Hello fetelor,
Am vazut si eu discutiile refritoare la dulciuri si desi eu fiind prima amatoare si pofticioasa ar trebui sa fiu suta la suta de acord am ceva de "comentat". Sunt deacord ca nu e cazul sa vorbim in exces de asa ceva, dar de exemplu daca cineva nu stie cum se puncteaza ceva, cum a fost cazul ancai de ieri, ce face? da PM cuiva? probabil ca ar fi o solutie; sau daca avem puncte economisite si ne rasfatam cu cate ceva in week-end, nu mai postam meniul? eu in acest caz nu il postez azi si maine

desi mi-ar fi prins bine un sfat, ceva. Eu zic ca e o masura extrema, pt ca tin minte ca pe absolut toate forumurile vechi de WW se aducea in discutie macar zilnic dulcele acela cu N care i-a adus porecla Danei

Dar va voi respecta decizia fara sa o mai comentez
Voi scrie totusi din meniul de azi salata pe care am papat-o acum vreo ora, ca masa de pranz intarziata:
-salata verde - 0p
-rosie -0p
-masline verzi 5 buc. - 0,5p
- pui 67 gr - 1,5p
- parmezan bucatele 16 gr - 1p
- smantana light - 1p
- porumb 2 linguri - 0,5p
A iesit un castronel plin si a fost f buna
Azi am reinceput masajul si ma cam dor toate alea, dar voi face totusi si ceva bicla, macar 15 minute ca ieri nu am afcut.
Si tot astazi, de la masa de acum am inceput Clarinoulul, sa vedem ce mi-o face
Diseara iesim la bowling...
Apropos de nume, la fetite mie imi plac f mult Antonia, Bianca si neaparat ca al doilea nume Maria si la baietei imi plac Cristian, Mihai, Liviu si Tudor
Pupicei

Bravo May, multa multa bafta!!!!