Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anca veselie
pisik am calculat dupa valorile de pe ambalaj. e branza hochland cu smantana, are 45% grasime. aia de care zici tu are 20-25% grasime.
miha, foarte misto in cazul asta! iti dai seama cat ai slabi daca ai numara pt slabit?
lyra
buna fetelor
An nou fericit si kg cat mai putine. give_rose.gif

eu am reinceput dieta de saptamana trecuta pt ca ajunsesem la 58. sorry.gif
de data aceasta tine dieta si babuinul meu. in plus dupa 1 zi de dieta s-a saturat de aproximari si ne-am cumparat cantar digital. cheer.gif
asa mi-am dat seama cat de putin mancam data trecuta cand am tinut ww. exageram cu punctele. probabil de aceea m-am ingrasat asa repede dupa.
in plus ne-am apucat amandoi sa facem sport (bicicleta eliptica in fiecare zi). Deocamdata am ajuns la 30 de min zilnic dar eu planuiesc sa ajung la 45-60 min, dupa cum o sa pot.

si eu am avut ieri 2 aniversari dar n-am exagerat cu punctele. oricum cantarul nu m-a pedepsit azi-dim. sper sa ma tina vointa multa vreme.vreau f mult sa slabesc pana in martie la ziua mea. pe scurt am slabit sapt asta 2 kg desi am fost la ciclu.

michelle tu esti inspiratia mea. ai asa multa vointa.
Monic eu zic ca nu e asa grav. dupa cum spunea si pisik nu te poti ingrasa 1.4 kg intr-o zi.
pisik sunt de acord cu tine. nu e bine sa ne cantarim lunea. eu zic ca vinerea e cel mai indicat.
bubbles eu asa imi amintesc: 20 gr sunca fara grasime-0.5 puncte

fetele n-am mai intrat pe forum odata pt ca m-am lasat de ww si dup-aia ca m-am ingrasat. sorry.gif

acum am inceput din nou. sper ca de data asta sa pot sa ma mentin. mai ales ca sunt hotarata sa fac si sport. ma ajuta ca tine si babuinul meu dieta.
michelle
CITAT(anca veselie @ 15-01-2007, 11:55 AM) *

miha, foarte misto in cazul asta! iti dai seama cat ai slabi daca ai numara pt slabit?

Da, dar nu mai vreau sa fac aceeasi greseala de acum 2 ani. Nici sa fiu slaba ca asta vara.
Intentionez sa ma mentin si sa fac sport (asta dupa ce trece sesiunea, ca mi-am dat seama ca nu am timp acum)

Pisik, povesteai de colega aia a ta care a nascut si face sport. Ce anume face?

irinush
Himere, cantarul mi-a aratat 3.6lg mai putin ... mi se pare prea mult sa fi slabit atata intr-o saptamana ... nu stiu ... mai ales ca eu nu ma simt deloc mai slaba ...
Pisik
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 01:57 PM) *

CITAT(anca veselie @ 15-01-2007, 11:55 AM) *

Da, dar nu mai vreau sa fac aceeasi greseala de acum 2 ani. Nici sa fiu slaba ca asta vara.
Intentionez sa ma mentin si sa fac sport (asta dupa ce trece sesiunea, ca mi-am dat seama ca nu am timp acum)

Pisik, povesteai de colega aia a ta care a nascut si face sport. Ce anume face?

pai face sala f multa; dupa ce a nascut nu stiu exact ce facea, am inteles ca facea singura ca statea acasa si facea multe ore dimineata; dar ti[a oricum a afcut sport toata viata, de performanta, deci e mai obisnuita
Lyra, mult mult succes! Ai slabit f mult sapt asta, numai eu nu am noroace din astea )).gif dar nu-i nimic, merg mai departe!
ca sa nu mai zic cat de norocoasa e Miha, auzi tu, sa numeri ca la mentinere si sa slabesti blum.gif
lyra
ce fain. tease.gif auzi sa numeri pt mentinere si sa slabesti. felicitari.
sincer eu m-am cantarit zilnic saptamana asta. nu m-am putut abtine. doh.gif
bubbles
lyra multumesc pt punctaj..
miha cred ca e inspiratia tuturor...ca eu daca nu vedeam cata vointza a avut sigur nu ma apucam de WW smile.gif
irinush si cantarul meu de la bicaz care e mecani carata de obisei cu 1 kg mai putin..si de aia imi si place sa ma cantaresc pe el wink1.gif
oricum ma duc iar acasa si voi intra mai rar ca voi veni cred ca o data pe sapt la gheorgheni ca incepe sesiunea asta urata smile.gif dar imi iau cantarul de bucatarie si cel de persoane cu mine ca sa nu ma trezesc apoi ca imi vine sa imi rup singura capul lol.gif
michelle
Lyra, mult succes! cheer.gif

Pisik, lasa ca se va imprieteni si cu tine cantarul pupic.gif
Ma interesa ce anume facea exact: aerobic, fitness etc.
Pai de asta ziceam, sa va inchipuiti in ce hal am mancat de sarbatori de am pus atat pe mine.. mai zicea cineva ceva de vremea foametei blushing.gif
irinush
Bubbles, cantarul meu e digital si din ala care iti calculaeaza si procentele de grasime, de apa etc, dar sigur i-a facut David ceva, ca acum in afara de cate kg am nu mai arata altceva ...
michelle
Pai tehnica mea e aceeasi: alternez zile in care mananc putin cu zile in care mananc mai mult, ca sa sochez organismul

irinush, poti sa cantaresti 6l de apa sau ceva de genul, ce stii exact cat ar trebui sa aiba..
irinush
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 02:08 PM) *

Pai tehnica mea e aceeasi: alternez zile in care mananc putin cu zile in care mananc mai mult, ca sa sochez organismul

irinush, poti sa cantaresti 6l de apa sau ceva de genul, ce stii exact cat ar trebui sa aiba..

la asta nu m-am gandit, sa stii ca o sa incerc pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 02:08 PM) *

si eu fac la fel wink1.gif
ALICE
Meniu

br vaci dietetica=50g-1p
panite branza-2 buc -1p
10 g piept pui afumat-0,5 p
paine graham-o felie-1p
dulceata dietetica-2 lingurite-0,5 p
maioneza-0,5 p

Total-4,5 p

Cam atat pana la 5 seara,si cam putin avand in vedere ca azi m-au si subt de sange.Poate mai dau de ceva azi.
lyra
irinush sa stii ca am avut si eu aceeasi problema cu vechiul meu cantar. l-am aruncat si am cumparat altul ca n-a putut fi reparat. in fine al meu s-a stricat din cauza trantirii cu parchetul. poate al tau a suferit ceva asemanator. dry.gif

in fine. pe asta nou il tin in dulap in cutia lui si il scot cand trebuie sa-si faca treaba. grin.gif adica zilnic. il cam exploatez saracul.
anca veselie
miha ce greseala ai facut acum 2 ani?
Eu.
intrat scurt sa intreb daca cineva ma poate ajuta cu un punctaj PENTRU 40G SARATELE blushing.gif
multumesc

CITAT(bubbles @ 15-01-2007, 12:21 PM) *

ce faceti gagici ? pupic.gif eu ma reculeg dupa ce aseara am baut niste vin cu babuinul..am intrat sa imi skimb tickeru`si sa va anunt ca ieri am fost la restaurant si am fixat data nuntii... 19 august biggrin.gif
dana ce faci?nu a mai venit bebe? pupic.gif

)).gif de ziua mea exact
michelle
lyra, ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 49?
Pisik
CITAT(ALICE @ 15-01-2007, 02:12 PM) *

Meniu

br vaci dietetica=50g-1p
panite branza-2 buc -1p
10 g piept pui afumat-0,5 p
paine graham-o felie-1p
dulceata dietetica-2 lingurite-0,5 p
maioneza-0,5 p

Total-4,5 p

Cam atat pana la 5 seara,si cam putin avand in vedere ca azi m-au si subt de sange.Poate mai dau de ceva azi.

Pune mana si mananca ca o sa pici pe strada! Cand iti ia sange tre sa mananci mai mult, baga niste carne ceva sanatos!
michelle
CITAT(anca veselie @ 15-01-2007, 12:12 PM) *

Am tinut cam drastic dieta, pentru organismul meu.. Adica am slabit ok, 13 kg in 3 luni, dar acum nu as mai face la fel.
1 kg la 2-4 saptamani e ok.
Pisik
CITAT(Eu. @ 15-01-2007, 02:13 PM) *

intrat scurt sa intreb daca cineva ma poate ajuta cu un punctaj PENTRU 40G SARATELE blushing.gif
multumesc

ce faceti gagici ? pupic.gif eu ma reculeg dupa ce aseara am baut niste vin cu babuinul..am intrat sa imi skimb tickeru`si sa va anunt ca ieri am fost la restaurant si am fixat data nuntii... 19 august biggrin.gif

)).gif de ziua mea exact

daca erau foetaj cred ca vreo 3-4puncte; eu am papat in week-end saleuri afcute de mama cu coca si am puncat putin nu stiu, 1,5 vreo 2-3 buc. parca
lyra
alice sper ca nu te superi dar eu am in lista piept de pui afumat 20gr-0.5 pcte.
Eu.
CITAT(Pisik @ 15-01-2007, 02:16 PM) *

CITAT(Eu. @ 15-01-2007, 02:13 PM) *

multumesc

)).gif de ziua mea exact

daca erau foetaj cred ca vreo 3-4puncte; eu am papat in week-end saleuri afcute de mama cu coca si am puncat putin nu stiu, 1,5 vreo 2-3 buc. parca

NU, e vorba de acele saratele rotunde din comert, subtiri
michelle
CITAT(Eu. @ 15-01-2007, 12:13 PM) *

intrat scurt sa intreb daca cineva ma poate ajuta cu un punctaj PENTRU 40G SARATELE

ce fel de saratele?
2.5-3p cred
lyra
miha am 1.55 sad.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 02:16 PM) *

CITAT(anca veselie @ 15-01-2007, 12:12 PM) *

Am tinut cam drastic dieta, pentru organismul meu.. Adica am slabit ok, 13 kg in 3 luni, dar acum nu as mai face la fel.
1 kg la 2-4 saptamani e ok.

oau, 13kg! o gramada.
eu acum as vrea 1kg/sapt, macar in primele 2, dar sa vad miercuri ce-o sa-mi arate cantarul wacko.gif
michelle
CITAT(lyra @ 15-01-2007, 12:21 PM) *

miha am 1.55 sad.gif

Aha, esti in aceeasi categorie cu mine.. Eu am 1.57 )).gif
Dar la 49 kg eu arat ca un schelet ambulant.
ALICE
CITAT(lyra @ 15-01-2007, 02:18 PM) *

alice sper ca nu te superi dar eu am in lista piept de pui afumat 20gr-0.5 pcte.

Nu ma supar.Stiu.Si mi-am zis ca pun 0,5 pt 10 g,ca sa rotunjesc in plus.Ca iesea 0,25 pt 10g.Nu fac bine? sad.gif
Eu.
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 02:18 PM) *

CITAT(Eu. @ 15-01-2007, 12:13 PM) *

intrat scurt sa intreb daca cineva ma poate ajuta cu un punctaj PENTRU 40G SARATELE

ce fel de saratele?
2.5-3p cred

am zis mai sus, cele luate din magazin, in punga, rotunde si subtiri
michelle
Crengu cred ca 2.5-3p sunt ok
lyra
CITAT(ALICE @ 15-01-2007, 02:23 PM) *

CITAT(lyra @ 15-01-2007, 02:18 PM) *

Nu ma supar.Stiu.Si mi-am zis ca pun 0,5 pt 10 g,ca sa rotunjesc in plus.Ca iesea 0,25 pt 10g.Nu fac bine? sad.gif

sincer nu stiu. eu nu rotunjesc nimic. poate ne indruma cineva mai priceput. dry.gif

Alice give_rose.gif . nu te supara

miha eu n-am mai fost la 49 de kg din copilarie. habar n-am cum arat la 49 de kg.dar sincer abia astept sa vad. yahoo.gif lol.gif
in plus as vrea sa-mi schimb si procentul de grasime din organism. acum sunt la 28.2.
irinush
ok, am verificat, se pare ca al meu cantar arata ok, asa ca am modificat si tickerul, o sa ma cantaresc si miercuri, sper sa nu uit )).gif
Anna
Meniu pe ziua de azi:

~ piure cu ciuperci si sos - 2.5 pct
~ 2 fel paine - 1 pct
~ br delicia - 2 pct
~ banana -1 pct
~ dulce - 2.5 pct
~ tocana - 3 pct
~ 2 fel paine - 1 pct
~iaurt -0.4 pct
~cereale- 2 pct
~fructe- 0
~ salata morcov, varza, porumb - 1 pct
total 16.4 pct

Fetelor am o problema
mi se pare ca mananc mult, ma incadrez in puncte, insa am descoperit ce are putine pct si pap mult sad.gif plus ca pap ~ 4 felii de paine pe zi ....inainte nu mancam deloc. Nus daca e ok.
Plus, e vreo problema ca pap cartofi de 2 ori pe zi? Si piureu si tocana? )).gif
lyra
irinush felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif se pare ca ai facut pace cu cantarul.
himere2005
mai annaiss, dar ce daca mananci tocana ca mie aia mi-a facut cu ochiul de pe lista ta )).gif
irinush cheer.gif cheer.gif bravo
eu am vazut ca nu am mai mancat azi ca disperata daca am iesit afara, sper sa tina caldura asta mai mult ca sa nu ma mai fofilez...asa mai las pauze intre mese ca nu cred ca e sanatos deloc ce fac eu sa nu fac pauza nici de 2 ore intre mese blushing.gif
Ella79
Fetelor, eu iarasi am o zi plina la munca, asa ca o sa trec meteoric pe la voi. Sunt in puncte, ma duc diseara si la sala, sper ca sambata la cantar sa am motiv de bucurie.

Felicitari celor care au slabit!!! Sunteti tari. Tineti-o tot asa!!!!
ALICE
Nici eu nu prea rotunjeam,dar cica asa se face pe bune. rolleyes.gif
michelle
CITAT(lyra @ 15-01-2007, 12:32 PM) *

miha eu n-am mai fost la 49 de kg din copilarie. habar n-am cum arat la 49 de kg.dar sincer abia astept sa vad. yahoo.gif lol.gif
in plus as vrea sa-mi schimb si procentul de grasime din organism. acum sunt la 28.2.

Eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata 49... mereu am avut 53 (am fost o adolescenta plinuta).
49 am atins vara asta si nu mai vreau sa ajung la fel inca o data grin.gif
Ca sa fiu mai explicita, de la talie in jos aratam exceptional, dar in sus skull.gif

himere2005
bebelusii nascuti in 2007 sunt foarte sanatosi si norocosi, caci anul asta cica e anul porcului de aur, care se repeta 1 data la 600 de ani, deci, dana, poti sa te bucuri ca nu ai nascut in 2006 floare.gif
daconst
M-am trezit si eu si tocmai ce am terminat de citit...vad ca aveti spor.Bravo.
De mine nu va mai zic nimic,ca nu mai am chef.Sunt morcovita,dar imi trece. mad.gif

Monic,hai mama ca trece si saptamana asta si sa vezi atunci ambitie pe noi cum slabim. pupic.gif

Annaiss,dar slabesti?Eu cind am slabit 10kg incercam sa mananc mult,alimente cu punctaj mic si a functionat.Depinde de organism.

Tulip,cum sta Timea cu voturile?Ca eu tot votez,dar nu stiu sa verific fata aia cu care concura.Poate tot a fost ceva ca le-a scris May mail. naughty.gif

Felicitari Irinush! cheer.gif

Bubbles,sa fie intr-un ceas bun cu noroc! give_rose.gif

Gigelu,tot am vrut sa te intreb,tu cind mai mergi acasa la ai tai?Cum rezisti?Ca parca nici de sarbatori nu ai fost?
Bafta multa in sesiune!
Pisik
Irinush bravo!!! cate kg sunt? peste 3 oricum, din cate tin eu minte tickerul tau, asa-i? BRAVO cheer.gif
Annais, nu mi se pare ca mananci mult, si eu cam tot la fel pap, la nceput de sapt incerc sa pap mai putin, dar paine pap zilnic cel putin 2 felii, cartofi de 3-4 ori pe sapt., fulgi zilnic, si mie imi place sa pap mult de pcte putine wink1.gif si e mai bine asa decat cum zicea si Miha. Cred ca rgeseala asta am facut-o si eu, eu am slabit 12 kg in 2 luni, as mai vrea si acuma, dar mai bine ca melcul dar sigur wink1.gif
Tulip
am aparut si eu....

Bubbles floare.gif ,felicitari!

Monic,nu mai fi suparata,o sa se miste cantarul in jos si la tine....hai,ca suntem langa tine....si nu esti obeza! pupic.gif

Irinush,te-ai imprietenit cu cantarul?felicitari! cheer.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 02:41 PM) *

CITAT(lyra @ 15-01-2007, 12:32 PM) *

Eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata 49... mereu am avut 53 (am fost o adolescenta plinuta).
49 am atins vara asta si nu mai vreau sa ajung la fel inca o data grin.gif
Ca sa fiu mai explicita, de la talie in jos aratam exceptional, dar in sus skull.gif

si eu eram la fel la 60 kile, Himere poate sa confirme ca s-a speriat de mine in poze lol.gif
anca veselie
irinush felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-01-2007, 02:42 PM) *

bebelusii nascuti in 2007 sunt foarte sanatosi si norocosi, caci anul asta cica e anul porcului de aur, care se repeta 1 data la 600 de ani, deci, dana, poti sa te bucuri ca nu ai nascut in 2006 floare.gif

Eu vroiam sa fie Caine,dupa zodiacul chinezesc...ca asa e si tati si ne intelegem super.Dar mai am o sansa ca anul se schimba in 20 parca la chinezi.
La zodia Mistretului care incepe nici nu m-am uitat ca prea am vrut sa fie Capricorn si Caine. sad.gif
Dar mai am o sansa daca miercuri imi induc nasterea.Sa vedem ce zice dr azi.
soranutza
Felicitari, irinush ! Vezi ca se poate? wink1.gif give_rose.gif
irinush
multumesc fetelor, si voua la fel, celor care ati slabit si celor care inca nu ... nici o grija, sigur os a slabiti, uitati-va la mine, nu?
sper sa tin tot asa, azi mi-a adus mama ciorba de afumatura si as cam manca, dar nu stiu cu cat sa o punctez, aveti idee?
Monic
Dana, gandeste-te ca nasti miercuri!!! Deci pana miercuri mai ai 2 zile cheer.gif
iar daca o fi sa vina bebe mai repede wink1.gif va veni, dar miercuri SI-GUR!!! cheer.gif
himere2005
pai asa spuneau cei de la radio..ca e important sa fii nascut in anul porcului, stiti ce norocosi sunt oamenii astia, eu am mai intilnit, iar de sanatate nu mai zic ca am vazut ca mananca ce le pica in burta si tot cu sanatatea ok sunt (asta e un ex), deci eu zic ca e foarte bine...ca asta e si porc, si de aur, adica the best...cine stie ce geniu nasti dana naughty.gif
Anna
CITAT(daconst @ 15-01-2007, 02:42 PM) *

M-am trezit si eu si tocmai ce am terminat de citit...vad ca aveti spor.Bravo.
De mine nu va mai zic nimic,ca nu mai am chef.Sunt morcovita,dar imi trece. mad.gif

Monic,hai mama ca trece si saptamana asta si sa vezi atunci ambitie pe noi cum slabim. pupic.gif

Annaiss,dar slabesti?Eu cind am slabit 10kg incercam sa mananc mult,alimente cu punctaj mic si a functionat.Depinde de organism.

pai am mai tinut WW si am slabit cu ea, dar parca nu papam atat
acum a trecut abia 1 sapt, ieri au venit rusii ma simt un balon si nu vreau pe cantar doh.gif doh.gif

CITAT(Pisik @ 15-01-2007, 02:43 PM) *

Irinush bravo!!! cate kg sunt? peste 3 oricum, din cate tin eu minte tickerul tau, asa-i? BRAVO cheer.gif
Annais, nu mi se pare ca mananci mult, si eu cam tot la fel pap, la nceput de sapt incerc sa pap mai putin, dar paine pap zilnic cel putin 2 felii, cartofi de 3-4 ori pe sapt., fulgi zilnic, si mie imi place sa pap mult de pcte putine wink1.gif si e mai bine asa decat cum zicea si Miha. Cred ca rgeseala asta am facut-o si eu, eu am slabit 12 kg in 2 luni, as mai vrea si acuma, dar mai bine ca melcul dar sigur wink1.gif

eu asa simt, ca inainte nu papam de dim, la pranz bipuri seara bip si pe la 11 seara o farfurie de mancare gatita
rar mancam un fruct, iaurt cereale, lapte sau branza blink.gif
himere2005
irinush dar ce-i facea david cantarului? il trantea? ca sa stiu si eu sa-l pun blatescu...nu de alta dar de altul nu am bani....am primit un cantar de la cineva dar cantareste de la 200g in sus...cantar pentru alimente(?)
oare cum sa fac sa cantaresc? sa cantaresc cu o sticla de 500 ml plina cu apa sau ceva de genul alaturi, ca tot ne-a dat miha ideea smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.