Ieri de dimineatza ne-am culcat la 6 ca atunci s-a terminat revelionul la noi si ne-am trezit la 18.30 cu mici pauze de dus la toaleta. Ne-am uitat la filme pana pe la 1, apoi am facut toate formele de fursecuri de care eram in stare la ora aia, am mai stat de vorba si apoi el a adormit.... eu pe la 4 inca imi mai numaram stelutzele fosforescente lipite de tavan

. Mai grav e ca acum nu ma mai intreaba daca facem si noi prostii, ci zice: facem niste fursecuri?
Tocmai am vb cu
sexy si e distrusa

iar musafirii intrec orice limita a bunului simt. Cand a fost sunata aseara
sexy ca sa i se dea vestea cea rea normal ca a inceput sa planga, iar
duamna ce credeti ca face? II zice : imi pare tare rau ... iar dupa cateva minute o intreaba de lista cu puncte de atractie ale Madridului

. Buei deci femeia asta nu e normala

. Acum ei sunt la plimbare iar
sexy face mancare si printre lacrimi isi mai ajuta si copiii la treburile lor. Si credeti-ma ca trebuie sa faca multa mancare ca astia mananc de parca au fost flamanzi toata viata. Si cea mai tare faza: a trebuit sa ii lase Biancai care are numai 10 ani o lista cu instructiuni ca sa puna masa cand se scoala nesimtitii ca sa poata merge ea la spital .. auziti voi: un copil de 10 ani sa puna masa pt ditamai femeia