Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
irinush
ok, am revenit!
FElicitari pt fetele care au slabit, eu inca nu m-am cantarit, pur si simplu uit sa o fac dimineata pe stomacul gol, deoarece cantarul meu nu mai este la vedere, ci sub pat, din cauza lui David, care mereu cand il vedea se urca pe el ...
mie mi se pare destul de greu sa tin dieta ca la carte in momentul de fata deoarece pana acum au fost 2-3 saptamani in care am mancat aproape non stop si numai dulciuri si alte ingrasacioase asa ca organismul meu s-a obisnuit in acest stil si acum imi este ff greu sa nu mananc anumite lucruri si sa mananc mult mai putin ... ma apuca cate o criza de hipoglicemie sa ma vedeti cum ma scurg din picioare si tremur toata .... atunci trebuie sa mananc ceva dulce, apelez la cate o lingurita de ... in fine ...
cel mai greu mi se pare insa faptul ca nu mai mananc tot timpul ... parca sunt dependenta de actul de a manca, nu neaparat de vreo mancare anume ... tot timpul as manca ceva ...
hai ca m-am intins, am simtit nevoia sa va spun ca mie inca imi e greu sa tin dieta asa cum ar trebui, desi chiar ma straduiesc ...

iata si meniul meu de azi:
200g iaurt albalact 1.2
1 banana 1
2 lg musli 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
branza mili slaba 1
1 lg smantana 12% 0.5
mamaliga 3
gris cu lapte 1.5
2 lta gem caise 0.5
dulciuri 3
100g somn la gratar 6
ciuperci umplute 1.5

total: 21p

nusarich
annaiss, sa porti sanatoasa ghetutele!

dany, sanatate multa! bine ca n-ai patit-o mai rau, sa aluneci sau cine stie ce... stai cumintica si se reface si piciorul. am o prietena care a alunecat pe o scara lacuita si i s-a rasucit toata laba piciorului, a calcat propriu-zis pe fata piciorului, a trebuit sa i-l puna in ghips... deci ai grija, ca nu e de glumit.

miha, maseluta face bine cand nu umbla nimeni la ea. oricum, sper sa miercuri sa termine de sapat in maseluta dupa nervi si sa se piata apuca de lucrare mai departe, nu de alta, dar pana la vara vreau sa termin cu problemele, ca trebuie sa ma duc iar la detarrtraj (din 6 in 6 luni sau chiar mai repede mi s-a recomandat...)
irinush
si pt ca tot as mai manca (doamne, parca sunt defecta!) o sa mai pap fructe ca tot nu am mancat decat o banana ... asta este, sper sa mi se stranga stomacul cat mai repede ...

Dany, imi pare rau pt ce ai patit, sa ai mai multa grija de tine!

May, felicitari!

Lacry, ce varsta are bebe? si cum e sa te intorci la serviciu?
otilici
CITAT(irinush @ 13-01-2007, 10:55 PM) *

si pt ca tot as mai manca (doamne, parca sunt defecta!) o sa mai pap fructe ca tot nu am mancat decat o banana ... asta este, sper sa mi se stranga stomacul cat mai repede ...

Bine ca mi-ai amintit irinush,ca nici eu numancasem decat o banana azi doh.gif .Merg sa ma arunc pe niste mere.
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 12:47 AM) *

Frumusele tare ghetutele,Anna ! sa le porti cu placere .

Sarumana Dany blushing.gif

Irinush, te cred, ca si eu as manca non stop numai ca sa am ceva sa mestec, ai incercat sa papi guma? poate e doar senzatia ca vrei sa mesteci mereu ceva.
Si incearca sa papi muulta mancare de putine puncte, zic eu, adica cartofi, paste, iaurturi slabe. ( ca sa iei mai multe mese pe zi si sa te simti satula) pupic.gif
irinush
CITAT(annaiss_derrian @ 14-01-2007, 12:57 AM) *

CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 12:47 AM) *

Frumusele tare ghetutele,Anna ! sa le porti cu placere .

Sarumana Dany blushing.gif

Irinush, te cred, ca si eu as manca non stop numai ca sa am ceva sa mestec, ai incercat sa papi guma? poate e doar senzatia ca vrei sa mesteci mereu ceva.
Si incearca sa papi muulta mancare de putine puncte, zic eu, adica cartofi, paste, iaurturi slabe. ( ca sa iei mai multe mese pe zi si sa te simti satula) pupic.gif

exact asta si incerc sa fac ... dar cum spuneam e mai greu pana ma obisnuiesc si s-ar putea sa mai dureze putin ...
nusarich
irinush, noi suntem aici ca sa ne sustinem reciproc, deci nu-ti face probleme ca ne povestesti ce te framanta. si eu mancam de placere pana sa revin la serviciu pe 3 ianuarie, dar s-a intamplat sa am niste zile super aglomerate saptamana trecuta si pur si simplu n-am avut timp sa mananc. tocmai bine, am mancat mai putin pana am ajuns acasa si acasa, cu mancarea gatita, n-am acumulat multe puncte. e mai greu pentru tine acum, dar incearca sa reduci portiile, poate te ajuta. sau, cand simti nevoia de mancare, mananca fructe. iti mai pacalesti foamea ...

annaiss, cat au fost ghetutele?
danyhoney
Irinush,nu esti singura care nu a intrat inca in ritmul WW pupic.gif .Uita-te la semnatura mea ,eu incep de maine ca la carte...pana acum mi-am facut incalzirea smile.gif)si am tinut cont de punctajul vechi ( incerc si eu sa-mi gasesc o scuza )).gif ) .Incet-incet ne revenim toate...unele mai usor altele mai greu...
Anna
CITAT(nusarich @ 14-01-2007, 12:54 AM) *

give_rose.gif multumesc, Nusa . Tu cum ai petrecut prima zi de weekend?
nusarich
am scris in acelasi timp...

CITAT(annaiss_derrian @ 14-01-2007, 01:00 AM) *

a venit babuinul de la viena si am avut ceva de recuperat. plus curatenie dimineata in toata casa, o oala de supica si cam atat.
otilici
irinush,si eu aveam aceeasi senzatie in primele zile,dar vorba lui annais si eu mancam mancare multa de puncte putine si asa reuseam sa nu ma apuce crizele de hipoglicemie.Cate un pic dulce mananc si acum in fiecare zi,ca daca nu tremur ca naiba cand ma apuca.Sper sa treci peste faza asta,ca e cea mai nasoala,pe urma merge de la sine. pupic.gif
Anna
CITAT(nusarich @ 14-01-2007, 12:58 AM) *

irinush, noi suntem aici ca sa ne sustinem reciproc, deci nu-ti face probleme ca ne povestesti ce te framanta. si eu mancam de placere pana sa revin la serviciu pe 3 ianuarie, dar s-a intamplat sa am niste zile super aglomerate saptamana trecuta si pur si simplu n-am avut timp sa mananc. tocmai bine, am mancat mai putin pana am ajuns acasa si acasa, cu mancarea gatita, n-am acumulat multe puncte. e mai greu pentru tine acum, dar incearca sa reduci portiile, poate te ajuta. sau, cand simti nevoia de mancare, mananca fructe. iti mai pacalesti foamea ...

annaiss, cat au fost ghetutele?

am dat doar 109 ron pe ele, de la 189 ron blum.gif v-am zis ca sunt reduceri bune la Benvenuti smile.gif
irinush
multumesc mult pt intelegere si pt sustinere!

asa e otilici, si eu sper sa trec o data peste faza cu hipoglicemia pupic.gif

acum ma duc sa imi pregatesc platoul cu fructe si ma uit la un film, asa ca va doresc noapte buna si sper sa ne auzim si maine, daca nu, luni cu siguranta! va pup!
danyhoney
CITAT(irinush @ 13-01-2007, 09:56 PM) *

Dany, imi pare rau pt ce ai patit, sa ai mai multa grija de tine!

Eu am grija dar....asa e cu taranu` care nu stie sa se dea incet si frumos jos din masina lol.gif .Deja sunt 3 zile de cand s-a intamplat.....Ma enerveaza doar ca nu ma pot deplasa asa cum vreau eu,in rest e ok )).gif
Anna
CITAT(nusarich @ 14-01-2007, 01:01 AM) *

am scris in acelasi timp...

CITAT(annaiss_derrian @ 14-01-2007, 01:00 AM) *

a venit babuinul de la viena si am avut ceva de recuperat. plus curatenie dimineata in toata casa, o oala de supica si cam atat.

hihi...recuperat zici? Fursecuri ? blum.gif blum.gif naughty.gif
otilici
Noapte buna irinush! wave.gif
Anna
CITAT(irinush @ 14-01-2007, 01:03 AM) *

multumesc mult pt intelegere si pt sustinere!

asa e otilici, si eu sper sa trec o data peste faza cu hipoglicemia pupic.gif

acum ma duc sa imi pregatesc platoul cu fructe si ma uit la un film, asa ca va doresc noapte buna si sper sa ne auzim si maine, daca nu, luni cu siguranta! va pup!

Noapte buna, Irinush si sa ai o duminica frumoasa pupic.gif
otilici
Lasa Dany,ca macar la facutul fursecurilor nu te incurca entorsa wink1.gif lol.gif .Sunt si parti bune,nu numai rele )).gif
Anna
Maine o sa mai colind un pic magazinele, cu tata, pt ca vreau sa imi cumpar un birou, asta care il am e saracu de nus cati ani. Sper sa gasesc ceva ok, ca am fost acu vreo cateva sapt in cora, careffour si nu am gasit cine stie ce modele.
danyhoney
CITAT(otilici @ 13-01-2007, 10:07 PM) *

Lasa Dany,ca macar la facutul fursecurilor nu te incurca entorsa wink1.gif lol.gif .Sunt si parti bune,nu numai rele )).gif

lol.gif lol.gif Mda,macar asa sa fac si eu miscare lol.gif

Noapte buna,Irinush !
Anna
Sa postez si eu meniul de azi:

Aliment Nr puncte
tocana 3
paine 1,2
muraturi 0
morcov 0
telina 0
sfecla 0
varza 0
porumb 100 gr 1
ton 1,5
2 fel paine 1,2
branza delicia 2,2
dulce 2,5
fornetti 2
cola 1,5
mere 0

total 16,1

sa pun extra punct ca a fost salata aia mare? eusa_think.gif
nusarich
da, si fursecuri blushing.gif si povesti, si fotografii...

irinush, noapte buna!
danyhoney
Ce-mi place ca suntem atatea fete pe aici la ora asta,sambata hug.gif

Anna....eu nu am punctat niciodata extra pentru legume ( mananc destul de multe ) dar ...e chestie de organism .
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 01:17 AM) *

Ce-mi place ca suntem atatea fete pe aici la ora asta,sambata hug.gif

Anna....eu nu am punctat niciodata extra pentru legume ( mananc destul de multe ) dar ...e chestie de organism .

cum zici tu sefa )).gif give_rose.gif nu punctez, ca si asa nu prea pap legume, asta e raritate la mine blum.gif
E f fain ca suntem asa multe pe forum cheer.gif
Tulip
smile.gif smile.gif smile.gif
danyhoney
Se pare ca s-au speriat fetele si au fugit )).gif
Anna
pai Dany numai noi bezmetice pe forum, s-a intors babuinul tau?
danyhoney
Nu s-a intors...concertul a inceput la ora 21 ( de 1 ora si 40 min)...ma tot suna si ma lasa sa ascult ce se canta pe acolo )).gif .I-am spus ca ii dau bataie )).gif
nusarich
fetelor, ma retrag la somn ca-mi pica ochii in gura...

noapte buna!
danyhoney
Noapte buna,Nusa !
danyhoney
S-au scris aproape 6 pagini in vreo 6 ore )).gif Si asta intr-o sambata ...Iar ajungem imediat la casuta noua )).gif .Oare nu ar putea Nessie sa ne lase sa scriem mai multe pagini /casuta ? In ritmul asta ajungem la casuta 50 ( cel putin )pana la sfarsitul anului )).gif
Anna
Pai sa il bati ca iti face "pofta", mai mult te amageste, baga si tu formatia aia in playlist si asculta la maxim biggrin.gif, poate vin vecinii la tine sa iti tina companie. pupic.gif

Eu ma uit pe alte forumuri, poate mai citesc care a fost prin centru si a vazut reduceri, m-a apucat frenezia, ca o sa iau salariu si cine stie ce mai imi achizitionez blum.gif
danyhoney
Vecini nu vreau....cei din casa din dreapta au cam 90 de ani ,cei din stanga sunt rusi lol.gif lol.gif .Pai,tu crezi ca nu ascult muzica lor acum ??? Stau cu ipod-ul in urechi )).gif )).gif Noroc ca sunt pe langa telefon si vad ca lumineaza cand suna )).gif

El ma suna ca sa vad ca se gandeste la mine...dragut din partea lui dar ...ma si oftica )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 02:12 AM) *

Vecini nu vreau....cei din casa din dreapta au cam 90 de ani ,cei din stanga sunt rusi lol.gif lol.gif .Pai,tu crezi ca nu ascult muzica lor acum ??? Stau cu ipod-ul in urechi )).gif )).gif Noroc ca sunt pe langa telefon si vad ca lumineaza cand suna )).gif

El ma suna ca sa vad ca se gandeste la mine...dragut din partea lui dar ...ma si oftica )).gif

eu cred ca vecinii rusi sunt perfecti! ati incinge un kazanciok, poate aduc si ceva vodka, trec durerike de entorsa una doua, numa ca o sa iti consumi punctele.
Pai e f dragut ca te suna, sigur ii pare rau ca nu esti cu el acolo.. blushing.gif

Restul fetelor care va simtiti ca apare id vostru in bara de jos )).gif grin.gif , spuneti ceva blum.gif
danyhoney
Am gasit pe youtobe un video cu Lotto exact de pe stadion !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi s-a facut pielea gainii !!!!!!
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 02:19 AM) *

Am gasit pe youtobe un video cu Lotto exact de pe stadion !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi s-a facut pielea gainii !!!!!!

ce fain, parca ai fi acolo nu? daca imi zici ca nu dansezi un pic pe scaun, nu te cred grin.gif grin.gif
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 11:21 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 02:19 AM) *

ce fain, parca ai fi acolo nu? daca imi zici ca nu dansezi un pic pe scaun, nu te cred grin.gif grin.gif

lol.gif lol.gif M-ai prins blum.gif Mai devreme am topait intr-un picior lol.gif
Anna
Am vrut eu sa zic ca topai, dar am zis sa nu exagerez blum.gif
Btw, acu ca suntem noi doua, wink1.gif te intreb si eu ceva? Tu de ce nu ne postezi meniuri ? biggrin.gif grin.gif
Accept si no comment la intrebare )).gif
danyhoney
http://www.youtube.com/watch?v=cOzt12Ympyo...ted&search=

daca vrei sa sculti si tu "imnul" nostru )).gif

In traducere ar veni cam asa refrenul :

Hamburg ,perla mea
Tu ,oras minunat
Tu esti casa mea ,tu esti viata mea......

CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 11:27 PM) *

Btw, acu ca suntem noi doua, wink1.gif te intreb si eu ceva? Tu de ce nu ne postezi meniuri ? biggrin.gif grin.gif

Buna intrebare )).gif Nu stiu.....asa m-am obisnuit.Poate si din cauza ca aici gasesc si alte produse ca in Ro si nu vreau sa va pun sa va bateti capul cu punctajele mele )).gif .De ex,aici am salam care are 0,5 p pentru 3 felii .....budinca de la Optiwell cu sos si fara = 1,5 p...Nu am vazut ca fetele care sunt plecate din tara sa puna meniurile aici...sau poate au pus si nu mai stiu eu.
Anna
acu ascult pupic.gif e f misto, mai inteleg si eu unele cuvinte, cica am facut si eu germana in liceu blum.gif

CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 02:34 AM) *

http://www.youtube.com/watch?v=cOzt12Ympyo...ted&search=

daca vrei sa sculti si tu "imnul" nostru )).gif

In traducere ar veni cam asa refrenul :

Hamburg ,perla mea
Tu ,oras minunat
Tu esti casa mea ,tu esti viata mea......

CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 11:27 PM) *

Buna intrebare )).gif Nu stiu.....asa m-am obisnuit.Poate si din cauza ca aici gasesc si alte produse ca in Ro si nu vreau sa va pun sa va bateti capul cu punctajele mele )).gif .De ex,aici am salam care are 0,5 p pentru 3 felii .....budinca de la Optiwell cu sos si fara = 1,5 p...Nu am vazut ca fetele care sunt plecate din tara sa puna meniurile aici...sau poate au pus si nu mai stiu eu.

da, la asta nu m-am gandit. Lasa ca le supervizezi pe ale noastre salut.gif

Hy Ina, ce mai faci? salut.gif
ina_ceva
Pai ce sa fac, am terminat de invatat pentru ziua de azi si ma preg sa dorm; dar nu inainte sa trec pe la voi, sa vad ce mai facetzi grin.gif
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 11:39 PM) *

acu ascult pupic.gif e f misto, mai inteleg si eu unele cuvinte, cica am facut si eu germana in liceu blum.gif

Nu ti-am dat link-ul de la varianta de pe stadion ca sa nu te sperii lol.gif lol.gif
ina_ceva
Am citit foarte pe diagonala ce atzi postat in ultimele ore blushing.gif ; nu am avut imp sa intru pe net sorry.gif
Annaiss, sa porti cu placere cizmele; de unde le-ai luat mai exact?
Dany-dulce, parca am citit ca ai probleme la picior; sper sa fie bine cat de curand give_rose.gif
danyhoney
Mersi,Ina pupic.gif .Si eu sper sa fie bine cat mai repede...habar nu am cat timp ar putea dura
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 02:44 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 13-01-2007, 11:39 PM) *

Nu ti-am dat link-ul de la varianta de pe stadion ca sa nu te sperii lol.gif lol.gif

pai mi-am dat seama, nu cred ca m-as fi speriat de varianta live )).gif

CITAT(ina_ceva @ 14-01-2007, 02:47 AM) *

Am citit foarte pe diagonala ce atzi postat in ultimele ore blushing.gif ; nu am avut imp sa intru pe net sorry.gif
Annaiss, sa porti cu placere cizmele; de unde le-ai luat mai exact?
Dany-dulce, parca am citit ca ai probleme la picior; sper sa fie bine cat de curand give_rose.gif

Ms frumos Ina, le-am luat de la etajul 2 de la Benvenuti - Unirea
ina_ceva
Somnic usor!
Maine trezirea e la 7, si voi invata toata ziua wacko.gif

Un WE cat mai placut!
Anna
CITAT(ina_ceva @ 14-01-2007, 02:55 AM) *

Somnic usor!
Maine trezirea e la 7, si voi invata toata ziua wacko.gif

Un WE cat mai placut!

Bravo tie Ina, acelasi lucru ar trebui sa il fac si eu dar... sad.gif doh.gif
Spor maine!

Ce zici Dany ne bagam la culcare, ca fetele astea capituleaza una cate una.
danyhoney
Somn usor,fetelor !!!

Eu imi astept babuinul,Anna,...sau macar incerc )).gif Si ca sa-mi treaca timpul joc canasta pe net )).gif

http://www.youtube.com/watch?v=SX0gvbrnlpg varianta mai decenta de pe stadion din ziua in care au jucat impotriva Rapid Bucuresti )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 03:12 AM) *

Somn usor,fetelor !!!

Eu imi astept babuinul,Anna,...sau macar incerc )).gif

http://www.youtube.com/watch?v=SX0gvbrnlpg varianta mai decenta de pe stadion din ziua in care au jucat impotriva Rapid Bucuresti )).gif

nu zice nimic rau de Rapid, ca se lasa cu scandal lol.gif lol.gif babuinul este fan Rapid, iti cant si imnu daca vrei biggrin.gif grin.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif hai,canta-l !!!!!! astept lol.gif lol.gif

Nu zic ,mey ,nimic rau dar...ne-au batut in ziua aia lol.gif Asa ca nu-i pot iubi blum.gif

Bine ca vecinii dorm si nu ma aud cum cant de nebuna pe aici lol.gif .Adica sper ca dorm lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.