Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Magda,felicitari pentru noul job...poate ne spui mai multe despre ce faci si daca e mai bine ca inainte. naughty.gif
Te asteptam zilnic cu meniul si sa slabim impreuna. pupic.gif

Himere,hai sa nu cadem in extrema...poti scrie meniul si chiar e indicat,dar daca ai mancat nu stiu ce ingrasacioase nu cred ca intereseaza pe nimeni.Pui doar punctajul si e ok.
Eu zic ca se poate,daca vrem. pupic.gif

Irinush,eu zic ca pizza ai punctat-o prea putin.Nu tin minte sa puncteze Miha o pizza mare 15p...adica nu are cum.
Aici pizza de 350g deci medie are 15p cel mai putin.Doar cele diatetice ajung la 11-12p.Ma indoiesc ca una cu de toate sa aibe la fel.
Tu punctezi cit vrei,dar eu mi-am spus parerea. blushing.gif
daconst
Nusha,felicitari!!!! cheer.gif
Hai ca ai inceput bine si daca rezisti fara dulciuri cred ca ajungi repede la greutatea dorita. wink1.gif
Cind aud povestile despre dentist mi se ridica parul in cap.Eu am frica de dentist intiparita in minte din Ro si cind am mers aici la dentist a ras dr de mine.Ca doar la dentist nu trebuie sa ai dureri sau sa simti ceva,cica. doh.gif
Dar asta m-a convins doar dupa ce mi-a pus 4 plombe fara sa simt absolut nimic. w00t.gif
himere2005
bine, deci:
- ou minuscul "umplut"(de fapt este galbenus si mustar amestecat si decorat frumos lol.gif ) cu putin pilaf-2.5p
-paste 4p
- 2 linguri smantana light 1p
- p.cu mere-3p
- 2 cuiburi -4p
- vinete cu smantana 0.5p
- 1 felie paine-1p
- crochete de cartofi-2p
- 2 mere 0
----18p din 18
MagdaC
Dana, eu sunt pe partea de informatica. Cica am mers acolo ca business analyst-team lead, dar in momentul de fatza invatz la greu, cot lacot cu toti juniorii. E prea devreme sa trag o concluzie, dar la o prima vedere atmosfera e mai scortzoasa decat la IBM. Insa la IBM ma plafonasem, era comod si caldutz, eram mare smechera dar nu invatzam nimic nou. Si am zis ca sunt inca prea tanara ca sa ma blazez.
O sa va mai povestesc cum evolueaza lucrurile. La inceput e mai ciudat, nu cunosti pe nimeni, etc.

Azi la pranz am in plan saramura de pui cu mamaligutza. Cred ca o sa fie ok la puncte, ca in saramura sa pune sare, usturoi, verdeaza....din astea. Trebuie sa o intreb pe mama exact.

Acum va pup, plec cu Simo la tenis. pupic.gif
daconst
Himere,bine ca nu ai scris ca oul e minuscul cit un...de papagal lol.gif

Oare ce-o fi cu Monic si Noni ca au tras chiulul. naughty.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, salata boeuf am facut-o din trei cartofi, morcovi, pastarnac si castraveti murati. Am adaugat maioneza (2lg cu varf - 40gr - 5p), smantana(2lg - 0.5p). Am impartit la patru portii si vine 2.5p de portie.(am pus 1p pentru cartof)

Poate ma ajutzi putin cu punctajul pentru maioneza: am considerat 2lg cu varf = 40gr; se poate sa fie: 2lg cu varf = 3lg rase = 30gr (adica 10gr de lg)?
daconst
Magda,salariul e mai mare la banca?ca la IBM?
Nu stiu de ce m-ar mira...dar parca si IBM suna bine. )).gif

Ce fain ca faci si sport cu domnisoara ta.Distractie placuta!
ina_ceva
Nusa, felicitai pentru cantar wink1.gif .Harnicutza ai fost astazi; la cat te-ai trezit?
Magda, mult spor la noul serviciu!! Si la kg cat mai putine grin.gif
Dana, sper ca ai de gand sa urmezi sfaturile primite si sa te bucuri de ultimul WE cu babuinul tau tease.gif
Himere, ce-ti mai face mogaldeatza , ca in ultima vreme nu mai vb asa de des despre ea?
daconst
CITAT(ina_ceva @ 13-01-2007, 12:22 PM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, salata boeuf am facut-o din trei cartofi, morcovi, pastarnac si castraveti murati. Am adaugat maioneza (2lg cu varf - 40gr - 5p), smantana(2lg - 0.5p). Am impartit la patru portii si vine 2.5p de portie.(am pus 1p pentru cartof)

Poate ma ajutzi putin cu punctajul pentru maioneza: am considerat 2lg cu varf = 40gr; se poate sa fie: 2lg cu varf = 3lg rase = 30gr (adica 10gr de lg)?

Mie la calcul imi da 7p salata ta ca smatana e gratis.Maioneza parca e punctata cam mult,dar nu te contrazic.Trebuie sa cintaresc si eu sa vad cit are lingura cu varf. blushing.gif
Si daca imparti 7p la 4 iti da mai putin de 2p.Eu asa as calcula,dar asteapta si alte pareri.
Poate gasesti maioneza light sau sosul ala Miracel,e in borcan alb.
Eu mai pun zeama de castraveti sa inmultesc maioneza si asa ies mai bine la puncte. wink1.gif
himere2005
PAI NU STIU CE SA ZIC...nu mai sunt progrese asa de mari ca la inceput, cel putin in privinta biancai, inca merge sprijinita, practic mai tot timpul stau cu spatele aplecat...am mai invatat-o sa zica na-na, pa, sa se dea jos din pat pe burta, mai pricepe cate ceva ea...ca noi vorbim tot timpul cu ea si ii aratam diferite lucruri cum se fac, trebuie sa fiu cu ochii in 4 de acum incolo ca a inceput sa mai faca lucruri si de una singura. de ex, dupa ce am mixat ceva, am pus un scaun si o perna in dreptul prizei sa nu o vada si am lasat mixerul, fara palete la indemana, urmand sa revin intr-un minut inapoi cu paletele curate. asta mica...cand m-am intors inapoi, daduse perna intr-o parte si vroia sa bage mixerul in priza...cred ca o sa caut aparatori de prize sapt viitoare rolleyes.gif
ina_ceva
Nu am impartit 7 la 4 pentru ca din toata cantitatea de salata am facut 4 portii mancate separat si am pus 1p pentru 1 cartof de portie.
La maioneza, nu am gasit light si fara ou, asa ca am cumparat fara ou (413calorii - 45gr grasime sorry.gif )

Merci, dana! hug.gif

Ce fata gospodina vei avea himere wink1.gif
himere2005
)).gif dupa aia face ea retete ww pentru david , timea & co...si o sa se ia de ea bb Danei )).gif
nusarich
ina, nu m-am trezit foarte devreme, pe la 8.30, dar asa sunt eu in priza cateodata si reusesc sa fac mai multe treburi deodata (vezi supa pe foc si curatenia). oricum, am nevoie si de putin timp sa-mi fac un dus, sa ma gatesc si sa si ajung in otopeni... asta e cea mai grea treaba, de ajuns in otopeni. daca as fi avut curaj sa plec cu masina ar fi fost altceva, dar cu asta noua mi-e tare teama.
Ella79
Buna dimineata fetelor!
Am baut o cana de cafea si parca imi mai trebuie una. Sa vedeti ce de apa bag eu in mine azi, sa compensez. lol.gif
Si eu ma numar printre pofticioase. Si da, fara suparare, va spun ca in ultima vreme am incercat sa stau departe de forum pentru ca.... de cate ori intram citeam cate ceva si mi se facea pofta de dulciuri. Au fost zile in care pe fiecare pagina de forum gaseai cel putin 3 marci de bomboane. Sigur, nu e vina voastra ca mi se facea mie pofta de dulciuri, dar pentru mine devenise o tortura. E drept ca am hotarit sa vorbin despre orice aici, dar nu mi se pare ca insiruirea marcilor si cantitatilor de dulciuri pe care le mancam ne va ajuta pe vreuna dintre noi.
Eu tin WW. Sunt determinata si motivata sa o fac, pentru binele meu. Daca forumul ma va ajuta sa tin dieta OK, daca nu, atunci o sa tin dieta si fara forum.
Imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, nici nu trebuie sa se simta nimeni jignit, dupa parerea mea, dar asta e ceea ce consider eu.
Oricine are idei de mancaruri WW este mai mult decat bine-venit sa le posteze, asa cum ai facut tu, Himere, ieri. Eu chiar as vrea sa invat sa gatesc mai multe chestii WW, sa improvizez, sa inovez. Cu conditia sa fie WW.
Sper sa nu ma injurati, sper sa imi gasesc in continuare locul intre voi, sper ca fiecare sa inteleaga exact ce am vrut sa spun. Sper sa ma inteleaga pe mine si sa vada lucrurile si din punctul meu de vedere. Mi-ati fost alaturi in ultimul an si va multumesc pentru asta. Voua va datorez cele 7 kg in minus de anul trecut si tot voua sper sa vi le datorez si pe cele -10 de anul acesta. pupic.gif

Anna, ai dreptate, am punctat gresit. 2 felii de toast silueta au 1.2p Reteta de paste cu mere a postat-o Miha la RETETE WW
nusarich
CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 12:50 PM) *

Buna dimineata fetelor!
Am baut o cana de cafea si parca imi mai trebuie una. Sa vedeti ce de apa bag eu in mine azi, sa compensez. lol.gif
Si eu ma numar printre pofticioase. Si da, fara suparare, va spun ca in ultima vreme am incercat sa stau departe de forum pentru ca.... de cate ori intram citeam cate ceva si mi se facea pofta de dulciuri. Au fost zile in care pe fiecare pagina de forum gaseai cel putin 3 marci de bomboane. Sigur, nu e vina voastra ca mi se facea mie pofta de dulciuri, dar pentru mine devenise o tortura. E drept ca am hotarit sa vorbin despre orice aici, dar nu mi se pare ca insiruirea marcilor si cantitatilor de dulciuri pe care le mancam ne va ajuta pe vreuna dintre noi.
Eu tin WW. Sunt determinata si motivata sa o fac, pentru binele meu. Daca forumul ma va ajuta sa tin dieta OK, daca nu, atunci o sa tin dieta si fara forum.
Imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, nici nu trebuie sa se simta nimeni jignit, dupa parerea mea, dar asta e ceea ce consider eu.
Oricine are idei de mancaruri WW este mai mult decat bine-venit sa le posteze, asa cum ai facut tu, Himere, ieri. Eu chiar as vrea sa invat sa gatesc mai multe chestii WW, sa improvizez, sa inovez. Cu conditia sa fie WW.
Sper sa nu ma injurati, sper sa imi gasesc in continuare locul intre voi, sper ca fiecare sa inteleaga exact ce am vrut sa spun. Sper sa ma inteleaga pe mine si sa vada lucrurile si din punctul meu de vedere. Mi-ati fost alaturi in ultimul an si va multumesc pentru asta. Voua va datorez cele 7 kg in minus de anul trecut si tot voua sper sa vi le datorez si pe cele -10 de anul acesta. pupic.gif

Anna, ai dreptate, am punctat gresit. 2 felii de toast silueta au 1.2p Reteta de paste cu mere a postat-o Miha la RETETE WW

ella, si eu sunt pentru cat mai putine marci de ingrasacioase pe forum. ca si eu ma transform instant in fluviu... poate de-aia m-am si ingrasat atat.
Ella79
CITAT(nusarich @ 13-01-2007, 12:54 PM) *

ella, si eu sunt pentru cat mai putine marci de ingrasacioase pe forum. ca si eu ma transform instant in fluviu... poate de-aia m-am si ingrasat atat.

OK, atunci eu cred ca fiecare, cand isi scrie meniul, poate sa scrie "dulciui - x puncte", sau "bomboane - X puncte", fara sa scrie "azi am mancat o bomboana din aia buna, marca Y, care ti se topeste in gura, mama ce buna e". Zau, mie una mi se pare chinuitor sa citesc asa ceva. Stiu si eu cat de bune sunt dulciurile, nu trebuie sa-mi aminteasca nimeni, ca din cauza asta am ajuns acum sa am 70 de kilograme.
himere2005
aici nu ma simt cu nimic vinovata, eu zic ca am un meniu variat si sanatos si fara bobo tease.gif ce-i drept, mai fac si dulciuri, dar pentru altii grin.gif si oricum nu o sa mai pomenesc nik pe aici, iar retetele le voi posta direct la retete ww si voi da link, astfel incat cine nu are timp sau nu are chef sa gateasca sa nu i se faca pofta grin.gif
daconst
Ina,pai eu aia spun...sa nu pui un cartof la fiecare portie.Dar faci cum crezi...la 3 cartofi nu conteaza,parerea mea.

Himere,deci asa ai inteles ca m-am luat de tine? tease.gif

Ella si Nusha,exact asta am vrut sa spun si eu...sa speram ca inteleg toate fetele pina la urma ca e spre binele nostru. wink1.gif
nusarich
ella, dana, din partea mea e super asa. stiu ca si eu am mancat dulciuri saptamana asta, dar nici macar n-am zis ce anume dulciuri. doar ca ma simteam super naspa pentru ca (probabil din ceva lipsa) m-am aruncat pe ele. oricum sunt decisa sa renunt la orice inseamna dulce din motive de sanatate, nu numai de dieta.
himere2005
pai da...m-ati gasit pe mine tap "ispititor", poate e mai bine asa, ca eu nu ma supar, eu am inteles ca de fapt voi ati batut apropouri si la alte persoane grin.gif ...eu imi vad in continuare de meniurile mele, chiar si cand o sa fiu la servici chiar daca nu voi mai avea atat timp sa gatesc, macar 2 mese pe zi de mancare gatita tot imi propun sa am smile.gif dimineata si seara, ambele facute seara
daconst
Himere,nu esti tap ispasitor...dar ti-am zis parerea mea,pentru ca sunt directa.Si cred ca putem vorbi si de altceva in afara de mancare.Parca mi se pare prea primitiv sa scriem 100 de mesaje pe zi referitor la gatit si mancat,sincer. sad.gif
soranutza
Buna dimineata, neuroni si nu numai !

Prima mea zi de dieta a decurs bine desi nu am respectat chiar toate regulile. Este deja un pas in plus pentru mine, sunt fericita si impacata cu mine pentru ca macar incerc. Sunt sigura ca de data asta voi reusi !

Va spuneam de amicul meu care venise aici la inteviu. La partea tehnica s-a descurcat bine insa a dat-o in bara nasol de tot la partea de resurse umane. El saracu a raspuns foarte sincer, nu stia nici macar ce vor aia sa afle (e incredibil de inocent si naiv)... iar raspunsurile au fost in dezavantajul lui. Totusi, pentru ca a fost recomandat de catre prietenul meu si pentru ca la partea tehnica s-a descurcat cat de cat bine (invatase totul singur, asta conteaza enorm) i-au mai dat o sansa si va fi sunat de un doctor in psihologie care e consultant HR la firma, sa vada si ala ce raspunde. Acum saracul tot citeste, ii mai spun si eu ce sa spuna, sper sa se descurce bine. Unul din dezavantajele mari pentru el e ca nu a lucrat deloc pana acum dar are un motiv foarte bine intemeiat, a stat in spital pe toata perioada facultatii...insa nu a spus asta, din pacate, la interviu.
himere2005
asa este...eu am pus astazi un link sa va uitati la niste imagini din NY, nu stiu...eu chiar as vrea sa gasim subiecte de discutie pe aici, veniti si voi cu idei, stiti ca eu una sunt receptiva, ...nu stiu altceva ce sa va povestesc ...povestiti si voi, ca mie imi place cand povestiti
soranutza
Imi place ca tickerul meu arata de parca s-ar fi miscat, desi arata de doua ori aceeasi valoare, dar "soarele" parca e mai la dreapta. Sau asa il vad eu? Oricum, inseamna ca vrea sa se miste si e nerabdator... )).gif

daconst
Himere,ma bucur ca intelegi exact ce am vrut sa spun. pupic.gif
Eu zic ca in timp vin si subiectele...putintica rabdare. )).gif

Soranutza,imi place si mie tare mult tickerul tau...abia astept sa-mi pun si eu. naughty.gif
Cu interviurile,mi-ar place sa discutam mai mult despre ce sa spui si ce nu,pentru ca daca nu ai experienta poti sa o dai in bara fara sa ai idee macar.
Sunt multe intrebari capcana la care nu sti cum sa raspunzi.Poate mai vin si fetele cu sugestii,sa invatam si noi cele care speram sa ne gasim un job mai bun.Sau cum trebuie sa te imbraci la un interviu...
La tine cum a fost interviul?Te-au intrebat de planuri de viitor,copii?
himere2005
da..chiar ca e subiect bun asta naughty.gif
Lacry
Buna dimineata!
Dana, ce faci? Cum te simti? naughty.gif Sper ca te odihnesti!
Himere, aseara n-am mai avut net, asa ca, o sa scriu acum la retete ce-am facut si cum a iesit. Desi a fost meniu WW sotului meu i-a placut foarte mult!
Sper ca eu n-am scapat vreodata vreun cuvintel despre ceea ce nu trebuie discutat aici lol.gif Pentru asta exista jurnalul meu blum.gif Dar chiar si acolo, mai mult imi fac autocritici, ca-s bune si alea din cand in cand! wink1.gif

Azi suntem in 13 si mi-a mers cam prost... babu s-a trezit cu fatza la perete si nu mai vrea sa luam casa aceea...nici nu mai stiu daca v-am spus. O vila cam mica , dar destul decocheta in complexul Dolce Vita-Giulesti. De cateva zile visam si eu cu ochii deschisi... il vedeam pe Mocutza jucandu-se in gradina rolleyes.gif , ma vedeam deja plantand un brad argintiu in dreptul dormitorului.. si un tei...
Nu cred ca o sa reusesc cu babu asta al meu sa fac ceva vreodata. sad.gif Este un tip prea temator si prevazator si.. nici nu mai stiu cum sa-l cataloghez...
Asa ca, sunt suparata. De aceea nici nu mi-e foame. Nu mi-e sete. Nu mi-e...nimic... sad.gif
himere2005
hug.gif lacry, te cred...poate totusi se razgandeste ...cred ca doar ii este teama de schimbari, ca nu stie exact la ce sa se astepte cu intrarea asta in UE...sa nu apara schimbari importante...eu zic ca poate e mai bine sa mai asteptati putin, cateva luni, din cate am auzit dobanda la creditele imobiliare va scade in curand la banci
Lacry
CITAT(soranutza @ 13-01-2007, 01:22 PM) *

Buna dimineata, neuroni si nu numai !

Prima mea zi de dieta a decurs bine desi nu am respectat chiar toate regulile. Este deja un pas in plus pentru mine, sunt fericita si impacata cu mine pentru ca macar incerc. Sunt sigura ca de data asta voi reusi !

Va spuneam de amicul meu care venise aici la inteviu. La partea tehnica s-a descurcat bine insa a dat-o in bara nasol de tot la partea de resurse umane. El saracu a raspuns foarte sincer, nu stia nici macar ce vor aia sa afle (e incredibil de inocent si naiv)... iar raspunsurile au fost in dezavantajul lui. Totusi, pentru ca a fost recomandat de catre prietenul meu si pentru ca la partea tehnica s-a descurcat cat de cat bine (invatase totul singur, asta conteaza enorm) i-au mai dat o sansa si va fi sunat de un doctor in psihologie care e consultant HR la firma, sa vada si ala ce raspunde. Acum saracul tot citeste, ii mai spun si eu ce sa spuna, sper sa se descurce bine. Unul din dezavantajele mari pentru el e ca nu a lucrat deloc pana acum dar are un motiv foarte bine intemeiat, a stat in spital pe toata perioada facultatii...insa nu a spus asta, din pacate, la interviu.

Cred ca nu-i nimic daca in prima zi n-ai respectat toate regulile...eu in primele 2 zile am tinut aiurea dieta...dar apoi mi-am intrat in ritm!
Multa bafta amicului )).gif
himere2005
despre interviu cum e bine sa te imbraci? la costum normal, nimic extravagant ca nu da bine, daca ai fusta sa porti neaparat dresuri si pantofii sa fie cat mai inchisi (sa nu fie decupati)
Ella79
Am tulit-o la sala! byeeeeee valea.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 01:38 PM) *

hug.gif lacry, te cred...poate totusi se razgandeste ...cred ca doar ii este teama de schimbari, ca nu stie exact la ce sa se astepte cu intrarea asta in UE...sa nu apara schimbari importante...eu zic ca poate e mai bine sa mai asteptati putin, cateva luni, din cate am auzit dobanda la creditele imobiliare va scade in curand la banci

as merge pe creditul ala in CHS, adica in franci elvetieni, care e cu dobanda de 4,99%, e un produs nou oferit acum cel putin de 2 banci la noi, de Piraeus si Raiffeisen.
Problema este aceea ca nu stiu daca mai obtinem vreo reducere de pret de acum incolo la casa... in decembrie costa mai mult cu 13.000 euro! Ne-au facut o oferta speciala. Moama, stii ce preturi sunt la vile in Bucuresti? Nu cred ca or sa mai scada vreodata!
himere2005
CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 01:41 PM) *

Am tulit-o la sala! byeeeeee valea.gif

pa ELLA, te asteptam cu idei despre ce accesorii e bine sa ai la interviu grin.gif

tulip, cam tacuta zilele astea..noi il votam pe bb in continuare pupic.gif

legat de angajare, eu daca as fi angajator as prefera mai degraba un familist ca ala nu pleaca cand i se pune pata ca are familie si daca e multumit financiar nu prea are motive, este mai stabil emotional si mai responsabil zic eu...dar angajatorii din ziua de azi privesc copilul ca pe un impediment
soranutza
Dana, intrebai mai devreme de salariul de la IBM. Nu stiu cum e in Romania dar aici eu am fost dezamagita de ei din toate punctele de vedere, ti-am mai povestit. Salariul nu-i cine stie ce in comparatie cu alte multinationale, masinile de servici iar nu sunt cine stie ce... se prezinta destul de slabut in ultima vreme, asa au fost si "arsi", acum nu mai sunt in top 100 al companiilor pentru care trebuie sa lucrezi desi inainte erau.

Va spun cu mare placere tot ce stiu eu despre inteviuri, eu chiar am specializare in HR. Pe mine la un singur interviu m-au intrebat daca am sot/prieten si ce planuri de viitor am, desi nu m-au intrebat de copii. Acolo cred ca ma intrebau mai mult fiindca vroiai sa stie daca voi ramane in Belgia sau voi pleca si eu dupa ce-mi termin studiile si toate cele.

Eu la interviuri tot timpul am fost imbracata elegant, de cele mai multe ori in pantaloni si tocuri.
himere2005
eu m-as mai uita si dupa alte chestii seriozitate, sa nu fie cu nasul pe sus si sa fie ambitiosi

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif bianca a pus primii pasi cheer.gif
ina_ceva
Dana, am sa punctez cum zici tu, adica 7/4. [b]Merci!
daconst
Lacry,asa-s barbatii mai prevazatori...acum nu stiu cum e al tau,dar nici al meu nu se arunca daca e vorba de credit pe o perioada mai lunga.
Dar avand in vedere conditiile din Ro,eu as lua sigur casuta daca ar fi posibil financiar.Momentul e chiar bun acum in Ro,pentru ca se vor scumpi dupa intrarea in UE si chiar e momentul de investit.
Nu stiu motivele sotului tau,dar poate discutati si cedeti cit va permiteti...si poate se va juca si mocutza in iarba din jurul casei. wink1.gif

Himere,aici nu se potrivesc regulile de tinuta cu cele din Ro,la un interviu.Adica nu intotdeauna o fusta si un ciorap fin da bine la o firma.Din contra de multe ori un sacou si un blug arata ca esti mai serioasa decit ai crede si ai mai multe sanse de angajare.
De asta eram curioasa si de parerea lui Sorana...ca a avut mai mult de a face pe afara cu firmele.
Ce stiu eu sigur,e ca intr-o firma cu renume o tinuta mai sexy te poate descalifica din start.Si aici ma refer la ceva mai mulat pe tine sau o camasa cu un nastur in plus descheiat la decolteu nu la ce vezi pe strada ziua in amiaza mare in Ro. grin.gif
himere2005
pai si eu ma imbrac cam sobru la job ca sa nu existe motive de discutie, de fapt imi fac treaba cat se poate de repede ca sa ma uschesc in familie, ca acolo e cel mai bine, acasa
nusarich
fetelor, eu ma pregatesc sa plec. vorbim mai tarziu. pa

lacry, de curiozitate, cam cat costa o vila in acel complex? nu ca as avea bani, dar sunt curioasa, ca si eu visez multe...

fetelor, eu ma pregatesc sa plec. vorbim mai tarziu. pa
himere2005
nusa, we placut pupic.gif
soranutza
Asta imi aminteste de interviul meu de la IBM lol.gif Ma imbracasem cu o camasa verde (fara dungi tease.gif ). In drum spre interviu, eu beam cafea in masina si am reusit s-o vars pe mine. Nu puteam merge asa, noroc ca aveam in masina ceva bluza. Nu aveam timp sa mai merg acasa sa ma schimb, asa ca am luat-o pe aia. Bluza mai decoltata ca aia nici nu cred ca am doh.gif Stiu ca am stat cu sacoul pe mine tot timpul, era o caldura acolo.. pana am simtit ca mi se face rau si m-am dezbracat. A doua zi m-au sunat sa vin sa semnez contractul naughty.gif

Apoi, tinand cont ca bluza aia mi-a tinut noroc, si la urmatorul job tot cu aia m-am imbracat. Si mi-a tinut si acolo noroc. Acum noroc ca-i iarna si nu mai pot sa o port. grin.gif

Cel putin aici oamenii nu sunt asa de superficiali ca si in Romania. Prima data se uita la ce ai in cap, la CV, la cate stii, motivatie etc si doar apoi la aspectul fizic.
Anna
CITAT(danyhoney @ 13-01-2007, 03:29 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 12-01-2007, 03:58 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 11-01-2007, 09:40 PM) *

Apropo am luat azi doua soiuri de branzica dietetica Milli care are 4.5 pct tot pachetul (250 gr) si am mai luat si de la Prodlacta branzica Delicia e branza de vaci dietetica cu 4 % grasime in rest nu mai zice nimic...cu cat sa punctez?

si mai am o dilema, am luat o conserva de porumb care are asa 115 cal si 1.3 grasimi
dar cant neta totala 340gr, cant masa solida 280g ....
deci eu o sa papa decat porumbul si o sa iau in calcul cele 280 gr care au 5.9 pct ~ 6 pct

Intrebasem si eu asta aseara, stie cineva? unsure.gif blum.gif

Porumb conserva ,100 gr = 1 p

Serios Dany ? Pun 100 gr 1 pct, chiar daca pe cutie scrie altceva?
Tulip
Himere,felicitari pt. Bia!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cred ca esti ffff. bucuroasa!

Sunt mai tacuta zilele astea ca-s intr-o pasa ma proasta....dar va trece wink1.gif
himere2005
si eu sunt in pase cam naspa...dar am zis ca o sa incerc sa le delimitez, ca altfel o iau razna si dau in deprimare si n-am chef...da, cred totusi ca mai dureaza vreo 2 saptamani ca sa mearga fara frica...la timea cam cat a durat procesul?
Deea
pupic.gif fetele!

Irinush multumesc pentru raspuns, sper sa depasim faza asta repede ca nu-mi place de ea asa plangacioasa si maraita.

Lacry daca exista un site sau ceva informatii pe net despre complexula cela da-mi si mie te rog link-ul!

In legatura cu dulciurile, sunt TOTAL de acord sa nu mai spunem ca sunt delicioase ec...eu nu sunt pofticioasa in perioada asta, poate si pt. ca mi-am impus sa ma abtin si sa revin la o silueta acceptabila, dar prefer sa nu vad totusi detalii despre diverse delicii.
Aseara am spus despre acel desert pt. ca mi s-a parut ieftin la puncte si destul de mare incat sa acopere pofta pentru dulciuri.

Tot pt. mamici. Alexia mi se pare ca mananca putin in ultimul timp, de ex pana la ora asta a mancat juma de mar si 90 ml de lapte....ultima masa de ieri a fost aseara la ora 21:30. Nu vi se pare ca nu mananca prea bine?
Tulip
Dupa primii pasi a inceput sa mearga singura fff. repede....ok,la inceput tot cadea pe fundulet,insa niciodata nu s-a lovit sau tare,si pe zi ce trecea mergea mai bine si mai sigura pe ea smile.gif

Deea,mie pediatra mi-a zis ca asa: cum si adultii au zile cand nu prea au pofta de mancare,au si copiii....si daca e vesela in rest,nu trebuie sa ne ambalam ca 2-3 zile la rand nu papa fff. bine......si daca zici ca o sa-i iasa si un dintisor,normal ca e mai maraita si fara pofta de mancare pupic.gif
himere2005
deea, e din cauza dintilor, de aia nu mananca...la bia parca 2 saptamani dura pana sa apara, ori ca mi se pareau mie infernale zilelesi de aia mi s-a parut ca a trecut mai greu? noi folosim Calgel cand ii apar dintisori si o mai ajuta
Anna
Buna dimineatza fetelorr!!!! pupic.gif cheer.gif

Dany, Dana, Ella aveti f mare drepate cu tot ce se scrie aici despre papa. Si eu poate am scapat un nume sau am intrebat de un punctaj la cateva prostioare, dar promit de acu sa ma abtin de la comentarii, de fapt sper sa ma abtin sa le pap naughty.gif blum.gif .
Eu una nu sunt f pofticioasa cand citesc, mai rau e cu vazutu la mine, dar m-am abtinut pana acum de la ele cu totate ca ma mai apuca nebunia.
Insa chiar imi sunteti de ajutor in sensul ca am postat candva ca as vrea sa pap ceva si voi imediat mi-ati scris ca sa pap fructe, altele ca sa imi treaca nevoia de dulciuri.
Oricum de acum pana la Paste sper sa fie un forum ditetic give_rose.gif .

Azi am fost la cumparaturi si vreau sa imi fac o salata de morcov, varza, telina, sfecla, casravete murat.
Si am si eu o intreabre muraturile se puncteza?

Dana ca tot esti acum pe forum, cum sa fac cu porumbu la conserva? Sa il punctez ca si pe cutie 280 gr - 6 pct, sau sa pun ca in liste 100 gr - 1 pct, asa cum a zis si Dany , nus dar mi se pare mare diferenta, nu ca nu mi-ar conveni blum.gif blum.gif
Multumesc pupic.gif
Lacry
Am revenit...
Bineinteles ca Moaca nu vrea sa manance legume dry.gif

Nusarich, costa 152.000 euro si este aproape gata.
Ca sa-ti faci o idee: sunt 153 mp de constructie-suprafata desfasurata, 117mp suprafata utila, 79 mp suprafata locuibila. Mai sunt 51 mp cota indiviza, adica aleea din fata casei si loc de parcare 2 masini. E cu un etaj si un mic podulet. Are undeva, peste 200mp de teren in spatele casei.

Deea, gasesti informatii aici: www.iglootech.ro, la vile. Sunt 3 tipuri de vile, iar asta e cea medie. E cam micuta, dar are 3 camere, 2 bai si 2 balcoane la etaj. La parter are living, bucatarie, baie de servici si o firida la intrare unde poti sa pui un cuier si incaltamintea. Sub scara e un spatiu unde poti sa pui plante mari ornamentale. Mie-mi place chiar daca nu sunt suprafete mari in camere.

Cam atat.

Please, supervizare pe micul meu dejun:

chifla neagra cu seminte, 40gr....2p
40gr.somon afumat raaaau...2p
1 ou fiert cu praf de usturoi...2p
icrepreparate din comert, 2 lingurite....2p

Am punctat bine icrele? Erau cica de crap...

total 8p
himere2005
lacry, daca era o lingurita plina fetele puneau cam 1.5p...daca erau mai golute cred ca e bine smile.gif iti tin pumnii si de abia astept sa-l vad pe mocuta in fata casei smile.gif(asta ca sa nu zic ca de fapt mi-ar placea sa vad cum ai decorat-o lol.gif fetele stiu ca sunt obsedata de casa si aranjamente)
nici bia nu se omoara cu supele doh.gif sunt teroristi copilasii astia. ieri..daca n-am mai gatit si pentru ea, tot felul de mancaruri, care de care mai bune si sclifosita, dupa ce a stat flamanda, a baut lapte ca nu ma induram sa o las nemancata atatea ore
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.