Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
CITAT(Lacry @ 13-01-2007, 01:42 PM) *

CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 01:38 PM) *

hug.gif lacry, te cred...poate totusi se razgandeste ...cred ca doar ii este teama de schimbari, ca nu stie exact la ce sa se astepte cu intrarea asta in UE...sa nu apara schimbari importante...eu zic ca poate e mai bine sa mai asteptati putin, cateva luni, din cate am auzit dobanda la creditele imobiliare va scade in curand la banci

as merge pe creditul ala in CHS, adica in franci elvetieni, care e cu dobanda de 4,99%, e un produs nou oferit acum cel putin de 2 banci la noi, de Piraeus si Raiffeisen.
Problema este aceea ca nu stiu daca mai obtinem vreo reducere de pret de acum incolo la casa... in decembrie costa mai mult cu 13.000 euro! Ne-au facut o oferta speciala. Moama, stii ce preturi sunt la vile in Bucuresti? Nu cred ca or sa mai scada vreodata!

Vezi ca si OTP-ul acorca credite in CHF si sunt foarte bune........
himere2005
fetelor, va rog sa ma tineti la curent daca apar schimbari la credite in general in favoarea noastra si exact de la ce banca contractati ca ma bate gandul ca in cursul anului sa fac alt credit sa-l acopar pe asta care are dobanda prea mare si este la BCR
anca veselie
salutare la toate fetele!
himere, felicitari pt bia! cred ca esti tare incantata!

si ieri am fost cumintica, sper sa fie si azi, mai ales ca-s acasa si mama face salata boeuf si chiftee\le. pe care... nu stiu sa le punctez sad.gif sad.gif evident..

azi noapte am visat ca eram intr-o camera plina de praji si ca mancam din toate. m-am trezit super frustrata sad.gif

eu ma imbrac la job cum vreau eu, mai mult casual sport, cu bluze decoltate si fuste cat de scurte vreau eu. din acest punct de vedere suntem ffff deschisi si imi convine de minune. nu stiu cum m-as simti intr-un loc de munca unde ar trebui sa ma imbrac la costum si tocuri. cred ca m-as adapta, totusi/.
himere2005
EU UNDE LUCRAM ERAU NUMAI BARBATI, NISTE BADARANI CU TOTII, nu stiu cum de am nimerit acolo doh.gif , asa ca daca ma vedeau la fusta scurta incepeau cu vorbe deranjante, erau cam misogini, dar si prost crescuti in general, in frunte cu seful, care era el imbracatel....dar in rest...jale
Lacry
Multumesc,Himere, si felicitari pentru Bia pupic.gif

Multumesc, Ramona floare.gif , da, am si la OTP niste conturi, o sa ma duc si la ei, salut.gif am lucrat bine cu aceasta banca si pe firma si ca persoana fizica.

Am plecat sa-mi plimb copilul cel nemancacios, tot morcovul l-a dat pe el, i-am pus hainutele cu vanish la inmuiat ca altminteri nu mai ies petele in veci!
Imi plimb si eu suncile cu aceasta ocazie. wink1.gif
himere2005
lacry, poate ne spui si noua in final care este cel mai avantajos credit, la ce banca, poate ies din colapsul asta...multumesc mult pupic.gif ....plimba-l pe mititel, sa vezi ce bine doarme dupa smile.gif

sper sa mearga repede sa nu ma mai desaleze )).gif
anca veselie
ma ajutati cu o chiftelutza? cum s-o punctez?

si sarmaua cat avea oare ca am uitat...

himere, la noi sunt mai multe femei si se imbraca care mai de care mai la moda si mai cool
Deea
Lacry multumesc! hug.gif
Himere felicitari pentru Bia!
Tulip, Himere multumesc pt. raspunsuri. Tot Calgel ii dau si eu...altceva nu am gasit, dar e bun o calmeaza, nu stiu daca ii trece durerea sau ii place gustul ca dupa ce-i dau pe gingii da cu limba pe ele 5 minute
Dana ce face juniorul...asteapta pana pe 15? El si Eminescu biggrin.gif (sper sa nu ma fi tampit dar pe 15 parca e nascut Eminescu)

Noi cu supa stam bine, vad ca mananca cam jumatate de castornel...aprox jumate de cana. Dar numai morcovi de la tarani...pe aia turcesti ii pune pe mine! doh.gif
himere2005
pai atat mananca bia in general ...dupa inchide gura si nu mai vrea, ma refer la mancare buna grin.gif ...supa daca mananca atat dau petrecere.
da, Eminescu e pe 15. mama e maine pe 14, sper sa nu ajunga baietelul asa afurisit laugh.gif
calgel e bun la gust, e mentolat, normal sa le placa grin.gif
Tulip
Anca,sarmalele erau parca 3 P bucata....chiftelele nu stiu.... unsure.gif
himere2005
da, sarmalele s-au votat 3p, micii sunt tot 3, eu as zice tot 3 pentru piftele, caci sunt mai mici ca micii, dar au si ulei, ca banuiesc ca le-a prajit smile.gif
michelle
CITAT(irinush @ 12-01-2007, 09:36 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-01-2007, 11:30 PM) *

cam cata pizza ai punctat cu 8p ca sa stiu pentru orice eventualitate daca ma bate vreun gand rolleyes.gif blum.gif

pai, am ascultat-o pe Miha, care a zis ca ea puncteaza 15p pt o pizza extra large; astea nu au fost chiar extra large, iar eu am mancat 5 felii, adica jumatate + 1 felie ... de aia am pus 8p.A! si erau cu sunca de pui afumata si ciuperci, deci deloc grase ...

irinush, eu am zis ca punctez cu 15p jumatate dintr-o pizza extralarge..
O pizza medie are in jur de 20p
himere2005
parca imi aminteam eu de jumatate, dar am zis sa n-o enervez pe irinush ca e de rau grin.gif
daconst
Anca,chiftelele as spune si eu 3p,daca nu sunt foarte mici...adica genul ala bilute,ca alea ar fi mai ieftine.
La imbracaminte,ma refeream la interviu...nu cum te imbraci dupa ce esti angajata.Iar unde e o firma plina de femei e si normal sa fii in pas cu moda. wink1.gif

Anaiss,porumbul puncteaza-l dupa lista.Este la fel ca la toate legumele care se puncteaza dupa lista si nu dupa caloriile care le au.Motivul este ca WW incurajeaza sa mancam legume si fructe.

Deea,al meu bb nu stiu ce sa mai zic de el...face deja ce vrea el.Asa ca ma abtin. grin.gif
ramonavlas
Am putut sa dorm in sfarist cat am vrut. M-am trezit la 12, v-am citit, am papat micul dejun, mi-am spalat parul si acum ma duc sa il pun pe bigudiuri. Dupa care ma apuc de smotru, ca anul asta nu am apucat inca. WE trecut a fost sarbatoare, asa ca nici gand de asa ceva.
Diseara merg sa imi scot hainele de la croitoreasa. Sunt asa de curioasa....pt ca tot a fost ideea mea, ea doar le-a pus in practica. Acum sa vad si cat de bine........

WE placut........
Deea
CITAT(daconst @ 13-01-2007, 03:47 PM) *

Deea,al meu bb nu stiu ce sa mai zic de el...face deja ce vrea el.Asa ca ma abtin. grin.gif

pai e cea mai buna atitudine...eu am vrut sa fie leu si ...acum imi iese si pe nes si pe urechi...ea leu eu varsator doh.gif

Sa vedeti faza tare, aseara in loc sa manance se uita in tavan sau imi dadea peste lingura ... am vorbit mai rastit si ma uitam f. serioasa la ea...facuse o maoca...ziceai ca intelege ce-i spun. Ii zic lui Dan sa se faca ca o cearta ca statea cu sosestele in gura...s-a uitat la el si a inceput sa rada )).gif
himere2005
ramona, ce ti-ai facut? ce culoare? ce material? grin.gif
himere2005
bia daca o certi incepe sa planga, mai ales la dan, la mine se uita smechereste si parca nu ma crede
anca veselie
va multu la toate! chiftelele au picat, am scapat cheer.gif

deea, cred ca e tare haioasa!

himere2005
si cum david se joaca cu papusile, bia se joaca cu brum-brum (masinile) smile.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 04:00 PM) *

Nu va suparati dar nu va spun nici culori, nici material, nici machiaj, nici nimik. O sa va arat pozele, dupa cheful de sambata viitoare. Sper sa fie o surpriza. Pt mine o sa fie.....nu asa nare, ca eu i-am zis ce si cum sa faca, dar.......

Vor vorbi pozele duminica viitoare.
himere2005
tulip, vede mama poza Timeei cand o votam:vai ce copil frumos...cum o cheama si ii zic ca pe forum sunt 2 copilasi putini mai mari ca bia ale caror mame le tot terorizez cu intrebari si ca ii cheama david si timea. mama: ce nume frumoase, numai tu n-ai fost in stare sa pui unul mai k lumea doh.gif eu nu am stiut ca bia e comun, dar nu trebuie sa-mi scoata ochii acum de fiecare data, nu?

la multi ani anticipat ramona give_rose.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 04:15 PM) *

tulip, vede mama poza Timeei cand o votam:vai ce copil frumos...cum o cheama si ii zic ca pe forum sunt 2 copilasi putini mai mari ca bia ale caror mame le tot terorizez cu intrebari si ca ii cheama david si timea. mama: ce nume frumoase, numai tu n-ai fost in stare sa pui unul mai k lumea doh.gif eu nu am stiut ca bia e comun, dar nu trebuie sa-mi scoata ochii acum de fiecare data, nu?

la multi ani anticipat ramona give_rose.gif

nu stiam ca bia e nume comun
himere2005
stati asa sa va intreb:
- magda o are pe simona
- lacry pe mocuta-de fapt cum il cheama?
- otti, pe al tau?
- dana?
ca sa stiu si eu ...ca acum ii am in minte numai pe timea si pe david, dar s-au mai inmultit copilasii pe aici )).gif

a...si deea cu alexia
Deea
CITAT(anca veselie @ 13-01-2007, 04:08 PM) *

va multu la toate! chiftelele au picat, am scapat cheer.gif

deea, cred ca e tare haioasa!

toti copii sunt haiosi, mai ales acum ca a inceput sa descopere multe sunete si intelege tonurile noastre...e haioasa foc. A inceput sa "se ascunda"...se rusineaza si se baga cu capul in paturica sau in perna )).gif

Himere, pai sigur o sa se joace cu masini...o sa aiba grija ta-su biggrin.gif

CITAT(ramonavlas @ 13-01-2007, 04:13 PM) *

CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 04:00 PM) *

Nu va suparati dar nu va spun nici culori, nici material, nici machiaj, nici nimik. O sa va arat pozele, dupa cheful de sambata viitoare. Sper sa fie o surpriza. Pt mine o sa fie.....nu asa nare, ca eu i-am zis ce si cum sa faca, dar.......

Vor vorbi pozele duminica viitoare.

Ce sarbatoresti sambata viitoare...e ziua ta? ca parca si tu tot varsator esti.

Nu e vorba de numa comune sau nu...acum sunt la moda, ca sa zic asa si Bianca si Alexia, la baieti am intalnit multi cu numele de Luca si David (sper sa nu te superi Irinush). Eu DACA mai fac un copil si o sa fie baiat oricum vreau sa-l cheme David sau Luca.
himere2005
vrei sa ne dai gata ramona, nu-i asa naughty.gif
Ella79
Ce-mi place ca ati fost vorbarete si ati scris o gramada. Am si eu ce citi in timp ce mananc.
Am fost la sala si dupa aia am facut si 30 de minute de dansuri. E suuuper misto!

Himere, mie imi place mult numele de Bianca. give_rose.gif Si Timea e super super frumos, dar e mai aparte si cred ca e un nume maghiar (sper sa nu gresesc). Nu ai cum sa pui numle asta daca nu stii de el. Eu cand o sa am un copil o sa il/o cheme Alexandru / Alexandra, Rebeca,
himere2005
david, luca si alexia comune? la noi in galati nu. la noi comune ar fi mara, bia in fruntea listei, maria, daria
la baieti nu prea am fost asa atenta, stiu doar de cate ori se striga bia in parc ma apucau nervii lol.gif ca erau prea multe fetite bia )).gif

un nume care mi-a placut si vroiam sa-l pun biancai este tot comun acum:diana
a...la baieti e moda mihai, radu, rares
michelle
Se pare ca prima saptamana de ordine in alimentatie a avut succes si la mine! cheer.gif

Ramo, ne tii pe jar pana sambata naughty.gif
Himere, si mie imi place numele Bianca wink1.gif Asa voiam sa pun numele fetitei, dar mai vedem.. pana o fi cazul laugh.gif
himere2005
am o groaza de varsatori in familie, iar petreceri. si mie tare rau imi pare...nu stiu ce o sa pap ca sa nu par sclifosita acolo. sunt unii la care le cumpar doar cadou, fara masa...ar fi asa: pe 3 februarie dan, pe 6 o prietena, pe 11 tata, pe 15 nepotul doh.gif
Ella79
Eu am ajuns sa asociez un nume cu imaginea unei persoane cu numele ala pe care o cunosc.
De exemplu Diana e un nume frumos, diafan, de fetita-printesa. Numai ca eu am la birou o colega atat de sleampata, lalaie si balcaza pe care o cheama Diana, incat nu mi-as mai putea boteza copilul asa. Brusc Diana mi se pare un nume urit, de fata urita. )).gif

CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 04:40 PM) *

am o groaza de varsatori in familie, iar petreceri. si mie tare rau imi pare...nu stiu ce o sa pap ca sa nu par sclifosita acolo.

Si eu patesc la fel la mese. Daca nu ma indop cu sarmale si carnati, ma catalogheaza toti ca fiind sclifosita.
Asa ca evit pe cat pot mesele de genul asta.
Si daca nu am in cotro, aleg de pe masa doar ceea ce are putine puncte. Sa ma barfeasca daca vor! Ca si daca ajung cat o balena tot o sa ma barfeasca.
himere2005
)).gif da...cred ca ai dreptate Ella ...Iulia iti place sper tease.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 13-01-2007, 04:43 PM) *

)).gif da...cred ca ai dreptate Ella ...Iulia iti place sper tease.gif

Da, Iulia e unul din numele care imi plac mult.
Pe cea mai buna prietena a mea o cheama Iulia. E o persoana finuta, blonduta, suava, fragila dar totodata hotarata si cu picioarele pe pamant. Poate din cauza asta asa mi te imaginez si pe tine. smile.gif
himere2005
vijiiita de mine cu picioarele pe pamant wacko.gif as vrea eu grin.gif
ramonavlas
Himere, multumesc anticipat pupic.gif
Deea, da , sunt tot varsator, pee 22 ianuarie. Anul asta fac 25 de ani si normal ca fac si chef. Chef care va avea loc sambata viitoare, ca nu pot chiar lunea........
Miha, da va tzin in suspans pana atunci......... naughty.gif

Mi-am pus parul pe bigudiuri, am aspirat, mai am de sters praful si de spalat pe jos. Am o energie.....cred ca de la aerobicul de ieri......desi am o febra musculara la fund si la abdomen....
Ella79
Ma duc sa ma bag in pat sa citesc o carte. Poate reusesc sa si dorm putin, ca nu mi-ar strica. Ma resimt de la 4 ore de sport saptamana asta. Dupa aia ma duc cu frate-miu pe la ai mei si pe seara as vrea sa ies in oras cu niste prieteni sa mancam ceva, poate dam o tura si prin club.

va pup pe toate, week-end placut! pupic.gif
himere2005
eu tot la cumparaturi, diseara cu babuinul
maine dimineata pregatirile pentru ziua mamei
Deea
CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 04:43 PM) *

Eu am ajuns sa asociez un nume cu imaginea unei persoane cu numele ala pe care o cunosc.
De exemplu Diana e un nume frumos, diafan, de fetita-printesa. Numai ca eu am la birou o colega atat de sleampata, lalaie si balcaza pe care o cheama Diana, incat nu mi-as mai putea boteza copilul asa. Brusc Diana mi se pare un nume urit, de fata urita. )).gif

si eu fac la fel biggrin.gif
mie Diana imi place...tocmai ca pe var-mea o cheama sa si ea e super finuta, aranjata, la ea in casa la orice ora te duci e super curatenie si ordine...zici ca are 10 femei in casa...mai e si f. desteapta.

Pe mine ma mai cheama si Raluca....nu-mi place sa mi se spuna asa pt. ca Raluca parca e nume de papusa, si eu care sunt in categoria capra parca nu ma recunosc de nici o culoare in numele asta. Numele imi place...sa nu mi se spuna mie. Am specificat ca sa nu se inteleaga altceva.

daconst
Himere,la noi numele a ramas Lucas,desi sotul il striga tot Paul pe bb.Asa ca in final va fi Lucas Paul,probabil.
Nu mi-as fi imaginat ca-mi va fi asa greu sa-i aleg numele la copilul meu.Dar prea am fost montata pe fetite si acolo chiar aveam multe care-mi placeau. sad.gif
Cu zodia,nu prea as vrea Varsator,desi nu prea cunosc barbatii din zodia asta.Stiu ca cei din Capricorn sunt incapatanati, dar te poti baza pe ei si daca nu-i calci pe coada sunt ok.

Himere,am vazut ca tatal tau e Varsator si mama ta Capricorn.Cum se inteleg?Asta sa vad cum ar fi relatia mea cu el. naughty.gif

Ma tot gindesc la surpriza lui May...ce ar putea sa-i schimbe viata? huh.gif
Eu tot la acte ma gindeam,dar sambata nu are cum sa primeasca raspuns de la oficialitati...sau poate se marita. naughty.gif
Deea
Eu tot la maritat ma gandeam...dar a zis ca e ceva ce-i va decide viitorul ori in bine ori nu...parca iese maritatul din discutie in cazul asta.
ramonavlas
Si eu sunt foarte curioasa de "surpriza" lui May.......
ALICE
Vad ca sunteti active si azi.
Vroiam sa zic ca eu notez pizza dupa triunghiuri.Cam 2 triunghiuri 6p.Ca sa fiu sigura ca nu gresesc.
Anna
Hey, ce mai ziceti?

Mi-am facut azi un ditamai castronu de ceva miiiami si anume morcov, sfecla, telina, varza rase cu jumate de conserva de ton si cu 100 gr de porumb, a iesit super bun blum.gif
Si am mai descoperit ceva, paine la 0.5 pct felia, este tot de la Vel Pitar insa este Graham si Secara.

nusarich
am revenit, evident, de la aeroport. m-am enervat pe drum, ca in afara de faptul ca mergea ala ca ochiul mortului, s-a oprit si la benzinarie sa faca plinul... eram un car de nervi devil.gif

oricum, am ajuns inapoi cu bine, am desfacut bagajul, am primit doua bluzite si o pereche de chilotei foarte dragute blushing.gif toate si ceva prostioare dulci, pe care le pastrez pentru we in care am puncte economisite.
acum s-a terminat deja o masina de hainute, ma duc sa le scot si sa bag hainutele inchise la spalat. apoi probabil ne odihnim putin si mai tarziu mergem la cumparaturi, sa vedem...

dana, ma gandeam la tine cu numele de bb, un coleg de-al meu era super stresat, sotia lui era pe cale sa nasca, nu au vrut sa stie ce va fi, si toata lumea ii zicea ca va fi baiat. problema lui: bine-bine, nume de fetita avem, ce ne facem cu numele de baiat, ca nu ne-am hotarat... intr-un final s-au hotarat in ziua in care s-a nascut bb...
May
Neatza biggrin.gif

deea sa stii ca si eu sunt leu si mama varsator si ne-am inteles f bine in general atata timp cat mi-a acordat libertate si nu a pasit pe teritoriul meu lol.gif ca daca se baga prea mult in treaba mea deja ii ziceam ca ma sufoca si ca nu are in credere in mine )).gif give_rose.gif

himere felicitari pt bia cheer.gif cheer.gif cheer.gif

deea, daconst... da, este vorba despre acte smile.gif

Am aflat miercuri de la o cunostintza ca se fac programari pt depunerea actelor dar ca nu este nimic oficial ( in sensul ca nu s-a spus pe nicaieri, au aflat doar cei cu pile sau cunostintze pe la minister). Cunostintza mea isi luase miercuri la 6.30 dimineatza programare pt 19 februarie. Normal ca am intrat in focuri si vroiam sa merg si eu cat mai repede dar fix acum mama tipul care ii este superior in grad lui Remy la munca se opereaza iar tipul nu mai vine zilele astea ceea ce inseamna ca daca pleca si Remy nu mai iesea nici o masina din atelier. Bineinteles ca nu i-au dat voie decat luni saptamana viitoare, dupa care au zis marti. Aseara m-a sunat cunostintza mea disperata ca deja s-au dat programari pana la sfarsitul lui martie si sa ma duc cat mai curand. Bomba bombelor este ca au deschis Comisaria pt programari si in aceasta dimineatza, iar la 6 eram in formatie si eu si Remy asteptand. Am prins aman2 pt 25 aprilie. Deci pe 25 aprilie avocata mea se va prezenta pt depunerea actelor la aman2 si sunt 90 % sanse sa ne iasa. Remy o sa aibe si drept de munca iar eu ma zbat pana in aprilie sa gasesc o oferta de munca sa o anexez la dosar, daca nu, raman doar cu rezidentza si cer dreptul de munca in momentul in care o sa imi gasesc un job cu contract smile.gif. Pt noi este o zi f fericita azi desi mai avem mult de asteptat, dar este o sperantza pt care o sa traim anul asta caci este al 3-lea an de cand nu s-a mai dat o lege pt legalizare romanilor smile.gif

ramonavlas
May, felicitari!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Multumesc din suflet, sa dea Domnul sa ne rezolvam si noi cu astea caci pe cuvant ca am imbatranit 1 an de atatea griji sad.gif
Pisik
Hello fetelor,

Am vazut si eu discutiile refritoare la dulciuri si desi eu fiind prima amatoare si pofticioasa ar trebui sa fiu suta la suta de acord am ceva de "comentat". Sunt deacord ca nu e cazul sa vorbim in exces de asa ceva, dar de exemplu daca cineva nu stie cum se puncteaza ceva, cum a fost cazul ancai de ieri, ce face? da PM cuiva? probabil ca ar fi o solutie; sau daca avem puncte economisite si ne rasfatam cu cate ceva in week-end, nu mai postam meniul? eu in acest caz nu il postez azi si maine blushing.gif desi mi-ar fi prins bine un sfat, ceva. Eu zic ca e o masura extrema, pt ca tin minte ca pe absolut toate forumurile vechi de WW se aducea in discutie macar zilnic dulcele acela cu N care i-a adus porecla Danei grin.gif Dar va voi respecta decizia fara sa o mai comentez hug.gif
Voi scrie totusi din meniul de azi salata pe care am papat-o acum vreo ora, ca masa de pranz intarziata:
-salata verde - 0p
-rosie -0p
-masline verzi 5 buc. - 0,5p
- pui 67 gr - 1,5p
- parmezan bucatele 16 gr - 1p
- smantana light - 1p
- porumb 2 linguri - 0,5p
A iesit un castronel plin si a fost f buna grin.gif

Azi am reinceput masajul si ma cam dor toate alea, dar voi face totusi si ceva bicla, macar 15 minute ca ieri nu am afcut.
Si tot astazi, de la masa de acum am inceput Clarinoulul, sa vedem ce mi-o face

Diseara iesim la bowling...
Apropos de nume, la fetite mie imi plac f mult Antonia, Bianca si neaparat ca al doilea nume Maria si la baietei imi plac Cristian, Mihai, Liviu si Tudor

Pupicei pupic.gif

Bravo May, multa multa bafta!!!!
May
Noi ne gandeam la Rianna pt fetitza si Andres pt baietel dar noi ne schimbam preferintzele cam la 2-3 luni asa ca nu e relevant )).gif
danyhoney
Felicitari,May !!!!!! cheer.gif cheer.gif

Pisik...ideea era sa nu se mai scrie cat de bun si de delicios e " ce stiu eu ce " sau sa se puna retete de torturi,prajituri,etc...Normal ca se intreaba de puncte. La meniuri se poate scrie " dulciuri - 3 p ",de ex.

WE placut ,fetelor!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.