Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
aha deci anul asta pastele cade si la noi si la catolici la fel. ce bine! poate scap de vizite anu asta de paste ca nu o sa mai aibe socii concediu
Pisik
mama fetelor, am o stare de plictis de nu mai pot! nu am facut nimica azi, sper ca daca iesim un pic din casa sa imi treaca; nu am chef maine de servici, trebuia sa fiu libera dar deh nu se poate ca sunt ceilalti colegi! sper doar sa trag chiulu mai devreme
dany
Nu esti singura care te plictisesti,Pisik. Dirk a venit de la job si ar trebui sa mergem la niste prieteni dar...parca nu am nici un chef. E si frig....Cred ca ne bagam la filme.....Deocamdata butonam amandoi pe net )).gif

Mi-am facut o stacana de ceai si ...hibernez )).gif
Tulip
si la noi e program de lenevit........si la mine e si program de mancat prostii doh.gif doh.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 06:15 PM) *

si la noi e program de lenevit........si la mine e si program de mancat prostii doh.gif doh.gif

si la mine si la mine doh.gif doar ca tu iti permiti blushing.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 02-01-2007, 04:22 PM) *

CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 06:15 PM) *

si la mine si la mine doh.gif doar ca tu iti permiti blushing.gif

cum sa-mi permit?as vrea eu!!!!se vad si la mine suncile atarnand...uech
peach
CITAT(daconst @ 02-01-2007, 01:04 PM) *

Sorina,stiu ca nu citesti din urma...am pus poze noi la Diverse. naughty.gif
Bb misca si-mi salta burta de se speria Mihai aseara...cica nu-si imagina ca poate face in halul asta.Aveam burta toata in colturi.Cred ca dansa...daca seamana pe mine. lol.gif
Nu da semne ca vrea sa iasa...desi am inceput sa fac curat,sa spal...poate,poate o ia la vale.dar acum nici gind.

Da ce parere ai mei ca eu nu ma uit la poze..vazut pozele inainte sa zici tu blum.gif

Ina bufnia a pus mincare prea putina pe masa ..a facut fandue chinoise care arata asa
Imagine
doar ca era doar carne pe masa 10 sosuri si anans..asa ca m-am vazut nevoita sa maninc sos
cu ananas ..dar mai bine nu va spun
papagalul a vorbit non stop..a facut glume vechi si dezumflate
am jucat yams si am pierdut ..la 1 eram acasa

May
Buna ziua give_rose.gif

Am vazut toate pozele si am ajuns la concluzia ca sunteti toate niste frumoase si niste slabe si ar trebui sa va schimbati oglinda daca va vedeti altfel. Formul asta e plin de mamici frumoase si copiii vostrii parca sunt desenati floare.gif

Ina la multi ani si sper sa tii se indeplineasca toate dorintzele. Ma intrebai cat stau cu fetitza, stau de la 9 pana la 1. pupic.gif

daconst sunteti minunati impreuna, am ramas fara cuvinte si sa nu mai zici nimic de greutate caci eu cred ca merita, tii se vede bucuria in ochi hug.gif. Multumesc pt cuvintele tale frumoase si sa stii ca eu sunt de parere ca daca sunt grasa, macar sa pun in valoare celelalte lucruri si astfel se trece mai usor cu vedere peste sunci )).gif

Eu de rev am avut chiloti rosii si mai este aici o traditie cu mancatul a 12 boabe de strugure la fiecare bataie a gongului la miezul noptii si la fiecare broboana trebuie sa iti pui o dorintza. Si anul trecut, si anul asta toti am inceput sa le mancam mai devreme decat trebuia de teama ca nu mai apucam sa ne punem dorintzele )).gif

himere2005
peach, eu zic de alta data sa vii si tu cu un platou, asa...pentru diversificare si sa fii sigura ca nu ramii nemancata )).gif
May
himerus ce frumoasa este gramajoara ta in poza de la avatar pupic.gif

peach cred ca stii ce sa pui pe masa data viitoare cand te viziteaza soacra-ta : nimic + sos + ananas dry.gif

I-au schimbat programul lui Remy de munca si vine la 7 acum nu la 8 cheer.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 02-01-2007, 06:48 PM) *

himerus ce frumoasa este gramajoara ta in poza de la avatar pupic.gif

peach cred ca stii ce sa pui pe masa data viitoare cand te viziteaza soacra-ta : nimic + sos + ananas dry.gif

I-au schimbat programul lui Remy de munca si vine la 7 acum nu la 8 cheer.gif

aveti mai mult timp de fursecuri blum.gif
am plecat, pupici
May
Ieri de dimineatza ne-am culcat la 6 ca atunci s-a terminat revelionul la noi si ne-am trezit la 18.30 cu mici pauze de dus la toaleta. Ne-am uitat la filme pana pe la 1, apoi am facut toate formele de fursecuri de care eram in stare la ora aia, am mai stat de vorba si apoi el a adormit.... eu pe la 4 inca imi mai numaram stelutzele fosforescente lipite de tavan lol.gif . Mai grav e ca acum nu ma mai intreaba daca facem si noi prostii, ci zice: facem niste fursecuri? lol.gif

Tocmai am vb cu sexy si e distrusa sad.gif iar musafirii intrec orice limita a bunului simt. Cand a fost sunata aseara sexy ca sa i se dea vestea cea rea normal ca a inceput sa planga, iar duamna ce credeti ca face? II zice : imi pare tare rau ... iar dupa cateva minute o intreaba de lista cu puncte de atractie ale Madridului blink.gif . Buei deci femeia asta nu e normala dry.gif . Acum ei sunt la plimbare iar sexy face mancare si printre lacrimi isi mai ajuta si copiii la treburile lor. Si credeti-ma ca trebuie sa faca multa mancare ca astia mananc de parca au fost flamanzi toata viata. Si cea mai tare faza: a trebuit sa ii lase Biancai care are numai 10 ani o lista cu instructiuni ca sa puna masa cand se scoala nesimtitii ca sa poata merge ea la spital .. auziti voi: un copil de 10 ani sa puna masa pt ditamai femeia doh.gif
ALICE
M-am intors!Mama ce fain a fost.Acum citesc ce ati mai scris.Vad ca ne-am mutat deja.N-ati stat degeaba!
ramonavlas
UN AN NOU FERICIT SI CU MULTE BUCURII VA DORESC!!!
Am de recuperat 50 de pagini w00t.gif Nu stiu cand o sa reusesc.
Nu de mult am ajuns in casa, am despachetat si ma duc pana la hotel, dupa care vin si trag un pui de somn............
V-am pupat pe toate si.....de maine, sau de luni, PE CAI!
ALICE
Pana azi ziceam si eu ca ma apuc de maine.Dar nu merge.Inca.De luni mai bine.
bubbles
`seara...
un an nou fericit pupic.gif
de maine sunt iar "pe faleza" )).gif lol.gif
dany
Bine ati revenit,fetelor !!!

May
....vreau sa-ti spun ca asa m-am enervat cand am citit ce ai povestit de sexy !!! Cum naiba nu se simt aia nici macar acum cand stiu ca sexy are nevoie de ajutor !! Auzi la ei ...sa o lase pe Bianca sa faca ce ,de fapt ,ar putea face si Duamna . Mare-i gradina Domnului !

Speram sa citesc vesti de la 2 in 1...credeam ca s-a intors de la control .Sper ca e totul bine .
Tulip
fetelor,bine ati revenit!!!!!

so....cine numara de maine,3 ianuarie? naughty.gif naughty.gif

Pana acum suntem 3....Pisik,Ella si cu mine
dany
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 05:29 PM) *

Pe mine m-ai uitat ??? sad.gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 06:30 PM) *

CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 05:29 PM) *

Pe mine m-ai uitat ??? sad.gif

scuze......deci suntem 4! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

May
danydulce...... crede-ma ca e de o nesimtire... absolut nimic nu face si cand se intoarce de la plimbare zice: e gata masa? dry.gif In ziua de Revelion l-a tinut pe sotul lui sexy pana la 8.30 seara afara din casa ca erau la plimbare.... in loc sa stea cu nevasta si copiii lui.... si multe altele despre care nici nu merita sa ma obosesc... mai rau ma enervez. dry.gif

Bine ati revenit fetelor!!! cheer.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-01-2007, 05:32 PM) *

danydulce...... crede-ma ca e de o nesimtire... absolut nimic nu face si cand se intoarce de la plimbare zice: e gata masa? dry.gif In ziua de Revelion l-a tinut pe sotul lui sexy pana la 8.30 seara afara din casa ca erau la plimbare.... in loc sa stea cu nevasta si copiii lui.... si multe altele despre care nici nu merita sa ma obosesc... mai rau ma enervez. dry.gif

E si greseala lui sexy si a sotului ei : sunt mult prea buni,prea cu bun simt,prea ingaduitori . Eu i-as da pe usa afara ,sincer.

Va pupic.gif ,fetelor .

Poate intru si mai tarziu.
Deea
dana e la control?... n-am fost pe faza....
May imi place cum te imbraci, eu nu am "curaj" sa ma imbrac asa....poate si pt. ca n-am avut niciodata kg. pe care le am acum...nu stiu ce sa zic...Oricum tu te imbraci frumos, iti sta foarte bine! Bravo!

Miha sa fie intr-un ceas bun! cheer.gif
Ina, La multi ani!
Dana esti tare draguta ca si graviduta, mie mi se par toate gravidutele frumoase indiferent de kg. luate
Otilici daca vrei sa mananci ww pune si punctele pt. mentinere, o sa dai jos si asa avand in vedere ca alaptezi. Eu cel mai mult am dat in luna in care am alaptat, 5kg...apoi inca 7 in 4 luni!

ia uitati ce mandru e al meu de fii-sa lol.gif

Imagine
May
Multumesc Deea si eu zic sa nu te stresezi prea mult ca nu o sa ramai mult la kg astea cheer.gif hug.gif Ai o familie minunata pupic.gif
ina_ceva
Multumesc deea, may!!
Acum sosesc si prietenii mei , asa ca de maine ma apuc si eu de numarat (tre sa petrec in seara asta, nu?)
ALICE
Ma faceti sa ma simt prost acum. lol.gif Eu sa nu ma apuc de maine?
emu
whoa Deea, ce bine seamana micuta baby.gif cu tine!!! ptiu ptiu )).gif

Miha, ce veste minunata. Sa fie intr-un ceas bun! Imagine

Ina ma ierti ca nu ti-am facut tort azi? biggrin.gif n-am uitat, sa stii, doar ca n-am fost acasa sa bucataresc cum vreau eu blum.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 02-01-2007, 09:41 PM) *

Multumesc deea, may!!
Acum sosesc si prietenii mei , asa ca de maine ma apuc si eu de numarat (tre sa petrec in seara asta, nu?)

La multi ani, dragi neuroni )).gif

Ina, dupa ce mi-am schimbat astaseara .. dispozitia ( adica pufoasa) am vazut ca si a ta e la fel... n-am copiat-o, jur! lol.gif

Asadar, sa aveti un AN Nou FERICIT! Imagine
Tulip
Ina,ce cadou ai primit de ziua ta? naughty.gif
Tulip
Lacry,un an super si tie! pupic.gif
Deea
Lacry un an super si tie! pupici lui Mocutza!

Dana....nu ne mai zici nimic?... o fi oprit-o la spital?
peach
Peach si-a cumparat un nou top asa ca m-am tras in poza blushing.gif

Imagine
nusarich
CITAT(peach @ 02-01-2007, 10:34 PM) *

Imagine

pe unde ascunzi maica kilele alea? sa mor de nu-mi vine sa va iau la bataie cand va aud : ah, sunt grasa, ah, nu ma mai incape aia, ah, cat am mancat... pai sa va arat eu burtoiul meu? in curand o concurez pe dana, dar macar ea are un bb mic acolo, eu am numai mancare...
topul imi place, arati de numa, asa ca n-am cuvinte! ba da, vreau si eu unul!
peach
)).gif )).gif mi-am tras burta ..nu vezi ca nu am aer
nusarich
CITAT(peach @ 02-01-2007, 10:44 PM) *

)).gif )).gif mi-am tras burta ..nu vezi ca nu am aer

pai daca asa arata un om fara aer... eu ar trebui sa merg cu punga-n cap...
uka
deci... sunt suparata pe voi... chiar asa... numai slabanoage pe aici... si va mai plangeti de kilograme, maine am sa ma trag si eu in poza sa vedetzi cata'mai m-am facut, am o burta si niste colacei de nu e adevarat, am sa ma apuc de numarat, sapt asta dar nu stiu exacvt cand k mai am dulciuri prin firgider... oricum nu se mai poate asa... mi-am luat deocamdata ceai d slabit, am zis k o sa fac o zi in care am sa mananc numai portocale si cred k asta va fi maine sau poimaine k nu ma mai suport...
MIHA sa fie intr-un ceas bun, PEACH imi place top ul, DEEA ai o familie minunata, imi pare rau sa aud ptr ce i se intampla lui SEXY dar intr-adevar sunt ei muuult prea dragutzi, SUCCES CELOR CARE SE APUCA DE MAINE DE NUMARAT!!!

ptr mine luna asta o sa fie groaznica, a plecat o colega in concediu 19 zile.. adik toata luna si o sa bagam restul 3 la greeeu sad.gif
daconst
Am aparut si eu mai greu...dar am ramas in oras dupa control ca bb nu prea vrea sa iasa si am zis sa mai fac miscare.Asta dupa ce azi deja am smotruit prin casa si am urcat si coborat la scari.
Martea viitoare ar fi data cind trebuie sa facem cunostinta cu minunea noastra dar dr a spus ca sun 50% sanse sa vina...si 50% sa mai stea.
Asa ca de maine miscare scrie pe mine...ca si mami are cornite nu doar el. grin.gif grin.gif

Deea,e o papusa vie Alexia in rochita...cred ca va topiti dupa ea.La tati se vede dupa privire cit e de mandru. wink1.gif

Sorina,am ramas asa... w00t.gif
Beton arati...unde te-ai ingrasat mey,ca esti scandura.Si in top esti sexoasa rau.Bravo tie. wink1.gif

Dany,imi place mult compleul tau...l-am remarcat si pe tine.Te prinde si culoarea tare bine. wink1.gif

Fetele care incepeti de maine,eu va sustin si promit sa nu pomenesc de ingrasacioase pina ma voi apuca si eu.Asa ca fac galerie deja cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tulip
Peach,arati beton...... floare.gif ce inaltime ai?
emu
CITAT(peach @ 02-01-2007, 01:34 PM) *

w00t.gif foarte bine ca s-a tras si peach in poza, ca tare bine arata!!!! smile.gif frumos topul
din ce spun fetele aici se intelege ca sunt/suntem toate niste obeze, numai pozele ce mai arata adevarul )).gif
Lacry
Daconst, nastere usoara si un bebe.. perfect! Mai ai un pic! Doar un pic! Greul abia incepe )).gif
daconst
CITAT(Lacry @ 02-01-2007, 11:19 PM) *

Daconst, nastere usoara si un bebe.. perfect! Mai ai un pic! Doar un pic! Greul abia incepe )).gif

Multumesc de incurajari. doh.gif pupic.gif
Tulip
fetelor,pls,va bagati la un vot? wink1.gif
VOT

s-o vatati pe Timea
uka
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 09:27 PM) *

VOT

s-o vatati pe Timea

1 vot d la mine
emu
si eu.. votat.. unde-i clasamentul? ca nu vad smile.gif de fapt n-am rabdare sa caut...
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 11:27 PM) *

VOT

s-o vatati pe Timea

Are si de la mine un vot scumpica ta hug.gif
Tulip
fetelor,ce dragute sunteti!!!!!multummim! give_rose.gif give_rose.gif

nu este clasament...cel putin asa cred.....trebuie sa dai click pe fiecare poza separat....nici eu nu am rabdare si timp dry.gif
Lacry

VOT

s-o vatati pe Timea

S-A VOTAT.

L-AM INSCRIS SI EU PE ALEC IN OCTOMBRIE anul trecut. Dar, desi au votat toti prietenii...au fost altii cu mai multi prieteni )).gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 02-01-2007, 09:42 PM) *

VOT

s-o vatati pe Timea

S-A VOTAT.

L-AM INSCRIS SI EU PE ALEC IN OCTOMBRIE anul trecut. Dar, desi au votat toti prietenii...au fost altii cu mai multi prieteni )).gif

merci,Lacry!
mi-as dori mult sa castige fata,dar sunt constienta ca-s sanse mici....
Lacry
Parca trebuie votat in fiecare zi, nu? pune neuronii...la treaba blum.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 02-01-2007, 09:46 PM) *

Parca trebuie votat in fiecare zi, nu? pune neuronii...la treaba blum.gif

nu...mai nou se poate vota in fiecare ora...... wink1.gif wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.