Buna dimineata fetelor!
Am baut o cana de cafea si parca imi mai trebuie una. Sa vedeti ce de apa bag eu in mine azi, sa compensez.
Si eu ma numar printre pofticioase. Si da, fara suparare, va spun ca in ultima vreme am incercat sa stau departe de forum pentru ca.... de cate ori intram citeam cate ceva si mi se facea pofta de dulciuri. Au fost zile in care pe fiecare pagina de forum gaseai cel putin 3 marci de bomboane. Sigur, nu e vina voastra ca mi se facea mie pofta de dulciuri, dar pentru mine devenise o tortura. E drept ca am hotarit sa vorbin despre orice aici, dar nu mi se pare ca insiruirea marcilor si cantitatilor de dulciuri pe care le mancam ne va ajuta pe vreuna dintre noi.
Eu tin WW. Sunt determinata si motivata sa o fac, pentru binele meu. Daca forumul ma va ajuta sa tin dieta OK, daca nu, atunci o sa tin dieta si fara forum.
Imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, nici nu trebuie sa se simta nimeni jignit, dupa parerea mea, dar asta e ceea ce consider eu.
Oricine are idei de mancaruri WW este mai mult decat bine-venit sa le posteze, asa cum ai facut tu,
Himere, ieri. Eu chiar as vrea sa invat sa gatesc mai multe chestii WW, sa improvizez, sa inovez. Cu conditia sa fie WW.
Sper sa nu ma injurati, sper sa imi gasesc in continuare locul intre voi, sper ca fiecare sa inteleaga exact ce am vrut sa spun. Sper sa ma inteleaga pe mine si sa vada lucrurile si din punctul meu de vedere. Mi-ati fost alaturi in ultimul an si va multumesc pentru asta. Voua va datorez cele 7 kg in minus de anul trecut si tot voua sper sa vi le datorez si pe cele -10 de anul acesta.
Anna, ai dreptate, am punctat gresit. 2 felii de toast silueta au 1.2p Reteta de paste cu mere a postat-o Miha la RETETE WW