Si mai e o chestie : aici tot ce inseamna magazin mic este ori de marocani ori de chinezi, in rest totul ce tine de spanioli se bazeaza pe supermarketuri, pe firme mari. In Romania sigur or sa se produca aceste schimbari: firmele mari inghit firmele mici ori falimentandu-le pt ca le lasa fara clienti, ori cumparandu-le
alice we placut si tie
Lacry
12-01-2007, 06:03 PM
Himere, numai sa nu ajungi sa cumperi produse alimentare ieftine si fara gust... ca la americani...
Cand a ajuns unul din fratii mei prima data intr-unul din
state mi-a zis ca totul e ...ma scuzati.. rahat cu gust de mancare
In alt stat, aceeasi chestie
himere2005
12-01-2007, 06:05 PM
da...la chestiile astea m-am gandit si eu, in plus si lacomia romanului, sa-si acopere investitia repede

da...e si asta o chestie, dar poate o sa avem de unde alege...ceva tot trebuie sa fie bun
Lacry
12-01-2007, 06:11 PM
In state ce e bun la gust, e scuuump!
Nus' ce mananca americanii aia de sunt asa de multi obezi...
himere2005
12-01-2007, 06:17 PM
am inteles ca in loc de zahar baga un soi de sirop pe baza de porumb care ingrasa f.tare si in rest se mananca mult fast food, junkfood...stiti voi
si ei beau mai multa cola decat apa
irinush
12-01-2007, 06:34 PM
fetelor, va intrebasem si eu cu cat sa punctez branzica de casa de la covalact, ca nu are datele trecute pe ambalaj, scrie doa grasime minim 6% ... pls, nu stie nimeni?
Ella79
12-01-2007, 06:40 PM
Am ajuns si eu , in sfarsit, acasa. Desi e week-end si ar fi trebuit sa merg in club in noaptea asta nu sunt in stare decat sa fac o baie si sa ma culc.
Am facut pastele cu mere la cuptor si au iesit bune si ioeftine la puncte. Le-am facut asa cum scrie la reteta.
Irinush, 6% e putin, asa ca eu as pune 2p/100 gr. Dar nu stiu exact, imi dau si eu cu presupusul.
irinush
12-01-2007, 06:44 PM
CITAT(Ella79 @ 12-01-2007, 08:40 PM)

Am ajuns si eu , in sfarsit, acasa. Desi e week-end si ar fi trebuit sa merg in club in noaptea asta nu sunt in stare decat sa fac o baie si sa ma culc.
Am facut pastele cu mere la cuptor si au iesit bune si ioeftine la puncte. Le-am facut asa cum scrie la reteta.
Irinush, 6% e putin, asa ca eu as pune 2p/100 gr. Dar nu stiu exact, imi dau si eu cu presupusul.
Multumesc Ella!
himere2005
12-01-2007, 06:45 PM
irinush, mie branza cu 1%grasime imi dadea 1.4p pe 100 de grame...altfel nu stiu cum sa te ajut...cred ca e bine cum a aproximat ella, chiar daca o fi 2 si ceva...dar nu la cateva sutimi e problema, parerea mea
irinush
12-01-2007, 06:49 PM
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 08:45 PM)

irinush, mie branza cu 1%grasime imi dadea 1.4p pe 100 de grame...altfel nu stiu cum sa te ajut...cred ca e bine cum a aproximat ella, chiar daca o fi 2 si ceva...dar nu la cateva sutimi e problema, parerea mea
merci fetelor, o sa o pap maine dimineata ... in seara asta cica aduce sotul pizza ... si mai am 9p disponibile special pt asta
Lacry
12-01-2007, 06:50 PM
Mi-a adus sotzul ( ma rog.. babuinul, cum ii ziceti voi
).gif)
0 un buchet de trandafiri
Cica-s din partea lui Mocutza, ca sa nu mai fiu suparata ca nu vrea sa manance cu lingurita...
Am fugit, ca trebuie sa gatesc...
daconst
12-01-2007, 06:55 PM
Ella,ai mai fost la sala?
himere2005
12-01-2007, 06:56 PM
CITAT(Lacry @ 12-01-2007, 08:50 PM)

).gif)
Cica-s din partea lui Mocutza, ca sa nu mai fiu suparata ca nu vrea sa manance cu lingurita...
super babuin
irinush
12-01-2007, 06:59 PM
dragutz tare sotul tau Lacry ... al meu nu prea le are cu florile, in 5 ani cred ca a venit cu buchete de flori de maxim 5 ori ... si in plus mi-a mai adus vreo 3 ghivece
himere2005
12-01-2007, 07:01 PM
pai s-a orientat sa te tina mai mult
daconst
12-01-2007, 07:01 PM
CITAT(Lacry @ 12-01-2007, 08:50 PM)

).gif)
Bravo lui!
Am uitat sa va spun ca de cind face babuinul meu cumparaturile vine de fiecare data cu flori acasa.Ultima oara i-am spus ca nu mai am vaze sa le pun...dar el saracul se stia cu restante.
Ella79
12-01-2007, 07:07 PM
CITAT(daconst @ 12-01-2007, 08:55 PM)

Daaaaa!!! Asta a fost a treia saptamana de cand merg de 3 ori pe saptamana. Saptamana asta am fost marti, joi si mai merg maine. Mie sportul imi face bine mai ales psihic. Uneori noptile in care am fost la sala sunt singurele in care reusesc sa dorm.
Babuinul meu imi aduce uneori flori in fiecare saptamana, alteori nu-mi aduce cu lunile. Nu am gasit o explicatie pentru comportamentul asta.
).gif)
Eu sunt ingrozitor de deprimata. Imi vine sa plang fara motiv. Oi fi innebunit de tot??
irinush
12-01-2007, 07:11 PM
da, Himere, exact asa a zis si el ...
Ella .. nu cred ca ai innebunit ... o fi spm... si eu mai patesc asa ...
eu ma retrag, va doresc o seara buna si week-end placut in caz ca nu ne mai auzim ... pupici!
Pisik
12-01-2007, 07:25 PM
Mi-am facut calculul si am venit sa postez si meniul, dupa aia intru la baita, la un pic de fursecuri

si pe urma plecam la dans (am un chef

)
V-am zis ca azi nu economisesc, parca am avut gura aurita

ca la mine a inceput week-end-ul si au inceoput si rasfaturile
paine - 1,5
zacusca - 1
gem diet - 1
4 felii grau - 2,5
cartofi saturatie - 2
sos dolmio - 1
baton cereale - 1
banana - 1
stafide 14 gr - 0,5
extra fructe - 1
stixuri - 1,5
fulgi fara zahar - 3
iaurt prodlacta 2 - 1
M&M - 1
bobo cu jeleu un sfert - 0,5
Ella79
12-01-2007, 07:35 PM
Meniul meu de azi:
MD
- 2 felii toast silueta = 1,6p
- 1 cub branza topita fitness = 0,9p
- 1 cafea de la automat = 0,5p
pranz
1 salata de la Pizza Hut care continea:
- ciuperci crude = 0p
- cartofi fierti = 2p
- 1 lingura mazare = 0,5p
- castraveti = 0p
- rosii = 0p
- 1 lingura fasole fiarta = 0,5p
- ardei gras = -p
- 1 lingura morcov cu maioneza (cred) = 1p
- 1 lingura sos de iaurt = 1p
cina
paste = 4p
mar ras calit = 0p
1 lingurita ulei de masline = 1,5p
2 linguri zahar = 2p
ceai antiadipost cu 1 lingurita miere = 0p
gustare
1 pachet crakers = 2p
TOTAL: 17,5p din 20 permise
Am mancat suuuper bine, pe saturate, azi chiar nu mi-a fost foame deloc. Daca as avea in fiecare zi timp sa mananc cum am avut azi, as ajunge manechin pana in aprilie.
ramonavlas
12-01-2007, 08:05 PM
Buna seara. Am venit de la sala.
Azi am facut aerobic si sunt sooper incantata. de acum o sa merg de 2 ori fitness si o data aerobic pe saptamana. Credeam ca nu o sa rezist, dar am rezistat eroic. Chiar am primit laude la sfarsit
nusarich
12-01-2007, 08:06 PM
CITAT(Ella79 @ 12-01-2007, 09:07 PM)

CITAT(daconst @ 12-01-2007, 08:55 PM)

Daaaaa!!! Asta a fost a treia saptamana de cand merg de 3 ori pe saptamana. Saptamana asta am fost marti, joi si mai merg maine. Mie sportul imi face bine mai ales psihic. Uneori noptile in care am fost la sala sunt singurele in care reusesc sa dorm.
Babuinul meu imi aduce uneori flori in fiecare saptamana, alteori nu-mi aduce cu lunile. Nu am gasit o explicatie pentru comportamentul asta.
).gif)
Eu sunt ingrozitor de deprimata. Imi vine sa plang fara motiv. Oi fi innebunit de tot??

de ce esti deprimata? eu cred ca esti foarte obosita si simti nevoia sa te odihnesti putin. ai fost destul de ocupata saptamana asta, din cate ne-ai povestit. stai linistita, ca n-ai innebunit. odihneste-te in seara asta mai bine si poate iti revii.
bravo
ramona! tine-o tot asa!
ramonavlas
12-01-2007, 08:40 PM
Nusa, merci, promit ca ma tin de treaba..........

Am si eu timp acum sa stau pe forum si nu mai scrie nimeni nimik????
himere2005
12-01-2007, 08:55 PM
felicitari draga...
ramona...parca ma inciti si pe mine spre sala...macar sa primesc laude de la un antrenor
ramonavlas
12-01-2007, 09:12 PM
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 10:55 PM)

felicitari draga...
ramona...parca ma inciti si pe mine spre sala...macar sa primesc laude de la un antrenor
).gif)
Mersi

Stii ce senzatie, cand te agitit acolo, transpiri si parca ai imp[resia ca nu faci ca restul umii. Ca apoi la afarsit sa primesti felicitari ca te-ai descurcat bine si sincronizat......
Deea
12-01-2007, 09:21 PM
Pentru amatoarele de ceva dulce.
am fost la cumpaaturi si si-a luat dan ceva dulce...acum am vazut valorile de pe ambalaj, 3.6p/200g. Sa incerc sa detaliez ca scrie pe pahar Dessert, atat, dar sigur stiti despre ce vorbesc. Sunt niste pahare din plastic transparente cu un fel de budinca si deasupra au frisca...se depoziteaza in combinele frigorifice, de obicei pe la raionul de lactate sunt. Mi se pare rezonabil la 3.6p/200g ... asta e cel cu zmeura si frisca, mai sunt si cu vanilie si cioco.
Meniu 12 ianuarie:
masline verzi 10 1
paste 4
sos 1.5
mere 0
cartofi 2
smantana 3
cartofi prajiti 3
branza 3
ou fiert 4
legume 0
banana 1.5
Total 23
irinush
12-01-2007, 09:21 PM
CITAT(Deea @ 12-01-2007, 11:18 PM)

am fost la cumpaaturi si si-a luat dan ceva dulce...acum am vazut valorile de pe ambalaj, 3.6p/200g. Sa incerc sa detaliez ca scrie pe pahar Dessert, atat, dar sigur stiti despre ce vorbesc. Sunt niste pahare din plastic transparente cu un fel de budinca si deasupra au frisca...se depoziteaza in combinele frigorifice, de obicei pe la raionul de lactate sunt. Mi se pare rezonabil la 3.6p/200g ... asta e cel cu zmeura si frisca, mai sunt si cu vanilie si cioco.
le stiu Deea, sunt super bune!
Deea
12-01-2007, 09:23 PM
CITAT(irinush @ 12-01-2007, 11:21 PM)

CITAT(Deea @ 12-01-2007, 11:18 PM)

le stiu Deea, sunt super bune!
eu am mancat acum mult, mult timp...nu le mai stiam gustul...dar nici nu ma tenteaza acum...sper sa si le manance mai repede sa nu ma infig in ele
irinush
12-01-2007, 09:24 PM
pun si eu meniul meu de azi:
Aliment Nr puncte
200g iaurt albalact 1.2
1 banana 1
2 lg musli 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
biscuiti integrali 1.4
130g ficatei 3
50g paine 2
2 biscuiti 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
1 portocala 0
2lg mar+para+biscuiti 1
pizza 8
total 21p din 21 ... momentan sunt pe 0 cu punctele, adica nici nu am depasit dar nici nu am economisit ...
maine nu stiu exact ce voi manca, dimineata sigur acelasi lucru, adica iaurt cu banana si musli, la pranz probabil ca va fi meniul lui David, branza cu smantana (iaurt in cazul meu) si mamaliga, iar seara peste la gratar cu cartofi ...
himere2005
12-01-2007, 09:30 PM
cam cata pizza ai punctat cu 8p ca sa stiu pentru orice eventualitate daca ma bate vreun gand
irinush
12-01-2007, 09:36 PM
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 11:30 PM)

cam cata pizza ai punctat cu 8p ca sa stiu pentru orice eventualitate daca ma bate vreun gand

pai, am ascultat-o pe Miha, care a zis ca ea puncteaza 15p pt o pizza extra large; astea nu au fost chiar extra large, iar eu am mancat 5 felii, adica jumatate + 1 felie ... de aia am pus 8p.A! si erau cu sunca de pui afumata si ciuperci, deci deloc grase ...
Pisik
12-01-2007, 09:46 PM
CITAT(Deea @ 12-01-2007, 11:21 PM)

suna f bine, mie imi plac mult alea, merg de rasfat de week-end; eu imi mai luam ca premiere si orez cu lapte si fructe de la danone - 3p. yamyyy
Pisik
12-01-2007, 10:13 PM

suna f bine, mie imi plac mult alea, merg de rasfat de week-end; eu imi mai luam ca premiere si orez cu lapte si fructe de la danone - 3p. yamyyy

Deea
12-01-2007, 10:16 PM
ina_ceva
12-01-2007, 10:21 PM
Meniul de astazi:
MDsalata boeuf: 3p
Dpaste: 3p
sos: 1p
masline: 0.5p
suc: 3p
Csalata boeuf: 2.5p
dulce: 4p
lapte: 2p
Total: 19p
Sper sa recuperez in WE cele 5.5p depasite ieri si azi
Somnic usor!
ramonavlas
12-01-2007, 10:23 PM
Noapte buna Ina. Si eu m-am pus in pat dar nu pot adormi........la cat sunt de obosita eram sigura ca in 10 minute deja visez. M-am inselat......
irinush
12-01-2007, 10:30 PM
CITAT(Deea @ 13-01-2007, 12:16 AM)

sa stii ca depinde ff mult de la copil la copil ... eu cu david nu am avut deloc pb cu dintii, aproape ca nici nu observam pana nu ii ieseau efectiv, insa la canini superiori am observat pt ca a durat destul de mult de la inflamarea gingiei pana la eruptia dintilor, adica ceva mai mult de o saptamana si chiar si el a fost destul de agitat in perioada aia.
Anna
12-01-2007, 10:39 PM
CITAT(Ella79 @ 12-01-2007, 09:35 PM)

Meniul meu de azi:
MD
- 2 felii toast silueta = 1,6p
pai
Ella nu am zis ca 1 felie de Silueta este 0.6 pct => 2 felii 1.2 pct.
Si te rog sa imi zici si mie ce reteta este aceea cu paste si mar, sry daca ai postat-o undeva si nu am vazut, nu am apucat sa citesc tot.
Anna
12-01-2007, 11:08 PM
Cu cat sa punctez o lingurita de gem de prune facut in casa? 0.5? sau 1 pct? deja am mancat si una gratis ..
dany
13-01-2007, 12:58 AM
As puncta 0,5 p ,Anna !! Zic si eu ....e facuta in casa deci nu stiu cat zahar are...
dany
13-01-2007, 01:10 AM
Pentru fetele care fac salata de boeuf sau zacusca .....ce puneti voi in ele ca punctati asa de mult ????
Eu am facut salata boeuf ,fara carne si fara mazare ( ca nu aveam in casa ) si mi-a iesit 4 p pentru o portie enorma ( din care mananc cel putin 3 zile la micul dejun ) . 4,1 p ( cartofi - 2 p si Miracle Whip , 3 linguri -2,1 p ).Total 4 p .Mi-a iesit 560 gr ...asta inseamna cam 0,14 p la 20 gr..........trebuie doar sa cantariti cati papati si ...iesiti foarte ieftin la puncte .
Am facut si zacusca....am pus 3 linguri de ulei de masline ( 4,5 p ) ,mi-au iesit 840 gr...asta inseamna 0,005 p pe gram....deci pe 15 gr pentru o lingura inseamna 0,08 p !!!!! Adica pentru 1 lingura nu punctati nimic !!!!!!!!!!!!!!!!!
CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 09:11 AM)

buna dimineata frumoaselor
may, zapacito, nu cumva te duci la ginecolog luni

....tu ai vrea bb?
may, eu tot cu tine o sa incep primul meu post de azi. hai sa-ti spun ceva. cel mai bine ca de alta data sa va intilniti inainte cu cei care stabiliti sa faceti petrecerea si sa spuneti exact cat mananca fiecare si in limita carei sume, asta ca sa fie un buget mai restrans...sa nu iasa discutii...cat despre partea cealalta cu datul acasa la pachet asta depide de gazda, dar
eu in general las in plus la gazda, ca doar in general gazda depune un efort sa faca cumparaturile si sa pregateasca mancarea, sa stranga masa...chestii de genul asta...nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...dar vroiam sa vezi si din celalalt punct de vedere

....sunt in totalitate de acord cu
dany, in familie n-ar trebui privit totul pana la ultimul banut

Himere.......noi am fost intre prieteni ,nu in familie!!!!!!!!! Si nu tinem cont de fiecare cent !!!Si...gazda nu a avut nimic de facut inafara de a pune farfurii si tacamuri pe masa : noi ajutam
intotdeauna la stransul mesei( asa e in cercul nostru de prieteni - la Rev noi am mers cu 30 de minute mai devreme ca sa ajutam la pregatiri ) !!!! Cumparaturile le-a facut fiecare in parte...
dany
13-01-2007, 01:29 AM
CITAT(annaiss_derrian @ 12-01-2007, 03:58 PM)

CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 09:40 PM)

Apropo am luat azi doua soiuri de branzica dietetica Milli care are 4.5 pct tot pachetul (250 gr) si am mai luat si de la Prodlacta branzica Delicia e branza de vaci dietetica cu 4 % grasime in rest nu mai zice nimic...cu cat sa punctez?
si mai am o dilema, am luat o conserva de porumb care are asa 115 cal si 1.3 grasimi
dar cant neta totala 340gr, cant masa solida 280g ....
deci eu o sa papa decat porumbul si o sa iau in calcul cele 280 gr care au 5.9 pct ~ 6 pct
Intrebasem si eu asta aseara, stie cineva?

Porumb conserva ,100 gr = 1 p
CITAT(daconst @ 12-01-2007, 06:01 PM)

Bravo lui!
Am uitat sa va spun ca de cind face babuinul meu cumparaturile vine de fiecare data cu flori acasa.Ultima oara i-am spus ca nu mai am vaze sa le pun...dar el saracul se stia cu restante.

E tare,
Mihai !!!!! Sa-ti traiasca !!!!
apropo de nastere...eu am avut exact 4 kg cand m-am nascut si mama mea nu s-a rupt.....depinde de consitutia fiecarei femei....zic eu.
CITAT(Ella79 @ 12-01-2007, 06:07 PM)

Hmmmm...om fii surori ????????????
dany
13-01-2007, 01:37 AM
Pisik...lumea e rea !!!!! Cred ca ti-ai dat si tu seama pana acum ca doar nu mai ai 10 ani ! Arata-le ca poti arata din nou asa ca anul trecut !!! dar...pentru asta trebuie sa lasi naibii dulciurile !!!! Si daca trebuie sa mergi la o aniversare ,iti poti alege ce vrei sa papi , nu ? Punctele le ai ,cat de cat , in cap ...asa ca...poti trece cu bine si peste o aniversare !!!!!!
Fetelor !!!! Nu ne ajuta cu nimic faptul ca stim ca nu avem voie sa mancam una si alta ( daca nu avem bonus puncte din sport ) daca nu ne si tinem de asta !!!!!! Ce naiba ? Sunt dulciurile mai tari decat vointa noastra ????????? Imi cer scuze dar........ma doare capul cand vad ce se scrie pe aici.....WW dar cu 100000000 p lucruri nepermise ! OK,fiecare face cum vrea dar......
Noapte buna !!!!!
Si ...un WE excelent va doresc !!!!
dany
13-01-2007, 01:53 AM
Himere...sper sa nu te superi dar vreau sa-ti spun ceva !!! Faptul ca scrii aici de "cine stie ce tort" si ca trim iti PM ....nu ajuta !!!! Sun t fete care sunt chiar pofticioase si ,poate,doar gandul la un tort le deviaza linia WW.....Ca trimiti PM e ok dar....fetele sunt curioase......Nu vreau sa fiu rea dar...am pierdut multe fete din cauza ca pe acest forum se vorbeste mai mult despre dulciuri & Co decat despre mancare WW si nu vreau sa mai dispara alte fete !!!!
Ca scrieti "bip" e ok.......cumva........dar....ganditi-va la fetele care au fost alaturi de voi la bune si la rele si acum au nevoie de ajutorul vostru pentru a tine WW corect !!!!!!!! Eu zic ca au meritat asta !!!
Tineti-va de regula cu 12 p / saptamana dulciuri....chiar daca nu mai e valabila ....dar ganditi-va si la fetele mai pofticioase si care vor sa tina cu adevarat WW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca nu am suparat pe nimeni !!!!!! Si ...daca am suparat...asta e....asta am avut de spus ....
himere2005
13-01-2007, 07:53 AM
dany, promit sa nu mai zic nimic de tort, dar nimic...un lucru vroiam sa subliniez:
fetele care au plecat nu au plecat numai din cauza asta, au plecat pentru ca
nu se simteau bagate in seama suficient, puneau intrebari si nu li se raspundea...aici totul depinde de vointa si tu stii bine asta si nici nu poti izola oamenii, peste tot sunt reclame cu ingrasacioase...nu cuvantul tort sau oricare altul ne da peste cap vointa
am pus de cafea...revin dupa 10
daconst
13-01-2007, 09:42 AM
Neatza buna!
Vad ca a dat
Dany militaria jos din pod...si bine face.
Himere,vreau sa-ti spun ca
Dany are dreptate cu fetele...eu stiu cel putin 5 care nu mai intra din cauza retetelor de mancare care se scriau aici.La ce te referi tu au fost cazuri izolate,si nebagarea in seama depinde de personalitatea fiecaruia.Aia chiar nu ma intereseaza si nu merita discutat.
Tu nu esti de vina,doar ca si eu am impresia ca doar de mancare se scrie...chiar exagerat de mult.E drept ca scrie fiecare ce vrea,dar cred ca facem ce facem si ajungem tot la mancare.Iar asta fara sa vrei iti provoaca pofta sa mananci ceva.
Cred ca fetele de la birouri care nu au cum sa gateasca sau sa-si ia mancare gatita cu ele saliveaza zilnic.
De dulciuri nu mai zic nimic,ca stabilisem macar pina-si revine lumea sa nu mai pomenim de ele...dar se pare ca e greu sa ne abtinem de la scris...ca de mancat nu va opreste nimeni sa o faceti.
Poate e o perioada mai nasoala cind toata lumea are depresii pe anumite motive,dar hai sa trecem cumva peste si sa ne ajutam intre noi ca in vremurile bune.
Va pup si un we placut si linistit,va doresc!
Tulip
13-01-2007, 09:45 AM
Buna dimineata!
MagdaC
13-01-2007, 09:51 AM
Neata fetele!
Am reusit si eu sa mai trec pe la voi, in sfarsit. Asa cum va povesteam, mi-am schimbat serviciu. Acuma lucrez la o banca, si din motive de securitate (cica) nu am internet

Sper ca asta o sa se rezolve la un moment dat, dar nu o sa fie curand. Asa ca voi intra seara si prin weekend. Sper sa va mai gasesc, macar pe unele dintre voi, pe fir
Deci, sa ies si eu la raport: azi dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit: 60.7. Ceea ce nu e deloc rau, dupa dezmatzul din vacanta

Ma asteptam la mai mult.
De astazi ma pun serios pe numarat, si sper sa nu mai deviez

Ma bazez pe voi sa ma certati, da ?!
Pana acum:
paine 2.5
pate facut in casa (cred ca o sa-l pun vreo 2p - are ficat de pui, pulpa de pui si unt)
cafea cu un pic de lapte si 2 lgt de miere 1p
Total - 5.5
In rest...nu am apucat sa citesc din urma mai nimic. M-am prins pana la urma ce era cu bip-urile

Ca ma pregateam sa intreb.
Ma bucur sa va vad mobilizate pe treaba.
Pupicei
himere2005
13-01-2007, 10:00 AM
neata fratilor si suratelor
nu stiu daca sa va pun meniul meu de iesri ca sa nu va fac pofta, cert este ca m-am incadrat in puncte...asta e...n-am ce face, ma conformez...am tras un ochi si la cantar si e de bine, sper sa fie de bine si dupa we asta
am gasit un link cu cateva poze de la NY
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=13931&st=0sa va clatiti ochii
nu stiu daca prin germania sau alte strainataturi sunt asemenea minunatii, dar daca sunt asteptam poze
nusarich
13-01-2007, 10:08 AM
buna dimineata si de la mine!
deja sunt in priza, am reusit sa fac curat in dormitor, am supa pe foc si trebuie sa ma apuc de curatenie in sufragerie, apoi in baie, hol si bucatarie. pe la 12 si un pic plec sa-mi iau babuinul de la aeroport.
am fost si aseara la dentist, de data asta nu mi-a mai facut anestezie, a incercat sa intre pe canal doar cu anestezic "turnat" in dinte direct (ca durerea a fost destul de ascutita inainte de anestezia asta si nu mai suportam o anestezie normala). se pare ca din cauza faptului ca am avut o perioada lunga de timp maseluta acoperita de lucrare, canalele mele s-au ingustat foarte tare si nu poate intra pe ele. mi-a mai pus niste antibiotic si niste substante care sa mumifice nervul, sa nu am probleme mai incolo. miercuri cica se pare ca va termina ce a inceput si apoi trebuie sa mai fac o radiografie sa vada daca a lucrat cum trebuie si sa se apuce de punte...
dany, eu nu ma supar ca ne mai certi din cand in cand, ca uneori o luam prin porumb... si e foarte adevarat ca si eu sunt pofticioasa, de-aia nu mananc dulciuri (cel putin incerc)
trebuie sa ma marturisesc: m-am cantarit si am ajuns la 64.5. asta dupa ce toata saptamana (stiti cand ma plangeam ca nu inregistrez nici o schimbare) aveam 67-67.5. cred ca trebuie sa merg in regim de wendy plan ca sa am rezultate.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.