Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 12:57 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-01-2007, 12:54 PM) *

ella, si eu sunt pentru cat mai putine marci de ingrasacioase pe forum. ca si eu ma transform instant in fluviu... poate de-aia m-am si ingrasat atat.

OK, atunci eu cred ca fiecare, cand isi scrie meniul, poate sa scrie "dulciui - x puncte", sau "bomboane - X puncte", fara sa scrie "azi am mancat o bomboana din aia buna, marca Y, care ti se topeste in gura, mama ce buna e". Zau, mie una mi se pare chinuitor sa citesc asa ceva. Stiu si eu cat de bune sunt dulciurile, nu trebuie sa-mi aminteasca nimeni, ca din cauza asta am ajuns acum sa am 70 de kilograme.

Pisik, cam asta era opinia mea
Pisik
CITAT(danyhoney @ 13-01-2007, 08:11 PM) *

Felicitari,May !!!!!! cheer.gif cheer.gif

Pisik...ideea era sa nu se mai scrie cat de bun si de delicios e " ce stiu eu ce " sau sa se puna retete de torturi,prajituri,etc...Normal ca se intreaba de puncte. La meniuri se poate scrie " dulciuri - 3 p ",de ex.

WE placut ,fetelor!

Ok, am inteles pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 08:18 PM) *

CITAT(Ella79 @ 13-01-2007, 12:57 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-01-2007, 12:54 PM) *

ella, si eu sunt pentru cat mai putine marci de ingrasacioase pe forum. ca si eu ma transform instant in fluviu... poate de-aia m-am si ingrasat atat.

OK, atunci eu cred ca fiecare, cand isi scrie meniul, poate sa scrie "dulciui - x puncte", sau "bomboane - X puncte", fara sa scrie "azi am mancat o bomboana din aia buna, marca Y, care ti se topeste in gura, mama ce buna e". Zau, mie una mi se pare chinuitor sa citesc asa ceva. Stiu si eu cat de bune sunt dulciurile, nu trebuie sa-mi aminteasca nimeni, ca din cauza asta am ajuns acum sa am 70 de kilograme.

Pisik, cam asta era opinia mea

ai dreptate Ella. Eu una in afara de poze si retete care e adevarat ca s-au postat, nu am vazut astfel de comentarii; adica eu una nu imi amintesc sa fiu facut, daca am facut, imi cer iertare sorry.gif
O sa scriu in meniurile de week-end (daca le scriu) asa cum spuneti tu si Dany
ALICE
Eu am vazut acum Apocalypto.Cam sangeros.
May ma bucur pt tine!
Pisik
Fetele, intrebare incuietoare: maine e aniversarea a trei luni de casatorie si initial am zis sa papam la restaurant dar ne-am amintit ca aveam cadou de la nasi un superb set chinezesc si am zis sa comandam ceva papa chinezeasca si sa facem o cina romantica acasa. Dar nu orea stiu cum sa punctez mancarea desi nu pare deloc grasa. La orez ma gandeam sa punctez 0,5 lingura normal si sa adaug un punct in caz ca are ulei, iar la mancare (eu imi iau pui) sa punctez carnea (sa punctez ca pe pui prajit???) si eventual un punct pt sos sau dac are ceva legume punctabile prin el, voi ce ziceti?
dany
Pisik.....m-am uitat in cartea mea cu lista punctelor de la restaurante si am gasit la mancarea chinezeasca ceva : Orez cu legume si cu pui , 1 portie ( din pacate nu da gramaj) = 9 p Eu zic ca ar fii acoperitor ,nu ?
ALICE
Pisik,cred ca nu te-ai gandit la asa multe puncte,nu?Eu,in nici un caz.Inseamna ca e o portie maaare.
nusarich
may, felicitari! asta da veste buna pentru voi! si bafta sa gasesti si job cu contract pana in aprilie, timp este, deci go, go, go!
Pisik
Mercic Dany, da, eu ma gandeam la 10 puncte toata afacerea, adica ceva orez cu puiul aferent, deci pe acolo
asta daca voi avea puncte destule, daca nu, cred ca mergem totusi la restaurant dupa o salata, o pasta ceva; desi parca ma tenteaza mai degraba acasa, bem si un vinulet, "fursecurile" ne asteapta naughty.gif lol.gif blum.gif
dany
CITAT(ALICE @ 13-01-2007, 06:31 PM) *

Pisik,cred ca nu te-ai gandit la asa multe puncte,nu?Eu,in nici un caz.Inseamna ca e o portie maaare.

Nu stiu cat de mare e portia...e pentru 1 persoana. Mancarea chinezeasca e cam grasa si mai sunt si cateva feluri de legume care se puncteaza.....Nu stiu nici eu ce sa zic ,cat de bun e punctajul.

CITAT(Pisik @ 13-01-2007, 06:38 PM) *

Mercic Dany, da, eu ma gandeam la 10 puncte toata afacerea, adica ceva orez cu puiul aferent, deci pe acolo
asta daca voi avea puncte destule, daca nu, cred ca mergem totusi la restaurant dupa o salata, o pasta ceva; desi parca ma tenteaza mai degraba acasa, bem si un vinulet, "fursecurile" ne asteapta naughty.gif lol.gif blum.gif

Si eu zic ca e mai bine acasa....e aniversarea voastra deci nu aveti nevoie de galagia celor din jur ,nu ? E mai romantic naughty.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 13-01-2007, 09:40 PM) *

CITAT(ALICE @ 13-01-2007, 06:31 PM) *

Nu stiu cat de mare e portia...e pentru 1 persoana. Mancarea chinezeasca e cam grasa si mai sunt si cateva feluri de legume care se puncteaza.....Nu stiu nici eu ce sa zic ,cat de bun e punctajul.

CITAT(Pisik @ 13-01-2007, 06:38 PM) *

Si eu zic ca e mai bine acasa....e aniversarea voastra deci nu aveti nevoie de galagia celor din jur ,nu ? E mai romantic naughty.gif

Pai o sa vad si eu cum e facuta; de regula, la astia careo aduc acasa mie nu mi se pare grasa: puiul pare a fi mai mult fiert (probabil e calit si cu ceva ulei, dar nu f mult), orezul este din acela bob cu bob cum fac si eu, deci are ulei, dar nu excesiv, iar de legume punctate, depinde, ca vezi cand comanzi: de regula au f multi morcovi, ciuperci,etc. O sa vad eu ce aleg wink1.gif am totusi ceva economie pt maine, ca azi nu am consumat-o toata wink1.gif
Sexymom
Danyhoney ai Pm, in el am uitat sa iti scriu de Asturias......daca ai Id pe mess lasa-mi-l si iti pun si poze de peste tot.

Fetelor sunt fericita, am slabit 2,5 kg intr-o saptamana. pupic.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(Sexymom @ 13-01-2007, 09:56 PM) *

Danyhoney ai Pm, in el am uitat sa iti scriu de Asturias......daca ai Id pe mess lasa-mi-l si iti pun si poze de peste tot.

Bravo Sexy! Se pare ca regimul tau a dat rezultate
Eu sapt viitoare tin tot WW dar o sa incerc sa tin un pic mai drastic, duminica plec in delegatie, iar sapt cealalta (peste2) este aproape compromisa, pt ca 3 zile sunt in delegatie iar sambata pe 27 avem 2 vizite de aniversare una dupa alta. Asa ca trebuie sa trag tare sapt viitoare
ALICE
CITAT(Sexymom @ 13-01-2007, 09:56 PM) *

Si eu vreau!!!!!!!!!!!! cry.gif
dany
Bravo,sexy !

Fetelor ,cum se face ca suntem atatea pe aici sambata seara ? cheer.gif
nusarich
bravo sexy! tine-o tot asa!
alice, te asteptam si pe tine sa te cantaresti si sa ne spui cat ai slabit. daca nu te cantaresti, n-ai de unde sa stii... floare.gif
Pisik
eu ma pregatesc de bowling dar sunt un pic caraita, pt ca evident ca nasii nu au uitat de invitatia facuta de sot (care evident nu stia ca maine e 14, ca el nu are notiuneaq timpului) si raman la noi la noapte mad.gif Deci adio maine trezire si mic dejun romantic; sper doar sa nu stea f mult; si colac peste pupaza dupa ce ca avem de facut ceva cumparaturi maine, sotul vrea sa mergem si la o prietena gravida si pe care e adevarat ca nu am vazut-o de un an, dar totusi, maine vroiam si noi sa fim ronatici...se pare ca eu mai mult mad.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 13-01-2007, 10:37 PM) *

eu ma pregatesc de bowling dar sunt un pic caraita, pt ca evident ca nasii nu au uitat de invitatia facuta de sot (care evident nu stia ca maine e 14, ca el nu are notiuneaq timpului) si raman la noi la noapte mad.gif Deci adio maine trezire si mic dejun romantic; sper doar sa nu stea f mult; si colac peste pupaza dupa ce ca avem de facut ceva cumparaturi maine, sotul vrea sa mergem si la o prietena gravida si pe care e adevarat ca nu am vazut-o de un an, dar totusi, maine vroiam si noi sa fim ronatici...se pare ca eu mai mult mad.gif

poate macar seara sa fie romantica, meritati si voi o seara romantica pe luna, nu?
Pisik
CITAT(nusarich @ 13-01-2007, 10:40 PM) *

poate macar seara sa fie romantica, meritati si voi o seara romantica pe luna, nu?

s-a imbunat babuinul ca m-a vazut cu bot si am adoptat atitudinea aia "pisicito-lovita" si a zis ca scapam repede de ei si ca poate merem sapt viitoare la fata aia; si daca mergem nu stam mult si facem seara romantica cheer.gif
michelle
Ce veste super May cheer.gif pupic.gif

Pisik, eu zic ca nu e o zi pierduta pt a fi romantica.. Un mic dejun la pat sau o cina romantica e oricand binevenita naughty.gif

Si mie mi-a aratat azi cantarul 51.7, cand dupa sarbatori aveam 53.6 blushing.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 13-01-2007, 10:47 PM) *

Ce veste super May cheer.gif pupic.gif

Pisik, eu zic ca nu e o zi pierduta pt a fi romantica.. Un mic dejun la pat sau o cina romantica e oricand binevenita naughty.gif

Si mie mi-a aratat azi cantarul 51.7, cand dupa sarbatori aveam 53.6 blushing.gif

bravo, miha! in curand intri la mentinere din nou...
ALICE
Simt ca am slabit un pic,dar astept si rusii acum,asa ca tot miercuri prima cantarire oficiala.Oricum la mine merge f.f.f greu.
dany
CITAT(Pisik @ 13-01-2007, 07:47 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-01-2007, 10:40 PM) *

s-a imbunat babuinul ca m-a vazut cu bot si am adoptat atitudinea aia "pisicito-lovita" si a zis ca scapam repede de ei si ca poate merem sapt viitoare la fata aia; si daca mergem nu stam mult si facem seara romantica cheer.gif

)).gif Ce repede ne fac babuinii poftele daca punem botu ` )).gif

Bravo ,MIha !!!!!!!!!!

Eu sunt singurica acasa crying.gif crying.gif . Dirk e la concert ...fara mine .A trebuit sa raman acasa din cauza de entorsa la glezna doh.gif
michelle
Da, asa e Nusa.
Si la tine s-a miscat cantarul, nu? Ce-ti mai face maseluta?
dany
Sorina ,scrii sau ne tragi clapa ? )).gif
peach
Seara buna fetelor

Ce-i cu Dana? nu a mai scris de la 2?
dany
CITAT(peach @ 13-01-2007, 08:34 PM) *

Seara buna fetelor

Ce-i cu Dana? nu a mai scris de la 2?

A fost acum vreo jumatate de ora ,cred, pe aici ...deci e inca 2 in 1. Zicea ca miercuri ii vor induce nasterea ,daca nu vine bb "de buna voie si nesilit de nimeni "pana atunci )).gif
peach
Merci Danny
stiam de miercuri dar ma gindeam ca cine stie smile.gif
dany
Cu placere pupic.gif

Oricum ne anunta daca e ceva...ori scrie aici ,ori ne da un sms. Eu de abia astept sa nasca ca parca m-am saturat eu sa astept )).gif
Ramo
Miha, Sexy, felicitari.
Si mie imi arata cantarul mai putin cu 3 kg fata de luni!!!!!!!!! cheer.gif Incet, ne revenim dupa sarbatori.........
peach
mai are 3 zile de calm..dupa aia ..o sa-si doresca o jumatate de zi liniste

CITAT(ramonavlas @ 13-01-2007, 08:44 PM) *

Miha, Sexy, felicitari.
Si mie imi arata cantarul mai putin cu 3 kg fata de luni!!!!!!!!! cheer.gif Incet, ne revenim dupa sarbatori.........

Ramona e prea mult 3 kg in doar o saptamana
dany
Si mie mi se pare mult, Ramo. Ca si la sexy,dealtfel . Dar ...daca asa zice cantarul....

CITAT(peach @ 13-01-2007, 08:48 PM) *

Corect ! )).gif Dar atunci il va avea pe bb si va fii fericita .

Si ,poate are noroc de un bb cuminte ,cine stie ? Mai e si mami a ei care va fii cu ea...si Mihai.Deci va avea destule ajutoare
Deea
Felicitari Miha si Sexy!
Ramona ce mult...3kg...ai mancat putin sau or fi fost retentii de apa.

Eu nu pun meniul azi ca am facut-o lata rau de tot, mi-am terminat si proviziile de puncte si am si depasit...asta e, sper ca pana miercuri sa fiu pe 0. Nu ma astept la miscari spectaculoase la cantar ca luni vin rusii...om vedea, as vrea luna asta sa schimb prefixul; cam greu sa dau 4 kg. in 2 saptamani dar trag tare...cine stie...de miercuri merg si la sala, am inteles ca antrenoarea s-a facut nazista rau de tot - vorba Ellei.
Ramo
CITAT(peach @ 13-01-2007, 11:48 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-01-2007, 08:44 PM) *

Miha, Sexy, felicitari.

Ramona e prea mult 3 kg in doar o saptamana

Stiu, e apa, dar ma incurajeaza cantarul............
Anna
Buna seara fetelor!
Tocmai m-am intors de la o plimbarica cu babuinul si de la niste cumparaturi, mi-am luat niste dragute ghetutze de la Benveuti, ca tot imi ziceai tu Pisik de firma asta.
Feteeeelor sunt asa multe reduceri, numai bani sa ai. Am inteles ca de pe 15 ian incep reducerile in masa, voi stit ceva? Daca ati fost pe la vreun magazin si ati vazut sa imi ziceti si mie plsss give_rose.gif
Sunt f happy, mi-a placut mult sa ma plimb cu babuinul ( el e mai "statator" blum.gif adica nu ii prea place sa se plimbe asa de nebun cum imi place mie). Dar m-am simtit foarte bine. cheer.gif yahoo.gif , am asa o stare f buna. blum.gif
M-am si incadrat in puncte, sunt relativ multumita, cu toate ca eu nu simt ca am slabit, marti se face saptamana huh.gif , o sa vad ce zice cantarul.
Felicitari Miha, Ramona, Nusa, Sexy pt rezultatele la cantar.
dany
Ce bine ca l-ai scos pe babuin din casa,Anna ,asa te-ai facut si cu buna-dispozitie si cu ghetute )).gif .Noi iesim in fiecare zi (cand se poate ) la plimbare ,macar 30 de minute .Aici e ...la moda ,ca sa zic asa )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 12:08 AM) *

Ce bine ca l-ai scos pe babuin din casa,Anna ,asa te-ai facut si cu buna-dispozitie si cu ghetute )).gif .Noi iesim in fiecare zi (cand se poate ) la plimbare ,macar 30 de minute .Aici e ...la moda ,ca sa zic asa )).gif

pupic.gif Dany si eu ma bucur ca l-am urnit, da cred ca nu mai vad alte plimbari anu asta lol.gif
Adica mers pe jos biggrin.gif , am fost si prin Cismigiu, sa vedeti cate lume pe patinuar, e super atmosfera acu ca e sambata seara, e plin in centru.
La ce concert e babuinul tau Dany, cum de te-ai ales cu entorsa? O prietena de-a mea si-a rupt piciorul, pur si simplu s-a impiedicat cumva de lesa cainelui, si acum e imobilizata in casa, foarte foarte nasol sorry.gif

Fetelor, e suficient daca punctez un fornetti cu telemea 2 pct?
dany
M-a sunat Dirk sa-mi spuna ce fain e la concert si ca ii pare rau ca nu sunt si eu acolo. Il bat cand vine acasa lol.gif
Anna

Hey, Tulip, nu mai zici nimic, dai daor refresh?blum.gif sau citesti din urma biggrin.gif
Tu ce planuri de weekend ai? Ce face pitica? pupic.gif
dany
E concert cu o trupa de aici care ne place noua tare mult ,Anna.De fapt e doar un cantaret care are o trupa.Tipul a castigat acum cativa ani multi bani la loto si ....si-a facut trupa si si-a luat un nume nou : Loto King Karl )).gif

Entorsa am facut-o dandu-ma jos din masina doh.gif doh.gif )).gif
Tulip
Anna,am citit din urma wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Acum o ora am ajuns acasa,Timea dorme,pe mine ma doare burta(rusii) sorry.gif sorry.gif

Dany,ce ai patit la picior? unsure.gif

May,felicitari! cheer.gif

Dany,ce trupa????Nu fi asa misterioasa.......
Te doare piciorul tare? hug.gif

Anna
,poate bagi o poza,ceva cu ghetutele....sa le porti sanatoasa! smile.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 12:15 AM) *

E concert cu o trupa de aici care ne place noua tare mult ,Anna.

Ei, lasa Dany ca o sa mai fie concerte, iar in ceea ce priveste entorsa tease.gif grin.gif
mie imi place mult, melodie in germana zic, Nena - 99 Luf baloons ( nus daca am scris bine) mi se pare super melodia. blum.gif

dany
Tulip.... pupic.gif .Nu ma doare foarte tare dar....nu pot dansa .Si sa merg la concert doar sa ma uit ,nu tine la mine )).gif ...eu trebuie sa ma zbantzui )).gif.Am dat detalii despre trupa mai sus blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 09:20 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 12:15 AM) *

E concert cu o trupa de aici care ne place noua tare mult ,Anna.

Ei, lasa Dany ca o sa mai fie concerte, iar in ceea ce priveste entorsa tease.gif grin.gif
mie imi place mult, melodie in germana zic, Nena - 99 Luf baloons ( nus daca am scris bine) mi se pare super melodia. blum.gif

99 Luftbalons pupic.gif
Tulip
Dany, am cautat pe Youtube Lotto King Karl,dar merge fff. prost azi la noi,nu am reusit sa-i ascult....canta ceva punk/rock sau mi se pare? naughty.gif
dany
CITAT(Tulip @ 13-01-2007, 09:26 PM) *

Dany, am cautat pe Youtube Lotto King Karl,dar merge fff. prost azi la noi,nu am reusit sa-i ascult....canta ceva punk/rock sau mi se pare? naughty.gif

Hmmm...canta ceva ...amestecat ...are mai multe genuri de melodii.Cel mai mult ,insa,imi plac cuvintele !!! Are melodii distractieve dar si foarte serioase. Tipul e si cel care deschide fiecare meci de-al echipei noastre ,pe stadion, adica canta "imnul" echipei impreuna cu vreo 50.000 de spectatori lol.gif
Imagine
irinush
buna seara ...
tot citesc din urma si m-am oprit pe la jumatate, ca sa terminam o data cu pizza mea de vineri:
Miha, sory, am inteles eu gresit ce ai zis tu, am modificat punctajul la 10p pt o jumatate de pizza medie, multumesc ca mi-ati atras atentia ...
Himere, cum adica asa stiai si tu, dar ca sa nu ma superi ... pai de cate ori m-am suparat eu ca mi-a atras atentia vreuna din voi asupra unui lucru pe care l-am facut gresit?! pe bune .. cred ca abia acum ma supar ... mad.gif de aia si scriu aici ce mananc, pt ca se mai intampla sa gresesc si am nevoie sa ma corectati voi, care tineti dieta asta de mai mult timp ... sper ca am lamurit problema , acum ma intorc la citit si revin!

Anna
Am pus pozele cu ghetutele in albumul Stuff blum.gif
Asa tare m-am bine dispus, ca daca mi-ati da acu chestii ne-WW le-as refuza. Nu cred ca ma tine mult, dar asa ca idee pupic.gif
dany
Frumusele tare ghetutele,Anna ! sa le porti cu placere .
Lacry
Buna seara... raportez ca mi-am papat toate punctele si economia lasata pentru we. Asa ca, maine trebuie sa ma incadrez in cele 19 sad.gif
Am venit obosita si flamanda, am fost sa vad casa si am trecut si pe la firma noua, unde voi lucra de la 1 martie. O mica discutie s-a transformat intr-una interminabila...

Am ambitie si voi continua dieta. E posibil ca si la mine sa fi fost retentie de apa, de-am dat jos 2,7 kilos in 10 zile? Probabil ca da... Sa vad ce se va intampla in continuare...
dany
Monic , esti ok ????? pupic.gif
otilici
Buna seara!
Am intrat si eu cu meniul pe ziua de azi,ca ieri nu am mai apucat sa intru,dar n-am depasit punctele,am fost cumintica.
Am mancat asa:
sandwich cu cascaval si putin unt - 5,5p
banana - 1p
clatita cu putina branza - 5p
paste - 4p
ciuperci - 1p
supa de pastai - 2p+2p=4p
paine cu miere - 2p
Am papat 22,5p azi,imi ramasesera ieri 2,5p asa ca mai am la dispozitie 3p.
Se pare ca am mai dat jos 500g,dar nu umblu la ticker pana miercuri,ziua oficiala grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.