dana, nastere usoara

sa dai un telefon cui poti tu sau sms dupa nastere sa ne spui daca ai nascut usor. pana la urma nasti in apa? mihai cum face pe langa tine? nu e agitat
).gif)
?
m-ai intrebat cum se inteleg mama cu tata. varsatorii sunt firi mai independente, carora le place libertatea, sa nu-i sufoci, sa nu-i dirijezi, sa nu le controlezi viata pas cu pas....daca stii sa le respecti deciziile va fi bine, desi mi-e greu sa cred ca nu o sa incerci sa-l dirijezi, capricorn fiind

mama il streseaza mereu pe tata, si normal ca se enerveaza, cumnata mea care e tot capricorn vrea sa-l dirijeze pe nepotul meu care e varsator si devine si el agitat...cred ca ar trebui urmariti asa...din umbra

...oricum, sa stii ca majoritatea varsatorilor sunt cam agitati, sunt oameni foarte inteligenti, dar la ei se impletesc perioadele cand fac totul la cote maxime cu perioadele de lene
irinush, nu am vrut sa te superi , zau, eu am zis doar ca aveam impresia ca
miha puncta jumatate de pizza asa, dar daca ma inselam iti stricam si tie seara, stiam ca ne va lamuri miha...am facut o glumita atunci ca tot zici ca esti nervoasa mereu...sa stii ca m-am cam framantat aseara pe chestia asta, nu vreau sa fii suparata
annaiss, dragute tare cizmulitele, sa-ti tina cald in februarie ca am auzit ca vin gerurile
lacry, mama...da' ce oameni de seama intra pe forum...director adjunct...oooooo...bafta ptr.locuinta
tulip, de abia astept sa-ti revii
dany, sanatate iti urez...eu am trecut pe cafea ca nu mai am ness

mai bine...nu va mai chinui dimineata
otti si nusa, voua va spun, ca si celorlalte fete, dar mai ales mamicilor, sa aveti grija de dana azi ca eu voi fi plecata la mama...am terminat ce aveam de terminat
la noi aseara a fost seara de fursecuri
).gif)
..si azi la prima ora dan a mai vrut o tura....stie ca in cursul saptamanii il tin la post din cauza oboselii si profita la maxim