'neatza!
de astazi si pana pe 10 februarie sun tin mod oficial in sesiune, asa ca nu stiu cand si cat timp voi mai putea sta pe forum.
sambata si duminica am fost de dimineata de la 8 pana seara la facultate, asa ca am mai calcat in strachini cu mancarea
va doresc tot binele din lume, sa slabiti frumos, dana, o nastere usoara si bb sanatos.
ne mai vedem
nusarich
15-01-2007, 09:00 AM
CITAT(Eu. @ 15-01-2007, 10:54 AM)

'neatza!
de astazi si pana pe 10 februarie sun tin mod oficial in sesiune, asa ca nu stiu cand si cat timp voi mai putea sta pe forum.
sambata si duminica am fost de dimineata de la 8 pana seara la facultate, asa ca am mai calcat in strachini cu mancarea
va doresc tot binele din lume, sa slabiti frumos, dana, o nastere usoara si bb sanatos.
ne mai vedem
bafta multa,
gigelu! sa ai o sesiune usurica si fara prea mult stress!
himere2005
15-01-2007, 09:06 AM
sexy, imi place cum iti vine culoarea, cu toate ca un roscat mai puternic te-ar fi facut mai focoasa
eu, bafta in sesiune
ella, noi ca sa nu ne omoram babuinii ar fi cazul sa-i sugerezi babuinului sa tina niste cursuri cu ai nostri barbati

bravo lui
eu nu prea m-am distrat cine stie la mama, de fapt eu m-am sacrificat cu mancatul ca mama sta tot timpul cu ochii sa vada daca mananci din tot ce a pregatit altfel se simte jignita si te ia la intrebari
nesimtitii de tata si fratele meu s-au certat cu mama chiar de ziua ei la masa asa ca....foarte interesant m-am distrat....bine ca nu mai stau cu ei
sper sa redresez ceva pana miercuri ca s-au cam adunat punctele la pranz ieri
Pisik
15-01-2007, 09:08 AM
Neatza!
Eu, multa bafta! Tinem pumnii stransi tare! Si eu ar trebui sa ma ocup sa imi termin masterul, adica sa sustin lucrarea (si sa o fac intai), ca de terminat l-am terminat de 2 ani
Ella, stai linistita, pana la urma nu am mai omorat babuinul, pt ca am inceput sa ne intelegem f bine in ultimele zile, ptiu ptiu sa nu ne deochi, ca acu vreo 2 sapt mai aveam putin si dadeam divort
Dana, somn usor si poate iese bebe pana la urma astazi, capata si tati o zi libera
Eu am avut o surpriza placuta (foarte placuta) la cantar, dar tac chitic pana miercuri, poate nu ramane asa
Am zis eu ca sapt asta fac infometare dar nu pot, o sa mananc la fel pt ca efectiv daca nu mananc bine dimineata nu functionez; Sper sa am rezultate si asa si sa nu se vada prea dezastruos sapt urmatoare cand v-am zis ca nu pot tine dieta
Gata, hai ca m-am intins, va pup dulce si va doresc o zi superba!
himere2005
15-01-2007, 09:14 AM
pai eu tot ma gandeam la sotul danei ca daca nastea ieri nu mai avea zi libera
).gif)
asa ca poate avem un Eminescu 2 "geniu al rimei"

aristotel onassis s-a nascut tot pe 15 "geniu al banului"...acum ascult radio 21 si asta au spus
himere2005
15-01-2007, 09:23 AM
pisik, de abia astept sa aud miercuri cat ai slabit, ca daca zici tu ca e bine, inseamna ca sunt mai mult de 700g
ALICE
15-01-2007, 09:25 AM
Am fost sa-mi ia sange pt analize la TSH si Fth sau ce stiu eu ce prostii.Maine ma duc sa iau rezultatele si sa-mi scrie doctorita niste medicamente care sa ma ajute sa si slabesc un pic.Cica.Dar eu nu cred.Ceva homeopat.
Pisik
15-01-2007, 09:27 AM
CITAT(himere2005 @ 15-01-2007, 11:23 AM)

pisik, de abia astept sa aud miercuri cat ai slabit, ca daca zici tu ca e bine, inseamna ca sunt mai mult de 700g

M-ai ghicit, nu cu f mult mai mult dar da, e un pic mai umlt de 700 gr si sper sa se mentina asa!
Alice, medicamentele homeopate sunt bune, chiar daca nu te ajuta la slabit sigur rau nu iti vor face
Eu am inceput Clarinolul si sper sa ma ajute
dany
15-01-2007, 09:29 AM
Neata !
Dana...poate scapi azi
Gigelu...bafta !!!!
Eu azi imi depun actele pentru cetatenie si apoi mergem la Biroul de turism sa vedem ce hotaram in legatura cu concediul.
Sa aveti o zi si o saptamana linistita.
ALICE
15-01-2007, 09:32 AM
CITAT(Pisik @ 15-01-2007, 11:27 AM)

Alice, medicamentele homeopate sunt bune, chiar daca nu te ajuta la slabit sigur rau nu iti vor face
Eu am inceput Clarinolul si sper sa ma ajute
Sa ne zici daca te ajuta cu ceva.

CITAT(danyhoney @ 15-01-2007, 11:29 AM)

Sa aveti o zi si o saptamana linistita.
Multumim,dar eu sunt ingropata intr-un teanc de hartii.Stau aici pana maine dimineata.
michelle
15-01-2007, 09:35 AM
Neata dragi neuroni!
Eu aseara am stat pana la ora 2 si am citit "Poti sa tii un secret", nu am terminat-o inca, dar sper ca azi sa o termin
Pentru scoala nu as sta pana la 2 sa citesc
Eu am avut un week-end linistit, in pijamale.. Am mai invatat, am mai downloadat niste chestii, citit etc..
O saptamana usoara tututror!
anaoi
15-01-2007, 09:35 AM
salve
dylly va doreste o zi super d etot....a fost azi la dentist si mai tre s amearga buf, buf, buf
himere2005
15-01-2007, 09:42 AM
eu am de gand sa-mi scot la imprimanta zilele astea codul fiscal dar vreau mai intati sa-l mai prelucrez un pic ca latfel are multe pagini...nu stiu daca nu cumva ajung mai bine sa-mi cumpara cartea
pisik, pana la urma ati facut fursecuri sau a adormit babuinul?
Pisik
15-01-2007, 09:45 AM
CITAT(himere2005 @ 15-01-2007, 11:42 AM)

eu am de gand sa-mi scot la imprimanta zilele astea codul fiscal dar vreau mai intati sa-l mai prelucrez un pic ca latfel are multe pagini...nu stiu daca nu cumva ajung mai bine sa-mi cumpara cartea
pisik, pana la urma ati facut fursecuri sau a adormit babuinul?
).gif)
facut facut
am avut 2 zile f frumoase, chiar linistite de cuplu, nu am alergat ca bezmeticii, nu ne-am ciondanit, nu am mai fost stresata ca e murdar in casa, am zis ca asta e, ce apuc sa fac apuc, ce nu, nu vine nimeni in inspectie
himere2005
15-01-2007, 09:51 AM
nebunaticilor....si la noi a fost frumos in we, eu am inceput sa nu ma mai consum pentru toate chestiile care nu le face babuinul si vad ca e mai bine...dar oricum, tot imi sare tandara cand vrea sa ma dirijezeze cu toate tampeniile...el zice ca sunt prea stresata...dar nici nu-mi convine sa fiu eu trepadusul lui ca si eu cand raman cu bianca ma descurc singura, nu il intrerup pe altul de la masa pentru toate nimicurile, aseara m-a intrerupt de vreo 3 ori cand mancam, eu eram in bucatarie, ei in camere ca sa-i aduc diverse lucruri pentru fata, cand putea sa se deplaseze foarte bine...nu e normal sa ma enervez?
anaoi
15-01-2007, 09:52 AM
pisik, daca te rog mult de tot...poti s ainjectezi aceasta teorie si in venele, respectiv capul alor mei??? pls,pls,pls...
himere2005
15-01-2007, 10:05 AM
eu azi am mai mult cartofi si mamaliguta cu branza si ami vad eu, trebuie sa fiu fata cuminte
Pisik
15-01-2007, 10:06 AM
CITAT(anaoi @ 15-01-2007, 11:52 AM)

pisik, daca te rog mult de tot...poti s ainjectezi aceasta teorie si in venele, respectiv capul alor mei??? pls,pls,pls...
eu eram f stresata, ca e dezordine in sertare si in dulapuri si nu gasesc nimic, ca nu e maturat, ca nu e cada spalata, ca se vad depunerile pe robinete si stateam non-stop cu cilitul in mana, dar la un moment dat am obosit si am simtit nevoia sa ma relaxez; asta nu inseamna ce las sa putrezeasca totul pe langa mine, ci doar ca nu mai pun curatenia si ordinea ca prioritate nr 1. Bine, eu am si un pic de bafta acuma ca sta babuinul acasa si mai face el chestiile mai mari, gen aspirator, etc.
Anna
15-01-2007, 10:16 AM
Neata vorbaretelor!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana suuuper!
peach
15-01-2007, 10:17 AM
CITAT(anaoi @ 15-01-2007, 08:35 AM)

salve
dylly va doreste o zi super d etot....a fost azi la dentist si mai tre s amearga buf, buf, buf
Mai
Dylly cam des pe la nea dentistul..care-i spilul?
Dana somn usor!..acum cit mai poti
himere2005
15-01-2007, 10:18 AM
eu am mare noroc cu dulapurile ca avem putine haine deocamdata si nici nu mai tin toate nimicurile...tin doar ce folosec...restul dat la altii, ca poate au mai multa nevoie decat noi...iar lucrurile pe care le-am grupata in casa le-am grupat asa....separat cele pe care le folosesc curent de cele pe care le folosesc ocazional...si atunci merge totul mai bine...nici la mine nu e luna, dar de cand stau acasa le cam vad fara sa vreau si nu pot sa nu fac cat de cat ca parca mi se pun pe creier si numai acolo ma gandesc
am plecat la plimbarica si noi ca e soare
anaoi
15-01-2007, 10:19 AM
CITAT(peach @ 15-01-2007, 12:17 PM)

salve
Mai
am dinti de kk mosteniti plus saliva acida
bubbles
15-01-2007, 10:21 AM
ce faceti gagici ?

eu ma reculeg dupa ce aseara am baut niste vin cu babuinul..am intrat sa imi skimb tickeru`si sa va anunt ca ieri am fost la restaurant si am fixat data nuntii... 19 august

dana ce faci?nu a mai venit bebe?
ALICE
15-01-2007, 10:23 AM
Bine Bubbles,asa va vreau!Sa ne ajungeti din urma.Felicitari.
Pisik
15-01-2007, 10:26 AM
CITAT(bubbles @ 15-01-2007, 12:21 PM)

ce faceti gagici ?

eu ma reculeg dupa ce aseara am baut niste vin cu babuinul..am intrat sa imi skimb tickeru`si sa va anunt ca ieri am fost la restaurant si am fixat data nuntii... 19 august

dana ce faci?nu a mai venit bebe?

BRAVO
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
bubbles
15-01-2007, 10:33 AM
multumesc
saptamana viitoare incep si examenele si am de invatat de incep sa vb singura

maine iar plec la piatra si parca vad ca la intoarcere voi sunteti deja la casutza a8a

dana a nascut?
ALICE
15-01-2007, 10:34 AM
Nu cred ca a nascut.Vestile circula repede aici.
peach
15-01-2007, 10:38 AM
CITAT(anaoi @ 15-01-2007, 09:19 AM)

CITAT(peach @ 15-01-2007, 12:17 PM)

salve
Mai
am dinti de kk mosteniti plus saliva acida
Ioi Doamne!!! sa nu ma mai tuci ca cine stie ..poate-mi gauresti obrazul
Pisik
15-01-2007, 10:38 AM
Nu, Dana nu a nascut. Sau acum o ora nu nascuse
Meniu astazi (provizoriu)
MD 4p: paine - 2p + branzica de casa delicia 50 gr 1p + 2 felii sunca f slaba - 1p
P 6p: 100 gr pui -2p + ulei salata - 1,5p + 5 masline verzi -0,5p + 1 iaurt Jogobella light - 2p
Gustari - 2 mere si 2 mandarine - 1p extrafructe
Diseara ori iaurt cu cereale ori pui cu legume din punga
Monic
15-01-2007, 10:54 AM
Sexymom
15-01-2007, 10:57 AM
Buna dimineata fetelor.
Am zbarcit-o rau cu regimul, cel mai nasol e week-end-ul, suntem cu totii acasa, iesim si scap in toate tampeniile.
Bineinteles ca m-am cantarit si am ajuns tot la 68 de kile, simt ca innebunesc , ce pierd in 10 zile pun in 2 la loc.
bubbles
15-01-2007, 10:59 AM
eu am asa pana acum:
1 actimel 1.8p
paine 2p
sunca slaba din piept pui 50 g 2p????
si pt diseara imi fac acum la gratar piept de pui ... deci 300g piept pui 6p
11.8p tb sa vad ce sa mai mananc....
oare la sunca din piept tb mai multe punctee ?
Pisik
15-01-2007, 10:59 AM
CITAT(Sexymom @ 15-01-2007, 12:57 PM)

Buna dimineata fetelor.
Am zbarcit-o rau cu regimul, cel mai nasol e week-end-ul, suntem cu totii acasa, iesim si scap in toate tampeniile.
Bineinteles ca m-am cantarit si am ajuns tot la 68 de kile, simt ca innebunesc , ce pierd in 10 zile pun in 2 la loc.

Sexy, linisteste-te, nu trebuia sa te cantaresti imediat. De obciei kilele astea se duc rapid, in una doua zile, nu cred ca ai pus la loc 2 kile dintr-un week-end. Si eu pap in week-end mai mult si mai multe decat in restul saptamanii, pt ca mi se pare mult mai bine sa obisnuiesti organismul cu de toate, ca apoi cand renunti la dieta sa nu aiba un soc
Las-o pe miercuri
bubbles
15-01-2007, 11:01 AM
am uitat... nu stiu de ce imi arata asa de mult cantarul ca eram sigura ca am iar 62-63 kg

dar cred ca e din cauza rusilor si a retentiei de apa
Sexymom
15-01-2007, 11:01 AM
Ce incurajare

parca ma simt ceva mai bine
anaoi
15-01-2007, 11:04 AM
CITAT(bubbles @ 15-01-2007, 01:01 PM)

am uitat... nu stiu de ce imi arata asa de mult cantarul ca eram sigura ca am iar 62-63 kg

dar cred ca e din cauza rusilor si a retentiei de apa

sigur e din cauza asta
michelle
15-01-2007, 11:04 AM
lyra, mai tii dieta? Ce ne mai spui?
Pisik
15-01-2007, 11:05 AM
CITAT(Sexymom @ 15-01-2007, 01:01 PM)

Ce incurajare

parca ma simt ceva mai bine
).gif)

o sa vezi ca daca te tii de regim din nou, se vor elimina acele 2 kile false
bubbles
15-01-2007, 11:06 AM
sexi nu te supara degeaba...asa e in week .. si eu mai fac la fel..mananc bine in week si apoi mi`e frica sa ma urc pe cantar

week asta parca am fost bolnava ca am stat cuminte

cred ca m`a deochiat careva
Monic
15-01-2007, 11:07 AM
si eu sunt varza
sunt in pom
sapt trecuta pana sambata dimineata ma scapasem de 1 kg, iar acum, dupa dezmatul de ieri am 1.4 kg mai mult
oare sunt condamnata sa raman obeza toata viata mea?

cum mananc putin mai mult cum se simte pe cantar
ce mi-a pus capac la toate e ca aseara vazusem o emisiune la tv despre curele de slabit. Doctorul din emisiune spunea ca 90% pun la loc si pun mai mult decat avusera inainte de cura
anaoi
15-01-2007, 11:15 AM
miha...le mai spunem inca o data ca nu e bine sa se cantareasca dupa we????
pe ce punem pariu ca daca respectati punctele 2 zile, pana miercuri nu s emai vad kilogramele la cantar? sau ma rog, la dylly asa se intampla...
Pisik
15-01-2007, 11:16 AM
CITAT(Monic @ 15-01-2007, 01:07 PM)

si eu sunt varza
sunt in pom
sapt trecuta pana sambata dimineata ma scapasem de 1 kg, iar acum, dupa dezmatul de ieri am 1.4 kg mai mult
oare sunt condamnata sa raman obeza toata viata mea?

cum mananc putin mai mult cum se simte pe cantar
ce mi-a pus capac la toate e ca aseara vazusem o emisiune la tv despre curele de slabit. Doctorul din emisiune spunea ca 90% pun la loc si pun mai mult decat avusera inainte de cura

nu dispera Monic! Iti spun ca si lui sexi, sunt kg false! Nu va mai cantariti dupa week-end, daca nu puteti accepta chestia asta! Intr-adevar, kg date jos se intorc in multe cazuri, dar exista motive ca ele sa se intoarca:
-nu se tine mentinere cel putin 4 sapt. dupa terminarea curei (cum am facut eu)
-se renunta total la anumite alimente si apoi se introduc brusc in alimentatie
-se mananca din nou excesiv din anumite alimente (cum am facut eu

)
Nu spun ca nu vei mai pune la loc, un kil-doua, poate mai multe dupa ce te lasi de regim, dar daca mananci decent si ai grija eu zic ca te mentii. Avem atatea exemple aici: Maria (care nu a mai intrat demult pe aici), Himere, Miha, Dany, etc.
Curaj!

Eu ce sa mai aic ca am pus 14 kile la loc? sa imi tai venele? Come on!
bubbles
15-01-2007, 11:24 AM
si mie mi`e ciuda ca a fost un moment cand am avut chiar 61.2kg

si amaajuns la 66 dupa craciun si revelion dar acum asta este...tb sa le dau iar jos

azi tb sa ma duc la sala dar nu cred ca pot ca ma omoara rusii astia..poate maine
anca veselie
15-01-2007, 11:35 AM
neatzaaaa! eu am fost taaare cumintica, doar sambata am depasit cu niste coliva, dar doar cu 2.5 p. in rest am fost pe 0, dar am aproximat la salata boeuf. oricum aveam 12p din spory, deci sigur am iesit bine. dulciuri am mancat toata sapt de 8pct, super bine zic eu.
\cu toate astea am emotii sa ma sui pe cantar, m-am cantarit martea trecuta, dar cred ca o sa-mi stabilesc zi de cantar miercuri.
may, bafta cu actele!
miha, super bine ai slabit, felicitari!
sexy, iti sta fain cu noua culoare!
annais, sa porti iubita ghetutele, sunt tare faine.
bubbles, felicitari!
sa pun si meniul meu partial de azi:
md:
paine 2
branza Hoch 2 felii 2.5
sunca 1
banana 1.5
pranz:
2 sarmale 2
iaurt 0.5
total partial: 13.5
vor mai fi grasimi bune 2
si imi mai raman.... 1.5p. cam putin....
Pisik
15-01-2007, 11:44 AM
CITAT(anca veselie @ 15-01-2007, 01:35 PM)

neatzaaaa! eu am fost taaare cumintica, doar sambata am depasit cu niste coliva, dar doar cu 2.5 p. in rest am fost pe 0, dar am aproximat la salata boeuf. oricum aveam 12p din spory, deci sigur am iesit bine. dulciuri am mancat toata sapt de 8pct, super bine zic eu.
\cu toate astea am emotii sa ma sui pe cantar, m-am cantarit martea trecuta, dar cred ca o sa-mi stabilesc zi de cantar miercuri.
may, bafta cu actele!
miha, super bine ai slabit, felicitari!
sexy, iti sta fain cu noua culoare!
annais, sa porti iubita ghetutele, sunt tare faine.
bubbles, felicitari!
sa pun si meniul meu partial de azi:
md:
paine 2
branza Hoch 2 felii 2.5
sunca 1
banana 1.5
pranz:
2 sarmale 2
iaurt 0.5
total partial: 13.5
vor mai fi grasimi bune 2
si imi mai raman.... 1.5p. cam putin....
branza nu are 1p/felie? de ce ai pus 2.5?
michelle
15-01-2007, 11:46 AM
Anca, eu am slabit 2 kile numarand ca pentru mentinere. Deci va dati seama cat am putut sa mananc de m-am ingrasat atat
Asa e cu cantarul. Si am mai observat o chestie, testata pe mine. EU ma cantaresc sambata pe la pranz asa.. Deci dimineata merg si ma golesc, apoi ma cantaresc. Dupa vreo 2-3 ore de lenevit, timp in care inca nu mananc, ma cantaresc iar. Si am mai putin decat prima data.
Nu stiu care e explicatia, dar eu bineinteles ca iau greutatea care imi convine - adica a 2-a
irinush
15-01-2007, 11:48 AM
Neatza fetele!
si eu m-am cantarit azi, dar .. nu spun, pt ca mi se pare ca nu e ok, astept sa ma cantaresc pe un alt cantar, ca e prea de tot, cred ca pe al meu mi l-a stricat David, sau ma rog, ceva tot i-a facut ...
pana acum am reusit sa mananc doar fructe, multe, pt care punctez 1p, si cafeaua mea cu 2 lingurite de miere ... azi voi gati ceva nou si o sa va anunt cum iese la puncte ...
ma bucur ca mai toate ati avut week end ok, al meu a fost dezastru, multi nervi, oboseale, certuri etc ... in fine, a trecut...
o saptamana cat mai buna va doresc!
himere2005
15-01-2007, 11:49 AM
si cam cat timp lenevesti
miha ca eu dupa ce "ma golesc"
).gif)
ma apuca o foame din aia nebuna ca nu pot sa rezist prea mult fara sa mananc
bubbles
15-01-2007, 11:50 AM
miha si eu fac la fel...a.. si daca ma trezesc dimineta la 7 si ma cantaresc am o greutate iar dupa ce ma pun in pat si daca mai si adorm vreo 2 ore .. cand ma cantaresc iar...am mai putin

cica in somn arzi calorii
himere2005
15-01-2007, 11:51 AM
cat iti arata kg mai putin irinush? ca la tulip chiar si cu 4 kg a aratat si asta cred ca de la platoul cu prajituri si pizza a trecut la mancare dietetica. poate ai noroc, tinem pumnii
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.