Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
http://www.rapidfans.ro/audio.htm
uite aici selecteaza Imn oficial Rapid Bucuresti blum.gif
Eu ti-as canta dar nu am cum lol.gif lol.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 14-01-2007, 12:23 AM) *

lol.gif lol.gif Ce subiect de discutie ne-am gasit lol.gif lol.gif pacat ca nu e si 2 in 1 pe aici ca si ea e microbista lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 03:26 AM) *

lol.gif lol.gif Ce subiect de discutie ne-am gasit lol.gif lol.gif pacat ca nu e si 2 in 1 pe aici ca si ea e microbista lol.gif

da? Dana cu cine tine?
dany
La mine s-a vazut ca sunt.....din pozele facute la Campionatul Mondial de anul trecut )).gif
http://new.photos.yahoo.com/honey11366/alb...460762324358303
CITAT(annaiss_derrian @ 14-01-2007, 12:27 AM) *

CITAT(danyhoney @ 14-01-2007, 03:26 AM) *

da? Dana cu cine tine?

Aaaaaaa...buna intrebare lol.gif lol.gif Nu mai stiu...parca cu Steaua ...sau Dinamo ??? lol.gif
Anna
Eu sunt microbista de conjunctura...shhhh sa nu auda babuninul blum.gif
Mai Dany, radem, glumim dar e ora 1 32 blink.gif blink.gif si maine e zi de shop de dimineata, asa ca te pup scumpa pupic.gif si ne auzim maine ( de fapt azi grin.gif biggrin.gif )
Noapte buna! hug.gif
dany
Noapte buna si vise frumoase ,Anna ! Aici e 0:35 blum.gif
dany
lol.gif lol.gif buna dimineata si ...noapte buna !!! lol.gif Eu n-am dormit deloc pana acum....a venit Dirk de la concert,am ascultat muzica ,facut fursecuri,am dansat ,am papat ceva...si uite asa ne-a prins dimineata lol.gif

Sa aveti o duminica placuta !!!!!! Eu voi dormi pana tarziu azi lol.gif .DAR......am facut cafea si ceai pentru toata lumea !!!!!!!Pus canile pe suporturi cu lumanari dedesubt ca sa ramana calde . Am frecat si ness-ul pentru Himere........Micul dejun e gata : chifle scoase din cuptor,gem,miere,nutella ( avem voie 1 lingurita blum.gif ),branza de mai multe feluri,salamuri fara multe puncte,cereale de care vreti voi,lapte cu si fara multa grasime,cacao....etc,fructe ( mar ,kiwi,portocala,mandarina,para ) si legume ( preferatele mele )...ardei rosii,castravete,rosii,varza...

POFTA BUNA !!!!!!

DANA ...sa nu cumva sa nasti azi ..voi fii chiauna de somn lol.gif lol.gif
Tulip
Buna dimineata si pofta buna! wink1.gif wink1.gif
otilici
Buna dimineata!
Vai ce de bunatati pe aici! Si au si puncte putine...sa te ia pofta,nu alta blum.gif Eu ma servesc doar cu o cafeluta fara zahar,multumesc frumos smile.gif
daconst
Neatza buna!

Vad ca iar ati petrecut aseara fara mine. )).gif
Noi am fost la o plimbare lunga tare prin padure unde este un lac superb si apoi am dat si o raita la magazine...ca ma manca undeva si nu vroiam inca acasa.
Asa ca se pare ca oboseala l-a rapus si pe bb si am pierdut dopul(mamicile stiu despre ce e vorba).Asta inseamna ca pot naste azi sau in urmatoarele zile.Nu e chiar o regula.

Dany,imi pare rau ca esti obosita...dar eu ii fac vant la bb afara,daca se poate. lol.gif
Deci asa esti cu entorsa?Pai sa stai tu 3 zile cu durere si noua sa nu ne spui nimic?Rusinica!!!
Insanatosire grabnica si sa nu mai doara. pupic.gif

May,bafta multa sa fie cu noroc! cheer.gif
Ce instinct am...de-mi vine sa ma pup singura. doh.gif

Annaiss,sa porti ghetutele cu placere...sunt frumoase!

Otilici,ce supa de fasole ai punctat cu 2+2? huh.gif

Miha,felicitari pentru cintar...se pare ca n-ai uitat sa numeri. grin.gif

Sorina,cred ca simti tu ca se apropie momentul. naughty.gif

Pisik,felicitari si aniversare frumoasa! give_rose.gif
Lacry
Neata!
Suntem doar 3 pe aici...
Nu cred ca-mi mai iau casa... mai bine, nu trebuie sa ma mai intorc din CIC la servici ca sa iau credit... si pot sa maduc mai repede la cealalta firma, neoficial, ca dir. adjunct cheer.gif

Insa ma duc azi sa mai vad o data un apartament nou cu 4 camere, foarte spatios... cine stie dry.gif

CITAT(daconst @ 14-01-2007, 12:06 PM) *

Neatza buna!

Vad ca iar ati petrecut aseara fara mine. )).gif
Noi am fost la o plimbare lunga tare prin padure unde este un lac superb si apoi am dat si o raita la magazine...ca ma manca undeva si nu vroiam inca acasa.
Asa ca se pare ca oboseala l-a rapus si pe bb si am pierdut dopul(mamicile stiu despre ce e vorba).Asta inseamna ca pot naste azi sau in urmatoarele zile.Nu e chiar o regula.

Dany,imi pare rau ca esti obosita...dar eu ii fac vant la bb afara,daca se poate. lol.gif
Deci asa esti cu entorsa?Pai sa stai tu 3 zile cu durere si noua sa nu ne spui nimic?Rusinica!!!
Insanatosire grabnica si sa nu mai doara. pupic.gif

May,bafta multa sa fie cu noroc! cheer.gif
Ce instinct am...de-mi vine sa ma pup singura. doh.gif

Annaiss,sa porti ghetutele cu placere...sunt frumoase!

Miha,felicitari pentru cintar...se pare ca n-ai uitat sa numeri. grin.gif

Sorina,cred ca simti tu ca se apropie momentul. naughty.gif

Pisik,felicitari si aniversare frumoasa! give_rose.gif

Daca ai pierdut dopul, se pot rupe oricand membranele...Cred ca trebuie sa incepem galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
buna dimineata si de la mine!

dany, multumim frumos de micul dejun. esti o draguta.

dana, ce sa zic, mult a fost, putin a ramas, cred ca s-a impresionat bb de cand ti-a pomenit doctorul de inducerea nasterii si s-a hotarat sa apara... sa ai o nastere usoara in caz ca nu sunt pe faza cand ne spui ca pleci la spital!

lacry, bafta la noul job! poate te ajuta sa luati mai repede casuta.
otilici
CITAT(daconst @ 14-01-2007, 10:06 AM) *

Neatza buna!

Dana,era o supa de pastai pusi de mine in congelator,am adaugat doar Delikat si cateva linguri de smantana,deci era foarte light supa.
iti tinem pumnii si facem galerie sa iasa bebe cat mai usor si fara prea multe batai de cap. cheer.gif Oricum peste 2 zile deja nu vei mai sti nimic decat sa te bucuri de minune baby.gif
Si eu care vroiam sa te intreb cum te simti azi,dar am zis sa nu te mai stresez ,ca oricum nu nasti inca grin.gif lol.gif

Lacry,multa bafta la achizitionarea unei noi locuinte pupic.gif
daconst
Lacry,bine ar fi sa ai gura aurita. pupic.gif
Asa stiam si eu ca poate veni oricind,dar nu mai zic nimic ca poate iar imi trage clapa. blushing.gif
Bafta multa in achizitionarea apartamentului si asteptam poze cu el. )).gif

Otilici,pai nu puncta asa mult.Doar smantana si gata.Maxim 2p pe toata mancarea ca 1 lingurita de smantana e gratis. blum.gif

Nusha,mersi mult. pupic.gif
otilici
Dana,iti spun eu ca azi e ziua cu pricina wink1.gif.Ai sunat medicul sa-i spui ca ai pierdut dopul?Contractii nu ai deloc?Nu simti nimic?Esti sigura ca era dopul?ca eu nus tiu cand l-am pierdut blum.gif
Sper sa nu te superi ca te asaltez cu intrebari grin.gif
himere2005
dana, nastere usoara give_rose.gif sa dai un telefon cui poti tu sau sms dupa nastere sa ne spui daca ai nascut usor. pana la urma nasti in apa? mihai cum face pe langa tine? nu e agitat )).gif ?
m-ai intrebat cum se inteleg mama cu tata. varsatorii sunt firi mai independente, carora le place libertatea, sa nu-i sufoci, sa nu-i dirijezi, sa nu le controlezi viata pas cu pas....daca stii sa le respecti deciziile va fi bine, desi mi-e greu sa cred ca nu o sa incerci sa-l dirijezi, capricorn fiind lol.gif mama il streseaza mereu pe tata, si normal ca se enerveaza, cumnata mea care e tot capricorn vrea sa-l dirijeze pe nepotul meu care e varsator si devine si el agitat...cred ca ar trebui urmariti asa...din umbra grin.gif ...oricum, sa stii ca majoritatea varsatorilor sunt cam agitati, sunt oameni foarte inteligenti, dar la ei se impletesc perioadele cand fac totul la cote maxime cu perioadele de lene biggrin.gif
irinush, nu am vrut sa te superi , zau, eu am zis doar ca aveam impresia ca miha puncta jumatate de pizza asa, dar daca ma inselam iti stricam si tie seara, stiam ca ne va lamuri miha...am facut o glumita atunci ca tot zici ca esti nervoasa mereu...sa stii ca m-am cam framantat aseara pe chestia asta, nu vreau sa fii suparata
annaiss, dragute tare cizmulitele, sa-ti tina cald in februarie ca am auzit ca vin gerurile smile.gif
lacry, mama...da' ce oameni de seama intra pe forum...director adjunct...oooooo...bafta ptr.locuinta
tulip, de abia astept sa-ti revii
dany, sanatate iti urez...eu am trecut pe cafea ca nu mai am ness sad.gif mai bine...nu va mai chinui dimineata )).gif
otti si nusa, voua va spun, ca si celorlalte fete, dar mai ales mamicilor, sa aveti grija de dana azi ca eu voi fi plecata la mama...am terminat ce aveam de terminat smile.gif
la noi aseara a fost seara de fursecuri )).gif ..si azi la prima ora dan a mai vrut o tura....stie ca in cursul saptamanii il tin la post din cauza oboselii si profita la maxim lol.gif
daconst
CITAT(otilici @ 14-01-2007, 12:33 PM) *

Dana,iti spun eu ca azi e ziua cu pricina wink1.gif.Ai sunat medicul sa-i spui ca ai pierdut dopul?Contractii nu ai deloc?Nu simti nimic?Esti sigura ca era dopul?ca eu nus tiu cand l-am pierdut blum.gif
Sper sa nu te superi ca te asaltez cu intrebari grin.gif

Nu ma supar,iubita. pupic.gif
Ar fi si culmea. )).gif
Aici nu ai treaba cu dr,adica cel care te-a supravegheat nu vine la nastere.Cind ai semnele,te duci la spital cu bagajelul si nasti cu cei de acolo.
E putin altfel sistemul,dar sunt multumita.
Sunt sigura ca e dopul,ca am studiat problema inainte si stiam cam cum e.Nu toate femeile il pierd inainte,dar la mine a fost sigur.
Si eu zic ca azi sau in seara asta apare bb.Ma gindeam ca ori Himere a avut dreptate,ori Deea cu Eminescu. lol.gif
daconst
Himere,complicat cu Varsatorii...cred ca mi-ar fi greu,asa ca poate ma procopsesc totusi cu un Capricorn,ca la astia le stiu bine apucaturile. lol.gif
Ai mare dreptate la faza cu controlul...mi-ar fi greu sa nu ma bag,sincer. blushing.gif
otilici
Dana,si la mine a fost la fel,nici aici nu nasti cu medicul care te supravegheaza,ci cu care e de garda in ziua respectiva.Pai daca zici tu ca-i asa,incet pregateste-te,fa un dus,pune bagajul la usa,eventual mai du-te la un control la urgenta daca poti.Nastere usoara iti urez!
Eu plec cu bebe la o plimbarica,ca e un soare superb,iar piticul e tare marait,de 3 nopti de cand i-am facut vaccinul nu mai vrea sa doarma,toata noaptea se fataie si se maraie,dar nu pare sa-l doara nimic,nici febra nu face.Macar la plimbare o sa doarma in carucior.
Ne vedem mai tarziu.
daconst
Despre nastere nu mai fac planuri ca daca bb e mare nu ma mai risc in apa.Fac epidurala,sa fiu sigura ca nu am dureri asa mari.Oricum nu spun nimic sigur inainte ca nu stiu cum reactionez la durere.
Important e sa fim bine amandoi si gata.
Faza nasoala e ca Mihai are repetitie la muzica azi,deci sunt singura pina la 6,dar are telefon cu el si-l sun sa vina.In 15 min ajunge,cred.Sper sa nu fie totul chiar asa repede. grin.gif
Lacry
Buey, Himere, tu razi de mine? blum.gif Inca n-am ocupat postul ala, abia urmeaza... sa vedem daca o sa ma descurc... va tin la curent!

Dana, nu uita, trebuie sa apuci a scrie un cuvintel aici inainte sa dai fuguta la spital... adica: NASC! naughty.gif Cred ca o sa ne apuce frenezia pe noi, cele care ramanem... in aceasta casuta lol.gif , gandindu-ne la tine! Sa-i faci poze bebeului imediat dupa nastere! Poate si filmeaza cineva nasterea! La mine s-ar fi putut face... dar sotul era acasa sad.gif Iar prima poza i-a facut-o lui Alec la o ora de la nastere...

Otilici, buna ideea ta de supa! Cum te descurci cu puiul mic? Al meu a avut colici de la 3 saptamani pana la 3 luni jumate. A fost cumplit. Mai vreau sa-ti spun ca, de cand am inceput dieta, am lapte si mai putin. Cred ca din cauza pedalatului..oricum nu avea prea mult, adica alaptam o data pe zi cu completare cu lapte praf si o data noaptea. Acum, a ramas doar noaptea.. nu am debit, iar asta micu' numai cand e adormit rau accepta sa suga cu "tzaraita". Eu zic ca nu-i mare lucru...daca oricum aveam putin... e bine ca mai suge noaptea un pic ca sa-si mai ia anticorpi de la ma-sa. )).gif

Nusa,multumesc floare.gif

Ma duc s-o iau pe mama de la gara! O s-o pun sa-mi faca bunatatile cele mai putin ingrasacioase. Ba' cred ca o pun si pe ea la dieta, si-asa mi se plangea ca s-a ingrasat! )).gif

CITAT(daconst @ 14-01-2007, 12:58 PM) *

Despre nastere nu mai fac planuri ca daca bb e mare nu ma mai risc in apa.Fac epidurala,sa fiu sigura ca nu am dureri asa mari.Oricum nu spun nimic sigur inainte ca nu stiu cum reactionez la durere.
Important e sa fim bine amandoi si gata.
Faza nasoala e ca Mihai are repetitie la muzica azi,deci sunt singura pina la 6,dar are telefon cu el si-l sun sa vina.In 15 min ajunge,cred.Sper sa nu fie totul chiar asa repede. grin.gif

si eu am facut epidurala... chiar de la dilatatie 2, caci aveam niste dureri foarte puternice, violente este un cuvant mai potrivit! Apoi, in trei ore, am ajunsde la dilatatie 2 la dilatatie 3. Imi venea sa masui pe pereti de nerabdare... In ora a 4-a am ajuns de la dilatatie 3 la dilatatie 10. )).gif Am nascut in mai putin de un sfert de ora, caci stiam ce sa fac ca sa-l "poftesc" pe pui afara lol.gif
otilici
Lacry,eu am mare grija de laptic,beau ceai de chimen cu carul,mai bag cate o supica,mananc cate o banana in fiecare zi etc.Eu zic sa nu te lasi nici tu,ca-i face bine puiului inca putin lapte de mama,mai ales pana trece iarna.Mai bine lasi un pic mai lejer cu pedalatul.
Acum chiar ca am plecat,e vreme superba afara .
Va pup. pupic.gif
himere2005
eu nu prea am simtit asa dureri puternice decat in ultima ora cand mi-au bagat perfuzii...se intrebau fetele de ce sunt asa vesela....poate credeau ca sunt un pic dusa )).gif ...mi-au bagat perfuzii cand aveam dilatatia buna, dar nici nu stiu cat era wacko.gif ca nu se oboseau astia sa ne explice, in timp ce nasteam a sunat telefonul din camera de alaturi, ca acolo il uitasem deschis si mi l-a adus un doctor de alaturi...mare nebun si ala...vroia sa ma si "screm" si sa vorbesc la celular lol.gif lol.gif lol.gif ...l-am inchis, bineinteles si am revenit dupa...mama era mult mai speriata decat mine lol.gif ...cred ca sunt dracul gol lol.gif
himere2005
tulip, care este id-ul tau? ca la intoarcere sa te bag in lista de mess sau ma bagi tu cu himere2005 si iti dau accept blum.gif
va urez we placut, o sa mai intru diseara sa vedem cum mai stau luvrurile pe aici
Tulip
Dana,ne gandim la tine!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Si iti tinem pumnii....... pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 14-01-2007, 11:31 AM) *

tulip, care este id-ul tau? ca la intoarcere sa te bag in lista de mess sau ma bagi tu cu himere2005 si iti dau accept blum.gif
va urez we placut, o sa mai intru diseara sa vedem cum mai stau luvrurile pe aici

Himere,sa ma bagi tu,ca la mine e mai complicat......am niste probleme cu Yahoo

orosz_orsolya
Ella79
Neata!

Eu... am descoperit dansul... Aseara am facut, cred, cel mai romantic lucru pe care l-am facut pana acum. Am fost cu Mihai si am cumparat absolut intalmplator un CD al lui Julio Iglesias. Apoi am fost in parc si am dansat dupa melodiile alea, ascultandu-le doar noi doi la Ipod.
Nu stiu ce or fi zis cei care ne-au vazut, dar nici ca-mi pasa. Nu cred ca se intampla prea des sa vezi doi oameni dansand latino in parc, la 1 noaptea, fara sa auzi si muzica. )).gif
Acum jumate de ora cand ma trezit am descoperit ca am casa plina de trandafiri. Nu stiu cand i-a cumparat si de unde, dar senzatia e minunata, va jur!

Sexymom
Super Ella, bravo, si eu am facut multe nebunii ca astea )).gif

daconst nu ai de ce sa iti faci griji la nastere.
Eu am nascut normal fetele, de 4 kg fiecare, fara nici un fel de anestezie.Bianca a iesit in 6 ore, dar am avut contractii blande, suportabile, abia in ultima juma de ora a fost un pic mai greu, dar a trecut repede, iar pe Mir am nascut-o in 3 ore, si a fost mai usor decat prima data.
Succes, daca ai un psihic bun, si te gandesti ca totul va fii bine e ok.
michelle
Wow, Ella, super romantic naughty.gif
Dana, iti urez nastere usoara pupic.gif
soranutza
Nastere usoara Dana!! give_rose.gif Ne gandim la tine si speram sa se termine totul cat mai repede ca sa il tii pe bebe in brate. pupic.gif
Pisik
Pup fetele!
Noi am avut mic dejun romantic in pat pana la urma, ne-am uitat la un film, acum mergem pe la cumparaturi si mai pe seara cina roamntica, fursecuri, etc. blushing.gif
Annasuper ghetutele! sa le porti sanatoasa
Ella,OAU!!!! ma duc sa imi omor babuinul )).gif
Danutza, nastere usoara

Pup fetele, fug sa ma imbrac
daconst
Multumesc fetelor pentru incurajari si cuvintele frumoase...imi pica tare bine,acum. pupic.gif
Tocmai am terminat de facut mancare,curat si m-am dushulit si aranjat la par.Acum m-am pus in pat si astept...nu ma intrebati ce...lol.gif
Mai trebuie sa ma machiez,dar asta doar daca e cazul.Sunt dusa rau,asa-i? doh.gif

Ella,super romantic...parca asteptam continuarea la trandafirii din casa...un inel si o cerere in casatorie... naughty.gif

Noi dansam in casa,dar mai mult ne prostim...adica ne distram cind mai prindem o melodie ce ne provoaca amintiri din tinerete. grin.gif

Himere,La multi ani mamei tale,acum mi-am amintit. give_rose.gif
May
Neatza biggrin.gif

Multumesc fetelor pt cuvintele frumoase give_rose.gif si felicitari tuturor celor care au slabit pupic.gif

Dana nastere usoara si sa fie bebe sanatos hug.gif
Sexymom
M-am vopsit, arat cam asaImagine

Eu as fi vrut ceva spre roscat, dar sotul meu a ales culoarea. )).gif
dany
Am aparut si eu . Trezit,baut cafea,fost la plimbare ....tare nasol e cand nu dormi noaptea )).gif

Ella.......m-ai lasat cu gura cascata !!!!!! Am facut si eu nebunii de genul ala dar ...in tinerete )).gif .Sa-ti traiasca babuinul !!!

Himere
...La multi ani mamei tale !!

Dana....pai daca ziceam pe aici ca am entorsa crezi ca nu mai durea asa tare ? )).gif Oricum am fost cu fundu`-n sus zilele trecute .

Sexy...te primde bine culoarea parului.

Vad ca a inceput galeria pentru Lucas !!!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai,Lucas,iesi sa o cunosti pe mami cea sexy ,pe tati cel agitat si matusile nerabdatoare !!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Deci,Dana,macar un "nasc" sa scrii ,da ? Si sms cand esti cu bb in brate ,daaaaaaaaaaa????
michelle
sexy, asa cum zice si numele, esti tare sexy wink1.gif
Himere, la multi ani mamei tale! Sa ne spui cum ai petrecut blum.gif
Dana, nici o veste? grin.gif
dany
Dana a disparut,Miha eusa_think.gif eusa_think.gif eusa_think.gif eusa_think.gif
Tulip
Sexy,te prinde fff. bine! w00t.gif w00t.gif Ce ochi ai!
Deea
pupic.gif fetele!

Dana nastere usoara, bebe sanatos, refacere grabnica, sa-ti vezi minunea cat mai repede la tine in brate!~

Ella....wow....deci maine o sa am una bucata babuin de omorat! grin.gif

Sexy aratai tare bine, ai niste ochi superbi!
dany
lol.gif Vezi,Ella,ce a iesit din cauza dansului tau : babuini omorati in masa lol.gif

Pisik...sa ai o zi frumoasa si romantica !!!

Dana...nastere super usoara iti doresc si astept cu nerabdare prima poza cu tine si cu grasunul de Lucas pupic.gif

Va pupic.gif si ma retrag la TV.
nusarich
sexy, iti sta tare bine!
himere, La multi ani! mamei tale.
ella, super babuin! ceva urmari? hai ca ne tii in suspans...
daconst
Am intrat iar sa va mai citesc si sa nu va tin in suspans.Parca vad ca bb iar se joaca cu noi.
Of,ca grea e asteptarea. sad.gif

Sexy,eu nu prea vad mare schimbare...de ce nu incerci ceva mai indraznet? wink1.gif
Lacry
CITAT(daconst @ 14-01-2007, 08:30 PM) *

Am intrat iar sa va mai citesc si sa nu va tin in suspans.Parca vad ca bb iar se joaca cu noi.
Of,ca grea e asteptarea. sad.gif

Sexy,eu nu prea vad mare schimbare...de ce nu incerci ceva mai indraznet? wink1.gif

Nu te mai gandi la faptul ca trebuie sa nasti... stiu ca ai emotii, din cauza intalnirii cu bebe...care, oricum, va fi inevitabila lol.gif citeste ceva, fa-ti niste planuri legate de primul concediu cu bebelusul )).gif , concentreaza-te la altceva, ca sa nu ti se mai para lunga si grea asteptarea wink1.gif

Si sper ca monitorizezi miscarile bebelusului, da?
Pisik
Mercic pt urari Dany!
Am papat chinezeste, ne-am uitat la o comedie haioasa (Mickey blue eyes) si acum babuinul isi face baie naughty.gif
Va pup, ne auzim maine!
Dana, sper sa am ce citi, vesti despre bb maine wink1.gif
Sexymom
Dana nastere usoara, sa ai incredere in tine ca totul va fii ok.Abia astept sa vb de bebe...cum ii faci toaleta, cum il schimbi, cum il imbraci, ce temp. are in camera, etc.etc..
irinush
Buna seara!
mai intai Dana, nastere usoara si un bebe sanatos si voinic, ca frumos sigur va fi!

Ella, si eu ca si Pisik si Deea, ma duc sa imi omor sotul! )).gif

Sexy, arati fff bine, bravo tie, toata stima, eu nu ti=as da mai mult de doazeci si ceva de ani .. si inca ceva: esti tare daca ai nascut ambele fete natural, bravo! pupic.gif

Anna, abia acum m-am uitat si eu la ghetutele tale, sa le porti iubita, sunt faine.

Dany, deci pierzi noptile, da? bravo tie, eu nu am mai facut asta din primele zile ale lui David, cand le pierdeam din cauza lui )).gif
Himere, stai linistita, nu m-am suparat ... sunt tot intr-o pasa proasta, nu reusesc sa ma linistesc deloc, dar .. mai incerc ...

si meniul meu de azi:

Aliment Nr puncte
200g iaurt prodlacta 0.4
1 banana 1
2 lg musli 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
75g crap la gratar 1.5
ciuperci umplute 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
dulciuri 3
iaurt frisca 3.6
2 felii paine neagra 3
crema philadelphia 2
66g sunca afumata fara grasime 1.7

total 19p si am iesit pe 0 la sfarsitul saptamanii ...
de maine vreau sa incep sa mananc la micul dejun doar fructe, sper sa reusesc fara sa mi se faca rau .. si mai sper sa nu mai uit sa ma cantaresc, desi nu am cine stie ce sperante ...

irinush
cum nu mai ziceti nimic, va doresc o noapte buna si abia astept sa intru maine sa aflu vesti despre Dana!
Pupici!
Ella79
Neata fetelor!
Sexy, ai un par superb. Asa e eel cred de la natura sau l-ai aranjat tu? In orice caz, te prinde tare bine si coafura si culoarea, dupa parerea mea.
Pisik, Deea, Irinush, nu va omoriti babuinii )).gif va rog eu frumos! Nu, nu asta am intentionat, pe cuvant! )).gif
Nusa, Daconst, nu a urmat nici inel, nici cerere in casatorie, nici alte alea. Nu sunt pregatita acum pentru astfel de schimbari in viata mea, si daca m-as fi trezit cu o intrebare la care sa raspund cu "da" as fi fost in mare dificultate. Deocamdata prefer sa ne traim frumos viata. Am timp toata viata mea sa fiu femeie maritata.
Himere, Tulip, pe unde umblati? Haideti ca azi am deschis eu taraba, dupa cum vedeti. Am pus de cafea / ceai pentru toata lumea. NEATAAAAAAAAAA.
daconst
Neatza!
Eu am cam facut noapte alba...asa ca am trecut sa semnez condica si ma culc. sad.gif
Nu stiu ce-am avut dar de la 2 nu am mai inchis un ochi...cred ca incep antrenamentul pentru noptile nedormite care ma asteapta. doh.gif
Tulip
Ce bine ca ne asteapta cafea in fiecare dimineata! cheer.gif Ella, pupic.gif

Dana,vad ca inca nici o noutate.......som usor,atunci! wink1.gif wink1.gif

Tocmai mi-am papat micul dejun,paine cau zacusca smile.gif
nusarich
neata si de la mine...

ella, si eu care ma pregateam... lasa, ca nu-i timpul trecut, poate doar pregateste terenul...
buna cafeaua, si ceaiul, ca eu sunt la dublu azi: o canuta cu cafea, o canuta cu ceai, sticla de apa langa mine...
eu iar n-am dormit azi-noapte, nu stiu ce m-am tot invartit in pat de zici ca aveam mancarici...

sa aveti o saptamana super!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.