pana maine dupa-masa daca as putea...... Maine vreau sa fac si curatenie, baie, masti, cumparaturi, luat haine de la croitoreasa.
Am fost la dentist si nu m-a durut asa cum credeam, adica aproape deloc, dar inca mi-e amortita partea stanga a gurii. E, asa patesc eu, ori nu amortesc, ori ma tine 2 zile.
Am fugit la sala. V-am pupat........

Ps. Monic, cu intarziere, LA MULTI ANI!!!!!!!!
himere2005
eu sper sa fie pe parcurs si la noi mai bine sa ne ridicam nivelul de trai rolleyes.gif
Pisik
ma indrept si eu spre casa, nu stiu daca mai nitru azi, ne auzim maine daca nu; a, ba intru sa trec punctajul in excel wink1.gif si poate dau si pe la voi pupic.gif
May
himere si eu sper caci ma ingrozesc de ce e in tzara.... ma gandesc ca aici cu 100 de euro imi umplu frigiderul si camara cu tot ce imi doreste sufletul.... iar in tzara ce naiba fac cu 3 mil?

ramona mama cata treaba ai , bafta pupic.gif

pisik o zi buna si o seara frumoasa hug.gif
himere2005
pana la urma care e explicatia ca produsele noastre sunt mai scumpe? am eu idee, dar eram curioasa sa va aud si parerea voastra smile.gif
May
Cred ca din cauza vamei dry.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 07:46 PM) *

pana la urma care e explicatia ca produsele noastre sunt mai scumpe? am eu idee, dar eram curioasa sa va aud si parerea voastra smile.gif

imi dau si eu cu parerea... management prost in firmele romanesti... eficienta scazuta..... cost de productie mare... unsure.gif
ALICE
Va salut,weekend placut!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.